KERESÉS search-close

mellnagyobbítás

15 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "mellnagyobbítás"

Róka Adrinak tényleg ekkora melleket szán Kabát Peti?

A focista nem is tagadja, mit változtatna meg legszívesebben szerelme testén.

A Céllövölde játékot itt tudod megnézni. Ha pedig a teljes adásra vagy kíváncsi, kattints ide!

Nézd meg a többi Céllövölde játékot is!

Így látja magát Geronazzo Mária és Kelemen Anna!

A Toplista második adása kapcsán a Reggeli is a plasztikai műtétekről szólt. Kelemen Anna és Geronazzo Mária elárulták, hogy ők hogyan látják magukat, miért döntöttek a plasztikai beavatkozások mellett, és hogyan fogadta a környezetük az átalakulásukat.

 „A szerelem elszáll, a mellek megmaradnak”

A 17 éves Frida bármit megtenne azért, hogy jobban tetsszen párjának, így még a mellnagyobbítást is bevállalná. Azonban a lány anyukája, Heni sehogy sem tud belenyugodni a keserű ténybe…

Vajon mit fog szólni az apuka?


szerző:
2018.03.27. 18:00
Vajon mit fog szólni az apuka?

Petra hatalmas vallomással készül édesapjának, Ferencnek, hiszen fel szeretné fedni előtte félve őrzött titkát: már nemcsak tervezi a mellnagyobbító műtétet, hanem konkrét időpontja is van. Sőt, két héten belül!

Fókusz 2018-01-09


szerző:
2018.01.09. 18:55
Attila új cicivel lepte meg szerelmét, de még van, amit átszabatna rajta

Patrícia azért csináltatta meg a melleit, hogy még jobban tetsszen szerelmének, Attila ugyanis imádja a plasztikázott lányokat, és szeretné belőle is kihozni az igazi cicamacát. A lányt négy hónappal ezelőtt műtötték, és nem tagadja, hogy a műtét utáni időszak nagyon nehéz volt. Bár Patrícia elégedett a külsejével, Attila kedvéért feltöltetné a száját, és a fenekét is kerekebbre műttetné, ugyanis ő mindent meg akar tenni annak érdekében, hogy megfeleljen a szerelmének. De vajon Patrícia mit változtatna meg Attilán?

 

 

 

Őszintén a mellnagyobbításról:

Nikit már serdülőkorában zavarta, hogy kicsik a mellei, és képtelen volt elfogadni a testét. Bár a párja nem akarta, hogy plasztikáztasson, Niki már kétszer feküdt kés alá, ugyanis először nem tudták elég közel tenni az implantátumokat. A lánynak most 615 köbcentis keblei vannak, és azt mondja, egyáltalán nem bánja, hogy meghozta ezt a döntést. 

 

Luna és Sebestyén Ági nagyobb mellekre vágynak

VV Soma barátnője nem elégedett a mellméretével, ezért úgy dönt, hogy plasztikai műtét alá veti magát. Sebestyén Ági is kedvet kap a mellnagyobbításhoz, ezért elkíséri a lányt az orvoshoz. Figyelem, cicivillantás következik!

VV Gombi barátnője megmutatta, amit csak meglehetett

Öt évvel ezelőtt, az igencsak jóképű ex-villalakó, Gombi barátnője, alias Picúr, bemondta az unalmast. Mármint csak a melleit illetően, ugyanis a fiatal lány megelégelte méreteit, és kés alá feküdt. A piciből nagyobb lett, és a Fókusz kamerája végig ott lehetett. 

Reflektor 15-07-29


szerző:
2015.07.30. 00:45
Reflektor 15-07-29

Reflektor: Alföldi Róbert Dél-Koreában rendez. Horváth Gréta mellnagyobbító műtéten esett át.

Fókusz 14-07-31


szerző:
2014.07.31. 19:30
Fókusz 14-07-31

Tönkrement az élete - Nagyobb melleket akart, végül életmentő beavatkozásra volt szükség. Az asszonyt párja is elhagyta és állását is elvesztette. Nagymenők vagy lúzerek? - Rablás közben elaludtak, vagy beszorultak. De hogy léptek le a Polgár Galéria kifosztói? Extrém sportok - A vizisítől a repülő fánkig. Istenes Bence és Ada nem riadtak vissza a kihívásoktól.

Reggeli - Csak csajok 12-07-17

Reggeli - Csak csajok: Minden, amely egy női társaságban napjainkban szóba kerülhet.

Fókusz 12-04-24


szerző:
2012.04.24. 20:50
Fókusz 12-04-24

Fókusz: A nagy összecsapás - Varga Viktor felháborodott Puzsér Róbert szombati kritikáján. Hogyan védi meg magát az énekes? Hollywood Budapesten - Autós robbantás Bruce Willis filmjének forgatásán a belvárosban. Kulisszatitkok, amelyeket senki sem láthatott. Mellbedobás - Seherezádé keblei 70 köbcentivel nőttek meg. Az eredménnyel kameránk előtt szembesült. És miért nem láthatja ezt a párja?

Fókusz 11-11-25


szerző:
2011.11.25. 20:20
Fókusz 11-11-25

Fókusz: Először szólalnak meg a tragédia óta Czézi volt élettársának hozzátartozói. A férfi azután vetett véget életének, hogy vállalkozása tönkrement és énekesnő szerelme is elköltözött tőle. László édesanyja és a testvérek Fókuszban beszélnek a tragédia körülményeiről. Teltházas koncertjén Wolf Kati szülei, férje,testvére, kislánya és legjobb barátai ünnepelték az énekesnőt. A közönség állva tapsolt, Kati pedig hosszú percekig fel sem tudta fogni sikerét.

Fókusz 11-08-16


szerző:
2011.08.16. 20:20
Fókusz 11-08-16

Fókusz: Hazatért! - Nikolas-t szülinapos édesapja, gyermeket váró testvére és őrjöngő tömeg fogadta Galántán. After party - Már csak a Fókusz volt talpon, amikor lebontották a fesztivált és guberálók özönlötték el a Hajógyári-szigetet. Picúrból Nagyúr - Gombiék internetes románca a plasztikai sebészeten folytatódott!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való