KERESÉS search-close

mem

15 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "mem"

A mémcunami újabb áldozata: Kanye West

Kim Kardashian lefotózta férjét Kanye Westet, persze, hogy a legidétlenebb pózban: tátott szájjal, horpasztva. A posztolástól számított hatvan másodpercen belül beindult az újabb mémgyár. Mutatjuk, mindenféle kommentár nélkül.

Elaludt a munkahelyén, majd az internet sztárja lett

Valószínűleg mindenki dolgozott már hulla fáradtan, de vajon melyikünk vállalna be egy pofátlan alvást a munkahelyén? Ez a srác megtette, sztár lett!

Fókusz 2016-01-15


szerző:
2016.01.15. 18:55
Csúcsra járatott Star Wars őrület: összegyűjtöttük a legviccesebb kisfilmeket!

Adele-t éneklő Darth Vader, mozgólépcsőző halálcsillag flottaparancsnok, twerkelő rohamosztagosok és az a rengeteg Star Wars témájú esemény, amiről film készült. Ezzel adták a következő 4 perces gyűjtemény apropóját.

Fókusz 2015-12-11


szerző:
2015.12.11. 18:55
Star Wars: a legőrültebb házi videók

Adele-t éneklő Darth Vader, mozgólépcsőző halálcsillag flottaparancsnok, twerkelő rohamosztagosok és az a rengeteg Star Wars témájú esemény, amiről film készült. Ezzel adták a következő 4 perces gyűjtemény apropóját.

A legjobb mémek Habony Árpád ibizai partizásáról

A mémgyárban most Habony Árpád ibizai reklámfilm szereplése a legfelkapottabb termék. A miniszterelnök főtanácsadóját ábrázolták cuki nyusziként, de belecsempészték a legendás kultfilm, a Ponyvaregény jeleneteibe is. Összegyűjtöttük a legjobb alkotásokat!

Fókusz 15-07-10


szerző:
2015.07.10. 19:25
Fókusz 15-07-10

Fókusz: Tájkép a vihar után - Nincs áram, milliós, felbecsülhetetlen értékű károk. Mit hagyott a szerdai vihar maga után? Gabo őrület - Elárasztotta az internetet a zamárdi fesztivál új sztárja. De ki ez a kigyúrt testű srác? Közel a veszély? - Döbbenetes helyszíni tudósítás - riporterünk bejutott abba a bosnyák faluba, ahol az Iszlám Állam terrorszervezet vert tanyát.

Fókusz 15-05-07


szerző:
2015.05.07. 17:55
Fókusz 15-05-07

Fókusz: Megszólal - A múlt héten meggyilkolt 19 éves lány anyukája. Az asszony elsőként a Fókusznak mesélte el a tragédia körülményeit. De ki az a Bözsi néni? - Már kétmilliószor nézték meg egy 13 éves turai fiú videóját! Vajon Szaniszló csak az interneten lett sztár? Hogyan időzítsünk? - Mivel ronthatunk el egy kezdődő szerelmet? Mi az első csók, szerelmeskedés, eljegyzés, házasság tökéletes időpontja?

Meglátogattuk az internet legifjabb sztárjait

Szélviharként söpört végig az interneten Bözsi néni neve és lassan már mindenki ismeri a kakassal üvöltöző kissrác mondatait. Néhány hónapja pedig egy karatés fiú okozott sokaknak vidám másodperceket. Mi most meglátogattuk a net legifjabb sztárjait és mindent megtudtunk az emberméretű szalmazsákról és Bözsi néniről. Kilyén Tamás riportja.

Újra Chuck Norris a sztár


szerző:
2015.03.09. 18:50
Újra Chuck Norris a sztár

Chuck Norris látható még a kikapcsolt tévé képernyőjén is! A kultikus akcióhőssel kapcsolatos újabb és újabb viccek, mémek elárasztották az internetet. Évek óta viccelődnek vele, de mivel kedden lesz 75 éves, ez újabb okot adott arra, hogy ismét célpont legyen. Már ma. Születésnapja alkalmából az RTL Klub ebben a hónapban vasárnaponként egy-egy filmjét tűzte műsorra.

Putyin, Gandalf, Semjén a repülő menyéten

Éhen maradt, de híres lett a repülő menyét. Ellepték az internetet a madár hátán repülő menyétről szóló mémek. Jó néhány híresség, így Putyin, Travolta, Gandalf, sőt Semjén Zsolt is rákerült a madár hátára. A Híradónknak nyilatkozó szakember szerint a lefotózott eset kevésbé különleges, mint az, hogy a kép egyáltlán elkészült.

Mémmé váltak a városba tévedt vaddisznók

Vaddisznó őrzi a Láncidat, és vaddisznó került Batman helyére is. Bár továbbra sincs meg a két fővárosba tévedt állat, az internetet elárasztották a róluk készült felvételek.

Mém-cunamit hozott az internetadó ötlete

Az internetadó miatt jelentősen nőhetnek az előfizetési díjak, ezért kevesebbet fogunk internetezni - vélik a szolgáltatók és az ellenzéki pártok.

Fókusz 13-11-27


szerző:
2013.11.27. 20:00
Fókusz 13-11-27

Fókusz: Megrázó vallomás - Gábor egyedüliként próbált segíteni a Rákóczi útra kizuhant férfin. Miközben felidézte a tragédiát, maga is összeroppant. Bunyó karácsonyig? - Nők is püfölték egymást a magyar pankrátorok legnagyobb ünnepén. Az állatok új királya - Hogy festenek a macskák macskanadrágban? Az új mémek már az egész világot megfertőzték.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való