KERESÉS search-close

miss hungary

8 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "miss hungary"

Fókusz 2017-10-20


szerző:
2017.10.20. 17:20
Miss Hungary: Répás Lajos ismét szépségekkel pózol

Ha a magyar lányok a legszebbek, akkor egészen biztos, hogy Répás Lajosnak van a legjobb munkája az egész világon. Hiszen állandóan szép hölgyek veszik körbe, akiknek segít elindítani a pályafutását… nem csoda hogy olyan sokan irigylik.

Répás Lajos tovább koronázza a lányokat

Szerény érdeklődés egy nagy múltú versenyen. A 25. Miss Hungary döntője előtt nincsenek tömegjelenetek, vannak azonban gyönyörű hölgyek, akik mindannyian másért jöttek ide.

Répás Lajos Magyarország modell nagykövete

1998 óta tart a szerelem Répás Lajos és a szépségversenyek között, ebben az évben vette át a Miss Hungary-t. Volt, amikor egy évben több versenyt is rendeztek, így az idei már a huszonötödik lesz, a kapcsolat tehát nagykorúvá serdült. Klapka György unokaöccse, merthogy ő az, egészen véletlenül csöppent a szépségiparba.

Répás Lajos a Mr. Hungary


szerző:
2015.11.13. 17:25
Répás Lajos a Mr. Hungary

1998 óta tart a szerelem Répás Lajos és a szépségversenyek között, ebben az évben vette át a Miss Hungary-t. Klapka György unokaöccse, merthogy ő az, egészen véletlenül csöppent a szépségiparba.

Tropical Beauty 2014: Íme a világ legszebb nője

A bámulatos külsejű modell a napokban ért haza Las Vegas legnagyobb szépségversenyéről, a Tropic Beauty-ról. A váci származású kecskeméti hölgy Miss Hungary Budapestként képviselte hazánkat, és túlzás nélkül mondható, hogy kinyílt számára a nagyvilág kapuja.

Fókusz 12-03-02


szerző:
2012.03.02. 20:45
Fókusz 12-03-02

Fókusz: Szembesítés - VV Attila megdöbbent az elmúlt 5 hónap hírein, amiből kimaradt. Legjobban a Viszkisre kíváncsi. Szépségek pénzért? - Hogyan látják a szépségkirálynők a szexmaffia-ügyet? Mit nyilatkozott korábban Répás Lajos? Bunda-botrány - Őrizetbe vették a fél csapatot, öngyilkos lett a REAC klubigazgatója. Mi állhat a háttérben?

Vége a Miss Hungary csillogásának?

Répás Lajost, a Miss Hungary verseny szervezőjét kerítéssel vádolják. Egy napilap szerint Répás túlságosan is szerette a szép lányokat, és saját maga is „kipróbált” egy-kettőt közülük irodájában található franciaágyán.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való