KERESÉS search-close

mobiltelefon

96 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "mobiltelefon"

Társasjátékban próbáltak telefont csempészni egy budapesti börtönbe

Gazdálkodj okosan társasjátékban próbáltak telefont csempészni egy budapesti börtönbe. Valaki postán küldte a 9 darab készüléket az egyik rabnak. Idén eddig már közel 500 hasonló telefont foglaltak le. A Helsinki Bizottság jogásza szerint, az illegális telefonokra elsősorban azért van szüksége a raboknak, mert nem tudják kifizetni a börtön által biztosított telefonok percdíjait.

Mobiltelefonok által gyűjtött adatokkal a koronavírus ellen

A világ több pontján a mobiltelefonok által gyűjtött adatok alapján is küzdenek a koronavírus terjedése ellen. Így, ha valaki esetleg megbetegszik, könnyen le lehet nyomozni, merre járt, és kikkel találkozott. Adatvédelmi szakértők ugyanakkor aggódnak, hogy az embereket a kormányok a járvány után is megfigyelik majd.

Mobiltelefon miatt vert halálra egy asszonyt

Letartóztatta a bíróság azt a férfit, aki a gyanú szerint múlt héten úgy megvert egy asszonyt Ózdon, hogy az belehalt sérüléseibe. Az ügyészség szerint nem sokkal a gyilkosság előtt ismerte meg az asszonyt. Egy mobiltelefonon veszhettek össze, ez vezethetett ahhoz, hogy támadója brutálisan összeverte a nőt. A férfit kedden fogták el a rendőrök egy budapesti hajléktalanszállón.

DURVA! Zsani porrá zúzta férje mobilját

A lány egy ideje már erősen gyanítja, hogy párja más nőkkel csetelget. Miután kiderült, hogy valóban van oka a féltékenységre, Gyuri telefonja csúfosan megjárta… Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

MOBIL AZ ISKOLÁBAN: Nincs egységes szabályozás, de hol a határ?

Élőben közvetítette egy fiatal a neten, ahogy énekelve kigúnyolja tanárát, mert az egyest adott neki. Az elmúlt hónapokban több, iskolában készült videó is felkerült a netre. Magyarországon nincs központi szabályozás arra, hogy a diákok hogyan használhatják a telefonjukat az iskolában. Szűcs Tamás PDSZ elnök szerint, a pedagógusok magukra vannak hagyva ebben a szituációban, és mivel ez mindenki számára egy új terep, sokat kell még tanulnunk arról, hogy hogyan kezeljük az ilyen eseteket.

Cannes: magyar fiú kapott díjat

A legígéretesebb fiatal díját kapta egy 13 éves pécsi fiú mobiltelefonnal készített filmjéért Cannes-ban. Az öngyilkosság témáját feldolgozó, Soha című egyperces alkotást a rövidfilmek versenyének egyik szekciójában találták a legjobbnak.

KÜLÖNLEGES REGGELI: Gorillák és emberek egy asztalnál

Különleges falatozással hívta fel a figyelmet a Fővárosi Állat- és Növénykert alapítványa a gorillák élőhelyének védelmére. A reggelizőasztal egyik oldalán a majmok, a másikon pedig ember vendégeik ültek. A legkisebb gorilla, Indigo tiszteletbeli nevelőszülője, Véber István meteorológus is részt vett a reggelin. A rendhagyó akció azt a mobiltelefongyűjtő kampányt szeretné népszerűsíteni, aminek célja a már nem használt, csak a fiókban porosodó készülékek újrahasznosítása.

Megbetegíthet a mobilok fénye

Súlyos szembetegségekhez járulhat hozzá a számítógépek és a mobiltelefonok kék fénye. A Semmelweis Egyetem Szemészeti Klinikájának igazgatója azt mondta, ugyan azt még nem tudják, hogy pontosan hogyan és milyen mértékben károsíthatja a szemet az erős kékes fény, de az már egyértelmű, hogy hozzájárul például a sokszor vakságot okozó macula degeneráció kialakulásához.

Kütyüzseni ovisok, hol a határ?

Négy éve mutatta be a Fókusz: manapság már az ovisok is tudják, hogy mi is az a szelfi! Nincs min csodálkozni, a mai modern gyerekek egészen kicsi kortól használják már a számítógépet, a mobilt és a tabletet. De vajon mire?

Csonka András még időben felismerte a bajt

A színész egy a mindennapokban egyre gyakoribb függőség jeleit vette észre magán, szerencsére még időben.

Külföldön élő magyarok mesélnek pénzügyeikről

Az itthoni átlagkeresettel 50 napot kell dolgozni egy bizonyos mobiltelefonért. Egy svájci bank felmérése szerint náluk ugyanezért alig 5 napot. Külföldön dolgozó magyarokat kérdeztünk, ők 50 nap helyett mennyi munkával keresik meg az árát.

Mennyire vagy mobilfüggő?


szerző:
2018.07.24. 17:00
Mennyire vagy mobilfüggő?

Mindenkire hat a mobiltelefonozás, de mindenkire másképp. Kérdés, hogy ki mennyire tudja pusztán „csak” egy kommunikációs eszköznek tekinteni. A nap kérdése rovatunkban is ez a mai téma. A mobilfüggőség.

Súlyos árat fizethetünk, ha vezetés közben mobilozunk!

Kedden este 9 ember halálát okozta a négyes úton Ceglédbercelnél  az a román férfi, aki élőben közvetítette, hogy éppen vezet. Vajon hogyan büntetik Magyarországon és külföldön, ha valaki saját és mások életét is veszélyezteti, vagy elveszi azzal, hogy vezetés közben mobiltelefont használ?

Feltöktőkártyás mobilja van? Ezt olvassa el!

5 napon belül kikapcsolják a feltöltőkártyás mobilját annak, aki nem vesz részt a kötelező éves adategyeztetésen. Hiába volt már valaki tavaly, idén újra el kell mennie abban az időpontban, amit egy sms-ben küldenek neki. A hatóság úgy tudja, egyelőre nem megy zökkenőmentesen a dolog, mert többen nem hiszik el, hogy az adategyeztetést évenként meg kell ismételni. Pedig ez a törvény.

Laptop, telefon egymilliárdért

Egymilliárd forintért kapnak mobiltelefonokat és laptopokat az új Országgyűlés képviselői. Ezt a Napi.hu szúrta ki a Közbeszerzési Értesítőben. Bár a Parlament összetétele alig több mint 20 százalékban változik, minden képviselő új mobilt és laptopot kap. Az Országgyűlés Hivatala a technológiai fejlődésre hivatkozik.

Reggel le kell adni a mobilokat az iskolában

Kitiltják a mobiltelefonokat jövő héttől egy hatvani általános iskolából. A gyerekeknek reggel le kell adniuk a készülékeket és csak tanítás után kaphatják vissza. Más iskolákban is gyakorlat, hogy a telefonokat kikapcsoltatják. Az ombudsman szerint ez jogos.

Még börtönből is fenyegetőzött az uzsorás

Még a börtönből, mobiltelefonon keresztül is fenyegette áldozatait egy Borsod megyei uzsorás család egyik tagja. Szegényeknek árultak élelmiszert Csernelyen, 50-100 százalékos kamatra. Egy éven át fenyegették a helyieket, míg végül egyik adósuk nem bírta tovább, és szólt a rendőröknek. Most emeltek ellenük vádat uzsorázás és zsarolás miatt.

Elment az áram, mobiltelefonjaikkal világítottak a diákok

A nem mindennapi látványt videóra is vették. Az ott lévő egyik diák azt mondta az RTL Híradónak: tettük azt bizonyítja, hogy tanulni járnak az iskolába, és ebben egy áramszünet nem gátolhatja meg őket.

Mindig újabb módszerekkel próbálkoznak

Börtönbe csempészhető telefon eladó!- így hirdettek készüléket az interneten - a Blikknek küldte el egy olvasó az ajánlatot. A büntetés-végrehajtásnál azt mondták, hogy újabb és újabb módszerekkel próbálkoznak a telefoncsempészek,

Pancser betörő próbált mobiltelefonokat lopni

Pancser betörő próbált mobiltelefonokat lopni egy IX. kerületi számítástechnikai üzletből. A bejárati ajtót egy több kilós kővel sikerült ugyan betörnie, de bent a vitrint már nem. Végül zsákmány nélkül menekült el. Kiderült, hogy ismerőseivel egy nappal korábban is járt az üzletben, így találták meg a rendőrök. Egy paplan alá bújva próbált előlük elbújni.

 

A magyarok egyharmada ettől a függőségtől szenved?

Lassan mindenki tudja, mennyire el lehet merülni az okostelefonok adta lehetőségekben, azonban ez egyre nagyobb problémát jelent, főleg a gyerekeknél. Olyannyira, hogy állítólag már a magyarok egyharmadát érinti ez a probléma.

Gyerektől lopott mobilt


szerző:
2018.01.26. 18:12
Gyerektől lopott mobilt

Mobiltelefont tolvajt keresnek a budapesti rendőrök. A férfi még tavaly novemberben lépett oda egy fiatal fiúhoz az egyik BKV buszon, egyszerűen benyúlt a zsebébe és kivette onnan a gyerek telefonját. A lopásról készült felvételet most hozták nyilvánosságra.

A gyerekek nem hittek a szemüknek!

Mivel a 11 éves Zsombi a „mai kor gyermeke”, anyukája, Elvira büntetésből több alkalommal is elvette tőle a mobiltelefont. Most viszont eljött az alkalom, hogy visszakapja elkobzott készülékét, ráadásul karácsonyi meglepetésként Pulai Imre, olimpiai bajnok érkezett hozzá, aki a 7 éves kislányát, Lilit is meglepte.

Mindenbe mobiltelefont rejtenek

Hajkefébe, húspástétomba és mosószerbe rejtve is találtak már mobiltelefont a börtönökben. Csak idén majdnem 1700 mobillal buktak le a rabok az ellenőrzéseken, a legtöbbet a nekik küldött csomagokban rejtik el.

Házon kívül 2017-10-18


szerző:
2017.10.19. 00:20

Te meddig birod telefon nélkül?


szerző:
2017.10.12. 07:45
Te meddig birod telefon nélkül?

Egy felmérés szerint mindössze 44 másodpercig tudjuk nélkülözni mobilunkat! Csermely Ákos a gyerekek mobiltelefon használatáról mesélt a nézőknek: mi az, ami már káros?

Megtiltották a mobilozást az étteremben

Betiltotta a mobiltelefon használatát egy étterem Dél-Franciaországban. A tulajdonos szeretné, ha a készülékek bámulása helyett vendégei többet beszélgetnének, és így jobb lenne a hangulat. Ha valaki nem tartja be a szabályt, az először sárga lapot kap, másodszorra azonban kivezetik.

Megszűnt a roamingdíj az Európai Unióban

Megszűnt a roamingdíj az Európai Unióban. Mostantól belföldi tarifákon telefonálhatunk haza, vagy utazásunk helyszínéről bármelyik másik uniós tagállamba. És nem kell többé kikapcsolni az adatroamingot, akár a tengerparton is megnézhetik az RTL Híradó riportjait plusz költség nélkül. A hírközlési hatóság ugyanakkor buktatókra is figyelmeztet.

 

Szalámiban is próbáltak telefont csempészni

Szalámiba töltött mobiltelefont is megpróbáltak leleményes hozzátartozók a börtönbe csempészni elítélt rokonuknak. A börtönőrök idén eddig 780 olyan készüléket találtak, amelyeket raboknak akartak valahogy bejuttatni családtagok. Az illegális telefonok utáni vizsgálat azután szigorodott, hogy több, börtönben készült videó is kikerült az internetre.

Drágább lesz külföldről SMS-ezni

Drágulhat a külföldi SMS-ezés a roamingdíjak eltörlésével. Egyelőre legfeljebb 23 forintot kérhetnek a szolgáltatók egy európai uniós országból hazaküldött szöveges üzenetért, kevesebbet, mint a belföldi tarifák többsége, amelyeket június közepétől az egész Unióban egységesen kell majd alkalmazniuk. A mobilinternetezés viszont lényegesen olcsóbb lesz az itthoni árak kiterjesztése után. A hatóság szerint érdemes alaposan tájékozódni utazás előtt.

Így használhatjuk telefonunkat a gépjárműben büntetés nélkül

Nagyon sok félreértés témája a gépkocsiban, vezetés közben történő mobiltelefon használat, hiszen az nem csak telefonálásra alkalmas manapság...

Büntetés nélkül így használhatjuk telefonunkat a gépjárműben

Nagyon sok félreértés témája a gépkocsiban, vezetés közben történő mobiltelefon használat, hiszen az nem csak telefonálásra alkalmas manapság...

CSELES: Így rejtik el a rabok a mobilt

Megmutatta Híradónknak az Országos Büntetés-végrehajtás parancsnoka azokat a felvételeket, amik raboktól elkobozott mobiltelefonokról készültek. Korábban az RTL Híradó internetes oldalunkra feltöltött börtön-videók után nyomozva készített riportot börtönbe csempészett mobilokról.

Lorán Barnabás a félrevezetések nagy mestere!

Részlet a 18. évad 2. részéből:

Amikor az óriási mobiltelefonok a zsebbe dugva nagy károkat okoznak az emberen, az aztán tud fájni. Az pedig még inkább, amikor a mellettünk ülő nem tudja, hogy a mobilunkról vagy pedig a nemiszervünkről beszélünk ily nyíltan...

Ha lemaradtál az adásról, kattints ide!

Videón a lövöldözés

Még mindig tartanak a zavargások az amerikai Charlotte városában, ahol még kedden lőtt le egy fekete rendőr egy szintén fekete férfit. Nyilvánosságra hozták azt a mobiltelefonos videót, amelyet a lelőtt férfi felesége készített. Hallható, ahogy a nő kérleli a rendőrt, hogy ne lője le a fegyvertelen férjét. A videón a lövéseket is hallani. Megrázó felvételek!

Milliókkal vert át hiszékeny embereket

Milliókkal vert át hiszékeny embereket egy nyíregyházi áljós. A férfi azt ígérte, hogy pénzmágiával gazdaggá tesz bárkit. Cserébe az átejtett emberek bankkártyájának adatait kérte és azt, hogy a jóslás idejére kapcsolják ki mobiltelefonjaikat. A mágia végén viszont nem az ügyfelek, hanem a jós lett gazdagabb.

Mobil-evolúció az elmúlt 22 évben

Közel négy kilós volt, méregdrága, és lebunkózták azt, aki magával vitte. Az első hordozható telefonok Huszonkét évvel ezelőtt tűntek fel a gazdag vállalkozók kezében. Az egykori bunkofonból mára életünk egyik létfontosságú eszköze lett. Két évvel ezelőtt készített riportot a Fókusz Plusz a mára már elengedhetetlen tartozékunkról.

A féltégláktól az okostelefonokig

Csaknem 40 évvel ezelőtt készült el az első hordozható telefonkészülék. Ezek a darabok óriásiak, lassúak és nagyon drágák voltak, ám már akkor státuszszimbólumi szerepet kapott a hétköznapokban.

Fókusz 2015-12-16


szerző:
2015.12.16. 18:55
Botokkal támadtak járókelőkre a fiatalok

Pénzt és mobiltelefonokat rabolt négy fiatal éjszaka Miskolcon. Botokkal támadtak az egyik szórakozóhely vendégeire. A rablók közül ketten még nincsenek 18 évesek. Egy hete pedig három embert raboltak ki. A rendőrök, hogy elkapják őket, a hétvégére figyelőszolgálatot szerveztek, és épp akkor csaptak le rájuk, amikor újra rabolni akartak.

A nagy testvér mindent, és mindenkit lát

Interneten, térfigyelő kamerákkal, mobillal vagy drónok segítségével bárki akár több ezer kilométer távolságból is könnyedén megfigyelhető.

Gerinckárosodást is okozhat a sok mobilozás

SMS-nyak. Már ilyen probléma is van. A nevéből is kiderül, hogy a mobiltelefon használatból ered. Ugyanis miközben a telefon fölé görnyed az ember, amíg bepötyögi az üzeneteit, harminc kiló extra súlyt cipel.

Néhány óra alatt négyszer rabolt

Egyetlen éjszaka négyszer rabolt, de a végén lebukott. Hétfőn éjjel fogták el a fővárosi rendőrök azt a férfit, aki a gyanú szerint először egy férfitól vette el mobiltelefonját, majd alig egy órával később másik két embert támadott meg, szintén a mobiljukért. Röviddel ezután két gyereket rabolt ki egy gyorsétteremben, majd – annak ellenére, hogy a rendőrség már egy biztonsági kamera felvétele alapján körözte – egy benzinkutat is kirabolt.

Akár már macskát is idomíthatunk applikáció segítségével

Macskát idomíthatunk, de lézerkardozhatunk, és gyertyát is gyújthatunk vele. Szerintem 1973-ban, amikor az első mobiltelefon- hívást indították, még a legelvetemültebb képregény- rajzolók sem gondolták, hogy mire lesz jó egy gyerek tenyerében is elférő telefon. Ebben a szédületes applikáció- forradalomban 10 év múlva valószínű a mai önmagunkon is nevetni fogunk már. Dörmer Csaba riportja.

A mobil alkalmazások forradalma

Macskát idomíthatunk, de lézerkardozhatunk, és gyertyát is gyújthatunk vele. Szerintem 1973-ban, amikor az első mobiltelefon- hívást indították, még a legelvetemültebb képregény- rajzolók sem gondolták, hogy mire lesz jó egy gyerek tenyerében is elférő telefon. Ebben a szédületes applikáció- forradalomban 10 év múlva valószínű a mai önmagunkon is nevetni fogunk már. Dörmer Csaba riportja.

Luxustelefonja buktatta le a hűtlen férfit

Szervizbe vitte telefonját, így bukott le a férfi felesége előtt. Az üzletember készülékének adatait tévedésből a neje mobiljára töltötték vissza. Olyan fotókat talált a telefonon, amelyeken a férfi más hölgyek társaságában volt. Ügyvédjét, Dr. Lichy Józsefet kérdeztük az esetről.

Legfrissebb trendek az itthoni mobilfejlesztésekben

A Brandmánia második részében a műsorvezető egy bemutatón járt utána, hogy a nagy márkák hazánkben milyen mobiltelefonos fejlesztésekre fókuszálnak. Ennek fontossága abból ered, hogy a lakosság több, mint a fele mobiltelefonjával is csatlakozik a világhálóhoz.

Robbanó mobilok?


szerző:
2014.12.16. 08:35
Robbanó mobilok?

Egy kanadai egyetemista lány mellett az éjjeliszekrényen robbant fel nem olyan régen egy mobiltelefon, de számos más, hasonló esetről olvashattunk, hallhattunk már. Belegondolni is félelmetes, hogy a napjainkra elengedhetetlen eszközzé vált mobil akár a végzetünk is lehet, hiszen általában a testünkhöz közel tartjuk. Mennyire kell tartanunk attól, hogy a kezünkben vagy éppen a zsebünkben felrobban és mivel kell vigyázni a telefonok esetében?

Robbanó mobilok?


szerző:
2014.12.16. 08:35
Az okmányirodában ismerték fel a csalót

Személyigazolványt csináltatott - így bukott le a telefonos csaló Székesfehérváron. Lehet, hogy ehhez kellett a fejenként 15 ezer forint, amit azoktól kért, akiket átvert egy új mobiltelefonos trükkel.
 

Tombol a nyár, olcsóbb lett a telefonálás

Július 1-től 58 forintért hívhatunk bárkit az Unióban, hogy elmeséljük utazási élményeinket, vagy csak bejelentkezzünk a rokonoknál, hogy épségben megérkeztünk. Ha pedig inkább megírnánk ezt egy üzenetben, azért már “csak” 18 forintot kell fizetni.

Mobil–evolúció az elmúlt 20 évben

4 kilós volt, méregdrága és lebunkózták, aki magával vitte. Az első hordozható telefonok 20 éve tűntek fel gazdag vállalkozók kezében. Az egykori bunkofonból mára életünk egyik létfontosságú eszköze lett, amit ma már beszélgetésre használunk a legkevesebbet.

Szuperokos kütyük, hihetetlen világújdonságok

Arnold Schwarzenegger okos szemüvege a Terminátorban már nem utópia többé, Barcelonában ugyanis bemutatták a fényképezésre és egyéb adatok közlésére alkalmas valóságos mását. De itt a legújabb szuper intelligens mobil is, ami stressz ellen is használható.

Fókusz Plusz 13-06-01


szerző:
2013.06.01. 19:30
Fókusz Plusz 13-06-01

Fókusz Plusz: Suli mellett fotózásokra járnak, filmekben statisztálnak, külföldön modellkednek. De mire költik a keresett pénzt, amikor még a szorzótáblát is csak most tanulják? ÉS: Mi lesz a mobilokban lévő arany és ezüst sorsa, hogyan kerül egy belgiumi használt készülék Afrikába?

Követik minden lépésünket?


szerző:
2013.05.25. 19:30
Követik minden lépésünket?

Amikor telefont használunk, SMS-ezünk vagy e-mailezünk, az internetet böngésszük, adatot tárolunk vagy vásárolunk a világhálón digitális lábnyomokat hagyunk az internetes hóban. És ezzel saját magunk egy darabkája tárolódik valahol.

Fókusz 13-04-11


szerző:
2013.04.11. 19:50
Fókusz 13-04-11

Fókusz: Életkorteszt - Mikor vagyunk a legszexisebbek vagy a legvonzóbbak? Hírességek az évek múlásáról. Terrorban tartva - Testi és lelki erőszak a családon belül. Mit gondol Kiss Ramóna és Rékasi Károly saját szerepéről? Hozzánk nőtt - Azelőtt csak bunkofonnak hívtuk, ma pedig már mindenkinek van. A mobiltelefon negyven éve.

Mesterségük a pózolás - trendi vagy ciki?

Scarlett Johansson fürdőszobai fotója lavinát indított el. Százezrek utánozzák. Túlzott önbizalom, magamutogatás vagy éppen önbizalomhiány állhat a háttérben?

Fókusz 13-03-06


szerző:
2013.03.06. 19:55
Fókusz 13-03-06

Fókusz: Ragyogó csillagok - Mi történt a Csillag Születik versenyzőivel a finálé óta? Női terminátorok - Hihetetlen testű magyar lányok verték meg a világot Schwarzenegger versenyén! Nicsak, ki beszél? - Még épphogy csak gügyögnek, de már mobilosat játszanak!

Fókusz 12-08-21


szerző:
2012.08.21. 20:20
Fókusz 12-08-21

Fókusz: Az arany ára - 35 milliót ér egy olimpiai győzelem. Sok ez vagy kevés? Van, ahol semmit sem adnak. Ártatlanul - Attila azt állítja, koholt vádak alapján kapta el az FBI. Másfél év után engedték ki. A leggyönyörűbb - Jakabos Zsuzsa a modellszakmában is megállná a helyét. Lehet, hogy a kifutóra cseréli a medencét?

A mobilfüggőség korában élünk


szerző:
2012.03.01. 20:08
A mobilfüggőség korában élünk

Naponta 17 milliárd szöveges üzenetet küldünk egymásnak mobiltelefonon keresztül. De a telefon ma már helyettesíti az irodánkat, megkönnyíti a parkolásunkat, és még ezer és ezer olyan élethelyzetet is megold, amely korábban elképzelhetetlen volt.

Osztálytársait terrorizálta


szerző:
2011.10.27. 18:59
Osztálytársait terrorizálta

Saját osztálytársait zsarolta egy 15 éves fiú egy ózdi szakközépiskolában.

A kórházak tehetetlenek a lopásokkal szemben

Mobiltelefont, ékszert és szemüveget lopnak a betegektől a leggyakrabban a kórházakban.

Egyre népszerűbbek az eszes mobilok

Honfitársaink 30 százaléka rendelkezik okostelefonnal és 28 százalékuk tervezi ilyen eszköz vásárlását.

Mobiljuk mentette meg a hajótörött diákokat

A túravezető nélkül evező egyetemisták faágnak ütköztek a Rábán, a tíz kenuból hét felborult.

Testi örömökért adta volna az elégségest

Szexért akarta átengedni a vizsgán egyik tanítványát a kolozsvári Babes-Bolyai Tudományegyetem egyik professzora.

Telefonálás okozta a két fiatal halálát?

Mobilozott és internetezett munka közben a két magyar fiatal halálát okozó tolóhajó kormányosa.

Mobiltelefonnal vihetjük haza a kórokozókat

Egy tanulmány szerint a betegek és a látogatók mobiltelefonjainak háromnegyedén kimutatható volt a Staphylococcus baktérium.

Zavartak lesznek a méhek a mobiltelefonoktól

A kaptárban elhelyezett aktív készülék által kibocsájtott mágneses tér hosszú távon meg is ölheti a méheket.

iPhone-nal is diagnosztizálható az agyvérzés

Az alkalmazás segítségével a betegek azonnali interakcióban lehetnek a specialistákkal, függetlenül a földrajzi távolságtól.

Fűnyírás mobiltelefonnal


szerző:
2011.04.23. 12:38
Fűnyírás mobiltelefonnal

Egy új alkalmazás lehetővé teszi, hogy a fűnyíró robot munkáját távolról, bárhonnan irányítani lehessen egy iPhone segítségével.

Jézus 2.0: mobilról követhető második eljövetele

Egy hitszónok kijelentését a Bibliára alapozza, melyben leírták, hogy "mindenki látni fogja, amint Krisztus a felhőkből alászáll".

Mobilevő hüllő rezgő üzemmódban

A telefon gazdája azt állította, hogy rezgőre állított mobilja még hetekkel a lenyelés után is kicsengett a krokodil gyomrában.

Serkenti a mobil az agyműködést

Egy nemrégiben végzett tanulmány szerint fokozza az agyi tevékenységet a kitartó mobiltelefonálás.

Sláger lett a sütitelefon


szerző:
2010.12.28. 16:06
Sláger lett a sütitelefon

Japánban két hónapot is várhat, aki ehető iPhone-t akar.

Filmbe illő akció Komáromban

Egy kamiont akart megtámadni és így több mint félmilliárd forintot érő mobiltelefon-szállítmányt rabolni egy komáromi banda.

Tárlatvezetés mobiltelefonnal

Mobiltelefonjukon hallgathatják a látogatók az információkat a Közlekedési Múzeum új tárlatán.

Elszaladt a ló a mobiltolvajokkal

Több mint nyolcezer mobilt loptak a munkások egy szombathelyi mobiljavító üzemből. A rendőrség 50 millió forint értékben foglalt le telefonokat.

Loptak az árvízkárosult gyerekektől

A felsőzsolcai gyermekek szobáiba szombat éjszaka surrant be valaki: mobiltelefonokat, pénzt és játékokat vitt el.

Hatmilliós kárt okozott mobiljával Szabó Zoltán?

Az ügyészség közleménye szerint a polgármesterként kapott telefonját 2002 után, tisztsége megszűnését követően is évekig használta.

Mobiltelefonnyi gyermekáldás


szerző:
2010.05.03. 18:06
Mobiltelefonnyi gyermekáldás

Mindössze 30 dekát nyomott születésekor az ország legkisebb újszülöttje. Laura már majdnem egy éves és egészséges.

Beszélgetés helyett SMS-eznek az amerikai tinik

Az amerikai fiatalok fele naponta több mint 50 sms-t küld.

Búcsú a sokkoló mobilinternet-számláktól

Hétfőtől a szolgáltatóknak lehetővé kell tenniük, hogy az ügyfelek külföldön internetezve a roaming során megválaszthassanak felső határt.

14 éves sorozatrablót fogtak el

A fiú késsel arra kényszerített gyerekeket, hogy pénzüket és mobiltelefonjaikat adják át neki.

Mobilokat és laptopokat áldott meg a lelkész

David Parrott ezzel akarja a London üzleti negyedében dolgozó embereket a templomba csábítani.

Hálózaton belül is ütni kell a 06-ot

Csak tizenegy jegyű mobilszámokat lehet majd hívni. A 0036 és a +36 előtárcsázás is jó.

Veszélyes is lehet a GPS


szerző:
2009.12.30. 15:26
Veszélyes is lehet a GPS

Egy brit kutatás szerint nem csak a mobiltelefon, hanem az úgynevezett GPS-ek is elterelhetik a vezetéstől a sofőr figyelmét.

Lebuktak a mobiltolvajok


szerző:
2009.10.31. 11:12
Kiss Ádám mobilon is vicceskedik VIDEÓ

Dammak Jázmin nem mutatkozik be, Fresh Wiki utálja, ha megkérdezik, ki beszél.

Búcsú a hétjegyű mobilszámoktól

Január 15-étől már nem lehet hétjegyű mobiltelefonszámokat hívni hálózaton belül sem.

Beteg fiút vertek meg iskolatársai

A Szombathelyen történt diákverést mobiltelefonra vették az elkövetők.

Életveszélyes a volán mögötti mobilozás!

Nincs adata a rendőrségnek arról, hány mobilozó autóst büntettek meg eddig.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való