KERESÉS search-close

modell

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "modell"

Rábaközi Andi egy argentin dognak segít lefogyni

Rábaközi Andi Borisszal az argentin doggal érkezett a stúdióba. Elmesélte, hogyan segít barátnője kutyájának a fogyásban, aki már 9 hónapja velük él.

CSŐSZ BOGLÁRKA: „Nem voltam plasztikai sebésznél!”

Csősz Bogit sokan azzal vádolták meg, hogy plasztikáztatott, pedig csak felszedett egy kis zsírt a mellére, ami az életmódjának köszönhető. Az egykori modellt arról is kérdeztük, hogy hogyan érdemes testtudatosan élni és a plasztikázásról is elmondta a véleményét!

Ilyen Csősz Boglárka tündérmesébe illő luxusélete

Több milliós cipők, táskák és ékszerek, ami csupán egy átlagos vásárlás nála. Tündérmesébe illő életéről mesélt Csősz Boglárka, aki volt színésznő, modell és most hét nyelven beszélő üzletasszony. Hiába költ rengeteget, spórolósnak tartja magát és a török milliárdos férje is szereti ezt benne. Elkísértük egy napján vásárolni, fotózásra és jógázni is!

Elkísértük első fotózására Schobert Larát

Schobert Lara az Álarcos énekes első szériájában, szégyenlőssége ellenére is szívesen állt színpadra. Fagyiként kápráztatta el a nézőket és a zsűritagokat. A pozitív visszajelzések ellenére mégis félve mondott igent egy fotózásra. Végül elvállata, édesanyja pedig büszkébb volt rá, mint valaha.

RUBINT RÉKA: Alig tudja felfogni, hogy nemsokára felnőtt lánya lesz

Rubint Réka úgy gondolja, lánya bármibe fog, abból kihozza a maximumot. Szépen énekel, jól beszél angolul, okos és gyönyörű. Éppen ezért nem félti a felnőttek világától, ahogyan a modell szakmától sem.

Szexi címlapfotóval ünnepelt Palvin Barbi

Még mindig csak 27 éves Palvin Barbara. A világhírű glamour modell, ugyan pénteken ünnepelte születésnapját, a hétvégén pedig egy elképesztően szexi címlap fotó is kikerült róla, melyben Barbi szexistennőt, kedvese Dylan Sprouse a pedig a hős szerelmest alakítja.

Ági három hónap alatt teljesen átformálta a testét

Nemcsak, hogy a komfort zónájából kellett erőteljesen kimozdulnia, de még embert próbáló is volt az a 3 hónap, ami alatt Ági felkészült a fitness versenyre. A semmiből, nulla tapasztalattal vágott bele egy olyan kalandba, amit csak nagyon kevesen, de akkor is több éves edzés után vállalnak.

Novák Norbi autószerelőnek tanult, ma ő Giorgio Armani egyik kedvenc modellje!

Novák Norbertnek, aki zalaegerszegi kisfiú volt és autószerelőnek, majd technika tanárnak tanult, eszébe sem jutott, hogy valaha felkapott férfimodell lehet belőle. 2009-ben viszont Amerikába költözött, egyenesen Miamiba, ahol egy étteremben fedezték fel, miközben felszolgált. Néhány csalódás után teljesen megváltozott az élete. Venezuleai származású feleségével Stephanie-val pedig abban a színiiskolában ismerkedtek meg, ahova Nicole Kidman is járt, és meg sem állnak Hollywood-ig.

Előzetes: Norbi az álmait követve költözött Amerikába!

Zalaegerszegből Hollywoodba! Norbi az álmait követve költözött Amerikába. Pincérkedéssel kezdte Miamiban, most már világhírű divatházaknak áll modellt. Megmutatja, hogyan él Los Angelesben és a színiiskolát, ahová Nicole Kidman is járt.

Keveházi Krisztina lánya az egyik legjobb New York-i modellügynökséghez szerződött

Keveházi Krisztina, balettművész legutóbb lányával, Jázminnal együtt volt a Reggeli vendége. Jázmin azóta sikeres modellként dolgozik, az egyik legjobb new york-i ügynökség szerződtette le.

Disznókat lop és tanyákra tör be a szexi Insta-modell

A 28 éves Lauren Ann McGeachin még novemberben tör be egy disznó-, később pedig egy baromfifarmra, méghozzá azért, mert így akart kiállni a haszonállatok védelme mellett. Az ausztrál szépség egyébként egyáltalán nem fogyaszt semmilyen állati eredeti ételt, azaz vegán és annyira eltökét állatvédő, hogy még az sem tántorítja el, hogy vádat emeltek ellene és közel kétmillió ausztrál dollár, azaz több, mint 422 millió forint pénzbüntetést kapott.

92 éves a világ legidősebb modellje

Közel a százhoz is tündököl fotóin Daphne Selfe, a világ legidősebb modellje. A 92 éves nő a kiváló bizonyíték arra, hogy a stílus és nőiesség nem a kor függvénye. A modell 1928-ban született az Egyesült Királyságban és fiatalon is már több szépségversenyt megnyert, ám ekkor még balettkarrierjére koncentrált és csak jóval később, 70 éves korában csöppent bele a divatipar világába.

Pillants bele egy modell csodálatos életébe!

Varga Viktória egyik napról a másikra csöppent bele a modellvilágba... 

56 éves és a világ legelőkelőbb bikini magazin modelljei közé válogatták

Manapság az 50 már az új 30! – ezt vallja Kathy Jacobs, akit kora és magassága ellenére a világ legelőkelőbb bikini magazin modelljei közé válogattak.

Gisele Bündchen - negyvenévesen is bomba formában

Gyerekként röplabdázó szeretett volna lenni, végül egy véletlen folytán a divatvilágban találta magát. Több mint 500 alkalommal sétált végig a kifutón és eddig közel 2000 újság címlapján szerepelt. 20 évesen beválasztották a 100 legszexisebb női közé, miután a világ leghíresebb fehérneműmárkája egy 25 millió dolláros szerződést ajánlott neki. Gisele Bündchen, aki hétfőn ünnepli negyvenedik születésnapját, még mindig bomba formában van.

Magyarországra érkezett Gábor Zsazsa özvegye, hogy előkészítse az egykori hollywoodi szupersztár temetését

Magyarországra érkezett Gábor Zsazsa özvegye. Frédéric von Anhalt herceg azért jött Budapestre, hogy előkészítse felesége, az egykori hollywoodi szupersztár temetését. Gábor Zsazsa 1917-ben született Budapesten, és a II. világháború elején költözött az Egyesült Államokba, ahol néhány év alatt igazi sztár lett. Kilencszer házasodott, utolsó férje volt Frédéric von Anhalt. A színésznő 99 éves korában halt meg 2016-ban. Holttestét elhamvasztották. Utolsó kívánsága az volt, hogy itthon helyezzék végső nyugalomra.

Végigkísértük Tomán Szabina egy napját

Üzletasszony, két gyermekes családanya, befektető és feleség. Nehéz egy szóval definiálni Tomán Szabinát, akire az elmúlt hónapokban leginkább a Cápák között című üzleti műsorból figyeltek fel a nézők, de a modellből lett vállalkozó mindig is a sikerben úszott. Cégét, a Tomán Diet-et 2015-ben alapította, azóta pedig nemzetközi terjeszkedésbe kezdett. Ritkán mutatja meg a magánéletét, de a Fókusz stábjával most kivételt tett és végigkísértük egy napját.

Az egyik legnevesebb ügynökség szerződtette a 19 éves modellt

Bemutatjuk azt a tizenkilenc éves fiatalembert, akivel néhány hónap alatt óriásit fordult a világ, az egyik legnagyobb múltú, legnevesebb modellügynökség szerződtette, pont az amelyik Palvin Barbi munkáit is szervezi. Hamudi sokáig versenyszerűen úszott, férfias megjelenése mellett különös és szerencsés ismertetőjegye a modellek között, hogy kétszínű a szeme.

„Ilyet még senki sem csinált!” avagy ő az első srác, aki bejön Sztarenki Dórinak!

A repülőgép koordinátorként dolgozó fiú egy összművészeti performansszal próbálta levenni a zsűrit a lábáról. A minimál stílusú videó bemutatta, hogy van, aki még ByeAlexnél is jobban imádja magát.

Milyenek voltak a modellek 150 és 50 évvel ezelőtt?

Az 1850-es évekig nem léteztek a mostani klasszikus értelemben vett modellek. A divattervezők miniatűr babákon, úgynevezett model dolls-okon mutatták be kreálmányaikat. És bár az első divatmagazin 1586-ban megjelent, azt csak illusztrációk díszítették. A világ első divatmodelljére egészen az 1850-es évek elejéig várni kellett. Ő nem volt más, mint a haute couture apja, Charles Frederick Worth felesége, Marie Augustine Worth. Ő volt az első, aki élő próbababaként vonult be a divattörténelembe. Így születetett meg a ma már jól ismert modellszakma.

Donatella fotója a Vouge Italia-ban!

Hunyadi Donatella a Vogue Italia-ban pózol. Az a bizonyos fotó tegnap délután készült róla, este pedig már meg is jelent a divatlap egyik online rovatában. Hogy hogyan jelent meg a fénykép a nívós divatmagazinban, arról Donatella mesélt ma nekünk.

Top 3 - Megjelenését a mai napig a finom elegancia jellemzi

Spanyol-német tanárnak készült, de közbeszólt a modellszakma. Épp egy dél-amerikai csoportot kísért tolmácsként a Rotschild Szalonba, amikor a tulajdonos meglátta és azonnal a kifutóra küldte. A sikeres modell karriert egy újabb, nem kevésbé sikeres karrier követte. Ági üzletasszonnyá és filmproducerré avanzsált. Megjelenését a mai napig a finom elegancia jellemzi.

Virtuális divatbemutató – otthon

Így vonulnak a világ legmenőbb modelljei 2020-ban, a karantén idején. A világot jelentő kifutókat mindenki saját lakásának folyosójára, teraszára, vagy kertjére cserélte. A virtuális divatbemutatón Mihalik Enikő is részt vett, olyan világsztár modellek közt, mint a plus size modell Ashley Graham, Miranda Kerr, vagy épp Irina Shayk. A videó elején még Kim Kardashian is beköszönt.

Tomán Szabina már a Cápa titulust is magáénak tudhatja

Modellből lett vállalkozó, aki sikeres üzletasszonyként most már a Cápa titulust is magáénak tudhatja. A Cápák között második évadában ugyanis Balogh Levente, Fehér Gyula, Balogh Péter és Moldován András mellett Tomán Szabina fekteti be a pénzét.

Fókusz anno: A világsiker előtt álló, tizenöt éves Palvin Barbival forgattunk

Az egyik oldalról csak a méregdrága ruhákkal teli csillogó kifutó látszik, ahol az élet csupa szórakozás és egyben könnyű pénzkereset. A másik oldalról azonban szigorú szabályokkal teli és áldozatokkal járó világ, ahol a szépség csupán alapkövetelmény. 12-13 évesen fedezik fel őket, 18 évesen sikeresek, 25 évesen pedig már kiöregedtek és a visszavonuláson gondolkodnak.

Fókusz anno: Milyen érzés lehet egy apának, amikor a lánya meztelenül pózol a címlapon?

Minden nap egy-egy érdekes történetet veszünk elő az archívumunkból.
Magyarország legszebb hölgyei, akiknek a kegyeiért férfiak ezrei versengenek. A riportban szereplő három úr azonban biztosan kivétel. Ők ugyanis nem nőként néznek a gyönyörű dívákra. Mindez persze nem véletlen, hogy nem elbűvölve, sokkal inkább kritikus szemmel mustrálják a fotókat, hiszen mindegyiken saját lányuk meztelenkedik.

A kifutóról a civil életbe: sokkal nehezebb, mint gondolták

Fiatalok, sikeresek, jóképűek és bejárták a világot. Életük nagy része színpadon, kamerák előtt zajlik, ezt a csillogást pedig rengetegen irigylik tőlük. Ám a sikernek ára van, és számtalan hátulütője. Kéri Krisztián karrierje jelenleg a koronavírus miatt szünetel, Zahorán Bertold pedig bár szeretne egy kicsit kilépni a modell skatulyából, és új dolgokat kipróbálni – nehezen megy neki.

KÉRI KRISZTIÁN: A modell a koronavírus miatt jött haza Ázsiából

Február elején a fiú még Ázsiában volt, ahonnan 2 héttel ezelőtt – lényegében kényszerből – kellett hazatérnie. Krisz január közepe óta ugyanis Szingapúrban dolgozott. Ezzel a munkával az egyik legnagyobb álma vált valóra, ám a kínai újévvel együtt érkező koronavírus közbeszólt.

Pillman Lívia elcsavarta egy amerikai sorozatsztár fejét?

Amerikai online oldalak cikkeztek napokig arról, hogy egy magyar modell elcsavarta egy hollywoodi színész fejét vagy épp fordítva! 2018 tavaszán Pillmann Lívia a Konyhafőnökben szerepelt. Míg Lívia Budapesten főzőcskézett, addig Jesse Metcalfe, Los Angelesben éldegélt a menyasszonyával. De mi a helyzet most?

Kéri Krisztián megmutatta, milyen egy modell élete valójában!

Kéri Krisztiánt az RTL nézői a Nyerő Páros c. műsorból ismerhették meg. Sokan azt gondolják, hogy minden modell élete a luxusról és a csillogásról szól, valójában a pályájuk elején ők sem luxusautóval járnak – hanem busszal, nem pezsgővel és kaviárral zárják a napjukat – inkább helyi kifőzdékben esznek, és nem luxusszállodában alszanak, hanem emeletes ágyon több modellel egy szobában.

Csodaszámba megy, hogy albínó kishúga született egy pigmenthiányos modellnek

Albínó kishúga született egy szintén pigmenthiányos modellnek, ami szinte csodaszámba megy, ugyanis nagyon ritka, hogy egy családba két ilyen gyermek érkezzen.

Mihalik Enikő sosem hord melltartót?

Enikő megmutatta, milyen saját tervekkel és receptekkel készül minden főzés előtt, sőt még a stylist szobába is bekukkantottunk vele, ahol érdekes dolog derült ki róla.

Mihalik Enikő és Sánta Laci együtt vonultak a kifutón!

A főzések között azért akad idő a mókázásra is. Így esett, hogy Enikő megtanította Lacinak, hogyan is kell végig vonulni egy kifutón.

A 67 éves nagymamát két éve fedezte fel egy modellügynökség

Joani Johnson fiatalokat megszégyenítő módon pózol a kamerának. A 67 éves nagymamát - aki könyvelőként dolgozott – két éve fedezte fel egy modellügynökség az utcán. Azóta teljesen megváltozott az élete. Több világhírű divatmagazinban is szerepelt már és a kifutón is kipróbálhatta magát.

Mihalik Enikő megszalonnáztatta a többi versenyzőt

Egyenként, de lassan mindenki rákattant a modell kolbászára, utána pedig jöhetett egy kis szalonna is. Zé ámuldozva nézte, mi történik.

Vámosi Viki parának tartja, hogy Michelin-csillagos séfeknek főzhetnek

A modell táplálkozás terapeutaként is dolgozik, ezért is szeretne minél többet tanulni a séfektől. Ezért mindent meg is tett, még egy híres étterembe is elment gyakorolni.

Őt tartják a világ legszebb kislányának

Időről-időre új üdvöske tűnik fel a modellvilág csillagjai között, a legújabb kedvenc pedig nem más, mint az orosz származású Alina Yakupova, akit a világ legszebb kislányának kiáltottak ki.

KRISZ & ENI: Modellkarrierjükről és jövőbeli terveikről mesélt a Nyerő Páros szerelmespárja

A mindössze 19 éves Kéri Krisztián és a 23 éves Lóránth Eni nemzetközileg ismert modellek. Enit 16 évesen, egy bevásárlóközpontban fedezték fel, Krisz pedig egyik osztálytársát kísérte el egy ügynökséghez, akik végül vele kötöttek szerződést. A Nyerő Páros legfiatalabb párja a játékot egy új kalandnak fogja fel, ami nagyon más lesz, mint az eddig megszokott életük.

Kecses lábak ejtették bámulatba a közönséget Veronában

A nézők több mint fél órán keresztül csodálhatták a legtrendibb harisnyákat a 2019-es őszi Calzedonia Leg Show-n. Az új kollekció a nőiességet és az eleganciát sugallja egy kis bohémsággal fűszerezve. A bemutató után egy hatalmas bulival zárták a napot a divatőrültek, itt a modellek is megmutatták, hogy nem csak vonulni, de táncolni is nagyon jól tudnak.

Marjai Judit megmutatja, hogyan készítsünk minél jobb szelfit

Marjai Judit, egykori modell, és profi fotós, most egy hirtelen ötlettől vezérelve azt találta ki, hogy megtanítja a hölgyeket arra, hogyan készítsenek magukról minél jobb szelfiket. Judit most néhány könnyen beszerezhető eszközzel készít magáról portré képeket, de amilyen egyszerűnek tűnik az egész, olyannyira tudatos maga a munka.

Palvin Barbara újra megmutatta tökéletes idomait

Palvin Barbara újra megmutatta tökéletes idomait. A magyar szupermodell a Victoria’s Secret legújabb kollekciójában tündököl a fotókon.

Érkezik az új magyar modellüdvöske?

Briginek kiskori álma, hogy egyszer befutott modell legyen, ám anyukája sehogy sem nézi ezt jó szemmel… Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Glóriát modellkarrierje vitte Olaszországba, ma már 10 éve él itt

Glória 10 éve él Olaszországban, a modellkarrierje hozta ide. Olasz férjét egy rendezvényen ismerte meg Szardínia szigetén, rá két évre pedig már egy párt alkottak. Bár kisfiuk, Pietro olasz óvodába jár, Glória csak magyarul beszél hozzá.

 

Milánóban ajánlottak munkát Laurának

Matyi partiján Laura nem mindennapi állásajánlatot kapott…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Meztelen képet posztolt Palvin Barbi!

Palvin Barbit korábban is láthattuk már igencsak hiányos öltözetben, olyan azonban még nem volt, hogy egyetlen ruhadarab se legyen rajta.

Ismerjék meg a legkülöncebb milliárdos feltaláló vagány édesanyját!

Szupermodell, szupernő, dietetikus és ki van békülve az öregedéssel és persze nem utolsó sorban Elon Musk édesanyja. De nem csak 1, hanem 3 zsenit nevelt fel a most 71 éves Maye Musk, hiszen lánya, Tosca streaming platformot indított, másik fia Kimbal pedig a fenntartható gazdálkodásért tesz meg mindent.

Ott lehettünk a Tezenis lélegzetelállító bikini show-ján!

Óriási rózsaszín görkori, pillecukorban mártózó modellek, vattacukor és pálmafák, na és persze a 60-as évek Amerikájának elmaradhatatlan jelképe a Cadillac – mindez pedig egy lélegzetelállító show-val megkoronázva. Az egy négyzetméterre jutó szexis lányok száma igencsak sok volt a Tezenis nyári kollekciójának bemutatóján. A kifutón egyedüli magyar modellként az olaszok kedvence Varga Viktória is végigvonulhatott. Rubint Rella egyenesen Dél-Koreából érkezett a show-ra, a Fókusz pedig egyedüli magyar stábként a kulisszák mögé is bemehetett.

A kifutón esett össze, és meghalt a modell

Rutinosan lépkedett a kifutón, majd néhány pillanattal később rosszul lett, és összeesett a 26 éves Tales Soares, brazil modell a Sao Paolo-i divathét utolsó napján. A közönség először azt hitte, hogy az esés is a műsor része, csak később jöttek rá, hogy nagy a baj!

A kifutón halt meg egy brazil modell

Összeesett a kifutón és meghalt egy 26 éves férfi modell Brazíliában. Néhány manöken lefagyott a drámai látványtól, a nézők azonban nem értettek semmit, kezdetben azt hitték, hogy mindez a műsor része. Még nem tudni, mi okozta a tragédiát.

Evelin, Laura és Niki fitnesz modellnek álltak

A lányokat felkérték egy fitnesz fotózásra…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Top 9 - A sikeres modellfiúból sikeres üzletember lett

Sokan bírálták, mikor a nála 25 évvel idősebb, és egyúttal a világ egyik leggazdagabb nőjével járt. Pedig modellként ekkor már megalapozta saját sikerét.

Korunk legsikeresebb és legsármosabb magyar férfijai

A mai Top 10-be került urak mindannyian hangsúlyozták: a külsőségeknél sokkal fontosabbak számukra a belső értékek, a sikerek és az eredményeik. Természetesen ezeket a szempontokat is figyelembe vettük, mikor kikértük szakértőink és interjúalanyaink véleményét a helyezettekről.

Thando Hopa lett az első olyan modell, aki albínóként címlapon szerepel!

Thando Hopa lett az első olyan modell, aki albínóként került az egyik világhírű divatmagazin címlapjára. Habár a dél-afrikai lány sosem akart modell lenni, mégis egy híres New York-i ügynökségnél dolgozik. Az első fotózását csak azért vállalta el, hogy megmutassa, egy albinizmussal élő lány is lehet szép és magabiztos.

New Yorkban él Mihalik Enikő, de békéscsabai lány maradt!

Békéscsabából New Yorkba. Óriási kontraszt, de Mihalik Enikő nem változott. Miért nem szállt el a világhírű magyar szupermodell? Ha arra vagy kíváncsi, hogy hogyan vitte el magával riporterünk Enikőt egy körre, akkor nézd meg videóinkat: ITT!

EXTRA: elvittük Mihalik Enikőt egy körre Békéscsabán!

Korábban alig láttuk Magyarországon, most viszont egyre többet van itthon Mihalik Enikő! A Fókusz stábja Békéscsabán vitte el egy körre a szupermodellt, aki legújabb terveiről mesélt nekünk. Enikő azt a fogadalmát is elárulta stábunknak, amit már évek óta halogat, de most lehet, hogy nemsokára megvalósul! A teljes riportot ITT nézheted vissza!

Így éli túl a mindennapokat egy agydaganatos lány!

Az agydaganata ellenére álmai és céljai is vannak Annának, a lány ugyanis 3 éve eldöntötte, hogy nem hajlandó tudomást venni arról, hogy súlyos beteg. Ha úgy tartja kedve, akkor motorozni indul szerelmével vagy modellkedik. Nem akarja, hogy mindennapjai a betegségéről szóljanak, mert akkor bedarálja az életét.

Palvin Barbi kövér? Kiakadtak a magyar hírességek!

Palvin Barbi néhány napja egy videóban jelentette be, hogy a világ egyik legnagyobb fehérneműcégének angyala lesz. A modellt annak idején az 13 évesen az utcán fedezték fel. Igazi világsztár lett belőle, aki sajtóhírek szerint évi 1 milliárd forint forintnál is többet keres. Ennek ellenére sokan kövérnek tartják őt. A Health.com hírportál arról írt, hogy Barbi alacsonyabb és nem annyira vékony, ezért nem is illik a Vicotria's Secret modellek közé. Mi megkérdeztük erről a hazai hírességeket is, akik nem rejtették véka alá véleményüket!

PALVIN BARBI: „Ha Palvin Barbi kövér, akkor a kövér az új szimbólum”

Óriási sikert ért el a magyar szupermodell, Palvin Barbi, akit beválogattak a Vicotria’s Secret modellek közé. Persze a kommentelők most sem kímélték a lányt, sokan azt mondták rá, hogy kövér. De mit gondol erről Pindroch Csaba, Lakatos Márk, vagy Zola?

 Minden esélye megvan a világhírnévre a különleges arcú magyar fiúnak

A tünde szépségű Kéri Krisztián még csak 19 éves, de már most meghódította a világ legnagyobb divatmárkáinak kifutóit. Krisztián édesapjával állt kameránk elé, a párost egy boksz edzésre is elkísértük!

Top 9 - Igazi dögös bombázó, akit sokan biztosan a dobogó legfelső fokán látnának

Listánk kilencedik helyén egy olyan hölgy áll, akit bizonyára sokan az első helyre tennének. Az idén 36 éves hölgy 7 évig jazz balettozott, modellkedett, majd énekelt. Egy igazi dögös bombázó, a férfiak álma, aki idővel példás családanya lett.

Top 5 - Első számú szépségikon, a címlaplányok modell-királynője

Az ötödik helyzet címlaplány Pásztón született és azt tervezte, hogy színésznő lesz. A modell szakma azonban bevonzotta, hiszen tökéletes adottságai voltak erre a pályára. Mindössze 5 évig modellkedett, és 23 évesen már abba is hagyta. Nagy cégek kampányaiban vett részt és beutazta az egész világot.

Megmutatjuk, hogy a nőiesség kortalan!

A reklámfilmekben és a divatszakmában is mára már teljesen megszokott, hogy a fiatal lányok mellett éltesebb korú hölgyek is kifutón vonulnak. Örvendetes, hogy a szépségipar manapság azt sugallja, hogy igenis minden kornak megvan a szépsége, és a nőiesség kortalan.

Híresek és szépek - listába szedtük a 2000-es évek legsikeresebb magyar címlaplányait

Covergirl, vagyis címlaplány kétféle hölgyből lehet. Híresből, aki levetkőzik, és szépből, aki híres lesz. De a képlet ennél bonyolultabb, hiszen sok híresség nem vetkőzött le, bármennyire is győzködték, és sok levetkőzött szépség bár címlapra került, mégsem lett igazán híres. Szubjektív listában szedtük össze a 2000-es évek legsikeresebb magyar címlaplányait.

Top 3: Szülés után újabb cici-igazítást tervez az egykori modell

Az egykori szőke kislányból a férfimagazinok sötétbarna sztárja, majd lemezlovas lett, és bejárta a világot. Korábbi fotóin szinte már csak édesanyja ismeri fel az idővel itt-ott „kiegészített” modellt. Mára nem csak külseje, élete is megváltozott, édesanya lett.

Exkluzív: Mihalik Enikő egyre több időt tervez Magyarországon tölteni

A világhírű magyar szupermodell, Mihalik Enikő ezúttal kivételesen nem a kifutón csillogott. Az első Syoss Hair and Fashion Award gála zsűritagja volt, ahol divattervezőket és fodrászokat díjaztak. Enikő az egyik legismertebb magyar modell, aki már 12 éve New Yorkban él. A nyüzsgő nagyvárosban már egy maroknyi összetartó magyar közösség jött össze a divatvilágból.

Mesi modell munkát vállalt, hogy új babakocsit vehessen Tedinek

Milán meggyőzte Mesit, hogy vállaljon el egy modell fotózást…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Joe elszökött a tárgyalása elől?

Joe újra összetalálkozott Barbival. Erikának szembe kellett néznie a múltjával. Mesi meglepő ajánlatot kapott.

ZAHORÁN BERTOLD: bevezetett minket a férfi modellkedés kulisszáiba!

Zahorán Bertold úgy döntött, hogy felhagy a modellkedéssel és új életet kezd. A világhírű magyar modell pénzügyi diplomát szeretne szerezni Budapesten. A Fókusz stábjának érdekes részleteket árult el Zahorán a férfi modell szakmáról is! A teljes riportot ITT nézheted vissza!

Zahorán Bertold véget vet a pletykáknak!

Zahorán Bertold, a jóképű magyar modell otthagyta 27 évvel idősebb milliárdos kínai barátnőjét. Sok mindent pletykáltak róluk, ezért a Fókusz kamerája előtt tisztázta magát!

Kopaszon hódította meg a nyuszis magazint!

A 23 éves Vendela Lindblom lett a hónap modellje a nyuszis magazinban. A félig svéd, félig brazil lány öt éve döntött úgy, hogy leborotválja a haját, azóta – ahogy mondja - sokkal szexisebbnek és felszabadultabbnak érzi magát.

Ismét forró videót posztolt Palvin Barbi

A Sports Illustrated fotózásán készült legújabb felvételen gyönyörűen látszik, hogy Barbi bombaformában van.

Vidámság, bulizás, szieszta - így élnek nálunk az olaszok

Modell, étteremtulajdonos, hipnoterapeuta. Mindannyian Olaszországban születtek és nőttek fel, aztán a nők vagy az üzlet miatt, vagy épp csupán kalandvágyból költöztek ide. Ráadásul kivétel nélkül úgy, hogy egyáltalán nem beszélték a nyelvünket. Mit szeretnek itt és mi hiányzik nekik a szülőhazájukból?

Ez volt Chrissy Teigen legmeghatóbb ajándéka!

Chrissy Teigen 33 éves lett a múlt héten, amit szokás szerint a családjával ünnepelt szűk körben. Arról eddig nem esett szó, hogy milyen ajándékokkal lepték meg a rokonok, de tovább nem tudta magában tartani az egyik meglepetést. Édesapja ugyanis úgy gondolta, a legjobb ajándék az lenne, hogy imádott lánya arcképét a vállára tetoválná.

Cindy Crawford lánya is anyja nyomdokaiba lépett

Cindy Crawford már elmúlt 52, de még mindig nem hagyott fel a modellkedéssel. Édesanyja sikerét talán gyerekei is megirigyelték: a 19 éves Presley és a 17 éves Kaia is már kipróbálta magát a szakmában. Lánya már bezsebelte első jelentős szakmai elismerését is: anyukája büszkén számolt be róla, hogy Kaiát választották az év modelljének egy európai gálán.

Ebben a filmben szerepel Palvi Barbi!

Két évvel ezelőtt számoltunk be arról, hogy találni sem lehetett volna jobb szereplőt a legendás Herkules eljátszására, mint Dwayne the Rock Johnson. Emellett a filmnek több magyar vonatkozása is volt, például az, hogy 2013-ban, Magyarországon forgatták. Na meg az is, hogy feltűnt benne a bájos Palvin Barbara is, aki modellként már az egész világot meghódította.

Palvin Barbi nem titkolja, mennyire szerelmes!

A gyönyörű modell és párja, Dylan Sprouse szinte hetente tesznek fel újabb fotókat közösségi oldalukra, arról, hogy mennyire odavannak egymásért.

Sorstársain is szeretne segíteni a daganatos betegséggel küzdő modell

Tavaly rosszindulatú daganatot találtak a mellében, ezért az utóbbi időben szinte minden napja vizsgálatokkal, kórházi kezelésekkel és műtétekkel telt. Szűcs Adriána legfőbb célja, amellett, hogy felhívja a figyelmet a vizsgálatok és kezelések fontosságára- az, hogy fogja a kezét azoknak, akik hasonló helyzetben vannak, mint ő.

SZŰCS ADRIÁNA: „Megjártam a poklot!”

Szűcs Adriána ugyanolyan életteli mosollyal beszél és dolgozik, mint előtte. A műtétek, a kemoterápia és a fájdalmai ellenére is elképesztő energia árad a modellből. Hogy, mi a titka? Kiderül az interjúból!

Újabb világsztárral találkozhatsz Budapest utcáin!

Ezúttal nem egy filmcsillagról, hanem egy szupermodellről van szó!

Palvin Barbi ismét az angyalok között jár

Palvin Barbara a csúcson: a világ legnagyobb divatbemutatóján ragyogott. Ez a második alkalom, hogy meghívták a show-ra. A modell nyár óta Dylan Sprouse-szal jár, aki a Jóbarátok című sorozatból sokaknak ismerős lehet, ugyanis ő – és ikertestvére – alakították Ross Geller kisfiát, Bent.

Budapest lesz a divat fővárosa 2019-ben?

A hétvégén tartották az egyik legrangosabb hazai divatrendezvényt, ahol A Tanár új évadának egyik szereplője is kifutóra lépett!

Palvin Barbi: „Az álmok valóra válnak…”

A modell újabb tételt húzhatott le bakancslistájáról a Pekingben töltött ideje alatt.

Miért tűnt el az ex-modell, ex-zenész Fehér Balázs?

Jó családban nevelkedett, 16 évesen modellkedni kezdett, rengeteg pénze lett. Aztán mindenfajta zenei előképzettség nélkül énekelni kezdett a Carbonfools nevű együttesben, és ott is sikert sikerre halmozott. Aztán kiégett és eltűnt, mi most felkerestük.

Minden, amit a szülinapos Palvin Barbiról tudni érdemes!

Ha lemaradtál az utóbbi időben, mi is a helyzet Barbinkkal, akkor ezt a videót látnod kell!

Palvin Barbara ma ünnepli 25. születésnapját

Az elmúlt években Barbi nevét az egész világ megismerte – rengeteg címlapon, divatbemutatón és vörös szőnyeges eseményen szerepelt, és olyan barátai vannak, mint Lewis Hamilton vagy éppen Leonardo DiCaprio.

Milhalik Enikő új kihívás felé repül

Insta fotóján Enikő egy kicsit elcsigázott, de abban egyetértenek a kommentelők százai, hogy bizony, így is gyönyörű.

Palvin Barbi hozta a formáját!

Palvin Barbara az év egyik legjelentősebb divateseményén is megmutatta, hogy miért generációjának egyik legismertebb modellje.

Mihalik Enikő szakmát vált?!


szerző:
2018.09.15. 10:00
Mihalik Enikő szakmát vált?!

A gyönyörű modell egy teljesen új dologban próbálja ki magát, amiről már videót is tudunk mutatni!

Palvin Barbi szerelmes!


szerző:
2018.09.11. 17:56
Palvin Barbi szerelmes!

Úgy látszik, hogy a világhírű topmodellt ezúttal tényleg megtalálta a szerelem. Palvin Barbara és Dylan Sprouse most már hivatalosan is egy párt alkot, amit mi sem bizonyít jobban, mint a közös fotóik a modell Instagram oldalán.

Bikini bemutató a Reggeliben!


szerző:
2018.09.04. 08:40
Bikini bemutató a Reggeliben!

Agócs Beatrix, WBPF magyar bajnok és Jéger Zsuzsanna bikini bajnok megmutatta, milyen pózokat kell gyakorolniuk egy-egy versenyre!

Botrányba fulladt ÉNB Evelin legutóbbi fotózása

Az Éjjel-Nappal Budapest szépsége elárulta, hogy milyen lenne számára az álomfotózás és azt is, hogy miért távozott elégedetlenül legutóbbi fényképezéséről.

Mihalik Enikő nem fél a meztelen strandolástól!

A gyönyörű magyar modell tutira nem szégyenlős! Ezt már a munkái alapján is megmondtuk volna, de most kiderült, hogy ha úgy szottyan kedve, a strandra is anyaszült meztelenül ugrik le.

Palvin Barbi és Dylan Sprouse Budapesten pihenték ki a Szigetet

A modell és színész kedvese a fővárosban romantikáztak a fesztivált követő napokban.

Újra modell lett ÉNB Laura


szerző:
2018.08.16. 10:12
Újra modell lett ÉNB Laura

Korábban modelkedett Milánóban, nemrégiben Nánási Pál fotózta, most pedig ismét kamerák elé állt az Éjjel-Nappal Budapest szereplője, Laura.

Evelin profi fotózással lepte meg Laurát

Miután Laura bevallotta, hogy mennyire fél attól, hogy modell karrierje sosem lesz sikeres, Evelin meglepte őt egy profi fotózással, hogy bíztassa barátnőjét…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Bori befogadta Annát a Bécy-villába

Bori felkereste Annát. Bence aggódása a testvéréért fokozódott. Evelin segíteni próbált Laurának, hogy legyőzhesse a félelmeit.

Több évtizedet is letagadhat a 60 éves Sütő Enikő

Sütő Enikő nemrég ünnepelte 60. születésnapját, de tinédzsereket megszégyenítő energiával éli mindennapjait. Az egykori szépség ikon most elárulta, ő milyen praktikákat vet be annak érdekében, hogy több évtizedet letagadhasson.

Kylie Jenner kisbabás szülinapja

Az amerikai modell és valóságshow-szereplő Kylie Jenner betöltötte 21. életévét. A Kardashian klán legfiatalabb tagja babájával posztolt cukibbnál-cukibb képeket instagramján.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való