KERESÉS search-close

molekuláris gasztronómia

7 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "molekuláris gasztronómia"

A Survivor versenyzője hihetetlen technikát villantott!

Alexandra szerette volna megmutatni, hogy mennyire ért a kémiához, ezért egy különleges répa spagettivel is készült a zsűrinek.

Vajon a juniorok átmennek a kémia-fizika vizsgán? Kóstolás!

A csapatoknak a Séf különleges carbonara spagettijét kellett lemásolniuk, ráadásul úgy, hogy még a molekuláris gasztronómiát is kipróbálták! A zsűri a kóstoláson értékelte az izgalmas ételeket.

A túl sötét sajtcsipszek titka

Anita egy picit tovább hagyta sülni a csipsznek szánt sajtreszeléket: túlbarnultak! A másolás miatt újra nekikezdtek a műveletnek. Vajon sikerült összehozniuk a tökéletes állagot és színt?

Érzésből űzni a molekuláris gasztronómiát? Ebből baj lehet!

Bence nem mérte ki az alapanyagokat és csak érzésből keverte össze az olívaolaj por elemeit. Meg is lett az eredménye: por helyett krém lett a dologból. Anna csak a fejét fogta, hogy ezt elrontották.

Áron és Hanna tésztái kirobbanva támadták meg őket

A zöld csapatnak meggyűlt a baja a parmezános tésztácskákkal: megállíthatatlanul lőttek ki a csőből! És ha ez nem lett volna elég, a zselés tojásokkal is végtelen küzdelmet vívtak.

Sárközi professzor különleges órát tartott a gyerekeknek

Ilyen carbonara spagettit még biztosan nem látott senki a Konyhafőnök Juniorban: a professzor bemutatta, hogyan kell elkészíteni a parmezán spagettit, az olívaolaj port és a roppanós kis pörcöket. Hiszed, ha látod!

Indulhat a mai kémia óra?

A zsűri helyét tanári kar vette át Zé doktorral, Sárközi professzorral és Rozalinda doktornővel, ugyanis a gyerekeknek az első feladatban a molekuláris gasztronómiával kellett megismerkedniük. Kémiára és fizikára fel!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való