KERESÉS search-close

molnár nikolett

14 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "molnár nikolett"

Molnár Niki másképp csinálja

A Hungary’s Got Talent egykori versenyzője, Molnár Nikolett tavaly ősszel bebizonyította az országnak, hogy a rúdtáncon való pörgés több mint sport.

Utolsókból lesznek az elsők


szerző:
2015.12.21. 19:00
Utolsókból lesznek az elsők

Új kedvence lett az országnak: A Dirty Led Light Crew toronymagasan nyerte meg a Hungary's Got Talentet!

Elsöprő győzelmet aratott a Dirty Led Light Crew

Új kedvence lett az országnak: A Dirty Led Light Crew toronymagasan nyerte meg a Hungary's Got Talentet! A Dirty Led Light Crew a szavazatok 27,3 százalékát szerezte meg, amivel toronymagasan nyertek. Utánuk hatalmas verseny volt, Badár Tamás alig hét tized százalékkal előzte meg a harmadik helyezett Molnár Nikit.
 

Szombaton eldől, ki nyeri a Hungary's Got Talent versenyét

Több ezer jelentkező, tehetséges, vagy önmagát tehetségesnek tartó előadó vágott neki a Magyarországon először debütáló Hungary’s Got Talent-nek. Szombaton eldől, ki nyeri a Hungary's Got Talent versenyét.

Szombaton véget ér a Hungary's Got Talent versenye

Több ezer jelentkező, tehetséges, vagy önmagát tehetségesnek tartó előadó vágott neki a Magyarországon először debütáló Hungary’s Got Talent-nek. Szombaton eldől, ki nyeri a Hungary's Got Talent versenyét.

Kialakult a Hungary’s Got Talent döntőjének végleges mezőnye

Szombat este lezajlott a Hungary’ Got Talent harmadik, egyben utolsó elődöntője, amelyen ezúttal két csapat és egy egyéni versenyző jutott tovább. Riporterünk már az előkészületek alatt ott volt a kulisszák mögött, hogy megnézze, ki hogyan készül az esti show-ra.

Kialakult a Hungary's Got Talent döntős mezőnye

A Hungary's Got Talent zsűrije teljesen kiborult az egyik produkciótól, és Dombit is Balázs hozta vissza a sokkból. Idézzük fel, mi történt a harmadik elődöntőben.
 

A Hungary’s Got Talent újabb továbbjutói

Szombaton este a harmadik élő show-val véget ért a Hungary’s got Talent elődöntője. A tíz produkcióból most is csak hárman juthattak be a döntőbe, a két legtöbb szavazatot kapott produkció, Molnár Nikolett és az Acro Maniacs automatikusan, a másik kettő közül pedig, miután a zsűri 2-2 szavazatot adott a Fricskának és Bangó Adriennek, a nézők döntése alapján a Fricska lett . Az igazin megmérettetés azonban csak most következik, ugyanis szombaton végre kiderül ki nyeri meg az első Hungary’s got Talentet. A stúdióban Molnár Nikolettel beszélgettünk.

Megvannak a Got Talent harmadik élő show-jának továbbjutói!

Ezzel teljes a december 19-ei finálé csapata. Klikk, és nézzék meg, kikről van szó!

Molnár Nikolett - Elődöntős produkció

Nézze meg, mivel sikerült bejutnia a Hungary's got Talent legjobb 30 versenyzője közé!

Molnár Nikolett


szerző:
2015.11.18. 17:14
Molnár Nikolett

Rövid bemutatkozás:

Molnár Nikolett vagyok, 32 éves, egy gyönyörű 5 éves kislány büszke anyukája, táncművész, sportoló. :) Kicsit lehet, hogy furcsán hangzik egymás után olvasva a táncművész és a sportoló, de a rúdtánc, rúdfitnesz mindkettőt magába foglalja. Szerencsésnek érzem magam, amiért nap mint nap azt csinálhatom, amit szeretek, amiben kiteljesedhetek, és ebben a családom is támogat.
Nőként élem az életem, anyukaként is, és nap mint nap nőket tölthetek fel ezáltal a csodálatos sport által. A rúdtánc az, amit minden nőnek receptre kellene felírni, hiszen egyszerre élhetjük meg nőiességünket, és egyszerre tehetjük bele azt az  Isten adta ős erőt, ami velünk született. A non plusz ultra pedig, amiről nem szabd megfeledkeznünk, hogy csodálatosan semmilyen más sporthoz nem hasonlítható módon formálja az izomzatot.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való