KERESÉS search-close

mostoha

7 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "mostoha"

Íme a várva várt nagy találkozás

Barbi alig találkozott édesapjával a 23 év alatt, és most apukája nevelt fiával, Zolival szeretne megismerkedni, mert ő volt az egyetlen édesapja családjából, aki szeretett volna találkozni a lánnyal. Most elérkezett az idő, hogy megismerjék egymást…

14. rész - A lányomat zsarolja a mostohatestvére!

Egy napon Erika tiltakozása ellenére odaköltözik hozzájuk a férje első házasságából született lánya, Rita, akit Erika ki nem állhat. Amikor Rita egyre több hazugságba keveri lányát, Erika úgy dönt, hogy kideríti, Rita mivel tartja sakkban a lányát, ám arra, ami kiderül, egyáltalán nem számított...

9. évad, 15. rész - A fiatal mostoha

A laborba fiatal lány holtteste érkezik. Az azonosítás nem könnyű, mert a testet lúgba mártották, és a fogait is szándékosan szétroncsolták. Hamarosan kiderül, hogy egy igen gazdag család sarja, aki azonban a jólét ellenére boldogtalan volt, s régóta a szökést tervezgetett szerelmével. Booth arra is fényt derít, hogy nem sokkal halála előtt a lányt elrabolták és óriási váltságdíjat követeltek érte. Vajon a mostoha keze van a dologban?

Édes mostohák


szerző:
2015.02.27. 19:30
Édes mostohák

Hírességek vallomásai, akik szerelmükkel gyereket is kaptak. Hogyan tanultak meg együttélni?

Fókusz 15-02-27


szerző:
2015.02.27. 19:20
Fókusz 15-02-27

Fókusz: Mi történik Koszovóban? - Miért hagyják el tömegesen az emberek szülőföldjüket? Exkluzív riportunk Koszovóból. Édes mostohák - Hírességek vallomásai, akik szerelmükkel gyereket is kaptak. Hogyan tanultak meg együttélni? Nem kapott enni - Megkezdődött annak az agárdi házaspárnak a pere, akik a vád szerint halálra éheztették gyermeküket.

Hírességek, akik más gyerekét nevelik

Feltétlenül pótanyává vagy apává lesz-e az, aki más szülők gyerekével él együtt? Szabó Ádám az édesapjától látott nevelési elveket tartaná be, szigorú is próbál lenni, de úgy tűnik, szerelme kisfia más szerepben látja szívesen. Ungár Anikó is bevallja, nem tudta mit vállal, amikor szerelmes lett a férjébe. 


 

Mostohája szúrkálta tele tűvel a kétévest

A brazil rendőrség letartóztatta a férfit, aki a gyanú szerint 50 tűt szúrt mostohafiába.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való