KERESÉS search-close

nevetés

71 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "nevetés"

Balázs röhögőgörcsöt kapott játék közben

A Nyerő Páros házigazdája alig bírta abbahagyni a nevetést…

30 éve gondoskodik a nevetésről az Irigy Hónaljmirigy

Az Irigy Hónaljmirigy tagjai képesek szinte bárkinek a bőrébe bújni. Ezt a természetfeletti képességüket pedig már 30 éve kamatoztatják. A zenekar 1990-ben spontán, egy szilveszteri bulin alakult. A fiúk nem akartak együttest alapítani, mindössze egy házibulin bohóckodtak, ami túl jól sikerült.

Edit vs. tésztarugó: a zsűri röhögőgörcsöt kapott

A kék csapat versenyzője egy botmixer végére tekerte fel a nyers tésztát, hogy egy szép rugóformájú alakzatot kapjon, csakhogy arra nem gondolt, ha megsült a tészta, hogyan fogja leszedni…

Gergő legújabb „szuperképességétől” Gizi és Szonja is nevetőgörcsöt kapott

A szerelmesek nem bírták magukban tartani, hogy az együtt töltött szenvedélyes éjszaka után visszatért Adél összes emléke: a hallgatóság azonban nem úgy reagált, mint ahogy azt a pár elképzelte.

Hogyan ugratták egymást az Álarcos énekes műsorvezetője és a nyomozók?

Nem nehéz megállapítani a nézőknek, hogy az Álarcos énekes nyomozóinak sokszor fogalmuk sincs arról, hogy ki lehet a maszk mögött. Hiába próbálkoznak teljes erőbedobással, listát vezetnek a lehetséges énekesekről és igyekeznek minden nyomra odafigyelni, eddig az öt szereplőből, akik már leleplezték magukat, csak kettőt sikerült kitalálnia a nyomozócsoportnak. Ha a nyomozásból nem is, a beszólogatásokból csillagos ötösre vizsgáztak.

Mihalik Enikő röhögőgörcsöt kapott libabontás közben

A modell kifogta a legnehezebb feladatot: tollas libát, zsigerekkel. Azonban nem ijedt meg, nekiesett a szárnyasnak, de azért közben potyogtak a könnyei…

Sárközi Ákos és Zé röhögőgörcsöt kaptak Rácz Jenő dumájától

Rácz Jenő csak kétértelmű mondatokkal tudta értékelni Farkas Ágó ételét, ami miatt zsűritársai elvesztették a kontrollt. Nem bírták nevetés nélkül a megjegyzéseit.

Top 6 - Sebestyén Balázs élő adásban kapott röhögőgörcsöt

A ValóVilág 4. szériája volt a valóságshow történetének eddigi legsikeresebb évada. Nem is csoda, hiszen itt tűnt fel Alekosz, Baukó Éva és Nádai Anikó is. A villa szerelmes párja pedig Gigi és Jerzy volt. Éppen az ő romantikus randevújukról készült összeállítás került adásba, amikor a stúdióban elszabadult a nevetés. Sebestyén Balázs hosszú másodpercekig nem tudott megszólalni.

Az Anikó Show-ban a celebek álla is leesett!

A rajongás bizony nem ismer határokat. Kedvenc sztárjaink a legelvetemültebb és a legcukibb rajongóikkal találkozhattak a stúdióban.

Hernádi Judit fergeteges hangulatot teremtett a Reggeli stúdiójában

A színésznő legutóbb akkor járt a Reggeli stúdiójában, mikor őt választották Psota Irén egyik legméltóbb mai utódjának. Ezúttal pedig zenés estje kapcsán volt Anna és Mariann vendége. 

Dombi senkit sem kímélt!


szerző:
2018.05.15. 05:00
Dombi senkit sem kímélt!

Három évvel ezelőtt számoltunk be róla, hogy Dombóvári István azért szeretett volna a Fókuszba kerülni, mert kiderült, hogy az egyik péntek este csak az övé lesz, és megtarthatja az első önálló estéjét, amelyben majd 50 percen keresztül szórhatja a poénjait.

A bohócdoktorok ott segítenek, ahol tudnak!

Megnevettetnek, trükköket tanítanak, szórakoztatnak, szóval igazán kreatívan segítenek. Kórházakba, idősek otthonába járnak speciális programjaikkal. Ők a bohócdoktorok!

Ha nevetés, ütős poénok, akkor Gyertek át!

Két évvel ezelőtt megmutattuk hogyan lesz egy teljesen ártatlanul induló forgatásból kész kabaré. Megtanultuk, hogy csak Kiss Ádámmal, Ganxsta Zolee-val és Dombóvári Istvánnal ne kezdjen az ember, ha mégis, hermetikusan zárja el őket egymástól, amíg nyilatkoznak.

Hihetetlen eredményt értek el a Piros Orr Bohócdoktorok

Ma van a nevetés nemzetközi napja! A Piros Orr Bohócdoktorok azt a feladatot vállalták, hogy felvidítják a kórházban fekvő beteg gyerekeket, mert a nevetés gyógyít. Nemcsak a szülők és az orvosok megfigyelése ez, de tudományos kutatások is bizonyítják, hogy a nevetés és a vidámság nagymértékben segíti a betegek gyógyulását. A témával kapcsolatban Réka Ágnes, a Piros Orr Bohócdoktorok ügyvezetője, Bakos Éva (Dr. Baki) és Rábavölgyi Tamás (Dr. Frenki) volt a Reggeli vendége. Dr. Baki pedig egy csodálatos esetet is elmesélt a műsorvezetőknek.

Sharon Stone nem bírta ki röhögés nélkül

A világhírű színésznőből élő adásban tört ki a nevetés, amikor arról kérdezte a riporter, hogy érte-e már szexuális zaklatás a karrierje során. Sharon őszintén vallott!

Ne nevess! kihívás: Ricco vs. Claudia

A páros azt a feladatot kapta, hogy nézzenek végig videókat anélkül, hogy elnevetnék magukat. Te kibírod ezeket a felvételeket rezzenéstelen arccal?

Best of: Ez történt az Anikó Show-ban a nyolcadik héten!

Július 3-án új időszámítás vette kezdetét, ugyanis az Anikó Show-val visszatért az RTL Gold képernyőjére az egyik legnépszerűbb műfaj, a talk show. Elevenítsd fel velünk a nyolcadik hét legjobb pillanatait, és ne feledd: minden hétköznap 17:00-tól Anikó Show az RTL Goldon!

Radics Gigi nem tudta megállni nevetés nélkül Laci trollkodását

Az énekesnő egykettőre megtalálta a közös hangot mentortársaival, és mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az a tréfás videó, amit nemrég posztoltak az Instára.

Harangszó helyett nevetés

Harangszó helyett nevetés hallatszik egy templomból az észak-németországi Bielefeld városában. Az ötlet egy úgynevezett nevetőjóga-oktatótól származik, aki szerint ezt hallva jobb kedvre derülnek az emberek. A templom lelkésze pedig mellé állt. Van, akit azonban kifejezetten idegesít a toronyból negyedóránként felharsanó kacagás.

Anna nem bírta ki: röhögőgörcsöt kapott a kóstoláson

Anna nem bírta el mondani, milyen nevet adott az ételének. Hiába futott neki többször is, a szavak nem akarak kijönni a szájából, helyette folyton elnevette magát.

Sanyinak penge a vádlija, Évike karja meg olyan, mint a forradalom

Sanyi nagyon jól mulatott azon, hogy Dia állandóan a sistereg szót használja. Bence megjegyezte, mennyire mókás, ahogy Sanyi nevet, Évike pedig elmondta, hogy nemcsak a nevetése, de a pipiskedése is szórakoztató.

A viccesre sikerült temetés története

A gyászoló pajkaszegiek és a pap nem tudták megállni nevetés nélkül, ahogy Gyuri szerencsétlenkedik a koporsónak kiásott lyukban, majd ezután következett a ráadás!

A török fű(szer) jókedvre derítette egész Pajkaszeget

A török kamionjáról lopott fűszer, mint kiderült, egészen más, mint aminek azt Teca hitte, így a falu összes lakosa nevetésben tör ki, miközben a sofőrről megdöbbentő hírek jelennek meg.

Nem minden szexjelenet játék A sötét ötven árnyalatában?

Nemrég a film szívtiprója vallott a forgatás körülményeiről és arról, mennyire túlfűtöttek azok a bizonyos szituációk! Vajon milyen lehet Dakota Johnson az ágyban? Most kiderül!

Házon kívül 2017-01-11


szerző:
2017.01.11. 22:30
Lebuktak! - Magdi anyus és Janka néni együtt vásárolgatnak!

Négy évvel ezelőtt óriási hangulatban telt egy forgatás. A szereplők nem voltak mások, mint a híres Barátok közt Magdi anyusa és a Szomszédok Janka nénije. Annyit előre elárulhatunk, a végén mindenki nevetésbe tört ki, a stáb és a színésznők is.

Bohócok: nevettetnek vagy rémisztgetnek?

Ijesztgetős bohóc, bankrabló bohóc, gyilkos bohóc, cirkuszi bohóc, szülinapi bohóc, zenebohóc vagy épp bohóc doktor. Az utóbbiak alapvetően nevettetnek, az előbbiek viszont éppen az ellenkezőjét, félelmet keltenek. Hogy ezek a kedves, pozitív figurák hogyan váltak a történelem során rémisztő, sokszor elrettentő alakokká, és hogy egy bohóc láttán valós vagy gerjesztett félelem munkálkodik-e a gyerekekben, illetve a felnőttekben, erre keressük a választ.

Mici horkolásán szórakozott Gina és Krisztián

A nappaliban ejtőztek a villalakók, amikor Mici mély álomba szenderült. A szőke bombázó hangot is adott álmainak, amit Gina nem tudott röhögés nélkül végighallgatni.

Elhoztuk! Garantáltan mosolyt csal az arcodra, itt a Best of Celeb vagyok!

A Celeb vagyok, ments ki innen! második szériáján se unatkozhattak a nézők. Volt ott minden, mi szem-szájnak ingere. Nyomon követhettük azt is, mit szóltak a dzsungellakók a meglepetés vendéghez, és végigizgulhattuk azt is, hogy ki lesz a dzsungelkirálynő. Íme egy kis összefoglaló a kalandos hetekből!

Krisztián

Mici most megismerhette villapartnerének ezt az oldalát is. Csak a lány számára ijesztő Krisztián, vagy valóban van benne valami rémisztő?

Előfordult már veled, hogy egy fellépéseden senki nem nevetett?

És mit csináltál? Ez a nap kérdése.

A magyar foci trollja


szerző:
2016.04.05. 18:04
A magyar foci trollja

16 éve kezdődött. A spanyol Juan Joya Borját egy műsorvezető megkérte, mesélje el, hogyan szakadt le a papucsa, mikor a sógorához slattyogott a homokban. Ebből aztán óriási karrier indult el. A férfi védjegye a nevetése lett. Legendássá vált interjúját pedig már vagy százszor feldolgozták, köztük a magyar foci rajongói is.

Kétszer kérte meg szerelme kezét Lovasi

Titokban házasodtak össze, az egyik legszexibb fiatal magyar színésznő, és az egyik legsármosabb zenész, Földes Eszter és Lovasi András két éve elválaszthatatlan egymástól. És ahogy minden mozdulatukon látszik fülig szerelmesek egymásba. Eddig kerülték a nyilvánosságot, a Fókusszal kivételt tettek és tabukat nem ismerve két összekacsintás és nevetés között őszintén meséltek kapcsolatuk kalandokkal teli elmúlt két évéről.

Lilinek barátja van?


szerző:
2016.03.09. 21:25
Lilinek barátja van?

Ádám hirtelen elkomorul, mikor Lili megemlíti, hogy van barátja, akit Ödönnek hívnak.

A Vámpírnaplók sztárja az életben sem fél a vértől

A gyönyörűséges Nina Dobrev hihetetlen képet posztolt magáról közösségi oldalán. Ami biztos, a bolgár származású színésznő nem fél egy kis vértől.

A HGT ikerpárja könnyesre nevettette a zsűrit

Szem nem maradt szárazon múlt hét szombaton a Hungary’s Got Talent negyedik válogatóján, amikor is a Fekete-nővérek gyakorlatilag könnyesre nevettették produkciójukkal a zsűrit és a közönséget is. A humoros előadásuk láttán azonban senki nem gondolná a 31 éves ikerpárról, hogy valójában visszahúzódóak és gátlásosak. Erről a fura kettősségről meséltek reggel nekünk maguk a lányok.

Nevetéssel ingerelnek nevetésre

Kacagó villamos. Így emlegetik Debrecenben néhány helyi fiatal kezdeményezését. Úgy próbálják jobb kedvre deríteni a munkából hazafelé utazó embereket, hogy felszállnak a villamosra, és elkezdenek hangosan nevetni. A héten tesztelték az ötletet, sikerrel jártak. Pár másodpercen belül mindenki jókedvű lett.

A nevetés mindenre gyógyír?

Vajon Hajdu Steve is érezte már magán a nevetés jótékony hatásait? Vele, valamint egy neuropszichológus szakértőnkkel a nevetés jótékony hatásait boncolgattuk.

Beleznay Endre a humort is beveti a gyereknevelésnél

A humor elengedhetetlen eszköz a gyereknevelés hatalmas kelléktárában, csak meg kell tanulni jól, valamint jókor használni. De vajon Beleznay Endre miként vélekedik erről?

Dr. Tóth szerint a nevetés a legjobb orvosság

Dr. Tóth Tamás egészségügyi talk show-jának nézői jól tudják, hogy az orvos-műsorvezető nemcsak érti, de szereti is a humort, így gyakran előfordul, hogy még a komolyabb témák kivesézése közben is megnevetteti a közönségét. Talán ezért is figyeltek fel rá a Showder Klubos fiúk, akik azonnal meghívták magukhoz vendégségbe.

Reflektor 14-12-12


szerző:
2014.12.13. 00:25
Reflektor 14-12-12

Reflektor: Puskás Peti bemutatja a szerelmét. Dr. Tóth szerint a nevetés a legjobb orvosság.

Reflektor 14-09-22


szerző:
2014.09.23. 00:00
Reflektor 14-09-22

Reflektor: Trokán Nóra világsztárokkal bulizott. Nevetésben nem volt hiány az X-Faktorban.

Fókusz 14-08-25


szerző:
2014.08.25. 19:30
Fókusz 14-08-25

Fókusz: Kattan a bilincs - Zsebtolvajok, akik a kamera előtt buktak le. Sikerült lelepleznünk, hogyan dolgoznak. Vége a hisztinek - Egy pillanat alatt hagyják abba a bömbölést. Hogyan hat a zene a gyerekekre. Óriási siker - Elkísértük a legendás Illés együttest Kolozsvárra. Tízezrek énekelték a legnagyobb slágereket.

X-Faktor nosztalgia: Feróéknál elszakadt a cérna

Több ezer énekes a mentorok előtt. Az X-Faktornak már vaskos fejezete van a magyar televíziózás történetében. Összegyűjtöttük a show történetének legviccesebb, legdurvább jeleneteit, melyeket már a mentorok sem bírták cérnával. Sem akkor, sem most.

Híradós bakik


szerző:
2013.01.09. 19:00
Híradós bakik

Még a legkomolyabb tévés műfajnak is vannak könnyfakasztóan vidám pillanatai. Nincs ez másképp nálunk sem.

Szeszélyes 12-12-30


szerző:
2012.12.30. 14:50
Szeszélyes 12-12-30

Szeszélyes: A vidám szórakoztató magazin részei újra láthatók az RTL Klubon. Elődjét, a Szeszélyes Évszakokat méltón követő műsor, mely bár a régi szereplőkkel, mégis teljesen új programmal várja a szórakozni és nevetni vágyókat.

Szeszélyes 12-12-23


szerző:
2012.12.23. 14:00
Szeszélyes 12-12-23

Szeszélyes: A vidám szórakoztató magazin részei újra láthatók az RTL Klubon. Elődjét, a Szeszélyes Évszakokat méltón követő műsor, mely bár a régi szereplőkkel, mégis teljesen új programmal várja a szórakozni és nevetni vágyókat.

Szeszélyes 12-12-22


szerző:
2012.12.22. 14:05
Szeszélyes 12-12-22

Szeszélyes: A vidám szórakoztató magazin részei újra láthatók az RTL Klubon. Elődjét, a Szeszélyes Évszakokat méltón követő műsor, mely bár a régi szereplőkkel, mégis teljesen új programmal várja a szórakozni és nevetni vágyókat.

Szeszélyes 12-12-15


szerző:
2012.12.15. 14:20
Szeszélyes 12-12-15

Szeszélyes: A vidám szórakoztató magazin részei újra láthatók az RTL Klubon. Elődjét, a Szeszélyes Évszakokat méltón követő műsor, mely bár a régi szereplőkkel, mégis teljesen új programmal várja a szórakozni és nevetni vágyókat.

Szeszélyes 12-12-09


szerző:
2012.12.09. 14:05
Szeszélyes 12-12-09

Szeszélyes: A vidám szórakoztató magazin részei újra láthatók az RTL Klubon. Elődjét, a Szeszélyes Évszakokat méltón követő műsor, mely bár a régi szereplőkkel, mégis teljesen új programmal várja a szórakozni és nevetni vágyókat.

Szeszélyes 12-12-08


szerző:
2012.12.08. 14:20
Szeszélyes 12-12-08

Szeszélyes: A vidám szórakoztató magazin részei újra láthatók az RTL Klubon. Elődjét, a Szeszélyes Évszakokat méltón követő műsor, mely bár a régi szereplőkkel, mégis teljesen új programmal várja a szórakozni és nevetni vágyókat.

Szeszélyes 12-12-02


szerző:
2012.12.02. 14:35
Szeszélyes 12-12-02

Szeszélyes: A vidám szórakoztató magazin részei újra láthatók az RTL Klubon. Elődjét, a Szeszélyes Évszakokat méltón követő műsor, mely bár a régi szereplőkkel, mégis teljesen új programmal várja a szórakozni és nevetni vágyókat.

Szeszélyes 12-12-01


szerző:
2012.12.01. 14:10
Szeszélyes 12-12-01

Szeszélyes: A vidám szórakoztató magazin részei újra láthatók az RTL Klubon. Elődjét, a Szeszélyes Évszakokat méltón követő műsor, mely bár a régi szereplőkkel, mégis teljesen új programmal várja a szórakozni és nevetni vágyókat.

Szeszélyes 12-11-25


szerző:
2012.11.25. 14:30
Szeszélyes 12-11-25

Szeszélyes: A vidám szórakoztató magazin részei újra láthatók az RTL Klubon. Elődjét, a Szeszélyes Évszakokat méltón követő műsor, mely bár a régi szereplőkkel, mégis teljesen új programmal várja a szórakozni és nevetni vágyókat.

Szeszélyes 12-11-24


szerző:
2012.11.24. 14:25
Szeszélyes 12-11-24

Szeszélyes: A vidám szórakoztató magazin részei újra láthatók az RTL Klubon. Elődjét, a Szeszélyes Évszakokat méltón követő műsor, mely bár a régi szereplőkkel, mégis teljesen új programmal várja a szórakozni és nevetni vágyókat.

Szeszélyes 12-11-18


szerző:
2012.11.18. 14:20
Szeszélyes 12-11-18

Szeszélyes: A vidám szórakoztató magazin részei újra láthatók az RTL Klubon. Elődjét, a Szeszélyes Évszakokat méltón követő műsor, mely bár a régi szereplőkkel, mégis teljesen új programmal várja a szórakozni és nevetni vágyókat.

Szeszélyes 12-11-17


szerző:
2012.11.17. 14:15
Szeszélyes 12-11-17

Szeszélyes: A vidám szórakoztató magazin részei újra láthatók az RTL Klubon. Elődjét, a Szeszélyes Évszakokat méltón követő műsor, mely bár a régi szereplőkkel, mégis teljesen új programmal várja a szórakozni és nevetni vágyókat.

Roast: Könyörtelenül égetik, savazzák, cinkelik a sztárokat

Ganxsta Zolee, a Mirigyes Sipos Péter, Magyar Attila vagy épp Cini miként szólogatott be egymásnak? Miért és hogyan égették Nagy Ferót?

2011 merész, mókás és peches figurái

Muris találmányok, pihentagyú rekordok, kacagtató helyzetek és gyagyás ötletek. Szerencsére ebben az évben is volt min kuncogni. 2011 legbuggyantabb pillanatai, amelyeket a Fókusz kamerái rögzítettek.

Csupa jóga és kacagás


szerző:
2011.09.27. 08:27
Csupa jóga és kacagás

Minden áldott reggel összegyűlnek Hanoi egy központi parkjában, és egy jógamester irányításával nevetnek - meg jógáznak.

Fáj valamije? Kacagjon!


szerző:
2011.09.21. 08:08
Fáj valamije? Kacagjon!

A nevetés fájdalomcsillapító, de csak az igazán ellenállhatatlan, hasrengető fajtájú - állítják brit kutatók.

A nevetés a legjobb orvosság


szerző:
2011.08.30. 14:36
A nevetés a legjobb orvosság

Az egészséges szív receptje:együnk étcsokoládét. nevessünk sokat és pedálozzunk keményen kerékpározás közben.

Nevetve kerülhetjük el a szívrohamot

A nevetés és a jókedv hatékony megelőző kezelés a szívbajok ellen, a düh jelentős kockázat a szívroham megjelenése szempontjából.

Magukat kukkolhatták a villalakók


szerző:
2011.05.10. 20:04
Magukat kukkolhatták a villalakók

Hogyan készültek a villalakók a nagy találkozásra? A szembesítésen együtt nézték vissza a legviccesebb és legdrámaibb jeleneteket. Volt, akit megviseltek a már elfelejtett képkockák, Balázs pedig ismét brillírozott.

Balázs képtelen volt uralkodni magán

Sebestyén Balázs a Való Világ élő show-jában kapott nevetőgörcsöt. Járt már így miniszter is, ő sem tudott megszólalni. Utánajártunk, miért van az, hogy néha a legfegyelmezettebb ember sem tudja fékezni magát.

Csúcsra próbálták kacagni magukat

Az eseményen 700 művész próbált meg egyszerre nevetni 20 percen át, de ez nem sikerült.

Nevetésben tört ki válasz közben a miniszter

Röhögőgörcsöt kapott Hans-Rudolf Merz svájci pénzügyminiszter a parlamentben.

Mire képes a mosoly?


szerző:
2010.06.11. 20:50
Mire képes a mosoly?

A nevetés gyógyít, egy mosoly kapukat nyithat meg, segítő kezeket szerezhet.

Vígjáték indította meg a szülést a moziban

A megrémült apa azóta is sokkos állapotban van.

Reggeli 10-04-01


szerző:
2010.04.01. 08:06

Segít a mosoly?


szerző:
2009.07.29. 14:15
Segít a mosoly?

Nagyobb bizalmat kelt-e, aki mosolyog, és egyáltalán nevetve sikeresebb-e valaki?

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való