KERESÉS search-close

nyomozás

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "nyomozás"

Ezért akarta Árpád megölni Gergőt és Adélt?

Oszi épp a Rózsában szeretne eltölteni egy nyugodt estét Timivel és Nórával, amikor Laci hirtelen beállít és elmondja a fiúnak, mi lehetett Árpád indítéka…

Vajon melyik tehetségkutatóból indult az Elefánt karrierje?

Az, hogy az Elefánt férfi, már az első produkciója után gyanússá vált a Nyomozóknak. De vajon melyik? Egy ismert, akcentussal beszélő rádiós vagy az ország egyik leghíresebb színészlegendája?

Megingott a tutibiztos tipp arról, hogy ki van a Béka-maszk alatt?

A Béka első feltűnésekor mindenki Oszvald Marikára gondolt, de Sebestyén Balázsnak és Nagy Ervinnek is van másik tippje, amik szintén nagyon meggyőzőek.

A Baba utáni kutatás felélesztette Sebestyén Balázsban a vérbeli Nyomozót

A Baba gigantikus méretei leszűkítették a tippek körét a Nyomozók fejében. Sebestyén Balázs ebben az évadban először érzi azt, hogy igazán jó nyomon jár.

Csobot Adél és Hargitai Bea egymás gondolatában olvasva kiáltották, hogy ki a Dinó

Két névre gondoltak a Nyomozók, az egyiket a csapat két hölgy tagja kézenfogva, egyszerre mondta ki nagy örömujjongás közepette, de aztán tippeltek a fiúk is. Vajon kinek lesz igaza?

Hargitai Bea sokkot kapott a Maki értékelése alatt

Az első Maki-produkció után még minden Nyomozó arra voksolt, hogy Dancsó Péter van a maszk alatt. A Maki viszont akkorát énekelt, hogy mindent új alapokra kellett helyezni.

Összezavarodtak a Nyomozók, a Tigris mégiscsak nő?

Istenes Bence a Tigris produkciója után a Robot fejével érkezett a színpadra. És mindez nem volt véletlen.

A Banán valójában Justin Timberlake?

Már a Banán első feltűnésekor is elhangzott egy fiatal színész neve, amit a második produkció után a Nyomozók már biztosra vesznek, hogy ő van a maszk alatt. Nagy Ervinről pedig kiderült, hogy félelmetesen jó Nyomozó.

Kiderült, hova tűnt Máté!

Juli nem is sejtette, hogy jó helyen kopogtatott, mikor a fiát Panninál kereste, csakhogy a fiatalok eggyel megelőzték őt…

Szabó Zsolt lejárató kampánynak nevezte az ellene folyó nyomozást

Ellenzéki lejárató kampány – így reagált Szabó Zsolt fideszes országgyűlési képviselő a Híradónak arra, hogy a rendőrség nyomozást indított a választókerületében megvalósult uniós beruházások ügyében. Hadházy Ákos tett feljelentést, mert szerinte a körzet közbeszerzéseit összehangoltan manipulálták. Szabó Zsoltot két éve egy több mint egymilliárd forintos offshore számlával is összefüggésbe hozták. Az ügyészség a Híradó kérdésére azt írta, hogy az emiatt indult nyomozást egy hete felfüggesztették.

Juli szerint Máténak köze lehet a gyilkossági kísérlethez

Máté édesanyja azonnal elbizonytalanodott fia ártatlanságában, amint meghallotta, milyen indíték vezethetett odáig, hogy altatót keverjen Gergő kulacsába.

Hoppá! Illés Máté keverte Harmath Gergő kulacsába az altatót?

Juli fiának indítéka a plátói szerelem. Máté ugyanis odáig van Adélért, már többször megpróbált keresztbe tenni Gergőnek, de eddig sikertelenül…

Hoppá! Novák Laci keverte Harmath Gergő kulacsába az altatót?

Novák Laci sosem kedvelte a Harmath fiút, az utóbbi időkben pedig ellenséget látott benne. Hiszen Gizi szakított Lacival, miután megcsalta őt Ildikóval, ekkor Gergő sokat segített Gizinek. Abban is, hogy ráébredjen: férje egy semmirekellő alak. Ezek után Laci már labdába sem rúghat feleségénél.

Hoppá! Illés Vanda keverte Harmath Gergő kulacsába az altatót?

Vandának egy kellemetlen találkozás miatt lehetett oka kiiktatni Gergőt. Vanda ugyanis tisztességtelen ajánlatot kapott egy üzletembertől, ám abban a reményben, hogy a férfi segít neki kijutni Kínába a beteg kisfiához, belement a játékba. Vanda épp a titkos légyottról sietett haza, amikor a szállodában meglátta őt Gergő, majd később kérdőre is vonta, de Vanda kihátrált a kínos helyzetből. 

Hoppá! Berényi Claudia keverte Harmath Gergő kulacsába az altatót?

A Harmath fiúnak több rosszakarója van. Berényi Claudia az, aki legjobban haragudhat rá, hiszen Gergő nem sokkal a baleset előtt szinte kisemmizte az üzletasszonyt. Rengeteg pénzt vett el tőle, ami miatt Claudia tajtékzott a dühtől, és megfogadta, hogy bosszút áll ellenfelén. 

Nyomozz velünk! Ki akarta meggyilkolni Gergőt és Adélt?

Hetek óta tartja izgalomban a nézőket a nyomozás, és hogy végre kiderüljön: ki tett altatót Gergő kulacsába, amivel kis híján meggyilkolta őt és Adélt. Mivel a Harmath fiú sokaknak tört már borsot az orra alá, több személynek is komoly indítéka lehet.

Akkorát énekelt a Banán, hogy az egész stúdió állva tapsolta!

A Banán produkciója mindenkit lenyűgözött, Csobot Adél el is szégyellte magát, hogy korábban kinevette az Álarcost...

Elefánt: középkorú nő vagy idősebb férfi?

Az Elefánt annyira megtévesztő, hogy a Nyomozók szerint Charlie, Friderikusz Sándor, Dombóvári István és Palya Bea is lehet a maszk mögött.

Istenes Bence megcsókolta a Kakast!

Míg a Nyomozók azon agyaltak, hogy ki lehet a Kakas, a műsorvezető lekapta az Álarcost! Ha kíváncsi vagy a forró pillanatra és Csobot Adél reakciójára, nézd meg a videót!

A Cica produkciója FENEKESTÜL felforgatta a színpadot!

A Cica produkciója közben és után a férfi Nyomozók nem tudták levenni a szemüket a szexi fehérneműs táncosokról, akik Istenes Bencét is megölelték a színpadon. Így reagált Adél!

Sebestyén Balázs megérkezett a műsorba: a Röfi leleplezte magát ikonikus mozdulatával?

A Nyomozók egyöntetűen úgy gondolják, hogy a Röfi maszk mögött Liptai Claudia rejtőzik. Sebestyén Balázs ráadásul egy szemtelen megjegyzést is tett a színésznő műsorvezetőre!

Újabb nyom a Zebráról? Így fogja a mikrofont az Álarcos!

A Nyomozók szerint Solti Ádám, L.L. Junior, Krisz Rudi és Puskás Peti is lehet a Zebra maszk mögött. Vajon ki tudja így pörgetni a mikrofont a kezével?

Hoppá! Sebestyén Balázs leducizta Palvin Barbit!

Sebestyén Balázs nem köntörfalazott Barbi súlyát illetően, de a Nyomozótársak egyből kiálltak a magyar modell mellett.

A Robot után máris megvan Csobot Adél 2. évados hódolója?

Több közös tulajdonság is van Csobot Adélban és a Bikában. Lehet, hogy a második évadban a Bika veszi át a Robot helyét?

Ők az első számú gyanúsítottak Gergő ügyében!

Zsolt, Gizi és Oszi a Rózsában rekonstruálták újra azt a napot, amikor az üzletember kulacsába került az altató: a nyomozás során leszűkült a gyanúsítottak köre.

A Mátyás király tér egyik lakója akarta megölni Gergőt?

Oszi és Zsolt nyomozásba kezdett, és egy komoly nyomra bukkantak...

Nem nyomoz tovább a rendőrség a zavargók ügyében

Nem nyomoz tovább a rendőrség, így nem derül ki, kik zavarták meg Karácsony Gergely főpolgármester tavaly őszi kampányrendezvényét egy letakart lajstromszámú motorcsónakból. Az ügyben a jobbikos Tokody Marcell tett feljelentést, szerinte ugyanis a hajó egyedi azonosítójának letakarása bűncselekmény. A rendőrség a Népszava szerint azt írta, ekkora hajókra enyhébb szabályok vonatkoznak. Karácsony Gergely szerint a hatóság kettős mércét alkalmazott.

A fél országban fosztogatott a banda

A fél országban fosztogatott az a négytagú banda, akik ellen a napokban zárta le a nyomozást a rendőrség. A gyanú szerint tucatnyi településen legalább 50 családi házba törtek be. Legtöbbször készpénzt és ékszereket loptak, összesen több mint tízmillió forint értékben.

A Baba meghozta Csobot Adél kedvét! Jöhet a harmadik gyerek?

Adél szívesen hazavinné a Babát. De vajon mit szól ehhez Bence?

A Tigris ágyéka lüktetni kezdett az egyik Nyomozó láttán!

Csobot Adél szerint a Tigris végig neki énekelt!

Csobot Adél: „Tudom, hogy ki a Béka!”

Csobot Adél szerint egy operetténekest rejt a Béka maszk. Laci és Balázs is osztja Adél véleményét, miszerint Oszvald Marika van a kétéltű álarc alatt, Bea azonban Bangó Margitra tippel. 

Csobot Adél szerint Hargitai Bea exe is lehet a Süti!

Hargitai Bea három évig élt együtt Katus Attilával. Vajon ilyen jól sikerül megtévesztenie egykori párját a személyi edzőnek?

A pornókirály rejtőzik a Kaktusz maszk mögött?

Sebestyén Balázs szerint akár Kovi is lehet a Kaktusz álarc alatt! Gáspár Laci Kozsóra, Hargitai Bea Kovács András Péterre, míg Csobot Adél Galambos Lajosra tippel. Szerinted ki van a Kaktusz maszk mögött?

Sebestyén Balázs újra fiatalnak érzi magát a csajok tippjeitől!

Szűcs Judith, Pap Rita, Dolly, Balázs Klári vagy Zoltán Erika van a Dinó álarc alatt? A két női Nyomozó csak úgy sziporkázott az első adásban!

Dancsó Péter visszatért az Álarcos énekesbe?

A Nyomozók egyöntetűen úgy gondolták, hogy a Maki álarc egykori Nyomozótársukat rejti.

Az Egér feladta a leckét a Nyomozóknak!

A Nyomozók szerint Risztov Éva, Schmied Zoltán, Rékasi Károly és Alföldi Róbert is lehet az Egér maszk mögött!

Exkluzív előzetes: A Nyomozók már készen állnak a nyomozásra!

Hamarosan kezdetét veszi a nyomozás! A Nyomozók már elfoglalták a helyüket! Ma 19 órától Álarcos énekes az RTL Klubon!

Exkluzív: Hargitai Bea nem viccel, ha nyomozásról van szó!

Nem véletlenül mondtuk, hogy magas az új Nyomozó IQ-ja! Vajon kit rejt a Kaktusz álarc? Hogy kire tippelt ő és a többi Nyomozó, ma este 19 órakor kiderül az RTL Klubon!

Minden, amit eddig az új Nyomozóról tudni lehet!

Vajon ki lesz az, aki Csobot Adél, Sebestyén Balázs és Gáspár Laci mellett Nyomozóként lép elő?

Váratlan fordulat: mit rejteget Gergő?

Szonja érdekes dologra bukkan testvérének céges iratai között…   

Lázas nyomozás folyik az Álarcos Énekes új nyomozója után

Javában zajlik a lázas nyomozás az Álarcos Énekes új nyomozója után. Arra, hogy ki ül Dancsó Péter helyére Magyarország legtitokzatosabb showműsorában, mostantól nyolc jel utal. Eddig annyit lehetett tudni róla, hogy nagyon magas az IQ-ja, szeret enni és főzni, az egészség a legfontosabb a számára, soha nem késik, szeret táncolni-csak nem tud, nagyon babonás és már volt is jósnőnél és soha nem napozik. Az újabb információ vele kapcsolatban pedig az, hogy szeret költekezni és sokat alkudozni.

Halálos motoros sárkány baleset: nem voltak rendben a pilóta papírjai

Nem voltak rendben a pilóta papírjai, és a gép sem volt megfelelő műszaki állapotban. Erre jutott a nyomozás a két évvel ezelőtti inárcsi halálos motoros sárkány baleset ügyében. A gép pilótája túlélte a balesetet, utasa azonban a helyszínen meghalt. Az ügyészség most emelt vádat a pilóta ellen.

Előzetes: Szonja megtalálta mi végzett majdnem testvérével?

Az építészt nem hagyja nyugodni az a tény, hogy Gergő állapota nem javul, így nyomozásba kezd, hogy kiderítse, mi is történt testvérével a repülőgépen.  

180-ra emelkedett a bejrúti robbanás halálos áldozatainak száma

180-ra emelkedett a bejrúti robbanás halálos áldozatainak száma. A hatóságok közlése szerint még 30 embert keresnek a múlt heti katasztrófa miatt. A kikötőben raktározott, csaknem 3 ezer tonna ammónium-nitrát továbbra is ismeretlen okból robbant fel. A vizsgálatban több más ország is részt vesz, de a libanoni elnök szerint elhúzódó nyomozásra kell számítani. A helyi főügyész eddig 25 ember ellen emelt vádat, közülük 19-et letartóztattak.

Tovább nyomoznak az egykori Türr István Képző és Kutató Intézet 25 millió forintos hóeltakarítási szerződése miatt

Tovább nyomoznak az egykori Türr István Képző és Kutató Intézet 25 millió forintos hóeltakarítási szerződése miatt. A rendőrség négy évnyi vizsgálat után tavaly egyszer már befejezte az eljárást azzal, hogy nem történt bűncselekmény. Most viszont az ügyészség elrendelte a folytatást – erről a 444.hu írt először. Az Emberi Erőforrások Minisztériumának egykori háttérintézményénél egy focipályányi terület síkosságmentesítésére szerződtek - egy reklámcéggel.

MEGHALT RAB: „Többször panaszkodott rá, hogy nem bánnak jól vele”

Intézkedés közben meghalt egy rab a sátoraljaújhelyi börtönben – az ügyészség emberölés miatt nyomoz. A Büntetés Végrehajtás Országos Parancsnoksága szerint, a férfi őrjöngött, miközben intézkedtek vele szemben aztán elvesztette az eszméletét és nem tudták újraéleszteni. Szilágyi Ambrust telefonon értesítették néhány hete testvére haláláról. A család megdöbbenve áll a történtek előtt. Folyamatosan tartották a kapcsolatot a börtönben ülő 34 éves férfival, még a végzetes nap délelőttjén is beszéltek vele. Testvére azt mondja ezek általában jókedvű beszélgetések voltak, a börtönőrökre azonban többször panaszkodott a bátyja.

Kutyás rendőrnők akcióban!

Átlagos házi kedvenceknek tűnnek, de ezek a kutyák komoly bűntények helyszínein nyomoznak. A rendőrség kötelékében szolgálnak: kábítószert keresnek, eltűnt személyeket találnak meg, vagy éppen a bűnözőket fogják el, ha parancsot kapnak rá. Talán elsőre meglepő lehet, de a kutyák vezetői nők, és az ebek nem csak a szolgálat alatt tartoznak hozzájuk. Velük vannak szinte a nap 24 órájában.

Zár alá vette az adóhatóság Joób Márton családi házát

Zár alá vette az adóhatóság a háromszoros kenuvilágbajnok és szegedi önkormányzati képviselő Joób Márton családi házát. A híradónk által megkérdezett ügyvéd szerint ez nem jelenti azt, hogy a 250 milliós adócsalással vádolt politikus családjának ki kell költöznie, de a bankszámlákhoz valószínűleg nem férnek hozzá. Joób Márton Szegeden tanácsnok is Botka László polgármester mellett. Arra a kérdésünkre nem kaptunk választ, hogy megtarthatja-e pozícióját.

Nem nyomoznak tovább a veronai buszbaleset ügyében a magyar rendőrök

Nem lepett meg minket - így reagált Híradónknak az egyik hozzátartozó arra, hogy nem nyomoznak tovább a veronai buszbaleset ügyében a magyar rendőrök. Az Index írta meg először, hogy a Nemzeti Nyomozóiroda a buszt üzemeltető cég után, megszüntette az eljárást a buszsofőr háziorvosa ellen is. A három és fél évvel ezelőtti, 17 áldozatot követelő tragédia ügyében Olaszországban néhány hete 12 év börtönre ítélték a buszvezetőt.

Magyarországon is nyomozhat az Európai Ügyészség?

Magyarországon is nyomozhat majd az Európai Ügyészség, annak ellenére, hogy az ország nem csatlakozott hozzá, ezt mondta az Euronewsnak Laura Codruta Kövesi uniós főügyész. A KDNP azt mondta, még nem vizsgálták, hogy erre valóban van-e jogi lehetőség. A Momentum szerint ez azt jelenti, hogy a közpénzből gazdagodó fideszesek hiába bújnak Polt Péter mögé.

„Ugye tudod, hogy végül úgyis az enyém leszel?!”

Csongor egyre biztosabb abban, hogy Lucát az ujja köré csavarta, azonban nem is sejti, hogy Aliz, Szonja és Timi már a nyomában vannak.

Szabadlábon védekezhet a pátyi boncmester

Szabadlábon védekezik a pátyi boncmester, akit azzal gyanúsítanak, hogy emberi testrészeket és maradványokat tárolt korábbi otthonában. A boncnok lakatlan házát csütörtökön szállták meg a hatóságok. Több mint ötven, emberi maradványokkal teli vödröt találtak. A nyomozók emberi szervek tiltott felhasználásával gyanúsítják. Kihallgatták, de azt nem lehet tudni mivel védekezett, mert az ügyről még nem nyilatkoztak a rendőrök.

13 év nyomozás után most úgy tűnik, kiderül, mi történt Madeleine McCann-nel

Madeleine McCann 2007-ben, 4 éves korában tűnt el egy portugáliai apartmanból, miközben szülei barátaikkal vacsoráztak egy kb. 60 méterre lévő étteremben. Az egész világ ismeri Maddie történetét. 13 év nyomozás után most úgy tűnik, kiderül, mi történt vele. A Skynews információi szerint a német ügyészség levélben is megerősítette Madeleine szüleinek, hogy lányuk halott, és erre konkrét, cáfolhatatlan bizonyítékuk van.

A Madeleine McCann gyilkosság nyomában

Madeleine McCann 13 éve tűnt el rejtélyes körülmények között egy portugáliai nyaralóhelyen. Bár a holttest a mai napig nem került elő, a legfrissebb hírek szerint megtalálták az elkövetőt. De vajon hogyan lehet bizonyítani ezt ennyi év után? Ebben Stotz Gyula, kriminológus volt a segítségünkre.

Nyomoznak a veresegyházi lakópark ügyében

Kifizették a lakást, ami soha nem készült el, olyan lakóparkban laknak, ami papíron nem is létezik - csalás miatt nyomoz a rendőrség egy Veresegyházon több lakóparkot is építő vállalkozó valamennyi cégénél - tudta meg Híradónk. Az építtető olyan rezsiszámlákkal is tartozik, amiket a lakók kifizettek neki. Most újabb összegeket kér a családoktól.

Gyilkosság miatt nyomoz a rendőrség egy háztűz ügyében

Gyilkosság miatt nyomoz a rendőrség egy háztűz ügyében. A Komárom-Esztergom Megyei Süttőn szombaton hajnalban csaptak fel a lángok egy családi házban. Hárman voltak a lakásban: az ott élő házaspár meghalt, a feleség öccse kimenekült, de súlyos égési sérülésekkel vitték kórházba. Kiderült, hogy a házaspárt megölhették.

A szabálytalankodónak állt feljebb

Csak centikkel kerülték el miatta a frontális ütközést, mégis ő ordibált és mutogatott a többieknek. A tavaly őszi manőverről videófelvétel is készült, ez alapján fogták el az agresszív sofőrt. Most zárták le ellene a nyomozást. Az autós bíróság elé kerülhet és akár a jogosítványát is bevonhatják.

A Fináléban kiderült, szerepel-e a Krokodil az Éjjel-Nappal Budapestben!

A Nyomozók kérdezhettek a Krokodiltól a Fináléban. Gáspár Laci a következő kérdést tette fel az Álarcosnak: „Szerepeltél az Éjjel-Nappal Budapest sorozatban?”

A Fináléban újabb nyomok derültek ki a Nyuszi öltözőjéről!

A Nyomozók kérdezhettek a Nyuszitól a Fináléban. Csobot Adél a következő kérdést tette fel az Álarcosnak: „Hol van az az öltöző, amit a baglyos kulcs nyit?”

A Robot a Fináléban elárulta, hogy kiket ismer a Nyomozók közül!

A Nyomozók kérdezhettek a Robottól a Fináléban. Dancsó Péter a következő kérdést tette fel az Álarcosnak: „Ismersz valakit személyesen a Nyomozók közül?”

„A Nyuszi jól énekel, nagyon bevállalós és nagyon szexi!”

A Nyomozók teljesen le voltak nyűgözve a Nyuszi produkciója láttán, de nemcsak ők, hanem Istenes Bence is.

Most vált igazi Nyomozóvá Dancsó Peti!

Kiderült, hogy a youtuber minden apró részletre odafigyel, csak eddig ezt igen jól titkolta.

Csobot Adél: „Nagyon haragszom rád, Krokodil!”

A Nyomozók nagy dilemmában vannak a hüllővel kapcsolatban, ugyanis műsorról műsorra új nevek hangzanak el…

Adél nem tudta magában tartani az érzéseit

A Kutya produkciója után Adél teljesen biztos volt abban, kit rejt az álarc, de csak addig, amíg a társai össze nem zavarták őt teljesen – ebből pedig adódott egy kis feszültség.

Gáspár Laci: „Szexi és bolondos, tényleg egy partinyuszi!”

A Nyuszi ezúttal is hatalmas bulit csapott a színpadon. A nyomozók biztosak benne: csakis egy énekesnő bújhat meg az álarc mögött.   

Itt él a Kutya: Pajkaszeg vagy Ökörapáti?

A három állítás egyike komolyan elültette a bogarat a nyomozók fülében. Szerintük A mi kis falunk és a Drága örökösök szereplőgárdája között kellene találgatniuk…

A nyomozók szerint a Robotnak a döntőben a helye!

A Robot produkciója mindenkit lenyűgözött a stúdióban. Tánctudásától felrobbant a színpad!

A Krokodil a Celeb vagyok, ments ki innen! sztárja?

Mikor a nyomozók megtudták, hogy a versenyző valószínűleg már megjárta a dzsungelt, egyből elkezdtek tippelgetni. Vajon kit rejt az álarc?

A Fagyi egy híres TikTok-sztár?

A nyomozók először a Fagyi életkorát próbálták megfejteni, ám nem igazán jutottak dűlőre. Egy dologban azonban biztosak voltak!

Nyomozás a mohácsi polgármester ellen

Nyomozás indult a mohácsi polgármester ellen - közveszéllyel való fenyegetés miatt. A szocialista Csorbai Ferenc Facebook oldalán múlt hétvégén azt mondta, hogy Mohács koronavírus-gócponttá vált, miután egy embernek pozitív lett a tesztje. Valaki feljelentette, a rendőrség ezután nyomozást indított.

Stoki segítséget kap a nyomozáshoz, de nincs sok köszönet benne

Észkombájnok csúcs-találkozójának lehetünk szemtanúi A mi kis falunkban. Az a helyzet, hogy Pajkaszeg és Pajkarét polgármestere az úton sem fér meg egymás mellett, persze, hogy állandóan találnak egymáson ütközési felületet. A két problémamegoldó rendőr pedig ezekben a helyzetekben csillogtathatja meg csak igazán a tudását. A sorozat színészei lubickolnak az ilyen jelenetekben.

Csobot Adél: „Szerelmes lettem a Robotba!”

A Robot produkciója olyannyira meghatotta Adélt, hogy a nyomozónő Istenes Bence jelenlétében vallott szerelmet az álarcosnak. Vajon mit szól majd ehhez a Robotnak hangpostaüzenetet hagyó illető?

Extra nyomok: Nem mindennapi ajánlatot kapott a Fagyi telefonon!

A Fagyit hangpostaüzenetben kérték fel, hogy legyen az egyik legújabb kütyü márkanagykövete. A Nyomozók számára egyértelművé vált, hogy influencerrel van dolguk.

Sebestyén Balázs az X-Faktorban?

A Nyomozók, élükön Sebestyén Balázzsal. kegyetlenül véleményezték a Krokodil produkcióját. Lehet, hogy Puskás Petinek át kell adnia a mentorszékét a nyomozónak?

Ugyanaz a személy bújik meg a Nyuszi és a Polip álarc alatt?

A Nyuszi szexi csajból úrihölgy lett a Nyomozók szerint. Gáspár Laci pedig gyanakodni kezdett, hogy a Polip és a Nyuszi maszkban ugyanaz a személy rejtőzik.

A Nyomozók közös nevezőre jutottak a Polip neme kapcsán!

Egészen az Álarcos énekes 7. adásáig nem volt egyértelmű a Nyomozók számára, hogy férfi vagy nő a Polip.

Gáspár Laci lement spárgába a Kutya produkciójától!

Gáspár Laci spárgáját még a Kutya is megirigyelné! Vajon kit rejt a Kutya maszk? A Nyomozók legfrissebb tippjeiért nézd meg a videót!

A Krokodilban biztosak voltak a Nyomozók, aztán kiderült valami és minden borult

A Krokodil a produkció végén megette a mikrofont, amivel teljesen lenyűgözte a Nyomozókat, akiknek biztos tippjük volt, vajon ki van az álarc mögött? Majd jöttek a nyomok és feje tetejére álltak az elméletek.

A Robot már New Yorkban is sikert aratott?

Ki vagy te Robot? Ezt kérdezte Csobot Adél, miután a produkciójával a Robot alaposan meglepte a Nyomozókat. 

A Páva álarc alatt egy igazi filmsztár rejtőzik?

Eddig azt gondolták a Nyomozók, hogy a Páva egy idősebb férfit takar, de a mostani produkció túl fiatalos volt. És még táncolni is jól tud, vagy mégsem?

Hoppá! A Nyuszinak tényleg volt köze Istenes Bencéhez?

Az első adás óta érezni a kémiát a Nyuszi és a műsorvezető között, most pedig eljött a pillanat, hogy valaki kimondja, mi is történt kettejük között.

A Nyomozók még mindig bizonytalanok a Polip nemében

Már a múlt héten is felmerült a kérdés: vajon nő vagy férfi viseli a Polip jelmezt? A Nyomozók most is górcső alá vették a velős kérdést...

Dancsó Péter:

A videoblogger szerint a népszerű énekesnő bújik meg a Fagyi jelmeze alatt, ám a többi Nyomozó teljesen más véleményen volt.

A Nyomozókat megríkatta a Kutya!

"Jó beteg, hogy itt bőgünk egy kutyán!" - poénkodott Sebestyén Balázs, ám nála is eltörött a mécses. A Nyomozók rádöbbentek: a Kutya minden kétséget kizáróan egy énekes!

Sebestyén Balázs és Dancsó Péter szembe mentek Nyomozó társaikkal

A műsorvezető és a videoblogger egyértelműen egy állásponton voltak a Szörnyecske kilétét illetően. Szinte száz százalékig biztosak voltak a megérzéseikben... 

Megvan, ki fogja feladni Sándort a zsandárhadnagynak?

A zsandárhadnagy nagyon meglepődött, amikor kiderült, hogy a bolti tolvaj nagyon fontos információk birtokában van.

A legújabb részt ITT tudod megnézni!

Sebestyén Balázs: „Ennyire szürreális dolgot a Balázs Show-ban láttam utoljára!”

A Nyomozók padlót fogtak a Polip produkciójától! Vajon kit rejthet az álarc?

Egy ismert ember gyereke is lehet az Oroszlán maszkban!

A Nyomozók szerint Anettka, Gáspár Evelin, Bánki Beni és Opitz Barbi is lehet az Oroszlán maszk mögött!

A látszat csal? Az egyik Nyomozó paranoiás lett!

Gáspár Laci szerint Vastag Csaba, Sebestyén Balázs szerint Ábrahám Edit, Dancsó Péter szerint Hosszú Katinka, míg Csobot Adél szerint Oroszlán Szonja van az Alien maszk mögött.

Úgy nézett ki Sebestyén Balázs kisiskolásként, mint az egyik álarc!

A Nyomozók szerint Kocsis Dénes, Eke Angéla, Sánta Laci és Kajdi Csaba is lehet a Kutya maszk mögött.

Gáspár Laci kiakadt Dancsó Péterre: „Hogy mondhattál ekkora badarságot?”

A Nyomozók szerint Hien, Cinthya Dictator és Fásy Zsüliett is lehet a Fagyi maszk mögött. Két Nyomozó között ráadásul egy kisebb nézeteltérés is adódott!

A Krokodil vezetékneve Szabó lenne?

A Nyomozóknak rengeteg tippjük van, hogy ki lehet a Krokodil maszk mögött. Diaz, Nemcsák Károly, Hujber Feri vagy az egyik Szabó vezetéknevű színész? Szerinted kit rejt az álarc?

A Páva rendesen feladta a leckét a nyomozóknak

A hiú Páva nagyon ért a szerelemhez, sokat tollászkodik, a nyomozók pedig ezek alapján nagyobb show-t vártak tőle a színpadon. 

A Panda vajon keletről jött? Vagy más miatt keleti?

A Panda azt állítja, a keleti oldalról jött, de mit is jelent ez pontosan? És hogy jön a képbe Kozsó?

Vajon van-e köze a Szörnyecskének Sebestyén Balázshoz?

Becsapós-e a Szörnyecske álarc magassága? Biztos, hogy rádióst rejt a maszk, vagy ez csak egy félrevezetés? 

Nyomozás a Csenyétén meghalt beteg ügyében

Halált okozó, foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés miatt nyomoz a rendőrség a pénteken Csenyétén meghalt 49 éves férfi ügyében. Vasárnap számoltunk be arról, hogy a Borsod megyei faluba nem mentek be a mentők, mert rendőrségi erősítésre vártak. Szerintük azért volt erre szükség, mert már a segélyhívás közben szidalmazták és fenyegették őket. Az elhunyt férfi testvére azt mondta az RTL Híradónak, nem érti, a mentők miért nem életet mentettek.

Két ember felelős a kecskeméti gyilkosságért

Nem egy, hanem két ember felelős az egy évvel ezelőtti kecskeméti gyilkosságért. Ez a rendőrség most lezárt nyomozásból derült ki. Tavaly februárban kalapáccsal támadt egy ötvenéves férfira az albérlője. A rendőrök szerint az áldozat élettársa pedig megrugdosta az akkor már magatehetetlen férfit, aki nem sokkal később meghalt. Ezután megijedt és hívta a mentőt.

Joe: „Rájöttem, hogy nincs semmim…”

Miután Dávid lelépett a 36 millió forinttal, Joe és Gábor nem tétlenkedtek sokat, és egyből a nyomába szegődtek. A fitneszterem tulajdonos teljesen maga alatt volt a történtek miatt… Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Saját házuk udvarán lőtték agyon kutyájukat

Házuk udvarán lőtték agyon egy pogányi család egyik kutyáját vasárnap éjjel. Valaki több lövést is leadott az udvaron lévő kutyákra, az egyik éppen hasba találta a hároméves törpespicc-keveréket, ami azonnal elpusztult. A család másik kutyáját csak horzsolták a lövedékek. A rendőrség nyomoz.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való