KERESÉS search-close

oláh gergő

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "oláh gergő"

Balatonon az egész család!


szerző:
2018.08.31. 16:20
Balatonon az egész család!

Oláh Gergő vasárnap beleveti magát a Szenzációs Négyes küzdelmeibe csapattársaival, de előtte még egy kicsit lazított a magyar tenger partján.

Valóra vált Oláh Gergő álma!


szerző:
2018.02.07. 10:59
Valóra vált Oláh Gergő álma!

Az énekes egy olyan 15 állomásos turnéra indul nyáron, ahol kivételesen nem énekelni fog, hanem motivációs előadásokat tart majd gyerekeknek. Nagyon fontos üzenetet szeretne átadni a diákoknak, hogy: „ne akarjanak senkik lenni”! 

Oláh Gergővel Jézus nyomában

Tehetsége és hite a győzelemig vitte, már négy éve, hogy Oláh Gergő megnyerte az X-Faktort, és a karancslapujtői közmunkás kitört a csendből. Gergő azóta megvetette lábát nemcsak a fővárosban, de a művészvilágban is, és háromgyerekes apuka lett. Úgy tűnik, hogy soha egyetlen percre sem felejti, honnan jött, háláját ezúttal a Szentföldön is kifejezte sorsa jobbra fordulásáért. Íme Izrael Oláh Gergő szemével és szívével!

Sztárok újévi fogadalmai

Évről évre eljön szilveszter este, amikor fogadalmat teszünk arról, hogy ezentúl változtatunk valamit az életünkön. A Fókusz stábja Oláh Gergőt, Peller Annát és férjét, Lukács Mikit, Sebestyén Balázst és Dombóvári István kérdezte a beteljesült és beteljesületlen év végi fogalmakról.

Oláh Gergő lepte meg a nélkülöző családot

A Varga családban a nagyapa gondoskodik beteg lányáról és két unokájáról, a kénytelen ötszáz forintot beosztani naponta, ráadásul ezen a csekély összegen is négyüknek kell osztozniuk. A kicsik az ünnepek előtt rántott húsról és sült krumpliról meg karácsonyfáról álmodoztak, arra gondolni sem mertek, hogy mindezt- a nélkülözést igencsak ismerő- Oláh Gergő viszi el nekik.

Így készülnek sztárjaink a szeretet ünnepére

Körülnéztünk a hazai hírességeknél karácsony előtt: Istenes Bencének az a legfontosabb, hogy a család együtt legyen karácsonykor; Pumped Gabo imádja a karácsonyt, de ami talán ennél is meglepőbb, hogy az ünnepi sütik a kedvencei, ezért, hogy jó formában maradjon, a karácsonyi időszakban többet látogatja a konditermet is. Puskás Peti meg azért szereti a karácsonyt, mert újra gyereknek érezheti magát, míg Oláh Gergő gyerekei környezetében érzi a legjobban magát szentestén, ezért akkor fellépéseket sem vállal.

Szakmai tanácsok a nyertesektől

Összehoztuk a korábbi győzteseket a finalistákkal, hogy mit élhetnek át a színpadra lépés előtt azt csak azok tudhatják, akik már voltak hasonló helyzetben! Talán Oláh Gergő, Danics Dóra és Tóth Andi tudott valami jó tanácsot adni nekik a végső bevetés előtt.

Fókusz Plusz 2016-12-17


szerző:
2016.12.17. 18:50
OLÁH GERGŐ:

Ki sírhat örömében úgy, mint Oláh Gergő? Megmutatjuk, hogyan élte meg a győzelem napját Gergő, akinek életét gyökeresen megváltoztatta az X-Faktor!

Tudósítás a színfalak mögül!

Oláh Gergő az instagramján lelkesen mutatta meg heteken át, mi történik a Kicsi Óriásokban akkor, amikor nem forognak a kamerák. A rengeteg szelfi között volt közös ebéd, bunkerépítés és persze rengeteg csapatfotó is. A Fenegyerekek pedig még kedvenc kabalaállataikat is megmutatták Gergő követőinek.

Story Extra 2016-10-12


szerző:
2016.10.12. 16:55
A Fenegyerekek már a győzelem előtt felszabadultságukban is dalra fakadtak!

Mielőtt még kiderült volna, hogy egy ponttal megverik a Lázadókat, a csapat értékelte a saját produkcióikat, és természetesen a közös fogadásukról is meséltek egy kicsit. Ricsi dalra fakadt, Lara pedig megmutatta: ő is jól táncol ám!

Az apró tehetségek hétről hétre a győzelemért hajtanak

Nem lehet könnyű alig tíz évesen hétről hétre nyomás alatt teljesíteni, ráadásul több műfajban. Márpedig a Kicsi Óriások versenyzőinek mind meg kell küzdenie ezzel.

Egyre nagyobb a tét a Kicsi Óriásokban!

Egy kis szórakozás, komoly munka és fáradhatatlan gyakorlás. Így telnek a gyerekek napjai az Akadémián. Múlt héten a Torpedók már kiestek a csapatversenyből, de a többieknek nem állt meg az élet, hiszen vasárnap újra színpadra kell állniuk, hogy csapatukkal egy lépéssel közelebb kerüljenek a Kicsi Óriások győztese címhez.

Így cukiskodtak a Kicsi Óriások csapatkapitányai!

Már két adásban is megcsodálhattuk, hogy mennyire ügyesek a színpadon a tehetségmutató versenyzői, akik mellett mindig ott vannak a csapatkapitányaik, hogy segítsék őket a felkészülésben.

Így készültek a Fenegyerekek az Akadémián

A Fenegyerekek is megismerkedtek az eheti dalokkal és táncokkal. Viki, Oláh Gergő kistehetsége nagy izgalommal készült a produkcióra, Dorina a koreó tanulása közben kijelentette, hogy Gesztinek ajánlja majd a táncot. Lara pedig kapott egy kis önbizalom növelést az énekórán.

Story Extra 2016-09-09


szerző:
2016.09.09. 16:55
Milyen volt a boldogság a válogatókon? Oláh Gergő tehetségei így örültek!

Az első adást megelőzően a csapatkapitányok kiválasztottak a csapatukba két táncospárt, két énekest, valamint egy kistehetséget, akiknek a show-ban a zsűri előtt kellett bizonyítaniuk. Azonban amikor először szembesültek vele, hogy továbbjutottak a válogatóról, mindenki a szüleihez rohant elsőként. Édes pillanatok következnek!

Új klippel jelentkezik Oláh Gergő

Új klippel jelentkezik Oláh Gergő, amit most nálunk is megnézhetnek! A 2012-es X-Faktor győztese tavaly alakította meg Roma Soul nevű formációját, ahol a klasszikus cigány zenét, modern elemekkel és hangzással vegyítik. A csapat az emberi egyenlőségről készített dalt „Fekete-Fehér címmel”, amit a Tha Sudrasból ismert Trap kapitány hangszerelt. A videó látványvilágát is a sokszínűség uralja, ahol a hip-hop, a balett, a kortárs és a cigány táncstílus is megfér egymás mellett.

Bepillantanál az Akadémiára? Ilyen volt a megnyitó!

A gyerekek a válogatókat követően meg is kezdték a próbákat a Kicsi Óriások Akadémiáján, ahol külön ének- és tánctermekben készülhettek a produkcióikra. A megnyitón persze akadt torta, lufi és jóhangulat dögivel!

Fókusz 2016-09-02


szerző:
2016.09.02. 17:25
Oláh Gergő: „Szombaton, 5 nap múlva találkozunk az RTL Klubon!”

Megkezdődött a visszaszámlálás! A csapatkapitány gyerekei társaságában buzdít mindenkit arra, hogy szeptember 3-án kapcsoljanak az RTL Klubra, hiszen 18:50-kor kezdődik a Kicsi Óriások.

Oláh Gergő bocsánatot kért rajongóitól

A Kicsi Óriások csapatkapitánya annyira elfoglalt az utóbbi időben, hogy alig jut ideje a posztolásra. Gergő Facebookon írt nyílt levelet követőinek, melyben elnézést kér, amiért elhanyagolja őket.

A Kicsi Óriások csapatkapitányai között már most teljes az összhang!

A múlt hét péntek a nagy bejelentésekről szólt: kiderült, hogy kik lesznek a gyerek tehetségkutató csapatkapitányai, sőt az is, hogy Sebestyén Balázs lesz a műsor házigazdája.

Fókusz 2016-08-05


szerző:
2016.08.05. 18:55

Story Extra 2016-08-05


szerző:
2016.08.05. 17:25
Oláh Gergő nagy bejelentésre készül

A 2012-es X-Faktor győztese hamarosan megmutatja, hogy milyen izgalmas projekten dolgozik. Addig is, hogy fokozza a hangulatot, közösségi oldalán árulta el érzéseit a bejelentés kapcsán.

Oláh Gergő régi álma vált valóra

A magyar zenészek - ha az országon belül lépnek fel - kénytelenek autóval órákat utazni. Egy ilyen hosszú menetet nem árt néha megszakítani egy kis mókázással: Oláh Gergő régi álma volt, hogy szalmabálák között készítsenek róla egy fotót.

 

Story Extra 2016-08-04


szerző:
2016.08.04. 17:25
Soha nem látott felvételek az X-Faktor győzteseiről

Az énekesek kameránk előtt szembesültek egykori önmagukkal. Az X-Faktor későbbi győztesei már nem is emlékeztek, hogyan mutatkoztak be először a műsor készítői előtt. Oláh Gergő például életében akkor látott először ekkora stúdiót.

Fókusz Plusz 2016-04-30


szerző:
2016.04.30. 18:50
Oláh Gergőt megváltoztatták a gyerekei

Harmadik gyereke sokat változtatott rajta. Pedig Oláh Gergőről már az X-Faktor alatt kiderült, hogy érzékeny, gondoskodó apa és felelősen gondolkodó családfő. Amióta megnyerte a tehetségkutatót, Gergő mindazt a jót ami a sikerrel járt családja javára fordította. Legkisebb gyermeke már fél éves, anyukája azt mondja áldott gyerek, akinek a világrajövetele is könnyebb és gyorsabb volt, mint testvéreié. Gergő nem titkolja, legkisebb gyermeke miatt másként látja a világot, mint eddig.

OLÁH GERGŐ:

Az X-Faktor győztes Oláh Gergőnek a Fókusz megmutatta, hogy milyen volt az első szereplése a műsor válogatóján. Gergő már nem is emlékezett a kezdeti bizonytalanságokra, azt mondja, hogy azóta óriási utat járt be és mindent a tehetségkutatónak köszönhet.

Új dalok a roma musicalben

Új dalokkal lesz látható az első gipsy musical a Nemzeti Színházban. A hangszerelésen is újítanak.  A Somnakaj premierje két éve volt. Egy kis koncert, színház, tánc és irodalom, hagyomány és modern műfajok keverednek benne. És mindez Oláh Gergő, Falusi Mariann és Szakcsi Lakatos Béla nevéhez kötődik.

Fókusz Plusz 2016-04-09


szerző:
2016.04.09. 18:50
OLÁH GERGŐ: A cigányságnak is vannak igazi értékeik!

Oláh Gergő magyarnak vallja magát, aki büszke roma származására. A X-Faktor felfedezettje örömmel mesél arról, hogy a tehetségkutató alatt mennyi pozitív visszajelzést kapott. Gergő szerint a roma nap felhívja a figyelmet arra, hogy Magyarország a cigánysággal együtt teljes és kultúránk is sokkal színesebb és gazdagabb együtt.

Sztárok gyerekkori videói kerültek elő

Ki az, aki már az oviban is énekelt és vajon ki az, aki már gyerekkorában is gyakorolta a műsorvezetést? Három évvel ezelőtt a Fókusz gyűjtötte össze a sztárokról készült gyerekkori videókat.

Oláh Gergőt durván megalázták!

Három évvel ezelőtt felháborító gyanúba keverték az X-Faktor korábbi győztesét. Az énekes egyáltalán nem értette az álhírterjesztő motivációját.

Mi történt, holt tartanak karrierjükben az X-Faktor győztesek ma?

Nemsokára újraindul az X-Faktor! Ezen felbuzdulva körbetekintettünk a magyar könnyűzene horizontján, hogy az elmúlt három széria győztesei hol tartanak most karrierjükben.

Elképesztő videóklipet villantott Oláh Gergő

Az X-Faktor győztes Oláh Gergő elkészítette első klipjét. Kitört a csendből és mindent vitt.

Sztárok, akiket megmentett az X-Faktor

Vastag Csaba gyárban, Danics Dóra vágóként, Oláh Gergő utcazenészként élne ma, ha nem hallgattak volna barátaikra, vagy épp testvérükre. Az X-Faktor megváltoztatta az életüket, pedig korábban egyikük sem gondolta volna, hogy ekkora sikereket érhetnek el a műsorban.

Több hazai sztár énekeli Geszti dalait

A rapper bemutatta új albumát, de ezúttal is újított, hiszen minden egyes dalát más és más előadóval énekli. Így mindenki boldog. Oláh Gergőnek és Puskás Petinek régi álma volt, hogy duettet énekelhessen a pörgő nyelvű Gesztivel.

Shrek, Fióna és Szamár pontozta a gyerekeket

Itt a farsang, áll a bál! Feke Pál, Szinetár Dóra, Csonka András, Danics Dóra, Oláh Gergő és Antal Timi voksolt a fiatalok jelmezeire, de nem volt könnyű a feladatuk.

Filmnézés közben kaptuk el Oláh Gergőt

A váratlanul vágatlanul elől még egy moziban sem lehet biztonságban senki. Oláh Gergő még így is készségesen válaszolt minden kérdésünkre. Még kanalat is ragadott, hogy egy kis akusztikus zenéléssel fokozza a hangulatot.

Mostantól benevezheti ismerősét is az X-Faktorba!

Senki ne ijedjen meg, ha egyszercsak felhívják telefonon, hogy időpontot egyeztessenek Önökkel, mikor lesz az X-Faktoros meghallgatás. Merthogy lehet, hogy egy családtagjuk, a szomszédjuk, vagy az osztálytársuk nevezte be Önöket a versenybe. Egy esélyt mindenképp adjanak neki, mert úgyis járhatnak, mint Oláh Gergő. Aki egy barátjának köszönheti, hogy három évvel ezelőtt kitört a csendből.

Fókusz 2016-02-19


szerző:
2016.02.19. 18:55

OLÁH GERGŐ: Kitört a csendből


szerző:
2016.02.19. 17:44
OLÁH GERGŐ: Kitört a csendből

Gergő igazi sikertörténetet élt át az X-Faktornak köszönhetően, hiszen egészen 2013-ig közmunkásként dolgozott, amikor is egyik barátja benevezte a tehetségkutató versenybe, és néhány hónap elteltével már ő lett az X-Faktor nyertese. Az énekes jelenleg nagyon fontosnak tartja a salgótarjáni tehetségek támogatását.

Fókusz 2016-01-29


szerző:
2016.01.29. 18:55
Így becézik egymást a szerelmes celebek

Szerelmem, édesem, kicsim, cicám és nyuszikám. A sort még hosszan folytathatnánk, de vajon mi a közös bennük? Szerelmes hírességeinket most arra kértük, avassanak be minket titkaikba és árulják el, hogyan becézik egymást a négy fal között, vagy éppen azon kívül.

Szilveszteri ereszd el a hajam – így buliztak a sztárok

Véget nem érő BÚÉK-kiabálás és trombitaszó: a sztárok idén is bevállalták, és megörökítették a szilveszter estéjüket. Így, ha virtuálisan is, de átélhetjük velük újra az óév utolsó perceit.

Rekord mennyiségű pénz gyűlt össze a rászorulóknak

110.195.000 forint. Ennyi gyűlt össze a tegnap esti élő adománygyűjtő gálaműsorunkon rászorulók számára. Az összeggel az Ökumenikus Szeretetszolgálat jövő évi munkáját segítették Önök, a nézők.

szeretet.éhség. - Összefog az ország 2015-12-28

A hagyományosan advent első vasárnapjától év végéig tartó gyűjtésre minden évben rendkívüli közösségi- és segélyakciókkal, illetve komplex kommunikációs kampánnyal hívja fel a társadalom figyelmét a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet. A Magyar Ökumenikus Segélyszervezet és az RTL Klub egy közös, nagyszabású gála keretében buzdítja összefogásra a nézőket.

2015 a sztárbabák éve volt


szerző:
2015.12.24. 01:55
2015 a sztárbabák éve volt

Idén nemcsak Hollywoodban, de hazánkba is rengeteg hírességhez bekopogtatott a gólya, volt, akinél először, és volt, akinél már a harmadik alkalommal járt. 2015 leghíresebb újszülötteiről készült összeállításunkban többek között Nádai Anikó és Oláh Gergő is megszólal.

Oláh Gergő szeretetből énekelt

Az Ökumenikus Segélyszervezet és Oláh Gergő rászoruló családokon segített. Az énekes még egy dallal is készült.

2016-ban visszatér az X-Faktor


szerző:
2015.12.21. 19:00
2016-ban visszatér az X-Faktor

Az elmúlt évek legsikeresebb műsora, amely emberek millióit ültette a képernyők elé – az X-faktor 2016-ban is folytatódik!

2016-ban újra startol  az X-Faktor!

Az elmúlt évek legsikeresebb műsora, amely emberek millióit ültette a képernyők elé – az X-faktor 2016-ban is folytatódik!

Te vagy az új X-Faktor! Te vagy 2016!

Te vagy az új rock 'n' roll! Te vagy az új lájk! Te vagy az új hang! Te vagy az új hashtag! Te vagy az új világ! Ha elmúltál 14 éves jelentkezz egyéniben, vagy zenekaroddal ide kattintva!

Oláh Gergő üzenete


szerző:
2015.12.19. 22:20
Oláh Gergő üzenete

Izgalom, nevetés, könnyek, feszültség, elképesztő hangok és lélegzetelállító produkciók. A világ legizgalmasabb, legérzelmesebb és legsikeresebb tehetségkutatója újra Téged vár! Megvan benned az X?

Díjat kapott Oláh Gergő


szerző:
2015.12.17. 18:59
Díjat kapott Oláh Gergő

Szinte az egész gyerekkora lepergett előtte a színpadon, mikor átvette a díjat – ezt mesélte Híradónknak Oláh Gergő. A 2012-es X-Faktor győztese Nemzetiségekért díjat vehetett át. Az elismerést azért kapta, mert nagyon sokat tett azért, hogy a társadalom elfogadja a romákat, és példát mutat a fiataloknak is.

OLÁH GERGŐ: Soha nem gondolta volna, hogy idáig eljut

A roma nemzetiség társadalmi elfogadtatásáért, és a roma fiatalság számára példamutató tevékenységé elismeréseként Nemzetiségekért díjban részesült Oláh Gergő!  Az X-Faktor énekese az utóbbi években sok fiatalnak próbálta megmutatni, hogy romaként nem kell hátrányos helyzetűnek érezniük magukat.

Szülővel vagy külön szobában aludjon a gyermek?

Egy ágyban a babával? Kiságy az ágy mellett? Esetleg külön szoba? Egy remek vitaindító téma, mert erről aztán tényleg mindenkinek van a véleménye.

Fókusz 2015-12-09


szerző:
2015.12.09. 18:55

Hol aludjon a gyerek?


2015.12.09. 18:00
Hol aludjon a gyerek?

Egy ágyban a babával? Kiságy az ágy mellett? Esetleg külön szoba? Egy remek vitaindító téma, mert erről aztán tényleg mindenkinek van a véleménye!

Megszületett Oláh Gergő harmadik gyereke

Az x-Faktor győztese a napokban háromszoros apuka lett, ugyanis a múlt héten megszületett Oláh Nolen Gergő, akinek a szülei az utolsó pillanatban választották ki a nevét. Hogy milyen érzés volt a harmadik babát a kezében tartani, és mit szóltak a nagytesók, arról az énekest kérdeztük. 

Klippremier! Megérkezett Oláh Gergő legújabb klipje!

Nézze meg elsőként a Válótársak főcímzenéjéhez készült vadiúj videót! Katt, és hallgassa meg a Beleállok című számot!

Oláh Gergő: Beleállok

Az RTL Klub Válótársak c. sorozatának főcímzenéje.

 

Zene: Vödrös Márton

Szöveg: Geszti Péter

Előadó: Oláh Gergő

 

https://www.facebook.com/olahgergohivatalos

 

Music video rendező-operatőr: Oláh István
Music video vágó: Csákány Mónika
Válótársak rendező: Kovács Dániel Richárd

Style: Ács Ági és Luzsi Tímea

Smink: Lambert Emese

Oláh Gergő kis híján lemaradt a fia születéséről

Oláh Gergő kimondhatatlanul boldog ezekben a napokban, hisz hétfőn megszületett harmadik gyermeke, a kis Nolen Gergő. Az egész család régóta készült a nagy napra, Gergő mégis majdnem lemaradt a szülésről.

Reflektor 2015-11-25


szerző:
2015.11.26. 01:10
Reflektor 2015-11-25

Oláh Gergő kimondhatatlanul boldog ezekben a napokban, hisz hétfőn megszületett harmadik gyermeke, a kis Nolen Gergő. Gubás Gabi megtalálta a boldogságot a férje oldalán.

Reflektor 2015-11-23


szerző:
2015.11.24. 01:35
Reflektor 2015-11-23

Harminc produkció jutott be az élő show-ba - Ahogy azt szombat este láthattuk, a Hungary’s Got Talent zsűritagjai nem mindig értettek egyet egymással, de végül megszületett az elődöntősök harmincas listája. Ladinek Judit jövő nyárra tervezi az esküvőt - A színésznő egy éve alkot egy párt színészkollégájával, Molnár Lászlóval, a napokban pedig már az eljegyzésre is sor került. Megszületett Oláh Gergő harmadik gyermeke.

Oláh Gergő 3 gyermekes apuka lett!

Ma hajnalban megszületett Oláh Gergőék harmadik gyermeke, a kis Nolen. Gergő egy fellépés közben értesült a hírről, hogy feleségénél beindult a szülés, de szerencsére időben ért vissza, így ő is jelen volt a szülőszobában.

Fókusz 2015-11-23


szerző:
2015.11.23. 18:55
Fókusz 2015-11-23

A terror hálójában - Magyarok a világ legnagyobb terrorszervezetében? Mi lehet a vonzó az Iszlám Államban? A zsoldos mindent elvállal? Nem kell csillapítani - A szakértők szerint tévhit az, hogy a magas láz károsítja az agyat. Nincs szükség ülőfürdőre sem? Négyszeres szülinap - Csokitortát vittünk a kétéves Bajkai négyes ikreknek. A fiúk mindent összemaszatoltak vele.

Oláh Gergő énekli a Válótársak főcímdalát

Az X-Faktor 2012-es győztese, Oláh Gergő énekli az RTL Klub vadonatúj filmsorozatának, a Válótársaknak a főcímdalát. A Beleállok című dal szövegét Gergő korábbi mentora, Geszti Péter írta.

Oláh Gergő és Geszti Péter újra együtt dolgozik

A 2012-es X-Faktor győztese, Oláh Gergő és egykori mentora, Geszti Péter hosszú idő után újra együtt dolgozik, Vödrös Márton zeneszerzővel kiegészülve ugyanis együtt készítették el a Válótársak című sorozat slágerét.

OLÁH GERGŐ:

Oláh Gergő mesélt születendő gyermekéről, új projektjéről, és arról, mi történt vele az elmúlt időszakban.

Újra együtt dolgozik a sztárpár, Geszti Péter és Oláh Gergő!

Egy férfi, aki képtelen parancsolni az ösztöneinek, egy másik, aki nem vette észre, hogy a felesége elhidegült tőle, és a harmadik, aki maga sem tudja, mit akar. Indul a visszaszámlálás: nyolc nap múlva kezdődik az RTL Klub  vadonatúj sorozata, amelynek a Beleállok című slágerén együtt dolgozott Oláh Gergő és Geszti Péter!

Heteken belül megszületik Oláh Gergő kisfia

A 2012-es X-Faktor győztese és felesége, Niki már alig várja, hogy megszülessen Karla és Dennis kistestvére. A nagy napra persze már nem kell sokat várni, a harmadik Oláh-bébi ugyanis novemberben érkezik.

Reflektor 2015-10-27


szerző:
2015.10.28. 01:55
Reflektor 2015-10-27

Cápák közé merült az Éjjel-nappal Budapest sztárja. Az Éjjel-nappal Budapest sztárjától, Joe-tól megszokhattuk, hogy mindig minden buliban benne van, és hogy ő igazán nem az a típus, aki a saját árnyékától is megijedne. A napokban mégis olyan tettre vállalkozott, amit még belőle sem néztünk volna ki. Heteken belül megszületik Oláh Gergő kisfia. A 2012-es X-Faktor győztese és felesége, Niki már alig várja, hogy megszülessen Karla és Dennis kistestvére. A nagy napra persze már nem kell sokat várni, a harmadik Oláh-bébi ugyanis novemberben érkezik. 

Néhány magyar híresség is nélkülözésből indult el álmai útján

Néhány magyar híresség maga is éhezett, és nélkülözésből indult el az álmai útján. Azért beszéltek róla, hogy még többen meghallják a hangjukat azok közül, akiknek van lehetőségük felszámolni Magyarországon a gyermekéhezést.

A zenészek is megtapasztalták az éhezést

Néhány magyar híresség maga is éhezett, és nélkülözésből indult el az álmai útján. Azért beszéltek róla, hogy még többen meghallják a hangjukat azok közül, akiknek van lehetőségük felszámolni Magyarországon a gyermekéhezést.

Oláh Gergőék hamarosan újra babázni fognak

Oláh Gergő és felesége, Niki novemberre várja harmadik gyermekét. Az új családtagnak nem csak ők, de a gyerekeik is nagyon örülnek. Bár nevet még nem találtak a kisfiuknak, a babaszoba már gőzerővel készül.

Reflektor 2015-09-10


szerző:
2015.09.11. 01:00
Reflektor 2015-09-10

Oláh Gergő és felesége, Niki novemberre várja harmadik gyermekét, az új családtagnak nem csak ők, de  a gyerekeik is nagyon örülnek. Szombaton indul Sebestyén Balázs új műsora, a Gyertek át szombat este!

Miért titkolták ennyi ideig az örömhírt Oláh Gergőék?

Oláh Gergő már az X-Faktorban megmutatta nekünk hatalmas szívét. Két gyerekes apukaként érzékeny tehetségével a szebb, biztosabb jövőért küzdött, hogy családját végre jólétben tudhassa, és soha többé ne kelljen nélkülözniük. Nem csoda hát, hogy harmadik gyermekük érkezéséről olyan szépen beszél, mint ahogyan csak nagyon ritkán hallani egy erős apukát. 

Fókusz 2015-09-10


szerző:
2015.09.10. 17:20
Fókusz 2015-09-10

Megint milliomos! Hihetetlen, de Aurelioé az egyetlen telitalálatos totószelvény! Elmonndjuk, hány milliót kaszált vele! Örömhír! Oláh Gergőnek hamarosan megszületik harmadik gyermeke! Könnyek között mesélt a babavárásról és az eddigi titkolózás okairól! Indul a sztárparádé! Mindjárt nyílik Sebestyén Balázs nappalija! A hírességeket megizzasztották a pikáns feladatok!

Oláh Gergő fürdik a boldogságban: érkezik a harmadik baba

A nagy bejelentés, amelyre mindenki várt, és amelyet hónapokon át sikerült titokban tartani. Az X-Faktor harmadik szériájának győztese, Oláh Gergő most elárulta nekünk, hogy hamarosan új fejezet következik az életében.

Oláh Gergő és Berki Krisztián jó ügy mellé állt

A X-Faktor győztese és az olimpiai bajnok tornász a saját bőrén is megtapasztalta, milyen az, amikor egy családnak nélkülözésben kell élnie. Többek között ezért csatlakoztak mindketten egy gyermekeket támogató jótékonysági akcióhoz.

 

Reflektor 2015-09-02


szerző:
2015.09.03. 02:00
Reflektor 2015-09-02

Sebestyén Balázs hírességeket tesz próbára. Jövő szombaton új műsorral jelentkezik Sebestyén Balázs, ő lesz ugyanis a házigazdája a Gyertek át szombat este! című beszélgetős vetélkedőnek. A világszerte nagy népszerűségnek örvendő műsor két éve, Hollywood Game Night néven debütált az Egyesült Államokban, azóta pedig Franciaországtól Indonéziáig több országban is hódít. Oláh Gergő és Berki Krisztián jó ügy mellé állt. Az X-Faktor győztese és az olimpiai bajnok tornász a saját bőrén is megtapasztalta, milyen az, amikor egy családnak nélkülözésben kell élnie. Többek között ezért csatlakoztak mindketten egy gyermekeket támogató jótékonysági akcióhoz.
 

Katonának állt Oláh Gergő

A rajongóknak nem kell aggódniuk, Oláh Gergő csupán egy jó ügy erejéig cserélte le a mikrofont egyenruhára. Hogy pontosan miről is van szó, reggel elmesélte. Megtekinthettük a Plútóról készült bámulatos képeket, és vendégünk volt Blaskó Péter is, aki családjáról mesélt nekünk, valamint azt is meg tudhattuk, hogy milyen ételeket érdemes ennünk ebben a kánikulában. S, hogy milyen témáink voltak még, az tovább olvasva kiderül!

Oláh Gergő katonának állt

Oláh Gergő katonának állt! Na nem kell megijedni, ez nem azt jelenti, hogy a mikrofont katonai egyenruhára cserélte, csupán egy jó ügy mellé állt, ahogy már többször is láthattuk tőle. Hogy ízlett Gergőnek a katonaság és még mi mindent tartogat számára a nyár? Erről faggattuk most!

Az X-Faktor felé vezető út, vagy a Drivingcamp pályája rögösebb?

No risk, no fun! Oláh Gergő fizikailag és lelkileg is felkészült, kérdés ez elég lesz-e a Drivingcamp tesztpályáján?

Minket nem lehet parkolópályára tenni!

Vasárnap az Alpok mellől érkeztünk a megújult Toyota Avensis-szel, majd Oláh Gergő bizonyított a Drivingcamp pályáján. Ezután egy majd 1000 lóerős Scania kamionnal kabrióztunk, majd az automataváltó karbantartásával foglalkoztunk. Végül az OBB záró rendezvényéről számoltunk be.

Saját lakás vagy albérlet?

Az örök dilemma, saját lakás vagy albérlet. Fontos lehet ez a szeptemberben induló újabb tanév szempontjából, a döntésben szakértő segít nekünk. Itt lesz velünk Blaskó Péter, Kossuth-díjas színművész, Oláh Gergő pedig katonának állt, erről mesél nekünk hétfőn reggel.

Oláh Gergő musicalszínészként is bemutatkozik

Az énekes régi álma teljesült, szerepet kapott ugyanis egy különleges színházi produkcióban, a Somnakaj című roma musicalben.

Reflektor 15-07-10


szerző:
2015.07.11. 01:00
Reflektor 15-07-10

Reflektor: Legendás sztárok közt nőtt fel Kefir. Oláh Gergő musicalszínészként is bemutatkozik.

Fókusz 15-06-09


szerző:
2015.06.09. 19:25
Fókusz 15-06-09

Fókusz: Nagy pénz, nagy foci? - Százmilliós járgányokkal járnak a magyar sztárfocisták. A magyar szurkolók a teljesítményt várják. Szelfibajnokok - Gyuri bácsiék újult erővel állnak színpadra, a rajongók szétszedik őket egy közös fotóért. Megdöbbentő pusztítás - Magyar régész az Iszlám Állam nyomában. Dezső Tamás már a frontvonalon járt, hogy felmérje a helyzetet.

IDŐZÍTÉS:

Mikor van itt az ideje az első csóknak vagy az első együttlétnek? Kövessünk szabályokat, vagy inkább hallgassunk a szívünkre? A szexuálpszichológus szerint előfordulhat, hogy egyéjszakás kalandból házasság lesz, de nem véletlenül ez a ritkábbik eset. Az ember ugyanis szeret várakozni.

Boros Lajos és Hajdu Steve megmutatja érettségi bizonyítványát!

A jövő héten kezdődő érettségi vizsgák kapcsán beszélgettünk Boros Lajossal és Hajdu Steve-vel, akik bizonyítványukat is megmutatták. A Magyar Posta Zrt. szóvivőjétő megtudhattuk, hogy mikor hozza a postás a devizahiteles értesítőt, a Napi Doktorban pedig megtudhattuk, hogy milyen tippek vannak izzadás ellen. S, hogy milyen témáink voltak még, az tovább olvasva kiderül.

Ismét összefognak a nagyok – adománygyűjtés az éhező gyerekek támogatásáért

Oláh Gergő és Berki Krisztián újra nagykövetek lettek. Népszerű énekesünk és olimpiai bajnok tornászunk idén is büszkén állt a Lidl és a Procter & Gamble közös jótékonysági programja mögé,  hogy ők is támogassák a Gyermekétkeztetési Alapítványt és segítsenek az éhező gyermekeknek!  Vendégünk volt Oláh Gergő, Berki Krisztián és Berta Klára a Gyermekétkeztetési Alapítvány kommunikációs vezetője.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való