KERESÉS search-close

online

64 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "online"

Online rendezték az Emmy-gálát

Csillogó ruhában felvonuló sztárok és látványos showműsor nélkül is lehet szórakoztató díjátadót rendezni. Ezt bizonyította a tévés szakma egyik legrangosabb ünnepe, az Emmy-gála, amelyet vasárnap este tartottak. A sorozatokat jutalmazó díjátadón, a legrangosabb elismeréseket egy luxuséletből szegényebb sorsra jutó család történetét bemutató kanadai komédia kapta, de sok díjat bezsebelt az HBO két sorozata is.

Szájmaszkos, hagyományos és online tanévnyitó ünnepségek

Szájmaszkos, hagyományos és online tanévnyitó ünnepségek - szinte mindenhol másként kezdődik az új tanév. A diákok többsége azonban újra hagyományos tanévre vágyik. Szerintük lehet online tanulni, de már nagyon vágynak a többiek társaságára.

Magyarországról is várják a szörföző kutyákról készült videókat

Elmarad az éves kaliforniai kutyaszörf verseny. Pontosabban online tartják meg. Ez azt jelenti, hogy a világ minden tájáról, így Magyarországról is várják a szervezők a szörföző kutyákról készült videókat. Az állatokat súlyuk alapján bontják csoportokra. A szigorú zsűri pedig árgus szemekkel figyeli majd a produkciókat. Az is pontot ér, ha a négylábú sétál a deszkán, vagy mondjuk ugat szörfözés közben. A verseny bevételeit a szervezők egy állatmenhelynek ajánlották fel.

ALUDJ MÁSKOR – MÁSHOGY


szerző:
2020.06.06. 19:26
ALUDJ MÁSKOR – MÁSHOGY

Népszerű és immár hagyományos megmérettetése Győr város középiskolás diákságának az Aludj máskor című vetélkedő. A tanév végén a Magvassy Sportcsarnok szokott helyet adni a 24 órán át tartó kreatív, intellektuális, ügyességi, de elsősorban közösségi vetélkedőnek, ahol a nagy múltú győri középiskolák 50 fős csapatai – természetesen tanáraik támogatásával – lovagiasan küzdenek meg egymással. Az idei tanév – bármennyire rendhagyó, különleges és kicsit magányos formában, digitális oktatással zárul az ismert egészségügyi okok miatt – a vetélkedőnek helyet ad!

A mi kis falunk plébánosa mentette meg az online esküvőt!

Majdnem elmaradt Ági és Robi esküvője, de az utolsó pillanatban a dolgok jó fordulatot vettek...

Online ballagás országszerte

Feldíszített, de üres tantermek, videón búcsúzkodó tanárok - online ballagást tartottak a legtöbb középiskolában. Az ELTE Radnóti Miklós Gyakorlóiskola végzős osztályfőnöke szerint még így sem lehet kárpótolni a diákokat a kimaradt élményekért, ezért, amint lehet, búcsúbulit tartanak. Mások is ezt tervezik.

Kötelező az online átképzés az orvosoknak és nővéreknek

Online gyorstalpaló tanfolyamokon képzik a lélegeztetőgépek kezelésére és a koronavírusos betegek intenzíves ellátására az orvosokat, nővéreket. Ezt követően az orvosoknak 20, az ápolóknak 14 órás gyakorlaton kell részt venniük. Híradónknak nyilatkozott Független Egészségügyi Szakszervezet alelnöke, aki már elvégezte a képzést, szerinte nem reális a megfelelő felkészülésre a gyorstalpaló, de most másra nincs lehetőség. Az orvosi kamara alelnöke úgy látja, nem lehet egy reumatológus szakorvost néhány hét alatt intenzív terápiás orvossá képezni.

Húsvéti szentmise online

Húsvét vasárnap Magyarországon is online szentmisén és istentiszteleten szóltak a hívőkhöz az egyházak. Erdő Péter bíboros a teljesen üres Szent István Bazilikában azt mondta, hogy minden nemzedékben ugyanazok az elkeserítő események ismétlődnek, de nem értelmetlen körforgás az emberiség élete.

Szertartások felvételről

Üres templomokban végzik a húsvéti szertartásokat a papok és lelkészek, a felvételeket élőben és később is visszanézhetik a hívek - így telik az egyik legnagyobb egyházi ünnep a koronavírus járvány idején. A történelmi egyházak vezetői azt kérik, idén otthon ünnepeljék a hívek Jézus feltámadását. A görög katolikus templomokat ugyanakkor nagyszombaton újra megnyitják a hívek előtt szigorú feltételekkel és csak egyéni imádkozásra.

Hiába vezették be az online beiratkozást, sok szülő személyesen ment be az iskolákba

Hiába vezették be az online beiratkozást, az első napon sok szülő személyesen ment be az iskolákba - erről beszélt az RTL Híradónak a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezetének elnöke. Szerinte a szülők azt remélik, így biztosan bekerül gyermekük a kiválasztott intézménybe. Az Emberi Erőforrások Minisztériuma úgy reagált: csak a járványügyi előírások betartásával lehet személyesen beiratkozni az iskolákba, ha nincs mód az online ügyintézésre.

Az érettségi miatt aggódnak a végzős diákok

Az online oktatás már elkezdődött az iskolákban. A diákok azt mesélik egyelőre interneten kapják meg a feladatokat, amiket visszaküldenek a tanároknak. A világjárvány miatt a diákok is aggódnak, feszültek és rengeteg kérdés foglalkoztatja őket.

Van, akinek nincs meg otthon a szükséges technikai eszköz a digitális oktatáshoz

Hétfő óta a 11 éves Amanda és a 13 éves Évi sem jár iskolába. Nekik is, ahogy a többi diáknak a tantermen kívüli digitális oktatással kellene folytatni a tanulmányaikat, de nincs meg hozzá a szükséges technikai eszközük. A Hicsár család Nyíregyházától 13 kilométerre, Nagykállón lakik. A lányok édesanyja, Lujza egyedül neveli őket, igyekszik minden létfontosságú dolgot megadni nekik.

Íme a "digitális optimizmus"


szerző:
2020.03.05. 08:32
Íme a

Ti hallottatok már erről a kifejezésről? Szabó Béla Attila, a Telekom márkakommunikációs igazgatója most beavat titeket!

Idén is lehet pályázni a Hégető Honorka-díjra

Idén is lehet pályázni a Hégető Honorka-díjra.

Zsani hasznos tanácsokkal látta el egyik legnagyobb rajongóját

Grácia a sikersorozat szereplőjével találkozhatott, ráadásul egy közös szelfit is készíthetett kedvencével. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

FACEBOOK: „A jövő a magánügyeké”

Kevesebb személyre szabott reklámot láthatnak majd a legnagyobb közösségi oldal felhasználói, akik ezentúl megtilthatják, hogy az oldalon kívüli online tevékenységüket kövesse a Facebook. Az amerikai cég több botrányba is keveredett amiatt, hogy nem védte meg felhasználói személyes adatait. Ezek után tavasszal meghirdették új irányukat, amelynek "A jövő a magánügyeké" címet adták. Ennek része az egyelőre három országban bemutatott adatvédelmi eszköz, amelyet fokozatosan vezetnek majd be világszerte.

 

Nézd meg már most az Éjjel-Nappal Budapest legújabb részeit!

Képtelen vagy tovább várni az Éjjel-Nappal Budapest legújabb részeire? Semmi gond, az augusztus 19-ei és 20-ai epizódokat ugyanis már most azonnal megnézheted az RTL Most-on!

Betiltanák a kihívás-videókat

Betiltja a veszélyes vagy megrázó, úgynevezett kihívásvideókat a Youtube. Erről a BBC számolt be. Ezek rendkívül nagy nézettségűek a Híradónk által megkérdezett közösségi média szakértő szerint, ezért Herceg Attila úgy látja helyes döntés hozott a cég, de kivitelezni nehéz lesz. A Híradónknak nyilatkozó pszichológus szerint a kamaszok ilyenkor a határaikat feszegetik.

Újabb filmekkel bővül az RTL Most Téli pop-up csatornája!

Van néhány remek filmjavaslatunk az év végére, hogy a hideg téli esték a ti otthonotokban is biztosan a lehető legjobb hangulatban teljenek!

Élőben közvetíti az RTL Klub a brit hercegi esküvőt!

Május 19-én 12:55-től élőben közvetíti Harry herceg és Meghan Markle esküvőjét az RTL Klub. Az élő adás online is követhető lesz!

KIÉGETT: a sofőr még időben ki tudott szállni

Pillanatok alatt lángra kapott és teljesen kiégett egy autó reggel az M5-ös autópályán. A tüzet valószínűleg műszaki hiba okozta. A lángok nagyon gyorsan terjedtek, a sofőr még időben ki tudott szállni.

Online zaklatás miatt halt meg

Több százan gyászolták azt a 14 éves ausztrál lányt, aki önkezével vetett véget életének, miután az interneten zaklatták. Amy Everett apja osztotta meg lánya tragikus történetét a Facebookon. A temetésre azokat is meghívta, akik zaklatták lányát, hogy szembesüljenek tettükkel.

Így lesz Danics Dórából Juhász Bianca...

Nézd meg te is, hogyan alakul át az énekesnő!

Szabó Győző online életet kezdett

A színész miután felkerült a Forbes magazinnál a legkeresettebb hazai hírességek listájára, augusztusban úgy döntött, változtat. De, hogy pontosan miről is van szó, azt Győző mesélte el Annának és Mikinek a Reggeliben.

Vemhes kecskét rendelt ÉNB Lali az interneten?

Sebestyén Balázs azt állítja, hogy az Éjjel-Nappal Budapest szereplője állatot rendelt az interneten. Dombi kérdéseire Lali azt is elárulta, miért volt szüksége a vemhes négylábúra...

Fókusz 2017-02-03


szerző:
2017.02.03. 19:00
Idén először 360 fokban, online közvetítéssel jön a Comet

A 2016-os Comet számos pontján megújult, ennek része az is, hogy idén a díjátadó gálát teljes egészében online közvetítik. A comet2016.hu oldalon az élő és 360 fokos stream mellett számos extra tartalmat is találhatnak a díjátadó alatt, ezekről a fiatal youtuber generáció ismert arcai, FollowAnna, Csecse Attila, GoodLike és Vitó Zsombor gondoskodnak majd.

A szavazás lezárult! Hamarosan kiderül, kik nyerték az első Arany Hangjegy-díjat!

A rajongók szeptember 2-től egészen október 5-ig adhatták le voksukat kedvenc mulatós előadóikra. A szavazást lezártuk, és szombaton (október 8-án) a Vácott megrendezett díjátadó gálán kiderül, kik a kategóriák győztesei.

Az online piacon erősít az RTL

Az online piacon erősít az RTL Magyarország. A cég 30 százalékos tulajdonrészt vásárolt az egyik legnagyobb internetes médiavállalkozásban, a Central Digitális Médiában. A cég portfóliójához tartozik több piacvezető internetes oldal. Az RTL vezérigazgatója szerint a nézők több, és jobb tartalmat érhetnek majd el, ha megkezdődik a közös munka.

Okosotthon, okostelepülés - Mit jelent ez valójában?

Az okoseszközök piaca egyre népszerűbb. Naponta körülbelül 6 millió tárgyat kapcsolunk rá a hálózatra, melyek kommunikálnak egymással. Például az okoshűtő megmutatja mit kell vásárolni, az okosmosógépet pedig munkahelyünkről is elindíthatjuk.

Fókusz 2016-01-04


szerző:
2016.01.04. 18:55
Fókusz 2016-01-04

Így mulattak ők - Hogyan szilvesztereztek hírességeink? Házi videók, amiket külön nekünk készítettek. Kudarc vagy siker? - Szembesítettük a hírességeket egy évvel ezelőtti fogadalmukkal. És mi a titka annak, hogy célkitűzésink valóra váljanak? Felrobbantották a netet - Az illegális autóversenytől Sebestyén Balázs kisfiáig, jönnek az elmúlt egy év legnépszerűbb Fókusz-videói.

Nincs online ellenőrzés a kaszinókban

Az országban egyetlen olyan játékgép sem működik a kaszinókban, amely be lenne kötve az adóhatósághoz. Így csak becsülni lehet, hogy mennyi bevételt termelnek, illetve, hogy mennyi adót kell utánuk fizetni.

Generációs sztárkultusz a Youtube-csatornákon

A fogyasztás trendjei átalakulóban vannak, a fiatal generációkat már kevésbé érdekli a hagyományos média. Az emberek nagy része az interneten keres bálványokat vagy saját tartalmat gyárt. A Szelfi szereplői közül például Puzsér Róbert több internetes fórumon is jelen van. Az offline élet a háttérbe került, ha trendi akarsz lenni, a vloggerek és youtuberek csatornáit kell követned. 

A társkeresés 21. századi buktatói

Manapság egyre kevésbé ciki az online társkeresés, hiszen a világhálón keresztül lehet a legkönnyebben ismerkedni. Sándor András újságíró elmondta, hogy milyen előnyei és hátrányai lehetnek a netes társkeresésnek.

A technológia szerepe a családban

Napjainkban megszokott, hogy a gyermekek egyre korábban ismerkednek meg a televízióval, az internettel, sokan közülük óvodás és kisiskolás korban már alapszintű felhasználónak számítanak. Ráadásul egyre fiatalabban kapják meg az első telefonkészüléket is. A napokban készült egy online felmérés, ami arra kereste a választ, hogy a magyar családokban milyen szinten van jelen a technika, a gyerekek mennyire nevezhetőek digitális bennszülöttnek. Ezzel kapcsolatban Szily Nórával és Jánosa Barbarával beszélgettünk.

Online kereskedelem alakulása


szerző:
2015.04.17. 00:40
Online kereskedelem alakulása

Simon Krisztián a Brandmánia csütörtöki adásában az online kereskedelem növekedésének okának járt utána, valamint, hogy a napi fogyasztási cikkek online értékesítése az évek alatt, hogyan változott,

Az online vásárlás csapdái

Az internetes vásárlás népszerűsége folyamatosan növekszik hazánkban is, ezt pedig egyre több csaló, bűnöző használja ki. De mi történik akkor, ha a kereskedővel való személyes kapcsolatfelvételnek a nyelvi korlátok mellett földrajzi akadályai is vannak, és ilyenkor hova fordulhatunk panasszal?

Webshopok fejlődése


szerző:
2014.11.04. 17:14
Webshopok fejlődése

Műsorunkban az E-kereskedelem dinamikus fejlődésének okát kerestük. Számos nagy céget felkerestünk, hogy melyek a legnépszerűbb termékek a virtuális áruházakban, illetve milyen új brandek jelentek meg az online piacon.

Fókusz 14-05-22


szerző:
2014.05.22. 19:30
Fókusz 14-05-22

Fókusz: Falatnyi hódítás - Mi lesz a divat idén a strandon? Mit viseljenek azok a nők, akik tetszeni akarnak a férfiaknak? Titokzatos erők - Bezárják a kutatóintézetet, amely állítólag cunamikért és a földrengésekért felelős? Meghódította a világsztrárt? - Palvin Barbara megint Justin Biebert vigasztalta Cannes-ban. Csak egy röpke kaland vagy több is várható?

Öten már meghaltak a legújabb online őrületben

A vasárnapi híradó is beszámolt a tragédiáról. Mind fiatalok voltak, egészségesek, erősek. Ugyanazt csinálták. A tavaly évvégén, Ausztráliából indult „kijelölős játékban” inni kell: minél többet, minél erősebbet, minél gyorsabban. Hogyan védhetjük meg gyerekeinket?

Az ajándékok nagy része már internet-szánnal érkezik

Nézelődés, bolyongás, kiválasztás, eltűnődés, újra megnézés, kifizetés, ajándékozás. Nagyjából így néz ki egy átlagos karácsonyi ajándék beszerzés. A csillogó üzletek 10 és 100 ezreket csalogatnak ilyenkor, de sokan, egyre többen otthonról intézik a Jézuskát.

ValóVilág 5 - Kihívás 12-02-17

ValóVilág 5 - Kihívás: Attila mellett senki sem volt biztonságban az utolsó napokban. Seri megbántotta a jelrakással, Csaba régóta az ellenfele, Vera viszont olyan balhékat generált körülötte az elmúlt napokban, hogy az egész Villa zengett.

Fókusz 12-02-17


szerző:
2012.02.17. 20:15
Fókusz 12-02-17

Fókusz: Női terminátor - Még a Karácsonyt is konditeremben tölti. Az év fitnesz edzője bárkiből képes szobrot faragni. Az interjú - Kamera előtt most beszél először Tóásó Előd, akit terrorizmus vádjával tartanak fogva Bolíviában. Újra együtt - Jóban maradtak a VV után is. Kinga, Dya és Szandika egy kényeztető programmal pecsételték meg barátságukat.

Nem véletlenül van ott a 18-as karika

Dühkitöréseket is okozhat a gyerekeknél, ha olyan véres képeket látnak, mint amilyen Moammer Kadhafi utolsó perceiről készültek.

Viszolygunk az internetes fizetéstől

Online megrendeléskor a vásárlók kevesebb, mint egyharmada fizet bankkártyával.

A sztárokat is megszámolják


szerző:
2011.10.17. 18:17
A sztárokat is megszámolják

Vége az internetes regisztrálásnak, hétfőtől már csak papíron lehet válaszolni a kérdőívre.

Félmillió német él „virtuális világban”

Több mint félmillió fiatal internetfüggő Németországon, és a veszélyeztetettek száma is meghaladja a 2,5 milliót.

Bandit senki sem várta, mégis ő költözött a Villába

A Villalakók nagy többsége Tomit látta volna szívesen, de 45 százalékkal Bandi vitte el a pálmát.

Annamari nem akar szép lenni, mégis az lett

A Fura lány nagyon boldog volt, amikor megtudta, hogy nyert az online szavazáson, mint a Villa legjobb csaja.

Adó a neten szerencsét próbálók után is

A pénznyerő automaták idei adóztatása mellett a kormány jövőre megadóztatná az online szerencsejátékot is.

Csúcsokat dönt a kencefice biznisz

A napi cikkek online vásárlásában a bővülést a piperék és a kozmetikumok piacának erősödése okozta.

MÁV: Helyreállt az online jegyvásárlás

Vasárnap délután két órára megjavították a MÁV internetes jegyértékesítési rendszerét, újra zavartalan az online jegyvásárlás.

Nehezebben értik a gyerekek az online szöveget

Gyengébbek a magyar diákok digitális szövegértési képességei.

Megesszük a reklámfogásokat

Magyarországon a média az európai átlagnál több fogyasztót befolyásol élelmiszer vásárlásánál.

A szavazók szerint Anikó és Alekosz áll a Villa-hierarchia csúcsán

A nézők ismét véleményt nyilváníthattak az interneten.

Ha nem mind arany, ami a neten fénylik

9-ből csak egy webáruházban nem találtak szabálytalanságot a 2010-es vizsgálatokon.

Óvatosan a netes vásárlással!

Legtöbbször hibás, vagy nem is rendelt terméket kaptak a panasszal élő internetes vásárlók.

Egyre szívesebben vásárolunk a neten

A legtöbbet élelmiszerre, műszaki cikkekre és ruhára költünk. Könyvből viszont egyre kevesebb fogy.

Szerdán napközben is kukkolhatod a Villalakókat!

December 8-án, délután 4 és este 7 óra között is lesz online közvetítés a ValóVilág Villából.

Mától élőben kukkolhatod a Villalakókat!

Aki kíváncsi, mi történik a ValóVilágban és nem éri be a napi összefoglalóval, az mostantól az interneten is nézheti, mit csinálnak a játékosok.

Könyvtár költözött a szolnokiak otthonába

Ezentúl interneten is hozzáférhető Szolnok városi könyvtára és Jász-Nagykun-Szolnok megye további 6 kisebb könyvtára.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való