KERESÉS search-close

párbaj

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "párbaj"

Párbaj - Blackjack - 5. évad 1. rész

A vadonatúj évadban egy párbaj dönti el a győztes csapat sorsát. Hajdú Péter és Dömsödi Gábor most szó szerint „megtanították egymást kesztyűbe dudálni”, és a pofonoktól sem rettentek vissza…

Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

 Dömsödi Gábor szívesen megpofozta volna Balázst...

A mindent eldöntő párbaj végén Gábornak még volt lehetősége egy utolsó pofonra, ám Hajdú Péter helyett Balázst szemelte ki magának. Vajon a műsorvezető beleegyezett az "ajánlatba"?

A Blackjack játékot itt tudod megnézni. Ha pedig a teljes adásra vagy kíváncsi, kattints ide!

 

Exkluzív interjú! A ValóVilág9 utolsó párbajozóit kérdeztük

Zsuzsut és Rolit, a ValóVilág9 powered by BigBrother utolsó párbajának résztvevőit arról kérdeztük, hogy mit is gondolnak egymásról és hogy bírják a játékot.

Kulisszatitkok a Villából – Így készül a ValóVilág9

Most megmutatjuk, kik és hogyan készítik az ország legsikeresebb valóságját. A műsort mindig is legendák övezték, de most lerántjuk a leplet!

36 millió jár annak, aki utoljára hagyja el a Villát - már csak négyen vannak

Egy hét sincs hátra a ValóVilág 9 powered by Big Brother fináléjáig, ez pedig már a vasárnap esti párbaj végeredményén is érzékelhető volt. Adri és Roli sem először mérettette meg magát, de a VV 9. szériájának eddigi 8 párbaján az egyik legszorosabb eredmény született.

Ez volt a ValóVilág9 leghevesebb párbaja!

A hétvégi boxgála után is volt párbaj és a villalakók száma már ötre fogyatkozott. Két szívbéli barátnő viharos szócsatáját követhették a nézők. Zsuzsu és Reni három hónapja a beköltözés után tényleg egymásra talált, aztán az összezártságból is adódó mindenféle feszültség miatt a végére elegük lett egymásból. Ha arra vagy kíváncsi, hogy mennyire sokkolta a villalakókat a párbaj eredménye, akkor azt ITT nézheted meg!

VV9 párbaj: miért nem tudott Lacika kibontakozni?

A Fókusz riportere a párbaj előtt csípte el Adrit és Lacikát, akik között annyira elmérgesedett a viszony a Villában, hogy Lacika szavazategyenlőség miatt Adrit nevezte meg kiválasztottnak, aki viszont cserébe őt hívta ki párbajra. A riportból az is kiderül, hogy Lacika barátai szerint a fiú miért nem tudott igazán kibontakozni a Való Világ 9 powered by Big Brotherben!

Lacika így parodizálta ki Adrit

A hétvégi párbaj résztvevőinek egymás bőre bújva kellett ellenfelük búcsúfilmjét leforgatni. Nézd meg, hogy Lacika miként játszotta el Adrit!

Adri Lacika bőrébe bújva búcsúzott a Villától

A vasárnapi párbajon résztvevő villalakók azt a feladatot kapták, hogy egymás bőrébe bújva búcsúzzanak el a Villától. Íme Adri videója, amiben megmutatja, hogy milyennek látta Lacikát.

Hunor számára Adri csak egy egyéjszakás kaland volt?

A ValóVilág9 powered by Big Brother 40. részében szemtanúi lehettünk, hogyan váltotta be Hunor a lánynak tett ígéretét. Erről most még csak hárman tudnak a Villában, de lehet, hogy a srác váratlan húzása miatt mindenre fény derül?

Dóri és Peti párbajon mérkőztek meg a továbbjutásért

Dóri és Peti teljesítettek a leggyengébben a mai napon, éppen ezért még egy utolsó küzdelemben kellett bizonyítaniuk, hogy egyikük bent maradhasson. 

Csoki óriási fölénnyel győzött a párbajon

A játék során Csoki és Ginu egyik pillanatról a másikra váltak ellenfelekké, pedig az elején teljesen máshogy közeledtek egymáshoz és több is történt köztük a barátságnál... Bár a párbajt Csoki nyerte, a játékban nincs megállás a héten is meglepetések várnak a villalakókra.

Ha Ginu visszatér a Párbajról, Adrival felforgatják a villalakók életét?

VV Adri a #vvlogban üzent mindazoknak, akik Ginu mellett vagy ellen teszik le a voksukat a vasárnap esti Párbajon. A lány ígéretet tett és elárulta, hogy mit fog tenni Ginuval, ha visszaküldik őt a Villába!

Négyes párbaj: egy tökéletes rákkoktélon múlt minden!

Eg ypárbajon belül nemcsak az dőlt el, ki juthat a középdöntőbe, de az is, hogy kinek kell távoznia a versenyből.

Párbajon dőlt el, ki esik ki, és ki jut a középdöntőbe!

A tökéletesen megsütött halfilé! Ez volt a párbaj feladat. Nagy volt a teher, hiszen több ember sorsa is eldőlt ebben a 10 perces főzésben.

Rossz ómen az ágyba bújás a villában?

Az első párbaj után Era folytatja a luxus-börtönlétet, míg Radicsot megcsalt barátnője várta otthon. Kicsit most úgy tűnik, hogy a "túl közeli ágybarátságok" miatt elég hamar elmennek a játékosok a villából.

VV9: Ezt mondta nekünk Radics, miután kiesett

Radicsot faggattuk kiesése után, azt mondta a Fókusz stábjának, szerinte ő túl erős egyéniség volt itt. Nézd meg, hogy még mit mondott!

Extra videó: üzent az első Párbaj vesztese!

Era és Radics nem akármilyen küzdelmet tudhat maga mögött - a Párbaj után a vesztessel beszélgettünk!

Így fogadták a többiek az első Párbaj győztesét!

Era és Radics követői pattanásig feszült idegekkel várták vissza kedvencüket. Az ajtó pedig kinyílt, és nem más lépett be rajta, mint...!

Ő nyerte a ValóVilág 9 első Párbaját!

A szoros küzdelemben nem más lett a győztes, mint...!

Era és Radics rögtön egymásnak estek a stúdióban!

Era és Radics rögtön megkezdték a (szó)párbajozást!

Radics a stúdióban sem hazudtolja meg önmagát!

Radics megérkezett a stúdióba, ahol Puskás Peti összes kérdésére csípőből válaszolt - megszokott stílusában!

Soha ilyen botrány nem volt a ValóVilág párbaján

Két évvel ezelőtt számoltunk be arról, hogy akkora botrány volt a valóságshow párbaján, hogy Istenes Bence sokat tapasztalt műsorvezetőként is nagyon nehezen uralta a helyzetet. Krisztián és Tivy a szünetben kis híján egymásnak esett, ami pedig az élő műsorban történt, az egész egyszerűen pusztító volt.

Egy hajszálon múlott a győzelem a Survivorben

Fanni és Dávid egyelő szavazatott kapott és végül párbaj döntötte el ki nyeri meg a 20 millió forintot. Dávid került ki győztesen. Ez a fiú mindenkit legyőzött, de vajon hogyan csinálta? Erre a kérdésre próbáltuk megtalálni a választ.
Már lehet jelentkezni a következő évadra, akár ide kattintva is.

A ninja lányok összecsaptak!

Bár Cintike nem jutott el a Párbajig, Renivel azért mégis volt egy kis csatája...

Egy végső párbajon csapott össze Fanni és Dávid!

A finalistáknak egy kötél segítségével kellett egyensúlyban tartaniuk az asztalt és a ráhelyezett fahasábokat. A Párbaj győztese elvehette az egyik "zsűritag" szavazatát.

Kiderült, hogy ki kerül a döntőbe a Holtak Szigetéről!

Véget ért a játék a Holtak Szigetén. Az utolsó párbajon a játékosoknak a mellkasuk előtt kellett kitartaniuk egy vasrudat két markolat segítségével. A videóból kiderül, hogy Vera, Robi, Dávid vagy Gábor bírta a legtovább!

Istenes Bence is próbára tette magát a Holtak végső párbajfeladatában!

Verának, Robinak, Gábornak és Dávidnak egy vasrudat kell majd a levegőben tartaniuk két markolat segítségével. A feladatot a Survivor műsorvezetője, Istenes Bence is kipróbálta! A Holtak utolsó összecsapásáért kapcsolj 19 órakor az RTL Klubra!

Drámai párbajon csapott össze Tomi és Robi!

Tomi és Robi is 2-2 szavazatot kapott a Törzsi Tanácson, ezért egy párbaj döntött arról, hogy melyiküknek kell a Holtak Szigetére távoznia.

Ismét távoznia kellett valakinek a Holtak Szigetéről!

A Holtak Szigetén sor került az utolsó előtti párbajra. Jérémy, Gábor és Vera közül egyvalaki számára végleg véget ért a játék.

Szandi megmentette a Holtak Szigetének egyik játékosát a Párbajtól!

A Holtak Párbaján a vesztesnek végleg távoznia kell a játékból, a győztes pedig védettséget élvez a következő Párbajon. Azonban Alexandra érkezése plusz egy csavart vitt a történetbe!

Az eddigi legbrutálisabb párbaj zajlott Alexandra és Dávid között!

Alexandra és Dávid ugyanannyi szavazatot kapott a Törzsi Tanácson, ezért párbajozniuk kellett, hogy eldőljön, ki maradhat a Bayani törzs tagja. A párbaj során egy kést kellett kitartaniuk, azonban a karjuk nem zárhatott be kisebb szöget a testükkel, mint 90 fok.
 

A három lovag megharcolt Györgyi kegyeiért

A „hiszti királynőjének” döntenie kellett, kivel köti össze életét, és a véres párbajtól sem rettent vissza…

Újabb párbaj a Holtak Szigetén: valaki számára véget ért a játék!

Fontos naphoz érkeztek a Holtak Szigetének játékosai: újabb párbaj várt rájuk, ami több körből állt. Minden körben egy-egy játékos küzdött meg egymással. A feladatuk az votl, hogy az ellenfélről leszedjék a zászlót, azonban a szemük be volt kötve, így csak a fülükre hagyatkozhattak.

Párbajon dőlt el, hogy Dávid vagy Emese megy a Holtak Szigetére!

Mivel Dávid és Emese kerültek a zsákmányszerzés során veszélyzónába, ezért ők csaptak össze egy párbaj keretein belül, hogy kiderüljön, melyiküknek kell a Holtak Szigetére mennie.

Emese: „Pont jókor megyek, mielőtt elkezdtem volna egy-két embernek mocskosul beolvasni...”

Emese a távozása előtt még adott egy-két jó tanácsot azoknak, akikkel az utóbbi napokban szövetségben állt.

Szavazategyenlőség a Törzsi Tanácson!

Emese és Beni is négy-négy szavazatot kapott a Bayani törzs legutóbbi Törzsi Tanácsán, így azonnali párbajt tartottak, hogy eldőljön, melyiküknek kell a Holtak Szigetére mennie.

Párbajon csapott össze Emese és Beni!

Mivel Emese és Beni is ugyanannyi szavazatot kapott a Törzsi Tanácson, ezért párbaj döntött a sorsukról. A feladatuk az volt, hogy szabálytalan kockákból felépítsenek egy tornyot.

Lezajlott az első párbaj a Holtak Szigetén: valaki végleg elbúcsúzott a játéktól!

A Holtak első párbaján az erőre és a kitartásra volt szükség. A játékosoknak a testsúlyuk 80%-át kellett megtartaniuk. Aki elsőként feladta a játékot, végleg elbúcsúzott a Survivortől.

Eldőlt, hogy Vera vagy Jérémy megy a Holtak Szigetére!

Az Agilából Jérémynek, míg a Gagambából Verának nem sikerült kiraknia a puzzle-t az első egyéni játékon, így ők párbajoztak. A videóból kiderül, hogy ki csatlakozhatott a Bayani törzshöz, és kinek kellett a Holtak Szigetére mennie.

Jérémy kapott egy utolsó esélyt!

Bár Jérémy utolsó lett az első egyéni játékban, lehetőséget kapott, hogy versenyben maradjon. Hamarosan megküzd a Gagamba legrosszabbul teljesítő játékosával: ha győz, ő is hőssé válik, ha veszít, a Holtak Szigetére kerül.

Nóri vs. Vera: a két lány összecsapásai egy videóban!

Vera és Nóri már számos alkalommal megküzdöttek egymással, most ezeket az izgalmas pillanatokat gyűjtöttük össze nektek!

Fölényes győzelmet aratott az egyik törzs a védettségi játékon

Az a csapat győzedelmeskedett, amelyik több pontot szerzett a párbajok során. Az egyik törzs technikája azonban sokkal jobbnak bizonyult a másiknál.

Istenes Bence megmutatja a mai védettségi játék monumentális díszletét!

A védettségi játék során párbajozni fognak a játékosok. Amelyik csapat több pontot gyűjt a kötélhúzással, elnyeri a védettségi totemet! Részletek az esti adásban: kapcsolj 19 órakor az RTL Klubra!

Párbaj a Törzsi Tanácson: Viki és Alexandra ugyanannyi szavazatot kapott!

A 2018-as Survivor történetében először szavazategyenlőség alakult ki a Törzsi Tanácson, így Alexandra és Viki párbajozott!

Meglepő eredménnyel zárult a Törzsi Tanács!

A Gagamba Törzsi Tanácsot tartott, ahol meglepően alakultak a szavazatok: a 2018-as Survivor történetében először szavazategyenlőség alakult ki, így párbaj döntött Viki és Alexandra sorsáról.

Balázs elképesztő dolgot tett


szerző:
2018.10.03. 20:12
Balázs elképesztő dolgot tett

A Gagambából Dávid és Vera, az Agilából Balázs és Eszter küzdött az előnyért és a méretes halért az úszóversenyen. A játék elején Vera óriási előnyre tett szert, Balázs azonban elképesztő teljesítményt nyújtva behozta lemaradását!

Ájulásból és öklendezésből sem volt hiány a fiúk párbajozása során

A fiúk párbajban mérték össze az erejüket: kötélhúzás, tormaevés és levegővisszatartás várt rájuk. Az, hogy kivel és milyen párbajnemben versenyeznek a srácok, a lányokon múlt. Nézd meg, hogy kinek törték össze mind a három életet jelentő dinnyéjét, és ki lett a legjobb!

„Ezt egy gyáva húzásnak érzem!”

Fecsó szerint Vivi nem döntött jól, amikor rögtön a játék legelején párbajra hívta Palit, ugyanakkor Laci szerint az sem lett volna helyes, ha Tokár Tomi nevét mondja Vivi.

„Ádám, ennek a napnak te voltál a hőse!”

Gáspár Laci egy méhészborzhoz hasonlította Solti Ádámot, aki a párbajok során újra és újra talpraállt, hogy tovább küzdhessen Berniért.

Így fogadta Gáspár Laci, hogy Alinda vizes párbajra hívta őt

Tokár Tomiéknak is szemet szúrt, hogy bár Alinda pontosan tisztában volt vele, hogy Gáspár Laci nem tud sokáig a víz alatt lenni, mégis ezt a párbajnemet választotta Palinak és Lacinak. Gáspár Laci azonban tudta, hogy nem szabad feladnia, keményen kell küzdenie, ha nem akar elsőként kiesni a játékból. A videóból kiderül, hogy mit mondott Laci Alindáéknak a párbajok után!

Máté és Andrea párbajon küzdöttek meg a döntőért

Miután az első feladatban Andrea, a másodikban pedig Máté étele sikerült a leggyengébben, nekik egy párbajon kellett megmérkőzniük, hogy egyikük bejuthasson a döntőbe.

Ki lesz az este első párbajozója?

Az első feladatot követően a zsűri nemcsak azt mondta meg, hogy ki volt a legjobb, de sorrendet állítottak fel a versenyzők között. A leggyengébbnek ugyanis biztosan párbajoznia kellett a nap végén.

A leggyengébb csapatnak párbajoznia kellett!

Miután kiderült, hogy a zöldek szerezték a legkevesebb pontot a középdöntő első szakaszában, egy párbajon kellett megküzdeniük egymással. Csak egyikük juthatott tovább... kié lesz a legtökéletesenn a francia toast?

A zöldeknek párbajon kellett megküzdenie a bent maradásért

A zöldek vették a legrosszabbul a csapatos kihívásokat, így Péternek és Dávidnak párbajoznia kellett a továbbjutásért. Vajon melyikük készítette el a finomabb körözöttet?

A nap végén senki sem úszta meg a párbajt

A csapatok teljesítménye alapján a zsűri rendkívüli döntést hozott: nemcsak a leggyengébben teljesítő duónak kellett megmérkőznie egy párbajon, hanem az összes versenyzőnek.

Párbajon dőlt el, hogy ki maradhat a kék csapatból

Miután a kék csapat teljesített a leggyengébben, Petinek és Ákosnak egy párbajon kellett megmérkőzniük. Nyolc perc alatt kellett tökéletes tatárt csinálniuk, a tét pedig nagy volt, hiszen a bent maradásuk múlt az ízeiken.

Ez volt minden idők legdrámaibb ValóVilág párbaja?

Három évvel ezelőtt mutatta be a Fókusz a ValóVilág történetének talán leginkább szívszorító Párbaját. Kiderült, szerelmesek küzdenek majd egymás ellen, ráadásul az is biztos volt, hogy valahol csak és kizárólag önmaguknak köszönhették a fennálló helyzetet.

Együtt nevettünk, és bizony sírtunk VV Eszterrel!

Hat évvel ezelőtt a ValóVilág ötödik szériájában Eszter kockáztatta a legnagyobbat. Mikor aztán szembesült saját kiesésével és a hozzá legközelebb álló emberek reakcióival, a Fókusz arra volt kíváncsiak, hogy a lánynak megérte-e a strapát.

Íme Gulyás Roland párbaj produkciója!

A hatodik élő show-ban Tóth Bettinek és Gulyás Rolandnak kellett párbajoznia. Hallgasd meg Radics Gigi mentoráltjának párbaj produkcióját!

Íme Tóth Bettina párbaj produkciója!

A hatodik élő show-ban Tóth Bettinek és Gulyás Rolandnak kellett párbajoznia. Hallgasd meg ByeAlex mentoráltjának párbaj produkcióját!

Párbajon dőlt el, ki az az egy, aki továbbjuthat

Miután a középdöntő első felében a pirosak gyűjtötték össze a legkevesebb pontot, Gergőnek, Krisztának és Lolának még bizonyítania kellett egy párbajon. Közülük csak egy valaki csatlakozhatott a galérián figyelő társaikhoz.

Berta Dani, Alexa és a búcsú ˝snake dance˝

A 2017-es X-Faktor ötödik élő show-jában Berta Dani számára ért véget a verseny. A srác persze csalódott, amiért így alakultak a dolgok, de az biztos, hogy nem fogja feladni az éneklést. Sőt, a különös mozdulatokat sem: még egyszer, utoljára megmutatták Alexával, hogy milyen is az a kígyó tánc! 

Betti és Dani úgy érzik, egymással fognak párbajozni

A feszültség egyre inkább fokozódik a versenyzők között, hiszen már csak öt énekes maradt az idei X-Faktorban. Természetesen az esélylatolgatás is kezdetét vette, ráadásul Tóth Betti és Berta Dani bevallották mentoraiknak: úgy érzik, egymás ellen fognak párbajozni. ByeAlex szerint viszont olyan erős a mezőny, hogy itt bizony már bármi megtörténhet!

Íme Tóth Bettina párbaj produkciója!

Mivel az ötödik élő show-ban Tóth Bettina kapta az egyik legkevesebb szavazatot, ezért párbajoznia kellett. Nézd meg a párbaj produkciót: Bettina a DSP Egyszer Fent, Egyszer Lent című dalát adta elő.

Íme Berta Dániel párbaj produkciója!

Mivel az ötödik élő show-ban Berta Dániel kapta az egyik legkevesebb szavazatot, ezért párbajoznia kellett. Nézd meg a párbaj produkciót: Dani a Blondie Call Me című dalát adta elő.

Berta Dani visszatért önmagához!

Dani az ötödik élő show-ban visszakanyarodott a gyökereihez, hiszen ismét a saját hangszerelésével lépett a színpadra. Ennek ellenére mégis úgy érzi, hogy a párbaj lehetősége ismét ott van a levegőben…

Ricco szépült, míg Claudia a párbaj esélyeiket latolgatta

Ricco&Claudia a múltkori kritika után teljes gőzzel dolgozták végig a hetet, és remélték, hogy a produkció „úgy fog elsülni, ahogy szeretnék”. Bár Klaudia sosem érezte magához közel a bugis dalokat, most már kezdi megkedvelni őket, és ha netalántán párbajra kerülne a sor, a duó arra is maximálisan felkészült! De vajon hol maradt el Ricco?

Abaházi Nagy Lívia búcsúzott az X-Faktortól

Az X-Faktor negyedik élő show-jában a versenyzők, az egyéni produkciók mellett, duettekkel álltak színpadra, így mindenki duplán bizonyíthatott. Majd Abaházi Nagy Lívia és Berta Dániel párbaját követően, Líviának kellett búcsúznia az RTL Klub tehetségkutató műsorától.

Lívia kiesése után mesélt érzéseiről Alexának

A 2017-es X-Faktor negyedik élő show-jában Puskás Peti mentoráltjainak kellett párbajozniuk egymással. Lívia nagyon boldog, hogy idáig eljutott, de egyáltalán nem bánja, hogy számára most véget ért a verseny.

A negyedik élő show végén Abaházi Nagy Lívia búcsúzott az X-Faktortól

A mentorok döntése alapján a negyedik élő show kiesője Abaházi Nagy Lívia, aki egyáltalán nem szomorkodik, hogy el kell búcsúznia az X-Faktortól, mert már nagyon hiányzik neki a családja.

Íme Abaházi Nagy Lívia párbaj produkciója!

Mivel a negyedik élő show-ban Abaházi Nagy Lívia kapta az egyik legkevesebb szavazatot, ezért párbajoznia kellett. Nézd meg a párbaj produkciót, azaz az Egy rózsaszál feldolgozását Líviától!

Íme Berta Dániel párbaj produkciója!

Mivel a negyedik élő show-ban Berta Dániel kapta az egyik legkevesebb szavazatot, ezért párbajoznia kellett. Nézd meg a párbaj produkciót, azaz a U2 - Vertigo című dalát Dani feldolgozásában!

Abaházi Nagy Lívia és Berta Dániel kapta a legkevesebb szavazatot a 4. élő show-ban

A negyedik élő show eredményhirdetésének végén kiderült, hogy Puskás Peti két mentoráltja, Abaházi Nagy Lívia és Berta Dániel az, akiknek párbajozni kell a továbbjutásért.

Rolandnak meggyűlt a baja a tánccal

A fiú az egyik kedvenc dalával léphetett a negyedik élő show-ban színpadra, viszont a „mozgás parája” miatt kissé félve állt neki a produkciónak. De végül összeszedte magát, sőt az is kiderült, hogy ha netalántán párbajra kerülne a sor, Roland akkor is odatenné magát.

Újra duett párok fognak egymással párbajozni az X-Faktorban?

Míg Radics Gigi Jamie Foxxal énekelt, addig a versenyzők már a szombat esti duettre készültek. Eddig a hat szériából ötben, mindig egy duett pár párbajozott az adás végén. Ez a széria tavaly megdőlt, de vajon idén mi lesz?  

Így élte meg Lívia a párbajt...

A 2017-es X-Faktor harmadik élő show-jában Viola és Lívia párbajozott egymással. Alexa, az X-Stage háziasszonya a győztes féllel beszélgetett a kulisszák mögött.

A tökéletes kőrözöttön múlt, kik maradhatnak a versenyben

A két leggyengébben teljesítő csapat tagjai - a zöld és a sárga - egy párbajon mérkőztek meg egymással a bent maradásért.

A Kicsi Óriások visszatértek!

Martin, a Kicsi óriások második helyezettje a mai napig bánja, hogy nem ő győzedelmeskedett a műsorban, így most ismét be szeretné mutatni tehetségét. Egy Wellhello dallal készült, ráadásul ex-versenytársát, Olíviát szeretné kihívni egy dalpárbajra…

Íme Erdős Viola párbaj produkciója!

Miután Mézes Norbert kapta a legkevesebb szavazatot, azonnal kiesett a versenyből. Az előtte végzett London Kids-nek és Erdős Violának viszont még egy párbajon kellett bizonyítaniuk a mentorok előtt a továbbjutásért.

Íme a London Kids párbaj produkciója!

Miután Mézes Norbert kapta a legkevesebb szavazatot, azonnal kiesett a versenyből. Az előtte végzett London Kids-nek és Erdős Violának viszont még egy párbajon kellett bizonyítaniuk a mentorok előtt a továbbjutásért.

Hihetetlen: Sebestyén Balázs vs. Szikora Robi

Vundersőn és Zuperszexi négy évvel ezelőtti adásában a zenész volt az egyik vendég. Robit egy igen nehéz párbajra hívta ki Balázs, akinek egy üveget kellett "levarázsolnia" Jani fejéről. A bökkenő csak az volt, hogy az eszköz egy teniszlabda és egy teniszütő volt.

Párbajon dőlt el, kiknek kell távoznia a versenyből

A két leggyengébben teljesítő csapat tagjainak egy párbajon kellett bizonyítaniuk, hogy ott a helyük a versenyben. Újra barackok jöttek velünk szemben: vajon melyik két híresség salátája lett a legjobb?

Bár Hegedűs Péter kiesett, nem fogja abbahagyni az éneklést!

Puskás Peti mentoráltja, Hegedűs Péter csalódottan mesélt Alexának az első élő show után, hiszen minden vágya az volt, hogy legalább a második élő show-ig eljusson, de megígérte az X-Stage műsorvezetőjének, hogy nem hagyja abba a zenélést!

A London Kids magabiztosabb volt a párbajon, mint a produkciójuknál

Alexa az első élő show után a London Kids énekesével, Ádámmal beszélgetett, aki szerint, bár most párbajoztak, egyáltalán nem gyenge a csapatuk, maximum a többiek erősebbek náluk. Ha kíváncsi vagy, hogy hogyan élte meg a párbajt a zenekar énekese, nézd meg az X-Stage extra videóját!

Íme Hegedűs Péter párbaj produkciója!

Miután a Radio Mobster kapta a legkevesebb szavazatot, azonnal kiestek a versenyből. Az előttük végzett London Kids-nek és Hegedűs Péternek viszont még egy párbajon kellett bizonyítaniuk a mentorok előtt a továbbjutásért.

Íme a London Kids párbaj produkciója!

Miután a Radio Mobster kapta a legkevesebb szavazatot, azonnal kiestek a versenyből. Az előttük végzett London Kids-nek és Hegedűs Péternek viszont még egy párbajon kellett bizonyítaniuk a mentorok előtt a továbbjutásért.

Pattanásig feszült a helyzet a Finálé párbaján

A Fináléban egy utolsó párbajon mérte össze tűzgyújtó tehetségét Feri és Iliász, hogy eldőljön, kettejük közül ki kap plusz egy szavazatot a Végső Törzsi Tanácson.

Exkluzív interjú Klauval, Anitával és Nórival!

A három lányt csupán egy hajszál választotta el a döntőbe jutástól, kiesésüket követően pedig végig velük voltunk, és kifaggattuk őket, hogy milyen volt számukra az elmúlt 41 nap, mire a legbüszkébbek a játékuk során, mit tanultak a Survivorben és hogyan tervezik a jövőt. Nézd meg exkluzív interjúnkat Anitával, Nórival és Klauval!

Eldőlt, hogy ki térhet vissza a döntőbe a Holtak Szigetéről!

Lezajlott a Holtak utolsó párbaja! A küzdőtéren mindenki párbajozott mindenkivel, végül pedig a két legtöbb pontot összegyűjtő játékos csapott össze. Aki ezt a fordulót is megnyerte, visszatérhetett a legjobbak közé, és újra versenybe szállhat a 20 milliós fődíjért!

Drámaian és gyorsan ért véget a Holtak Párbaja

Néhány másodperc alatt eldőlt, hogy ki az a két játékos, akinek végleg el kell búcsúznia a Survivortől... Bár Istenes Bence felajánlott a két leggyengébben teljesítő szigetlakó számára egy utolsó esélyt, ezt azonban leszavazták a még bent lévő játékosok.

Ez volt az eddigi legdurvább játék a Survivorben!

A Holtak párbaján a legősibb emberi félelemmel kellett szembenéznie a játékosoknak. A verseny ráadásul egy váratlan fordulattal ért véget! Nézd meg, hogyan küzdött meg Lilla, Gergő, Iliász és Anita a dagállyal!

Nóri nem mindennapi előnyben részesült

Mivel az előző zsákmányszerzésen Nóri végzett a második helyen, ezért rá is várt egy kis meglepetés: túrázni mehetett Lillával, ahol Istenes Bence komoly választás elé állította a két lányt.

Vérre menő párbaj a Holtak Szigetén!

A Holtak Szigetén ismét párbajozniuk kellett a játékosoknak. Ezúttal három párbajnem közül választhattak: a maláj kötél, a sárkánytűz és a fullasztótartály mind-mind óriási kihívás elé állította a Holtakat. Vajon ki kit hívott ki, és végül kinek kellett elbúcsúznia a Survivortől?

Ilyen még nem volt! Szavazategyenlőség alakult ki a Törzsi Tanácson!

Klaudia és Zoli is ugyanannyi szavazatot kapott a Mandirigma törzs tagjaitól a Törzsi Tanácson, így a 2017-es Survivor történetében először a két játékosnak párbajoznia kellett egymással a továbbjutásért.

A Holtak párbaján utolsóként

A Holtak párbajra indultak, ahonnan csak négyen térhettek vissza a szigetükre. Nóri már a játék legelején előnyre tett szert, szorosan a nyomában volt Gergő és Lilla, a küzdelem végén pedig Anita és Adri között dőlt el a továbbjutás.

Ki legyen a Holtak Szigetének vezetője?

Lilla, Nóri és Anita párbajban mérte össze az erejét, és amelyik lány a legtovább maradt a rúdon, nem csupán a törzsfőnök címet nyerte el, hanem puha takarót, párnát, banánt és mangót is hazavihetett.

Törd a strucctojást, süljenek azok a lepények!

Az első feladatban Anna és Tomi voltak a legügyesebbek, így ők egy párbajon mérkőztek meg egymással a továbbjutásért. Egyetlen óriási strucctojás és megannyi megsütendő tojáslepény állt az útjukban.

Anita párbajra hívta Lillát!


szerző:
2017.09.15. 20:05
Anita párbajra hívta Lillát!

Mivel Lilla az úszópárbajon elnyert amulett miatt védettséget élvezett, ezért Anitának csak egyetlen lehetősége volt a játékban maradásra, ha rábeszéli Lillát, hogy párbajozzanak. Vajon mit válaszolt Lilla?

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való