KERESÉS search-close

párkapcsolat

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "párkapcsolat"

Megható pillanatok: VV Gábor üzent a barátnőjének!

Íme Gábor megható vallomása párjának, Katának, aki a televízió képernyője előtt ülve izgul szerelméért és kapcsolatukért!

VV Amanda nyitott rá, hogy bepasizzon a Villában!

Amanda másfél éve szingli, és készen áll rá, hogy ezen változtasson! Vajon van mitől tartania Gábor barátnőjének?

Mi a hosszan tartó, boldog párkapcsolat titka?

Elméletben a legtöbb pár tudja mi a hosszan tartó, boldog párkapcsolat titka. Vannak, akik humorral fűszerezik, mások mély beszélgetésekkel édesítik, de akadnak olyanok is, akik közös célok elérésével gyúrják szilárdabbá kettősüket.

A Banán 20 évvel ezelőtt megismert kedveséről mesélt

A Banán videóban üzent a Nyomozóknak, akik teljesen ledöbbentek, amikor megtudták, hogy az álarcos 20 éve ismerte meg élete párját. Álarcos énekes vasárnap 19 órakor az RTL Klubon!

Kimaradt jelenet: Anett nem tudott tovább várni, feltette a nagy kérdést Petinek

A lány nem volt szégyellős, a gazda pedig őszintén válaszolt...

Szabolcs gazda: nem elvárás, hogy a párom érdeklődjön a szakmám iránt

A héten elindult a Házasodna a gazda legújabb évada, ahol 5 gazda próbál szerencsét, hogy rátaláljon a szerelem. A gazdák között van egy, aki viszont nagyon biztosra megy és határozott elképzelése van a lányokkal kapcsolatban.

Sánta Laci őszintén vallott magánéleti válságáról

A mai Kifőzdében a színész vendégeskedett, aki a Juslikával való kapcsolatáról is szót ejtett...

KÁRMÁN ODETT & KAMARÁS NORBI: Egyikük sem tudja könnyen megjegyezni a dátumokat

Az ünnepek adják meg az élet sava-borsát. Olyan pillanatok, melyekre mindig jó érzésekkel emlékezhetünk. Ma már számos dátumot illik fejben tartanunk – kapcsolata válogatja, mennyit. Sokaknál ünneppé vált a megismerkedés, az első randi, a lánykérés, az esküvő dátuma, a Valentin-nap, a születésnap, névnap – sorolhatnánk a végtelenségig. De hogy remekelt a dátumok világában Kamarás Norbi?

Puskás Peti és Dallos Bogi: igazi önismereti tréning volt számunkra a Nyerő Páros

Péntek este újabb páros távozott a Nyerő Páros versenyétől, ezúttal a fiatal szerelmeseknek, Dallos Boginak és Puskás Petinek kellett búcsúznia. Elárulták, hogy melyik volt a kedvenc játékuk, és azt is, hogy mit tanultak meg ebbeől a versenyből.

DUDÁS MIKI & SZIGLIGETI IVETT: „Sokat bizonyítottunk egymásnak az elmúlt napokban”

A várakozásokkal ellentétben Mikiéknek a keddi közös játékban nem sikerült a legjobb időt teljesíteniük, így veszélyzónába kerültek. Puskás Petiékkel szemben Járai Mátéék és Dér Heniék támogatására számíthattak. Ám Rácz Jenőék elvehettek valakitől egy szavazatot, így végül nekik kellett távozni a Nyerő Páros villájából.

Vajon dicsőség vagy szégyen, ha valaki több száz vagy több ezer emberrel bújt ágyba?

Múlt héten a Nyerő párosban kiderült: a játékosok között akad egy-két Casanova, akik bizony nem szűkölködnek számokban, ha eddigi hódításaik kerülnek terítékre. Dér Heni viszonylag lazán fogadta a tényt, hogy szerelme, Gergő ágyában jó páran megfordultak már. Dallos Bogi viszont sírva fakadt, mikor meghallotta azt a bizonyos számot.

Czutor Zoli megkérdőjelezte Rácz Jenőék kapcsolatát

A Belmondo frontembere szerint a Michelin-csillagos séf és kedvese nem bízhatnak igazán egymásban. Vajon érzékeny pontra tapintottak?

ARMANDO: Már régebb óta tervezgeti a lánykérést

A Konyhafőnök idei nyertesének lakásának minden pontján barátnőjéről készült képekbe botlunk. 4 éve barátaik hozták össze őket, azóta amikor csak tehetik, együtt vannak. Ez utoljára a nyáron volt lehetséges, ugyanis Jade állatorvosként Londonban dolgozik.

Hoppá! Ezért tud ilyen hitelesen veszekedni kamerák előtt Virág és Gombi

Oszi és Timi párkapcsolata olyan, mint egy hullámvasút: egyszer imádják egymást a szerelmesek, máskor pedig a vitáiktól hangos a Mátyás király tér. Hogy a való életben milyen a színészek közötti kapcsolat, és honnan merítenek erőt ezekhez a jelenetekhez, arról ő maguk meséltek nekünk.

Gyebnár Csekka: „Én azt gondolom, Gizire már nagyon ráfért”

A színésznő elárulta, miért ért egyet a karaktere érzéseivel, és azzal a változással, amin most Gizi keresztül megy.

Bolhából elefántot: apróságok, melyek hatalmas vitákat szülhetnek

Kié legyen a takaró nagyobbik része? Kit lájkolgatsz már megint? Nehéz lenne wc-papírt cserélni? Ezek mind a „bolhából elefántot” tipikus esetei.

Rácz Jenő szerelemteszten esett át: vajon milyen hölgyekkel járt eddig?

Az egyik versenyző, aki ex-visszahódítási specialista… a sztárséf exeire volt kíváncsi és nem is félt kérdezni róluk.

Hogyan függ össze a szerelem, vagy a szakítás frizuránkkal?

Túl rövid az élet ahhoz, hogy mindig ugyanolyan frizurát hordjunk - tartja egy mondás. De egy drasztikusabb hajviselet változtatásnak sokszor nem a divat az oka, hanem valamilyen traumatikus élmény következménye. Hölgyeknél gyakori, hogy párkapcsolati válság után megváltoztatják a hajviseletüket is. 

HAJAS LÁSZLÓ: Nagyon fontos szerepe van a hajnak az ember életében

Hölgyeknél gyakori, hogy párkapcsolati válság után megváltoztatják a hajviseletüket is. Ezért is olyan egy jó fodrász, mint egy kiváló terapeuta, akit nagyon meg kell becsülni. Egy kiváló szakember önbizalmat ad, és boldoggá tehet egy hölgyet, ha megfelelő frizurát készít neki.

Ciki, ha egy nő kezdeményez?

Elhívhat egy lány randira egy fiút, vagy csak egy srác mutathatja ki az érzelmeit egy idegennel szemben? Az ismerkedés nálunk nem túl megszokott módját mutatjuk be a Fókusz riportjában, az is kiderül, mit szólnak hozzá a magyar celebek?

Ennek a srácnak a barátnője rájött, hogy csak úgy tölthet időt a párjával, ha beszáll a vállalkozásába

A fiatal vállalkozó részmunkaidőben foglalkoztatja a barátnőjét, hogy a hétköznapokon együtt lehessenek. Így reagáltak minderre a Cápák!

További részletek hétfőn 21 órakor a Cápák között következő részében!

Szegedi Fecsó újra a párkapcsolatban élők táborát erősíti

Fecsó csütörtökön fejedelmi lakomát főzött, meghívta a barátait és minket is, és közben őszintén beszélt új, bimbózó kapcsolatáról. Viccesen Vivi 2.0-nak hívja az új barátnőjét, hiszen exfeleségének is Vivien a neve.

MILÓ VIKI: „Otthon egy kiscica vagyok”

Számára most az állatai jelentik a családot, ami sokszor a magánéletében is problémákat szül. Többek között ezért is még nem sikerült megtalálnia élete párját. Az előző kapcsolata pedig éppen a járványhelyzet előtt ért véget. Azt ő is tudja, hogy a családalapításra már egyre kevesebb esélye van, de ő mégsem adja fel, hogy megtalálja a szerelmet.

Viktória sokáig istenítette a férfit, aki később majdnem megölte

Kegyetlen remeteként híresült el az a férfi, aki napokig fogva tartotta és súlyosan bántalmazta barátnőjét. Most márciusban szabadlábra helyezték, ezután rögtön üzenetet írt volt barátnőjének. Áldozata ez után döntött úgy, hogy elmeséli történetét.

VIKTÓRIA: Én nem csak a saját életemet féltem, hanem a következő áldozatét is

A bántalmazott lány azt mondta, ahogy a vádlott kikerült a börtönből, durva üzeneteket írt az anyukájának, nagymamájának, és vele is kapcsolatba próbált lépni. Viktória azért mesélte el a történetét, mert példával akar szolgálni minden bántalmazott nőnek, hogy időben felismerjék, ha bajba kerültek.

„El fogok válni!”


szerző:
2020.05.13. 20:05
„El fogok válni!”

Aliz egyszerűen nem tudja megbocsátani Krisztiánnak, hogy elfelejtette a házassági évfordulójukat, és csalódottságában drasztikus döntést hoz.

Tényleg kritikus lehet a hetedik év a szerelemben?

A bűvös hetes. A hét törpe, heten, mint a gonoszok, hét főbűn, hétfejű sárkány, hetedhét országra szóló lagzi. Bőrünk hét nap alatt, hajunk hét év alatt újul meg teljesen. Hét évente cserélődnek a sejtjeink, így megváltozik az ízlésünk és a gondolkodásunk is. És a hetedik év minden kapcsolatban vízválasztó – mondják.

A családokat és a párkapcsolatokat is kihívások elé állíthatja a járvány

Embert próbáló helyzet elé állíthatja a családokat és a párkapcsolatokat is a járvány. Sokan humorral próbálják oldani a feszültséget. Egy kétgyermekes bábszínész videói már milliós megtekintésnél tartanak - azt mutatja be bennük, hogy milyen nehézségekkel szembesülhet egy édesanya a járvány idején. A  híradó által megkérdezett szakember szerint most természetes, hogy az otthonokban kicsit több a feszültség és a vita, de vannak módszerek ennek az oldására.

Hogyan hat a párkapcsolatokra az összezártság?

Bizonyára sokan eljátszadoztak már a gondolattal, hogy mennyire jót tenne egy rövid időre kiszakadni a szürke, dolgos hétköznapokból. Otthon lenni a családdal és nem rohanni sehová. A koronavírus krízis talán egyetlen pozitív oldala éppen ez: otthon kell maradnunk, együtt. Hogyan kezeljük az új helyzetet, hogy zökkenőmentes legyen az együttélés? A krízistanácsadó is válaszol!

Bandi döntött: szakított Lucával

Mióta a fiatal lány bekerült az egyetemre, teljesen megváltozott, és ezzel egy olyan folyamat indult el a szerelmesek között, ami a kapcsolatuk végéhez vezetett.

A legújabb részeket ITT tudod megnézni!

Kovács Dóri családalapításon töri a fejét?

Kovács Dóri szeptember óta kozmetikusnak tanul. A gyönyörű híresség egy olyan szakmát szeretett volna magának, amit családalapítás után is tud végezni.

Demonstráció a nők jogaiért

A nők jogaiért vonultak utcára a nőnapon Budapesten a Hősök terén. A párkapcsolati erőszak ellen is kiállnak a résztvevők.  Egy jótékonysági koncert és demonstráció is ez egyben. A helyszínen volt kollégánk is.

A január a szakítás hónapja?


szerző:
2020.01.31. 07:54
A január a szakítás hónapja?

Hevesi Kriszta megdöbbentő érdekességről rántotta le a leplet: vajon hogyan hat a téli depresszió a párkapcsolatra? 

KISÓ&DANNY BLUE: nehezebb ismert emberként párt találni?

Hogy mi a közös Kisóban és Danny Blue-ban? Az biztos, hogy jelenleg mindketten szinglik! A két híresség stábunknak azt is elárulta, hogy milyen párra vágynak!

SZINGLISÉG: Miért nem érdemes profilok alapján ismerkedni?

Bánitzky Kata, párkapcsolati szakértőt kérdeztük arról, hogy miért nem jó, ha a személyes találkozás előtt a kiszemelt fél közösségi médiában feltöltött profilja alapján próbálunk a másikról véleményt alkotni? Hogy miben befolyásolhatja ez a későbbi párkapcsolatot, az kiderül a videóból!

MOLNÁR ANIKÓ: „20 évvel ezelőtt könnyebb volt párt találni!”

Molnár Anikó életében voltak már kis Ő-k és Nagy Ő-k, de még senki mellett sem sikerült igazán megállapodnia a ValóVilág szőkeségének. Hogy miért? Kiderül az interjúból!

Bántalmazott nők mesélték el, hogy mit tett velük az élettársuk

Bizonyított tény, hogy az ünnepek alatt, kifejezetten a karácsony időszakában jóval több az erőszakos cselekedetek száma. Nem csak sok alkohol fogy, de a megnövekedett stressz is befolyásolja az egyébként is bántalmazó családtagot. Két nő mesélte el nekünk a történetét, mindkettejüket bántalmazták a szeretet ünnepén. Mivel mindketten félnek egykori párjuktól, ezért se az arcukat, se a nevüket nem vállalták. Az első riportalany társkereső alkalmazáson ismerkedett meg későbbi bántalmazójával, nagy szerelem volt az övék. Egy ideig. A férfi először a születésnapján emelt kezet rá.

Valójában mennyit számít a magasság egy párkapcsolatban?

Kit zavar, ha a nő a magasabb egy párkapcsolatban? Egy kutatás szerint az egyforma magas párok boldogabbak lehetnek, hiszen nem az elvárásoknak akarnak megfelelni. Sőt evolúciós okai is lehetnek, amikor egy nő centik alapján választ, hiszen ez a védelmezést is jelentheti. Sztárokat és egy szexológust is megkérdeztünk, hogy valójában mennyit számít a magasság!

Megütötte volt párját egy debreceni rendőr

Nyomkövetőt kell viselnie és hetente egyszer hagyhatja el a lakását az a debreceni rendőr, aki a gyanú szerint zaklatta, megütötte és leköpte párját. Néhány nap alatt ez a többedik olyan ügy, amelyben nők válnak párkapcsolati erőszak áldozatává. A hasonló helyzetbe került nőkért és gyerekekért tüntettek Budapesten.

Anikó: „Nagy kujon vagy te, Gyulám!”

Az 52 éves férfi egy éve van együtt 19 éves szerelmével. Vajon a korkülönbség befolyásolja kapcsolatukat?  Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Saját fia buktatta le a hűtlen férfit

Sándor a Facebookon csetelgetett, ami hamarosan a párja tudomására jutott. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Mi lesz ebből? Péter a sajtos rolóba rejtette el a jegygyűrűt…

A fiú nem mindennapi módon kérte meg párja kezét… Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Mindenki megérdemel egy második esélyt?

Tibor az exét szeretné visszakapni, aki feltehetőleg hűtlen volt hozzá. A férfi azonban mégis kibékülne volt párjával. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Anikóék egy ál-barátnővel tesztelték Bence szerelmét

Bence és Kitti sokat veszekednek egymással, mivel a lány mindenkire féltékeny. Pedig Bence csak beszélgetni szokott csajokkal… mást nem csinál. Most eljött a nagy teszt ideje az Anikó Showban. A teljes beszélgetést itt nézheted meg!

SEBESTYÉN BALÁZS: „Párkapcsolat szempontjából nem biztos, hogy bevállalnám”

Elindult a Nyerő Páros 3. évada! Sebestyén Balázs azt meséli, bár műsorvezetői fejjel nem egy könnyű játék a Nyerő Páros, mégis hihetetlenül izgalmas kihívás. Szerinte a játék akkor igazán érdekes, ha sokszínűek a kiválogatott párok, szerinte ez az idei szezonban sem lesz másképp. Balázs azt mondja, a párok nagyon sok mindent megtudnak egymásról menet közben, de azért ehhez, ahogy ő fogalmaz, bevállalósnak kell lenni.

Szívbajok: Helga elpanaszolta bánatát!

Úgy tűnik, nemcsak Tibi érzi úgy, hogy van valami probléma közöttük, hanem a fiatal lány is.

Fluor Tomi nem akarja elfogadni, amire a párja vágyik

Fluor Tomiban és Kéri Krisztiánban több a közös, mint azt első ránézésre gondolhatnánk. Mindketten ambiciózusak, szakmájukban sikeresek és népszerűek. És ami még ennél is fontosabb: magánéletükben is boldogok. Úgy érzik, megtalálták az igazit, ezt pedig jövő héttől a Nyerő Párosban is bizonyíthatják. Ha többet szeretnének megtudni Fluor Tomi párjáról, kattinstanak IDE.

Zsolti a piroslámpás negyedben kalandozgatott

Kittinek azt csicseregték a madarak, hogy párját egy nővel látták külföldön. Mi az igazság? A teljes adásból kiderül!

Mit tegyek, ha a páromnak még hiányzik az exe?

Veronika leghőbb vágya, hogy barátja végre-valahára eltávolítsa kezéről volt barátnője nevét. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Krisztián a stúdióban vallotta be párjának: lefeküdt egy másik lánnyal

A fiú hatalmas vallomásra szánta rá magát. Vajon hogyan fogadja a hírt a barátnője? Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Kikből lesz az új Nyerő Páros?

Ugye önök sem tudnák már elképzelni Istenes Bencét Csobot Adél nélkül? És milyen furcsán mutatna Fésűs Nelly egy másik férfi oldalán. Akadnak viszont olyan párok is, akiket még sosem láthattunk együtt. Akik most a Nyerő Páros legújabb évadában fejest ugranak a mélyvízbe, és ország-világ előtt engednek betekintést magánéletükbe – nem is akármilyen helyzetekben. Fehér Balázs és párja Monda Eszter, hosszabban is mesélt kapcsolatukról, amit megnézhetnek ITT.

Gutti rádöbbent, mivel foglalkozott a párja külföldön

A srác minden csajt lenyűgöz a szövegével, ám szíve most megdobbant. Na de van itt azért valami bibi.. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Bálint nem mondta, hanem mutatta...

A srác jóvá szeretné tenni bűneit, és ennek érdekében egy meglepetéssel is készült szerelmének. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Laci el sem tudna képzelni egy napot szex nélkül

A férfi alig várja, hogy a munkából hazaérve együtt lehessen szerelmével, ám nem mindig jön össze a dolog… Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Mikor Alex párja elhízott, a fiú alig kívánta meg

Miután a lány teherbe esett, felszedett pár kilót, és ez bizony kihatott a fiatalok nemi életére is. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Húha! A 21 éves Szinti nyolc évig volt együtt szerelmével

A vadonatúj beköltöző 13 éves volt, mikor összejött kedvesével. Sőt, ő volt az egyetlen férfi az életében!

Gyanús, ha a párom nem adja meg a jelszavát?

Zsófi nem is tagadja, hogy olykor rátör a féltékenység. Vajon van is rá oka? Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Dóri párja gyakran toppan haza ittasan…

Viktor egy héten többször is a pohár fenekére néz, ráadásul az is előfordult már, hogy kezet emelt szerelmére. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Dávid még egyetlen barátnőjéhez sem volt hűséges

Barátai szerint nem való a fiúnak párkapcsolat, mert előbb-utóbb minden nőt megbánt. Így tette ezt négy éve Csengével is… Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Alex bevetette ormányosát…


szerző:
2019.10.02. 18:00
Alex bevetette ormányosát…

A fiatal srác az exét szeretné visszahódítani. Nem is akármivel… Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Ajajj! A páromnak felesége van!

A nő az interneten ismerkedett meg Gáborral, ám akkor még nem is sejtette, hogy a férfi házas ember. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

István sosem ad rá okot, párja mégis féltékeny

Éva anno a csípőmozgásával vette le a férfit lábáról, és bár nagy a boldogság közöttük, valami mégsem az igazi… Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Hogyan őrizzük meg az intimitást párunkkal szülőként?

Istenes Bence és Csobot Adél együtt beszél arról, hogy két gyerekes fiatal szülőkként hogyan kell tudatosan figyelniük arra, hogy ne hűljön ki a kapcsolatuk. Szerintük minden szülőpárnak fontos programként kellene kijelölniük a saját naptárukban, hogy mikor és mennyi időt tudnak egymással, gyerek nélkül tölteni. Az összes többi dolgot ehhez kellene igazítani, ha meg szeretnék őrizni a szerelmet.

„Olyan vagyok, mint az FBI”


szerző:
2019.09.20. 18:00
„Olyan vagyok, mint az FBI”

Bianka szeretné, ha párja végre megkomolyodna, ám bárhová is jár el Benji esténként, a lány minden lépését kinyomozza. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Dani egy részeg éjszakán elhagyta a jegygyűrűt

A fiú egyszer már meg szerette volna kérni barátnője kezét, ám egy kis bibi miatt nem jött össze a dolog. Ezúttal talán sikerrel jár? Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Zsolt megkérné 25 évvel idősebb párja kezét

A fiatal fiú szorosabbra szeretné fűzni párkapcsolatát, és egy picit sem zavarja a korkülönbség. Most egy jegygyűrűvel készült szerelmének. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

János csak rá akar mászni Nikire?

A lány nehezményezi, hogy exe egy kicsit sem érdeklődik közös kislányuk iránt, és inkább más miatt szervez találkozót… Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Jocó leghőbb vágya, hogy pasija elfogadja kislányát

A fiatal fiú nagyon reméli, hogy párja, Attila megbékél előző kapcsolatából született kislányával. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Anikó: „Segítek neked, esküszöm!”

Vilinek elege van párja beteges féltékenykedéséből, ráadásul többször is elküldte barátnőjét pszichológushoz. A fiú most a talk show háziasszony segítségét kérte. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

A látszat néha csal: Nico kutya sokkal huncutabb, mint gondolnád

Mária a kiskutyáját félti a férjétől, így egy napirendet is hozott magával, hogyan nevelje a férfi kiskedvencét. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Gergőnek megadatott az, ami még egyetlen fiúnak sem!

Három lánnyal egyszerre – Gergő úszott a boldogságban...

Arnold azért költözött vidékre, hogy ő lehessen a falu bikája

A férfi a hűtlensége után most gyermekei anyjától szeretne bocsánatot kérni. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Gergely és Alexa évekig éltek titokban

Mikor a férfi összejött a párja húgával, hosszú ideig senkinek sem volt tudomása a kapcsolatukról. Most azonban már szabadon felvállalhatják érzelmeiket, és a lánykérés sem maradhat el. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

A párom a munkahelyén csajozik?

Lilla tudja jól, hogy párja mindenkivel túlságosan közvetlen, ám a lánynak így is vannak kétségei.  Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Dávid néha túlzásba esik a féltékenykedéssel

Bár Vivi tudja jól, hogy ő maga is hajlamos a féltékenységre, úgy érzi, párja olykor átesik a ló túloldalára.  Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Három év után ismét együtt?

Márk évek múltán újra szeretné kezdeni exével. Vajon ennyi idő után ismét lángolhat a szerelem? Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Timi nem tudott magáról, mikor megcsalta barátját

Ricsi az élete szerelmét szeretné visszahódítani, és még a lány hűtlenségét is meg tudná bocsátani. De mégis mi történt pontosan azon a csalfa éjszakán? Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Gábor illegálisan kukkolja volt barátnőjét…

Mégis hova máshová költözhetett volna el a kettétört szívű rendőr, mint az Ivettel szemközti lakásba? Nem is véletlenül tette ezt, hiszen így exe minden apró lépését nyomon tudja követni.

Exkluzív! Nézz bele a Jófiúk második részébe!

A három peches rendőr egy titkos küldetésre utazott el, ám Bernadett hamar bogarat ültetett barátnője fülébe…

Szabina: „A szexuális életünk nulla”

A fiatal anyuka nem érzi magát igazi nőnek a párja mellett, ráadásul az intim együttlétekkel sem elégedett. Vajon mi húzodhat a háttérben? Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Ibolya melltartós fotókat talált párja telefonján

A lány úgy érzi, minden oka megvan a féltékenységre, így az is előfordult már, hogy mással figyeltette Lajost. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Dani fehér lovon vonul az oltár elé

A fiatal fiú egykori szerelmét szeretné visszakapni, az esküvőre pedig már konkrét elképzelése is van. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Sanyi a falu szívtiprója volt, ám szíve most megdobbant

A férfi úgy érzi, már kiélte magát, és most gyermeke édesanyját szeretné visszahódítani. Egyből egy jegygyűrűvel... Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Anikó: „Te vagy a legnagyobb lókötő!”

Csaba pszichológusnak gondolja magát, azért is tartja fontosnak, hogy analizálja volt partnereit. Most exét, Tibit kérte számon, ám hamar kibújt a szög a zsákból… Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Titanilla szerelme egyik napról a másikra köddé vált

A TikTok-os lány pár hónapja ismerkedik Bencével, ám a fiú egyszer csak eltűnt az életéből. Vajon mi történhetett? Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Gábor nem teketóriázik: találkozik és szeretkezik!

A férfi társkeresőn keresett alkalmi együttléteket, ám barátnője meglátta a nőkkel váltott üzeneteket… Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Ismerd meg a Párkapcsolat Házirendjét!

Anita nem üres kézzel érkezett a stúdióba… Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Örök szerelem? Ildikó 22 év után is érez valamit volt férje iránt

A nő a mai napig a szíve felett hordja Péter nevét, és tudja jól, hogy nem múlt még el az az egykori szikra. Vajon ismét egy család lesznek? Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

István félrelépéséből gyerek is született

A 22 éves fiú az exével csalta meg párját, ráadásul teherbe is ejtette volt feleségét. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Tamás „tüzes salsával” vitte táncba Juditot

A 71 éves férfinek mindene a zene, ráadásul fiatal kora óta minden kiszemeltjét szerenáddal hódítja meg. Most is hasonlóképpen cselekedett. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Túl sokáig élünk ahhoz, hogy monogámok legyünk?

Elköteleződés, felelősségvállalás egy életen át… de években mit is jelent mindez? Húsz, harminc, negyven év? Esetleg még több? Vajon a mai világunkban érvényes–e az,  hogy monogámiát várunk el a másiktól hosszú éveken át? Sőt, vajon mi magunk képesek vagyunk e hosszú távon is hűségesek maradni?

Hatalmas korkülönbségek, amik kiverték a biztosítékot!

Sokak szerint kóros és komplexusokra utal, mások viszont teljesen normálisnak és elfogadhatónak tartják a párok közötti évtizedes korkülönbségeket. Néhány napja az Egyesült Királyságban hatalmas botrányt kavart a 19 éves Urszula Grzelak és a 61 éves Nigel Thorpe kapcsolata.

Timit kiállították az utcára…

Józsi a barátnőjét szeretné jobb belátásra bírni, aki a fiú szerint nem éppen a legjobb férfiakat nézi ki magának…  Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Szandi szembeszállt barátnője pasijával

A lánynál teljesen betelt a pohár, hiszen állítása szerint az is előfordult már, hogy Sanyi a nyílt utcán kiabált vele. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

A szeretet jegyében tényleg rabláncon tarthatjuk a másikat?

Egy jól működő párkapcsolat bizony nem csupán a rózsaszín felhőcskékről, becézgetésről és rózsaszirmokról szól. Előfordulnak veszekedések, és a féltékenység is természetes. Utóbbival azonban nem árt óvatosnak lenni!

Anita párja „elkezdett okoskodni”

A lánynak elege van szerelme viselkedéséből, aki az utóbbi időben mindenbe beleszól. Ez bizony gyakran eredményez veszekedést közöttük… Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Norbi fejét elcsavarta a szomszédlány

A férfi közel két évig volt együtt kedvesével, ám a folyamatos veszekedések miatt máshol kereste a boldogságot. Nem is olyan messzire… Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Irénke angoltudás nélkül is dalra fakadt

Miután a nő felolvasta leghőbb kéréseit férjének, egy szerelmes számmal is meglepte a férfit. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Krisztián „retteg” 20 évvel idősebb szerelmétől

Nem ritka jelenség, hogy a 27 éves fiú arra ébred, hogy barátnője a kuka tetején állva rázza az ablakrácsot és ordít neki, hogy "szeretlek!" De mit szól ehhez Krisztián? Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való