KERESÉS search-close

pénz

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "pénz"

Ezt ne fogadd el fizetőeszközként!

Valóban létezik száz százalékig biztonságos pénz? Töreki Milán, numizmatikai szakértő elárulja a választ!

Itt a pénz a tét!

Közeleg a ValóVilág9 powered by Big Brother Fináléja, és bizony a villalakók szeme előtt egyre inkább ott lebeg a 36 millió forint.

Reni bevallotta, mit tenne meg a pénzért

Reni a pénz nélküli életéből kiindulva elgondolkodott azon, vajon mire lenne képes azért, hogy pénzhez jusson.

Gábor térden állva könyörgött, hogy Bécy kifizesse Joe óvadékát

Gábor megpróbált pénzt kérni Bécy-től, hogy kifizethesse Joe óvadékát…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

A műhely eladása lehet Joe szabadulásának a kulcsa

Gábor megpróbált pénz szerezni Joe óvadékához. Tamásnak egészségügyi gondjai akadtak. Milánnak ajánlatot tedd az édesanyja.

Orsi az utolsó forintját is elköltötte

Miután megvett egy méregdrága nadrágot, Orsi rájött, hogy az utolsó forintját is elköltötte….

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Karola Teónak: „Neked ki van szívva a nyakad?!”

Karola számonkérte Evelint. Bécy kikapcsolódni vitte Tamást. Orsi teljesen leégett anyagilag.

Miért bolondít meg szinte mindenkit, ha váratlanul sok pénzhez juthat?

Milyen hatással van a személyiségünkre, ha az életünk egy csapásra megváltozik és egyik napról a másikra milliomossá válunk? És hogyan hat a társas kapcsolatainkra? Miért okoz legalább akkora családi, baráti konfliktusokat, ha az embernek sok pénze van, mint ha nincs?

Elhagyott/előkerült fura tárgyak a BKV járatain

2018-ban több mint 15 ezer dolgot vesztettek el az utasok BKV járatain. Akadt, aki a műfogsorát, más a postagalambját, valaki pedig egy fazék töltött káposztát hagyott el utazás közben. Ezeket a társaság szigorúan regisztrálja, hogy később a jogos tulajdonosának adhassák vissza. Rengeteg pénzt is elvesztenek az utasok, tavaly összesen több mint 9 millió forintot.

Küllői Péter: világpolgár Magyarországon!

Küllői Péter megelégelte a pénzcsinálást és az ezzel járó állandó globális hajszát és megengedhette magának, hogy egyik pillanatról a másikra átmenjen a másik oldalra: eddig kapott, azóta ad. Kinek, hogyan és miért? Egy világpolgár portréja a Magyarul Balóval műsorában!

Nem tudni, mennyibe kerül majd a vb

2023. augusztusában atlétikai világbajnokság lesz Budapesten, de még senki nem tudja megmondani, hogy mennyibe kerül majd Magyarországnak. Az viszont biztos, hogy épül egy új Nemzeti Atlétikai Központ, igaz, a kivitelezési tervek még nem készültek el. A Kiemelt Kormányzati Beruházások Központja szerint ezért nem lehet felelősen nyilatkozni az építési költségekről. A szocialistákat felháborítja, hogy a kormány nem mondja meg, hogy mennyi közpénzt tervez elkölteni.

Pénz vagy hírnév? Itt a lé(t) a tét...

Vajon mi motiválja a villalakókat? A műsor utáni népszerűség vagy a 36 millió forintos főnyeremény?

Öntik haza a pénzt a külföldre vándorolt magyarok!

Több mint 270 milliárd forintot utaltak egyetlen év alatt Magyarországra - az Eurostat friss adatai alapján. Ez nagyjából 10 százalékos növekedést jelent. A Tárki kutatása alapján arányaiban tőlünk távozik a legtöbb diplomás Európába. A pénzügyminiszter az RTL Híradónak azt mondta, örülnek, hogy a magyarok így helyt állnak külföldön, de még jobban örülnének, ha minél többen térnének haza.

Mit tennél meg 20 millió forintért?

Sokakat foglalkoztat a kérdés, hogy mit tenne, ha egyszer csak egy nagyobb összeg ütné a markát. A Nap kérdése rovatunkban arra keressük a választ, hogy vajon 20 millió forint elég nagy összegnek számít-e ahhoz, hogy sztárvendégeink kilépjenek a komfortzónájukból.

Életfogytiglant is kaphat a brutális rendőr

Életfogytiglant is kaphat az egykori rendőr, aki brutálisan megverte, megszurkálta, majd elásta áldozatát az Újlengyel közeli erdőben. A vád szerint pénz kellett a férfinak, aki egy ismerőse feleségéhez fordult. Az asszony nem adott neki pénzt, a férfi ekkor határozta el, hogy megöli a nőt.

Ádám hárommillióval zsarolta meg Joe-t

Ádám megjelent Joe műhelyében és váratlan ajánlatot tett a férfinak…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Egy város, ami nem alszik: így élnek Las Vegasban a magyarok

Egy város, ami nem alszik, ahol a fények soha nem hunynak ki. Mindenki jókedvű és vidám, mert szórakozni, pénzt költeni érkezik ide. A vibráló hangulat pedig magával ragadó. Olyannyira, hogy számos turista később itt telepszik le, ahogy tette annak idején több magyar is...

Előttünk kapta meg lábprotézisét a kétgyermekes anyuka

Alföldi Melinda történetét július 12-én mutattuk be. A most 37 éves, kétgyermekes édesanya kálváriája 2003-ban egy talpfájással kezdődött, 4 évvel később viszont térd alatt amputálták a lábát. Most Önöknek hála 1,8 millió forint gyűlt össze, így Melinda végre lecserélhette régi protézisét.

Kareszék rávették Milán anyját, hogy fordítson hátat a fiának

Kareszék megpróbálták felnyitni Milán szemét, barátjukat azonban érzékenyen érintette az akciójuk…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Orsi: „Csalódtam Bencébe, mint emberbe, és mint a szerelmembe…”

Orsi úgy érezte, Bence nem érti őt meg. Lakótársai Milán ellen fordultak. Bori és Laura ugyanazért az állásért küzdöttek.

Fecsó 69 forintot tett Vivire

Vivi teljesen kiakadt, hogy Fecsó csupán 69 forintot kockáztatott a pénzükből a Rázós kérdések játék során.

Teherautót, majd pénzt lopott

Lopott egy teherautót és leborította az autómosó pénzváltó automatáját, majd a pénzzel együtt az egész berendezést magával vitte egy 27 éves kecskeméti biztonsági őr.

Vajon tényleg megtörtént ez a durva történet Sánta Lacival az iskolában?

Sánta Laci tényleg nem emlékszik az osztályfőnőkének a nemére, vagy csak ennyire belezavarodott a hazugságba? Most kiderül, hogy mennyire jó a kamuzásban a színész!

Lassan kifutnak a régi ezresek

Vigyázzanak a régi ezresekkel, ezekkel már csak másfél hónapig lehet fizetni. November elsejétől kizárólag az új ezer forintost fogadják el az üzletekben. A régieket utána három évig bármelyik bankban vagy postán kicserélik, a Nemzeti Bank pedig még 20 évig beváltja.

Miért érdemes élni?


szerző:
2018.09.04. 16:30
Miért érdemes élni?

Miért érdemes élni? Boldogság? Szeretet? Pénz? Utazás? Erről kérdeztünk sztárjainkat.

„Kettévágtad a cipőmet, és nem fogadtad el a pénzt?!”

Dobó Ági teljesen kiakadt, amikor megtudta, hogy Csaba úgy pusztította el a kedvenc magassarkúját, hogy cserébe nem kért semmit...

Dobó Ági: „Totál kivagyok miatta!

A szépségkirálynő sehogy sem tudta feldolgozni, hogy párja mennyire kevés összeget tett fel a feladatra. Sőt, nem fogta vissza magát, és szóvá is tette ezt!

Ma van a forint születésnapja!


szerző:
2018.08.01. 08:10
Ma van a forint születésnapja!

Magyarországon a világtörténelem addigi legnagyobb inflációja zajlott le a II. világháború után. A kezelhetetlenné váló helyzet megoldására ma 72 éve bocsátották ki a forintot - boldog születésnapot forint!

Autómentős okozott baleseteket

Mások kárából húzott hasznot: térköveket és vasdarabokat szórt az autópályára egy autómentős, így okozott több balesetet. Aztán a bajba jutott sofőrökhöz ő ment segítséget nyújtani, amiért persze pénzt kért.

 

TAO: Mely cégek fizették a legtöbbet?

Részben állami tulajdonú, és a közbeszerzéseken rendre jól szereplő cégek fizették a legtöbb TAO támogatást a fideszes politikusokhoz közel álló futballkluboknak, ez az Átlátszó.hu oknyomozó portál adatigényléséből derült ki. Az egyik legbőkezűbb szponzor a MOL, több milliárd forintot küldtek az elmúlt években Felcsútra, Kisvárdára, vagy Mezőkövesdre. A cég szerint ők a támogatásaikat széles körben osztják szét.

Anyám, az alkoholista


szerző:
2018.07.05. 18:00
Anyám, az alkoholista

Laci anyukája nemcsak alkoholista, de komoly játékfüggő is volt, ráadásul rengeteg pénzt eljátszott. A fiú kapcsolata épp ezért sosem volt túl fényes az édesanyjával, akivel most rendezni szeretné viszonyát.

Ki keres többet a sztárpároknál? Most kiderül!

Kabát Peti vagy Róka Adrienne? Schobert Norbi vagy Rubint Réka? A Fókusszal most utána jártunk, hogy a sztárpárosoknál hogyan is oszlanak el az anyagiak. Mit tippeltek?

A pénz megronthatja a szerelmet?

Dani az exét, Ágit szeretné visszakapni. A fiú már az első pillanatban tudta, hogy ő az igazi, de az anyagi problémák miatt sajnos szakításra került a sor. Vajon véglegesen?

A pénz megronthatja a családi békét?

Szili egy hatalmas bőrönddel érkezett a stúdióba, hiszen a költözésre szánta el magát. Mikor ugyanis dolgozni kezdett, anyukája egyre több pénzt követelt tőle…

Mi a titka a labdarúgók csáberejének?

A szebbnél szebb lányok közül ki veheti át Victoria Beckham vagy Shakira helyét a legszexibb focista feleségek toplistáján és miért olyan vonzók a focista-fiúk?

800 milliót költött tavaly a CÖF

Több pénzből gazdálkodhatott tavaly a Békemeneteket szervező Civil Összefogás Fórum, mint a Jobbik vagy az MSZP. Ez a szervezet nyilvános beszámolójából derült ki. A CÖF csaknem 800 millió forintot költött el tavaly.

Behajtják a bírságot a Jobbikon

Először fordulhat elő, hogy az Állami Számvevőszék felfüggeszti egy párt költségvetési támogatásainak kifizetését. A Jobbiknak néhány napja van, hogy megelőzze ezt.

„Légy részese az életemnek”

Gergő az apukájával, Miklóssal szeretne kibékülni, ám nem lesz ez olyan egyszerű, hiszen a férfi szerint a fia nem tud bánni a pénzzel, ráadásul nagyon felelőtlen is.

Mennyi pénz lapul a zsebedben?


szerző:
2018.06.04. 16:45
Mennyi pénz lapul a zsebedben?

Van, aki a bankkártyára esküszik, de van olyan is, aki inkább készpénzt tart magánál. Hazai sztárok árultál el, hogy mennyi pénz lapul a zsebükben.

 

A kaszinó fogságában


szerző:
2018.05.31. 18:00
A kaszinó fogságában

Gábornak elege van a vejéből, Dávidból, aki szinte az összes pénzét elherdálja. Az apuka egyre inkább dühösebb, hiszen ő maga is támogatja anyagilag a fiatalokat. Van kiút a szenvedélyből?

Joe Tamarának: „Ha lenne pénzem, most már akkor sem adnék…”

Bár Teó elnézést kért Tamarától, és már nem őt okolta azért, hogy a bár kis híján elúszott, Tamara szemrehányást tett magának. Magát hibáztatta és féltette a kapcsolatát, ezért megkérte Joe-t, hogy adjon valamennyit a kölcsönkért pénzből, de ő megtagadta. Viszont nagyon aggódott amiatt, hogy Tamara milyen szomorú. Teó őszintén elmondta Tamarának, hogy szereti, de titokban még mindig őt okolta a csődért.

Így lesznek a gyerekek pénzügyi szakemberek

A Vigyázz, kész, pénz! nevű vetélkedő döntőjében a gyerekek bebizonyíthatták, hogy pénzügyi kérdésekben ők a legjobbak.

Bartha Zsolt: „Szeretnék mindent jóvátenni!”

Tóbiás az egyedüli támasza Zsoltnak, aki ennek ellenére csúnyán becsapta…

Igazságtalannak gondolják az EMMI által kifizetett milliós jutalmakat

Arcpirító és igazságtalan - ezt mondták az Emberi Erőforrások Minisztériumánál kifizetett milliós jutalmakról az RTL Híradó által megkérdezett szakszervezetek. A Független Egészségügyi Szakszervezet szerint az ápolók többsége pár tízezer forint bónusznak is örülne - de nem kap.

Hazánkban ezekkel a szakmákkal lehet a legjobban keresni

Bróker, politikus, IT szakember, légiforgalmi irányító. Eléggé eltérő területek egyvalami azonban közös bennük: mindegyikért álomfizetést lehet kapni. Így nem csoda, hogy egy-egy munkavállaló havi fizetése meghaladja sokak több éves jövedelmét is. Erről számoltunk be pontosan egy évvel ezelőtt!

Bartha Zsolt: „Kitöröm a nyakad!”

A Rózsa tulajdonosa többször került már olyan helyzetbe, hogy elő kellett vennie azt a bizonyos „erőszakosabb” arcát. Három évvel ezelőtt Vida Rudi tett egy olyan kijelentést, ami nem tetszett Zsoltnak, és a következő pillanatban az ex-katona már a falnak volt támasztva.

Ki örökli Prince vagyonát?

Prince 300 millió dollárra, azaz több mint 87 milliárd forintra becsült vagyonát nem lesz egyszerű felosztani az örökösök között, hiszen gyereke még csecsemő korában meghalt, feleségeitől elvált. Egy évvel ezelőtt, az énekes halálának első évfordulóján, jelent volna meg egy új Prince album, de ezt egy amerikai bíróság jogvédelmi okokból máris megakadályozta. Egyébként máris ő az ötödik a legtöbbet kereső halott világsztárok listáján.

Tamara durván kihasználta az érte epekedő Joe-t

Miután Regina kicsit jobban megismerte Tamarát, szembesítette a lányt azzal, hogy szerinte igenis Joe-t szereti még. Eközben Teónak anyagi problémái voltak, nem volt elegendő tőkéje a saját bárja elindításához. Gyöngyi azonban kitalálta, hogy Tamara kérhetne Joe-tól pénzt. A lány nagy nehezen rávette magát, hogy felkeresse Joe-t, aki szörnyen csalódott volt, amiért szerelme csak ezért kereste őt meg. Joe belement abba, hogy pénzt adjon Tamarának, amitől Teó majd kiugrott a bőréből.

Teó Tamarának: „Lett egy új szerelmem”

Tamara pénzt kért Joe-tól. Megjelent Sanya, hogy visszavigye Annát Muronyba. Milán megpróbálta megakadályozni Ayse utazását.

Veszélybe kerülhet Bartha Zsolt állapota?

A Rózsa tulajdonosának a sorsa szépen alakul, és már nem is kell sokat várnia a műtétre. Vagy mégis?

˝Nincs viszony, nincs pénz!˝

Szilvia egész életében azért küzdött, hogy megszerezze, amit akar. Most sincs ez másképp. A Tükröm Tükröm megtartásához szüksége van Kristófra...

Többet vásároltak a magyarok

Csaknem 8 százalékkal többet vásároltak a magyarok januárban, mint egy évvel korábban - a statisztikai hivatal friss jelentése szerint. Főleg műszaki cikkeket és bútorokat vettek rég nem látott mennyiségben.

Tuning show: nem számít a pénz és az idő

A tuning mesterek kreativitása nem ismer határokat, nincs az a pénz és munkaóra, amit ne lehetne elkölteni kedvenc járgányukra. Itthon az egyik legsikeresebb közülük Bara László, a Leather Bitches – hevenyészett fordításban „Jó bőrök” tuning csapat oszlopos tagja.

Meleg vagy sem?


szerző:
2018.03.23. 18:00
Meleg vagy sem?

Mónika nemrégen szembesült unokaöccse, Gábor homoszexualitásával, ami miatt kapcsolatuk is megromlott. Sőt, szerinte Gábor párja a lányokat szereti, és csak a pénz miatt van együtt unokaöccsével.

Több pénzt adnának a fővárosnak

Az ország motorja lehet Budapest, Karácsony Gergely szerint, ha nem olyan kormányfő vezeti az országot, aki utálja a fővárost. Bemutatta Budapestet érintő terveit az MSZP-Párbeszéd szövetség.

 

Gyanús pártok nyomára bukkantunk

Négy éve tudjuk, hogy pártot alapítani jó biznisz. Viszonylag könnyen akár 100 milliókat is lehet keresni, és megoldható az is, hogy ne kelljen olyan nagyon komolyan elszámolni a közpénzekkel a választások után. Három pártra voltunk kíváncsiak, és nagyon gyanús összefonódásokat találtunk.

Berényi Miklós: „Mi van Bartha, eltévesztetted az ajtót?”

Zsolt kétségbeesésében Mikitől kér segítséget…

Angéla zsarolással került ismét nyeregbe

Mivel Szilvia már nem tudja sarokba szorítani a gyámüggyel, ezért ismét harcba szállt, hogy megkapja, ami jár neki. Már csak az a kérdés, hogy mi lesz Szilvia következő lépése...

A teljes adásért kattints IDE!

Kósa: szélhámos a háztartásbeli

Elismerte Kósa Lajos, hogy hiteles az a közjegyzői dokumentum, amelyben egy ismeretlen több mint 4 milliárd euró, azaz 1300 milliárd forint befektetésével bízta meg. A szerződés 2013-ban készült. A miniszter video-üzenetében arról beszélt, egy Csengerben élő háztartásbeli nő kereste meg, hogy hatalmas összeget örökölt. Szerinte azonban kiderült, az egész csak egy szélhámosság. 

Hol tart most a Quaestor-ügy?

Éppen három éve, hogy emberek ezrei bukták el mindenüket egy pillanat alatt a Quaestor és a Buda-Cash bedőlésével. Miért nem kapják vissza ennyi idő után a befektetők, ami jár nekik? Van olyan, aki a lábát és a mozgását megmentő műtétre spórolt pénzét bukta el egyik napról a másikra.

Szegénységben nőtt fel a Barátok közt színésze

Várkonyi András és a sorozat többi színésze mesélte a Story Extrának arról, hogy milyen a pénzhez fűződő viszonyuk, és mire költenek a legszívesebben.

Szerinted a pénz boldogít?


szerző:
2018.03.06. 16:50
Szerinted a pénz boldogít?

A pénz nem boldogít, de jó, ha van! - tartja a mondás. De, hogyan vélekednek az anyagiakról, a 20 esztendős Barátok közt színészei?

Vajon mire készülhet Bözsi mama?

Ahogy nő Vilmosék pluszbevétele, úgy nő a feszültség közöttük, és ezt még az is tetézi, hogy úgy tűnik, Bözsi mama nagyon készül valamire…

Nem Béla vette el Angéla pénzét!

A legidősebb Erdész lány számára nincs lehetetlen! Meggyőző képességére ezúttal is szüksége volt, ugyanis nem könnyű a banktitkokat "feltörni", de neki természetesen ez is sikerült. Így derült fény arra, hogy nem nevelőapja ürítette ki a neki szánt bankszámlát.

A teljes adásért kattints IDE!

Ennyi pénzért bárki klónoztathatja kutyáját

25 millió forintnak megfelelő valutáért bárki klónoztathatja kutyáját kedvence halála után. Ezt kínálja egy dél-koreai biotechnológiai cég, amely szerint technikai értelemben a végtelen mennyiségben lehet másolatokat tenyészteni laboratóriumban egy élőlényről. 

Eltűnt az Angélának szánt pénz!

Ildikó hiába is kereste Gábor hagyatékát, az az összeg már nincs a számlán. De vajon hova tűnhetett?

A teljes adásért kattints IDE!

Roland mélypontra ért és felmondott Bécy-nél

Roland felmondott. Gábor újra megbántotta Joe-t. Milán és Guszti a verseny utolsó feladatához értek.

„Nincsenek nálunk a számlák”

Válaszolt Mészáros Lőrinc a Demokratikus Koalíciónak TAO ügyben. Azt írta, azért nem tudják megmondani, hogy mire költötte a felcsúti fociakadémia a céges társasági adófelajánlásokat, mert egy ellenőrzés miatt az Emberi Erőforrások Minisztériumánál vannak a dokumentumok.

 

Nyomkövető az ismert ügyvéden

Több mint 500 millió forintos csalássorozattal gyanúsít az ügyészség egy ismert budapesti ügyvédet, egyetemi docenst. A gyanú szerint csaknem két éven át kért pénzt cégektől és magánszemélyektől, de ezeket nem fizette vissza, hanem valószínűleg elköltötte.

 

Tivadar Szofinak: „Felfogod, mit teszel? Emberek életével szórakozol…”

Szofi nagy nehezen, de elmondta Tivadarnak az igazat a fodrászatról. Tivi úgy érezte, hogy Szofi átverte, és beszüntette a vele való barátságot. Szofi számára ez nagy csapás volt: most nemcsak a fodrászatot veszítette el, hanem ráadásul még a kollégáját is, aki a barátja is volt.

Pánik a világ tőzsdéin

Világszerte pánikot okozott a pénzpiacokon az amerikai tőzsdék árfolyamainak hétfői zuhanása. Kedden a fontos ázsiai és európai részvényindexek is tetemes mínuszban nyitottak. Egyelőre az sem sokat javított a helyzetükön, hogy a Wall Street indexei délután már emelkedtek.

 

Roland Borinak: „Azt se tudom, hogy ezek után akarom-e veled folytatni ezt a kapcsolatot...”

Bori kíváncsiskodott. Orsi hatalmas bajba került Marci miatt. Szofit kellemetlen meglepetés érte.

Eddig tartott Gábor vagyona?

Gábor és Lali újra bulizni mentek Gabi újonnan szerzett pénzéből, de a klubban összefutottak Danival és Evelinnel. A találkozás nagyon felkavarta Gábort, pedig Evelin próbált békülni. Gábor végül teljesen elborult, amikor Evelin kiejtette Zoé nevét a száján, Gabi ezért durván megalázta a lányt.

Tamara mident hátrahagyott

Tamara igent mondott egy nem mindennapi munkára. Bori féltékennyé tette Rolandot. Gábor tovább költötte a frissen szerzett vagyonát.

Marika Gábornak: „Örököltél száz milliót!”

Gábort hatalmas meglepetés érte, amikor kiderült, hogy 100 milliót örökölt egy amerikai bácsikájától. Gabi magán kívül volt az örömtől, de meg kellett ígérnie az anyjának, hogy jól bánik majd a pénzzel. Ígéretét persze rögtön meg is szegte, mikor Lalival a lovak közé csaptak, és egy bárban kis híján kidobta a pénzt az ablakon.

Gáborból milliomos lett!

Gábor hatalmas örökségre tett szert. Teó és Joe durván összevesztek. Milán és Ayse újra összefutottak.

Kornél megtudja, hogy Lili

Herczegné mindent bevet, hogy elérje célját. Úgy tűnik, ezúttal sikerül megvalósítania tervét: Kornél végleg csalódott Pirosban...

Érdemes gyémántba fektetni?


szerző:
2018.01.29. 08:30
Érdemes gyémántba fektetni?

A gyémánt nem hasonlítható semmihez sem. Ez a legkeményebb és legnagyobb jelentőséggel bíró drágakő. Aki gyémánt birtokosa, azt mindenki irigyli. Mint például Paris Hiltont is, aki egy körülbelül 514 millió forintot érő eljegyzési gyűrűt kapott kedvesétől. Milyen az igazi gyémánt, és érdemes-e mostanában drágakőbe fektetnünk? Ezekről beszélgettünk a drágakőszakértőnkkel.

Fókusz 2018-01-26


szerző:
2018.01.26. 19:05

Kirabolták Survivor Anitát!


szerző:
2018.01.24. 17:00
Kirabolták Survivor Anitát!

A 2017-es Survivor két versenyzője, Klaudia és Anita Egyiptomba utazott két hétre, hogy rápihenjenek a 2018-as évre, azonban kirabolták őket. Íme a tettes felkutatásának és feljelentésének története!

 Milliós összegért gyilkolhatták meg VV Fannit!

VV Fanni tragédiája mögött mégsem szerelemféltés, hanem a pénz állhatott - tudta meg a Blikk.  Állítólag az áldozat lakásán több millió forint készpénzt találtak a rendőrök - egy informátor szerint ezért kellett meghalnia a ValóVilág egykori játékosának.

 

Ezért kapott Mark Wahlberg több pénzt a világsztár színésznőnél?

Hatalmas port kavart a pár nappal ezelőtti hír, miszerint a színész jóval nagyobb gázsit kapott a legutóbbi filmjéért, mint női kollegája, most pedig úgy tűnik, magyarázat is van a botrányra.

Teó leitatta a saját fiát

Teót meglátogatta fia, Marci. Niki bajba került Lali miatt. Rolandnak problémái voltak a nyilvános érzelemkifejezéssel.

Ez volt ám a ValóVilág pénzesője!

Hát évvel ezelőtt a Fókusz lencsevégre kapta az akkori valóságshow játékosainak szeretteit, hogy kiderüljön a villalakók mire is költenék azt a sok milliót, ha megnyernék. Gyorsan kiderült, hogy Alekosz, Szandika, vagy Gombi igazat mondtak-e, amikor bevallották, mire költenék a főnyereményt.

MNB: 20 évig nem lesz gond

20 évre biztosította a nyugdíjkifizetések egyensúlyát a magánnyugdíjpénztári vagyon 7 évvel ezelőtt államosítása - ezt válaszolta az RTL Híradónak a Nemzeti Bank. A szocialisták szerint a kormány 3 millió ember időskori biztonságát tette kiszámíthatatlanná.

 

Brutális! Jani durva verekedésbe keveredett…

Béla fenyegetése után Jani felkötötte a gatyáját, és mindent megtett azért, hogy visszaszerezze az elveszett pénzt. Vilmos barátja rögtön a segítségére sietett, aki nem csupán szavakkal támadt a bukmékernek…  

A teljes adásért kattints IDE!

Ildikó: „Tudtam, hogy ez az egész csak egy színjáték”

Miután Jani elszórta Béla utolsó forintját is, a fiú összeszedte magát, hogy bevallja a bűnét. Az ügyvéd alig tudott hinni a fülének, és nem tudta leplezni a dühét, ráadásul szerencsétlenségére Ildikó is rájuk nyitott…

A teljes adásért kattints IDE!

Adóváltozás: nem segít a legszegényebbeknek

Összesen, havi ötezer forinttal emelkedik jövőre a két gyermek után járó családi adókedvezmény. Ez több mint 300 ezer családot érint. Aki viszont keveset keres, ilyen például egy közmunkás, az semmit sem fog érezni az emelésből. Az MSZP szerint inkább a családi pótlékot kéne növelni.

 

Így válassz gesztenyét karácsonyra!

Miért olyan drága Magyarországon a szelídgesztenye? Hogyan válasszunk jó minőségűt? Ecsedi István segített eligazodni a témában.
 

Teó elárulta Szofit?

Dani és Evelin kiálltak egymás mellett. Szofi úgy érezte, testvére elárulta.

Ez történik, ha a Berényi testvérek összefognak!

Budai Valentin azt hitte, hogy nagyon ügyesen játszik, és senki nem sejti, hogy ő valójában Veintraub Barna.

Kitessékelték a Trip to the moon szereplőit egy étteremből

Mivel Mórocz Tomiék taxira költötték a csapat összes pénzét, ezért nem tudták kifizetni az éttermi számlát. Mondanunk sem kell, hogy az étterem tulajdonosa hogy kikelt magából...

Karesz és Milán minden pénzüket elvesztették

Karesz és Milán gokartozni indultak, hogy elköltsék a parti-szervezéssel megkeresett pénzüket, amikor két lány kihívta őket egy léghoki-versenyre. Miután azt könnyűszerrel megnyerték a fiúk, visszavágót ajánlottak nekik a gokart pályán, amit azonban már csúfosan elbuktak, így elveszítve minden pénzüket.

Nem számít a pénz!


szerző:
2017.11.29. 16:10
Nem számít a pénz!

Floyd Mayweather már befejezte aktív bokszoló karrierjét, összegyűjtött pénzét pedig csak úgy herdálja. Legutóbb Kínába utazott egy kis vakációra, ahová összesen 23 rokonát és családtagját vitte magával. Természetesen minden költséget vállalva.

Nem tudja, hogy mennyi a pénze

Okos és racionális ember. Volt. Ezt mondta Mészáros Lőrinc Simicska Lajosról. Felcsút polgármestere egy ottani közmeghallgatás után arról is beszélt a 444.hu újságírójának, hogy fogalma sincs, 70, 80 vagy 100 milliárd forint a vagyona.

 

ValóVilág: egy új élet reménye!

Hat évvel ezelőtt a valóságshow játékosairól kiderült, hogy éltek át már sokkal nehezebb időszakot is, a Villát csak kollégiumnak becézték. A Fókuszban megszólalt VV Gergő édesanyja, aki azt mesélte, hogy a ValóVilágban is támogatni fogja a fiát, bár azt hozzátette, a börtönévek ilyen szempontból egyszerűbbek voltak.

Drámai és egyben megható pillanattal ért véget A Fal első adása

Vajon aláírta a kevesebb mint egymillió forintról szóló szerződést Peti, vagy több mint 11 millió forint üti a markukat? Nézd meg A Fal első adásának utolsó pillanatait, ami garantáltan könnyeket csal majd a szemedbe!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való