KERESÉS search-close

pénz

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "pénz"

Koncz Zsófia csak Facebook-reklámra többet költhetett a törvényben szereplő maximális összegnél

Csak Facebook-reklámra többet költhetett a törvényben szereplő maximális összegnél Koncz Zsófia a borsodi időközi választás fideszes győztese. A politikus csaknem öt és fél millió forintot fordított erre. A közpénzek átláthatóságáért küzdő Transparency International szerint a hatályos jogszabály alapján egy jelölt a teljes kampányára most legfeljebb 5,4 millió forintot költhet. Koncz Zsófia nem akart nyilatkozni, a Fidesz azt mondja: minden szabályt betartottak. 

Plüsselefántba varrták a lopott pénzt

Plüsselefántba varrták bele a lopott pénzt a tolvajok. A rendőrök mégis megtalálták. Gyanújuk szerint egy idős nő lakásába surrant be három asszony Kazincbarcikán. Két és fél millió forintot zsákmányoltak. Négy nappal később fogták el őket. A plüssjátékba varrt pénz is meglett.

Három napig leállnak az önkormányzatok szeptember első hetében

3 napig leállnak az önkormányzatok szeptember első hetében, sztrájkot hirdetett a Köztisztviselők, Közalkalmazottak és Közszolgálati Dolgozók Szakszervezete. Azt akarják elérni, hogy a kormány adja vissza az önkormányzatoktól az év első felében elvett pénzeket, mert szerintük a települések így nem tudják majd fizetni dolgozóikat, és elbocsátások lesznek.

Zsolt: „Az embereim ingyen is elásnak!”

Gergő csúnyán kijátszotta Barthát, aki valószínűleg nem fogja ezt annyiban hagyni…

Így készítsünk pénzügyi tervet!

Papszt Kriszta, pénzügyi tanácsadó hasznos tanácsokkal látta el a Reggeli nézőit. 

Mennyit lehet ma keresni youtuberként?

A youtuberek és az influencerek mára már az életünk részévé váltak. Óriási pénzek vannak abban, ha valaki egy bizonyos termékről készít videót, vagy posztol az Instagramon. A friss adatok szerint a világsztárok közül The Rock azaz a Szikla rendelkezik a legtöbb, 190 millió követővel az Instán és egy posztért, amiben esetleg valamit reklámoz, 1 millió 15 ezer dollárt, azaz több mint 350 millió forintot kap. Mögötte Kylie Jenner, Cristiano Ronaldo, Kim Kardashian és Ariana Grande állnak. Sokan azt hiszik, hogy nagyon könnyű egy-egy videót elkészíteniük a youtube-ereknek. Gyakran azonban ez nincs így.

Összesen három és fél millió forintot küldött a szerelemmel hitegető csalónak

Páll Ferenc kálváriája egy évvel ezelőtt kezdődött, amikor kapott egy üzenetet az Instagramon. Az illető Jane Torres néven mutatkozott be. Angolul kezdtek el levelezni, a férfi fordítóprogramot használt ehhez. A szavakat értette, a helyzetet nem, de kíváncsi volt.

Visszakapják a repülőjegy árát az itthon maradt utasok?

A koronavírus miatt az elmúlt hónapokban szinte minden járatot töröltek a légitársaságok, Európában 90%-kal csökkent az induló járatok száma. A törölt járatok az utazni kívánók számára pedig csak a sorozatos gondot okozták. Habár a rendelet szerint ebben az esetben mindenkinek jár a pénzvisszatérítés, sokan a mai napig egy forintot sem kaptak.

Fókusz Anno: 14 éve forgattunk a Magyar Nemzeti Bank legtitkosabb termében

El tudnak képzelni egy szekrényt tele húszezressel? Mondjuk összesen nyolc milliárd forinttal? A Nemzeti bank legtitkosabb páncéltermében tizennégy éve forgathattunk. Ott ahol egyetlen dolgozó sem eshet kísértésbe, amikor négy milliárd forintot át kell pakolni egyik asztalról a másikra. Azt is megnézhettük mi történik itt a sérült pénzekkel!

A leggazdagabb magyarok vagyonokat veszítettek a koronavírus-járvány miatt

A 100 leggazdagabb magyart is megfogta a koronavírus miatt kialakuló gazdasági válság, de azért nem kell őket sajnálni. A becslések szerint összvagyonuk egy év alatt közel 65 milliárddal csökkent – de még így 4568,1 milliárd forintnyi vagyon felett rendelkeznek.

Gyerektalicskával vittek el 50 milliót

Gyerektalicskával tolták el a zsákmányt a betörők egy dunavarsányi házból, Pest megyében. Hárman mentek rabolni még decemberben, most fogták el őket a rendőrök. Akkor törtek be, amikor a ház lakói napokig nem voltak otthon. Pénzt, aranyékszert és drága órákat találtak bent, de két lemezszekrényt is kitéptek a falból. Így összesen 50 milliót vittek el a talicskával.
 

Károly feláldozza a saját fiát

A báró mindenre képes, még arra is, hogy saját vérét tegye meg bűnbaknak, csak azért, hogy a saját bőrét, és természetesen önös érdekeit mentse.

A legújabb részt ITT tudod megnézni!

Elek döntött: Mihályt vagy Sándort viszi a halálba

A betyárnak sok látogatója volt mostanában a börtönben, többek között Báró Rokoczay Károly, aki remek üzleti ajánlattal állt elő Szarkha számára – Sándor pedig szembesült a helyzet drámaiságával.

A legújabb részt ITT tudod megnézni!

Fókusz anno: A világsiker előtt álló, tizenöt éves Palvin Barbival forgattunk

Az egyik oldalról csak a méregdrága ruhákkal teli csillogó kifutó látszik, ahol az élet csupa szórakozás és egyben könnyű pénzkereset. A másik oldalról azonban szigorú szabályokkal teli és áldozatokkal járó világ, ahol a szépség csupán alapkövetelmény. 12-13 évesen fedezik fel őket, 18 évesen sikeresek, 25 évesen pedig már kiöregedtek és a visszavonuláson gondolkodnak.

Novák Gizi: „Remélem, nem fogja bántani Lacit!”

Egyre biztosabb, hogy Ray nem tisztességes szándékkal jött a Mátyás király térre, és már az is biztos, hogy nem akar üreskézzel távozni.

A legújabb részeket ITT tudod megnézni!

Kik, hogyan és miből élnek az ország legszegényebb településein?

Egy falu, ahol az ott élőknek több, mint 1000 forintot kell fizetni egy kiló kenyérért, egy másikban pedig az egyetlen kikapcsolódást az olvasás jelenti, ugyanis az nem kerül pénzbe. Szabolcs-, Heves -és Baranya megyei falvakban jártunk, hogy testközelből tapasztaljuk meg az ott élők mindennapi küzdelmét és azt, hogy hogyan próbálnak kijutni a teljes kilátástalanságból.

„Nem anyagi együttműködésről van szó”

Megegyezett a Győri ETO FC és a városvezetés. Az új közös cél az NBI-be jutás és az utánpótlás nevelésének támogatása. Korábban a klub tulajdonosa azért került összetűzésbe a városvezetéssel, mert kiderült, hogy Győr nem támogatja tovább a focit. Dézsi Csaba András polgármester szerint továbbra sincs szó arról, hogy pénzzel támogatnák a klubot.
Győr polgármesterével készült interjúból kattintva láthat még több részletet.

DÉZSI CSABA ANDRÁS: „A győri emberek magas színvonalú futballt akarnak látni”

Megegyezett a Győri ETO FC és a városvezetés. Az új közös cél az NBI-be jutás és az utánpótlás nevelésének támogatása. Korábban a klub tulajdonosa azért került összetűzésbe a városvezetéssel, mert kiderült, hogy Győr nem támogatja tovább a focit. Dézsi Csaba András polgármester szerint továbbra sincs szó arról, hogy pénzzel támogatnák a klubot.

Karácsony: Kötbérből kellene megoldani a szerelvények hűtését

Megvan a pénz a hármas metró szerelvényeinek klimatizálására, de a technológia még nem áll rendelkezésre - ezt mondta az RTL Híradónak a főpolgármester. Karácsony Gergely szerint közpénz helyett inkább abból a kötbérből kellene megoldani a szerelvények hűtését, amivel a gyártó tartozik a kocsik sorozatos meghibásodásai miatt. A kormány szerint a főpolgármester a hármas metró klimatizálásával kampányolt, ezért elvárják, hogy júniusra megoldja.

Krisztián súlyos döntést hoz: a becsület vagy a család!

A fiatal Bartha igen nehéz döntés előtt áll, de családapaként úgy érzi, bármilyen áldozatra képes a családja boldogságáért cserébe.

A legújabb részeket ITT tudod megnézni!

Mi olyan nagyon titkos a felcsúti tao-pénzek körül?

Az elmúlt  években körülbelül 25 milliárd forint jutott a Felcsúti focicsapatnak a tao-pénzekből, de hogy ezt tételesen mire költötték, arra évek óta nem adnak választ. Pedig bírósági ítélet kötelezi őket arra, hogy elszámoljanak az adófizetőktől kapott összegekkel. De a magyar futball átláthatatlanságának része az is, hogy pontosan mennyit keresnek a sikeresnek semmiképp se mondható magyar focisták.

Feljelentés után adtak pénzt

Hiába nem tud 50 millió forint TAO-támogatással elszámolni a nagykőrösi fociklub, és hiába tett az ügyben feljelentést az MLSZ, az egyesület TAO-pénzből épít vadonatúj klubházat – írta meg az Index. Mindehhez pedig az önkormányzat 150 millió forintos segítséget is ad. A helyi ellenzék szerint ez hatalmas felelőtlenség. A klub elnöke azt mondja, az új épülettel 200 helyi gyerek jár jól. Az MLSZ-t hiába kerestük.

Laci eladja a lelkét és Balázs becsületét Claudiának?

Úgy tűnik, Novák alaposan átgondolta Claudia ajánlatát – a kérdés csak annyi, van-e az a pénz...

A legújabb részeket ITT tudod megnézni!

Híres sztárok is próbálták már ellébecolni a tartásdíjat

Híres sztárok is próbálták már ellébecolni a tartásdíjat. Például David Hasselhoff, aki első házasságából született két lánya után először jogi úton alaposan lecsökkentette a gyerektartás összegét, majd ezt is megtagadta, mondván: ne rajta élősködjön a nő.

Rózsa saját családja ellen fordul

Terka lesújtva hallgatja, hogy mit is kér tőle a kitagadott lánya.

A legújabb részt ITT tudod megnézni!

Milán és Karesz Joe-hoz fordultak kölcsönért

Bella üzletelni akart Cheggával. Gábor elszúrta Lali esélyeit Virágnál. Bence majdnem lebukott Rozina előtt.

12 milliárd határon túli focira

Határon túli focira költ 12 milliárd forintot a kormány egy évvégi döntés szerint. Ezt a 24.hu vette észre a Magyar Közlönyben. Eszerint Mészáros Lőrinc eszéki fociklubjának akadémiája is 1 milliárd forint állami támogatáshoz jut. A DK szerint hűtlen kezelés ennyi pénzt a határon túlra juttatni, miközben itthon sokan karácsonykor is éheztek.

Kiszűri a gyanús pénzt a Nemzeti Bank új applikációja

Kiszűri a gyanús pénzt a Nemzeti Bank új applikációja, amelyet mától bárki ingyen letölthet. Az alkalmazás a megújult forintcímleteket is népszerűsíti, virtuális sétát tehetnek a bankjegyeken szereplő épületekben az okostelefon tulajdonosok. A jegybank szerint eredményesen alakult a bankócsere, nagyságrendekkel csökkent a hamis pénz aránya.

Mi a legfontosabb a párválasztásban: a vallás, a szerelem vagy a pénz?

Hány éves korban ajánlott elkezdeni a szexet és mikortól számít vallás jogilag felnőttnek valaki? Különböző vallások képviselőit kérdeztük a tabutémáról, ami egyre aktuálisabbá válik a mai világban. Elmehet egy hívő ember bulizni és iszogatni? Megfoghatja egy istenfélő fiatal a szerelme kezét és csókolózhat az utcán vele?

Vita az uniós forrásokról

Semmilyen kár nem éri a magyar adófizetőket amiért a kormánynak bírságot kellett fizetnie az uniós pénzek szabálytalan kiosztása miatt - erről a miniszterelnökséget vezető miniszter beszélt. Gulyás Gergely azzal érvelt, hogy eleve túltervezték az uniós támogatási keretet, a megépített beruházásokra pedig szükség volt.

Leventének is összegyűlt a pénz!

Leventének is összegyűlt a 700 millió forint. A gerincvelői izomsorvadásban szenvedő 22 hónapos kisfiúnak is a világ legdrágább gyógyszerére gyűjtött családja, miután sorstársának, Zentének már összegyűlt a pénz néhány héttel ezelőtt.

Fehér Balázs: „Nekem ezek a gesztusok semmit nem jelentenek!”

Így élte meg Eszter és Balázs, hogy pénzt kaptak Lajoséktól és Ákoséktól!

Milliókat is kereshetnek a zenészek a slágerek jogdíjából

Ha a zeneipart említjük, sokaknak luxusvillák, limuzinok, magánrepülők, egzotikus szigetek jutnak az eszébe. Ez azonban a világsztárok irigyelt gazdagsága. A legtöbb előadó jóval kevesebb pénzből gazdálkodik. Egy zenész számára ma is a legfontosabb bevételi forrás a fellépés. Ezt követi a szerzői jogdíj, annak az ára, hogy az általa írt dalt felhasználják. Az, hogy egy-egy dal után mennyi jogdíj jár, nagyon sok mindentől, de legfőképpen annak sikerétől függ.

Mészáros Lőrincé a legnagyobb magyar családi vállalkozás

Mészáros Lőrincé a legnagyobb magyar családi vállalkozás - derül ki a Forbes magazin családi vállalkozásokat összegző listájából.

Fehérneműbe dugták a vesztegetési pénzt a záhonyi határrendészek

Melltartóban és alsónadrágban rejtették el a vesztegetési pénzt a záhonyi határrendészek. Négy éve, titkosszolgálati eszközökkel buktatták le őket. 53 vádlott állt bíróság elé. Ügyükben kedden született elsőfokú ítélet. A legsúlyosabb büntetést az elsőrendű vádlott - egy volt rendőr főtörzsőrmester - kapta.

Egy vetélkedő, aminek segítségével a gyerekek tudatos felnőtté válhatnak!

Van, aki hitelcsapdába került, más adósságát törlesztette, csődbe jutott- szinte minden napra jut egy ilyen vagy hasonló ügy, károsultakkal, követelőkkel. Az a nyolcezer iskolás, aki részt vett az idei Vigyázz, kész, pénz! vetélkedőn már most legalább annyit tud, - ha nem többet – a pénzről, értékről, tudatos pénzügyi döntésekről, mint a felnőttek általában.

Vízvezeték-szerelőnek adták ki magukat, kirabolták áldozatukat

A négytagú bandát 2015-ben engedte be a lakásába egy idős asszony, nem sokkal később pedig észrevette, amint egyikük éppen összepakolja a pénzt és az ékszereket. Ekkor az egyik férfi úgy megütötte a nőt, hogy összeesett. A banda két tagját most ítélték el, két férfit viszont még mindig keresnek.

Csányi a futballklubokról: Az ablakon dobálják ki a pénzt

Csányi Sándor az MLSZ elnöke szerint a magyar klubtulajdonosok mintha ostobák lennének, úgy dobják ki a pénzt az ablakon és fizetnek olyan játékosokat, akik egy percet sem játszanak. A szövetség elnöke szerint ez már-már felveti a hűtlen kezelés gyanúját. Ráadásul a kifizetett pénzek többségét a külföldi játékosok viszik haza, egyre kevesebb a magyar fiatal az NB-1-ben.

Milliárdok tűnhettek el a parkolóautomatákba bedobott érmékből

Az ember odamegy az automatához, bedob némi aprót, kiveszi a cetlit, beteszi a szélvédő alá, aztán megy a dolgára. A parkolás látszólag nem bonyolult dolog, a pénzünkért egyszerű szolgáltatást kapunk. De van egy része, ami mostanáig rejtve maradt, és ami a 444.hu újságíróinak 2 éven át forgatott filmjéből derült ki. Hogy a gyanú szerint elképesztő pénzek tűnnek el régóta a sok-sok apróból, amit az autósok bedobálnak.

Lili meglopta a saját anyját

Miután Júlia nem volt hajlandó pénzt adni Lilinek, a lány meglopta őt…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

RENDŐRI AKCIÓ: Elfogták a budapesti drogbárót

Az 53 éves férfi lakásán 43 millió forint értékű drogot találtak. A nyomozás adatai szerint Budapesten és Pest megye területén árult kábítószert. A rendőrök még 5,2 millió forint készpénzt és egy nagy értékű luxusautót is lefoglaltak a férfitól.

Cápák között: az első adás sikeres vállalkozóinál jártunk!

Az RTL Klub vadonatúj üzleti showműsorának két elismert vállakozójához látogattunk el, akik elmesélték, mire is költik majd a befektetett pénzt.

Ezt ne fogadd el fizetőeszközként!

Valóban létezik száz százalékig biztonságos pénz? Töreki Milán, numizmatikai szakértő elárulja a választ!

Gábor térden állva könyörgött, hogy Bécy kifizesse Joe óvadékát

Gábor megpróbált pénzt kérni Bécy-től, hogy kifizethesse Joe óvadékát…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

A műhely eladása lehet Joe szabadulásának a kulcsa

Gábor megpróbált pénz szerezni Joe óvadékához. Tamásnak egészségügyi gondjai akadtak. Milánnak ajánlatot tedd az édesanyja.

Orsi az utolsó forintját is elköltötte

Miután megvett egy méregdrága nadrágot, Orsi rájött, hogy az utolsó forintját is elköltötte….

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Karola Teónak: „Neked ki van szívva a nyakad?!”

Karola számonkérte Evelint. Bécy kikapcsolódni vitte Tamást. Orsi teljesen leégett anyagilag.

Miért bolondít meg szinte mindenkit, ha váratlanul sok pénzhez juthat?

Milyen hatással van a személyiségünkre, ha az életünk egy csapásra megváltozik és egyik napról a másikra milliomossá válunk? És hogyan hat a társas kapcsolatainkra? Miért okoz legalább akkora családi, baráti konfliktusokat, ha az embernek sok pénze van, mint ha nincs?

Elhagyott/előkerült fura tárgyak a BKV járatain

2018-ban több mint 15 ezer dolgot vesztettek el az utasok BKV járatain. Akadt, aki a műfogsorát, más a postagalambját, valaki pedig egy fazék töltött káposztát hagyott el utazás közben. Ezeket a társaság szigorúan regisztrálja, hogy később a jogos tulajdonosának adhassák vissza. Rengeteg pénzt is elvesztenek az utasok, tavaly összesen több mint 9 millió forintot.

Küllői Péter: világpolgár Magyarországon!

Küllői Péter megelégelte a pénzcsinálást és az ezzel járó állandó globális hajszát és megengedhette magának, hogy egyik pillanatról a másikra átmenjen a másik oldalra: eddig kapott, azóta ad. Kinek, hogyan és miért? Egy világpolgár portréja a Magyarul Balóval műsorában!

Nem tudni, mennyibe kerül majd a vb

2023. augusztusában atlétikai világbajnokság lesz Budapesten, de még senki nem tudja megmondani, hogy mennyibe kerül majd Magyarországnak. Az viszont biztos, hogy épül egy új Nemzeti Atlétikai Központ, igaz, a kivitelezési tervek még nem készültek el. A Kiemelt Kormányzati Beruházások Központja szerint ezért nem lehet felelősen nyilatkozni az építési költségekről. A szocialistákat felháborítja, hogy a kormány nem mondja meg, hogy mennyi közpénzt tervez elkölteni.

Öntik haza a pénzt a külföldre vándorolt magyarok!

Több mint 270 milliárd forintot utaltak egyetlen év alatt Magyarországra - az Eurostat friss adatai alapján. Ez nagyjából 10 százalékos növekedést jelent. A Tárki kutatása alapján arányaiban tőlünk távozik a legtöbb diplomás Európába. A pénzügyminiszter az RTL Híradónak azt mondta, örülnek, hogy a magyarok így helyt állnak külföldön, de még jobban örülnének, ha minél többen térnének haza.

Mit tennél meg 20 millió forintért?

Sokakat foglalkoztat a kérdés, hogy mit tenne, ha egyszer csak egy nagyobb összeg ütné a markát. A Nap kérdése rovatunkban arra keressük a választ, hogy vajon 20 millió forint elég nagy összegnek számít-e ahhoz, hogy sztárvendégeink kilépjenek a komfortzónájukból.

Életfogytiglant is kaphat a brutális rendőr

Életfogytiglant is kaphat az egykori rendőr, aki brutálisan megverte, megszurkálta, majd elásta áldozatát az Újlengyel közeli erdőben. A vád szerint pénz kellett a férfinak, aki egy ismerőse feleségéhez fordult. Az asszony nem adott neki pénzt, a férfi ekkor határozta el, hogy megöli a nőt.

Ádám hárommillióval zsarolta meg Joe-t

Ádám megjelent Joe műhelyében és váratlan ajánlatot tett a férfinak…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Egy város, ami nem alszik: így élnek Las Vegasban a magyarok

Egy város, ami nem alszik, ahol a fények soha nem hunynak ki. Mindenki jókedvű és vidám, mert szórakozni, pénzt költeni érkezik ide. A vibráló hangulat pedig magával ragadó. Olyannyira, hogy számos turista később itt telepszik le, ahogy tette annak idején több magyar is...

Előttünk kapta meg lábprotézisét a kétgyermekes anyuka

Alföldi Melinda történetét július 12-én mutattuk be. A most 37 éves, kétgyermekes édesanya kálváriája 2003-ban egy talpfájással kezdődött, 4 évvel később viszont térd alatt amputálták a lábát. Most Önöknek hála 1,8 millió forint gyűlt össze, így Melinda végre lecserélhette régi protézisét.

Kareszék rávették Milán anyját, hogy fordítson hátat a fiának

Kareszék megpróbálták felnyitni Milán szemét, barátjukat azonban érzékenyen érintette az akciójuk…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Orsi: „Csalódtam Bencébe, mint emberbe, és mint a szerelmembe…”

Orsi úgy érezte, Bence nem érti őt meg. Lakótársai Milán ellen fordultak. Bori és Laura ugyanazért az állásért küzdöttek.

Fecsó 69 forintot tett Vivire

Vivi teljesen kiakadt, hogy Fecsó csupán 69 forintot kockáztatott a pénzükből a Rázós kérdések játék során.

Teherautót, majd pénzt lopott

Lopott egy teherautót és leborította az autómosó pénzváltó automatáját, majd a pénzzel együtt az egész berendezést magával vitte egy 27 éves kecskeméti biztonsági őr.

Vajon tényleg megtörtént ez a durva történet Sánta Lacival az iskolában?

Sánta Laci tényleg nem emlékszik az osztályfőnőkének a nemére, vagy csak ennyire belezavarodott a hazugságba? Most kiderül, hogy mennyire jó a kamuzásban a színész!

Lassan kifutnak a régi ezresek

Vigyázzanak a régi ezresekkel, ezekkel már csak másfél hónapig lehet fizetni. November elsejétől kizárólag az új ezer forintost fogadják el az üzletekben. A régieket utána három évig bármelyik bankban vagy postán kicserélik, a Nemzeti Bank pedig még 20 évig beváltja.

Miért érdemes élni?


szerző:
2018.09.04. 16:30
Miért érdemes élni?

Miért érdemes élni? Boldogság? Szeretet? Pénz? Utazás? Erről kérdeztünk sztárjainkat.

„Kettévágtad a cipőmet, és nem fogadtad el a pénzt?!”

Dobó Ági teljesen kiakadt, amikor megtudta, hogy Csaba úgy pusztította el a kedvenc magassarkúját, hogy cserébe nem kért semmit...

Dobó Ági: „Totál kivagyok miatta!

A szépségkirálynő sehogy sem tudta feldolgozni, hogy párja mennyire kevés összeget tett fel a feladatra. Sőt, nem fogta vissza magát, és szóvá is tette ezt!

Ma van a forint születésnapja!


szerző:
2018.08.01. 08:10
Ma van a forint születésnapja!

Magyarországon a világtörténelem addigi legnagyobb inflációja zajlott le a II. világháború után. A kezelhetetlenné váló helyzet megoldására ma 72 éve bocsátották ki a forintot - boldog születésnapot forint!

Autómentős okozott baleseteket

Mások kárából húzott hasznot: térköveket és vasdarabokat szórt az autópályára egy autómentős, így okozott több balesetet. Aztán a bajba jutott sofőrökhöz ő ment segítséget nyújtani, amiért persze pénzt kért.

 

TAO: Mely cégek fizették a legtöbbet?

Részben állami tulajdonú, és a közbeszerzéseken rendre jól szereplő cégek fizették a legtöbb TAO támogatást a fideszes politikusokhoz közel álló futballkluboknak, ez az Átlátszó.hu oknyomozó portál adatigényléséből derült ki. Az egyik legbőkezűbb szponzor a MOL, több milliárd forintot küldtek az elmúlt években Felcsútra, Kisvárdára, vagy Mezőkövesdre. A cég szerint ők a támogatásaikat széles körben osztják szét.

Anyám, az alkoholista


szerző:
2018.07.05. 18:00
Anyám, az alkoholista

Laci anyukája nemcsak alkoholista, de komoly játékfüggő is volt, ráadásul rengeteg pénzt eljátszott. A fiú kapcsolata épp ezért sosem volt túl fényes az édesanyjával, akivel most rendezni szeretné viszonyát.

Ki keres többet a sztárpároknál? Most kiderül!

Kabát Peti vagy Róka Adrienne? Schobert Norbi vagy Rubint Réka? A Fókusszal most utána jártunk, hogy a sztárpárosoknál hogyan is oszlanak el az anyagiak. Mit tippeltek?

A pénz megronthatja a szerelmet?

Dani az exét, Ágit szeretné visszakapni. A fiú már az első pillanatban tudta, hogy ő az igazi, de az anyagi problémák miatt sajnos szakításra került a sor. Vajon véglegesen?

A pénz megronthatja a családi békét?

Szili egy hatalmas bőrönddel érkezett a stúdióba, hiszen a költözésre szánta el magát. Mikor ugyanis dolgozni kezdett, anyukája egyre több pénzt követelt tőle…

Mi a titka a labdarúgók csáberejének?

A szebbnél szebb lányok közül ki veheti át Victoria Beckham vagy Shakira helyét a legszexibb focista feleségek toplistáján és miért olyan vonzók a focista-fiúk?

800 milliót költött tavaly a CÖF

Több pénzből gazdálkodhatott tavaly a Békemeneteket szervező Civil Összefogás Fórum, mint a Jobbik vagy az MSZP. Ez a szervezet nyilvános beszámolójából derült ki. A CÖF csaknem 800 millió forintot költött el tavaly.

Behajtják a bírságot a Jobbikon

Először fordulhat elő, hogy az Állami Számvevőszék felfüggeszti egy párt költségvetési támogatásainak kifizetését. A Jobbiknak néhány napja van, hogy megelőzze ezt.

„Légy részese az életemnek”

Gergő az apukájával, Miklóssal szeretne kibékülni, ám nem lesz ez olyan egyszerű, hiszen a férfi szerint a fia nem tud bánni a pénzzel, ráadásul nagyon felelőtlen is.

Mennyi pénz lapul a zsebedben?


szerző:
2018.06.04. 16:45
Mennyi pénz lapul a zsebedben?

Van, aki a bankkártyára esküszik, de van olyan is, aki inkább készpénzt tart magánál. Hazai sztárok árultál el, hogy mennyi pénz lapul a zsebükben.

 

A kaszinó fogságában


szerző:
2018.05.31. 18:00
A kaszinó fogságában

Gábornak elege van a vejéből, Dávidból, aki szinte az összes pénzét elherdálja. Az apuka egyre inkább dühösebb, hiszen ő maga is támogatja anyagilag a fiatalokat. Van kiút a szenvedélyből?

Joe Tamarának: „Ha lenne pénzem, most már akkor sem adnék…”

Bár Teó elnézést kért Tamarától, és már nem őt okolta azért, hogy a bár kis híján elúszott, Tamara szemrehányást tett magának. Magát hibáztatta és féltette a kapcsolatát, ezért megkérte Joe-t, hogy adjon valamennyit a kölcsönkért pénzből, de ő megtagadta. Viszont nagyon aggódott amiatt, hogy Tamara milyen szomorú. Teó őszintén elmondta Tamarának, hogy szereti, de titokban még mindig őt okolta a csődért.

Így lesznek a gyerekek pénzügyi szakemberek

A Vigyázz, kész, pénz! nevű vetélkedő döntőjében a gyerekek bebizonyíthatták, hogy pénzügyi kérdésekben ők a legjobbak.

Bartha Zsolt: „Szeretnék mindent jóvátenni!”

Tóbiás az egyedüli támasza Zsoltnak, aki ennek ellenére csúnyán becsapta…

Igazságtalannak gondolják az EMMI által kifizetett milliós jutalmakat

Arcpirító és igazságtalan - ezt mondták az Emberi Erőforrások Minisztériumánál kifizetett milliós jutalmakról az RTL Híradó által megkérdezett szakszervezetek. A Független Egészségügyi Szakszervezet szerint az ápolók többsége pár tízezer forint bónusznak is örülne - de nem kap.

Hazánkban ezekkel a szakmákkal lehet a legjobban keresni

Bróker, politikus, IT szakember, légiforgalmi irányító. Eléggé eltérő területek egyvalami azonban közös bennük: mindegyikért álomfizetést lehet kapni. Így nem csoda, hogy egy-egy munkavállaló havi fizetése meghaladja sokak több éves jövedelmét is. Erről számoltunk be pontosan egy évvel ezelőtt!

Bartha Zsolt: „Kitöröm a nyakad!”

A Rózsa tulajdonosa többször került már olyan helyzetbe, hogy elő kellett vennie azt a bizonyos „erőszakosabb” arcát. Három évvel ezelőtt Vida Rudi tett egy olyan kijelentést, ami nem tetszett Zsoltnak, és a következő pillanatban az ex-katona már a falnak volt támasztva.

Ki örökli Prince vagyonát?

Prince 300 millió dollárra, azaz több mint 87 milliárd forintra becsült vagyonát nem lesz egyszerű felosztani az örökösök között, hiszen gyereke még csecsemő korában meghalt, feleségeitől elvált. Egy évvel ezelőtt, az énekes halálának első évfordulóján, jelent volna meg egy új Prince album, de ezt egy amerikai bíróság jogvédelmi okokból máris megakadályozta. Egyébként máris ő az ötödik a legtöbbet kereső halott világsztárok listáján.

Tamara durván kihasználta az érte epekedő Joe-t

Miután Regina kicsit jobban megismerte Tamarát, szembesítette a lányt azzal, hogy szerinte igenis Joe-t szereti még. Eközben Teónak anyagi problémái voltak, nem volt elegendő tőkéje a saját bárja elindításához. Gyöngyi azonban kitalálta, hogy Tamara kérhetne Joe-tól pénzt. A lány nagy nehezen rávette magát, hogy felkeresse Joe-t, aki szörnyen csalódott volt, amiért szerelme csak ezért kereste őt meg. Joe belement abba, hogy pénzt adjon Tamarának, amitől Teó majd kiugrott a bőréből.

Teó Tamarának: „Lett egy új szerelmem”

Tamara pénzt kért Joe-tól. Megjelent Sanya, hogy visszavigye Annát Muronyba. Milán megpróbálta megakadályozni Ayse utazását.

Veszélybe kerülhet Bartha Zsolt állapota?

A Rózsa tulajdonosának a sorsa szépen alakul, és már nem is kell sokat várnia a műtétre. Vagy mégis?

˝Nincs viszony, nincs pénz!˝

Szilvia egész életében azért küzdött, hogy megszerezze, amit akar. Most sincs ez másképp. A Tükröm Tükröm megtartásához szüksége van Kristófra...

Többet vásároltak a magyarok

Csaknem 8 százalékkal többet vásároltak a magyarok januárban, mint egy évvel korábban - a statisztikai hivatal friss jelentése szerint. Főleg műszaki cikkeket és bútorokat vettek rég nem látott mennyiségben.

Tuning show: nem számít a pénz és az idő

A tuning mesterek kreativitása nem ismer határokat, nincs az a pénz és munkaóra, amit ne lehetne elkölteni kedvenc járgányukra. Itthon az egyik legsikeresebb közülük Bara László, a Leather Bitches – hevenyészett fordításban „Jó bőrök” tuning csapat oszlopos tagja.

Meleg vagy sem?


szerző:
2018.03.23. 18:00
Meleg vagy sem?

Mónika nemrégen szembesült unokaöccse, Gábor homoszexualitásával, ami miatt kapcsolatuk is megromlott. Sőt, szerinte Gábor párja a lányokat szereti, és csak a pénz miatt van együtt unokaöccsével.

Több pénzt adnának a fővárosnak

Az ország motorja lehet Budapest, Karácsony Gergely szerint, ha nem olyan kormányfő vezeti az országot, aki utálja a fővárost. Bemutatta Budapestet érintő terveit az MSZP-Párbeszéd szövetség.

 

Gyanús pártok nyomára bukkantunk

Négy éve tudjuk, hogy pártot alapítani jó biznisz. Viszonylag könnyen akár 100 milliókat is lehet keresni, és megoldható az is, hogy ne kelljen olyan nagyon komolyan elszámolni a közpénzekkel a választások után. Három pártra voltunk kíváncsiak, és nagyon gyanús összefonódásokat találtunk.

Berényi Miklós: „Mi van Bartha, eltévesztetted az ajtót?”

Zsolt kétségbeesésében Mikitől kér segítséget…

Angéla zsarolással került ismét nyeregbe

Mivel Szilvia már nem tudja sarokba szorítani a gyámüggyel, ezért ismét harcba szállt, hogy megkapja, ami jár neki. Már csak az a kérdés, hogy mi lesz Szilvia következő lépése...

A teljes adásért kattints IDE!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való