KERESÉS search-close

penge

9 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "penge"

Pengét tettek diáktársuk italába

Felfüggesztett fogházbüntetést kapott az a két fiatal, akik borotvapenge darabokat raktak egy társuk italába tavaly Békéscsabán. Csak a szerencsén múlt, hogy a gyerek nem ivott bele a kulacsba, így nem sérült meg. Édesanyja vette észre otthon, hogy valami van a fia italában. Az orvos szakértő szerint a pengedarabok súlyos, nagyon fájdalmas sérüléseket okozhattak volna. 

Mit nézünk ma? - Péntek (02.26.)

Otthoni mozizásra vágysz, de tanácstalan vagy, mit nézz? Nincs kedved több mint egy ezrest kiadni egy jó filmért? Semmit sem szeretnél jobban, mint, hogy ne kelljen elhagynod a lakást? Miért is tennéd? Kuckózz be, kattints és az RTL csatornái segítenek élményekkel teli döntést hozni!

Nem ad pengés drótot a német cég?

Nem akarnak pengés drótot eladni Magyarországnak, visszautasította a kormány félmillió eurós, azaz nagyjából 150 millió forint értékű megrendelését egy német cég. A Mutanax-nál arra hivatkoztak, hogy a drótot betörők és tolvajok ellen gyártják, nem pedig menekültek ellen, akik az életüket féltik.

Nők és gyerekek sérültek meg a kerítés miatt

A gyerekek hajába ragad a NATO-drót, miközben szüleik a határzár alatt átbújnak velük. Megrázó fényképeket közölt az AFP francia hírügynökség a Magyarországra érkező menekültekről, édesanyák hátát hasította fel a penge a gyorstelepítésű drótakadályon. A Fidesz frakcióvezető-helyettese szerint a szülők a hibásak, akik amúgy a háború elől menekülnek.

Önkéntesek segítenek a sérült menekülteknek

Örökre megmaradhatnak azoknak a sérüléseknek a nyomai, amit a magyar-szerb határon álló kerítés okoz a menekülteknek. Van, akinek már megvágta a lábát a szögesdrót.

Pengék is lesznek a kerítésen

Elkezdték kiépíteni a határzárat a magyar-szerb határon. Szögesdrótból húznak fel kerítést 175 kilométer hosszan katonák, az alapanyagát rabok készítik. A kormány szerint a menekültek miatt van rá szükség, az ellenzéki Demokratikus Koalíció szerint csak kommunikációs trükk.

Fókusz 13-05-30


szerző:
2013.05.30. 19:50
Fókusz 13-05-30

Fókusz: Elképesztő!- Pengét nyelnek, bárhonnan kiszabadulnak, embert szelnek ketté. A világ legismertebb bűvészeinek trükkjei. Egy úr az űrbe - Fogorvos a szakmája, de most a világűrbe készül. Zsombornak földön, vízen, levegőben kellett bizonyítania rátermettségét. Mentőakció - Eltűnt, elveszett emberek után nyomoznak, életet mentenek. A nagy kutyás teszten mi is ott voltunk, Chuck Norrisszal együtt.

Évekig élt késpengével a fejében

Egy több mint tíz centi hosszú késpengét távolítottak el kínai orvosok egy 37 éves férfi fejéből.

Hűvösön a Penge sztárja


szerző:
2010.11.20. 14:03
Hűvösön a Penge sztárja

Meg kell kezdenie börtönbüntetésének letöltését Wesley Snipes amerikai színésznek.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való