KERESÉS search-close

piac

90 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "piac"

Újabb piacokat zártak be Kínában

Újabb piacokat zártak be, köztük Peking egyik legnagyobb nagybani piacát, miután újra felbukkant a koronavírus. A szakembereknek egy vágódeszkáig sikerült visszakövetniük a fertőzést. Most több mint 10 ezer ember tesztelését kezdték meg. Közben a pekingi hatóságok bejelentették, hogy szigorú ellenőrzéseket vezetnek be a teljes élelmiszerellátásban.

Összezsúfolódnak az idősek a pécsi vásárcsarnoknál és a helyi buszokon

Összezsúfolódnak az idősek a pécsi vásárcsarnoknál és a helyi buszokon. A piac hétfőn nyitott ki újra, 9 és 11 között vásárolhatnak a 65 év felettiek, akiknek többsége busszal közlekedik. A buszos társaság a veszélyhelyzet miatt ritkította a járatokat, ennek köszönhetően pedig kisebb tömeg alakult ki a héten a piacnál. Az önkormányzatnál azt mondják, másfél hét múlva várható érdemi változás.

Csak délelőtt vásárolhatnak a 65 év felettiek

Több piac előtt is nagyobb tömegben várakoztak reggel a 65 év felettiek, hogy bejussanak vásárolni. Ők szombattól csak délelőtt 9 és dél között mehetnek boltba vagy piacra. Sokan közülük nem értenek egyet az új szabállyal, mert megszokták, hogy jóval korábban vásárolnak. A piacokon rendőrök is megjelentek. Nem igazoltatnak, csak figyelmeztetnek az új rendelkezésekre.

Egy irógép-műszerész, egy nyomdász és a szocializmus sikertelen reformja

Egy magyar reform, amit elgáncsolt az irigység és a kedvezőtlen nemzetközi helyzet. Hiába jó az irány, a ’68-as reformot megpecsételte prágai tavasz.  Fából vaskarika, vagy korszakos, de peches reformkísérlet volt az új gazdasági mechanizmus?

Egyre több a nyugdíjas és egyre kevesebb az aktív dolgozó

A legfrissebb statisztikák szerint a következő három évben 150 ezerrel többen mennek nyugdíjba, mint ahányan az iskola után munkába állnak. A rémisztő adatokat két tényező tudná befolyásolni, ha ezeken addig nem módosítanak, akkor nagy változásokra lesz szükség a munkaerőpiacon.

Drasztikusan drágult a paradicsom az elmúlt hetekben

Az agrárgazdasági kutató intézet adatai szerint a nagybani piacokon több mint 200 forinttal kérnek többet a paradicsom kilójáért, mint egy évvel ezelőtt. De jelentősen drágult a paprika, a hagyma, vagy éppen a csemegekukorica is.

Megmaradt zöldségekből főznek rászorulóknak

Piacokon megmaradt zöldségekből főz rászorulóknak ételt a Food Not Bombs, debreceni önkéntes csapata. Ez egyébként egy 30 éve indult nemzetközi kezdeményezés, melynek célja az élelmiszermentés. A legfrissebb adatok szerint a magyarok fejenként 6 kiló zöldséget és gyümölcsöt dobnak ki évente, mert a többség azt gondolja, ami nem szép, az nem ehető.

Alig lehetett mozdulni a piacokon két nappal karácsony előtt

Alig lehetett mozdulni a piacokon két nappal karácsony előtt. Szinte mindenütt hosszú sorok alakultak ki, mert sokan most vásárolták meg az ünnepi menü hozzávalóit. Az árusok azt mondták, legalább háromszor többen vásárolnak az ünnep előtti napokban, mint egy átlagos napon.

A szigetlakók kiszabadultak az éhezés fogságából!

A Bayani törzsben maradt legjobb három játékos egy exkluzív grillvacsorán vehetett részt, hogy méltóképpen megünnepelhessék, hogy eddig eljutottak. Arról, hogy mi kerül a grillrácsra, nekik kellett gondoskodni, ezért ellátogattak egy helyi piacra.

Exkluzív jelenet: Egy kis időre visszatérhetnek a játékosok a civilizációba!

Tomi, Szandi és Fanni már biztosan ott lesznek a döntőben. Ezt egy grillvacsorával ünnepelhetik meg, ám előbb meg kell vásárolniuk a hozzávalókat a piacon! Részletek a ma esti adásban 19 órától az RTL Klubon!

Boltzárral a munkaerőhiány ellen?

Ismerős téma, egyszer már kisebb-nagyobb mértékben megosztotta az országot és utóbb 2016-ban elbukott: a vasárnapi boltzárról van szó. Most, természetesen tagságának és a tagság családtagjainak érdekeire hivatkozva fel akarja támasztani egy szakszervezet. Érvek és ellenérvek.

Drágulhatnak a lakások: a határ a csillagos ég?

Tovább drágulhatnak az ingatlanok. Megszűnik ugyanis a kedvezményes, 5%-os lakásáfa. Varga Mihály azt mondta, 2020-tól, vagyis az eredeti határidő után visszaemelik az adókulcsot 27%-ra. A többletterhet a kivitelezők várhatóan csak részben tudják majd a vevőkre hárítani, az árak viszont már most felfelé indulhatnak a nyilatkozat miatt - az általunk megkérdezett szakértő szerint.

 

Leégett egy piac Kenyában

Legalább 15-en meghaltak, 70-en pedig megsérültek, amikor tűz ütött ki a kenyai főváros legnagyobb piacán. A lángok átterjedtek lakóházakra is. Egyelőre nem tudni, miért történt a tragédia. Egyelőre nem zárják ki a gyújtogatás lehetőségét.

Tepertő és lángos – piacozni vittük az illuzionistákat!

Egy hétre Budapestre költöztek a világ legjobb illuzionistái. Öt nap alatt tíz előadást adtak, de ketten így is szakítottak időt a Fókuszra. A bűbájos Josephine Lee-vel és James More-ral a Nagy Vásárcsarnoknál találkoztunk, hogy egy hamisítatlan magyar gasztro-túrára vigyük őket! Lássuk, mik voltak a kedvenceik!

Éld át te is Fördős Zé ázsiai gasztrotúráját!

A Konyhafőnök zsűritagja meg sem állt Bangkokig, ahol hihetetlen kulináris kalandokba keveredett, és mindezt élőben közvetítette.

Így fogadták a vendégek Sümbül kávézóját!

Az aga úgy döntött, a finom kávéját a piacon is elkezdi árulni, sőt egy kisebb kávézót is nyitott. Az első vendégek hamar meg is érkeznek, a fogadtatás azonban nem úgy alakult, ahogy Sümbül szerette volna.

Hollik István is kérni fogja, hogy olcsóbb legyen a benzin

A keszthelyiek viszont nem számíthatnak kormánypárti képviselőjük közbenjárására, Manninger Jenő szerint ugyanis a piac dönti el az árakat. A miniszterelnök kedden gratulált Tállai Andrásnak, miután az Adóhivatal vezetője elintézte, hogy választókerületében a MOL csökkentse az árakat. Orbán Viktor hozzátette, akkor mindenki intézze el. Az MSZP délután levelet írt az olajtársaságnak, hogy mindenütt az országban tegyék olcsóbbá az üzemanyagot.

Felejhetetlen tuk-tukozós, piacolós élményben volt része a szigetlakóknak!

Tuk-tuk, levágott bivalyfej, légyzavarászó ventilátor. Ez csak néhány érdekesség Szandi, Barbi és Feri kiruccanásából, ami egy örök élmény marad mindhármuk számára. Mivel a játékosoknak vendégül kell majd látniuk valaki(ke)t, ezért egy óriási zsákot pakoltam meg a frissen vásárolt árukkal!

Szoknyája alá rejtette az árut

Tucatnyi parfüm és csoki a szoknya alatt. Videóra vették, ahogy egy budapesti piacon elkapnak egy tolvajt. Pillanatok alatt lökdösődés kiabálás alakult ki. Az asszony szoknyája úgy volt kialakítva, hogy el lehessen benne rejteni a lopott holmit.

Még tovább drágulnak a lakások

Nincs megállás a lakáspiacon, 11 százalékkal emelkedtek az árak az első negyedéven az egy évvel korábbihoz képest. Ez derül ki a Nemzeti Bank legfrissebb jelentéséből. Budapesten pedig tovább gyorsul a növekedés üteme - mondta az RTL Híradónak nyilatkozó szakértő. A fővárosban akkora a kereslet, hogy az eladók még értékesítés közben is tudnak árat emelni.

Több lapot is venne Andy Vajna

Tovább terjeszkedhet a médiapiacon Andy Vajna. A Magyar Nemzet számolt be arról elsőként, hogy a filmügyi kormánybiztos, kaszinó és TV2-tulajdonos azt a Lapcom Kiadót venné meg, ami a Délmagyarországot, a Kisalföldet és a Bors című bulvárlapot is kiadja. Andy Vajna áprilisban alapított cége már a szakhatósági hozzájárulást is megkérte a felvásárláshoz.

Istenes Bence tovább fog élni, mint az átlag!

Mivel Csobot Adél szerint tovább élnek azok, akik biciklivel közlekednek, ezért úgy döntöttek Istenesék, hogy beszereznek egy-egy bringát maguknak, hogy növeljék túlélési esélyeiket.

Óriási tűz a híres londoni piacon

Éjjel csaptak fel a lángok London egyik legjelentősebb turisztikai látványosságában, a Camden Marketen, eddig tisztázatlan okok miatt. A pusztítást a tűzoltóknak reggelre sikerült megfékezni, sérültekről egyelőre nincs hír.

Finomodik, célba ér - reklámtrendek 2017

Önt megtalálják a reklámok? Hogy ha azt gondolja, hogy nem – alighanem akkor is igen. Az utcán, a telefonján, a Facebookon, véleménycikkeknek álcázott fizetett hirdetésekben, böngészés és levelezés közben – mindenütt. Másfelől – ha nem lennének, egy család médiaköltése havi 3 ezer forinttal lenne magasabb. Hogyan alkalmazkodik a reklám a médiapiac és a médiafogyasztási szokások változásaihoz, hogyan igyekszik elérni azokat a fiatalokat, akik tudatosan kerülik a reklámokat, az egyre többféle tartalomhordozó eszköz sajátosságaihoz?

Nagyon drága a friss zöldség

Brutálisan drágult a friss zöldség Magyarországon az extrém hideg dél-európai időjárás miatt. A padlizsán háromszor, a karfiol és a paradicsom pedig kétszer annyiba kerül, mint tavaly ilyenkor az Agrárgazdasági Kutató Intézet szerint. A terméktanács úgy számol, tartósan, húsvétig maradnak ezek az árak. Annyira nincs utánpótlás, hogy a hipermarketek áruhiányra készülnek, keresett salátafélék tűnhetnek el hetekre a boltokból.

Meddig drágul az olaj és a benzin?

Akinek járműve van vagy gázzal fűt, kedvelheti vagy elutasíthatja a globalizációt, ám a folyamat így vagy úgy folyamatosan befolyásolja életét. Két éve még 112 dollár volt egy hordó, azaz 159 liter olaj ára, idén februárra 30 dollárra esett vissza. A gázárak is a legalacsonyabbak a kilencvenes évek óta. A túlkinálat miatt ezek az árak lényegében megtorpedózták az olajtermelő országokat. Ebből elegük lett, és novemberben úgy döntöttek, hogy visszafogják az olajtermelést, hogy drágítsák az árat, amelynek hordója két hét alatt 15%-al drágult és mára 51 dollár fölé nőtt. Úgyhogy a mára 360 forintra nőtt magyar benzinárak elkezdtek a régen tapasztalt 375, meglehet később 400 forintra kacsintgatni. Bonyolult téma, próbáljuk meg kibogozni.

Versenyképesség: zuhanunk

Számtengerek világában élünk a világgazdasági versenyben: hazai és nemzetközi statisztikai hivatalok és szervezetek, kutatóintézetek, bankok, intézmények zúdítják ránk a számokat naponta. Mi számít, mi kevésbé? Mire kell figyelni, mire nem annyira? Egy ország érvényesülésének alapfeltétele a versenyképesség, amelynek tekintélyes elemzője a svájci Világgazdasági Fórum. E fórum új rangsora szerint versenyképességét tekintve Magyarország 140 ország közül a 69. Gyengébb, mint a balti államok, gyengébb, mint a visegrádi négyek többi tagországa, gyengébb, mint Románia, Bulgária, Kazahsztán vagy Azerbajdzsán.

Az online piacon erősít az RTL

Az online piacon erősít az RTL Magyarország. A cég 30 százalékos tulajdonrészt vásárolt az egyik legnagyobb internetes médiavállalkozásban, a Central Digitális Médiában. A cég portfóliójához tartozik több piacvezető internetes oldal. Az RTL vezérigazgatója szerint a nézők több, és jobb tartalmat érhetnek majd el, ha megkezdődik a közös munka.

A kávé az új arany?


szerző:
2016.06.10. 01:15
A kávé az új arany?

Mi magyarok köztudottan rengeteg kávét fogyasztunk. A piac átalakulóban van, a kapszulás rendszerek pedig átvették a vezetést. De vajon hogyan jut el a fekete csoda az asztalunkra? Kik uralják a kávépiacot?

Kevesen tudják Dollyról, hogy a fű megszállottja

Bizony a fűé. Tisztázzuk gyorsan, hogy a búzafű az, ami nélkül Dolly már elképzelni sem tudja az életét. Az énekesnő ennek köszönhetően ma is remek formában van. Erről mi is meggyőződhettünk, amikor szombaton kora reggel elkísértük kedvenc piacára.

Kezdődik az eperszezon

Egyre több hazai gyümölccsel találkozhatunk a piacokon, a zöldségeseknél és az utak mentén. Egyelőre még fóliás epret lehet vásárolni, de két-három hét múlva a mézédes, szabadföldi eperhez is hozzá lehet jutni. Várhatóan nyolc hétig, június közepéig foglalja majd el a standok nagy részét.

DETONÁCIÓ: Pirotechnikai eszközök robbantak fel Lengyelországban

Hatalmas detonáció rázta meg egy nyugat-lengyelországi kisváros piacát. Felrobbantak a priotechnikai eszközök az egyik elárusító helyen. A pusztító erőhöz képest, amit az utólag készült felvételek igazolnak, valóságos csoda, hogy senki nem halt meg. Csupán nyolc sérült van, és állítólag egyikük állapota sem életveszélyes. A kisváros a német határ közelében van, emiatt rengeteg német turista jár oda vásárolni. A piacon is sok német volt a robbanás idején, egyikük meg is sérült.

Napi 40 millió dollár? Igen!


szerző:
2016.03.04. 01:21
Napi 40 millió dollár? Igen!

Több mint 20 milliárd forintos a piackutatók piaca Magyarországon. A Brandmánia ennek járt utána. Kiderült, hogy a legtöbb pénzt a napi fogyasztási cikkeket gyártó cégek költik kutatásokra. De ez még nem minden!

Pezsgővel búcsúztunk


szerző:
2015.12.16. 00:35
Pezsgővel búcsúztunk

Itt az év vége, pukkannak a pezsgők! Egy tizenhat milliárd forintos piac legfrissebb trendjeit mutattuk meg a Brandmániában, amivel egyben búcsúztattuk a 2015-ös évet.

Bolt helyett piacra járnak vasárnap

Megnőtt a piacok forgalma, amióta a legtöbb bolt zárva van vasárnap. Volt olyan vidéki árusító hely, ahol még november elsején is sokan voltak. A legjobban a friss zöldség és gyümölcs fogy. Azok az áruházak, amelyek nem tarthatnak nyitva vasárnap, a korábbi napokra időzítik az akciókat, hogy ne veszítsék el a vásárlóikat.

Munkahelyek százaiba kerülhet a Volkswagen válság?

Hetekkel ezelőtt robbant ki, az országokon átgyűrűző Volkswagen-botrány, és azóta is napi téma és a vezető hírek között szerepel a dízelbotrányban érintett céggel és autóvial kapcsolatos legfrissebb információk: az tudjuk, hogy itthon több, mint 35 000 autó érintett, és csak Európából 8,5 millió autót hív vissza a gyár. Egy ekkora volumenű botrányra persze a piac is reagál, arról viszont csak az elemzők is találgatni mernek, hogy rövid- és hosszútávon ennek milyen hatásai lehetnek a gazdaságra, a részvénypiacra, na meg persze az autóiparra. Ezt próbáltuk meg összefoglalni Szandanyi Levente Autóipari elemzővel.

Mennyire pezsgett a piac nyáron?

A forró nyár a nagymárkák számára komoly lehetőséget jelentett. Hogy mennyire pezsgett a piac, azt most megmutattuk önöknek a Brandmániában!

Versenytársat kaphat a Magyar Posta

Új vetélytársat kaphat a Magyar Posta. Egy dubaji hátterű magyar cég ugyanis engedélyt kapott a levelek kézbesítésére. A cég kérelmét áprilisban még elutasította a Nemzeti Média – és Hírközlési Hatóság, most azonban megkapták az engedélyt. Azt egyelőre nem tudni, hogy mikor jelennek meg azon a piacon, ahol eddig csak az állami Posta volt jelen.

Fogyatékkal élőkön segítenek a vásáron

Fogyatékkal élőket segítenek a jótékonysági vásáron befolyt pénzből. A Nem Adom Fel Alapítvány szervezte a piacot a fővárosi Erzsébet téren. Fogyatékkal élők által készítetett tárgyakat is árultak, ékszereket, párnákat is lehetett venni. A befolyt pénz egy részéből az alapítvány olyan kávézót nyitna, ahol sérült emberek dolgoznak.

 

Már nem akar piac lenni a CBA


szerző:
2015.07.10. 18:40
Már nem akar piac lenni a CBA

Visszaadta piacnyitási engedélyét a balatonfenyvesi CBA. Kedden a gazdaságszabályozási államtitkár kezdeményezett ellenük hatósági vizsgálatot, miután egyetlen málna árusra hivatkozva vasárnap is nyitva tartottak. Glattfelder Béla azt mondta, győzött az igazság, mert a Somogy Megyei Kormányhivatal pénteken megsemmisítette az engedélyt, és precedenst teremtő határozatot hozott. A kormányhivatal viszont arról tájékoztatta híradónkat, hogy le sem folytatták az eljárást, miután a boltos saját maga mondott le a piac üzemletetésről.

Eljárás indul a boltból lett piac ellen

Nem a törvényen enyhít a gazdasági tárca, hanem eljárást indíttat az ellen a Balaton-parti bolt ellen, amelyik piaccá nyilváníttatta magát, hogy vasárnap is nyitva lehessen. Glattfelder Béla államtitkár a megyei kormányhivatalnál törvényességi felügyeleti eljárást kezdeményezett.
A kormányhivatal akár meg is semmisítheti a balatonfenyvesi bolt piaci engedélyét. Közben sorra élnek ezzel a kiskapuval az üzletek.

Piacnak minősítették, kinyithat a CBA-üzlet

Kiskaput talált a vasárnapi boltzár szabályozásán egy Balaton parti CBA. A bolt piacnak minősíttette magát, így vasárnap is nyitva lehet. Közben a CBA elnöke a Heti Válasznak adott interjújában a vasárnapi munka rossz hatásairól beszélt. A KDNP továbbra is azt mondja: a vasárnapi zárva tartás az egész társadalomnak jó. Az MSZP szerint a kormánypártok szembe mennek az emberek akaratával.

Penészes kukában pácolta a húsokat

Koszos, penészes kukában pácolta a húsokat, piszkos, mosatlan üstökben olvasztotta a zsírt, az ételek között pedig tyúkok mászkáltak annál a kistermelőnél, akire a napokban csaptak le a NÉBIH munkatárásai a Pest megyei Péteriben. A férfi a környező piacokon sajátjaként árulta a húsárut, amiknek egy része valójában bolti termék volt.

Előzetes: Az egyik legsúlyosabb hatású dizájnerdrogot dobták piacra

Magyarországon, már 15-en kórházba kerültek miatta. Többek állapota súlyos. Egymástól függetlenül jutottak a droghoz az ország különböző pontján. A kékes-zöldes színű tablettán az ismert közösségi oldalra utaló "F" betű van.

Árrobanás a lakáspiacon

Alig néhány hónap alatt 15-20%-kal, vagyis milliókkal drágultak a budapesti lakások. A befektetők nyomták fel az árakat a válság kitörése óta pangó piacon. Az ingatlanbummot a rekordalacsony alapkamat és a hosszú ideje visszatartott kereslet váltotta ki. Erről Ditróy Gergellyel, az Otthontérkép vezető elemzőjével beszélgettünk.

A márkák versenye


szerző:
2015.04.01. 00:20
A márkák versenye

Adásunkban annak jártunk utána, hogy mitől függ, hogy egy márka sikeres. Az utóbbi időben átrendeződött a magyarországi brandek rangsora, így megvizsgáltuk, minek is köszönhető a változás.

Még 5 vasárnap és életbe lép a zárvatartás

A bevásárlóközpontoknak és a nagyáruházaknak kötelező bezárniuk. Közben több üzlet fontolgatja, vagy már döntött is arról, hogy a vasárnapi zárvatartás miatt a többi napon hosszabb ideig lesz nyitva.
 

Olcsó a csizma, de lopott


szerző:
2014.12.10. 18:40
Olcsó a csizma, de lopott

Csizmákat, sportcipőket, szandált és még papucsokat is találtak a rendőrök egy budapesti piacon, feltűnően jó áron.

Hegyekben áll a szemét az egykori piacnál

Hegyekben áll a szemét Budapesten a volt józsefvárosi piaccal szemközti oldalon. A hulladékot hetek óta nem vitték el. Ott üzletek vannak, amelyek bérlői azt mondják, eddig egy magáncég takarított.

A pangás és pazarlás évtizedei, avagy a KGST világa

A szocializmus időszaka, amelyben nemcsak a békéért harcoltak, hanem azért is, hogy mennél kevesebbet költsenek áramra, fűtésre és lakbérre az emberek.

Pokorny Lia szeret piacra járni

Pokorny Lia nagyon szeret jókat enni és a konyhában tüsténkedni, a főzéshez pedig mindig a piacon szerzi be a hozzávalókat. A színésznőnek fontos, hogy tudja, honnan származik az étel, ami az asztalára kerül, ezért részesíti előnyben a piacot a bevásárlóközpontokkal szemben.

Forró nyomon - Best of 13-07-07

Forró nyomon - Best of: A Forró nyomon stábja közvélemény-kutatónak adta ki magát, és néhány perc alatt már bent is volt a lakásokban. Igazi kárvallottak és a legelképesztőbb trükkös ötletek. Aztán megmutatjuk, hogyan és hol dolgoznak azok a gyorshajtók vagy tilosban parkolók, akik nem fizetik ki a bírságot, hanem inkább közmunkát vállalnak.

Forró nyomon 13-05-15


szerző:
2013.05.15. 21:30
Forró nyomon 13-05-15

Forró nyomon: Óriási médiaérdeklődés mellett álltak a kaposvári törvényszék elé Szita Bence feltételezett gyilkosai. Stábunk ott volt a tárgyalásokon. Hallhatják, hogyan védekeznek a vádlottak. Aztán egy szakértő segítségével végigjárjuk a piacokat, kerteket, és megmutatjuk, melyek a veszélyes növények. Végül utána járunk annak, mit tehetünk, ha a mellettünk lakó számunkra elviselhetetlen körülményeket teremt.

Magyar kontra külföldi, igazi meglepetéssel

Azt mondják, hogy vegyünk magyar árut. Elindultunk hát, és bevásároltunk csak az árat nézve, és bevásároltunk úgy, hogy csak magyart vettünk. Semmi sem úgy volt, ahogy eredetileg gondoltuk.

Forró nyomon 13-03-27


szerző:
2013.03.27. 21:30
Forró nyomon 13-03-27

Forró nyomon: Megdöbbentő riportunkban egy olyan férfi napját követjük, akit húsz éve tart fogságban a heroin és más kábítószerek is. Láthatják, hogyan szerzi be az anyagot, aztán megnézzük, mit okozhat egy internetről rendelt álgyógyszer, és utánajárunk annak is, jobb-e a drága sonka?

Fókusz 12-07-18


szerző:
2012.07.18. 20:05
Fókusz 12-07-18

Fókusz: Kocsis Tibi megdöbbent a meglepetésén, Malek Miki pedig beszólt mentortársainak a koncert előtt. Bálint Antónia megelégelte az ismeretlen zaklató szexuális SMS-eit és most visszavág. Nem fizették ki és a családi házát is elvesztette a Megyeri híd alvállalkozója. Van-e kiút a családja számára?

A neve és tartózkodási helye államtitok

Fénykép soha nem került nyilvánosságra róla, ugyanis a szerb drogmaffia egyik alvezére volt. 200 ezer eurót tűztek ki a fejére, amikor átállt a másik oldalra és együttműködött a magyar rendőrséggel.

Fesztiváloztak a tudatosan vásárlók Győrben

Saját készítésű lekvárok, sajtok, mézek és kézműves termékek. Egyebek mellett ezeket kínálták a Tudatos Vásárlók Fesztiválján Győrben.

Szigorúan ellenőrzött dinnyék

A dinnyekereskedőknek ezentúl már azt is fel kell tüntetniük, hogy dinnyéjük első- vagy másodosztályú-e.

Végveszélyben a magyar uborkatermelők

A Zöldség-Gyümölcs Terméktanács elnöke szerint a magyar zöldség biztonságos, de mégis tönkremehetnek a hazai uborkatermelők.

Felfelé ível a használtautó piac

Magyarországon, az első 3 hónapban több mint 6%-kal vettek több használtautót, mint tavaly.

A labdarúgó-vb, mint megmentő

A gazdasági válság hatása még mindig érezhető a tartós fogyasztási cikkek piacán.

Hegymenetben a használtautó piac

Ha lassan is, de javul a helyzet a használtautó piacon. A kereskedők szerint elsősorban az olcsóbb autókra van kereslet.

Szedhetik a sátorfájukat a győri kofák

Felújítás miatt az önkormányzat elköltözteti a piaci árusokat a győri Dunakapu térről.

Elszállt az olajár


szerző:
2011.02.01. 10:11
Elszállt az olajár

A piacok amiatt aggódnak, hogy ha az egyiptomi események miatt lezárják a Szuezi-csatornát, az zavart okozhat az olajellátásban.

Nejlonzacskóért kiált az olasz nép

Feszültséget okoz az olaszországi piacokon és boltokban, hogy nem csomagolhatják az eladók nejlonzacskóba az árut.

Romlott csokit hozott a Télapó

Az ózdi ellenőrzésen lebukott árusoknál olyan csokit is találtak, aminek 2002-ben járt lr a szavatossága.

Piaci vitából rendőrverés


szerző:
2010.11.23. 15:56
Piaci vitából rendőrverés

A jászkíséri piacra kihívott rendőrt három nő támadta meg, ők akár 8 évet is kaphatnak.

Újra nyit a devecseri használtcikk piac

A település lakóinak egy része évek óta a lomizásból él, ezért a rendőrség most megváltoztatta a beléptetési szabályokat.

Házon kívül 10-09-16


szerző:
2010.09.16. 23:35
Házon kívül 10-09-16

Házon kívül: Hogy üzemeltethet egy asszony egy sikeres piacot a birtokán úgy, hogy fittyet hány a hatósági előírásokra? Megnéztük, vajon tényleg fel lehet-e húzni másfél hónap alatt új otthonokat Felsőzsolcán azoknak, akiknek az árvíz elvitte a házukat. Jó-e börtönbe küldeni azt, aki elcsen egy pár száz forintos csokit vagy bizsut?

Szabálytalan gyöngyszem Káptalantótiban

Hogy üzemeltethet egy asszony egy sikeres piacot a birtokán úgy, hogy fittyet hány a hatósági előírásokra?

Begyógyszerezte és prostiként kínálta lányát

Tablettákkal elkábítva török férfiaknak adta át a lányát szexuális célokra egy budapesti nő.

Késeltek egy fővárosi piacon

Súlyosan megsérült egy vietnámi férfi, akit vasárnap késeltek meg egy XV. kerületi piacon.

Kamionok lángoltak a piacon

Három kamion gyulladt ki vasárnap hajnalban a Budapesti Nagybani Piacon.

Most érdemes lakást venni


szerző:
2010.07.08. 15:37
Most érdemes lakást venni

Az árak 15-25 százalékkal csökkentek, a kereslet 60-70 százalékkal esett vissza, de élénkülés várható.

Méregdrágán rotyog a leves


szerző:
2010.06.25. 18:08
Méregdrágán rotyog a leves

Háromszor annyiba kerül a bab, a retek, kétszer többe a paradicsom és a paprika a piacokon, mint egy éve.

Erősödött a forint az első forduló után

A piacok nyugodtan fogadták a választások első fordulójának eredményét. A forint erősödött, a BUX egyenletesen emelkedő szinten mozog.

Tovább pang a lakáspiac


szerző:
2010.01.25. 09:59
Tovább pang a lakáspiac

Becslések szerint akár 20 százalék is lefaragható az eredetileg kért árból.

Haldoklik a gépjárműpiac?


szerző:
2009.12.18. 17:21
Haldoklik a gépjárműpiac?

A pénzügyi válság miatt már több mint 200 autókereskedés ment tönkre.

Összetört autópiac


szerző:
2009.12.18. 08:18
Összetört autópiac

A Magyarországon forgalomba helyezett új autók száma egy év alatt 61 százalékkal csökkent.

Halálos tűzvész egy moszkvai piacon

Mintegy ezer négyzetméteren pusztítottak a lángok. A balesetben három ember meghalt.

APEH-ellenőr vs. piaci kofák


szerző:
2009.12.10. 17:42
APEH-ellenőr vs. piaci kofák

Macska egér játék folyik a pénzügyőrök és az árusok között a Józsefvárosi piacon.

385 kiló fokhagyma, hamis pénzért

Az eladó először örült, mert a fokhagyma 251 ezer forintba került volna, de 310 ezer forintot - kapott érte.

Kátyúba jutott a taxipiac


szerző:
2009.11.25. 07:26

Egyre több a hamis áru


szerző:
2009.11.18. 18:11
Egyre több a hamis áru

A válság miatt már nem csak a luxuscikkeket másolják, hanem a gyógyszereket is.

Visszaesett a könyvpiac


szerző:
2009.11.13. 07:28
Porig égett Ukrajna egyik legnagyobb piaca

Teljesen hamuvá égett a Szlavjanszkij piac. A katasztrófának kilenc sérültje van.

32 milliós fogás a Józsefvárosi piacon

Az ellenőrzéskor 300 ezer különféle CD-t illetve DVD-t találtak.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való