KERESÉS search-close

piercing

10 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "piercing"

Az extrém testmódosítások rajongói megmutatták átalakított külsejüket

Sárga szemek, akváriumköröm, tájkép a nyelven, és állatocskák az ajak belső felén. Csak néhány extrém dolog mindazok közül, amelyeket a testmódosítás hívei csináltatnak magukon. Fájdalmas, drága, ám egyre népszerűbb beavatkozásokat mutatunk be, amelyekhez tényleg bevállalós alanyok kellenek.
Erdős Violával készült interjúból, ide kattintva még több részletet láthat.

LÁTNOD KELL: Megtaláltuk Vas megye legextrémebb arcát!

Le van vágva az egyik mellbimbója a másik ki van tágítva, a jobb lába szinte teljesen fekete és megszámlálhatatlan tetoválás fedi a testét. A furcsa külső azonban, szégyenlős belsőt takar! Vas megye valószínűleg legextrémebb arca jövőbeli terveiről mesélt a Fókusz stábjának!

Viki: „Azt mondják, hogy úgy nézek ki, mint egy csöves”

Éva a lányát szeretné jobb belátásra bírni, akinek extrém külsejét nem igazán tudta még elfogadni. Vajon ez hatással van a munkakeresésre is? Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Bori és Roland eljegyzési intim piercinget csináltatnak?

Bori és Roland úgy döntöttek, hogy az eljegyzési gyűrű helyett, valami kevésbé megszokott dologgal mutatják ki egymás iránti szerelmüket…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

„Nekem asszony kell, nem férfi”

Tünde már nem boldog a párkapcsolatában, hiszen férje, Attila nem igazán békült ki felesége stílusváltásával. A tetoválások, a piercingek és a felnyírt haj miatt ugyanis teljesen megváltozott a nő külseje.

„Piercing orrba-szájba”


szerző:
2017.11.03. 18:00
 „Piercing orrba-szájba”

Zsuzsanna és Tibor nem győzik győzködni lányukat, Beát, akinek külsejével ez idáig sem sikerült megbékélniük. A lány egész testét tetoválás fedi, ráadásul testékszereit és raszta haját sem nézik jó szemmel a szülei. Vajon megállítható még ez a szenvedély?

Erdős Viola sosem fogja megbánni!

Az X-Faktor extravagáns énekesnője őszintén mesélt tetoválásiról és testmódosításáról. Honnan jött az ötlet? Milyen előítéletek érik őt nap mint nap? Viola ezekről is lerántotta a leplet!

ByeAlex: „Mi lesz, ha a fájdalom hatására elájulok?”

A 2016-os X-Faktor mentora közösség oldalán élőben közvetítette, ahogy egy tűvel átszúrták a szemöldökét, ugyanis az énekes úgy döntött, piercinget csináltat magának. Mutatjuk a végeredményt! 

Mindenki kedveli a galamlelkű vadembert

Fazekas Ferenccel egy éve találkozott a Fókusz stábja egy tetováló kiállításon. Azóta az orosházi vadember körül megmozdult a világ. Újságok, tévék számolnak be nem mindennapi külsejéről. De ki is ő valójában? Meglátogattuk!

Egyre több a tetovált, festett diák

Festett körmű, vasalt hajú fiúk, tetovált lányok ülnek a padokban. Mi a trend az iskolában?

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való