KERESÉS search-close

plasztika

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "plasztika"

Ken, majd Barbie babává akart válni, most az anyaságra vágyik

Rodrigo Alves sok évnyi Ken babáskodás után jelentette ki, hogy mindig is érezte: valójában nő, méghozzá Barbie. El is indult a fröccsöntött babává válás útján, de mára már ezt az álmot feladta, és egyszerűen csak a Jessica nevet viseli, és anyává szeretne válni.

Miért feküdtek kés alá a ValóVilág plasztikbombázói?

Bomba testű csajok, akik mindig is a képernyőre vágytak. Plasztik szépségek, akik már kislány koruk óta meg akarták mutatni mit tudnak kihozni magukból és a testükből. VV Veronika gyermekáldás előtt is, és utána is sokat alakított magán.

Ezektől a hajmeresztő plasztikai beavatkozásoktól te is dobsz egy hátast!

Dr. Krasznai Zsolt, plasztikai sebész a legelvetemültebb trendekről mesélt a Reggeli nézőinek. Peller Anna fel is tette a nagy kérdést: vajon Meryl Streep átesett már ilyen beavatkozáson? 

Az élő Ken baba úgy döntött, inkább Barbie szeretne lenni

Rodrigo Alves, hírhedtebb nevén az élő Ken baba volt az első férfi, aki kivetette négy bordáját. És, ami még ennél is döbbenetesebb, hogy a csontokat egy befőttesüvegben tárolja. Ezt a műtétet akkor azért vállalta be, hogy kisebb zakót kelljen hordania, de most kapóra jött neki más miatt is... Úgy döntött ugyanis, hogy mostantól inkább nőként folytatja az életét.

Az anyaság tette teljessé VV Veronika életét, aki ismét kés alá fekszik!

Veronika sokak számára az a lány maradt, aki nyolc éve három hónapot töltött a villában, és akit a ValóVilág miatt sokszor láttunk tévében, újságokban. Szó nincs arról, hogy Veronika temetni szeretné a múltat, de azt mondja ő már teljesen más emberré lett. Amióta kislánya megszületett a baráti társasága, az értékrendje is átalakult, és a külsőségek sem érdeklik már annyira. Viszont testének átalakulását nem tudja és nem is akarja elfogadni!

Teljes átalakulás plasztikai sebészkés nélkül

Ez a stylist csodákat művel. Alexandr Rogovnak orosz stylist bemutatja lehetséges a nagy átalakulás plasztikai sebészkés nélkül is, egy jól megválasztott színű és szabású ruhával, csak egy kis smink és frizura kell még hozzá, esetleg kiegészítők. Különösebb pénz befektetés nélkül éri el azt, amiről azt gondolnánk, csak egy sztárnak sikerülhet.

Súlyos testképzavart okozhat, ha valaki állandóan a tükörben nézegeti magát!

Már Magyarországon is megjelent az ún. mirror checking: a testképzavar nagyon sokszor súlyos következményekkel jár, mert egymás utáni esztétikai, plasztikai beavatkozások következhetnek, végeláthatatlanul!

Kelemen Anna igazi arca: ellentmondásos személyiség, aki hosszú ideig csak figyelemre vágyott

12 éve a magyar bulvársajtó állandó szereplője. Kevés olyan szituáció létezik, amiben nem láthattuk még. Mindig kendőzetlenül vállalta testét és véleményét. De próbáljuk meg félretenni egy rövid időre mindazt, amit Kelemen Annáról eddig láthattunk. Otthonában fogadott minket, letisztultan, smink és cicoma nélkül.

 

Top 7 - A nő, akinek dereka majdnem olyan vékony, mint a nyaka

Pixee Fox-nak van a legvékonyabb a dereka ez egész világon. A 29 éves svéd nőnek 40 centis a derékbősége, majdnem olyan vékony a dereka, mint a nyaka. A Pixee Fox valójában művésznév, a hölgyet eredetileg Martina Bartholf-nak hívják és villanyszerelő a szakmája. Kitalálta, hogy olyan dereka lesz, mint Jessicának a „Roger nyúl a pácban” című filmben. A plasztikai sebészeknek hála ez sikerült neki, de hat bordája bánta.

Egyre népszerűbb a hölgyeknél a méretes hátsó, de mit szólnak a férfiak?

A vastag ajkak és a férfiak fókuszát eltérítő keblek után a nagy hátsók jöttek divatba. Sokan direkt növesztik és edzenek rá, azt egyelőre nem tudjuk, hogy kényelmesebb vagy esztétikusabb? A most következő riportunk fenekestül felforgatja a véleményeket.
Vasvári Vivien és Ganxsta Zolee ide kattintva részletesen kifejti véleményét.

Lukács Miki esztétikai beavatkozásra készül?

Még Peller Anna sem sejtette, hogy mire szánta el magát a férje.

A Céllövölde játékot itt tudod megnézni. Ha pedig a teljes adásra vagy kíváncsi, kattints ide!

Nézd meg a többi Céllövölde játékot is!

 

Top 7 - A plasztikázott is lehet természetes?

Toplistánk hetedik helyén egy olyan hölgy szerepel, aki 2003-ban nyerte meg az év Playmate-je versenyt. Ekkor már szilikonos keblei voltak, de kevesen tudják róla, hogy mellműtétjét követően egy olyan plasztikai beavatkozása is volt, amelyre egyáltalán nem vágyott. Hargitai Beával és Bódi Sylvivel együtt a nagy triászként emlegették őket

A TOP 10-ből ugyan kimaradtak – de ők is elég furák lettek az évek alatt

A listán méltó helye lenne például a 78 éves, Osca-díjas Faye Dunaway-nek, akiről a túlzásba vitt plasztikai beavatkozások miatt nem is sejtenénk, hogy egykor szépségversenyt nyert és gyönyörű volt. Vagy Meg Ryan az egykori cuki csaj, akire már rá sem lehet ismerni.

Top 10: A magyar Britney, aki egy igazi kaméleon

Ő a glamúr lány prototípusa Magyarországon. Egy kis plusz a mellbe, egy kis plusz a szájba és egy kis átszabás az orrnál … Azt mondja, egyáltalán nem esett túlzásba.

Top 9: Az élő Ken baba


szerző:
2019.02.27. 22:50
Top 9: Az élő Ken baba

Roddy Doll 100 műtéten esett át, és több, mint 500 ezer fontot, azaz 200 millió forintnál is többet költött szépészeti beavatkozásokra, hogy elérje élete álmát. Megjelenésére egészen egyszerűen nincsenek szavak!

Top 3: Szülés után újabb cici-igazítást tervez az egykori modell

Az egykori szőke kislányból a férfimagazinok sötétbarna sztárja, majd lemezlovas lett, és bejárta a világot. Korábbi fotóin szinte már csak édesanyja ismeri fel az idővel itt-ott „kiegészített” modellt. Mára nem csak külseje, élete is megváltozott, édesanya lett.

Top 1: Gigantikus szájával szerzett világhírnevet

2008-ban robbant be a köztudatba kollagénnel túltöltött szájával, és nem csak Magyarországon söpört végig a híre. Egy amerikai lap például beválogatta a legelfuseráltabb átalakulások közé.

Megdöbbentő átalakulások a Toplistában

Kelemen Anna, Geronazzo Mária és Kustánczi Lia egykori önmagukra már szinte nyomokban sem hasonlítanak, de ők így érzik jól magukat a bőrükben, és picit sem szégyellik, hogy átszabatták magukat. A beavatkozásokról és a miértekről őszintén mesélnek az esti Toplista adásában, amelyben a legmeghökkentőbb átváltozásokat láthatják!

GERONAZZO MARIA: „Mindig is a szám volt az egyik ismertetőjegyem”

Maria 2008-ban robbant be a köztudatba kollagénnel túltöltött szájával, és nem csak Magyarországon söpört végig a híre. Ma este a Toplista adásában láthatod, honnan indult el a plasztikai sebészet végeláthatatlan útján.
A Fókusz riportját ide kattintva nézheted meg.

KELEMEN ANNA: „Nagyon jól érzem magam a bőrömben”

Saját bevallása szerint azóta függ a sebészkéstől, mióta elkezdték érdekelni a fiúk, és alkotott egy víziót magában arról, hogy hogyan is néz ki egy jó nő. Anna úgy éli az életét, ahogyan kinéz, nem árul zsákbamacskát.
A Fókusz riportját ide kattintva nézheted meg.

Szilikonbombázók és megdöbbentő átváltozóművészek

10-es listánkon olyan magyar és külföldi hírességek foglalnak helyet, akiket nem nagyon ismernénk fel a régi képeik alapján, annyi plasztikai beavatkozáson vannak túl. Kérdés, előnyükre vagy hátrányukra változtak?

Akiknek soha nem elég a plasztikából!

A Toplista szerdai adásából azokat az embereket ismerhetik meg, akiknek soha nem elég a plasztikából! Az egyik leghíresebb, vagy inkább leghírhedtebb Jocelyn Wildenstein, aki több mint 1,8 milliárd forintnak megfelelő összeget költött műtétekre. Ám a 71 éves hölgy még mindig nem elégedett az eredménnyel.

Létezik a tökéletes arc? Plasztikai sebésszel kerestük a választ

Manapság nemcsak a nők, de a mai kor férfiai is hajlamosak a tökéletességet hajszolni. De vajon létezik-e tökéletes arc és valóban olyan-e, mint amilyennek elképzeltük? Dr. Krasznai Zsolt adott választ kérdéseinkre.

Ketten összesen 18 plasztikai műtéten vannak túl

Már 2,3 milliónál jár azoknak a száma, akik a szétplasztikázott orosz férfi Aleksandr Shpak és felesége életét szappanoperaszerűen követik. Ránézésre talán nem sokan gondolnák, de a férfi közgazdász, felesége pedig pszichológus és tanár.

Három év után először nálunk szólalt meg Bálint Antónia

Bálint Antónia megszólalt! 3 év után először a Story Extrának ad interjút a volt szépségkirálynő. Elmeséli az öngyilkosság gondolata is megkörnyékezte, amikor elvették a koronáját. Most egy nyomdokaiba lépő fiatal szépség mellett is kiáll, akit plasztikáztatással vádol most a közvélemény úgy, mint egykor Toncsit.

Felismerhetetlenné műttette magát VV Zsófika

A Való Világ 4-ből ismert babaarcú szőkeség még mindig nem elégedett megjelenésével. Mára korántsem néz ki olyan ártatlannak, mint egykor: a sok plasztikai műtéttől szinte alig lehet ráismerni a most sztriptíztáncosnőként dolgozó lányra.

A nőies mell miatt sok férfi szégyelli magát, mi lehet a megoldás?

A nőies mell miatt sok férfi szégyelli magát, sok esetben már csak a plasztika segíthet. Egy fiatal fiú a jó ügy érdekében vállalta fel történetét, bízva abban, hogy a riport erőt ad azoknak, akik ugyanezzel a problémával küzdenek, csak egyelőre még nem mernek beszélni róla.

Mit gondolsz a plasztikai sebészetről?

Manapság egyre több híresség vállalja nyíltan azt, hogy átszabatta magát, kíváncsiak voltunk, sztárjaink mit gondolnak a témáról.

Neked bejönnek a piperkőc férfiak?

A 21. században már nem csak a nők privilégiuma a szépészeti beavatkozás. Egyre több férfi dönt úgy, hogy harcba száll az idő vas fogával.

Snezi „álomnő” szeretne lenni

Szani képtelen lebeszélni a barátnőjét, Snezit a felesleges szépészeti beavatkozásoktól, amit az X-Faktor mentorházas énekesnője sehogy sem tud kiverni a fejéből. Ő ugyanis meg sem áll addig, míg „álomnő” nem lesz…

Ezek a zsírleszívás veszélyei!

Vica minden áron le szeretné beszélni a lányát, Vikit a plasztikai műtétekről. A fiatal lányt viszont nagyon zavarja a túlsúlya, és szinte lebeszélhetetlen a sebészeti beavatkozásokról. A kétségbeesett anyukához egy plasztikai sebész is érkezett, aki tanácsokkal látta el anyát és lányát.

A lány, aki Nicki Minaj szeretne lenni

Petra száj-és mellnagyobbító műtéteknek is alávetné magát, hiszen példaképéhez, Nicki Minaj-hoz szeretne hasonlítani. Ehhez azonban édesanyjának, Olgának is van egy-két szava…

 „A szerelem elszáll, a mellek megmaradnak”

A 17 éves Frida bármit megtenne azért, hogy jobban tetsszen párjának, így még a mellnagyobbítást is bevállalná. Azonban a lány anyukája, Heni sehogy sem tud belenyugodni a keserű ténybe…

Vajon mit fog szólni az apuka?


szerző:
2018.03.27. 18:00
Vajon mit fog szólni az apuka?

Petra hatalmas vallomással készül édesapjának, Ferencnek, hiszen fel szeretné fedni előtte félve őrzött titkát: már nemcsak tervezi a mellnagyobbító műtétet, hanem konkrét időpontja is van. Sőt, két héten belül!

Plasztikázott sztárok a díjátadókon!

Már tavaly is megmondtuk, hogy plasztika nélkül nincs díjátadó gála. Egy évvel ezelőtt a 74. alkalommal megrendezett Golden Globe-on a hollywoodi hírességek megmutathatták, milyen lett az új arcuk, hogy sikerült a plasztikai beavatkozásuk.

Igen, manapság már a férfiak is plasztikáztatnak

Dr. Urszán Albert plasztikai sebész mesélt – az eddig tabunak számító – jelenségről és a leggyakrabban kért beavatkozásokról. Hogyan lehet például valakinek műtéttel kockahasa vagy akár nagyobb pénisze? Mi a különbség a nők és a férfiak megfelelési kényszeréről? Minendre választ adott.

Állítsátok meg Ken babát!


szerző:
2017.10.26. 18:00
Állítsátok meg Ken babát!

Viktória fogadott fiát, Greget szeretné jobb belátásra bírni. A fiú számára mindig is fontos volt a szépség, méghozzá olyannyira, hogy smink nélkül még a boltba sem merészkedik le. Gyerekkora óta lelkes Ken baba gyűjtő, és több plasztikai műtétet is be szeretne vállalni azért, hogy úgy nézzen ki, mint a hőn bálványozott Ken. Viktória bármit megtenne, hogy lebeszélje Greget a szépítkezési beavatkosáról…

A plasztika olyan, mint a drog?


szerző:
2017.10.16. 18:00
A plasztika olyan, mint a drog?

Péter nagyon aggódik lánybarátja, Adrienn miatt, aki a szájplasztikája után annyira megszállottá vált, hogy már más testrészét is meg szeretné operáltatni. A fiú szerint Adrinak egyáltalán nincs szüksége erre, hiszen Adri így is egy nagyon szép lány. Peti már több alkalommal is próbálta lebeszélni lánybarátját, és most reméli, hogy szavai ezúttal nem találnak süket fülekre…

Robi „megmászná Veronika melleit”

Veronika két mellműtéten is átesett, de még mindig kicsinek tartja méreteit, így már a harmadik mellnagyobbításon gondolkodik. Robival ezidáig csak interneten keresztül beszélgetett, és a fiút már az első perctől kezdve megbabonázták Veronika mellei. A személyes találkozás után akár komolyabbra is fordulhat a dolog, viszont a lánynak be kell vallania valamit a munkájával kapcsolatban…

Bea „mellbevágó” bejelentésre készül

Mivel Bea sosem volt elégedett testi adottságaival, ezért bevállalt egy mellműtétet. Azóta már jól érzi magát a bőrében, viszont hamarosan mellfelvarratásra készül. Anyukája a legelső beavatkozást is ellenezte, és még nincs is arról tudomása, hogy lánya már a következőt tervezi. Bea most elárulta neki szándékát…

Farm Vikinek 500 köbcentit hoz a Jézuska

Vivinek egy diéta miatt „lementek a cicijei”, ezért a mellnagyobbítás mellett döntött, amit édesapja nem nézett valami jó szemmel. A kisebb családi balhé ellenére a lány most újabb műtétre adja a fejét. 500 köbcentis melleket szeretne, és reméli, hogy Karácsonyig összegyűlik rá a pénze. Vivi elhatározta, hogy beavatja édesapját a tervébe.

Mikiék a tökéletes női test nyomába eredtek

Dr. Pataki Gergely plasztikai sebész a testképzavar problémájáról mesélt Mikinek és Nagy Sanyinak, akik azt is megtudták: ma már bizony nem csak a nők fekszenek kés alá. Ráadásul egy különleges afrikai misszióról is szó esett, aminek egy célja volt, hogy a rászorulókon segíthessen az orvos csapat.

Attila új cicivel lepte meg szerelmét, de még van, amit átszabatna rajta

Patrícia azért csináltatta meg a melleit, hogy még jobban tetsszen szerelmének, Attila ugyanis imádja a plasztikázott lányokat, és szeretné belőle is kihozni az igazi cicamacát. A lányt négy hónappal ezelőtt műtötték, és nem tagadja, hogy a műtét utáni időszak nagyon nehéz volt. Bár Patrícia elégedett a külsejével, Attila kedvéért feltöltetné a száját, és a fenekét is kerekebbre műttetné, ugyanis ő mindent meg akar tenni annak érdekében, hogy megfeleljen a szerelmének. De vajon Patrícia mit változtatna meg Attilán?

 

 

 

Őszintén a mellnagyobbításról:

Nikit már serdülőkorában zavarta, hogy kicsik a mellei, és képtelen volt elfogadni a testét. Bár a párja nem akarta, hogy plasztikáztasson, Niki már kétszer feküdt kés alá, ugyanis először nem tudták elég közel tenni az implantátumokat. A lánynak most 615 köbcentis keblei vannak, és azt mondja, egyáltalán nem bánja, hogy meghozta ezt a döntést. 

 

Pumped Gabo átoperáltatja az arcát?

Manapság már a férfiak is egyre többet foglalkoznak a külsejükkel. Vannak, akik kisebb szépészeti beavatkozásokat vesznek csak igénybe, de az is könnyen előfordulhat, hogy az erősebbik nem képviselői is komolyabb változtatásokra adják a fejüket.

Fókusz 2017-06-14


szerző:
2017.06.14. 18:55

Fókusz 2017-06-07


szerző:
2017.06.07. 18:55

Smink vs. Plasztika


szerző:
2017.04.26. 08:30
Smink vs. Plasztika

Dr. Krasznai Zsolt, plasztikai sebész és Németh Bianka, sminkes és blogger volt Anna és Miki vendége a témával kapcsolatban.

Napi poszt: Így festett Kim Basinger a plasztikai műtétek előtt

Szépségideál volt, ám a botox csábításának ő sem tudott ellenállni. A képen a 24 éves színésznő látható, összehasonlítva mostani énjével. Neked melyik fotón tetszik jobban?

57 plasztikai műtéten van túl


szerző:
2017.04.06. 17:35
57 plasztikai műtéten van túl

Egyre szörnyebben néz ki a brazil élő Ken-baba, aki már 57 plasztikai műtéten van túl. És még nem volt elég neki, ugyanis legutóbb 3 kilónyi zsírt csoportosítottak át, hogy megkapja álmai popsiját. Rodrigo Alves eddig 144 millió forintnak megfelelő összeget költött arra, hogy minél jobban hasonlítson Barbie baba párjára.

Férfias ráncok!


szerző:
2017.02.08. 17:25
Férfias ráncok!

Nem csak Hollywoodban, itthon is egyre népszerűbbek a plasztikai beavatkozások - most már férfiak körében is. Sőt, van, aki bátran fel is vállalja: Tilinger Attila elárulta, milyen szépítést végeztek arcán, és azt is, hogy miért döntött a műtét mellett. A Muzsika Tv népszerű műsorvezetője nem titkolja, ő már kért orvosi segítséget ráncai eltüntetéséhez.

 

Evelin: „Kim Kardashian orrot szeretnék!”

Evelin, Vivi, Zsolti és Soma az udvaron arról kezdtek el beszélgetni, mit plasztikáztatnának a testükön. A lányok gondolatban több milliót költöttek testükre, Zsolti pedig szerényen bevallotta, hogy neki nincs hiba az arcán.

Kacsaszájak, gumiarcok, új karakterek

Egy plasztikai beavatkozás akkor jó, ha hirtelen nem tudjuk megmondani, mi változott valakin, de tetszik a végeredmény. Viszont nincs minden rendben, ha ránézünk például egy szép arcra, és újra bemutatkozunk egy régi ismerősnek. És sajnos újra az eredetivé varázsolni egy testrészt vagy vonást szinte lehetetlen. Kik azok, akiket a régi képeikről egyáltalán nem lehet felismerni? Elrontott plasztikák következnek!

Story Extra 2016-07-14


szerző:
2016.07.14. 17:25
Élet a gigamellek árnyékában

Pontosan két éve történt, hogy a Fókusz stábját felkereste egy kedves hölgy, hogy Magyarország legnagyobb szilikonmellénél – 1010 köbcentis – dúsabb az övé. Hihetetlen! 

Plasztika: honnantól számít túlzásnak az arcszabászat?

Magasan álló szemöldök, kinyílt tekintet, feltöltött járom ívek, éles állkapocsív és szuperdús ajkak. Ez egy tipikus hollywoodi arcplasztika-receptje. Ezek alapján készült Megan Fox, Blake Lively, Jennifer Aniston, Lindsay Lohan pofija is, és a sor szinte végtelen. De honnantól számít túlzásnak a plasztikáztatás?

Mi történt John Travoltával? – Majdnem elsírtuk magunkat

Hát igen, jó pár év eltelt már a Grease forgatása óta, utána se merünk számolni, hogy mennyi az annyi. Úgy látszik, a színész sem akar a számokkal foglalkozni, nagyon nem viseli jól az idő múlását, szinte már nem is hasonlít egykori önmagára.

​Borzalmas dolog történt a valóságshow-hős fenekével

Már-már Kim Kardashian védjegyévé vált a – szabad szemmel is igen jól látható – telt hátsó. A kétgyermekes anyukának azonban most komoly gondokkal kell szembenéznie méretes feneke miatt.

Világszenzáció! Új arcot kapott a tűzoltó

Orvosi bravúrt hajtottak végre egy tűzoltó arcán, akire szolgálatteljesítés közben ráomlott a tető és harmadfokú égési sérüléseket szenvedett a fején és a felsőtestén. Egy brooklyni kerékpárbalesetben elhunyt művész volt a donos az egész arcát és nyakát is érintő bőrátültetéshez. Egy  A műtétnek köszönhetően visszanyerte normális látását és egy interjúban nemrég elmondta, hogy legfőbb célját is elérheti: ismét vezethet majd.  Mivel szemhéját is elvesztette, szemnyílását egészen szűkre varrták össze szeme védelmében, így a műtétig alig látott valamit. Az eljárás jelentőségéről, most Dr. Krasznai Zsolt plasztikai sebésszel beszélgettünk.

Mikor beszélünk plasztikafüggőségről?

Mindenki a tökéletességre törekszik. nincs mit tenni, ilyenek vagyunk. Egy arányos arc, arányos test, sokkal vonzóbb mindkét nem, számára, és ehhez tud hozzásegíteni a plasztikai sebész, de vajon meddig tesz szebbé a plasztika, és hol van az a pont, amikortól már torzítja a külsőt? Dr. Krasznai Zsolt, plasztikai sebésszel és Orvos-Tóth Noémi, klinikai szakpszihológussal beszélgettünk.
 

Miért feküdt kés alá Horváth Gréta?

Nagy lépésre szánta el magát Horváth Gréta, és tette mindezt a Szelfi kamerája előtt, hiszen bepillantást engedett a mellműtétje részleteibe, egészen az elhatározástól, a megvalósításig. Erről faggattuk reggel Grétát!

Már a férfiak is plasztikáztatnak

Izmos mellkas és kocka has, amihez nem kell heti több óra szenvedés a konditeremben, elég egy sebészkés. Dr. Krasznai Zsolt, plasztikai sebésszel  a legfurcsább és a legnépszerűbb beavatkozásokról beszéltünk.

VV Fanni drámai változáson ment keresztül!

Vadonatúj száját nálunk mutatta meg először! Vendégünk volt még a csütörtöki 8:08-ban Koncz Gábor és Szikora Robi is korábbi mentoráltjaival. S hogy milyen témáink voltak, az tovább olvasva kiderül.

VV Fanni feltöltette az ajkait, de még nagyobbra vágyik

A műszempilla nagyköveteként elhíresült villalakó, VV Fanni nagy lépésre szánta el magát: plasztikai műtétek sorát tervezi, az elsőn már túl is van! Vadonatúj száját nálunk mutatta meg először!

Zsírleszívás után jöhet a combplasztika

A nők 90%-a rosszul érzi magát, ha tükörbe kell néznie, és mindössze 4%-uk elégedett önmagával. dina napi 12 órát végez ülőmunkát. Hiába figyel oda az étkezésre, a mozgásra, nem tudja teljesen kordában tartani a felszaladt kilókat.

Veszélyben volt Alexa élete az Éjjel-Nappal Budapestből?

A sorozatban Alexa mellimplantátumai elmozdultak, és azonnali korrekcióra volt szüksége. Emellet számos más, hasonló komplikáció is adódhat, akár évekkel a műtéti beavatkozás után. Milyen egyéb komplikációk és kockázatok léphetnek fel egy-egy implantátum behelyezésekor, és mire kell ügyelni a műtét után akár évekkel is?

A nők sose elégedettek


szerző:
2015.02.15. 11:00
A nők sose elégedettek

Mármint ami a testüket illeti. Tízből öt hölgy a mellméreteit változtatná meg szívesen. A plasztikai sebészt a műtétek testi-lelki változásairól faggattuk.

Plasztikai műtétek és utóéletük

Mint minden műtét, így a plasztikai beavatkozások is komoly orvosi felügyeletet igényelnek, akár évekkel a műtét után is, mert komoly problémákat okozhat egy elmozdult, vagy egy elöregedett implantátum a testünkben.

Fókusz 14-07-31


szerző:
2014.07.31. 19:30
Fókusz 14-07-31

Tönkrement az élete - Nagyobb melleket akart, végül életmentő beavatkozásra volt szükség. Az asszonyt párja is elhagyta és állását is elvesztette. Nagymenők vagy lúzerek? - Rablás közben elaludtak, vagy beszorultak. De hogy léptek le a Polgár Galéria kifosztói? Extrém sportok - A vizisítől a repülő fánkig. Istenes Bence és Ada nem riadtak vissza a kihívásoktól.

Élet a gigamellek árnyékában


szerző:
2014.06.24. 17:00
Élet a gigamellek árnyékában

Néhány hete mutattuk be Magyarország legnagyobb szilikonmelleinek tulajdonosát, Baj Angelikát és 1010 köbcentis kebleit. Magunk is meglepődtünk, mikor levelet kaptunk az egyik nézőnktől, melyben az állt, hogy bizony nem Angelikáé a legnagyobb szilikonmell itthon.

Az öregedés a sztárokat sem kerüli el

A régebb óta fiatal celebek két dolgot tehetnek: vagy elfogadják, hogy az idő nyomot hagy rajtuk, vagy az örök fiatalság reményében kés alá fekszenek. Utóbbinak azonban meglehetősen beláthatatlan, olykor bizarr következményei lehetnek.

Szűcs Judith nem szégyelli plasztikai műtéteit

Míg sok híresség igyekszik eltitkolni, hogy többek között a sebészének köszönheti múlhatatlan szépségét, az énekesnő nem csinál titkot abból, hogy már többször is kés alá feküdt. Az egykori diszkó királynő őszintén mesélt riporterünknek minderről.

Állásért plasztikáztattam magam! Megéri?

Megdöbbentő, viszont egyre gyakoribb a huszonéves kínai fiatalok körében a plasztikai beavatkozás. Azt remélik ugyanis, hogy így egy állásinterjún nagyobb eséllyel indulhatnak. Hogy valós remény ez-e részükről, illetve milyen veszélyekkel járhat döntésük, arra Dr. Varga Klára, plasztikai sebész és Joó Zsuzsanna, karrier-tanácsadó igyekezett válaszokat adni.

Voksán Virág kés alá feküdt

Virág orrsövényferdülése miatt kés alá feküdt. A műtét 3 hete történt, már a varratokat is kiszedték. A 8:08 – Minden reggel adásában orvosával, Dr. Rezek Ödönnel mesélt a műtétről, és annak fájdalmairól.

Mit tesz meg egy nő a szépségért?

Van, aki saját vérével kezelteti magát, van aki kígyókkal masszíroztatja magát. Számos rémisztőnek tűnő ötlet. Marjai Judit a természetesre, Voksán Virág pedig az edzésre esküszik. Videónkban elmondják, hogy ők mivel tartják formában magukat.

Az intim plasztika növelheti a libidót!

Kevesen tudják, hogy a női intim részek is plasztikázhatók, ami akár a szexuális élet minőségén is javíthat. A beavatkozások közül a leggyakoribb a kisajak plasztika. Dr. László Zsolt plasztikai sebészt faggattuk az intim területet érintő plasztikai beavatkozásokról.

Keresztes Ildikó megműttette az orrát

A X-Faktor mentora nem titkolja, eleinte tartott egy kicsit a műtéttől, végül azonban sikerült rászánnia magát. Ildikó őszintén mesélt a Reflektor kamerái előtt arról, miért érezte fontosnak, hogy kés alá feküdjön.

Kocsis Tibi kés alá feküdt


szerző:
2013.02.01. 19:00
Kocsis Tibi kés alá feküdt

Manapság már egyáltalán nem szégyen, ha valaki plasztikáztatja magát, bár tény, hogy a nők könnyebben felvállalják, mint az erősebb nem képviselői. Kocsis Tibi a közelmúltban elálló füleit műtette meg.

Fókusz 13-01-16


szerző:
2013.01.16. 20:50
Fókusz 13-01-16

Fókusz: Elrontott plasztika - Szépülni akart, de tönkrement az élete. Irén harminc elfuserált műtét után tőlünk kért segítséget. Zokogva búcsúztak - Van, aki karaoke bulikat tart, más könyvet ír. Egykori Malév dolgozók megrendülten mesélnek útkeresésükről. Mr. Dzsingisz Kán - Mesés zenei karrier külföldön! Vendégségben jártunk Mándoki Lászlónál, a nyolcvanas évek popikonjánál.

Szépülni akart, tönkrement az élete!

Irén első elrontott plasztikai műtétjét még vagy harminc követte: átszabták a száját, az arcát, a mellét, a lábát, ő pedig egyre mélyebbre süllyedt. Hozzánk fordult segítségért!

Fókusz 13-01-04


szerző:
2013.01.04. 20:40
Fókusz 13-01-04

Fókusz: Újratöltve! - Malek Miklós nem vállalja a következő X-Faktort, de mit mond a többi mentor? És kell-e helyettesíteni Ördög Nórát? Szeret, vagy nem szeret? - Csobot Adélt és Istenes Bencét már Sebestyén Balázs is kikérdezte arról, hogy együtt vannak-e még. Hókuszpókusz - Mellműtétek, hajfestések és fogyókúrák. Kik voltak 2012 legnagyobb átváltozóművészei?

Molnár Anikó újra kés alá feküdt

Molnár Anikó úgy döntött, harmadszorra is átszabatja mellét. Fél éve érkezett haza Amerikából és azt mondja, szeretné újra a régi Anikót látni a tükörben. A műtét az első lépcső, amint felépült, újra elkezd rendszeresen sportolni.

Tóth Gabi: a nőiesség miatt választotta a plasztikát

Az énekesnő évek óta nem csak különleges hangjáról, de egyedi öltözködéséről is közismert. A 24 éves Gabi mégsem volt elégedett adottságaival, ezért a közelmúltban kés alá feküdt. Úgy gondolta, elébe megy a találgatásoknak és őszintén vállalta döntését.

Egyre jobban hódít a plasztika a férfiak körében

Míg régen titkolták, ma már egyre többen nyíltan felvállalják, ha mesterségesen csinosítják magukat, és kés alá fekszenek. Nőknél toronymagasan a mellműtét vezet, aztán az orr és a szájkorrekció. Manapság a férfiak is keresik a szépészeti beavatkozásokat. Náluk a hajbeültetés az első.

VV Kinga új fület és nagyobb mellett csináltatott

VV Kinga sebészkés alá feküdt, a Fókusz pedig mindenhol ott volt az érkezéstől, az izgatott várakozás pillanatain át, a műtőben, és akkor is, amikor édesapja megérkezett hozzá.

Exkluzív: Seffer doktor a meghurcoltatásról és családjáról

Most az egyszer és soha többet, senki másnak, csak a Fókusznak mutatja meg kisfiát Seffer doktor. A sebész és az egykori szépségkirálynő hosszú ideig vártak Olivérre, aki végül a férfi ellen folyó nyomozás kellős közepén fogant.

Visszafogottra szabatja VV Dya az ajkait

VV Dya úgy döntött, a melle után a szájára is ráfér egy kis push up. A szépészeti beavatkozásra barátnője, Kinga is elkísérte, aki korábban szintén gondolkozott azon, hogy feltölteti felső ajkát.

Seherezádé nagy örömmel fogadta megújúlt melleit

Az eddigieknél 50 köbcentivel nagyobb kebleket hord mostantól a VV szőke üdvöskéje. Seherezádé melleire azonban nem csak ő, hanem orvosai is büszkék.

A fenék mítosz: hogyan tegyük még formásabbá?

Nagy, kicsi, lapos vagy domború – egy női fenék mindenképpen férfi tekintetek tucatjait vonzza. A Fókusz személyi edzővel és plasztikai sebésszel elemezte a nagy rejtélyt.

Plasztikmánia: Veronika új orrot kapott

Nem elég a szilikon a szájba és a mellbe, VV Veronika most úgy döntött, hogy az orrát is átszabatja. Szerelme, Cristofel, pedig támogatja mindenben.

A modellek is a tökéletességet üldözik

A világ legszebb női, akik a testükből élnek: topmodellek, akik nem biztos, hogy tökéletesnek születtek. Az álomszerződésért pedig képesek akár kés alá is feküdni.

Plasztikából is megárt a sok


szerző:
2012.01.20. 07:35
Plasztikából is megárt a sok

Valószínűleg férfiak tömkelegét sokkolta világszerte a hír, hogy Pamela Anderson úgy döntött, kisebbre szabatja a korábban tetemes méretűre dúsított kebleit. Persze Hollywoodban nem Pamela az egyetlen, akinél egy kicsit meglódult a plasztikai sebész fantáziája.

VV Zsófi ejtette a plasztikát és a pasikat

VV Zsófi szokatlanul kerekded arca találgatások tárgya lett. Most mindenkit megnyugtat, nem lett sem drogos, sem alkoholista, a változásnak sokkal prózaibb oka van.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való