KERESÉS search-close

rádiózás

9 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "rádiózás"

Rábai Balázs pihenőt tartott a karrierjében és Ausztráliába ment

Balázs már gyerekkorában is a hírek szerelmese volt, bár nem volt nagy rajongója az olvasásnak, az újságban a híreket sosem hagyta ki. A veszprémi tévénél és rádiónál kezdte, 2000-ben került Budapestre.

Cooky-nak választania kell két szerelme között

Óriási dilemma előtt áll az ország egyik legnépszerűbb rádiós műsorvezetője, hiszen elképzelhető, hogy hamarosan választania kell két szerelme, a rádiózás és a pilóta hivatás között.

Következő rész (2017. július 18.)

Barbi majdnem elájul, mikor felhívják a rádiótól, és felajánlják neki egy műsor vezetését. Gréti biztos benne, hogy Dani titkol valamit előle. Karesz és Milán újra megjelennek Mesinél és Hajninál.

 

Csak a hang számít!


szerző:
2017.04.24. 17:25
Csak a hang számít!

Az arcukat jól ismerjük, a Class-on viszont rádiósként kell bizonyítania Stohl Andrásnak, Pataki Zitának és Janklovics Péternek. Stábunk az második munkanapján látogatta meg a triót.

Újra az éterben Geszti Péter!

Geszti Péter több mint tizenöt év után tér vissza a rádiózáshoz, reggeli műsorában a ’90-es évekről szól minden. Az újrakezdésről jubileumi koncertje előtt beszélgettünk a showman-nel.

Fókusz 2016-12-05


szerző:
2016.12.05. 18:55
Emília nagy kihívások elé néz

A pszichológusnő lelkileg nincs éppen a toppon, de lánya sokat segít neki ebben az élethelyzetben. Közben hatalmas megtisztelés érte Emíliát, amit nem is tud visszautasítani. 

Laci a harmadik Párbaját is megnyerte

A facért a bosszúszomj vitte vissza az előző Párbajról, de estére már ez csak egy fűszer volt ahhoz a célhoz, hogy megnyerje a játékot, magért és Edináért is. A ValóVilágok történetének legizgalmasabb, leghangosabb és legaktívabb Párbaján a résztvevők hihetetlen küzdelemről és szókincsről tettek tanúbizonyságot.

Sokaknál szól a rádió


szerző:
2011.02.24. 19:19
Sokaknál szól a rádió

Több mint 7.3 millió ember hallgatott rádiót januárban. Naponta átlagosan 4 és 12 perc közötti időt fordítottunk rádiózásra.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való