KERESÉS search-close

részeg

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "részeg"

Karesz részegen akarta megverni Milánt

Miután Karesz bánatában leitta magát, pont abba botlott bele az utcán, akivel a legkevésbé sem akart beszélni...

Késsel támadt a rendőrökre egy férfi, majd üveggel dobálta meg őket

Késsel támadt a rendőrökre, majd bezárkózott a lakásába és üveggel dobálta a járőröket egy férfi Komlón. Szombaton este részegen ment haza, rátámadt a feleségére, aki segítséget hívott. A magából kivetkőzött férfit végül a kommandósok fogták el, garázdaság és hivatalos személy elleni erőszak miatt indult nyomozás ellene.

Részeg kamionos sodort el egy kerékpárost

Elsodort egy kerékpárost az ittas kamionsofőr, biztonsági kamera rögzítette a pogányszentpéteri esetet. A kamion fékezés nélkül haladt el az út szélén bicikliző férfi mellett és nem is próbálta kikerülni. A 48 éves helybéli férfi súlyosan megsérült. A kamionos elhajtott a helyszínről, de a rendőrök nem sokkal később elfogták.

Olyan részeg volt a balesetet okozó sofőr, hogy kómába is eshetett volna

Olyan részeg volt, hogy a szakértő szerint kómába is eshetett volna, így vezetett és okozott balesetet egy mélykúti autós Jánoshalma közelében. A férfi nekiment kocsijával egy autósnak, aki ettől az árokba csapódott. A balesetet okozó férfi segítségnyújtás nélkül hazament. A vétlen autós és egyik utasa csak könnyebben, a velük utazó 18 éves fiú viszont maradandóan sérült. A baleset tavaly augusztusban történt, a nyomozást most zárták le a rendőrök.

Részegen, drog hatása alatt ölhetett a Deák téri késelő

Részegen, drog hatása alatt ölhetett a Deák téri késelő - ezt a fiú anyja mondta a Borsnak. Szerinte a gyilkossággal gyanúsított fia sosem volt agresszív, és mindig rendesen viselkedett. Anyja úgy gondolja: a tudatmódosító szerek miatt késelhette halálra áldozatait, két fiút. Barátai azonban arról beszéltek, hogy az egész környék rettegett tőle, mert mindenkibe belekötött.

Ököllel ütötte a buszsofőrt

Részegen támadt a buszsofőrre egy utas, most emeltek vádat ellene. Az eset még februárban, Tatabányán történt, a busz kamerája által rögzített felvételeket azonban most hozta nyilvánosságra az ügyészség. Ezen látszik, hogy az utas megüti a sofőrt, majd miután a vezető lelöki a buszról, visszaszáll és még háromszor, ököllel támad a sofőrre. A busz vezetője zúzódásokkal megúszta.

Részegen akart átkelni a vonat előtt, börtönbe is kerülhet

Részegen akart átkelni a vonat előtt, de beakadt a biciklije a sínek közé és elsodorta a vonat.  Az eset még februárban történt, most vádemelést javasolnak a rendőrök az akkor életveszélyesen megsérült férfi ellen. Vizsgálatuk szerint a kerékpáros veszélyeztette a vasúti közlekedést, börtönbe is kerülhet.

A villamossínekre hajtott és elakadt bérelt autójával egy férfi a Lánchídnál

A villamossínekre hajtott és elakadt bérelt autójával egy férfi a Lánchídnál - erről videó is készült. Azt mondta, a navigációt követte, ezért hajtott a sínekre. A rendőrök megszondáztatták, kiderült, hogy alkoholt ivott. Eljárás indult ellene és a kocsiban keletkezett összes kárt ki kell fizetnie.

Norbi részeg kirohanás megrémisztette barátait

Norbi nem tudta teljesíteni apjával kötött egyessége ráeső részét, ezért leitta magát, ami aggasztotta barátait… Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Olyan részegen ült autóba, hogy beszélni sem tudott

A részeg sofőrről a Budapesti Autósok Közössége kapott videót. Az autó vezetőjének már az is gondot okozott, hogy kinyissa az ajtót, aztán alig tudott beülni. Hiába próbálták lebeszélni a vezetésről, mégis elindult. Kollégánk kiderítette, hogy a Baranya megyei Hosszúhetényben készült a felvétel, egy helyi férfi vezette a kocsit. Feljelentés azonban nem született az ügyben.

Kegyetlen tréfának indult, tragédia lett a vége

Tragédia lett egy kegyetlen tréfa vége. Szigetelőszalaggal egy székhez ragasztottak egy részeg férfit a kocsma teraszán a Fejér megyei Nagylókon, majd magára hagyták. Valószínűleg megpróbálta magát kiszabadítani, de a székkel együtt felborult és a hidegben meghalt péntek hajnalban. A rendőrök szerint három helyi férfi felelős a tragédiáért. Kihallgatták őket, de aztán hazamehettek.

Dávid megcsókolta Borit

Bori vigasztalni próbálta Dávidot, a fiú azonban félreértette a helyzetet… Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Részeg férfi támadt külföldiekre a 17-es villamoson

Üveggel próbált megütni, majd megdobni egy utas egy feketékből álló társaságot szombat este a 17-es villamoson. Az őrjöngő, ittas férfi a trágár szavak mellett azt kiabálta, hogy az utastársai nem magyarok, ezért inkább repüljenek haza. A rendőrök végül elfogták a dühöngő részeget, de kihallgatni még nem tudták, mert állapota miatt kórházba kellett szállítani. A Magyar Helsinki Bizottság szerint nem lépnek fel elég szigorúan a hatóságok az egyre gyakoribb rasszista bűncselekmények ellen.

Elküldte a BKV az ittas buszsofőrt

Az egyik reptéri járatot vezette még szerdán úgy, hogy előtte alkoholt ivott. Egy hónapon belül ez a második hasonló eset. Október végén egy idős utas megsérült, amikor egy másik sofőr indokolatlanul vészfékezett, kiderült, hogy ő is ivott, őt is kirúgták. Az Egységes Közlekedési Szakszervezet elnöke szerint minden vezetőt kötelező lenne munka előtt megszondáztatni, de előfordul, hogy ez csak szúrópróba-szerűen történik meg. A BKK szigorúbb ellenőrzést ígér.

Norbi részegen állított be az iskolába

Norbi bajba került, amikor részegen állított be az órájára… Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Bence részegen feldúlta a tetováló szalont

Vanda rátalált a teljesen kiütött Bencére a tetováló szalonban… Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Dani úgy váltogatja a csajokat, mint testvére a zoknikat

József a féltestvérét szeretné jobb belátásra bírni, aki az állandó részegeskedés mellett a lányokat is gyorsan váltogatja. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Börtönbe is kerülhetnek a buszt elkötő lányok

Akár börtönbe is kerülhetnek a lányok, akik részegen elkötöttek egy buszt még áprilisban a Csongrád megyei Sándorfalván. Lezárult a nyomozás, a rendőrök vádemelést javasolnak. Bebizonyosodott, hogy a három fiatal buli után, részegen lopta el a buszt, és annak, aki a volán mögé ült, jogosítványa sem volt. Minderről pedig videót is készítettek.

Részegen okozott balesetet

Jogerősen 3 év börtönt kapott az a férfi, aki részegen halálos balesetet okozott, majd sérült társait hátrahagyva elmenekült a helyszínről. A 23 éves fiatalember tavaly áprilisban, Komárom-Esztergom megyében, a bajóti pincesoron egy kisbusszal lesodródott az útról és a hegyoldalban állt meg. Ezután elmenekült, nem segített a sérülteknek, akik közül egy 22 éves lány meghalt.

André részegen rendezett jelenetet Orsi új munkahelyén

André a nap közepén jelent meg ittasan Orsi új munkahelyén, hogy visszakönyörögje magát a lányhoz…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Megvert egy 37 éves férfi egy 12 éves kisfiút, mert a gyerek beszólt neki!

Csúfolták a gyerekek, ezért verhette meg egyiküket egy férfi Győrben. A támadó a kocsmából indult hazafelé, amikor anyja szerint a gyerekek mellészegődtek és többször is beszóltak neki. A 37 éves férfi ezután ütötte meg egyiküket. Úgy tudjuk, a 12 éves fiú könnyebb sérüléseket szenvedett.

A szilveszteri buli a feje tetejére állt…

Tibor már jócskán a pohár fenekére nézett, mikor egyszer csak megpillantotta keresztapja kocsiját… Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Balesetet okozott, majd hazament – otthonában fogták el a rendőrök

Balesetet okozott, majd hazament – otthonában fogták el a rendőrök azt a 42 éves mélykúti férfit, aki szerda este autójával áttért a szemközti sávba a Bács-Kiskun megyei Jánoshalma közelében, és emiatt egy autós az árokba borult. A vétlen sofőr nem sérült meg, két utasa igen. A cserbenhagyót a rendőrök kórházba vitték, ugyanis részeg volt, amikor elfogták.

Bicskával támadt a mentősre egy részeg férfi

Akár 12 évet is kaphat az a részeg férfi, aki késsel támadt a mentősre, majd egy fegyőrt is megfenyegetett még márciusban. Fejsérüléssel vitték kórházba és akkor rántott kést, amikor megtudta, hogy a pszichiátriára akarják átszállítani. Mindez Kecskeméten történt, a férfi ellen most emeltek vádat.

Laura részegen fenyegette meg Evelint

Bulizás közben Laura óva intette Evelint…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Dia elzárta Vityától a részeg Zsanit

Zsani teljesen kiütötte magát, Dia pedig kapott az alkalmon, hogy elcsábítsa Vityát…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Bence Bagolynak: „Szedd össze magad, csináld jobban!”

Dia átverte Zsanit. Bagoly megbántotta Bencét. Tivadar segítséget kért Evelintől.

Légpuskával lőtte arcon anyját egy részeg férfi

Életveszélyesen megfenyegette, majd légpuskával arcon lőtte édesanyját egy részeg férfi a Pest megyei Maglódon. Az asszony súlyosan megsérült, kórházba vitték. A támadás még 2017 őszén történt, a férfi ellen most emeltek vádat. Akár három évet is kaphat.

Flóra részegen akadt ki Tamásra

Flóra részegen kiosztotta Tamást…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Bence Diáéket választotta Bagoly helyett?

Miután Bence és Bagoly összevesztek, a fiú belevetette magát a bulizásba Dia társaságával…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Patrik részegnek érezte magát a győzelemtől!

Az eredményhirdetés után Patrik még nem tudta elhinni, hogy megnyerte a versenyt. Mentorával, Sárközi Ákossal közösen mesélték el, hogyan is élték meg a Finálét.

Dávid teljesen kiütve találta meg Laurát az ágyában

Laura részegen befeküdt Dávid ágyába, amivel átlépett egy határt a fiúnál…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Top 9: A legendás Gátvéder az árvízről próbált mesélni

A klasszikussá nemesedett felvétel egy áradó folyó mellett készült, de folyadékhiányban a legendás interjú főszereplője, Béla bácsi sem szenvedett.

André Orsinak: „Nem kell a sajnálatod…”

André féltékeny volt Orsira. Laura táncpartnert keresett a versenyre. Lilinek dilemmája támadt.

Videón az elkötött busz és az üldöző rendőrök

Egy részeg fiatalember csütörtök hajnalban indított el Szegeden egy alig egyhetes Mercedes buszt. Menni akart vele egy kört, de útközben megijedt az arra járó rendőröktől, és őrült száguldásba kezdett. Végül egy fa állította meg. Nemrég bulizó lányok vittek el egy körre egy buszt, az esetről készült riportot megnézhetik ITT.

 

Dénesnek kellett hazavinnie a teljesen lerészegedett Karolát

Karola túlitta magát a Dénessel töltött randiján…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Börtönbe megy az a férfi, aki hasba rúgta édesanyját

Két évre börtönbe kell mennie annak a 31 éves férfinak, aki saját édesanyját rúgta hasba tavaly augusztusban Tolnán. A támadó egyik este éjfélkor részegen ért haza, és üvöltve kért enni az anyjától. A nő nem adott neki, ezért hasba rúgta. Az idős asszonynak eltört a bordája és ki kellett venni a lépét.

Tamás részegen rendezett jelenetet a fodrászat megnyitóján

Tamásból minden rossz érzése előbukkant a fodrászat megnyitóján…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Tamás Szofinak: „A t***m tele van az álmaiddal…”

Tamás kényelmetlenül érezte magát a fodrászat megnyitója miatt. Adri randira ment Márkkal. Mesiéknek pénzre volt szüksége.

Dávid és Laura újra lefeküdtek?

Miután a többiek mind leléptek, Dávid és Laura kettesben buliztak…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Tamás Diának: „Elegem van abból, hogy hülyének nézel!”

Dávid megpróbálta kiverni a fejéből Evelint. Tamás kompromisszumot ajánlott Diának. Mesi új barátokat szerzett.

Elfogták a jegyvizsgálót bántalmazó részeg utast

Beszélni is alig tud, és hetekig nem dolgozhat az a kalauz, akit a gárdonyi állomáson ütött meg egy részeg utas, múlt hétvégén. Eltört az állkapcsa, meg kellett műteni. Támadóját, egy 20 éves fiatalembert pénteken fogták el a rendőrök. Azt vallotta: fáradt volt, ezért ütött.

Fegyőr mentette meg egy mentős életét

Fegyőr mentette meg a mentőst, akire késsel támadt egy részeg beteg Kecskeméten! A férfi azért fenyegette a mentőst, mert a pszichiátriára akarták átszállítani, de ő inkább hazament volna. Ekkor lépett közbe egy fegyőr, aki épp egy rabot kísért kórházba.

Részegen támadt a kalauzra

Megműtötték és ma már otthon lábadozik az a kalauz, akit egy részeg utas vert meg a gárdonyi állomáson. A támadó, akinek nem volt érvényes jegye, egy társasággal utazott, és már a vonaton is veszekedett a kalauzzal, majd le is köpte. A verekedőt a rendőrök keresik, a jegyvizsgálót ma főnökei is meglátogatták.

Testközelből a részeg kapitány ámokfutása

Új felvételeket hoztak nyilvánosságra annak az orosz hajónak az ámokfutásáról, amelyik 10 napja elsodort egy yachtot, majd nekihajtott egy hídnak a dél-koreai Puszan kikötőjében. A teherszállító részeg kapitánya először próbálta letagadni a parti őrségnek, hogy bármi is történt volna - később pedig azzal védekezett, hogy nem értette, mit mondanak neki angolul.
A manőverezésről készült felvételt itt nézheti meg hosszabban.

Szinte az egész utcát letarolta egy részeg sofőr Pécsen

Előbb egy beton villanyoszlopot döntött az útra, majd a kocsijával felborult. A járókelők a kerekeire állították a kocsiját, amivel azonnal elhajtott, de csak a következő házig jutott, ahol a kocsifeljárónak ütközött és megrongálta a kukákat. Végül sikerült hazaérnie, nem sokkal később otthonában fogták el a rendőrök.

Bori: „Sosem láttam még Rolandot ennyire részegen…”

Roland teljesen részegen állított be Bori szüleihez…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Lili vissza akar térni a lakóhajóra?

Rolandot kikészítette új lakhelyük. Mesi zavarodott volt az előző esti csók miatt. Tivadarnak problémái akadtak Szofival.

Bécy gyógyszertől bódultan, teljesen szétcsúszva vitte haza Tamást a munkahelyéről

Tamás véletlenül túl sok gyógyszer vett be a fájdalmaira, amitől teljesen kikészült…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Trokán Nóra tanárnője lerészegedett

Szilárd, Lilla és Júlia együtt mentek el a tanár úr 20 éves osztálytalálkozójára, ahol egy összecserélt pirulás doboz miatt az igazgatóhelyettes elázott.

Elesett és mérgében visszapillantókat tört

Elesett a hóban, ez pedig annyira feldühítette, hogy rongálni kezdett. Ezt mondta a rendőröknek az a fiatalember, aki a gyanú szerint több autó visszapillantó tükrét is letörte éjjel Debrecenben. Úgy tudjuk, hogy a gyanúsított részeg volt. A rendőrök még a helyszínen elfogták.

Jogsi nélkül, részegen vezetett, leégette a házat

Többször elítélték már ittas vezetésért és kábítószer birtoklása miatt is - most két év börtönt kapott az a sofőr, aki még 2014-ben jogosítvány nélkül, részegen egy ház falának hajtott Püspökladányban. Az udvaron kidöntött egy gázcsonkot, a gáz belobbant és minden porig égett…

Teherbe ejtette az unokáját

Teherbe ejtette unokáját a nagyapa - 12 év fegyházra ítélték. A kislány mindössze 14 éves volt, amikor először megerőszakolta, majd ezt több mint egy éven át folytatta. Meg is fenyegette a kislányt, aki sokáig senkinek nem mert szólni. A férfi azt állítja, csak egyszer feküdt le a lánnyal, de olyan részeg volt, hogy arra sem emlékszik.

Szilárd meztelenül fürdőzött Karolával

Szilárd és Karola görbe estét tartottak, aminek a végén ismét közel kerültek egymáshoz…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Lali 30. születésnapja legendásra sikerült!

Lali 30 éves lett. Karola kiborult Teóra. Borit felkavarta Áron felbukkanása.

31 autó tükrét rúgta le a részeg fiatal

Egy részeg fiatal 31 autót rongált meg szombat hajnalban Budapesten. A gyanúsított a legtöbb autóról a visszapillantó tükröt rúgta le. A rendőröket egy szemtanú értesítette, majd a térfigyelő kamerákon is észrevették, hogy mit csinál, ezután kapták el. Az első becslések szerint több százezer forint a kár.

Orsi eszméletlen állapotba talált rá az anyjára

Miután Zsuzsa és Joe összevesztek, Orsi felkereste az édesanyját, akit borzalmas állapotban talált meg…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Tamara az utcán szedte össze a részeg, sérült Marcit

Tamara aggódva kereste Marcit, akit végül részegen, a sérülésétől legyengülve talált meg…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Ayse szakítani akar Milánnal?

Ginger váratlanul megjelent Joe-nál. Tamara rájött, hogy Marcit megkéselték. Ayse hazatért, de távolságtartó lett Milánnal.

Marcit részegen, Teót gyászolva találták meg a behajtók

Miután Marci besokallt, Teó bárjába menekült, ahol rátalált Gekkó, a pókerjátékos...

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Teó részegen randalírozott az utcán és Szofiéknál

Joe-nak rá kellett jönnie, hogy ő sem lesz már fiatalabb. Teó szembesült azzal, hogy mennyi mindent vesztett el. Anna Boriék kedvében akart járni.

Bence: „Soha nem éreztem magam ilyen tehetetlennek és szomorúnak…”

Marci újabb mélypontra jutott, miután megtudta, hogy Bence és Orsi között már akkor is volt valami, amikor még Ő járt Orsival…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Bori befogadta Annát a Bécy-villába

Bori felkereste Annát. Bence aggódása a testvéréért fokozódott. Evelin segíteni próbált Laurának, hogy legyőzhesse a félelmeit.

Bence Teónak: „Marcinak azért van az iskolában a helye, hogy ne olyan legyen, mint te…”

Bence megpróbálta jó útra terelni öccsét, aki azonban csúnyán átverte őt.

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Részegen, más kocsijával rombolt

Büfébe hajtott egy autós Vásárosnaményban, a Tisza-parton. A kocsi a vendéglőben állt meg, teljesen tönkretette a berendezést. A baleset nem sokkal zárás után történt, így az épület már üres volt, ezért nem történt tragédia. A kocsiban egy részeg férfi ült, akinek nincs jogosítványa. Azt mondta a rendőröknek, hogy fáztak a barátnőjével, amikor megláttak egy kocsit, amiben benne volt a kulcs. Beültek, majd amikor beindították az autó megindult.

Bence szenvedélyes csókkal támadta le Orsit

Orsi a barátnője, Zita szülinapi bulijának a szervezésébe menekült a Bence miatti feszültség elől. Miközben Orsi és Marci átéltek egy szerelmes bulis estét, addig Bencéből előtörtek az érzelmek, és a fájdalmáról őszintén beszélt Teónak. Ezt követően Bence frusztráltan és részegen felbukkant a bulin, ahol először összetűzésbe került Marcival, majd túláradó érzelmekkel megcsókolta Orsit.

Tamarát örömlánynak nézték a rendőrök

Tamarát és Teót kényes helyzetben kapták el a rendőrök. Bence képtelen volt kordában tartani Orsi iránti érzéseit.

Bori rámászott a részeg Tamásra

Bori teljesen kikészült, amikor Roland bevallotta neki, hogy nem csak egy éjszakát töltött el Annával, hanem kapcsolatot akart kezdeni vele, és el akarta hagyni érte Borit. Elkeseredettségében, Bori titokban le akarta inni magát a klubban. Közben összefutott Tamással, aki a Szofi miatti csalódottsága miatt legalább annyira maga alatt volt, mint Bori. Fájdalmukban egymásra találtak és a Bécy házban ittak tovább. Ott Bori annyira meghatódott, Tamás kedves vigasztalásától, hogy az összezavarodottságában le akart feküdni vele.

Ököllel ütötte négy diákját egy részeg tanár

Egy balatonszárszói üdülőben voltak osztálykiránduláson, amikor állítólag a nyugalmazott rendőr, a diákok hangoskodása miatt kezdett dühöngeni. Már nyomoznak az ügyben.

Dalma:

Dalma magára haragította Laurát, amikor amiatt savazta, hogy szeretne fotómodellként szerepelni. Dalma szabadkozott, mert ő nem rossz szándékkal mondta, amit mondott, és mert tényleg kedveli Laurát. Őszintén bocsánatot kért tőle, és sikerült is kiengesztelnie. Kettesben töltötték a napot, egy kicsit be is csíptek, és Dalma rájött, hogy mennyire tetszik neki Laura, mert nemcsak szexi, de van benne mélység és temperamentum is. Részegen elpróbálták Laura jelenetét, eközben pedig egy csók is elcsattant kettejük között.

Szofi: „Nem akarom, hogy Bécy ott legyen az esküvőnkön…”

Dalma megsértette Laurát. Orsi összezavarodott Bence szavaitól. Szofi kijelentette, nem akarja, hogy Bécy részt vegyen az esküvőjükön.

Ilyen volt, amikor Orosz György „részegen” vezetett műsort

Részlet a 21. évad nyolcadik részéből:

Néha még a legjobbakkal is megesik, hogy kábultan, egy orvosi kezelés után ülnek be a keverő pultok mögé. Egy gond volt csupán Orosz Györggyel, semmi sem maradt meg neki abból a pár órából. De később a szülei meséltek neki...

Nézd vissza itt a teljes adást!

Marci: „Orsinak le kell innia magát ahhoz, hogy velem legyen?”

Orsi nem bírta tovább Tamás lakásában, mikor már nemcsak Teó volt ellene, hanem Marci is lekezelően bánt vele. Evelinnek és Laurának sírta el a bánatát, akik igyekeztek tartani benne a lelket. Miután Orsi némi alkohol segítségével próbált bátorságot meríteni, úgy döntött, elindul Marcihoz. Az események azonban nem várt fordulatot vettek, a fiatalok pedig csúnyán összevesztek.

SZÁGULDOZOTT: kidöntötte a villanyoszlopot, rommá törte autóját

Oszlopokat tarolt le egy autós Győrben. Valószínűleg részegen. A szemtanú elmondja, hogyan száguldozott az autós a balesetveszélyes útszakaszon.

Joe Lalinak: „Tűnjetek el, gyűlöllek benneteket!”

Lali bajba keveredett a faluban. Roland és Bori egy sérült kisállatról gondoskodtak. Levente felfedte az igazi arcát Laurának.

Szilárd egy picikét lerészegedett...

A Tanár ötödik része is bővelkedik majd az izgalmakban, most bele is nézhetsz, hog ezek milyen hatással is lesznek Szilárdra, aki nemkicsit néz majd a pohár fenekére. Ne feledjétek: szombat este 20:00-kor folytatódik a sorozat!

Nem várt vendég toppan be Tóbiáshoz

Tóbiás és Kristóf idilli reggelijét egy ismerős váratlan érkezése szakítja félbe…

Patrik: „Rám szállt a csaj, és le*****tt”

Patrik egy ferde éjszaka alkalmával összegabalyodott egy lánnyal, ami persze nem is lenne nagy bökkenő egy fiatal fiúnál, kivéve, ha az említett lány a legjobb barátod szerelme. Patrik most elhatározta: bevallja bűnét.

Rolandnak a vállán kellett hazavinnie a részeg Annát

Egy kirohanása után, Anna Lilivel menekült el a házból. Amikor Lili faggatózni kezdett Anna ugyan bevallottaa, hogy úgy érzi, Roland kisgyerekként bánik vele, de azt tagadta, hogy szerelmes lenne belé. Este Anna a klubban túl lőtt a célon és a Lili által riasztott Roland még épp időben érkezett ahhoz, hogy megmentse a lányt két erőszakos alaktól.

Ayse és Milán családja leült tárgyalni

Milán és Ayse leültek beszélni a lány szüleivel. Anna teljesen kikészült Roland miatt. Joe rájött, hogy ideje változtatnia az életén.

Részeg volt az elgázolt gyalogos

A férfi a 87-es főúton sétált, akkor ütötte el egy autó. A sofőr azt mondta, hogy a szemből érkező kocsi elvakította, ezért nem vette észre időben a gyalogost. Utána pedig már hiába fékezett. Az elgázolt férfit súlyos sérüléssekkel vitték kórházba.

Ilyen részegnek még sosem láttad a Barátok közt Ádámját!

Pont egy évvel ezelőtt a fotós úgy érezte, romokban van az élete, a párkapcsolata, és a munkája is. Két kétségbeesés közepette az alkoholhoz fordult, és mikor Hanna megpróbálta őt megvigasztalni, abban a percben rámászott a fiatal lányra.

Ittas 12 éves okozott balesetet

Öt ember halálát okozta egy 12 éves fiú Mexikó fővárosában. Természetesen nem volt jogosítványa és még részeg is volt.

Ivott és drogozott is a sofőr

Részeg volt és kábítószert is fogyasztott mielőtt autóba ült a gyanú szerint az a férfi, aki még tavaly gázolt el két embert Budapesten, a VIII. kerületben. A sofőr felhajtott a járdára, majd egy villanyoszlopnak ütközött. Egy 42 éves nő maradandó sérüléseket szenvedett, egy 86 éves férfi viszont másnap belehalt sérüléseibe.

Részegen vezetett, tükröket tört

Három autót rongált meg kocsijával egy részeg sofőr szombaton, ugyanabban az utcában. Kettőnek az oldalát húzta meg, a harmadiknak a tükrét törte le, majd elhajtott. Úgy bukott le, hogy visszament a helyszínre, mert a saját tükre is letört, azt akarta megkeresni.

Joe Marcinak: „Ha még egyszer meglátlak Orsi mellett, nem tudom, mit csinálok veled...”

Gábornak sikerült rávennie Joe-t, hogy tegyen még egy kísérletet arra, hogy megszerezze álmai műhelyét. Sajnos Orsi miatt ez nem jött össze, Joe-nak ugyanis haladéktalanul a lerészegedett lányért kellett mennie az iskolába. Joe nagyon leteremtette Orsit, és megtiltotta Marcinak, hogy kapcsolatot tartson az unokahúgával. Amikor aztán végre odaértek a műhelyhez, a tulajdonos már nem volt ott.

Karesz és Lili durva bosszút álltak Danin

Lili és Karesz berúgtak együtt, majd eldöntötték, hogy bosszút állnak Danin és Evelinen. Elmentek a Bécy-házba és szétverték Dani szobáját, majd miután ennek megünneplésére is ittak még egy kicsit, egymás karjaiban kötöttek ki.

Piros: ˝...ezért is bocs, de nem a legbocsabb!˝

Fényes nappal, részegen próbált lopakodni Piros a Herczeg villa udvarán, ám nem sok sikerrel. Akkora zajt csapott, hogy szinte azonnal feltűnt a jelenléte. Richárd próbálta jobb belátásra téríteni a lányt, de vajon mi lesz ennek a vége?

Piros eljátszotta a maradék esélyét?

Richárd nem tudta megakadályozni Piros vallomását. A lány berontott a nappaliba, hogy kiadja magából érzéseit és gondolatait. Az egyetlen ember, aki örült ennek a jelenetnek, az Lili volt...

A teljes adásért kattints IDE!

Piros részegen mászott be a Herczeg villába

Nagy bánatában felfalt egy egész tál rumba áztatott mazsolát. Majd az alkohol hatására összeszedte minden bátorságát, hogy kitálaljon érzelmeiről szerelmének.

A teljes adásért kattints IDE!

Egy részeg miatt ütköztek össze

Egy részeg férfi miatt történt baleset Vas megyében, amikor Rönökön, a 8-as főúton, a kivilágítatlan biciklijét tolta át a sötétben - ezt a 112 Press hozta le elsőként. Az érkező autós az utolsó pillanatban meg tudott állni, de a kocsiba belerohant a mögötte haladó, a balesetben a ketten sérültek meg.

Iszákos keresztszülők?


szerző:
2017.12.15. 18:00
Iszákos keresztszülők?

Mariann és Szabolcs két éve vannak együtt, és már a második babájukat várják. A fiatal pár most azért érkezett, hogy megkérjék barátaikat: legyenek születendő gyermekük keresztszülei. Bár Szabolcs kétkedve áll a dolog előtt, hiszen állítása szerint barátaik szeretnek felönteni a garatra…

Niki Gábornak: „Zoé azért ment el, mert mindenkin uralkodni akarsz…”

Gábor hiába ellenezte, Niki Evelinnel együtt mégis elfogadta a lábmodell-munkát. Útban a fotózásra Niki és Evelin összefutottak Danival és Lilivel, ami kizökkentette Evelint a nyugalmából. A fotózáson megjelent Gábor, aki részegen követte a lányokat és kiverte a balhét, mire Kornél felmondott Nikinek.

Gábor részegen kirúgatta Nikit

Gábor kiakadt. Tamás provokálni kezdte Teót. Karesz rendhagyó szülinapot eszelt ki.

Evelin Orsinak:

Evelin Zoéval és Orsival akarta tölteni a napot, egészen addig, míg meg nem ismerkedett egy jóképű pasival. Napközben aztán elmentek bulizni, ahol összekaptak, Evi pedig hazaküldte Orsit, aki ahelyett, hogy elment volna, ott maradt és leitta magát. A lányt Tamara találta meg, aki hazavitte az albiba Joe unokahúgát, majd jól beolvasott a férfinak.

Bori Karolához vezető nyomot talált?

A ház lakói keresni kezdték Karolát. Tamara megismerkedett Orsival. Evelin és Orsi csúnyán összekaptak.

Evelin leitatta Orsit

Evelin, még Joe ultimátumának lejárta előtt, szerzett egy próbanapot magának egy rendezvényszervező cégnél. Azért, hogy megünnepelje a munkát, elment Orsival iszogatni, mit sem tudva arról, hogy a lánynak éppen iskolában kéne lennie. Evi részegen vitte haza Orsit, Joe pedig mérgében olyan mondott a lánynak, amit később még nagyon megbánhat.

Fizetőkapunak hajtott a részeg

Horrorbaleset Kaliforniában. Teherautó hajtott a San Francisco-ba vezető egyik híd fizetőkapujába. A bent ülő útdíjkezelő meghalt. A sofőrt őrizetbe vették a rendőrök. A gyanú szerint részegen vezetett.

Részeg biciklis miatt büntették

A jogosítványa bánhatja egy férfinak, hogy koccant egy szabálytalan kerékpárossal. A rendőrség szerint hiába ment a biciklis az egyirányú utcában forgalommal szemben, ráadásul ittasan, elsőbbséget kellett volna adni neki. A biciklis 20 ezres bírságot kapott, a sofőrt nem jogerősen 50 ezer forintra büntették és három hónapra eltiltották a vezetéstől.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való