KERESÉS search-close

részegség

36 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "részegség"

Claudia megdöbbentő titkot árul el a múltjából

Az üzletasszony és Tünde lazítós estéje nem éppen úgy alakult, ahogy tervezték…

Dóri párja gyakran toppan haza ittasan…

Viktor egy héten többször is a pohár fenekére néz, ráadásul az is előfordult már, hogy kezet emelt szerelmére. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Reni a sárga földig itta magát?

Úgy tűnik, kemény buli volt az éjjel, hiszen Vivi részegsége után Reni is egyhamar felöntött a garatra. Csoki pedig teljesen kiakadt...

Ayse szakítani akar Milánnal?

Ginger váratlanul megjelent Joe-nál. Tamara rájött, hogy Marcit megkéselték. Ayse hazatért, de távolságtartó lett Milánnal.

Bori befogadta Annát a Bécy-villába

Bori felkereste Annát. Bence aggódása a testvéréért fokozódott. Evelin segíteni próbált Laurának, hogy legyőzhesse a félelmeit.

Bence Teónak: „Marcinak azért van az iskolában a helye, hogy ne olyan legyen, mint te…”

Bence megpróbálta jó útra terelni öccsét, aki azonban csúnyán átverte őt.

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Tamarát örömlánynak nézték a rendőrök

Tamarát és Teót kényes helyzetben kapták el a rendőrök. Bence képtelen volt kordában tartani Orsi iránti érzéseit.

Mátét kitették otthonról: elég volt a részegségből?

Máté napok óta az utcán húzza meg magát, miután a szülei kidobták otthonról. A fiú állandó részegsége, eltűnései és a lakásból ellopott pénzek miatt a szülei elküldték. Máté változtatni akar, hiszen haza szeretne menni. Vajon sikerül közös nevezőre jutnia a szüleivel?

Ráskó Eszter: „Nincsen csúnya nő, csak kevés alkohol”

Részlet a 21. évad harmadik részéből:

A humorista szerint a részegség sok mindent kihozhat az emberből, ő maga pedig mániákus életvezetési tanácsadóvá változik át egy-egy ferde éjszakán. Sőt, az is előfordul, hogy Beyoncé bőrébe bújva indul haza…

A teljes adást itt tudod megnézni!

Joe romantikus kirohanása elgyengítette Tamara szívét

Tamara nagy nehezen adott egy esélyt a Teóval való barátságának, de a közösen eltöltött napon, a férfi részegen megcsókolta Tamarát. Tami részegen hazaindult, de megállította két rendőr. A járőrök haza akarták kísérni Őt, mire Tamara az albérletbe vitette magát. Joe gondját viselte az ittas lánynak, mire Tamara elérzékenyült és megcsókolta Joe-t.

Danit veszélyes sérülésekkel szállították kórházba!

Tamara lerészegedett. Dani új lakást keresett. Lalinál megjelent a testvére.

A Barátok közt Gizije csúnyán megszegi a fogadalmát!

Két évvel ezelőtt, pontosan ezen a napon történt, hogy Bokros Gizella nem bírta tovább, és belekortyolt egyet Balogh Nóra borába. Sajnos ezzel ismét azt érte el Gizi, hogy egy kortynál nem bírta abbahagyni, és csúnyán lerészegedett.

Bécy durván megfenyegette Danit

Joe elhatározta, hogy visszaszerzi Tamarát. Bécy kibékült Evelinnel. Lili és Karesz bosszút álltak.

Dani meglőtte a sógorát


szerző:
2017.11.10. 18:00
Dani meglőtte a sógorát

Dani az augusztus huszadikai ünnepségen egy kissé felöntött a garatra, és mikor egy céllövöldében díjat szerzett magának, úgy fellelkesült, hogy a nem várt siker hevében – és enyhén ittas állapotában – tarkón lőtte sógorát a kezében tartott játékpuskával. Dani nem is érti, hogy egy ilyen parányi tréfa miatt sógora miért szakított meg vele minden kapcsolatot…

Annabella a józan Sanyit szereti

Sanyi és Annabella 2 éve vannak együtt, de a férfi rossz szokása miatt több alkalommal is összevesztek. Bár a férfi nem alkoholfüggő, szeret felönteni a garatra. Annabella szerint párja abszolút megbízható, de amikor iszik, teljesen elveszíti önmagát…

Dani nem érti, Evelin miért aggódik ennyire Roland miatt

Miután  Roland totál szétcsúszott, Evelin próbálja összekaparni, ám a fiú nem hallgat rá és újabb bajokba sodorja magát, amiből - Dani nem tetszése ellenére is - a lány próbálja meg kirángatni.

Bori italba fojtja bánatát

A lány, hogy bírja a klubban a stresszt az italhoz nyúl. Tamás feltárja Bori alkoholproblémáját a kollégái előtt, megtiltja a pultosoknak, hogy alkoholt adjanak neki, mire Bori felháborodottan tagad és elmenekül.

Karola az apja ellen fordítja kishúgát?

Karola reggel ismét összeveszett az apjával, mert Adri az éjszaka elment otthonról, és Gyula azt hitte, hogy Karolánál van. A dühös apa megkérte Karolát, hogy tartsa magát távol a féltestvérétől, de amikor nem sokkal később Adri megjelent a szalonban, Karola bosszút forralt...

Rudi mit gondolt? – Áginál erőszakkal semmit sem ér el!

A volt katona hiába mutatja magát erősnek, és macsónak. Nagyon is tudjuk, eléggé megviselte, hogy Aliz kidobta őt, így kézenfekvő, ha teheti, másnál keresi a vigaszt.

Maja ezúttal túl messzire ment?

A lányok csajos estét tartanak, de Maja túlságosan a pohár fenekére néz, agresszív lesz, és magára marad. Otthon ezután még Kristóf szeretőjével, Angélával is egymásnak esnek, a részeg lány nem tud uralkodni magán és „meglepetést” hagy Angéla táskájában…

Evelin: „Levi, érzek irántad valamit!”

Evelin Majával és Szilvivel elment egy bárba, ahol azonban váratlanul Levi is megjelent egy lánnyal. Evelinen féltékeny lett, később pedig a lány részegen berontott Leviékhez az albérletbe...

Evelin részegen szerelmet vallott Levinek

Evelin a kávézóban ismét összeveszett Levivel, és egy hirtelen ötlettől vezérelve beteget jelentett. Munka helyett pedig Majával és Szilvivel egy csajos napot töltött együtt egy bárban, ahol azonban váratlanul Levi is megjelent…

Gizi kipenderítette a részeg Petit és Ottót a Rózsából

A fiúk eléggé a pohár fenekére néztek. Gizi gyorsan közbe lépett, és hazaküldte a részeg fiatalokat.

Peti és Ottó tüzet raktak az udvar közepén

Petiék tüzet raktak az udvaron, hogy szalonnát tudjanak sütögetni. A füstös meglepetésnek nem mindenki örült.

Hernádi Judit szerint részegen semmit sem érdemes megfogadni

A Heti Hetes óta kevesebbet láthatjuk a televízió képernyőjén, de színházban annál többet. Hernádi Juditot a Belvárosi Színházban az előadás előtt értük utol, és többek között arról faggattuk, mit gondol a karikás szemekről és a másnaposságról és persze az újévi fogadalmakról.

Előző rész (2015. december 21.)

Miklós Nóra kérésére próbálja rávenni Timit, hogy legyen ott az esküvőn.Róbert Attilát kéri fel, hogy legyen a tanúja.Gizella részegsége miatt Bözsinek kell kézbe vennie az esküvői előkészületeket. Ágnes próbálja feloldani a Ludwig és Róbert közti ellentétet

Havonta egyszer részegre isszák magukat

Egyre egészségtelenebbül élnek a fiatalok Magyarországon. Erre figyelmeztet az Nemzeti Egészségfejlesztési Intézet. Az uniós forrásból finanszírozott felmérésük szerint minden második magyar tizenéves naponta iszik koffein tartalmú italt, egy hónapban legalább egyszer pedig részegre issza magát.

A kiszáradás olyan, mint a részegség

Szinte egymás után történtek a balesetek a hőségben. A hármas úton öt autó szaladt egymásba, Szeged mellett az autópályán egy román furgon borult fel, miután a sofőr elaludt. Az M7-es autópályát órákra le kellett zárni, mert 25 tonna friss aszfalt ömlött egy felborult nyergesvontatóból az útra.

„Mekkora pofám van, mikor be vagyok b*szva”

Robi nehéz hétköznapjaiba épp a mindent kíméletlenül megmutató kamerája visz fényt. A furcsa barátság vodkával és Fluorral beszorozva szürreális buliba torkollik, amire Robi nem nagyon tud megbánás nélkül visszagondolni. Kíváncsi vagy a folytatásra is? Kattints ide!

Miért juthat egy 12 éves gyerek alkoholhoz?

Egy tizenhat éves fiú döbbenetes története. Krisztián 12 évesen kezdett alkoholizálni, a családi feszültséget mértéktelen ivással próbálta oldani. Megjárta a poklok poklát, hatalmas akaraterővel, és persze segítséggel leszokott, azt mondja, befejezte az önpusztítást.

Fókusz 14-11-10


szerző:
2014.11.10. 18:00
Fókusz 14-11-10

Fókusz: A bosszú édes íze - A celebek élvezettel dobálták meg Balázsékat, Pákónak viszont mennie kellett. Mindenki megdöbbent - Alföldi Robinak saját fiai közül kellett választania. Miért pont a két Ricsi párbajozott? Nem tagadja - Ambrus Zoli vállalja, hogy néha iszik alkoholt, de rágalomnak nevezi, hogy állandóan részeg lenne.

Ambrus Zoltánt megvádolták


szerző:
2014.11.10. 17:40
Ambrus Zoltánt megvádolták

„Részegen támolygott Ambrus Zoli a kocsmában” – ez a hír jelent meg a napokban az Irigy Hónaljmirigy egykori tagjáról. Fénykép is készült a zenészről, a lap egyik olvasója kapta le, aki azt állította, Zoli annyira felöntött a garatra, hogy alig tudott állni a lábán. Ambrus szerint mindez egyszerűen nem igaz.
 

Ambrus Zoltánt részegséggel vádolták

„Részegen támolygott Ambrus Zoli a kocsmában” – ez a hír jelent meg a napokban az Irigy Hónaljmirigy egykori tagjáról. Fénykép is készült a zenészről, a lap egyik olvasója kapta le, aki azt állította, Zoli annyira felöntött a garatra, hogy alig tudott állni a lábán. Ambrus szerint mindez egyszerűen nem igaz.
 

Több helyszínen az ittasan történő közlekedés veszélyeire figyelmeztető rendezvényt tart a Békés Megyei Baleset-megelőzési Bizottság.

Pityókás papagájokat találtak

Százával találtak papagájokat tántorogva, vagy a földön fekve egy ausztrál városban.

Részeg rendőr vert diákokat


szerző:
2009.10.02. 18:04
Részeg rendőr vert diákokat

Egy szolgálaton kívüli részeg rendőr és a testvére verekedett szegedi diákokkal.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való