KERESÉS search-close

rablás

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "rablás"

Laci bosszúból kirabolja a saját kisboltját?

Mivel nyugalom és csend honol a Mátyás király téren, Oszi azt tanácsolja Lacinak, hagyjanak fel a Szomszédőrséggel; a csalódott férfi pedig úgy dönt, akkor majd ő kezeskedik a tökéletes bűntényről.

Szembeszállt a rablókkal az ékszerbolt tulajdonosa

Öten támadták meg, mégsem gondolkodott, ösztönből próbálta védeni üzletét és magát a kirabolt veszprémi ékszerbolt tulajdonosa. Híradónknak azt mondta: az volt a célja, hogy legalább egy rablóról letépje a maszkot, vagy a rendőrök érkezéséig a helyszínen tartsa. Az üzletét szerdán délután fosztották ki, erről felvételek is vannak. A rendőrök nyomozócsoportot hoztak létre, így keresik a rablókat.

ÉKSZERBOLTI RABLÁS: Ösztönből próbálta védeni üzletét a tulajdonos

Öten támadták meg, mégsem gondolkodott, ösztönből próbálta védeni üzletét és magát a kirabolt veszprémi ékszerbolt tulajdonosa. Az egyik rabló sorra törte össze az üvegvitrineket, társai pedig az ékszereket pakolták ki. Arra azonban nem számíthattak, hogy a boltban dolgozó tulajdonos ilyen vehemensen lép közbe. A férfi előbb egy táblát vágott hozzájuk, majd lökdöste őket és megpróbálta elvenni a táskájukat. Ma már azt mondta, hogy alig emlékszik a történtekre.

10 év után fogták el a gyilkost

Csaknem 10 év után fogták el azt a most 33 éves férfit, aki a gyanú szerint kirabolt és brutálisan meggyilkolt egy 81 éves asszonyt a Borsod megyei Kovácsvágáson. Az ügyben 2014-ben első fokon 18 év börtönre ítélt a bíróság egy másik férfit, akit végül három évvel később felmentettek. A rendőrség idén februárban kapott fülest az ügyben, ezután kezdtek újra nyomozni.

A helyes maszkhasználatra figyelmeztette a trafikrablót az eladó

A helyes maszkhasználatra figyelmeztette a trafikrablót a dohánybolt alkalmazottja, a Pest megyei Bagon. A férfi úgy ment be az üzletbe, hogy arcát nem takarta el rendesen. Az eladó ekkor szólt rá. Ez után derül ki, hogy a 23 éves helyi férfi a trafikot akarja kirabolni. Kést vett elő és 280 ezer forintot zsákmányolt. Elmenekült, de néhány óra múlva elfogták.

Kilenc év késes rablásért

Kilenc év fegyházra ítélte a bíróság első fokon azt a 37 éves férfit, aki fényes nappal, késsel próbált meg kirabolni egy élelmiszerboltot Debrecenben. A férfi a pénztárostól követelte a bevételt, miközben késsel fenyegette. A pénztárosnő kiabálni kezdett, így a férfi egy közeli társasházba menekült. A rendőrök néhány órával később ott kapták el. Az ítélet még nem jogerős.

Gyógykezelésre küldik a zöldségesbolti rablót

Felmentették a szombathelyi zöldségesbolti rablót, aki késsel fenyegette az eladót miközben a bevételt követelte. A bíróság szerint elmeállapota miatt nem büntethető ezért kényszergyógykezelésre ítélték. A férfi a saját lakása alatt működő üzletet próbálta kirabolni tavaly májusban. Az eladó határozott fellépése viszont elriasztotta.

12 év után kapták el a rablót

12 éve rabolt, most fogták el! Rendőrök csaptak le tegnap hajnalban Győrújbaráton arra a 44 éves férfira, aki a gyanú szerint 2008-ban társával együtt kirabolt egy medgyesegyházi dinnyefelvásárlót, majd az ott dolgozó alkalmazottat megkötözte és a mosdóba zárta. A gyanúsítottat napokon belül letartóztathatja a bíróság, társát viszont még keresik.

Fényes nappal rontott rá támadója a nyugdíjas férfire

Csűrbe zárt egy 83 éves nyugdíjast egy 17 éves fiú, hogy kirabolja. Kedden, fényes nappal rontott rá az idős férfira nagyecsedi otthonában. Az áldozat hiába bizonygatta, hogy nincs nála pénz, a fiatal a kertvégi tárolóhoz vonszolta, és hogy ne tudjon közben segítséget hívni, a száját betömte egy ruhadarabbal. A fiút két órán belül elfogták a rendőrök.

Fényes nappal próbált kirabolni egy élelmiszerboltot, kiderült, hogy mellette lakik

Késsel, fényes nappal próbált kirabolni egy élelmiszerboltot egy 37 éves férfi Debrecenben. A pénztárostól követelte a bevételt, miközben a késsel fenyegetőzött. De mivel nem kapott pénzt, hazamenekült. Kiderült, hogy éppen a bolt mellett lakik. Itt kapták el néhány órával később a rendőrök.

Taxisofőr vitte a betörőket Budapesten

Taxisofőr vitte a betörőket Budapesten. A rendőrök péntek este a Gyömrői úton állítottak meg egy Opelt, mert - a gyanú szerint - a benne ülők fél órával korábban betörtek egy házba. A kocsi utasainál megtalálták az onnan eltűnt 11 ezer eurót, azaz csaknem négymillió forintot és ékszereket. A rendőrök szerint a társaság nemcsak most, hanem januárban is ezt a kocsit használta egy betöréskor. Egyikük taxisofőr és akkor még azzal dolgozott. Mostanra azonban levették róla a sárga matricát és a rendszámot.

Jegygyűrűre kellett a pénz, ezért rabolt ki egy dohányboltot

Jegygyűrűt akart venni a barátnőjének, ezért rabolt ki egy dohányboltot egy férfi tavaly augusztusban, Pécsen. Az ügy tárgyalásán derült ki, hogy igazi kétbalkezes rabló volt. A Blikk írta meg, hogy kétszázezer forintot zsákmányolt, de azonnal lebukott, mivel régi ismerőse volt az eladó, aki felismerte. Ügyében hamarosan ítélet születhet.

BKV-s fedélzeti kamerák felvételei alapján azonosították a rablókat

BKV-val ment rabolni egy páros a napokban Budapesten. A villamos és a busz fedélzeti kamerái felvették őket, és mivel nem volt rajtuk maszk, ezek alapján azonosították őket. Egy kisboltot fosztottak ki a II. kerületben, késekkel támadtak az eladóra és a bevételt követelték. A két férfit két nap alatt elfogták, már letartóztatásban vannak. 

Letartóztatták a rablókat

Letartóztatta a bíróság azt a két budapesti férfit, akik csütörtök hajnalban rátámadtak egy vállalkozóra a Borsod megyei Emődön. A férfit bezárták a furgonjába, majd kifosztották az irodáját. Másfél millió forintot zsákmányoltak. A vállalkozónak végül sikerült kiszabadulnia a kocsiból, üldözőbe vette támadóit, akik gázriasztó fegyverrel többször rálőttek. A rendőrök 10 perc alatt elfogták a rablókat.

Bulira kellett a pénz a rablóknak

Azért raboltak, mert azt akarták, hogy legyen néhány jó napjuk. Úgy tudjuk, ezt mondta a rendőröknek az a 18 és 19 éves miskolci fiatal, akik a gyanú szeint légpuskával szerezték meg a bevételt egy debreceni dohányboltból szerdán. Azóta egy újabb trafikrablót keres a rendőrség, tegnap egy másik debreceni üzletet rabolt ki fegyverrel egy 60 év körüli férfi.

Tíz perc alatt elfogták a rablókat

Másfél millió forintot rabolt két férfi Emődön csütörtök hajnalban. Egy telephelyen egy vállalkozót először bezártak a furgonjába, majd amikor az kiszabadult, gázsprével lefújták, és gázriasztó fegyverrel többször rálőttek. A pénzzel elmenekültek. A rendőrök tíz percen belül, még a településen elfogták a támadókat, két budapesti férfit.

Hat éve bujkáló fegyveres bankrablót fogtak el a rendőrök

6 éve bujkáló fegyveres bankrablót fogtak el a rendőrök Budapesten. A férfi a TOP 50-es körözési listán is szerepelt. Unokatestvérével még 2009-ben rabolt ki egy soroksári bankot. Elvették az őr fegyverét, majd a bevétellel elmenekültek.

Álomnyaralásból rémálom? Így előzd meg!

Mi tegyünk, ha utazásunk során kirabolnak minket? Németh Péter, biztosítási szakértő adott választ az aggasztó kérdésre.

Autópálya menti pihenőkben fosztogatott egy társaság

A rendőrök négy óra alatt elfogták az autópálya-pihenőkben fosztogató tolvajokat. A gyanú szerint három kunszentmiklósi férfi parkoló autók üvegeit törte be, így jutottak hozzá az értékekhez. Volt olyan, hogy az alvó sofőr mellől lopták ki a pénztárcáját. A benne lévő pénzt azonban szétszórták, így tudták csak lerázni a férfit, akit megloptak.

Tamarát elrabolták és késsel fenyegették a para bohócok!

Tamara gyanútlanul beült a bohócnak öltözött Sanyi mellé az autóba, arra azonban nem számított, hogy egy rablás résztvevőjévé és egyben túszává válik...

Kerítésléccel és puszta kézzel támadtak meg egy férfit

Kerítésléccel és puszta kézzel támadt rá és rabolt ki négy fiatal egy 50 éves férfit a gyanú szerint szombat hajnalban Nyíregyházán. A legfiatalabb támadó csak 14 éves. A csapat kifigyelhette, hogy a férfi egyedül sétál az állomás felé. Mobiltelefont, tabletet és készpénzt raboltak. Órákon belül elfogták őket, és az elrejtett értékek is előkerültek. Ráadásul nem is akárhogyan: a tableten beállított ébresztő, éppen a házkutatáskor szólalt meg.

TÉRFIGYELŐ: Alaposan helyben hagyta kirablóját az idős áldozat

Az eset Paraguayban történt. A tolvaj nem sokkal korábban rángatta ki a férfi kezéből a szatyrokat, de a bácsi nem hagyta magát. Utánaszaladt, majd a földre teperte a rablót, és visszaszerezte a holmiját. A tolvajt sem ejtették a fejére. Egy autó mögött bújt el, majd amikor észrevette, hogy a kocsit nem zárták be, felkapott annyi motyót, amennyit elbírt, és elszaladt. Azóta is keresik.

Volt szerelme verethette össze

Törjék össze az arcát - a vallomások szerint ezzel az utasítással küldte két ismerősét volt szerelméhez egy 38 éves újpesti férfi. Ők megverték majd ki is rabolták a nőt. A rendőrök múlt csütörtökön fogták el a rablókat, majd a felbujtó is kézre került. Ha később bűnösnek találják őket, akár tizenegy évre is börtönbe kerülhetnek. 

Két boltot is kirabolhatott

Bozótvágóval is rabolt az a harkányi férfi, akit Jászapátiban fogtak el hétfőn hajnalban. Azzal gyanúsítják, hogy két nap alatt két boltot is kifosztott Baranya megyében a múlt héten. Szerdán Siklóson bozótvágókéssel, pénteken pedig Pécsen zsebkéssel fenyegetőzve rabolt néhány tízezer forintot. Ha később bűnösnek találják, akkor fegyveres rablásért évekre börtönbe kerülhet.

Virágfutárnak adta ki magát az egyik rabló

Virágfutárnak adta ki magát egyikük, így jutottak be a rablók egy nő óbudai lakásába. Megkötözték, betömték a száját, kirabolták végül rázárták a lakást. Az áldozat kiabálását azonban meghallották a szomszédok. A rendőrök nemcsak a támadókat, hanem az áldozat egyik volt barátját is elfogták, akit a rablás kitervelésével gyanúsítanak. 

Biciklivel menekült a késes rabló

Késsel kirabolt egy boltot, majd kerékpárral menekült el a támadó péntek délután Pécsen. Egy vietnámi üzletet fosztott ki, azt nem árulták el, hogy mennyi pénz vitt el. Két nap alatt ez már a második hasonló támadás Baranya megyében: szerdán egy siklósi kisboltot rabolt ki egy bozótvágóval fenyegetőző férfi. Mindkét rablót keresik.

 

FELVÉTELEN: Bozótvágóval rabolt ki egy kisboltot

Bozótvágó késsel rabolt ki egy kisboltot egy férfi Siklóson szerdán koraeste - a bolt biztonsági kamerája rögzítette a támadást. A 20-as éveiben járó, vékony testalkatú férfi arcát maszkkal takarta el, fejére pedig kapucnit húzott. Így ment be az élelmiszerboltba, ahol megfenyegette az eladót és pénzt követelt. Amikor megkapta a bankjegyeket, elmenekült.

Törött borosüveggel fenyegetőzve rabolt ki egy dohányboltot három hete, máris elítélték

Majdnem három és fél év fegyházbüntetésre ítélték azt a 22 éves gyulai férfit, aki három hete egy törött borosüveggel fenyegetőzve rabolt ki egy dohányboltot Békéscsabán. 140 ezer forintot vitt magával, majd a rabolt pénz nagy részét széttépte és szétszórta. A rablás miatt egy korábbi, felfüggesztett büntetését is le kell ülnie. Az ítélet nem jogerős.

Négy év után fogták el a csuklyás rablót

Négy év után fogták el a csuklyás rablót, aki - társaival - fegyverrel támadt egy házaspárra Pest megyében. Megkötözték és kifosztották őket. Az ügy nyomozása közben a rendőrök egy 10 évvel ezelőtti rablást is megoldottak: azt a motorost is elfogták, aki - szintén egy bűntársával - 21 milliót szerzett egy pénzszállítótól Őrbottyánban. Mindketten őrizetben vannak.

Meglepő, hogy miért találta ki az érdi lány saját elrablását

Hazudott a rendőröknek egy 15 éves érdi lány, amikor bejelentést tett a rendőrségen, miszerint elrabolták és megerőszakolták. A rendőrök szerint barátjával találták ki az egészet.
 

 Elítélték a tatabányai horgászházak kifosztóit

A két rabló, a sofőr, és a figyelő is évekig börtönben marad. Elítélték a tatabányai horgászházak kifosztóit. A 4 fős banda három másik megyében is garázdálkodott hónapokon keresztül: lakókocsikat, családi és hétvégi házakat, valamint irodákat is feltörtek. Egyikük kivételével korábban már mindegyiket elítélték hasonló bűncselekmények miatt.

Nemzetközi hírnévre tett szert a hős miskolci buszsofőr

Már a nemzetközi sajtó is a hős miskolci buszsofőrről ír, aki megakadályozta, hogy egy férfi kiraboljon egy nőt a nyílt utcán tíz napja, Miskolcon. A kommentelők szerint sok ilyen, hétköznapi hősre lenne szükség. A férfit a munkaadója, a városi közlekedési cég hétfőn kitüntette.

Buszsofőr zavarta el a támadót

Letartóztatták azt a férfit, aki rátámadt egy idős asszonyra Miskolcon, de kirabolni már nem tudta, mert egy éppen arra közlekedő busz sofőrje a nő segítségére sietett. A sofőr a buszból látta, hogy az út szélén valaki próbálja lerángatni az asszony táskáját a válláról, ezért megállt, és elzavarta a támadót. A rendőrök rövid idő alatt elfogták a 27 éves miskolci férfit. A bíróság letartóztatta, mert attól tartanak, megszökhet, vagy újra megtámadhat valakit. Akár tíz évre is ítélhetik.

HŐS BUSZSOFŐR: „Cselekedni kellett, amíg nem történik nagyobb baj”

Megállította a buszt és elkergetett egy idős nőre támadó rablót egy miskolci buszsofőr. Kiss Károly Zsolt már a távolból kiszúrta, hogy dulakodnak a hídon. A felvételeket a busz fedélzeti kamerája rögzítette egy hete. A buszsofőr csaknem 10 éve dolgozik a közlekedési vállalatnál. Korábban katonaként szolgált évekig. Azt mondja, úgy érezte, hogy mindenképpen cselekednie kell.

Hat évet kapott a rablásért

Hat év fegyházra ítélték jogerősen azt a férfit, aki kirabolt egy postás teherautót Keszthelyen, még 2018 májusában. Fényes nappal emelt el negyedmillió forintot, de a postás észrevette, szóváltásba keveredtek, majd a tolvaj a meg is rugdosta a kézbesítőt.

Elbocsátott jogászt gyanúsítanak a rablással

Jogászként dolgozott, februárban küldték el a hódmezővásárhelyi polgármesteri hivatalból a posta-  és virágboltrablót. Az 51 éves férfi a gyanú szerint múlt héten próbált kirabolni fegyverrel egy postát, majd egy virágboltot Szegeden, hétfőn letartóztatták, 15 évre is börtönbe kerülhet.

Kutyáját uszította egy nőre, a gyanú szerint így rabolt egy 67 éves férfi Budapesten

Áldozatától egy övtáskát zsákmányolt, amelyben 200 ezer forint és mobiltelefon volt. Az eset még kedden történt, a rablót egy órával később elfogták, értékeit pedig visszakapta a nő. Kutyáját elvették a rablótól.

Felvétel készült az április elsejei budai trafikrablásról

Felvétel az április elsejei budai trafikrablásról! Megkötözték az eladót, majd pisztollyal arra kényszerítették, hogy nyissa ki a pénztárgépet. Így rabolta ki két férfi a dohányboltot. Másfél hónapig bujkáltak, néhány napja fogták el őket, vasárnap döntöttek a letartóztatásukról. Úgy tudjuk, nem valódi fegyverrel raboltak, de így is akár 15 évre rács mögé kerülhetnek.

Gyerektalicskával vittek el 50 milliót

Gyerektalicskával tolták el a zsákmányt a betörők egy dunavarsányi házból, Pest megyében. Hárman mentek rabolni még decemberben, most fogták el őket a rendőrök. Akkor törtek be, amikor a ház lakói napokig nem voltak otthon. Pénzt, aranyékszert és drága órákat találtak bent, de két lemezszekrényt is kitéptek a falból. Így összesen 50 milliót vittek el a talicskával.
 

Fél év alatt másodszor rabolták ki ugyanazt a pécsi bankfiókot

Fél év alatt másodszor rabolták ki ugyanazt a pécsi bankfiókot. Kedden délután egy maszkos férfi követelte a pénzt az egyik alkalmazottól, majd amikor megkapta, elmenekült. A rendőrök egy 30 év körüli, köpcös férfit keresnek, hogy mennyi pénzt vitt el, nem árulták el. A rablásban nem sérült meg senki.

Németországban fogták el a szökött bűnözőt

Hamis szlovák papírokkal Németországban bujkált egy magyar bűnöző. A férfi társaival nyolc éve 28 kiló aranyékszert lopott el egy budapesti ékszerboltból, majd egy évvel később kiraboltak egy vietnámi üzletembert is. A szigetszentmiklósi férfit 10 év börtönre ítélték, de megszökött. Végül magyar rendőrök akadtak a nyomára Németországban, ahol csütörtökön fogták el.

A lövöldözést igen, a rablást viszont nem ismerte el

A lövöldözést igen, a rablást viszont nem ismerte el az a 65 éves szerb férfi, aki 2018 novemberében egy győri benzinkútról egy rágót és egy energiaitalt vitt el.  A vád szerint mezítláb, éles fegyverrel a kezében megállított egy autóst és többször a levegőbe lőtt. Ezután ment a benzinkútra. A mai tárgyaláson azt mondta: a történtek előtt egy panzióban ellopták a pénzét és csak segítséget akart kérni.

Fegyverrel rabolt több száz guriga vécépapírt Hongkongban két férfi

A városlakók a koronavírus miatt pánikszerűen vásárolnak fel mindent. Emiatt számos, a mindennapi élethez nélkülözhetetlen termék hiánycikk lett. A kínai hatóságok szerint a betegség megfékezésében hatásos a karantén. Ezért azt kiterjesztik a kór gócpontjának számító, 58 millió lakosú Hupei tartomány egészére. Közben megérkeztek az Egyesült Államokba a Japánban vesztegzár alá vont luxushajóról kimentett amerikai utasok.

Életfogytig tartó börtönre ítélték a rablógyilkost

Életfogytig tartó börtönre ítélte a bíróság első fokon azt a férfit, aki a vád szerint megölt és kifosztott egy idős asszonyt Pécsen 2014-ben. Burkolóként dolgozott áldozatánál, majd hónapokkal később visszatért és leütötte a nőt, amíg társa ellopta a pénzt. Órákkal később a burkoló ismét visszament, és agyonszúrta az asszonyt.

Nem találják a fegyveres rablót

Még mindig kórházban van az a 26 éves debreceni fiatalember, akire öt napja gumilövedékkel lőtt rá - a gyanú szerint - egy ukrán férfi. Úgy tudjuk, a lövöldöző több millió forintot rabolt áldozatától. A gumilövedéket gázriasztópisztolyba töltik, ami ugyan nem minősül lőfegyvernek, mégis súlyos sérüléseket okozhat - mondta Híradónknak egy fegyverszakértő. A rablással gyanúsított férfit még keresik.

Fényes nappal, buszmegállóban rabolt

Elfogták a rendőrök azt a 33 éves férfit, aki a gyanú szerint fényes nappal rabolt ki egy nőt egy debreceni buszmegállóban még januárban. Hátulról, a kabátjánál fogva rántotta le a földre a huszonéves fiatalt, majd többször meg is ütötte. Amint nála volt a nő tárcája, elfutott.

Rablás közben kapták el a rendőrök a gyerekeket

Két 15 éves és egy 13 éves fiú akart kirabolni két embert a Deák téren. A gyerekeket még a rablás közben elkapták a rendőrök, akik épp ekkor tartottak razziát Budapest belvárosában. A rabláson kívül elfogtak még részeg sofőröket, és garázda, kábítószeres fiatalokat is. Erzsébetváros polgármestere az RTL Híradónak azt mondta: egy helyi civilekből álló munkacsoport dolgozik azon, hogy a bulinegyedben lakók nyugodtabban élhessenek a kerületben.

Soha nem engednék szabadon a tatai rablógyilkosokat

Tényleges életfogytiglani fegyházbüntetést javasol a Győri Fellebbviteli Főügyészség a tatai rablógyilkosok ügyében. A 4 fős banda még 2015 decemberében tört be egy családi házba. Az ott élő idős házaspárt olyan brutálisan bántalmazták, hogy a 76 éves férj a kórházban belehalt sérüléseibe, felesége pedig megvakult.

Agyonverte és kirabolta barátja édesanyját, 30 év múlva szabadulhat

Leghamarabb 30 év múlva szabadulhat az a férfi, aki agyonverte és kirabolta gyerekkori barátja édesanyját Dabason. Így döntött a bíróság nem jogerősen. Pénzhez akart jutni, ezért ment be az egyedül élő 70 éves asszonyhoz. A férfi beismerte, hogy ott volt a házban és megütötte áldozatát, de azt tagadta, hogy megölte volna.

Agyba-főbe verte az eladólányt

Rablással és súlyos testi sértéssel vádolja az ügyészség azt a 23 éves fiatalembert, aki még márciusban vitt el pénzt egy nyírmihálydi dohányboltból. Azért, hogy átadja neki a kassza kulcsát, agyba-főbe verte az eladólányt. Áldozatának az erős ütésektől az egyik foga is letört. A rabló a pénzt előbb az alsónadrágjába, majd élettársa bugyijába rejtette, így próbáltak meglépni - sikertelenül.

Kevesebb mint 3 perc alatt kifosztották a busz utasait

2 perc 40 másodperc kellett két kolumbiai rablónak, hogy egy bogotai busz utasait kifosszák két megálló között. A biztonsági kamera testközelből rögzítette az akciót, valamint az áldozatok reakcióit. A rendőrség megállapította, hogy a rablók nem a kijelölt megállóhelyen szálltak fel a buszra - a sofőr szerint azonban nem ilyesmiken múlik a közbiztonság állapota.

Bankrablás után újabb bűncselekmények miatt emeltek vádat

Bankrablás után újabb bűncselekmények miatt emeltek vádat a Szegeden elfogott szerbek ellen. A két férfit még nyáron kapták el, miután 8 ezer eurót raboltak Kassán. Hamis rendszámú kocsival jöttek Magyarországra, hamis útlevéllel jelentkeztek be egy szegedi panzióba. Fegyvereket is találtak náluk, most ezekért a bűncselekményekért is felelniük kell.

Kamionsofőröket raboltak ki

Vádat emelt az ügyészség a román férfi ellen, aki tavaly két kamionsofőrt rabolt ki társával. A rabló elsőként tavaly nyáron, az M1-es autópálya egyik pihenőjében kért segítséget egy kamionostól, miközben társa ellopta a vezetőfülkéből a kamionsofőr táskáját, majd gázsprayvel fújta le az őket számonkérő sofőrt. Októberben ugyanott és ugyanígy csaptak le egy másik kamionosra.

Kő-papír-ollóval döntötték el, hogyan rabolnak

Kő-papír-ollóval döntötték el, hogy kinél legyen a fegyver és ki kérje a pénzt. Fiatalkorúakból álló rablóbandát kaptak el a budapesti rendőrök. A csapatban két 16, két 15 és egy 14 és éves fiú volt. Mindannyian tanulnak, jó családi és anyagi körülmények között élnek. Esténként hét óra után járták a Gellért-hegy környékét, és a sétálókra gázpisztolyt fogtak, úgy raboltak. Szerda este azonban a rendőrök tetten érték őket.

Milán és Bella megakadályozták egy ékszerüzlet kirablását

Milán értesítette a rendőrséget, amikor Bellával gyanakodni kezdtek egy erőszakoskodó férfira, aki egy ékszerüzlethez vitette magát Milán taxijában…

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Marci tragikus autóbalesetet szenvedett útban Teó és Bence felé

Dávid besokallt. Teó megpróbálta felvidítani Bencét. Milán és Bella belefutottak egy furcsa férfiba.

Sárközi Ákos kontra Fördős Zé: vajon átverik egymást?

A séf újra beállt főzni a versenyzőkhöz, azonban kihúzta magának, hogy Zé bármit elvehetett a pultjáról. Emiatt haditervet eszelt ki és mindent eldugott…

Filmbeillő rablás Drezdában

Nyomuk veszett azoknak a rablóknak, akik tegnap filmbeillő módon vittek el ékszereket a drezdai palota kincstárából. A jelenetet, ahogy egyikük egy fejszével szétveri a kincseket tartalmazó vitrint, biztonsági kamera rögzítette. A Bild német bulvárlap szerint az ellopott ékszerek értéke 1 milliárd euró is lehet.

Életfogytiglan a rablógyilkosoknak

A négy férfi még 2015 decemberében rontott rá egy idős tatai házaspárra saját otthonukban. Megverték, megkötözték és kirabolták őket. A 76 éves férj olyan súlyosan sérült, hogy később a kórházban meghalt, felesége pedig egyik szemére megvakult. A napokban a banda három tagját – nem jogerősen – életfogytiglani fegyházbüntetésre ítélték. Negyedik társuk időközben meghalt. 

Három doboz cigaretta volt a zsákmány, hat és kilenc év börtön jár érte a magyar rablóknak

Három doboz cigaretta volt a zsákmány, hat és kilenc év börtön jár érte. Másodfokon is bűnösnek találta a bíróság azt a két fiatalembert, akik Csehországban raboltak ki egy taxist. A férfit egy bicikli-tartozékkal próbálták megfojtani, de a sofőr végül elmenekült. Első fokon is ugyanennyit kaptak a rablók, de végül fegyház helyett börtönre ítélték őket, vagyis enyhébb büntetést szabtak ki rájuk.

Olaszországban fogták el az ékszerboltrablás gyanúsítottját

Olaszországban fogták el a négy évvel ezelőtti mórahalmi ékszerboltrablás egyik gyanúsítottját. A szerb férfi a rendőrök szerint szintén szerb társával megkötözte az eladót, majd 31 millió forint értékű aranyat és pénzt vittek magukkal. Sokáig keresték őket, egyiküket nyáron fogták el. A másikat csütörtök éjjel adták át az olasz rendőrök a magyar hatóságoknak.

27 év fegyházat kapott a rablógyilkos

Jogerősen, összesen 27 év fegyházat kapott a 21 éves rablógyilkos és felbujtója. A vád szerint 2017-ben az akkor 19 éves fiatalember kirabolt, majd egy sörösüveggel annyira megvert egy 87 éves asszonyt Tatabányán, hogy később belehalt a sérüléseibe. Erre az ügyészség szerint nagybátyja buzdította. Mindössze 5 ezer Ft-ot zsákmányolt. A bántalmazó bocsánatot kért. Nagybátyja mindent tagad.

Késsel fenyegette az eladót, elmeállapota miatt nem büntethető

Elmeállapota miatt nem büntethető – az RTL Híradó információi szerint ezért elképzelhető, hogy nem kell börtönbe mennie a férfinak, aki májusban a saját lakása alatti zöldségesboltot akarta kirabolni Szombathelyen. Késsel fenyegette az eladót, a bevételt követelte. A héten vádat emeltek ellene. Az ügyészség kényszergyógykezelésre küldené.

Régiségkereskedőt raboltak ki, évekre fegyházba kerülnek

Maszkban rabolták ki áldozatukat – évekre fegyházba kell menniük. Elítélték a három fős társaságot, amelyik februárban rabolt ki egy régiségkereskedőt Zuglóban. Azzal csalták el a találkozóra, hogy hagyatékot szeretnének neki eladni. Ott azonban rátámadtak, megverték, és késsel fenyegették. Félmillió forintot raboltak el tőle, majd elmenekültek. A bíróság most a két támadót összesen 10 év fegyházra ítélte, társuk megúszta felfüggesztett börtönnel.

16 év a rablópárosnak

Összesen 16 év fegyházat kapott a rablópáros. A vád szerint késsel fenyegették és kirabolta egy 65 éves férfit még tavaly júliusban a Komárom-Esztergom megyei Mocsán. Miután elvették az értékeit, bezárták a házába. Az ítélet nem jogerős.

Fegyházbüntetésre ítélték a gépfegyveres benzinkútrablót

7 év 8 hónap fegyházbüntetésre ítélte a bíróság a gépfegyveres benzinkútrablót. A 44 éves nagykállói férfi a vád szerint még télen rabolt ki egy máriapócsi töltőállomást. Az élesített fegyvert az eladóra szegezte, a pénzt követelte. Amint megkapta a bevételt, elhajtott. Fél órán belül elfogták a rendőrök. Az ítélet nem jogerős.

 

Jóval kisebb büntetést kapott a rablógyilkost

20 évről 12 év fegyházra enyhítette a Szegedi Ítélőtábla annak a férfinek a büntetését, akiről 3 éve derült ki, hogy csaknem 23 évvel ezelőtt ő rabolt ki egy békéscsabai raktárt és ölte meg az ott dolgozó raktárost. A férfi a gyilkosság után elhagyta a maszkját, az abból nyert DNS alapján kapcsolták össze a korábbi gyilkossággal.

Ékszerrablás: a taxis végig közvetítette, merre menekül a tolvaj

Egy taxis végig közvetítette a rendőrségnek, éppen merre menekül a tolvaj, aki pár perccel azelőtt kifosztott egy pécsi ékszerüzletet. Az üldözést a kocsi fedélzeti kamerája rögzítette, a rendőrség a taxisnak köszönhetően tíz percen belül elfogta a tolvajt. A 28 éves brit férfi szeptember elején lopott el 13 millió forint értékű ékszert, mert nem volt pénze. Mindent beismert. Az ügyészség ma emelt vádat ellene.

FELVETTE: Egy taxis végig közvetítette a betörést

Egy pécsi ékszerbolt belső biztonsági kamerája rögzítette a betörést. Egy férfi komótosan vagdalja a kirakat rácsát, majd a szerszámmal széttöri az üveget. Nem sokkal később hozzáfér az ékszerekhez, módszeresen pakolja a zsákmányt a táskájába. Nem tudta teljesen kirámolni a kirakatot, mert megszólalt a riasztó. Erre figyelt föl egy közelben álló taxis, hívta a rendőrséget, a kocsi fedélzeti kamerája mindent rögzített.

Késsel fenyegetőzve rabolta ki a zuglói patikát!

Késsel fenyegetőzve rabolt ki egy zuglói patikát péntek este egy 48 éves férfi. A támadó dulakodott a gyógyszerésszel, akinek többször a nyaka felé szúrt a késsel. Sikerült megszereznie a bevételt, de nem ment messzire. A szemközti buszmegállóhoz szaladt, ott leült, hogy megszámolja a pénzt. Egy szemtanú mindezt végignézte, hívta a rendőröket, akik hamar megérkeztek és elfogták a férfit.

Azt mondta, molesztálta élettársát, ezért ütötte meg a hajléktalant

Molesztálta élettársát, ezért ütötte meg - ezt mondta a bíróságon az a férfi, aki a vád szerint tavaly nyáron úgy megütött egy hajléktalant Tatabányán, hogy az két héttel később belehalt sérüléseibe. A támadó élettársa a bántalmazás után kirabolta a földön fekvő eszméletlen férfit. Az esetet rögzítette egy biztonsági kamera is.

Kirabolták a drogdílert, feljelentette támadóját

Kirabolták a drogdílert, feljelentette támadóját a rendőrségen. A nyomozóknak először azt mondta, hogy csak pénzt és mobiltelefont vett el tőle a rabló. A rendőröknek gyanús lett a történet, a 17 éves fiatal csaknem egy évvel később vallotta be, hogy extasy tabletták is voltak nála, amit taxis ismerősével akart eladni.

Leütötték, majd halottnak tette magát, így menekült meg a támadóktól

Halottnak tettette magát, így menekült meg támadóitól, ezt mondta stábunknak  az a férfi, akit a lakásában fosztottak ki múlt pénteken, éjszaka Göncön. Két helyi fiatalember törte rá az ajtót, leütötték, majd amikor úgy tett, mintha meghalt volna, betették az ágyneműtartóba. Ezután összeszedték az értékeit és elmenekültek. A rendőrök vasárnap fogták el a támadókat.

Éppen kirabolták a kocsmát, ahová inni ment, de teljesen hidegen hagyta

Bemutatjuk a világ egyik legkeményebb férfiját, akit teljesen hidegen hagy még az is, ha körülötte éppen egy fegyveres rablás zajlik.

Letartóztatták a brit ékszerrablót

Egy hónapra letartóztatásba helyzete a bíróság azt a 28 éves brit férfit, aki a gyanú szerint hétfőn hajnalban kirabolt egy ékszerboltot Pécs belvárosában. A lopást több járókelő is látta, sőt, a szemközti házból valaki videóra is vette. A lopással gyanúsított fiatalember hétvégén érkezett Magyarországra, mert itt akart letelepedni.

Összesen 39 év fegyházbüntetés a rablógyilkosságért

A bíróság szerint 2017-ben hárman törtek be egy göncruszkai házba Borsod Megyében. Az egyedül élő 81 éves asszonyt kirabolták és az ítélet szerint az egyik rabló úgy megverte, hogy néhány nappal később a kórházban meghalt. Két év után ma jogerősen is elítélték a három férfit, de a gyilkosságot egyikük sem ismerte el.

Géppisztollyal rabolt 447 ezret a benzinkútról

Bűnösnek vallotta magát a fegyveres rablással vádolt férfi, aki januárban géppisztollyal a kezében rabolt ki egy máriapócsi benzinkutat a vád szerint. Összesen 441 ezer forintot zsákmányolt, még aznap elfogták. Ügyében kedden ült össze először a bíróság - úgynevezett előkészítő ülést tartottak, akár ítélet is születhetett volna, de a vádlott úgy döntött, él a jogával és tárgyalást kér.

LÁTÁSSÉRÜLT ASSZONY: „Az arcomat verte megállás nélkül, meg akart erőszakolni!”

Vérbe fagyva találta meg a férje azt az asszonyt, akire alvás közben támadt rá egy betörő Miskolcon. A látássérült asszony súlyos koponyasérüléseket szenvedett, több hétig volt kórházban, mire felépült. A férfit a napokban fogták el.  

Nem tudta magát túltenni a támadáson a látássérült asszony

Arra ébredt, hogy a betörő rátámadt, össze-vissza verte. Ezt mondta az RTL Híradónak az a látássérült miskolci asszony, akinek a lakásába a nyitott ablakon keresztül mászott be támadója még májusban, az egyik éjszaka. A támadás után hetekig kórházban volt. A férfit pénteken letartóztatta bíróság.

Hogyan kerüljük el, hogy a nyaralás után kirabolt lakás várjon?

Az álomutazás rögtön rémálomba csap át, amikor kirabolt lakásra tér haza a család! A Fókusz stábja olyan hasznos tanácsokat gyűjtött össze, amivel elkerülhetjük a legrosszabbat, illetve riportunkban celebek is megszólalnak, például Vasvári Vivien azt is elárulja, hogy saját takarítónője lopta meg!

Bilinccsel a kezén próbált megszökni a balesetező rendőrautóból

Bilinccsel a kezén próbált megszökni egy balesetező rendőrautóból egy 17 éves fiú Kaposváron. Egy taxi nekiment a rendőrkocsinak, a bent ülő rendőrök is megsérültek, ezt használta ki a fiatal, azonban még a közelben elfogták. Azzal gyanúsítják, hogy orrba vert egy vasúti pénztárost, amikor nem kapott diákjegyet, később pedig kirabolt egy férfit. 

Flóra elrabolta Pamacsot Szofitól

Flóra elrabolta Szofi kutyáját, akit aztán el is veszített az erdőben…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Lélekjelenlétének köszönheti az osztrák nő, hogy élve megúszta a rablást

Megelevenedett horrorfilmbe csöppent egy osztrák kerékpárversenyző nő, akit edzés közben autójával elütött egy mentálisan zavart férfi, majd elrabolta. A sportoló egy elhagyatott házban tért magához meztelenül egy karosszékhez kötözve. Támadója meg akarta fojtani, a 33 éves nő csak óriási lélekjelenlétének köszönheti, hogy élve megúszta a rémtörténetet.

750 kg nemesfémet raboltak

Elképesztő rablás a brazíliai Sao Pauloban. Rendőrnek öltözött banda rabolt 750 kilo aranyat és más értékes fémet zsákmányolt a nagyváros repülőterén. A rendőrségi autónak álcázott kocsikkal érkező rablók túszokat is ejtettek, majd sikerült elmenekülniük. A zsákmányuk értéke eléri a 9 milliárd forintot.

Videón: meg akarta szerezni a 15 éves telefonját, fejbe ütötte a buszmegállóban

Videón a brutális támadás - karóval ütötte fejbe áldozatát egy 20 éves férfi Budapesten tavaly ősszel, most emeltek vádat ellene. Egy 15 éves fiú telefonját akarta megszerezni. A fiú egy padon ült, buszra várt, éppen SMS-t írt az anyjának, amikor a támadó leütötte. A rabló elmenekült, de a térfigyelő kamera lebuktatta. Kiderült, a rendőrök már jól ismerték.

Korábbi áldozatát is megtámadta

Lopott és rabolt szabadulása után az a 26 éves jánoshalmai férfi, aki ellen most emelt vádat az ügyészség. A támadó ráadásul egy évvel korábban már meglopott áldozatától próbált pénzt szerezni, de nem járt szerencsével. Az idős férfitól mindössze 1000 forintot zsákmányolt. Még aznap egy 85 éves nőt is kirabolt, tőle 300 forintot vitt el. Az ügyészség szerint a különös visszaeső most már 15 év fegyházat is kaphat.

Karddal rabolt autót a nógrádi férfi, akár 10 évet is kaphat

Karddal rabolt autót egy nógrádi férfi még tavaly áprilisban, az ügyészség most emelt vádat ellene. A kiszemelt kocsi tulajdonosa először azt hitte, csak kölcsön akarja kérni az autóját, amire nemet mondott. Ez után került elő a kard, így már odaadta a kocsit. A 35 éves férfi fegyveres rablásért akár 10 évet is kaphat.

Veszélyeztetve érezte az életét, ezért rabolt

Tartozott és halálosan megfenyegették, ezért rabolta ki a győri benzinkutat. Ezt mondta a 30 éves férfi ma a bíróságon újságíróknak, miután letartóztatták. Azt állítja saját és családja életét mentette ezzel. Azzal gyanúsítják, hogy péntek délelőtt gázsprayvel lefújta a töltőállomás alkalmazottait, majd a bevétellel távozott. A teljes interjút visszanézheti: ITT!

RABLÁS: a saját életét meg a hozzátartozóit próbálta menteni!

99%-ban biztos abban, ha nem rabolt volna, már nem lenne az élők sorában!- ezt mondta az a férfi, aki csütörtökön gázspray-vel fújta le egy győri benzinkút alkalmazottait, tízmilliót zsákmányolt, majd önként feladta magát. A magyar-szerb állampolgárságú férfi cselekedetét azzal magyarázza, hogy maffiózóknak tartozott, akinek a keze bárhova elér. A 30 éves férfinek édesanyja hiányzik és reméli, hogy a barátnője meg fogja várni!

Videó a benzinkútrablásról


szerző:
2019.06.28. 16:13
Videó a benzinkútrablásról

Videón a rablás előtti percek! Csak az RTL híradónak mutatták meg azokat a felvételeket, amit a győri benzinkút csütörtöki kirablása előtt vett fel a töltőállomás kamerája. Úgy tudjuk, a rabló több mint 10 millió forintot vitt el, miután gázsprayvel lefújta az alkalmazottakat.

Gázsparyvel rabolak ki egy győri benzinkutat

Gázsparyvel rabolt ki egy benzinkutat egy férfi Győrben. Csütörtök délelőtt az automata kút konténerjében az alkalmazottra tört majd lefújta. Ezután elvette a pénzt és az ablakon át távozott. Úgy tudjuk, a benzinkút tulajdonosa próbálta elkapni. Először autóval, majd futva eredt a nyomába.

A saját utasai próbálták kirabolni Milánt

Milánnak segítséget kérnie, amikor három utasa megpróbálta kirabolni őt…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Tamás Flórának: „Senki más nem kell, csak te…”

Tamásnak újra találkoznia kellett Flórával. Diát zavarta, hogy már nem érdekli Vityát. Milánnak kétségei támadtak a taxis munkát illetően.

Félmillió forintot raboltak el egy régiségkereskedőtől

Maszkban rabolták ki áldozatukat, most vádat emeltek ellenük. Az ügyészség szerint egy három fős társaság még februárban rabolt ki egy régiségkereskedőt Zuglóban. Azzal a mesével csalták el a találkozóra, hogy hagyatékot szeretnének neki eladni, de rátámadtak, megverték és késsel fenyegették. Félmillió forintot raboltak el tőle.

Őrizetlenül hagyott kocsikat fosztott ki egy kaposvári férfi

Őrizetlenül hagyott kocsikat fosztott ki tavaly Zalában és Veszprémben egy kaposvári férfi, fegyházat kaphat. Két hét alatt csaknem egymillió forint érték volt a zsákmánya. Keszthelyen bukott le, amikor egy postakocsiból akart elvinni több százezer forintot, de a sofőr tetten érte.

Turistákat raboltak ki Budapesten

Tavaly nyáron a bulinegyedben, előbb az utcán állták körbe áldozataikat, majd fegyverrel is fenyegették őket. A két külföldi férfitól összesen ötvenezer forintot zsákmányoltak. A három támadó ellen most emeltek vádat, akár tizenöt évre is börtönbe kerülhetnek.

Elmeorvos is megvizsgálja a rablót

Valószínűleg elmeorvos is megvizsgálja majd azt a férfit, aki a saját lakása alatti zöldséges boltot akarta kirabolni hétfőn Szombathelyen. Fényes nappal egy késsel fenyegette meg az eladót, a bevételt követelte, de a nő elkergette. A támadót elfogták a rendőrök, a bíróság most elrendelte letartóztatását.

A lakása alatt működő üzletet akarta kirabolni

A lakása alatt működő üzletet akarta kirabolni hétfőn délután egy férfi Szombathelyen. Késsel a kezében követelte a bevételt, de az eladó határozott fellépése megfutamította. Úgy tudjuk, a férfi pszichiátriai beteg. A környéken jól ismerik, mert nem először támadt emberekre.

 

Vízvezeték-szerelőnek adták ki magukat, kirabolták áldozatukat

A négytagú bandát 2015-ben engedte be a lakásába egy idős asszony, nem sokkal később pedig észrevette, amint egyikük éppen összepakolja a pénzt és az ékszereket. Ekkor az egyik férfi úgy megütötte a nőt, hogy összeesett. A banda két tagját most ítélték el, két férfit viszont még mindig keresnek.

Igazinak látszó játékfegyverrel próbált kirabolni

Reális és emberséges - ezt mondta Híradónknak volt tanítványa ítéletéről a pedagógus, akit a 14 éves diák tavaly ősszel igazinak látszó játékfegyverrel próbált kirabolni Jánossomorján. Másnap bocsánatot kért, amit a tanárnő el is fogadott, de feljelentette. A fiú ma a bíróságon azt mondta, megbánta, amit tett.

 

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való