KERESÉS search-close

rabló

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "rabló"

3 millió volt a táskában, a rabló mégis eldobta

Hárommillió forint volt a táskában, a rabló mégis elhajította, mert azt hitte, hogy üres a retikül. Augusztusban fényes nappal, egy debreceni aluljáróban tépte le egy 81 éves asszony válláról a táskát egy 27 éves férfi. Hiába szerezte meg, nem nézett alaposan bele, így fogalma sem volt mekkora zsákmányt eresztett el.

HÉTKÖZNAPI HŐS: Taxis segített elfogni egy idős házaspár támadóját

Bíró Viktor Ernő két fuvar között volt éppen, amikor meglátta, hogy egy idős ember fekszik a földön, a rabló pedig menekül. Követni kezdte a támadót, közben értesítette a rendőröket, akik így pár perccel később elfogták a rablót.

Négy év után fogták el a csuklyás rablót

Négy év után fogták el a csuklyás rablót, aki - társaival - fegyverrel támadt egy házaspárra Pest megyében. Megkötözték és kifosztották őket. Az ügy nyomozása közben a rendőrök egy 10 évvel ezelőtti rablást is megoldottak: azt a motorost is elfogták, aki - szintén egy bűntársával - 21 milliót szerzett egy pénzszállítótól Őrbottyánban. Mindketten őrizetben vannak.

Menetrend szerint érkezett a segítség Miskolcon – buszsofőr kergette el a rablót

A buszvezető épp az Újgyőri piac és a csokigyár közelében szállította utasait, mikor észrevette, hogy egy idős, bottal járó asszonyt rángatnak, és a táskáját próbálják letépni róla. Az elkövető azonban sem a néni lélekjelenlétével, sem a jelenleg az MVK Zrt. 21-es járatán, korábban pedig az Irakban szolgáló buszsofőrrel nem számolt.

Elkergetett egy idős nőre támadó rablót egy miskolci buszsofőr

Megállította a buszt és elkergetett egy idős nőre támadó rablót egy miskolci buszsofőr. A helyi járatot vezető férfi látta, ahogy egy kapucnis alak megpróbálja az idős nő táskáját megszerezni az utcán. A sofőr leszállt, majd ellökte a támadót, aki elmenekült. Az asszonynak az ijedtségen kívül más baja nem lett. A rendőrök csütörtökön fogták el a rablót. A busz fedélzeti kamerája mindent rögzített.

Karok nélkül, siketen és némán próbált meg kirabolni egy ékszerüzletet

Karok nélkül, siketen és némán próbált meg kirabolni egy ékszerüzletet egy fiatal fiú Brazíliában. Az elképesztő jelenetet rögzítette az üzlet biztonsági kamerája. A 19 éves, tolószékes rablót a helyszínen elfogták a rendőrök.

Könnyes szemmel kérte a pénzt egy fegyveres rabló egy szegedi virágboltban

Fehér baseball sapkában, szájmaszkban ment rabolni. Amikor az eladó nem adta oda neki a bevételt, könyörögni kezdett, hogy nagyon nehéz helyzetben van. A boltos végül adott neki ötezer forintot, de riasztotta a rendőröket is, akik egy órán belül elfogták. Kiderült, hogy nem ez volt az első rablási kísérlete.

FEGYVERES RABLÁS: „Megsimogattam a karját, hogy ne csinálja, mert ebből nagy baj lesz”

Könnyes szemmel kérte a pénzt egy fegyveres rabló egy szegedi virágboltban. Fehér baseball sapkában, szájmaszkban ment rabolni. Amikor az eladó nem adta oda neki a bevételt, könyörögni kezdett, hogy nagyon nehéz helyzetben van. A boltos végül adott neki ötezer forintot, de riasztotta a rendőröket is, akik egy órán belül elfogták.

Mise előtt támadt a nőre

Egy templom kapujában támadt meg egy idős nőt az a 21 éves kiskunfélegyházi férfi, akinek szerdán rendelte el a  letartóztatását a kecskeméti bíróság. Miközben a férfi vasárnap megszerezte az asszony táskáját, ő a földre esett és beütötte a fejét. Egy szabadnapos rendőr sietett a segítségére, neki köszönhető, hogy ilyen gyorsan elfogták a rablót.

7 és fél a benzinkútrablónak

7 év 6 hónapra ítélte a bíróság a győri benzinkútrablót. A 30 éves férfi júniusban először gázsprayvel lefújta az egyik győri benzinkút dolgozóit, majd több mint 15 milliós bevétellel távozott. Még aznap feladta magát a szerb magyar kettős állampolgárságú férfi. Letartóztatásakor azt mondta, azért rabolt, mert tartozott, és halálosan megfenyegették. Az ítélet nem jogerős.

A banki alkalmazott simán lenyomta a maszkos támadót

Egy texasi pénzintézet 60 éves női alkalmazottjára egy maszkos férfi támadt, pisztollyal a kezében. Az asszony azonban nem hagyta magát, és szinte pillanatok alatt leszerelte a bűnözőt. Pedig a hölgy is kapott pár ütést, de végül ő bizonyult erősebbnek.

Gázsparyvel rabolak ki egy győri benzinkutat

Gázsparyvel rabolt ki egy benzinkutat egy férfi Győrben. Csütörtök délelőtt az automata kút konténerjében az alkalmazottra tört majd lefújta. Ezután elvette a pénzt és az ablakon át távozott. Úgy tudjuk, a benzinkút tulajdonosa próbálta elkapni. Először autóval, majd futva eredt a nyomába.

Elítélték, de szabadon engedték a pesti késes rablót

3 és fél év fegyházat kapott nem jogerősen az a férfi, aki hétfő este késsel rabolt ki egy nyolcadik kerületi dohányboltot. Egy arra járó fotóriporter vette üldözőbe, és segített a rendőröknek, akik így 7 perc alatt elfogták. Gyorsított eljárásban került tegnap bíróság elé. Az ítélet után azonban szabadon engedték a következő tárgyalásáig.

Rendőrnek adták ki magukat a tolvajok

Rendőrnek mondták magukat, így jutottak be egy fiatal pár lakásába a rablók, aztán kifosztották áldozataikat. Még kedd hajnalban csöngettek be a győri lakásba, és fegyverrel kábítószert követeltek a pártól, majd az értékeikkel távoztak. Két feltételezett rablót már elfogott a rendőrség, harmadik társuk ellen körözést adtak ki. A teljes rendőri akciót megnézhetik ITT

 

A térfigyelő kamerák buktatták le a támadót

Súlyos büntetés lehet a sapkarablásból. Akár nyolc év börtönt is kaphat az a miskolci férfi, aki erőszakkal akarta elvenni egy 16 éves fiútól a sapkáját és a kabátját. A fiú ismerősei a segítségére siettek, ezért a rabló zsákmány nélkül menekült el a helyszínről. A térfigyelő kamerák azonban lebuktatták a támadót.

Kirabolt egy 13 éves gyereket

Gyereket rabolt ki egy 40 éves férfi Ózdon. A 13 éves fiú épp a boltba ment, kezében egy tízezressel, mikor az egyik házból egy férfi észrevette, hogy pénz van nála. Kiugrott az ablakon és a gyerek után szaladt, lefogta a kezeit és elvette tőle a bankjegyet. Elkölteni viszont már nem volt ideje, fél óra múlva a helyi körzeti megbízott ment érte, azóta őrizetben van.

Gyerekeket is kifosztott a rabló

Egy nap alatt öt helyen rabolt, volt, amikor gyerekeket fosztott ki. 12 évet kapott jogerősen a budapesti sorozatrabló. Még 2015 októberében kapták el. Legtöbbször késsel fenyegette meg áldozatait, elvette a pénzüket és a mobiljukat, majd egyszerűen elsétált a helyszínről.

Szupermarket pultjára esett egy rabló

Az álmennyezetet átszakítva egy szupermarket pultjára esett egy rabló az amerikai New Hamshire államban. Azonnal elkapták és őrizetbe vették.

Lányának akart ajándékot a rabló

Ajándékot szeretett volna venni születésnapos kislányának. Ezzel mentegetőzött a bíróságon az a férfi, aki cowboy-kalapban, játékpisztollyal akart kirabolni egy nyugdíjast Óbudán. Az áldozat segítségért kiáltott, mire a támadó elmenekült. A bíróság hat év börtönre ítélte első fokon.

 

Őrjöngött a szerelmes rabló

A vád szerint az 52 éves férfi márciusban rabolt ki egy kisboltot Komádiban. Nem kérte a bevételt, egyszerűen átnyúlt a pulton, és kivette a kisbolt kasszájából, majd ingerülten az eladónőre mutatott. Nem is próbált menekülni, bár a felvételen nem hallatszik, torkaszakadtából üvöltött és őrjöngött. Állítólag szerelmes volt az eladónőbe, aki nem viszonozta az érzéseit.

Késsel támadt a taxisra

Több mint 20 késszúrással rabolt ki egy taxist Budapesten a támadója. Hajnali háromkor támadta meg Pesterzsébeten. A sofőrnek volt annyi ereje, hogy segítséget kérjen társaitól. A taxis az arcán, a kezén és a nyakán sebesült meg. Súlyos sérülésekkel vitték kórházba, ahol megműtötték, stabil az állapota. A rablót még keresik a rendőrök.

Hárman teperték le a rablót

Hárman teperték le a postakocsi rablóját – fényes nappal próbált ellopni többszázezer forintot egy férfi Keszthelyen.

 

Elfogták a margitszigeti rablókat

Két nap alatt három embert támadt meg a Margitszigeten az a két fiatal, akiket hétfőn fogtak el a rendőrök. Mindegyik áldozatukat megverték és egy pengével megfenyegették őket. Telefonokat és pénzt vittek el tőlük.

Hatalmas tartozásai voltak, ezért rabolta ki az ékszerüzletet

Ezt mondta a rendőröknek az a férfi, akit a fővárosi Bocskai úti bolt kirablásával gyanúsítanak. A múlt héten pakolta ki az üzletet, társa, egy nő a gyanú szerint a közelben egy autóban várta, azzal menekültek. Szerdán kapták el őket. Úgy tudni, hogy az ékszereket zálogházba adták, a pénz nagy részét pedig elköltötték.

Felvétel a késes rablóról

Az eladó is kést ragadott Győrben egy kisbolt kirablása közben, a rabló azonban elvette tőle, miközben dulakodtak. Az eladó ezután kiszaladt, és megpróbálta a támadóra csukni a bolt ajtaját, de a férfi erősebb volt és kijutott. Azonban nem sokkal később elfogták, és előzetes letartóztatásba került.

Alkoholt vett a rabolt pénzből

Harmincezer forintot zsákmányolt, és alkoholra költötte a késes rabló! Tavaly januárban egy cinkotai boltot fosztott ki a férfi. Kedden emeltek vádat ellene, akár tíz évre is börtönbe kerülhet.

Átverték a rablót a pékségben

Fegyveres támadó fenyegette meg egy pékség eladóját hajnalban, a Pest megyei Pilisen. A pénzt akarta, de menekülőre fogta, amikor rájött, hogy a másik eladó titokban szólt a rendőröknek. A rablónak sikerült elmenekülnie. Még keresik a rendőrök.

 

Zsáknyi ékszerrel motoron próbált menekülni

Társával rabolt ki egy ékszerboltot, de pechjére épp rendőrök voltak a környéken. Felfigyeltek a riasztó hangjára, ezután látták meg a zsákos férfit, aki végül nem tudott elmenekülni. Társát, aki még a rendőrök érkezése előtt elmenekült, néhány órával később elfogták.

Nemcsak rabolt, gyilkolt is

Életfogytig tartó börtönt kapott a trafikrabló. A férfi négy trafikot rabolt ki Baranya megyében, de a vád szerint gyilkolt is. Egy hajléktalant ölt meg egy bozótvágóval, hogy ne tanúskodhasson ellene egy korábbi verekedés miatt.

Futók kapták el a rablót

Gyorsított eljárásban három év szabadságvesztésre ítélték azt a rablót, akit három nappal ezelőtt futók kaptak el a Margitszigeten. A huszonéves férfi a négyes villamoson egy telefonáló nő kezéből kapta ki mobilját, majd megpróbált elmenekülni. A nő azonban a nyomába eredt, majd futók segítségét kérte. A rablót gyorsan utolérték.

18 éves fiú lehetett a rabló

18 éves fiú rabolta ki a várpalotai dohányboltot néhány napja. A rendőrség pénteken fogta el a fiatalt, aki beismerte a rablást. Maszkban, késsel a kezében kényszerítette az eladót a bevétel átadására, miközben hajánál fogva cibálta a nőt, majd 200 ezer forintot vitt magával. A rendőrök őrizetbe vették a fiút.

Véletlenül bukott le a rabló

Már a börtönben kellett volna ülnie, de a 32 éves budapesti férfi inkább sorozatrablásba kezdett. A most elkészült vádirat szerint tavaly tavasszal négy dohányboltot fosztott ki. Mivel egy korábbi bűncselekmény miatt nem vonult be a börtönbe, rendőrök mentek érte. Ekkor derült ki, hogy a tavaly tavaszi sorozatrablás miatt is őt keresik.

 

10 év helyett 5 és fél év - megbocsátott neki az áldozat

Megbocsátott neki az áldozat, ezért kapott csak öt és fél év börtönt a bolti rabló. Tavaly októberben 7 palack bort rabolt el egy kaposvári kisboltból, késsel fenyegette az eladót. Hiába volt símaszkban, a boltos felismerte, mert szinte mindig nála vásárolt. Alig negyed óra alatt elkapták a rendőrök. 10 évet is kaphatott volna.

 

Idős nőkre támadt a rabló

Szabadulása után kevéssel újra rabolt egy budapesti férfi. Mint az RTL Híradó csütörtökön beszámolt róla: kedden, öt óra leforgása alatt két idős asszonyra támadt rá. Táskát és egy arany nyakláncot zsákmányolt. A 33 éves férfit most előzetes letartóztatásba helyezte a bíróság. Visszaesőként akár nyolc év börtönbüntetést is kaphat.

350 ezer forintos hotelszámla maradt a rabló után

350 ezer forintos hotelszámlát hagyott maga után az ékszerbolti rabló. A Blikk írt hétfőn arról, hogy egy fiatalember és barátnője egy hónapot töltöttek egy budai hotelben. Az utolsó napon kiraboltak egy második kerületi ékszerboltot, majd a szállodából fizetés nélkül távoztak. Úgy tudjuk: a rabló bérelt kocsit használt, és azt sem fizették ki. A 26 éves Cseh Marcell ellen nemzetközi elfogatóparancsot adtak ki.

 

Bréking: Tom Hardy a valóságban is egy szuperhős!

A MadMax és a Tabu sztárja kilómétereken keresztül üldözött két rablót London utcáin. Az eset azzal kezdődött, hogy Hardy szemtanúja volt a bűncselekménynek, mikor két tolvaj eltulajdonított egy robogót. Hardy üldözőbe vette őket, majd a tettesek nekicsapódtak egy autónak. Az egyik férfi nem menekült tovább, de a másik még itt sem érezte a vesztét. Gyalog folytatódott az üldözés, majd a menekülőt földre kényszerítette, megmotozta és ezek után átadta a rendőröknek.

Rendőrök törzshelyét rabolta ki

Rendőrök törzshelyét rabolta ki egy fegyveres! Szerda este egy rózsadombi éjjel-nappali dohányboltot fosztott ki a férfi. A trafikban kávé is kapható, ezért a kerületi rendőrjárőrök sokszor állnak meg itt. A rablót ez nem zavarta, és az sem, hogy akcióját több kamera is felvette, sőt a pénztár feletti ipari kamera felvételén közvetlen közelről lehet az arcát látni.

Jóval súlyosabb büntetést kapott

Többször rabolt, mint a Viszkis. 12 évet kapott jogerősen az a rabló, aki hét év alatt 47 pénzintézetet, patikát és kisboltot fosztott ki az országban. Több 10 millió forintot zsákmányolt. Azután bukott le, hogy Miskolcon az egyik rablásnál egy ügyfél nekiesett és letépte a csuklyát a fejéről. Első fokon 9 évre ítélték, ezt súlyosbította jogerősen a másodfokú bíróság.

Egy ország várt erre az interjúra!

Öt éve, ezen a napon az ország egyik leghíresebb rablója úgy döntött, interjút ad a Fókusz Plusz stábjának. A Viszkis, ahogy mindenki ismeri, 13 évet töltött a börtönben, és már alig várta, hogy végre beleszippanthasson a szabadság bódító illatába. Mindeközben Viszkis az RTL riporterét választotta, hogy szemtől szembe elmesélje, saját történetét. Csak egyszer!

Nem gondolta, hogy lebukik

A szokásos ellenőrzésre ment a rendőrségre, eszébe sem jutott, hogy ezzel lebuktatja magát a körúti rabló. Meglepetésére őrizetbe is vették. A férfi ugyanis csütörtökön késsel fenyegetőzve kirabolt egy mobiltelefon boltot Budapesten, a Teréz körúton. A biztonsági kamerák felvették az egészet, a rendőrök így könnyedén azonosították.

Bukósisakban ment rabolni

Nyugodtan internetezgetett a pénzváltó, miközben egy bukósisakos fegyveres épp ki akarta rabolni. De mivel a pult mögött üllő férfi rá se hederített, a rabló pénz nélkül távozott. A pénzváltó Híradónknak azt mondta, azért volt ilyen nyugodt, mert tudta, hogy védi a biztonsági üveg. Az esetről felvétel is készült.

Stoppal menekülhetett a rabló

Csütörtök késő délután rabolt ki egy debreceni boltot egy rabló. Késsel a kezében fenyegette meg az eladónőt, aki nem akarta odaadni a bevételt, ezért dulakodni kezdtek. A bolt kamerája mindent felvett. Azt nem tudni, hogy a támadó pontosan mennyi pénzt zsákmányolt. Gyalog ment el, de a rendőrség szerint néhány száz méterrel távolabb a 4-es főúton leinthetett egy sofőrt.

Autóval menekült a rab, elfogták

Ózdon fogták el kedd este azt a férfit, aki a szlovákiai Rimaszombat börtönéből szökött meg dél körül. A férfi a szlovák rendőrök elől autóval Magyarország felé vette az irányt, és átjutott a határon. A szlovák és a magyar rendőrök közösen folytatták a hajszát, és órákon belül elfogták. Ózd felbolydult a rendőrségi akció alatt, egymást érték a szirénázó rendőrautók, még helikoptert is bevetettek.

Nem tud a gyerekei szemébe nézni a rabló

Nem tud a gyerekei szemébe nézni, nagyon megbánta, amit tett, ezt mondta az utolsó szó jogán az a nő, aki kirabolta azt a dohányboltot, ahol dolgozott tavaly februárban, Egerben. A kétgyerekes háziasszonyt kedden három év nyolc hónap börtönbüntetésre ítélték első fokon. Az asszony sírt a tárgyaláson. A bíróság enyhítő körülményként értékelte, hogy két gyereket nevel egyedül.

35 évet kapott, de azt mondja, ártatlan

Gyilkosságért 35 évet kapott tavaly, de csak most, három évvel az emberölés után árulta el, hogy szerinte ki végzett az áldozattal. Egyik ismerőse ölt - ezt mondta az a férfi, aki a vád szerint megfojtotta, szőnyegbe csavarta és egy ágyneműtartóban rejtette el rabló-társát a Pest megyei Gyálon. Ügye most kezdődött újra a bíróságon.

Tetszik a „Viszkisnek” a róla szóló film

Megjelent az első rövid részlet a Viszkis film forgatásáról. Ambrus Attila életéről Antal Nimród rendező forgat filmet, a videóban a kilencvenes évek egyik legismertebb bűnözője, a viszkis rabló és az őt alakító színész, Szalay Bence közösen mesélnek a filmről.

Piros cipője buktatta le a rablót

Rikító piros cipője buktatta le azt a férfit, aki mobiltelefonokat rabolt egy budapesti aluljáróban. Szeptember elején egy nőt támadott meg, két nappal később, nem messze onnan, társával két fiatalt rabolt ki egy villamosmegállóban. A rendőrök hamar elfogták, társát még keresik.

Elfogták a fegyveres trafikrablót

Elfogták a csepeli trafikrablót. Fél év alatt négy dohányboltba ment be: mindenhol pisztolyt fogott az eladóra, majd elvitte a kasszában lévő pénzt. Volt, ahol az eladó sokkot kapott. Úgy tudjuk, hogy a rablót más bűncselekmények miatt már elítélték, ezért kihallgatása után azonnal börtönbe csukták.

Az ügyfeleket is fenyegette a bankrabló

Néhány percre túszokat is ejtett a rabló, aki fegyverrel a kezében lépett a 10. kerületi bankfiókba csütörtök délután, nem sokkal zárás előtt. Az ott dolgozó alkalmazottat és a bent lévő ügyfeleket pisztollyal fenyegette, és nem engedte ki őket az épületből. A pénztáros odaadta neki a kasszában lévő összeget, úgy tudjuk, többszázezer forintot. A rabló ezután elmenekült, azóta keresik. A biztonsági kamerák mindent rögzítettek.

Gyanúsított van, a zsákmány hiányzik

Csaknem egymillió forint készpénzt és arany ékszereket zsákmányolt a betörő egy családi házban a Heves megyei Ostoroson. A feltételezett tettest már elfogták, de a zsákmánya még nem került elő. Most házi őrizetben van, már volt bűntetve, így akár több évre börtönbe zárhatják.

Egy foga van – ez buktatta le

Alig 10 ezer forintot zsákmányolt, de akár tíz évre is börtönbe kerülhet az egyfogú rabló. A férfi - akit különleges ismertetőjegye alapján neveztek el így a rendőrök - többszörös visszaeső. Korábban is erőszakos bűncselekmények miatt ült börtönben, ezért számíthat a szigorúbb büntetésre. Az ügyészség most emelt vádat ellene. Kiderült, hogy a budapesti sportboltot kirablása előtt fél év alatt tíz bűncselekményt is elkövetett.

Sikoltozott az eladó, elmenekült a rabló

Nem hagyta magát az eladó, a rabló üres kézzel távozott a siófoki kisboltból. A férfi szombat délután ment be az üzletbe, és a bevételt követelte, de a sikoltozó alkalmazott elriasztotta. A rendőrök kevesebb, mint egy óra alatt elfogták. Később kiderült, hogy nem ez volt az első rablása a környéken.

Még a saját nagymamáját is kirabolta

Még a saját nagymamáját is kirabolta a gyanú szerint az a fiatalember, akinek fegyveres rablás miatt elrendelte előzetes letartóztatását a debreceni bíróság.  Szombaton kapták el, miután késsel a kezében kirabolt egy dohányboltot. Több mint 100 000 forintot vitt el, de a rendőrök egy órán belül elfogták.

Születésnapján fogták el az oktogoni rablót

Születésnapján kapták el az Oktogon téri bankrablót. A 43 éves férfi a gyanú szerint még február végén rabolta ki a bankot, több millió forinttal menekült el. A nyomozók hetek óta keresték, végül tegnap délelőtt kapták el a XII. kerületben, éppen a 43-ik születésnapján. Úgy tudjuk, a pénz csaknem felét megtalálták nála a rendőrök. A férfit két másik rablással is gyanúsítják, legutóbb múlt kedden akart kirabolni egy solymári bankot, de innen elzavarták.
 

Lefotózta a lelkész a betörőt

Lefotózta mobiljával a betörőt a mátészalkai református tiszteletes. A férfi annyira részeg volt, hogy alig tudott kimászni az imaház betört üvegajtaján. Az adományokkal teli perselyt akarta ellopni, de ez sem sikerült neki. Nem tudta leszerelni a ládát. Végül elkapták a rendőrök.

Sóért és kenyérért verték össze

Egy kiló sóért és egy kenyérét vert meg brutálisan egy idős férfit Ózdon egy 20 éves fiú. Pénzt követelt, és egyből ütött, végül a nyugdíjas szatyrát vitte magával. Az összevert férfi testvére azt mondta stábunknak, ismerik a támadót, az apja jó barátjuk. A rabló többször is volt már büntetve, most akár évekre börtönbe kerülhet.

Újra kirabolták az utazási irodát

Sokáig fogja emlegetni a szombati napot egy pápai utazási irodában dolgozó nő. Másodszor volt áldozata, hogy kirabolják az üzletet, ahol alkalmazott. Ahogy tavaly karácsony előtt, ezúttal is egy fegyveres férfi ment be a pénzért, és ahogy akkor, most is kereket oldott a rabló. Egyelőre egyik támadót sem találják.

Két magyar is a legkeresettebbek között

Egy listán szerepel a párizsi merényletek főszervezője Salah Abdeslam és két magyar rabló. Méghozzá Európa legkeresettebb bűnözői listáján. Az Europol most elkészült névsorára a 2004-es gépfegyveres pénzszállító rablási kísérlet utolsó résztvevője, Varjú Tibor, és a 2000-ben történt zálogházi rablássorozat egyik tagja, Farkas Róbert került fel. A cél, hogy mindenhol felismerjék őket.

Két vásárló fogta el a rablót

Két vásárló vett üldözőbe egy menekülő rablót Debrecenben, aki a gázpisztolyából többször rájuk is lőtt. A vásárlók ennek ellenére nem adták fel, néhány méterrel arrébb utolérték és leteperték a rablót.

Drogfüggő rabló a dohányboltban

Újabb trafikot raboltak ki Szegeden. Ezúttal egy 25 éves drogfüggő férfi ment be az egyik dohányboltba. Bár fegyver se volt nála, az eladó így is komolyan vette a zavartan viselkedő rabló fenyegetését, és átadta a bevétel egy részét. A pszichológus szerint jól tette, mert egy ilyen ember kiszámíthatatlan.

Csak nőkre támadt a brutális rabló

Nőket rabolt ki, az egyiket meg is erőszakolta az a férfi, akinek pere reggel kezdődött Budapesten. Több, mint 10 évet is kaphat a brutális támadó, aki fogdosta, fojtogatta, rugdosta a nőket. Tavaly tavasszal Pesterzsébeten és Dunaharasztiban szemelte ki áldozatait. Március és május között nyolc nőt támadott meg, volt, amikor néhány ezer forintos zsákmányért.

Megette az aligátor a betörőt

Floridában nem érdemes a bűn útjára lépni, mert veszélyes fenevadakba botlik az ember. Így járt az a szerencsétlen rabló is, aki a rendőrök elől menekülve egyenesen egy hatalmas hüllő kitátott szájába szaladt. :(

A rabló szerint ő az áldozat

Meglepő védekezés a bíróságon: a rabló azt állította, hogy tulajdonképpen ő az áldozat. A 42 éves férfi a vádirat szerint még júniusban elrabolt egy kenyérszállító autót a Vas megyei, Balogunyomban. Símaszkban támadt a sofőrre, majd elhajtott az egy tonna péksüteménnyel megrakott kocsival. Szombathely határában azonban balesetet szenvedett. Akkor fogták el a rendőrök.

Betört a plébániára, de fennakadt a kerítésen

Menekülés közben akadt fenn egy plébánia kerítésén egy férfi Debrecenben, miután betört az épületbe és két laptoppal próbált távozni. A magatehetetlenül lógó betörőt végül egy ott dolgozó nő szabadította ki  szorult helyzetéből, aki azonnal hívta a rendőrséget. A férfi végül visszamenekült a plébániára, hogy elbújjon a rendőrök elől. Ez azonban, ismét rossz döntés volt.

Kirabolta a plébániát, de kifelé menet fennakadt a kerítésen

Meglehetősen balfék betörőről adott hírt a Police.hu: a debreceni plébániát kifosztó férfit az egyik ott dolgozó hölgy szedte le a tüskés kerítésről, amelyen nem sikerült átvergődnie. A zseniális hírt változtatás nélkül közöljük!

Késes támadó: nem hagyta magát a taxis

Fizetés helyett késsel támadt egy fiatal férfi csütörtök délután egy debreceni taxisra, de ő nem ijedt meg. Kicsavarta a rugós bicskát támadója kezéből és bár közben a bal keze megsérült, a menekülő rabló után eredt.

Szabadon engedhetik az elítélt rablót, mert lehet, hogy az ikertestvére volt a tettes

Nagyon nagy szívás, ha az ember DNS-e tökéletesen megegyezik valaki máséval!

Nyugdíjast fojtogatott a rabló

Fojtogatott majd kirabolt egy 87 éves nyugdíjast egy betörő Jász-Nagykun-Szolnok megyében. Áldozatára hajnalban törte rá az ablakot, miközben az idős férfi aludt. Pénzt és ékszereket vitt el. A nyugdíjas Híradónknak azt mondta: olyan hirtelen történt minden, hogy még támadója arcát sem látta. A gyanúsítottat elfogták és már előzetes letartóztatásba helyezték.

 

Ruhájáról ismerték fel a dohánybolti rablót

Egy óra alatt elfogták a budapesti nyomozók azt a férfit, aki a gyanú szerint szombat este kirabolt egy dohányboltot a III. kerületben. A rabló este tíz óra körül lépett be az üzletbe, majd pisztollyal a kezében megfenyegette az eladót, kivette a kasszában lévő néhány tízezer forintot és elfutott. A rendőrök alig egy órával később elfogták, pár utcával odébb ismerték fel, az egyik lépcsőház bejáratánál.

Mobilt és biciklit rabolt


szerző:
2015.08.13. 18:05
Mobilt és biciklit rabolt

Mobiltelefonjáért támadt meg egy fiút egy 16 éves rabló Mezőcsáton. Majd egy idős asszonyt is fellökött, elvette tőle a biciklijét, hogy azzal meneküljön. Az eset még kedden történt, a térfigyelő kamerák mindent rögzítettek.

Fegyvert nyomott az alkalmazott tarkójához

Filmbe illő rablás Székesfehérváron! Két, sapkával és sállal eltakart arcú férfi berontott egy utazási irodába, ahol négy ügyfél és négy alkalmazott volt. Az egyik rabló azonnal a pult mögé ment, és fegyvert szorított az alkalmazott tarkójához, míg a másik, szintén fegyverrel, az ügyféltérben maradt.

Buszon fogták el a rablás gyanúsítottját

Szirénázó rendőrautó vett üldözőbe egy buszt Nyíregyházán. A rendőrök az egyik utast keresték, aki a gyanú szerint brutálisan megvert és kirabolt egy biciklist.

ELFOGÁS: Buszról rángatták le

Szirénázó rendőrautó vett üldözőbe egy buszt Nyíregyházán. A rendőrök az egyik utast keresték, aki a gyanú szerint brutálisan megvert és kirabolt egy biciklist. A 24 éves férfit meg is találták a buszon, azonnal őrizetbe vették. Egyik társát is elkapták, a banda harmadik tagját azonban még keresik.

Előzetes: Szirénázó rendőrautó vett üldözőbe egy buszt

A rendőrök az egyik utast keresték, aki a gyanú szerint brutálisan megvert és kirabolt egy biciklist. Részletek este hatkor az RTL Híradóban.

Tíz év után bukott le a rabló

Éveken át bujkált egy fegyveres rablás gyanúsítottja egészen hétfőig, amikor véletlenül lebukott Komáromban. Egy buszmegállóban állt le furgonjával, hogy cigarettát vásároljon. A rendőrök a tilosban parkolás miatt igazoltatták, de a nyilvántartásból kiderült, hogy a Győr-Moson-Sopron megyei rendőrök már 10 éve keresik. Rögtön letartóztatták.

Megkötözték, megverték a rablók, belehalt

Akár életfogytig tartó büntetést is kaphat az a két rabló, akik a vád szerint egy 92 éves asszonyt fosztottak ki Nagykőrösön. Perük szerda délelőtt kezdődött. Az ügyészség szerint az idős nőt megverték, majd egy elektromos vezetékkel megkötözték.

Előzetes: Elfogták a miskolci rablót

Egy tornász profizmusával ugrott át a kerítésen, mégis 10 percen belül elfogták a rendőrök azt a férfit, aki fényes nappal tört be egy miskolci családi házba. Hogy milyen magyarázattal állt elő az őt elfogó rendőröknek, az kiderül hat órakor az RTL Híradóból.

Keresik a késes trafik rablót

Késsel megfenyegette, majd a bevétel átadására kényszerítette egy férfi az eladót egy oroszlányi dohányboltban. Az rablás februárban történt, de a rendőrség most hozta nyilvánosságra a biztonsági kamera felvételeit. Abban bíznak, hogy valaki felismeri a férfit, eddig ugyanis nem tudták elfogni. 200 ezer forint nyomravezetői díjat ajánlottak fel annak, aki tud valamit a rablóról.

15 évet is kaphat a brutális rabló

Akár 15 évet is kaphat a brutális kispesti dohánybolt rabló. A férfi egy vascsővel kis híján szétverte a trafikban dolgozó eladó fejét. Még akkor is ütötte, amikor az egyáltalán nem tudott védekezni. Az ügyészség most emelt vádat a férfi ellen. Az ügyben egy másik eljárás is indult. Két fiatal pénzbüntetést kapott, mert bár rányitottak az üzletben a rablóra és a vérző fejű alkalmazottra, meg sem próbáltak segíteni.

Késsel fenyegetőzött a rabló

A rabló az esti órákban ment be a lakótelepi dohányboltba, megfenyegette az eladót, és a bevétellel együtt elmenekült. Az ott élők azt mondják, a környék esténként kihalt, és nem biztonságos az utcára menni.

Félt, hogy elárulja, ezért ölhette meg

Vádat emelt az ügyészség az ellen a férfi ellen, aki megfojtotta, szőnyegbe csavarta és egy ágyneműtartóban rejtette el társát a Pest megyei Gyálon. Több pénzintézetet is kiraboltak Pest megyében együtt, a férfi azonban tartott attól, hogy a nő beszél valakinek a közös bűncselekményekről, az ügyészség szerint ezért kellett meghalnia.

Meghökkentő bűnügyek


szerző:
2014.12.31. 18:50
Meghökkentő bűnügyek

Rabló, aki csak azért fosztott ki egy boltot, mert vissza akart kerülni a börtönbe. Tolvaj, aki annyi pálinkát ivott betörés közben, hogy a helyszínen elnyomta az álom. Idősödő drogtermelő, aki állítása szerint, azért adta a fejét vadkender termesztésre, mert évek óta fáj a háta. Csak néhány eset 2014-ből, amikor a rablók, betörők tálcán kínálták magukat a rendőröknek.


 

Előzetes: Be akart törni, ez lett a veszte

Lezuhant a 9. emeletről egy férfi a Gazdagréti lakótelepen. Az erkély felől próbált bemenni a lakásba, mert valószínűleg azt hitte, nincs otthon senki, de nem így volt. Az ott lakók felébredtek a zajra. A betörő menekülni próbált, kimászott a korlátra, ekkor zuhant le. A lakótelepen élők ismerték a magát Pókembernek nevező férfit. Hogy mit mondtak róla, megtudhatják hat órakor az RTL Híradóból.

Baltával verte fejbe a símaszkos rabló

Baltával támadt egy idős férfira a betörő Gyarmaton. A Pápa melletti faluban egy családi házba tört be hétfő reggel egy feketébe öltözött, símaszkos férfi. A 80 éves bácsi épp a kazánházban volt, amikor találkozott vele. Valószínűleg dulakodni kezdtek és a támadó egy baltával szemből fejbe vágta a férfit, aki életveszélyes koponyasérüléseket szenvedett. A brutális támadót még keresik.


 

Barátnőjének akart kedveskedni a rabolt pénzből vásárolt holmikkal

A baltás rabló még januárban fosztott ki egy dohányboltot Szombathelyen. Csaknem kétszázezer forintot zsákmányolt. A pénzből Budapestre utaztak vásárolni.

Félmillió forint a nyomravezetőnek

Továbbra sem találja a rendőrség a miskolci takarékot kirabló férfit. A 170-180 centiméter magas, 40 év körüli, világosbarna hajú támadóról az egyik ügyfél rántotta le a maszkot, így készült róla felvétel. A rendőrség most 500 ezer forintot ajánlott fel annak, aki azonosítja a rablót.
 

Saját magát buktatta le a rabló

Késsel a kezében próbálta megszerezni a dohánybolt bevételt, de a szomszéd vegyesbolt eladója megzavarta, ezért elmenekült.

Fókusz 14-06-24


szerző:
2014.06.24. 19:30
Fókusz 14-06-24

Fókusz: Sokkoló látvány - Magyarországon neki vannak a legnagyobb szilikonkeblei. A nagy találkozás Patriciával és Lolával. Botrány a lagzin - Beszólt a násznépnek Koós János Klapka esküvőjén. Az énekes és az üzletember is elmondja véleményét. Titokzatos férfi - 1900 négyzetméter, 25 szoba. Miért költözik egy finn férfi egy magyar kastélyba?

Óvodás kisfiú állította meg a rablót

Pillanatok alatt vált hőssé a most már egyáltalán nem dühös hét éves kisfiú, aki felnőtteket meghazudtoló bátorsággal állított meg egy rablót hétfőn délelőtt.

Másfél éve nem állt kamera elé Ambrus Attila

A viszkis harminc bankrablásért tizenhárom évet töltött börtönben, és szabadulása után utolsó interjúját is a Fókusznak adta, aztán eltűnt a nyilvánosság elől. Vajon bejöttek a számításai? Létezik második esély? Egy csodás gyógyulás története.

Forró nyomon 12-12-19


szerző:
2012.12.19. 22:00
Forró nyomon 12-12-19

Forró nyomon: Az autóban egyedül ülő nők táskáira hajtanak a motoros rablók Budapesten. A banda egyik tagját elfogták, miután a társa balesetben meghalt. Még négyen szabadok! A plüssegérnek kiesik a szeme, az ugatós kutyából kipotyog az elem. Játékteszt karácsony előtt, hogy ne kapjon a gyerek szupergagyit a szupernagyitól. Mi a teendő, ha a régi mellimplantátum veszélyes, de nincs pénz kicserélni. Magyarországon ötezer nő kapott ilyet, és kapna is másikat, de a műtétért nem tud fizetni. Hamis diákigazolvány-matrica 12 ezerért. Nem rózsaszín, más a hologramja, más az azonosítója, mégis, ahány ellenőr látta, mind elfogadta.

Lesújt a „három csapás” szigorú törvénye

Az olaszliszkai fiatalembert, aki a nyílt utcán agyonlőtte volt barátnőjét, és a machetés gyilkost, aki volt barátnőjét és annak új szerelmét ölte meg – már életfogytiglanra ítélték. Ugyanez várhat a kulcsi családirtóra is.

Az interjú, amire egy ország várt!

Ambrus Attila, a viszkis rabló 13 év után immár nem szürke mintás ruhában, nem a rácsok mögött, hanem szabadlábon mesél a terveiről. A családalapításról és a bankokról.

Már nem kedveli a viszkit a Viszkis

Újságíró diplomája van, de soha nem akar ebben a szakmában dolgozni. Míg a 90-es években a rendőrség kergette, most az újságírók teszik ugyanezt. Végül az RTL Klubnak adott interjút a korábbi jó viszony és a korrektség miatt.

Exkluzív: retteg a szabad élettől a Viszkis

Ambrus Attila sosem félt, mindig bátran állt az őt faggató rendőrök, bírák, újságírók és riporterek elé, mint ahogy bátor volt ’93-’99 között is, amikor csaknem 30 alkalommal rabolt ki különböző bankokat.

Stílust teremtett a Viszkis


szerző:
2012.02.01. 19:00
Stílust teremtett a Viszkis

Új időszámítás kezdődött, legalábbis a magyar média úgy tekint 1999-re, azaz Ambrus Attila börtönbe kerülésére, mintha minimum az új megváltó született volna meg.

A Viszkis a nép hősévé vált


szerző:
2012.02.01. 19:00
A Viszkis a nép hősévé vált

Ambrus Attila neve a 90-es évek vége óta fogalom lett Magyarországon. Az ő története – miszerint valaki a rossz útra tér és rabol – szokványosnak mondható, tetteinek fogadtatása és népszerűsége viszont egyedülálló.

Újra szabad ember a Viszkis


szerző:
2012.01.31. 19:29
Újra szabad ember a Viszkis

Amikor Ambrus Attilát másodszor is elkapták, majd elítélték, mennyire más volt még a világ. Ezek voltak azok az évek, amikor a mobiltelefont még bunkofonnak becéztük, a keresőoldalak pedig olyan lassan működtek, hogy előbb kaptuk le a lexikont a könyvespolcról.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való