KERESÉS search-close

rajongás

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "rajongás"

Dallos Bogi óriásit csalódott Járai Mátéban

Az énekesnő mindig is rajongott a Jászai Mari-díjas színészért, ám most teljesen kiábrándult belőle… 

Burai Renátót már most megkörnyékezik a csajok

„Érdemes volt elkezdenem a diétát!” – mondta az X-Faktor versenyzője, hiszen rengeteg lányrajongótól kap üzenetet. Csak úgy csipog a telefonja...

A Fiesta énekese egyik legnagyobb rajongójával duettezett

A hölgy meggyes pitével lepte meg kedvencét, majd hamarosan dalra is fakadtak. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

UFO együttes a stúdióban: Zsolti „elolvadt, mint a vaj”

Zsolti közel fél évszázada rajong a zenekarért, akiket most nem akármilyen adjándékkal lepett meg. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Desperado Bettinek saját dalát énekelte el rajongója

Kriszti nemcsak ajándékkal lepte meg a zenekar énekesnőjét, de dalra is fakadt. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Hatalmas buli a stúdióban: még Anikó is dalra fakadt!

Juli régóta rajong a Shygys együttesért, most pedig ki is eresztette hangját. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Csaba egy igazi Love Story rajongó!

Lali alig hitt a fülének, mikor tudomást szerzett a srác lelkesedéséről.

Herceg stylistnak áll?


szerző:
2019.09.23. 18:00
Herceg stylistnak áll?

Misi úgy gondolja, hogy kedvenc énekese itthon éppen olyan sikeres, mint külföldön Enrique Iglesias. Most egy merész kéréssel készült neki. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

 Soma Mamagésa nem mindennapi ajándékot kapott rajongójától

Diánának rengeteget segített kedvence az önbizalma fejlesztésében, így most egy különleges ajándékkal készült neki. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Didi L'amour ismét kieresztette a hangját Anikó stúdiójában

Az énekes tavaly a „lányával” duettezett, most pedig – a lehengerlő ajándékokért cserében – a Like című dallal lepte meg rajongóit. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Izabella Papp Gergővel incselkedett

A hölgy alig várta, hogy találkozzon kedvencével, ráadásul meg is hívta őt egy ottalvós bulira… Előtte azonban egy produkcióval is meglepte. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Didi L'amour néha belepirul a rajongók kéréseibe

A zenész igyekszik mindig egy kis időt szakítani a rajongóira, akikkel akár még egy kávéra is leül, azonban vannak olyan kérések is, amire nem tud igent mondani...

Papp Gergőt a mai napig meglepi, hogy mennyien rajonganak érte

A műsorvezető fontosnak és jónak tartja a rajongást, maga is rengeteg sztárt szeret. De vajon hogyna reagál arra, ha megzsólítják az utcán? Az Anikó Show-s nagy találkozás előtt mindent elmesélt!

Ezért nem fesztiválozik Soma Mamagésa

A Konyhafőnök VIP egykori versenyzője nem igazán kedveli a nagy banzájokat, és erre nagyon is megvan az oka...

Justin Bieber Herceg szívét is megdobogtatja

Az énekeshez hamarosan egy rajongó érkezik, ám most ő maga is elárulta, kik a példaképei. 

Zsani hasznos tanácsokkal látta el egyik legnagyobb rajongóját

Grácia a sikersorozat szereplőjével találkozhatott, ráadásul egy közös szelfit is készíthetett kedvencével. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Erzsébet „privát koncertet” kapott kedvencétől

A hölgy már felvette a kapcsolatot legnagyobb példaképével, ám személyesen sosem találkoztak még. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

A Pataky Attila-rajongó hatalmas bulit csapott a stúdióban

Roland két csillagot tetováltatott az állára, hogy mindenkivel tudassa tehetségét. Most ki is eresztette a hangját. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

A Mónika Show és a Balázs Show sztárja Anikónál is tiszteletét tette

Az „igazi talkshow veterán” évtizedek óta rajong Csepregi Éváért, ám sosem találkozott még vele személyesen. Itt most valóra válhatott legnagyobb álma! Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Sárkány Éva „kétszázhúsz felett” hasított

A Csepregi Éva rajongó táncra perdült Anikó stúdiójában, ráadásul az énekesnő szeme láttára… Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Muri Enikő elérzékenyült rajongója meglepetésétől

Virág már régóta rajong az énekesnőért, most pedig több ajándékkal is készült kedvencének. „Folyik a sminkem mindjárt.” - mondta Enikő a produkció után… Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Szívós Marci: „Remélem, méltó példaképek tudunk lenni a fiatal generációnak”

Ádám, a vízilabdázó kisfiú legnagyobb kedvencéhez, Szívós Marcihoz érkezett, ráadásul nem üres kézzel… Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Sub Bass Monster alig hitt a szemének…

Imihez hasonlóan Zsolt is gyerekkora óta követi a rapper pályafutását, most pedig egy olyan meglepetéssel készült kedvencének, amit a rapper is alig tudott elhinni. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Mitől jön zavarba Muri Enikő?

A Sugarloaf énekesnője hamarosan a #tevagyapéldaképem adásban vendégeskedik Anikónál, ám előtte a rajongóiról mesélt kameránknak...

Rajongásból barátság? Tóth Andi elmesélte történetét...

Az X-Faktor ötödik évadának nyertese az interneten tartja a kapcsolatot követőivel, és bizony az is előfordult már, hogy bizalmába fogadott egy rajongót...

Guba Yvett Sárközi Ákosra cserélte Fördős Zét?

A második feladatban Zé rájött, hogy Yvett nemcsak érte rajong annyira, hanem Sárközi Ákosért is. Vajon ez imponál majd a séfnek?

Guba Yvett ezt sosem gondolta volna Fördős Zéről!

A legnagyobb Fördős Zé rajongó most szemtől szembe elmondta véleményét kedvencéről, ráadásul egy titkos tervet is kieszeltek már közösen. Bár Zé elárulta: igazán jól esik neki a lány rajongása, a döntésük zsűritársaival teljesen objektív lesz. 

Sztárok, akik más sztárokért rajonganak!

Vannak kifejezetten rajongó típusú emberek, akik követik kedvenc sztárjaik, színészeik, énekeseik életét. Egyesek órákig képesek a hotel előtt várakozni, hogy akár egyetlen pillanatra megpillantsák kedvencüket. Azt gondolhatnánk,  ilyen viszony csak földi halandó és a sztár között létezik, pedig sztár is lehet egy másik sztár rajongója!

A zenében és a rajongásban nincs korhatár?

Úgy tűnik a rockzene nem csak halhatatlan, de kortalan is: egy évvel ezelőtt megtaláltuk az ország legelszántabb nyugdíjas metálrajongóját, és azt a pécsi legendát, akinek lakása már valóságos zarándokhely lett.

„Laci úgy érzi, hogy nem kedveltek minket annyira, mint mi benneteket”

Sánta Laci és Juliska úgy érezték a legjobbnak, ha meglátogatják Gáspár Laciékat, és tisztázzák a köztük lévő félreértést. Azonban meglepő dolgok derültek ki a beszélgetés során.

Józan Laci ezért rajong a világon a legjobban!

A Barátok közt színésze augusztusban Los Angelesben járt, és volt olyan szerencsés, hogy ellátogathatott a Warner Brothers stúdiójába, ahol teljesülhetett az egyik nagy álma...

Opitz Barbiért rajong mindenki!

Pont egy évvel ezelőtt számoltunk be arról, hogy egy hónap alatt több mint négy millióan töltötték le Opitz Barbi első videoklipjét. A végem című dalnak még koránt sincs vége! Ugyanis nem csak a videómegosztón őrültek meg az énekesnőért a rajongók!

Barabás Évi: ˝Nem gondoltam, hogy negyvenen túl rajongani fogok valakiért!˝

Egy - talán sokak számára ismeretlen - nő miatt utazott Londonba a Fókusz műsorvezetője. Barabás Évi  nagyon lelkes élménybeszámolót tartott Papp Gergőnek és Lukács Mikinek, ugyanis még mindig a hatása alatt áll rajongása "tárgyának".

Koholák Alexa születésnapi ajándék lett

Anett egy kisebb meglepetéssel készült hatalmas kedvencének, ráadásul mivel közeleg a lány születésnapja, szeretné, ha Alexa eltöltene vele egy napot.

Nyertes Zsuzsa nem bírta ki könnyek nélkül

Anikó olyannyira imádja Nyertes Zsuzsát, hogy minden egyes magazint eltesz, amiben a színésznő szerepel. Most egy saját írású verssel készült neki, amibe Zsuzsa bele is könnyezett…

Czutor Zoli keresztapa lesz?


szerző:
2018.04.25. 18:00
Czutor Zoli keresztapa lesz?

Niki egy nem mindennapi kéréssel érkezett kedvenc zenészéhez, hiszen azt szeretné, ha ő lenne kislánya keresztapja! Vajon mit szól ehhez Zoli?

Didi a „lányával” duettezett

Mónika és a Didi L'amour énekese szinte apa-lányaként szeretik egymást, amiért a nő most köszönetet szeretne mondani. Sőt, egy közös dalt is el szeretne énekelni Didivel!

 Szandi: „Rajtad kívül nem kell senki más”

Szandi és Péter boldogságának csak egyvalami áll az útjában, méghozzá Szandi örökös live-ozása a Facebookon. A fiúnak ebből már nagyon elege van, ráadásul féltékeny is, amiért a lányra „pancserek" írogatnak. Szandi már alig várja, hogy meggyőzze végre Petit: csakis ő kell neki!

Perdülj táncra Buli Dorinával!

Attila szíve egy jó ideje már csak a Youtube sztárért, Buli Dorináért dobog. A szerelmes fiú már többször is megpróbálta felvenni a kapcsolatot a „buli királynővel”, de sajnos nem érkezett válasz. Most itt az idő, hogy bevallja neki érzelmeit, ráadásul a méltán híres dalt is elénekelhették közösen!

Aleska igazi múzsa lett!


szerző:
2018.03.02. 18:00
Aleska igazi múzsa lett!

Tominak évek óta tetszik Aleska, ráadásul a fiú az interneten már többször is írt a lánynak, és minden vágya, hogy randira hívhassa őt. Most egy saját rajzzal készült, és még egy érzelmes verset is szavalt Aleskának.

Kiss Péter Balázsra rátalált a szerelem?

Niki szenvedélyes Barátok közt rajongó, a párja pedig – aki nem mellesleg a magyar David Guetta – egy hatalmas meglepetéssel készült neki. Kiss Péter Balázs érkezett a stúdióba Nikihez, aki egy próbajelenetben is kipróbálhatta magát a színésszel!

Gergely Robi ajánlatot tett rajongójának!

Gergely Róbert, és egyik legnagyobb rajongója, Mária együtt érkeztek hozzánk - Robi pedig visszautasíthatatlan ajánlatot tett hódolójának!

Bíró Ica: „Igyekszem átadni a tudásomat”

Bíró Ica imád örömet okozni a rajongóinak, nem is meglepő, hiszen ők azok, akik miatt sikeres lett. Ezért is annyira hálás nekik, és mindig boldogan fogadja, ha valaki odamegy hozzá.

Gergely Róbert újra megtanítaná udvarolni a férfiakat

A színész-énekesnek mindig nagyon jólesik, amikor valaki rajong érte, persze fiatalabb korában előfordult, hogy az ilyen találkozások néha kellemetlenre sikerültek. Ő ugyanis mindig is olyan férfi volt, aki szerette meghódítani a hölgyeket, pont ezért sem tudott mit kezdeni vele, ha valaki többet szeretett volna tőle.

Az Éjjel-Nappal Budapest szereplője igen bevállalós!

Már három évvel ezelőtt is úgy gondoltuk, hogy a tetoválás már régen nem horgonyokról és áthúzott szívecskékről szól. Mára már művészetté nőtte ki magát, sőt, van, akinek ez életstílust. A Tatoo Convention-re, Közép-Európa legnagyobb show-jára nem véletlenül érkeznek a világ minden tájáról. Újvári Mihály pedig elkísérte az Éjjel-Nappal Budapest sztárjait, és kiderült, Joe kifejezetten rajong a tetoválásokért.

VECSEI H. MIKLÓS: ilyen a hétköznapokban

Vecsei H. Miklós mióta feltűnt Nemecsek szerepében a Pál utcai fiúkban, azóta körbe rajongják a lányok. A fiatal színésznek nem csak a színház az élete. Hogy, mi mást csinál még szívesen szabad idejében és, hogy hogyan tervezi meg előre napirendjét a 25 éves szívtipró? Kiderül az interjúból!

Miért rajongsz?


szerző:
2018.01.26. 16:45
Miért rajongsz?

A nap kérdése pénteken a nagy kedvencekről szól az Irigy Hónaljmirigy tagjaival!

Csepregi Évát három generáció lepte meg

Krisztina és Erzsébet 220 FELETT egyenpólóban érkeztek Anikóhoz. Mi sem bizonyíthatja jobban, hogy anya és lánya hatalmas Neoton Família-rajongó, ráadásul Krisztina kislánya, Nórika is imádja a zenekart. A szerelmes Tibor pedig az énekesnő gyűrűjét szeretné elkérni, hogy azzal kérje meg barátnője kezét…

A Barátok közt színészei is Star Wars-lázban égnek!

„Az utolsó Jedik” filmbemutatón a híres sorozat szereplői is ott voltak, és megmutatták, mivel is készültek a várva várt premierre.

Mérai Kata igazi Star Wars-rajongó

A színésznő a gyerekkora óta rajong a sci-fi sorozatért, így most az 501-es légió tagjaival érkezett a messzi-messzi galaxisból. Ha te is nagy rajongója vagy a filmeknek, ne felejts el játszani a CinemaKlubon.

Rendőrt hívtak Kiss Ramónához?

A színésznő három évvel ezelőtt elmondta a Vundersőn és Zuperszexiben, hogy hihetetlen dolgok szoktak vele történni. Mint kiderült, a rajongók nem kímélik Ramónát, azaz a Barátok közt (egykori) Zsófiját, hiszen sok néző nem tud elvonatkoztatni attól, hogy a Mátyás király tér lakóit alakító színészek csak karaktert játszanak.

Zsolt az életét kockáztatná Young G-ért

Zsolt hatalmas Young G-rajongó, és életében egyszer már megadatott az a lehetőség, hogy találkozhatott vele élőben. A fiúnak hevesen dobogott a szíve, mikor megpillantotta a rappert, ráadásul nem sokkal később egy nem mindennapi ajándékot is kapott tőle. Zsolt most viszonozni szeretné Young G múltbeli kedvességét, és egy visszautasíthatatlan ajánlattal is készült neki…

Pataky Attilát zavarba hozta az egyik rajongója

Az Edda Művek énekese, mint minden fiú gyermek, először az édesanyjáért rajongott, majd utána jött a zene iránti szeretet. Ha kíváncsi vagy, hogy mivel sikerült teljesen zavarba hoznia őt egy rajongójának, nézd meg Pataky Attilával készült interjúnkat! Ma 17 órától ő is az Anikó Show vendége lesz az RTL Goldon!

Fókusz 2017-09-26


szerző:
2017.09.26. 17:20
A féltékeny vőlegény rátámad L.L. Juniorra?

Zsuzsa több száz kilométert utazott azért, hogy találkozzon nagy kedvencével, L.L. Juniorral. A lány könnyek között várta az énekest, és annyira izgult, hogy napok óta aludni sem tudott. Legnagyobb vágya, hogy L.L. Junior egy dalt énekeljen neki, és bizony még az énekes arcát is magára szeretné varratni. De vajon mit szól hozzá Zsuzsa vőlegénye, Mircea?

Rippel Feri a kisfiával akrobatikázott!

Dorina 9 éves és évek óta sportgimnasztikázik. Habár már találkozott párszor a Rippel fivérekkel, most is alig várja, hogy bemutassa nekik tudását. Ráadásul a kislány olyan elhivatott, hogy a Rippel Akadémiára is be szeretne iratkozni. Rippel Feri érkezik hozzá, aki csupa meglepetéssel készült Dorinának, és kisfiát, Herkulest is elhozta magával. Apa és fia egy nem mindennapi produkcióval kápráztatta el a közönséget!

Ki lopta el Miló Viki fél pár edzőcipőjét?

Tudtad, hogy a tini Miló Viki ágya fölött Bruce Lee poszter volt? Miből lesz a cserebogár! A ma már csak edzőként tevékenykedő Viki mesélt nekünk gyermekkori vágyairól, a hírnév megéléséről és arról, hogy mit tett vele egy elvetemült rajongója.

L.L. Junior:

L.L. Junior rengeteg előadóért rajong, 13 évesen pedig még Michael Jacksonnal is találkozhatott. Ha kíváncsi vagy, hogy milyen érzés a rapper számára, hogy ennyi rajongója van, és milyen kedves emlékek kötik fanjaihoz, nézd meg exkluzív interjúnkat vele!

Rippel Feri első példaképe az édesapja volt

A Rippel fivérek először Amerikában tettek szert hírnevükre, majd Magyarországon is egyre többen kezdték el követni őket. Hogyan érintette Ferit az ismertség és kikért rajongott gyermekként? Exkluzív interjúnkból kiderül!

Kínos felvétel: most akkor mi is van Emma Stone és Jennifer Lawrence között?

A színésznők ennyire még sosem viselkedtek furcsán egymással...

Tímea: „Én vagyok az első számú rajongód!”

Miután Alexa bemutatja Lalinak Tímeát, azon nyomban nyilvánvalóvá válik, hogy az új lány teljesen oda van Csóró Laliért. A fiú természetesen nem veszi zokon a váratlanul jött rajongást…

Ijesztő rajongás: hol a határ?

Hol a határ?  Elvakult rajongók ijesztő közeledését több magyar sztár is átélte már. De mi volt a legbizarrabb közeledés? Bíró Icának, Dobó Áginak, Kefirnek és Hevesi Tamásnak is van megdöbbentő sztorija

Sütő Enikő egy darabot adott magából rajongójának

Tamara Sütő Enikő iskolájában tanul, és híres modell szeretne lenni. Mester és tanítványa Anikónál találkozott, ahol Tamara egy kisebb merénylettel készült: Enikőt egy hajtincsétől szeretné megfosztani…

Ha kíváncsi vagy Sütő Enikő rajongói történeteire, lesd meg itt!

Rubint Réka: „Most én is remegek!”

Rubint Réka egyik legnagyobb rajongója, Bence érkezett Anikóhoz, aki mind edzőként, mind családanyaként tiszteli a fitness trénert. Méghozzá olyannyira, hogy Réka monogramját is magára tetováltatta.  Rékát olyan mértékben elbűvölte a tetoválás, hogy egy nem mindennapi ajánlattal lepte meg a fiút…

Ha kíváncsi vagy Rubint Réka rajongói történeteire, lesd meg itt!

Kabát Peti: „Ezekért az emberekért érdemes focizni!”

Éva nő létére hatalmas focirajongó: rendszeresen jár meccsekre, szenvedélye a szurkolás! Most elérkezett a pillanat, hogy élőben találkozhasson legnagyobb kedvencével: Kabát Petivel! Bár személyesen még sosem találkoztak, az interneten már több rajongói levelet váltottak egymással. Ráadásul Éva a sztárfocista kedvenc ételét is elkészítette, amivel meg is lepte Petit, aki ezután próbára tette rajongóját. Vajon Éva kiállta a tesztet?

Ha kíváncsi vagy Kabát Peti rajongói történeteire, lesd meg itt!

Születésnapi meglepetés a stúdióban!

Szilárd barátját, Ricsit szeretné meglepni a 10. születésnapja alkalmából. A meglepetés pedig nem más, mint Ricsi legnagyobb példaképe: Szécsi Zoli! Az ifjú ünnepelt alig akart hinni a szemének, mikor megpillantotta a híres vízilabdázót, aki ajándékkal is készült neki…

Ha kíváncsi vagy Szécsi Zoli rajongói történeteire, lesd meg itt!

Sütő Enikő:

Sütő Enikő közszereplőként és magánemberként is próbál irányulni valamiféle jó felé, és ezt igyekszik a rajongói felé is kommunikálni. Az egykori modell úgy gondolja, hogy attól még, hogy olykor feltűnik a médiában, még semmivel sem különb a többi embertől, de tudja, hogy felelősségel jár az ismertsége. Kapcsolj 17:00-kor az RTL Goldra, mert Sütő Enikő az Anikó Show-ban fog vendégeskedni!

Kabát Pétert motiválják az ellenszurkolók

Kabát Péter tisztában van vele, hogy megosztó személyiség, de ez egy cseppet sem zavarja, sőt állítása szerint ez ösztönzőleg hat rá. A focista igyekszik ott segíteni, ahol tud, legyen szó akár egy ajándék mezről, vagy beteg gyermekek támogatásáról. Kapcsolj 17:00-kor az RTL Goldra, mert Kabát Peti is az Anikó Show-ban vedégeskedik majd!

Szécsi Zoltán szerint szurkolók nélkül sokkal nehezebb dolguk lenne a pályán

A háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó szurkolói az élet minden területén drukkolnak neki, hogy sikeres legyen, és Szecska számára ez adja a legtöbb energiát. A kapus ugyanakkor tudja, hogy példát kell mutatnia szurkolóinak, akik olykor egy török étterem ablakán keresztül rontanak rá. A teljes sztoriért nézd meg Szécsi Zoltánnal készült interjúnkat, 17:00-kor pedig kapcsolj az RTL Goldra, mert ő is az Anikó Show vendége lesz!

Értük rajong Rubint Réka!


szerző:
2017.09.11. 11:00
Értük rajong Rubint Réka!

Amikor Réka Budapestre érkezett, nem győzte kapkodni a fejét, annyi ismert embert látott a főváros utcáin. A fitness edző megosztotta velünk, hogy ő kikért rajong, kitől sikerült eddig autogramot szereznie és melyik kedvencével készített közös fotót. Réka számára ugyanakkor nagy megtiszteltetés, hogy ő érte is több ezren rajonganak, és segíthet más embereknek, reményt, hitet, célokat adhat nekik. Kapcsolj 17 órakor az RTL Goldra, mert Rubint Réka is az Anikó Show vendége lesz!

Roberto anyukája Editnek ajándékozta fia sárga zakóját

Edit azért jött az Anikó Show-ba, hogy személyesen is megismerje kedvenc énekesét, Robertót. Edit a találkozáson túl szeretné, ha Roberto elénekelné neki a 'Nokedli' című dalát, és odaadná neki a citromsárga zakóját. Mivel Roberto nem merte édesanyja beleegyezése nélkül elajándékozni a zakóját, Anikó felhívta a mulatós sztár édesanyját, Kati nénit...

Roberto valóra váltotta Edit legnagyobb álmát

Roberto eleget tett Edit kérésének, és elénekelte az Anikó Show stúdiójában Edit kedvenc dalát. A mulatós énekes nemcsak elénekelte a dalt, de azt is elmesélte, mi ihlette.

Óriási örömhírt jelentett be Sebestyén Balázs!

Balázs hétfőn még arról beszélt, milyen borzalmas hétvégén van túl, ma reggel viszont óriási hírt osztott meg Facebook-oldalán.

Tamás megvillantotta rap tudását az AK26-nak

Tamás elmondta, hogy számára Hiro és Giajjenno az istenek. Tominak az AK26 jelent mindent, ezért nem meglepő, hogy több AK26-os tetoválása is van. Mivel a fiú legnagyobb álma, hogy egyszer fellépjen az AK-s fiúkkal, úgy döntött, elrappeli az egyik szerzeményüket.

AK26: "A szó a fegyver!"


szerző:
2017.08.14. 17:45
AK26:

Az AK26 tagjai, Miki, alias Hiro és Ádám, vagy ahogy mindenki ismeri, Giajjenno testvérek. A srácok 2012 óta zenélnek együtt, és a Facebookon már 228 ezer követőjük van. A legismertebb videómegosztó oldalon 50-60 videójuk van fent, és rendszeresen járnak fellépni.

Gábor Petiről:

Péter már három éve rajong az AK26-ért, és hobbi szinten rappel is. A srác kézfején egy Hiro felirat is van, ugyanis régebben hasonlított az AK26 egyik frontemberére. Peti és egykori legjobb barátja, Gábor több mint egy éve nem beszélnek egymással, és bár a srácnak az a legnagyobb vágya, hogy megismerje az AK26 srácait, most lehetősége nyílt rendezni a kapcsolatát Gabival is.

Márk több ezer kilométert utazott, hogy találkozzon VV Vivivel!

A 23 éves Márk Hamburgban él, és odáig van a ValóVilág powered by Big Brother-ből ismert Viviért. Bár Márk meleg, odáig van Viviért, és olyan furcsa érzéseket vált ki belőle a lány, amit ő maga sem ért teljesen. De vajon mit fog szólni a lány Márk vallomásához?

VV Vivi szóhoz sem jutott Márk meglepetéseitől

Mióta véget ért a ValóVilág powered by Big Brother, Vivivel nem történt semmi izgi. A lány elmesélte, hogy sok rajongói levelet kap, és volt már példa arra is, hogy egy fiú mindent megmutatott neki egy videóban. Márk egy vörös rózsát hozott Vivinek, és megkérte, hogy dedikálja a vonatjegyét. Ezen kívül a fiú egy dallal is készült kedvencének, Vivi pedig totál zavarba jött Márk előadásától.

Erzsi örülne, ha anyukája is találkozna Felipe Massával

Erzsi szenvedélyesen rajong a száguldó cirkuszért. Imád mindent, ami az autókról és a sebességről szól, és gyűjti a Forma1-es pilóták aláírásait. Az ő személyes kedvence Massa, és már 2006 óta neki drukkol. A 23 éves lány anyukája nem rajong a F1-ért, és Erzsi most azért jött a műsorba, hogy megkérje anyukáját, kísérje el őt egy futamra.

Vissza a múltba: Kozsó a 90-es évek sikereiről mesélt

Mr. Rick és Kozsó a 90-es évekről beszéltek, ugyanis ezekben az években mindketten slágergyárosnak számítottak. Kozsóék szeretnek visszaemlékezni a 90-es évek hangulatára, a sok koncertre és arra, hogy mennyien rajongtak értük.

 

A Barátok közt színésznője a tenisz szerelmese!

Két évvel ezelőtt a Reflektor nézői megtudhatták, hogy a Barátok közt Júliája ragaszkodott hozzá, hogy a gyermeke sportoljon, de a sportágat Bálint választhatta ki magának. A Mérai Katalin akkor azt is elárulta, hogy gyermeke édesapjával az esküvőt tervezgetik.

Bori lerántja a leplet

Bori be akarja bizonyítani Karolának, hogy nem egy őrült küldözgeti neki a képeket, hanem álmai férfija. Lesben áll, hogy elkapja a fickót a következő „szállítmánynál”...

Bori megtudja, ki a titkos hódolója

Bori a fejébe vette, hogy bármi áron, de kideríti, ki készíti róla ezeket a csodás fotókat...

Selena Gomez és Justin Bieber újra együtt?

Hiszen együtt énekelnek, egy autóban, mintha Justin Bieber vezetné a Carpool karaoket, és Selena Gomez lenne a vendége. Az egész viszont csak szemfényvesztés, ugyanis a videót egy nagyon tehetséges rajongójuk vágta össze róluk, mivel külön-külön valóban szerepeltek James Corden éneklős műsorában. Úgyhogy az újra-fellángolásra még várni kell!

Így kívánnak boldog karácsonyt a Barátok közt színészei

A sorozat színészei és a készítők egy igen kedves és megható videóval szeretnének kellemes ünnepeket kívánni a nézőknek, és megköszönni, hogy minden évben minket választanak.

Bud Spencer fia Budapesten járt

Bud Spencer legidősebb fiát követte a Fókusz stábja Budapesten. Giuseppe bár a saját szemével látta és a saját bőrén tapasztalta nem akarta elhinni, hogy mekkora szeretet és kultusz övezi nemrég elhunyt édesapját Magyarországon. Giuseppe a pofonosztó sztárról készült hatalmas graffiti portré előtt is fejet hajtott.

Zac Efron valóra váltotta olimpikon rajongója álmát!

Jó ideje megy már a huzavona és a cuki ide-oda üzengetés a riói olimpia egyik tornásza és a 28 éves színész között. Az írott édeskedés és a képes szurkolás most beteljesedett, hiszen végre találkoztak!

Új szívtipró tűnik fel a Mátyás király téren?

Két évvel ezelőtt kapott szerepet Gömöri András Máté a híres sorozatban. A Barátok közt Benjijét alakító színésznek rendkívül gyorsan nőtt a rajongó tábora, akik, főleg, a lányok köréből kerültek ki. A vele készült riportot itt tudod megnézni:

A sztárok is rajongtak tiniként, de vajon kiért?

Volt, aki zenekarokért, vagy énekesekért, más híres színészekért rajongott. Körbekérdeztük a sztárokat, ők kiért voltak megőrülve tinédzser korukban.

Vajon kiért rajonganak a sztárok?

Minden ember rajong valamiért vagy valakiért, és ezalól a sztárok sem kivételek. Akad, aki a gyermekéért rajong, más a szeretetért, de akad olyan is, aki a világsztárokért van oda.

Miért rajong titokban Szilágyi Áron?

A 2012-es londoni olimpia egyik hőse Szilágyi Áron kardvívó. Huszonkét évesen nyert aranyérmet, és karrierje azóta is töretlenül ível felfelé. Ritkán enged be forgatócsoportot az otthonába, a Story Extra az egyik kivétel. Otthontól egészen az edzésig kísértük, közben többek között titkos rajongásáról is mesélt.

Vajon Ganxsta Zolee-t zavarba lehet hozni? Kipróbáltuk!

Egy biztos, nem hazudtolta meg önmagát és szabados stílusában megállás nélkül válaszolt, minden egyes feltett kérdésre. Szóljon az önmagáról, imádott kislányáról, foci-rajongásáról, vagy épp szakálláról.

Hova tűntek a múlt legfelkapottabb tévései?

Akik meghatározó egyéniségek egytől-egyig. Egykoron generációk rajongtak értük, de még ma is megállítják őket az utcán. Korabeli sztárok, a tévébemondók. Hogyan életek anno, és mit csinálnak ma?

Megtaláltuk a magyar Anakint és Amidalát

Most nem egy messzi-messzi galaxisban jártunk, hanem Budapesten. Anikó néhány napja írt levelet szerkesztőségünknek, amiben büszkén újságolja, hogy megszületett kisfia, Poros Anakin.

Linczényi Márkóért rajonganak a nők

A Hungary’s Got Talent zsűritagja, Linczényi Márkó a tehetségkutatónak köszönhetően rengeteg női rajongóra tett szert, ő azonban sokkal fontosabbnak tartja mindazt, amit az elmúlt hónapokban a versenyzőktől és a zsűritársaitól kapott.

Ők az igazi Star Wars fanok!


szerző:
2015.11.11. 18:55
Ők az igazi Star Wars fanok!

Az első Star Wars film, a Csillagok háborúja óta 38 év telt el. A digitális trükkök nélküli makettvilág  meghódította az űrmesére éhes családokat. Volt benne hercegnő, megmentő, és gonosz, és persze jó barátok a harcban. Úgyfest, ennél több nem kell az örökkévalósághoz!

Lássuk kik, és mennyire rajonganak a Star Wars-ért!

Az első Star Wars film, a Csillagok háborúja óta 38 év telt el. A digitális trükkök nélküli makettvilág  meghódította az űrmesére éhes családokat. Volt benne hercegnő, megmentő, és gonosz, és persze jó barátok a harcban. Úgy fest, ennél több nem kell az örökkévalósághoz!

Bejöttek a Vissza a jövőbe jóslatai?

2015. október 21. piros betűs ünnep minden mozirajongó számára. Ez az a dátum, amikor Marty Mcfly előreugrik a jövőbe, légdeszkán repül és a cipője is magát köti be. Az 1989-es Vissza a jövőbe 2 kultikus dátumát ma az egész világon ünneplik. Most megmutatjuk, mi valósult meg a 26 évvel ezelőtti jövőképből.

Ferenc pápa a sztár


szerző:
2015.09.26. 18:46
Ferenc pápa a sztár

Sikoltozó tömeg és óriás falfestmények fogadták a New Yorkba érkező Ferenc pápát. Volt, aki elájult, annyira meghatotta a találkozás. Kijelzőkön, pólókon is a pápa arcképe és neve szerepelt, úgy fogadták, mint egy világsztárt. Ferenc pápa pedig labdázott és szelfizett a fiatalokkal.

Véget érhet a Gyilkos elmék?

A rajongók nem értik, hogy kedvenc sorozatuk tizenegyedik évadában a szokásos 24 helyett, miért kell „csak” 22 résszel beérniük.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való