KERESÉS search-close

rajz

45 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "rajz"

CUKI: A kis Noel alig mert belépni a stúdióba

Lili a szerelmének készült egy kis meglepetéssel, ám a kisfiúnak hirtelen a földbe gyökerezett a lába… Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Muri Enikő elérzékenyült rajongója meglepetésétől

Virág már régóta rajong az énekesnőért, most pedig több ajándékkal is készült kedvencének. „Folyik a sminkem mindjárt.” - mondta Enikő a produkció után… Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Krisztián Bencének: „Hiányzik a rajzaidból az érzelem…”

Bence megmutatta a rajzait Krisztiánnak…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Kiakadt a cukiságfaktor! Hunor, Roli és Lacika apuka szerepben!

A srácok babakocsit készítettek a kisbabának, majd miután a cigarettafüst miatt bekényszerültek a Villába, rajzolni tanították a kicsit.

Ajjajj! Csoki Zsuzsut, Zsuzsu meg Csokit?

A fiúk valami olyanra vállalkoztak, ami elég kockázatos, főleg ha Zsuzsuról van szó. Vajon mi lesz ebből?

Mi az ott Radics arcán?

Miközben Radics a nappaliban szunyókált, a villalakók gondoltak egyet, és megviccelték alvó társukat. Vajon hogyan reagált rá, mikor felébredt?

Aleska igazi múzsa lett!


szerző:
2018.03.02. 18:00
Aleska igazi múzsa lett!

Tominak évek óta tetszik Aleska, ráadásul a fiú az interneten már többször is írt a lánynak, és minden vágya, hogy randira hívhassa őt. Most egy saját rajzzal készült, és még egy érzelmes verset is szavalt Aleskának.

Fotó vagy rajz?


szerző:
2018.02.02. 19:31
Fotó vagy rajz?

Első ránézésre simán hihetnénk ezekről a portrékról, hogy fényképezőgéppel készítették őket. Pedig nem. Paul Cadden hiperrealiszitkus ábrázolása egészen lenyűgöző – a művész ugyanis mindössze egyetlen ceruzával rajzolta meg az alkotásait.

Bencét nagyon megviseli Bálint és Zsófi válása

Bálint és Zsófi az iskolában szembesült a ténnyel, hogy bár Bencével látszólag minden rendben, nagyon megviseli őt a válásuk. A tanárnő megmutatott néhány Bence által készített rajzot, és megnyugtatta Zsófiékat, hogy egyelőre nem kell aggódniuk, de jobban oda kell figyelni rá. 

Dobó Ági tündéri kabalát kapott a gyerekeitől

Ági nem akart kilógni a sorból, ezért félredobta a szerencsét hozó magassarkúit. Azonban így sem maradt kabala nélkül, hiszen kisfiaival mindennap egy-egy új rajzot alkotnak az edzőcipőjére.

Boldog születésnapot Sebestyén Balázs!

Mindenki kedvenc Balázsa ma ünnepli a születésnapját, ráadásul egy elég kerek számot, hiszen 40 éves lett! Éppen ezért Anna és Miki mindenképpen fel szerették volna köszönteni, sőt még kislányuk, Annabella is készült a jeles alkalomból kifolyólag! Nézd meg te is, hogyan ünnepelték a műsorvezetőt a Reggeliben!

Így még sosem lepték meg a Barátok közt sármos színészét!

Solti Ádám olyan meglepetésben részesült, amit egy darabig biztos nem fog elfelejteni…

Így sokkolta le segítőjét Hajnóczy Soma

Részlet a 15. évad 5. részéből:

Kimenni a színpadra segíteni? Somának? A legtöbb embernek első reakciója azonnal a földet fikszírozni, de be kell látni, hogy ez nem jó menekülési terv. Sári is így járt, nem úszta meg a színezést.

Ha lemaradtál az adásról, kattints ide!

Az RTL Klub csatornán futó Jégvarázs című filmhez kapcsolódó rajzpályázat

(A továbbiakban: „Pályázat”) szervezője a Magyar RTL Televízió Zártkörűen Működő Részvénytársaság (székhely: 1222 Budapest, Nagytétényi út 29., a továbbiakban: “Szervező”).

Művészek a szabadságról

Szabadság és remény - főként ezt jelentette 1956 azoknak a művészeknek, akik a forradalom után elhagyták az országot. Sokukat a mai napig felzaklatják az akkor történtek. Az Abigail galériában a forradalom évfordulóján 15 olyan művész képeiből nyílt kiállítás, akik az emigrációban készítették legjelentősebb alkotásaikat.

Itt a módszer, amivel bárki megtanulhat rajzolni!

A jobb agyféltekés rajzolás segítségével, manapság már bárki alkothat mesterművet. Ám a sikerélményen kívül számos más hatása is van ennek a technikának, amiért érdemes belevágni.

Rajz Kozsó rajongóinak


szerző:
2016.09.07. 17:25
Rajz Kozsó rajongóinak

Kozsó az összes művészeti ágat szereti és tiszteli - nem csak a zenét. Közösségi oldalán a rajongói természetesen mindenre kíváncsiak, amit alkot, ezért nem csak a kedvenc slágereit és fellépés fotóit osztja meg újra és újra: néha különlegességekkel is kedveskedik. A napokban rajztehetségét mutatta be egy rövid videóban. A buja virágokat ábrázoló alkotást kifejezetten rajongóinak ajánlotta.

 

Rajzot adott orvosának a hálás kislány

Köszönőlevelet rajzolt, így hálálta meg egy 9 éves berettyóújfalui kislány az őt operáló orvosnak, hogy megmentette az életét. Fanni nyakában, az egyik ér falán volt egy daganat, ami bármikor elpattanhatott volna, a kislány pedig elvérzik. Több kórházban sem vállalták az operációt, végül Miskolcon műtötték meg. Az orvos könnyekig meghatódott a kislány köszönőlevelén.

Új kép és még újabb karakter A galaxis őrzői kettőből!

Közeleg a Comic Con, meg James Gunn amúgy is szereti felpezsdíteni a rajongókat egy-két kulisszatitokkal, úgyhogy most kaptunk egy koncepciós rajzot a folytatásról.

Véget ért a Kicsi Óriások plakátversenye!

Június elején pályázatot indítottunk a kicsik között, hogy a legügyesebb apró tehetség rajzolhatja meg az ősszel induló műsor óriásplakátját. A jelentkezés viszont a végéhez ért.

Rajzold meg Te a Kicsi Óriások plakátját!

Június elején indult el a pályázat, melyben az apróságok alkotásai a főszereplők: minden 4-14 év közötti gyermek rajzait várják a plakát-kihívásra. Rengeteg aranyos mű érkezett már eddig is, de június 27-ig még van esély jelentkezni!

Eddig ismeretlen Csontváry rajz került elő

Vígh Attila festő úgy vásárolta meg a madár tanulmányt, hogy csak a papír hátuljára írt két sorból lehetett sejteni, hogy Csontváry alkotása, más bizonyíték nem volt. Több mint egy évig vizsgálták a képet, amiről végül szakértők megállapították, hogy a tövisszúró gébicsről készült ceruzarajz Csontváry eredeti munkája.

 

 

 

Lerajzolták az RTL-Híradót

Hogyan készül az RTL Híradó - még ezt is lerajzolták a Budapesti Nemzetközi Képregényfesztiválon. Sőt, az egyik rajzon még Szellő István is üzent Szabados Ágnesnek és Rábai Balázsnak. A fesztiválon műhelytitkokba is beavatták a rajzolók az olvasókat.

Így nézne ki az RTL-Híradó képregényben

Rajongók ezrei voltak kíváncsiak a hazai képregényrajzolókra és - írókra a 12. Budapesti Nemzetközi Képregényfesztiválon. Olvasók és rajzolók találkoznak ilyenkor, képregényes rögtönzések is láthatók. Így például lerajzolták, hogyan készül az RTL Klub Híradója.

A lehető legmorbidabb választ adta a hét éves kisgyerek

Igen morbid, ám a földtől csöppet sem elrugaszkodott választ adott egy hét éves gyermek arra a kérdésre, hogy “hogyan képzeli el magát 100 évesen”.

Gyerekrajzok díszitik majd a vonatot

Gyerekrajzokkal díszített mozdony zakatol hamarosan a vasúton. 600 gyerek küldte be ceruzával, festékkel, filctollal készített alkotását a MÁV pályázatára, amelyet a vonatokat kedvelő gyerekeknek hirdettek meg. Két első helyezett lett, így a mozdony két oldalát más-más rajz díszíti.

Hány arcot rejtettek el ezen a képen?

Az internet megőrül ezért az optikai illúzióért, pedig már nem mai darab: egyesek szerint 1880 óta létezik a fa ágai közt emberi arcokat rejtő rajz, és mióta internet létezik, néhány évente rendre felbukkan, aztán az emberek osztani kezdik. Ez történt most is, úgyhogy most önön a sor: hány arcot sikerül megtalálnia?

A béke szimbólumává változott Eiffel-torony képe pörög a közösségi médiában

Egy francia grafikus, Jean Jullien rajza a 128 halálos áldozatot követelő párizsi terrortámadás utáni gyász és összefogás jelképévé vált. A kép a Párizs szimbólumának számító Eiffel-tornyot a béke jelképével kapcsolja össze.

Tankok és égő házak a gyerekrajzokon

Tankok, égő házak és hajók a rajzokon, amiket menekült gyerekek készítettek. Ezeket az emlékeiket rajzolták le a megújult RTL Online stábjának a Keleti pályaudvaron várakozó kicsik a napokban, amikor színes ceruzát kaptak a kezükbe. A pszichológus szerint fontos, hogy a gyerekek rajzolhassanak, mert ez a traumafeldolgozás egyik módja. Így tudják kiadni magukból azt a feszültséget, amit korábban átéltek, és amiről, mivel még nem értik pontosan, nem tudnak beszélni a felnőtteknek.

Bárki megtanulhat rajzolni!

Nagyon sokan hisszük magunkról, hogy nem tudjuk megörökíteni papíron a körülöttünk lévő világot, pedig bárki képes lehet rá. Mint minden, ez is fejben dől el! Ehhez nem kell mást tenni, csak másképp látni, mondjuk az agyunk jobb agyféltekével! Vendégünk Tokaji Melinda, rajz oktató, tréner volt.

Mit mesélnek az autista gyerekek rajzai?

Sokszor, ha ránézünk egy képre, akarva-akaratlanul is megpróbáljuk megfejteni: ki volt a művész és mit akart mondani, és gyakran teljesen mást képzelünk el, mint a valóság. Vannak olyan alkotások, amelyekről azt gondoljuk, hogy a legelismertebb kortárs művészek egyike alkotta, aztán kiderül, hogy egy autista gyermek keze munkája. Ilyen képeket hozott most nekünk Tarr Hajnalka. Ő segített megérteni, mi mindenről árulkodnak ezek a rajzok.

Hogyan jósolhatunk egy rajzból?

Sokan nem is gondolnák, pedig egy rajz is lehet árulkodó. Gazsi Gizi jósnő elmondta, hogy egy másodpercek alatt rajzolt fából mi derül ki múltunkat, jelenünket és jövőnket illetően.

Matthew Moy kedves ajándékot kapott

Kicsit megkésve ugyan, de Az élet csajos oldalának egyetlen férfi főszereplőjét meglepte a stáb egy aranyos rajzzal az új év alkamából.

Miről árulkodnak irka-firkáink?

Ahogyan az írásunkat, úgy a rajzolgatásainkat is ki lehet elemezni. Sokkal többet elárul a személyiségünkről egy papírra vetett ákombákom, mint azt gondolnánk...

Kiss Tibor ereiben lüktet a művészet

Gyermekkorában rendszeresen világgá ment, csillagász szeretett volna lenni, később állandóan rajzolt, majd verseket írt. Aztán jött a zene, a nagy szerelem. Kiss Tibi, a Quimby frontembere szerint a muzsika egy izgalmas szerető, akit nem hagyhat el a vászonért.

Nagy Rajzolás a Szépművészetiben

Óriás szókirakó játék helyszíne lesz szombaton a Szépművészeti Múzeum.

Fény derült Jacko titkos hobbijára

A világ a pop királyaként ismerte, de a művészetek közül nemcsak a zene érdekelte.

Templomban rejtették el a Rembrandt művet

Megtalálták az amerikai rendőrök azt a Rembrandt-rajzot, amelyet szombaton loptak el egy kaliforniai szállodában rendezett kiállításról.

Castro Batman és Superman nyomdokaiban

Képregényt rajzoltak Fidel Castróról, Kuba egykori vezetőjéről Németországban.

Picasso rajzzal a hóna alatt sétált ki a galériából

48 óra alatt megtalálták azt a férfit, aki fényes nappal ellopott egy Picasso rajzot egy San Francisco-i galériából.

Gyerkőcök fantáziája teremti a Google logót

Általános és középiskolás diákoknak hirdetett versenyt a Google magyar verziója. Az egyedi logóval azt kell kifejezniük, hogy számukra mit jelent Magyarország.

Ilyen lesz az iskolahét a Villában

A spórolás után újabb komoly feladatot kapnak a lakók, mindennap tanóráik lesznek, ahol felelni, szintfelmérőt és dolgozatot írni is kell mindannyiuknak.

Fali mesefigurák könnyítik a kórházi perceket

Júliusban és augusztusban három budapesti és négy vidéki gyerekkórház fala szépül meg.

Vidám gyermekrajzok a kukásautókon

Négy különleges, gyermekrajzzal díszített kukásautó járja Budapest utcáit október 10-től.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való