KERESÉS search-close

rejtett kamera

36 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "rejtett kamera"

Albérlet szexért


szerző:
2019.02.20. 19:30
Albérlet szexért

A Fókusz rejtett kamerával több férfinál is forgatott, akik ingyen albérletet hirdetnek fiatal lányoknak kedvességért cserébe. Amikor álnévvel találkoztunk az ingatlanok tulajdonosaival elég gyorsan a tárgyra tértek és pontosan elmondták mi mindent értenek kedvesség alatt. A Fókuszban utánajárunk, hogy a szexuális szolgáltatásért nyújtott lakhatás bűncselekmény-e Magyarországon és megmutatjuk, hányféle módon eshet bele egy bizonytalan anyagi helyzetű lány a hátsó szándékkal hirdetők csapdájába.

Sürgősségi-körkép: melyik eset a sürgősebb?

Volt, aki néhány percet, de volt, aki több órát várt, hogy megvizsgálják a sürgősségin. Ezt tapasztalta az RTL Híradó több sürgősségi osztályon. Jellemzően arról beszéltek betegek, hogy a legelső vizsgálat hamar megtörtént, de utána többen hosszú órákat ücsörögtek a váróban. A minisztérium szerint természetes, hogy előnyt élveznek a sürgős esetek.

VARÁZSDOHÁNYOSOK: „Nincs olyan, aki ne mutogatná magát!”

Egyre elkeserítőbb a helyzet Kőbánya-alsón, ugyanis a közeli Hős utcai gettóból ide menekülnek a kábítószerfogyasztók a rendőrök elől. A rejtett kamerával készített felvételeken jól látszik, hogy a peronon is embertelenek a körülmények, a közelben egy öntudatlan kábítószeres fekszik.

Piros sírva nézte Kornél és Rózsa hálószobatitkát

Lehel végül meggyőzte a lányt, hogy a rejtett kamera igenis jó ötlet. Ám a kukkolás részét lehet, hogy nem gondolták át eléggé.

Rózsa: ˝...nem is vagyok terhes!˝

És végül eljött a nagy leleplezés ideje. Bizony igaz a mondás: "A türelem rózsát terem!"

A teljes adásért kattints IDE!

REJTETT KAMERÁS FELVÉTEL: Potyog a vakolat a postán

Áldatlan állapotok vannak az egyik pécsi külvárosi postán. Riporterünk rejtett kamerával nézte meg.

Fókusz 2017-08-30


szerző:
2017.08.30. 17:20
Lesd meg Peller Annát a zuhany alatt!

Peller Annát titokban meglepte férje, Lukács Miki, aki videóra vette, hogyan zuhanyzik kedvese.

Most ezek a nyár legmenőbb csajozós dumái!

Három évvel ezelőtt a Fókusz két csinos riportere rejtett kamerával vágott neki a magyar tengernek, hogy teszteljék, milyen szövegekkel próbálják felszedni a lányokat a pasik. Az eredmény pedig önmagáért beszél.

Fókusz 2016-08-31


szerző:
2016.08.31. 17:25
Rejtett kamera: borzasztó körülmények az onkológián

Egy évvel ezelőtt, az egyik legmelegebb napon a Híradó stábja ellátogatott az Országos Onkológiai Intézetbe. A rejtett kamerás felvételek borzasztó körülményekről árulkodtak: tömeg, forróság, levegőtlenség. Megrázó képek következnek.

Nincs elég pénz a teljes vérvizsgálatra

Nem kérhetnek teljes vérvizsgálatot a Semmelweis Egyetem 1-es számú belgyógyászati klinikájának szakorvosai, mert nincs rá elég pénz - erről beszéltek klinikai dolgozók Híradónknak. Rejtett kamerával forgattunk, mert nem kaptunk forgatási engedélyt.

Megvan Robi gyilkosa?


szerző:
2016.05.10. 22:00
Megvan Robi gyilkosa?

Attila véletlenül megtalálja azt a rejtett kamerát, amit valószínűleg még Robi helyezett el, hogy lebuktassa Ludwigot. Némi időbe telik, mire Miklóssal rájönnek, milyen kincs van a kezükben. 

 

Vallásos csimpánzok?


szerző:
2016.03.06. 17:39
Vallásos csimpánzok?

Megdöbbentő jelenséget rögzítettek kutatók dzsungelben elrejtett kamerákkal vadon élő csimpánzok között. Több különböző csoportjuknál is megfigyelték, hogy rendszeresen, egymás után nyöszörgő hangokat hallatva köveket vágnak ugyanahhoz a fához.

Fókusz 2016-02-23


szerző:
2016.02.23. 18:55

Fókusz 2015-12-16


szerző:
2015.12.16. 18:55
Répás a Fókusz kamerái előtt szembesült a lebuktató videóval

Rejtett kamerával lebuktatták a szépségversenyeket és prostikat szervező üzletembert? Répás Lajos ellen most is bírósági eljárás folyik, a Fókuszban többször is cáfolta a vele kapcsolatos vádakat. Kameránk előtt először nézte meg az állítólagos lebuktató videót, ügyvédjével együtt szembesült egy tizennyolc éves lány állításaival.

Kizsákmányolt menekült gyerekek


szerző:
2015.09.25. 18:30
Kizsákmányolt menekült gyerekek

Embertelen körülmények között él legalább százezer, Szíriából menekült gyerek  a török nagyvárosban, Isztambulban. Rengetegen az utcán laknak, koldulásra vagy prostitúcióra kényszerülnek. Mások éhbérért robotolnak, feketén, helyi üzemekben. Partnerünk, az amerikai CBS televízió riportere rejtett kamerával jutott be egy föld alatti üzembe.

Alkudozás pénzről és útvonalról rejtett kamerával

Ezer euró. Több mint 300 ezer forint. Ennyiért vállalta egy magyar taxis, hogy elvisz egy menekült családot. Azt ígérte, Németországig. Hamarosan láthatják az alkudozást az embercsempésszel, amit egy rejtett kamera rögzített. Jártunk olyan benzinkúton, ahol rendszám nélküli autók várnak arra, hogy kicsempésszék az országból a menekülteket. Egész falvak álltak rá erre a munkára a határnál. És megmutatjuk, honnan jöttek a menekültek, akik néhány napja még elözönlötték a Keleti pályaudvart. Mi elől menekülnek? Mennyit gyalogoltak, míg Magyarországra értek? Honnan van pénzük, amiből az embercsempészeket fizetik? Merthogy a hosszú út során biztosan fizetniük kell, legalább egyszer.

Lelepleztük a zaklatót


szerző:
2015.05.15. 17:30
Lelepleztük a zaklatót

Zaklató férfi tartja félelemben a fiatal lányokat Egerben. A város több pontján is felbukkan, például parkokban, tereken. Egyik állandó helye a megyeszékhely főiskolájának környéke. Az intézmény épületeiben már a fotója is kint van, a napokban pedig egy közösségi oldalon közzétett kép és néhány sor hívja fel a figyelmet a leselkedő veszélyre. Elmentünk Egerbe és rövid várakozás után a város főterén bele is futottunk az említett férfiba. Forgó Viktor riportja.

Rejtett kamerával az egri zaklató nyomába eredtünk

Zaklató férfi tartja félelemben a fiatal lányokat Egerben. A város több pontján is felbukkan, például parkokban, tereken. Egyik állandó helye a megyeszékhely főiskolájának környéke. Az intézmény épületeiben már a fotója is kint van, a napokban pedig egy közösségi oldalon közzétett kép és néhány sor hívja fel a figyelmet a leselkedő veszélyre. Elmentünk Egerbe és rövid várakozás után a város főterén bele is futottunk az említett férfiba. Forgó Viktor riportja.

Fókusz 14-06-06


szerző:
2014.06.06. 19:30
Fókusz 14-06-06

Fókusz: Megbánta - Először vállalja arcát Géza bácsi, aki játékpisztollyal kirabolt egy postát. Akár tíz évet is kaphat. Veszélyes manikűr? - Rejtett kamerával több kozmetikába is bejelentkeztünk, hogy leleplezzük a hiányosságokat. Magyarul tanul - Exkluzív interjú Gérard Depardieu-vel, aki berendezkedett Magyarországon és a nyelvünkkel is megbarátkozott.

Fókusz 14-03-12


szerző:
2014.03.12. 18:30
Fókusz 14-03-12

Fókusz: Megszólal a halálbrigád - Újabb hátborzongató részletek a csepeli gyilkosságsorozat büntetőperén. Embercsempészek nyomában - Leleplező felvételek az illegális határátlépőkről. Riporterünk is nekivágott a forgalmas éjszakának. Hétköznapi csalódások - A kismamának átadják a helyet, az idős bácsinak nem. Illemteszt a BKV-n, rejtett kamerával.

Forró nyomon 13-10-26


szerző:
2013.10.26. 20:00
Forró nyomon 13-10-26

Forró nyomon: Rejtett kamerákkal felszerelkezve, több „beépített” lánnyal és egy szintén „beépített” emberrablóval Debrecen forgalmas pontjain, autóbusz-megállókban teszteltük az embereket. Aztán: Fogtunk egy babakocsit és nyakunkba vettük a fővárost és annak környékét. Megközelíthetetlen zebrák, figyelmetlen, pofátlan autósok és tudatlan gyalogosok. Harc az életben maradásért, ez jellemzi a magyar közúti helyzetet.

Fókusz 13-03-05


szerző:
2013.03.05. 19:55
Fókusz 13-03-05

Fókusz: Az utolsó videó - Felvették, hogyan szállnak fel az utasok a tragikus sorsú hőlégballonra. A csoport jókedvűen indult a magasba. A lógás magasiskolája - Rejtett kamerával az iskolakerülők nyomában. Van, aki idén még egyszer sem ment be órára. Duciból Adonisz - Szerelmi bánatában 40 kilót fogyott és kigyúrta magát. Jön Zoltán csodamódszere!

Forró nyomon 13-01-23


szerző:
2013.01.23. 22:00
Forró nyomon 13-01-23

Forró nyomon: Hogyan legyen egy szülő óvatos a gyereke helyett is? És ha bajba kerül, hogyan mentheti meg? Ezekre a kérdésekre keressük a válaszokat a Forró nyomonban, ahol egy abszurd történetnek is utánajárunk, és rejtett kamerával megmutatjuk, hogy sok idős embernek milyen körülmények között kell befejeznie végigdolgozott életét.

Fókusz Plusz 12-08-04


szerző:
2012.08.04. 19:30
Fókusz Plusz 12-08-04

Fókusz Plusz: Segélykiáltás - Megverik, megalázzák őket. Két asszony megdöbbentő története abból a sok ezer magyar nőből, akiket párjuk bántalmaz zárt ajtók mögött. Kincs, ami nincs - Felbecsülhetetlen értékű ezüst, amely újból visszakerülhet hozzánk. De hogyan férkőzött egy magyar milliárdos a Seuso-kincsek közelébe?

Korrupt buszsofőrökre utaztunk


szerző:
2012.01.13. 19:25
Korrupt buszsofőrökre utaztunk

Jegy nélkül utaztunk egyik állomástól a másikig, a jegyárat többnyire megfeleztük a sofőrökkel, és rejtett kamerával rögzítettünk mindent. Hogy megmutassuk a korrupcióhoz két fél kell, aki adja, és, aki elfogadja a pénzt.

Fókusz 11-10-07


szerző:
2011.10.07. 20:20
Fókusz 11-10-07

Fókusz: Kiesések éjszakája - Bandi zokogva, Melinda mosolyogva távozott a Villából. Hazakísértük őket, és az egész napot együtt töltöttük velük. A lányok kedvencei - Először kiestek, aztán visszavették őket. Az X-Faktor macsói máris összeköltöztek. Tulaj kizárva! - Kata albérlői milliós tartozást halmoztak fel, lopják az áramot és még meg is fenyegették őt. Hol a segítség?

Rejtett kamerával az agresszív albérlők nyomában

Baseball ütővel megfenyegették, Kata albérlői már egy millió forintnál is nagyobb tartozást halmoztak fel, ő mégsem tudja kitenni őket a lakásából. Felháborító ügyét rejtett kamerával próbáltuk felgöngyölíteni.

Testünkkel kell fizetni az olcsó albérletért?

Ingyen albérlet egy kis kedvességért. Diáklányoknak. Kíváncsiak voltunk, hogy mi rejlik az ártatlannak tűnő apróhirdetések mögött. Kolléganőnk diáklánynak adta ki magát, és felvette a kapcsolatot jó néhány hirdetővel.

Nincs már házi őrizetben Wieszt János

Megszüntette Wieszt János volt szocialista politikus házi őrizetét a Pesti Központi Kerületi Bíróság.

Házon kívül 11-04-28


szerző:
2011.04.29. 00:05
Házon kívül 11-04-28

Házon kívül: Biztonságosabbak-e ma a szórakozóhelyek, mint a West Balkán-tragédia előtt? Hogyan dolgozták fel a történteket a fiatalok? Rejtett kamerával és a tragédia túlélőivel indultunk a budapesti éjszakába. - Bánfi Józsefre a múlt héten végrehajtók törték rá az ajtót. Az önkormányzati bérlakások lakóit többé nem védi a kilakoltatási moratórium. Mire számíthat a több száz érintett család? És mi lesz azokkal, akik az utcára kerülnek?

Fókusz 11-04-19


szerző:
2011.04.19. 20:45
Fókusz 11-04-19

Fókusz: Vége! - Négy hét huzavona után szakított Szandika és Gotti. Most kipakolnak egymás hibáiról. Tönkretették - Rejtett kamerával a lakásmaffia nyomában. Történet egy asszonyról, aki minden vagyonát elvesztette. Újra a Villában - Milyen érzésekkel költözött vissza Olivér, Zsófi és Gigi? Vajon megváltoztatják az erőviszonyokat?

Fókusz 10-07-26


szerző:
2010.07.26. 20:45
Fókusz 10-07-26

Fókusz: Lázár morbid receptje az egyéjszakás kalandról. Rejtett kamerával egy bérlethamisítónál. Megszólalt a tragikus Loveparade magyar szemtanúja. A rendőrgázoló vallomása. Elkészült Zámbó Krisztián klipje.

Fókusz 10-06-10


szerző:
2010.06.10. 20:45
Fókusz 10-06-10

Fókusz: Motorbalesetet szenvedett Nagy Feró, az X-Faktor egyik mentora. Vadon Jani hajléktalannak állt. Focisták és modellek párban. Kovács Kati-dallal villog Christina Aguilera. Biciklivel ugrottak a mélybe. Mi is az E-book?

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való