KERESÉS search-close

rendőr

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "rendőr"

Részegen rendőrökre támadt, pénzbüntetést és felfüggesztett börtönt kapott

Részegen rendőrökre támadt, kapott pénzbüntetést és felfüggesztett börtönt egy kazincbarcikai férfi. Azután intézkedtek vele szemben, hogy autójával egy házfalnak ütközött néhány napja. Az ittas férfi azután lett agresszív a rendőrökkel, hogy közölték vele: előállítják. Barátnőjét bűnsegédként szintén elítélték.

Vádat emeletek a balesetet okozó rendőr ellen

Megbocsájtott a fia barátjának - ezt mondta Híradónknak a két éve balesetben elhunyt rendőrjárőr édesapja. A 22 éves áldozat és kollégája egy bűntény helyszínére sietett. Kocsijuk egy kereszteződében egy másik - ugyanoda tartó - rendőrautóval ütközött. A vád szerint a balesetben elhunyt rendőr barátja a felelős a karambolért, felfüggesztett börtönt kérnek rá.

Újabb két rendőr ment át a piroson, fegyelmi indul ellenük

Pénzbírságot és bűntetőpontokat kaphatnak és még fegyelmi is indul a piros lámpa ellenére bekanyarodó rendőrök ellen. A Budapesti Autósok közösségéhez egy keddi esetről készült videót küldtek el, Híradónk pedig két rendőr júniusi szabályszegéséről kapott felvételt. A rendőrök azt mondták, hogy kollégáik sem kivételek, nem ússzák meg a büntetést.

Késsel támadt a rendőrökre egy férfi, majd üveggel dobálta meg őket

Késsel támadt a rendőrökre, majd bezárkózott a lakásába és üveggel dobálta a járőröket egy férfi Komlón. Szombaton este részegen ment haza, rátámadt a feleségére, aki segítséget hívott. A magából kivetkőzött férfit végül a kommandósok fogták el, garázdaság és hivatalos személy elleni erőszak miatt indult nyomozás ellene.

Rendőrök dobták össze a pénzt taxira, hogy egy család hazajuthasson

Összedobták a pénzt a rendőrök taxira, hogy egy család hazajuthasson Sátoraljaújhelyről a több mint száz kilométerre lévő Nyírbátorba. Kirándulni voltak, a hétfői felhőszakadás miatt azonban az autójukkal egy aluljáróban ragadtak. Az özönvízszerű eső elárasztotta a kocsijukat. A négytagú család ki tudott menekülni az autóból, de hazamenni már nem tudtak volna a rendőrök segítsége nélkül.

Továbbra is beosztásában dolgozhat az a rendőr vezérőrnagy, akit testi sértéssel gyanúsít az ügyészség

Továbbra is az eredeti beosztásában dolgozhat az a rendőr főtiszt, akit azzal gyanúsít az ügyészség, hogy egy évvel ezelőtt irodájában megütötte egy női beosztottját - ismerte el a Híradó kérdésére az ORFK. A sértettet áthelyezték miután jelezte az esetet, és januárban a munkavégzés alól is felmentették. A Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön kérdésünkre azt mondta: ez nincs rendben. A rendőrség viszont arra hivatkozik, hogy a főtisztet is megilleti az ártatlanság vélelme.

Könyörögtek a várandós hajléktalan kismamának, hogy menjen kórházba

Szerdán Érd központjában másfél órán keresztül könyörögtek egy várandós hajléktalan kismamának a rendőrök, mentősök, szociális segítők, hogy hajlandó legyen kórházba menni. A fiatal nő egyszer már megszökött onnan, de az érdiek nem bírták tétlenül nézni, hogy sörrel és cigarettával a kezében, láthatóan utolsó órás terhesként kéreget a városban. A többek szerint mentálisan sérült nőnek sokan próbáltak már segíteni, de mindig nemet mondott a gyámhivatal, a családsegítő, és a helyi civil szervezetek munkatársainak.

Szeptemberben jön az iskolaőrség


szerző:
2020.07.28. 08:13
Szeptemberben jön az iskolaőrség

Ősztől iskolaőrség vigyáz a rendre az oktatási intézményekben. Szigeti Réka, iskolapszichológus mesélt a részletekről. 

BUSZSOFŐRT, UTASOKAT MENTETT: Isteni szerencsének köszönhető, hogy nem történt baleset

Vezetés közben lett rosszul a Volánbusz Balassagyarmatra tartó járatának sofőrje. Civilben a járművön utazott a Készenléti Rendőrség munkatársa, határozott fellépésének köszönhető, hogy nem történt tragédia.

KUTYATÁMADÁS: Pisztollyal kergette el a megvadult kutyát

Megmentette édesanyja életét egy férfi, mikor az asszonyra egy staffordshire terrier rátámadt az utcán, Csehországban, Pilzentől nem messze. A nő egy kiskutyát tartott a kezében, mikor a semmiből rájuk rontott a nagytestű kutya. A nőt több helyen megharapta. A férfi, aki egyébként rendőr, először megpróbálta arrébb rúgni a megvadult kutyát, mikor látta, hogy ez nem használ, elővette szolgálati fegyverét, és leadott egy lövést a levegőbe. Ettől a kutya megijedt, és elszaladt. A falubeliek szerint a kutyával még sosem volt gond eddig. A rendőrség nyomozást indított, hogy a férfi a fegyverét szakszerűen használta-e. A rendőr ügyvédje szerint ez volt az egyetlen megoldás abban a pillanatban, hogy ügyfele megmentse édesanyja életét.

Így mentette meg a csecsemő életét a rendőr

Megmentette egy három hetes csecsemő életét egy rendőr az Egyesült Államokban. A járőr nem csak a fuldokló kislányon segített, sikerült lenyugtatnia a kétségbeesett anyát is. A rendőrautó kamerája felvette a jelenetet.

Videó készült a rendőrök elől menekülő robogósról

Videó készült a rendőrök elől menekülő robogósról! Nem volt jogosítványa, ezért ijedtében megpróbált meglépni az őt igazoltató járőrök elől egy motoros a Tolna megyei Györkönyben. Percekig üldözték, egy földúton kapták el. Ebben a hónapban ez már a harmadik eset, amikor motorral próbálnak menekülni a rendőrök elől.

MOTOROS: Járdán menekült a rendőrök elől

A járdán akart egérutat nyerni egy motoros a rendőrök elől a Szabadság Hídon. Július 5-én a Vámház körúton szerették volna megállítani a motorkerékpárost a rendőrök, mert az áthajtott egy piros lámpán és menekülni kezdett. Nagy sebességgel áthajtott a hídon, majd fel a járdára, több gyalogost is kis híján elgázolt. Végül a rendőrök utolérték a 38 éves szabályszegőt, kiderült a motor nem szerepelt a nyilvántartásban, nem volt rajta biztosítás és rendszám sem.

Élve temette el áldozatát

Élve temette el áldozatát, miután többször megszúrta - életfogytiglanra ítélték azt a volt rendőrt, aki a bíróság szerint 3 éve brutális kegyetlenséggel végzett ismerőse feleségével. Pénzt akart zsarolni a nőtől, de ő nem adott neki. Aztán megijedt, hogy feljelentik, a bíróság szerint ezért végzett a nővel.

Iskolaőrség: nem feltétel a tapasztalat

Nem feltétel a pedagógiai vagy rendőri tapasztalat a leendő iskolaőröknek, de előnyt élveznek azok, akik képzettebbek. Erről beszélt Maruzsa Zoltán államtitkár a Magyar Nemzetnek. Hozzátette, az iskolaőr több mint portás, de kevesebb, mint egy rendőr, és hogy a jelentkezők kapnak pszichológiai és pedagógia képesítés is. Az egyik tanár szakszervezet szerint ehhez már kevés az idő szeptemberig.

Mexikóban felgyújtottak egy rendőrt a tüntetők

Megrázó riport!
Mexikóban felgyújtottak egy rendőrt a tüntetők, akik szerint a hatóságok agyonvertek egy embert, pusztán azért, mert nem volt rajta szájmaszk. Miközben az Egyesült Államokból özönlenek a rendőri erőszakot bemutató videók, világszerte tömegek vonultak utcára a hatósági túlkapások és a rasszizmus ellen.

Iskolaőrséget hoznak létre ötszáz iskolában

Iskolaőrséget hoznak létre ötszáz iskolában - ezt Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter közölte a kormányinfón.

Börtönbe küldenék a rendőrt, aki percekig térdelt egy bilincsbe vert fekete férfi nyakán

Börtönbe küldené az amerikai Minneapolis polgármestere a rendőrt, aki percekig térdelt egy bilincsbe vert fekete férfi nyakán, aki meghalt. Emiatt Minneapolisban már második napja tartanak a zavargások, és több amerikai városban is tüntettek. A hatóságok a kemény fellépést azzal magyarázták, hogy a férfi ellenállt a rendőröknek, ám egy most nyilvánosságra került felvétel ezt cáfolni látszik.

17 éves lányt mentett ki a Dunából a rendőr

Egy 17 éves lányt mentett ki a Dunából tegnap Budapesten egy rendőr. Az evezős csónakját az erős szél miatti hullámzás borította fel. Két rendőr épp a Margitszigeten járőrözött, amikor a lány a vízbe borult. Egyikük levetkőzött és a folyóba ugrott.

HŐS RENDŐR: 17 éves lányt mentett ki a Dunából

A lány evezős csónakját az erős szél miatti hullámzás borította fel. Két rendőr épp a Margitszigeten járőrözött, amikor a lány a vízbe borult. Végül Mátrai György mentette ki a lányt, ameddig járőrtársa segítséget hívott. A két rendőrt kitüntették.

Rádőlt a hinta állványa egy 6 éves kisfiúra

Rádőlt a hinta állványa egy 6 éves kisfiúra Budapesten. Szülei azonnal kórházba indultak vele, majd egy piros lámpánál segítséget kértek a rendőrautóban ülő járőröktől. Végül ők vezették fel a családot szirénázva a kórházig, ahol ellátták a kisfiút. A gyerek már jól van, és haza is engedték. A szülők ellen nem indul eljárás.

Vadkacsákat mentett egy sátoraljaújhelyi rendőr

A Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság járőre, Deák Csaba rendőr törzsőrmester egy éjszakás szolgálata után, reggel vette észre a rendőrkapitányság udvarán a kétségbeesetten hápogó vadkacsát és mellette lévő kiskacsáit.

 

VIDEÓ: Többször is szabálytalankodott a rendőr

Többször is szabálytalankodó rendőrről készült videó Budapesten. A járőrkocsi záróvonalon, közvetlenül zebra előtt előzött. Ha ezt a manővert egy rendőrautó kamerája rögzíti, a vétkes sofőr jogosítványát akár egy évre is bevonhatják. A felvétel alapján a szabálytalanul vezető rendőr ellen fegyelmi eljárás indult.

Megbánta, hogy rátámadt a rendőrökre

A bűnügyi felügyelet alatt álló volt polgárőr 3 hete sebesítette meg a járőröket a Pest megyei településen, amikor egy kórházi vizsgálatról vitték haza. Az apa szerint fia nem akarta megölni őket, a támadással csak figyelmet akart magának, mert egy korábbi ügye miatt attól félt, hogy elmegyógyintézetbe viszik.

Akkora a létszámhiány a Gödöllői Rendőrkapitányságon, hogy több száz ügy áthelyezését kérték más városokba

Az erről szóló dokumentum a Zsaruellátó nevű Facebook-csoportban jelent meg, a rendőrség pedig az RTL Híradónak elismerte, hogy az valódi. A hivatásos rendőri státuszok 6 és fél százaléka betöltetlen az országban, de az ORFK szerint ez sehol nem veszélyezteti a közbiztonságot.

Még nincs felelőse a 22 éves rendőr halálának

Még mindig nincs felelőse 22 éves fiuk halálának, a nyomozás pedig újra és újra előhozza a tragédia emlékeit - ezt mondta Híradónknak annak a rendőrnek az édesanyja, aki 2017-ben halt meg egy balesetben. Az újpesti kereszteződésben két rendőrautó ütközött össze. A szülők szerint lassan halad a nyomozás, pedig a balesetről térfigyelő kamera felvétel is van. A nyomozó ügyészség csak annyit közölt, hogy már van egy gyanúsítottjuk.

MEGRÁZÓ: Miért haragudjak arra az emberre, aki nem szándékosan okozott balesetet

Még mindig nincs felelőse fiuk halálának, a nyomozás pedig újra és újra előhozza a tragédia emlékeit - ezt mondta Híradónknak egy meghalt rendőr édesanyja. Fia 2017. február 15-én halt meg. Egy újpesti kereszteződésben két rendőrautó ütközött. A huszonkét éves rendőr az ütközés erejétől kirepült a kocsiból.

Megütötte volt párját egy debreceni rendőr

Nyomkövetőt kell viselnie és hetente egyszer hagyhatja el a lakását az a debreceni rendőr, aki a gyanú szerint zaklatta, megütötte és leköpte párját. Néhány nap alatt ez a többedik olyan ügy, amelyben nők válnak párkapcsolati erőszak áldozatává. A hasonló helyzetbe került nőkért és gyerekekért tüntettek Budapesten.

MEGMENTŐ: „Aki állatkínzást lát, ne menjen el mellette”

Állatkínzással gyanúsítanak egy férfit, aki pórázzal robogójára kötözte a kutyáját, majd az állatot maga után húzta az úton a Borsod megyei Hejőbábán. A kutya elesett, mert a lábára tekeredett a póráz, de a férfi nem állt meg. Elmondása szerint, mindig így sétáltatja a kutyát. A megsérült kiskutyát egy az egyik intézkedő rendőr fogadta örökbe, két éves kisfia Csipesznek nevezte el. A híradós riportot megnézheti: ITT.

Rendőr fogadta be a bűncselekmény áldozatát

Rendőr fogadta be a bűncselekmény áldozatát: egy kiskutyát. Állatkínzással gyanúsítanak egy férfit, aki pórázzal robogójára kötötte a kutyáját, majd az úton úgy húzta maga után az állatot  a Borsod megyei Hejőbábán. A kutya elesett, mert a lábára tekeredett a póráz, de a férfi nem állt meg. Hogy az állat ne kerüljön menhelyre, az egyik rendőr befogadta.

Évek óta találkoznak a bíróságon, mégsem kért tőlük bocsánatot

Évek óta találkoznak a bíróságon, de a baleset okozásával vádolt férfi mégsem kért bocsánatot tőlük – ezt mondta stábunknak az egyik elhunyt rendőr apja. Fia és munkatársa négy éve halt meg autóbalesetben, a családok azóta várják az ítéletet. A két rendőr autójába bele- csapódott egy szabálytalan autós, aki a vád szerint részegen, jogosítvány nélkül vezetett. Az áldozatok szüleit felháborítja, hogy a baleset miatt a férfit még nem ítélték el miközben családok mentek tönkre a tragédia miatt. 

Egy másodpercen múlott az élete

A halál torkából mentett meg egy sofőrt egy rendőr az Egyesült Államokban. A férfi eszméletét vesztve ült autójában, ami egy vonatsínen állt. A rendőr egyetlen másodperccel azelőtt rángatta ki a kocsiból, hogy a vonat belerohant volna a járműbe.

Otthonában lőtte agyon a rendőr

Gyilkosággal vádolják azt a texasi rendőrt, aki otthonában lőtt agyon egy fekete nőt. A házhoz egy szomszéd hívta a rendőrséget, mert gyanúsnak találta, hogy nyitva volt a bejárati ajtó. Amikor megérkeztek, a nő pedig a zajra kinézett az ablakon, a járőr egyből meghúzta a ravaszt.

10 év börtön a volt rendőrnek

10 év börtönt kapott az Egyesült Államokban az az egykori rendőrnő, aki saját otthona helyett szomszédja lakásába ment be, majd agyonlőtte a fekete férfit, akit betörőnek nézett. Az ügyészek a per során rasszizmussal vádolták a nőt. A védőügyvédek szerint erről szó sem volt, csak egy tragikus tévedés történt. Az ítélethirdetés után megrázó jelenetek zajlottak le a tárgyalóteremben.

Megmentette az elgázolt kutya életét egy floridai rendőr

Hősként ünnepelnek egy floridai rendőrt, aki megmentett egy elgázolt kutyát az egyik autópályán. Ha nem cselekszik, az állat biztos nem éli túl a forgalmas sztrádán. A kutya gazdáját egyelőre nem találják, de biztosan lesz otthona az ebnek, akit egyelőre Lucky-nak, azaz Szerencsésnek neveztek el.

Több súlyos baleset is történt országszerte

Egy órán át küzdöttek egy árokba csúszott motoros életéért a mentők Bács-Kiskunban, a csörögi vasúti átjáróban pedig rendőr sérült meg súlyosan, mikor járőrautójával vonattal ütközött. Rengeteg baleset történt az utakon országszerte csütörtök este óta. Több helyszínről is mentőhelikopterrel kellett kórházba vinni a sérülteket.

BŰZÖS BORZ: A rendőr járt pórul

Pórul járt egy amerikai rendőr, aki hősiesen megmentett egy csávába került bűzös borzot. Az állatnak ugyanis beszorult a feje egy joghurtos dobozba, és rémülten rohangált körbe-körbe egy massachusettesi bevásárlóközpont parkolójában. Amikor a járőr megszabadította flakontól, a borz hála helyett minden bosszúságát egyenesen ráeresztette - így végül a jótevőnek szabályosan el kellett menekülnie.

Tégla volt a rendőrök között

Tégla volt a rendőrök között és kis híján megbuktatott egy nagyszabású rendőri akciót Békés megyében. Az alosztályvezető a vád szerint még júliusban egy kábítószer termesztők ellen tervezett kommandós akcióról szólt a dílereknek. Csakhogy lebukott, ezért  kollégái korábban csaptak le a bűnbandára, egy időben 15 helyen. A rendőrt gyorsított eljárásban, nem jogerősen, másfél év börtönbüntetésre ítélték.

Szabadnapos rendőr mentett életet

Szabadnapos rendőr mentette meg egy elgázolt gyalogos életét Kecskeméten. A férfit egy busz gázolta el a zebrán. Már nem lélegzett, ezért azonnal megkezdte az újraélesztést. Az életmentést később az egyik kollégája folytatta. A mentők végül stabil, de életveszélyes állapotban vitték kórházba a gyalogost. Később kiderült, hogy a rendőr egyik ismerőse apjának életét mentette meg.

Debra néni nem akart együttműködni a rendőrökkel, sokkolóval bénították le

Figyelem, a következő téma egyeseket érzékenyen érinthet!
Egy 65 éves nőt bénított le elektromos sokkolóval egy rendőr az Egyesült Államokban. Az asszony egy közúti ellenőrzésen akadt fent szabálysértés miatt. Semmiben nem akart engedelmeskedni, sőt, megpróbált elmenekülni, aztán még a járőrt is meg akarta rúgni. Nem kellett volna.

Kevés a rendőr az országban

Soha nem volt még ekkora a létszámhiány a rendőröknél. Ezt a Független Rendőrszakszervezet vezetője mondta a Népszavának. Az RTL Híradónak pedig a rendészeti dolgozókat segítő Zsaruellátó egyesületnél arról beszéltek: 10-ből 8-9 rendőr tervezi a leszerelést az alacsony fizetés és a megbecsülés hiánya miatt. Pintér Sándor belügyminiszter a múlt hónapban fizetésemelést ígért, de ennek mértékéről nem beszélt.

Pszichológus segíti őket, miután rájuk támadt egy skizofrén férfi

Úgy tudjuk pszichológus segít azoknak a mentősöknek és rendőröknek, akikre rátámadt egy skizofréniában szenvedő férfi. Az este még a múlt héten Abdán történt. Az egyik rendőrre még egy bozótvágóval is lesújtott, ezért a járőr társa végül agyonlőtte a férfit. A pszichológus szerint nemcsak a trauma után érdemes szakemberhez fordulni.

Bozótvágó késsel támadt a rendőrökre, lelőtték

Lelőtték a rendőrök azt a férfit, aki bozótvágó késsel támadt rájuk vasárnap este Abdán. Apja Híradónknak azt mondta, 35 éves fia pszichés beteg volt. Vasárnap dührohamot kapott, ezért anyja mentőt hívott hozzá. Miután velük is agresszív volt, rendőrt hívtak. A férfi ekkor vette elő a bozótvágó kést, amivel a két járőrre támadt. Egyiküket meg is sebesítette.

Büntetés helyett, táncra perdültek a rendőrök

Csendháborításhoz hívták őket, táncra perdültek a rendőrök az Egyesült Államokban. Helyi fiatalok tartottak érettségi bulit, és már az utcán hallani lehetett, hogy üvölt a zene. A rendőrök viszont nem akarták elrontani az ünnepséget, inkább beálltak ők is táncolni.

Életfogytiglant kapott a bőnyi rendőrgyilkos

Életfogytig tartó fegyházra ítélték a bőnyi rendőrgyilkost. A nem jogerős ítélet szerint 2016. októberében Győrkös István illegálisan tartott gépfegyverével tüzet nyitott a rendőrökre, akik házkutatást akartak tartani nála. Egyiküket fejbe lőtte. A 46 éves nyomozó rögtön meghalt.

 

ŐSZINTÉN: szeretett rendőr lenni, mégis kénytelen volt váltani

Burik Dorián Szolnokon volt rendőr, januárban szerelt le. Most egy építkezésen segédmunkás Németországban. Azt mondja, ott egy hét alatt keres annyit, mint itthon egy hónap alatt.

Rendőröket akart megvesztegetni, elítélték

Két napon belül elítélték azt a férfit, aki rendőröket próbált megvesztegetni Borsodban. A teherautósofőrt ellenőrzésre állították meg, és mivel több szabálytalanságot is találtak, meg akarták büntetni. Ő erre pénzt ajánlott, a rendőröknek, ezért bilincs kattant a csukóján. Az ügyét gyorsított eljárással tárgyalták.

Független Rendőrszakszervezet: az alacsony bérek miatt a rendőrök nem tudnak megélni

Azonnal és legalább 50 százalékkal kellene megemelni a rendvédelmi dolgozók bérét, mert az alacsony bérek miatt a rendőrök nem tudnak megélni, és egyre többen hagyják el a pályát - ezt mondta az RTL Híradónak a Független Rendőrszakszervezet. A belügyminiszter a héten bejelentette, jövőre lesz fizetésemelés, de azt még nem tudni, mekkora. A minisztérium most kérdésünkre azt közölte, ez a következő hónapokban dőlhet el.

Agyonlőtt egy rendőr egy földön fekvő nőt az USA-ban

Agyonlőtt egy rendőr egy földön fekvő nőt az Egyesült Államokban. Őrizetbe akarta venni az asszonyt, de ő ellenállt, és dulakodni kezdtek. Megszerezte a rendőr elektromos sokkolóját is, aki ezután lőtte le. A drámát valaki felvette mobiltelefonnal.

Lopás közben bukott le két férfi egy győri építkezésnél

A két férfi csaknem l  millió forint értékű, padlófűtéshez használt csöveket vitt el még szerdán. Az épp arra járőröző rendőröknek azonban gyanúsak lettek a kötegeket cipelő férfiak. Igazoltatni akarták őket, de a tolvajok futásnak eredtek.

TŰZOLTÓKOSARAS RENDŐRI AKCIÓ: Így emlékeznek vissza a rendőrök a történtekre

Gyárépület tetején bújt el, tűzoltókosárral kellett lehozni. Mindezt videóra is vették a rendőrök. A 29 éves férfi a rendőrök elől menekült Győrben szerda délután. Drogozott és a kocsijában is volt kábítószer. Az akcióról a helyszínen lévő rendőrök meséltek.

Hős rendőr mentett ki két embert az égő házból

Égő házából mentett ki egy 86 éves asszonyt, és a segítségére siető szomszédját egy rendőr Körösladányban! Vasárnap délután gyulladt ki egy családi ház a Békés megyei településen, a lángokat a szomszéd vette észre. Hívta a rendőröket, miközben többen segíteni próbáltak. Az egyik szomszéd bement a füsttel teli házba, az ablakon át próbálta az idős asszonyt kijuttatni, de sikerült neki. A járőr utánuk ment, mindannyian megmenekültek.

Leszerelt a rendőrség reklámarca

Leszerelt a rendőrség reklámarca. Egy Facebook posztban jelentette be, hogy 6 év után ott hagyja a testületet. Egyebek mellett azt írta: imádta a munkáját, de a rendőri fizetéséből nem lehet megélni, és nem látja azt, hogy bármiféle javulás várható lenne. A híradónk által megkérdezett szakszervezeti vezető szerint kevesebben jelentkeznek rendőrnek, mint amennyien évente otthagyják a szakmát.

BALESET: Rendőrökkel karambolozott Lovasi András

Hazaengedték a kórházból azt a rendőrt, aki még szerdán sérült meg súlyosan egy balesetben, Budapesten. A járőr és kolléganője szolgálati kocsijukkal éppen kikanyarodott a Dózsa György útra, amikor összeütköztek Lovasi András énekes autójával.

Biztonsági kamera rögzítette az újraélesztést

Nem gondolkodott, tette, amit kellett - ezt mondta az a rendőr, aki megmentette egy 58 éves férfi életét Debrecenben. A férfi szívinfarktust kapott a vasútállomáson, épp akkor esett össze, amikor az őrmester arra járőrözött…

Stabil az állapota az igazoltatás közben elgázolt rendőrnek

Stabil az állapota annak a rendőrnek, aki életveszélyesen megsérült, amikor társával együtt elgázolta egy szerb kisbusz szombat éjjel Tompa közelében. A kisbusz egy másik rendőrt is elütött, őt súlyos állapotban vitték kórházba. A két járőr és harmadik társuk az 53-as főúton igazoltatta az arra járó autósokat, amikor egy szerb sofőr fékezés nélkül nekik hajtott. Elaludhatott a volánnál.

Azzal védekezett, csak ott volt

A rablásban nem vett részt, csak ott volt. Ezzel védekezik az a 26 éves férfi, akit két társával együtt azzal gyanúsítanak, hogy rendőrnek kiadva magukat kiraboltak egy fiatal párt saját lakásukban. Az ő letartóztatását ma, egyik társáét már csütörtökön elrendelték. A banda harmadik tagját még keresik.

 

 

VALÓDI RENDŐRI AKCIÓ: Rendőrnek adták ki magukat a tolvajok

Rendőrnek mondták magukat, így jutottak be egy fiatal pár lakásába a rablók. Kedd hajnalban csöngettek be a győri lakásba, és fegyverrel kábítószert követeltek a pártól, majd az értékeikkel távoztak. Két feltételezett rablót már elfogott a rendőrség, harmadik társuk ellen körözést adtak ki.

1200 helyett csak 650 végzős rendőr van

Egyre kevesebben választják a rendőri hivatást. Az ország négy rendészeti szakgimnáziumában idén legfeljebb 650-en végeznek, miközben 1200 férőhely van. A pénz és a megbecsülés hiánya miatt kérdés, hogy a frissen végzettek meddig maradnak a pályán, mondja a Független Rendőr Szakszervezet egyik vezetője. A Belügyminisztériumot hiába kerestük.

Először lőttek emberre a szökött rabot megállító rendőrök

Naponta eszébe jut a lövöldözés - ezt mondta Híradónknak az egyik rendőr, aki részt vett a múlt pénteki akcióban. Őt és 11 kollégáját tüntette ki délelőtt az Országos Rendőr-főkapitányság. Többen csak járőröztek a környéken, úgy kapcsolódtak be az akciófilmbe illő elfogásba. A szökött rabot megállító rendőr hosszabban mesél az akcióról ITT.

Fizetésemelés: kitartást kér a rendőrfőkapitány

Tartsanak ki - ezt kérte az országos rendőrfőkapitány a rendvédelmi dolgozóktól, akik a fizetésükre panaszkodnak. Balogh János megígérte, hogy belátható időn belül megteremtik a munkavégzés minden feltételét. Kerestük a kormányt, hogy terveznek-e fizetésemelést, de nem válaszoltak. A DK szerint a vállalhatatlan fizetések miatt annyian hagyják el a pályát, hogy az már a magyarok biztonságát veszélyezteti.

Ötvös Csöpiként ismerte meg az ország, de ki volt ő valójában?

Bujtor Istvánt az ország Sándor Mátyásként, Bud Spencer magyar hangjaként és a keményöklű Ötvös Csöpiként ismerte meg. Ő volt a rettenthetetlen zsaru szocialista megfelelője, akinek ladás üldözéseit, és kemény pofonjait szájtátva néztük a moziban. De ki volt ő valójában?

Eltévedtek az erdőben, telefonon segítettek nekik kijutni

Telefonos segítséggel jutottak ki az erdőből az eltévedt túrázók. Az idős házaspár Bánkúton sétált, amikor valamiért letértek a túraösvényről. Először a 112-t hívták, ahonnan a helyi rendőrséget kapcsolták. Az volt a szerencséjük, hogy az ügyeletes rendőr maga is túrázó és jól ismerte a terepet, így telefonon keresztül kijuttatta őket az erdőből.

Szabadnapos rendőr mentett életet

Szabadnapos rendőr mentett életet csütörtök este egy baleset után. Két autó ütközött Dunakeszi határában. A rendőrnő észrevette a roncsokat, és azonnal segíteni kezdett. Azt mondta, hogy az egyik kocsi sofőrje - egy 46 éves nő - kirepült az autóból. Egy kerítés mellett feküdt. Nem lélegzett és pulzusa sem volt.

ÉLETMENTŐ:

Szabadnapos rendőr mentett életet csütörtök este egy baleset után. Két autó ütközött Dunakeszi határában. A rendőrnő észrevette a roncsokat, és azonnal segíteni kezdett. Azt mondta, hogy az egyik kocsi sofőrje - egy 46 éves nő - kirepült az autóból. Nem lélegzett és pulzusa sem volt.

Akik karácsonykor is dolgoznak: rendőrök, mentők, tűzoltók

Eddig kevés dolguk volt a mentőknek és a tűzoltóknak. Karácsonykor ezekben a percekben is több ezren dolgoznak, hogy mindenki biztonságban legyen. A rendőrök legtöbbször közlekedési baleseteknél intézkednek. A börtönökben pedig az őröknek is ugyanúgy kell dolgozniuk az ünnepek idején is, mint bármikor máskor.
A rendőrség karácsonyi videóját ide kattintva nézheti meg.

 

Felvette az erőszakos rendőrt a mobiljával az egyik tüntető

Telefonjával vette fel egy 21 éves tüntető, ahogy egy rendőr fenyegette, miután előállították, és a rendőrautóban állítása szerint megverték. A fiút a csütörtöki tüntetés után fogták el, mert gördeszkájával letörte egy rendőrautó tükrét. Hiába kérdeztük, a rendőrség nem válaszolt az üggyel kapcsolatos kérdéseinkre.

Karjai közül tépték ki gyermekét a rendőrök

Megrázó videó került nyilvánosságra egy New York-i letartóztatásról, ahol a rendőrök egy anya karjaiból rángatták ki a csecsemőjét. A 23 éves nő bűne az volt, hogy egy szociális központban, ahol nem volt szabad ülőhely, négy óra várakozás után leült a padlóra, és nem volt hajlandó távozni.

Életfogytiglant is kaphat a brutális rendőr

Életfogytiglant is kaphat az egykori rendőr, aki brutálisan megverte, megszurkálta, majd elásta áldozatát az Újlengyel közeli erdőben. A vád szerint pénz kellett a férfinak, aki egy ismerőse feleségéhez fordult. Az asszony nem adott neki pénzt, a férfi ekkor határozta el, hogy megöli a nőt.

Emberségből jeles: rendőr segített a veszélyeztetett kismamának

Mit tegyen az ember, ha a feleségével rohan a szülőszobára, de már az autópályán megindulnak az események? Óriási szerencséje volt Zsuzsáéknak három évvel ezelőtt, hogy az M7-esen épp arra járt Török Balázs törzs-szászlós. Azonnal rendőrautóba ültette a vajúdó kismamát, és ezzel valószínűleg megmentette kisbabája életét.

Életveszélyben a teherautóval ütköző motoros rendőr

Életveszélyesen megsérült egy szolgálatból hazafelé tartó rendőr szerda délelőtt. Motorjával Szeged közelében haladt, amikor elé kanyarodott egy teherautó. A gyakorlott motoros próbálta elkerülni a balesetet, de a lába így is a motor és a teherautó közé szorult. A teherautó sofőrje Híradónknak azt mondta, hogy a tükröt nézte, ezért nem látta a szemből érkező motorost.

Pillanatokon múlt a kocsija mellett álló nő élete

Hajszálon múlt egy asszony élete az Egyesült Államokban. Egy texasi nő egy éles kanyarban sodródott ki gépkocsijával.

Bemutatott, majd elhúzott

Bemutatott az őt üldöző rendőröknek egy motoros egykerekezés közben. Erről videót is készített, ami az internetre is felkerült. A rendőrség nem indít eljárást, mert nem tudják, hogy hol és mikor készült a felvétel.

Kerítésbe szorult őzikét mentett egy rendőr

Őzike kiszabadítását rögzítette egy amerikai rendőr testkamerája.

 

Őzikét mentett a rendőr


szerző:
2018.09.01. 18:18
Őzikét mentett a rendőr

Őzike kiszabadítását rögzítette egy amerikai rendőr testkamerája.

 

A te szívedet is ellágyítja Zserbó, a legfiatalabb drogkereső kutya!

Zserbó, a büntetés-végrehajtás kölyökkutya programjának “növendéke”. A különleges program célja, hogy kábítószer-kereső és nyomkövető kutyákat képezzenek ki, de vajon hogyan teszik ezt?
 

Ma lenne 22 éves a februári rendőrbaleset áldozata

Mátyás Balázs Tamás szülei sírva meséltek Híradónknak fiukról, akinek tiszteletére emlékművet állítottak Újpesten. Azt mondták: halála feldolgozhatatlan, egyelőre csak az élteti őket, hogy más fiatalokon segítsenek.

Újra szolgálatban a kutyaverő rendőr

Újra szolgálatba állt az a rendőr, aki ököllel ütötte meg kutyáját a Pest megyei Dányban - így tette be az állatot a járőrautó csomagtartójába. Az eset még februárban történt. Egy családi ház ablakából valaki az egészet felvette.

Egy rendőr és két járókelő élesztette újra a sofőrt

Egy rendőr és két járókelő élesztette újra azt a sofőrt, aki menet közben fának csapódott kocsijával Esztergomban, hétfőn. A beavatkozás sikeres volt: életben tudták tartani a férfit, amíg kiértek a mentők. A kocsi vezetője kórházba került, úgy tudjuk: jelenleg kómában van.

Rendőrt akart hívni egy gyermekét szoptató édesanyára

Rendőrt akart hívni egy gyermekét szoptató édesanyára a pécsi Árkád egyik biztonsági őre. Az asszony a babáját egy padon, pelenkával eltakarva etette. Azt mesélte, hogy az őr azt mondta neki, ez közszeméremsértés. A bevásárlóközpont azóta levélben két elnézést az édesanyától, azt írták: kulturált körülmények között megengedhető a szoptatás az áruházban.

Nem lesz elég tűzoltó sem?

Nem lesz elég tűzoltó és rendőr, hogyha nem változtat a kormány az elfogadott szabályokon – mondja több tűzoltó szakszervezet is. Januártól ugyanis törvényben tiltotta meg a kormány, hogy túlórapénzt fizessenek, helyette szabadnapot kell adni a rendészeti dolgozóknak.

 

Nem zavarták a betörőket a rendőrök

15 lakásba tört be Budapesten az a két férfi, akik ellen a napokban emeltek vádat. Olyan lakásokba is bementek, amelyek néhány tíz méterre voltak az ötödik kerületi rendőrségtől vagy a Legfőbb Ügyészségtől.

Szélvédőn át tüzelt a rendőr

Egy száguldó rendőrautóból, a saját szélvédőjén keresztül zúdított golyózáport egy Las Vegas-i járőr két gyilkossággal vádolt férfira. A menekülők több lövést is leadtak üldözőikre, a rendőrök ekkor kezdtek fegyvert használni. A hajszában az egyik elkövetőt lelőtték, és a másikat is eltalálták.

Miért kellett meghalnia a fiatal rendőrnek?

Balázs azért lett rendőr, mert az embereken akart segíteni. És pont ekkor, szolgálat közben halt meg. Először a Fókuszban szólalnak meg az újpesti autóbalesetben elhunyt fiatal járőr szülei.

Aranyosi Pétert bilincsben vitték el a rendőrök!

Ambrus Attila története megihlette Aranyosi Pétert is, akiből előtört egy régi emlék.

Rendőr mentett kacsacsaládot

Kacsamentés a Parlament előtt. Rendőrök állították le a forgalmat néhány percre a forgalmas útszakaszon, hogy egy vadkacsa a kiskacsáival biztonságosan átkelhessen a Duna felé.

 

Megmentette egy háromhónapos baba életét egy rendőr

Éppen hazafelé tartott, amikor egy nő a kocsijából integetett neki. Kiderült, hogy a baba mamája, és segítséget kér, mert a kisfia elájult. A rendőr újraélesztette a kicsit, majd maga vitte kórházba.

LÖVÖLDÖZÉS: támadóját lőtte meg a rendőr

Háromszor lőtte combon támadóját egy rendőr. A rendőrökre támadó férfi ámokfutását egyik nézőnk videóra vette. Íme: a videó!

40 év után fogták el Amerika egyik legkeresettebb sorozatgyilkosát

A most 72 éves egykori rendőr a gyanú szerint legalább 12 nőt megölt és 45-öt megerőszakolt 1976 és 86 között. A Kaliforniát éveken keresztül rettegésben tartó kegyetlen bűnözőt egy DNS-minta alapján sikerült megtalálni.

Társa okozhatta a rendőr halálát

Az újpesti balesetben elhunyt rendőr társa okozhatta a februári tragédiát – értesült Híradónk. A kereszteződésben két rendőrautó ütközött össze, mindkettő használta a megkülönböztető jelzést, de az egyik sofőr nem lassított a piros lámpánál, ezért karamboloztak.

Gyuri ököllel ütötte Stokit, mégsem kattant a bilincs!

Gyuri mindent elkövetett, hogy megússza az esküvőt, azonban hiába verte meg Stokit, a rendőr a nagy nap utánra tartogatta a letartóztatást...

A teljes adásért kattints IDE!

Stoki lebukott Szifon előtt...

Szifon hamar rájött, hogy Pajkaszeg rendőre Marcsinál vendégeskedett... Azt a fránya gumibotot bizony kár volt ott felejteni, Stoki!

Szifon vicces esete a szondával

Egy szonda megfújása bizony komoly kihívást jelenthet egyeseknek. Szifon például azt sem tudja, hogy szívni vagy fújni kell. És tulajdonképpen melyik csőről is van szó?

Felháborító: így bánt el a kutyával a rendőr

Egy éppen szolgálatban lévő rendőr a kis kutyát először ököllel erősen megütötte, majd szó szerint behajította a csomagtartóba. Majd, mint aki jól végezte dolgát, beszállt a kocsiba a társával együtt és elhajtottak.

 

Megütötte kutyáját a rendőr

Azonnali hatállyal felfüggesztették azt a rendőrt, aki ököllel megütött egy kutyát a Pest megyei Dányban - így tette be az állatot a járőrautó csomagtartójába. Az esetet egy családi ház ablakából vette fel egy fiú, majd feltette a Facebook-ra, ahol valóságos lincshangulat alakult ki…

Állatkínzó rendőrről készült videófelvétel

Állatkínzó rendőrről készült videófelvétel miatt rendelt el vizsgálatot a gödöllői rendőrség, a videó a Facebookon terjedt el.

 

SOKKOLÓ: Állatkínzó rendőrről készült videófelvétel

Állatkínzó rendőrről készült videófelvétel miatt rendelt el vizsgálatot a gödöllői rendőrség, a videó a facebookon terjedt el. Egy rendőr ököllel a rendőrautó csomagtartójába vág egy kis termetű fehér állatot, majd becsukja az ajtót és beszáll az autóba.

 

A fagyi visszanyal: Stoki bilincsben!

Hogyan került a bilincs Stokira? És miért pofozta fel Matyi Lacit? Teljes a felfordulás Pajkaszegen a kocsma miatt!

Egy fiatal rendőr halt meg a balesetben

Egy fiatal rendőr meghalt, három társa súlyosan megsérült, amikor összeütközött két rendőrautó éjjel Budapesten. Úgy tudjuk, ugyanahhoz az esethez riasztották őket. A balesetben egy 22 éves őrmester vesztette életét. Kollégái délelőtt a helyszínen gyertyagyújtással emlékeztek rá.

 

Részegen lövöldözött ezért, börtönbe kerülhet a rendőr

Akár 22 és fél évre börtönbe kerülhet az a volt rendőr, aki a vád szerint részegen lövöldözött egy csepeli társasházban még 2016 decemberében. Az ügyészség újabb bűncselekménnyel, lőszerrel való visszaéléssel is megvádolta.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való