KERESÉS search-close

rettegés

57 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "rettegés"

Ettől az állattól retteg Ruszó Tibi...

Az X-Faktor versenyzője egyre jobb viszonyt ápol a fiúkkal, ráadásul a héten a tropikáriumba is ellátogattak. Tibi azonban teljesen lesokkolódott...

Ottót szörnyű rémálmok tartják rettegésben

A fiúnál annyira betelt a pohár az állatok miatt, hogy már alvás közben sincs biztonságban… Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

A hüllő-imádatával a frászt hozza édesanyjára

Gina gyerekkora óta rajong a hüllőkért, édesanyja azonban retteg tőlük. Most rá szeretné venni anyukáját, hogy barátkozzon meg az állataival. A teljes adásból kiderül, hogyan reagált erre Éva!

Legfeljebb csak mentőt hívhatnak ön-és közveszélyes rokonukhoz

Kedden mesélt az RTL Híradónak egy 20 éves lány arról, hogy drogfüggő bátyja rettegésben tartja anyjukat és testvéreit. Az általunk kérdezett szakértők szerint ilyen esetben a család legfeljebb mentőt hívhat, de dönteni a pszichiátria orvosainak kell.

Rácz Jenő és Sárközi Ákos rettegtek a konyhában!

A séfek lenéztek a versenyzőkhöz, akiknél néhol olyan heves volt a pörgés, hogy elrepültek és felrobbantak a dolgok.

Félelem és fóbia: ezektől rettegnek a sztárok!

Mindenki retteg valamitől! Ez az érzés az emberiséggel egyidős, így természetesen, hogy a félelem a sztárokat sem hagyja nyugodni.

Óvakodj, ha átléped a barátod küszöbét…

Géza az egyik legjobb barátjának tartja István, ám nem mindig megy át szívesen a barátja lakásába. István ugyanis egzotikus állatokat tart, és Géza szerint „eléggé mániákus…”

Gyuri cseppet sincs kibékülve a tűvel és a vérvétellel...

Látnod kell, hogyan küzd Gyuri az ellen, hogy vért vegyenek tőle! Vajon Erika a segítségére siet? Szombaton este 20 órakor kiderül A mi kis falunk harmadik epizódjából!

Kóbor kutyától rettegnek


szerző:
2018.02.12. 18:15
Kóbor kutyától rettegnek

Kóbor kutya tartja rettegésben a Halmajugrán élőket. A helyiek arról panaszkodnak, hogy az állat átjut a kerítéseken, rátámad emberekre és udvarokon lévő kutyákra, volt, amit meg is sebesített.

Félelem és rettegés a Szulejmán palotájában!

Cihangir herceg kimondja azt, amit eddig senki sem mert. Az uralkodó betegségével eljött az az idő, hogy szinte mindenki retteg valamiért: valaki az életét, valaki a jövőjét, valaki a vagyonát, valaki a hatalmát és valaki a gyermekeit félti. A kérdés csak az, ki mer szembenézni az ősi félelmeivel, és ki az, aki ebben a helyzetben is emberséges marad?

Story Extra 2017-12-04


szerző:
2017.12.04. 15:40
Halálfélelem az üveghídon

Egy több mint ezer méter magasan tekergő, keskeny, üvegpadlójú sétány, amely vérfagyasztó csikorgással megreped a láb alatt. Ezzel tettek felejthetetlenné egy hegyi túrát Kínában.

Félelem és rettegés a ValóVilágban!

A VV 7 szériájában, azaz három évvel ezelőtt, az egyik játékos, Maci még az első estéjén jelezte, hogy tőle nemigen lehet majd aludni, mindenki azt hitte, hogy ezt az eget rengető horkolásával le is tudta. De nem! A fiú egész egyszerűen felkelt, és nekiindult, bele a nagyvilágba.

Ludwig szelleme ismét kísért?

Ágnes és Liza azt hitte, örökre búcsút mondhatnak a rémálmoknak, de most úgy tűnik, mégsem.

Annamari minden állattól fél, aminek négynél több lába van

Annamari annyira retteg a pókoktól, hogy a nyolclábúak látványától pánikrohamot kap. A lány fóbiája még kiskorában kezdődött, és valahányszor ízeltlábúakat lát, sikítani kezd.

Rudolf retteg a házi kaszáspókoktól, és a 2.0-s repülő kaszáspókoktól

Kitti és párja négy éve alkotnak egy párt, egy éve pedig össze is házasodtak. A lánynak már kicsit terhes férje fóbiája, ugyanis Rudolf retteg a kaszáspókoktól. A férfi tudja, hogy nem bántanak ezek az állatok, mégis minden este lefekvés előtt reflektorral nézi körbe a szobát.

Szilvi retteg a hagyományos két-és négylyukú gomboktól!

Levente kicsit nehezen viseli barátnője fóbiáját, Szilvi ugyanis retteg a gomboktól. Levente nem hordhat inget, a lakástextileken pedig tépőzárra cserélte a gombokat. A férj azért jött el az Anikó Show-ba, hogy segítsen legyőzni kedvese félelmét.

Következő rész (2017. július 03.)

Vajon beválik Attila Júlia titkáraként? Kristóf ultimátumot ad Ludwignak. Natasa váratlan döntésre szánja el magát Péterrel kapcsolatban. Ágnesen újra eluralkodik a rettegés.

Réz András megfejti a rettegés élvezetének titkát!

Téma volt az is, vajon miért szeretjük a horror filmeket, Galagonya Bohóc pedig megpróbálta megdönteni a bohócokról kialakult sztereotípiákat!

„A rettegett dolog elérkezett, lecsapott”

A döntősöknek kellett már másolniuk a Séfet, azonban eljött a verseny talán legnehezebb feladata: a szimultán főzés. Vajon bírni fogják Sárközi Ákos tempóját?

Rettegésben tartották a várost

Rettegésben tartottak egy egész várost bűnözők, Paraguayban. Több tucat felfegyverzett rabló megostromolta egy pénzszállító cég telephelyét, majd szabályos csata robbant ki köztük és a rendőrök között az utcákon. A dél-amerikai ország egyik városa valóságos háborús övezetté változott. Minderről amatőr videók készültek.

Alföldi Robi elárulta, melyik állattól irtózik

A műsorvezetők fóbiákról és furcsa szokásokról beszéltek, Anna pedig elmesélte, hogy volt egy osztálytársa, aki retteg a kacsáktól. Szóba jött a nomophobia, vagyis a félelem a hordozható telefonnal való elérhetőség hiányától, az odontophobia, ami a fogaktól való félelmet jelenti, Alföldi pedig bevallota, hogy ranidofóbiás.
 

Előző rész (2017. március 07.)

Vajon hogy akarja Rudi visszaszerezni az elbukott pénzét? Vajon milyen büntetést szab ki László Milánra? Hogyan fogadja Péter a hírt Hanna állásáról? Ágnest teljesen kikészíti az állandó rettegés.

Rettegésben tartotta a társait

Kést rántott, bottal verekedett - rettegésben tartotta a gyermekotthont egy tizenhat éves lány Szigetváron. Nevelőjét, lakótársait, pszichiáterét és még az igazgatót is megtámadta. A fiatal még tavaly májusban került az otthonba, akkor kezdődtek nála a dühkitörések. Azóta kilencen tettek ellene feljelentést. A bíróság emiatt és korábbi gyújtogatási ügye miatt előzetes letartóztatásba helyezte.

Berényi Ági: „Itt fogsz megdögleni”

Úgy tűnik, Ludwig túlélte a balesetet, és az orvosok szerint akár még teljesen fel is épülhet. Ennek a hírnek viszont nem mindenki örül, főleg egy valaki nem.

Fókusz Plusz 2016-11-19


szerző:
2016.11.19. 18:50

Fókusz 2016-07-27


szerző:
2016.07.27. 18:55
Fóbiák: Mitől rettegnek a sztárok?

Vannak, akik egy gyönyörű nő láttán esnek pánikba, mások a vacsora partiktól félnek, vagy épp attól, hogy mogyoróvaj ragad a szájpadlásukra. Na, de milyen fóbiáik vannak a sztároknak?

Fókusz 2016-07-08


szerző:
2016.07.08. 18:55

Fókusz 2016-05-04


szerző:
2016.05.04. 17:25
Panaszkodnak a gazdák a belvíz miatt

Dolgoznának a gazdák, de esélyünk sincs arra, hogy a földekre menjenek. Az RTL Híradónak nyilatkozó termelő szerint tehetetlenek a belvíz ellen. A rengeteg csapadék ugyanis nem folyik el a földekről, a környező árkok is színig teltek. Az országban már 39 ezer hektár van víz alatt. Ahol nem a belvíz, ott az árvíz fenyeget. Ipolytarnócon 9 család attól retteg, mikor kell újból elhagyniuk otthonukat.

Mókus tartja rettegésben a kisvárost

Mókus támadt egy idős házaspárra az egyik kaliforniai városban. Az állat össze-vissza harapdálta és karmolta őket. Mint kiderült, ugyanez a mókus már többeknek nekiment a környéken. A hatóságok körözést adtak ki, és mindenkit óvatosságra intettek.

Vírusként terjed a félelem

Az elmúlt időszak megszaporodó terrorcselekményei miatt egyszerűen megbomlott a biztonságérzet Európában. A félelem pedig alattomos vírusként terjed a kontinensen. Dr. Belső Nóra, pszichiátert arról kérdeztük, mit tehetünk azért, hogy ne a félelem irányítsa a mindennapjainkat, ne nyomhassa rá a bélyegét a kiszámíthatatlan tragédiától való rettegés az emberek életére.

Darabokat vágtak ki Gyuriból, a német vizslából

Megrázó, ami Gyurival a 18 hónapos drótszőrű német vizslával történt: egy bokorban találtak rá Pakson az állatmentők. A kutyát több helyen is megcsonkították, egyelőre a gyanú szerint hajléktalanok tették, hogy aztán megehessék a kimetszett húsdarabokat. A rendőrség is nyomoz az ügyben, állatkínzás vádjában. Még végighallgatni is sokkoló, nem, hogy átélni, ami ezzel a kutyával történt és a testi sebek mellett a lelki károsodás is jelentős, hiszen az emberekbe vetett feltétlen bizalma rendülhetett meg és társult rettegéssel, az emberekkel szemben. Hogyan él meg egy ilyen szörnyű kínzást egy állat és egyáltalán van-e esélye még arra, hogy önfeledten futkározzon majd egy jobb gazdi mellett… Az ügyben Schneider Kingát a Noé Állatotthon szóvivőjét kérdeztük.

Honnan van az Iszlám állam pénze?

Az Iszlám Állam korunk egyik legfélelmetesebb terrorszervezetévé nőtte ki magát az utóbbi években. Az utóbbi hetek, napok történései alapján, nem túlzás azt állítani, hogy rettegésben tartják egész Európát és a Közel-keletet is. Az efféle hatalom viszont hatalmas vagyont sejtet, ami egy ilyen terrorszervezet egyik mozgatórugója. De honnan tesznek szert ekkora vagyonra? Az Index újságíróját, Csurgó Dénest is ez a kérdés érdekelte, így beleásta magát a témába, erről kérdeztük reggel.

Mikor lesz vége a terrortámadásoknak?

Ma hajnalban újra robbanások és lövések zaja rázta meg újra Párizs utcáit. A rendőrök intenzív tűzharc közben körbekerítettek egy lakást a párizsi St. Denis negyedben, ahol a pénteki merénylet kitervelőjét, Abdelhamid Abbaaoud-ot is sejtették. Az akció hajnal három órától, délig tartott,és az akcióban két ember meghalt, köztük egy nő, aki felrobbantotta magát.

Így tud szörnyű, de fájdalommentes bosszút állni szemétkedő macskáján

Valaki már megint tönkre tette a bőr ülőgarnitúrát? Ezentúl egyszerűen megbüntetheti gonoszkodó macskáját ennek a csodafegyvernek a segítségével. Mindössze egy darab uborkára lesz szüksége, a macskák ugyanis halálosan rettegnek a hosszúkás zöld tárgyaktól. Nézze meg, mennyire!

Idegsokk, rettegés és hisztéria. Tömegpánik tört ki Párizs központjában tegnap este. Hirtelen rohanni kezdett a tömeg, miután valaki egy pukkanást hallott. Az emberek átgázoltak a megemlékezés virágain is. Később hamisnak bizonyult a riadó. Még azt sem tudni, mi történt pontosan. Egyesek szerint petárda robbant, míg mások szerint egy köztéri lámpa izzója durrant ki.

Állítólag ma is világvége lesz

Egy keresztény csoport, ami korábban több alkalommal állította, hogy különböző időpontokban megsemmisül majd a világ, ezúttal a mai napot, október 7-et szemelte ki a nagy naphoz. Méghozzá bibliai jóslatokra támaszkodva. Szóval tartós tejet már ne vegyenek! :(

Élet az Iszlám Állam után


szerző:
2015.08.18. 21:30
Élet az Iszlám Állam után

Sikerült bejutnia egy norvég tévéstábnak az Iszlám Államtól nemrég visszafoglalt Tal Abyad városába. A szíriai település két évig volt a dzsihádisták kezén. Az ott élők szívesen nyilatkoztak, és elmondták, végre fellélegezhettek a sok rettegés után.

Egy mosószergyártócég kabalája simán megfejelte a magyar horrorpulit

Már korábban írtunk róla, hogy nem könnyű feladat olyan kabalaállatot találni, ami nem ijeszti halálra sem a felnőtteket, sem pedig a gyerekeket. A Magyar Úszószövetség beelesdézett, albínó plüsskutyáját ugyan rekordrövid szolgálat után kényszernyugdíjazták, de ezután sem marad a világ ügyeletes fehér szörny nélkül. Itt van Burbu, az öblítőmumus.

Ez történt a 32. héten


szerző:
2015.08.07. 21:15
Ez történt a 32. héten

Zsófi attól fél, valaki közé és Tóbiás közé állhat. Róbert attól fél, kitudódik a titka. Nórának feltűnik, hogy Róbert mennyire retteg az apjától. Zsolt régi üzlettársa vissza akar kerülni a körforgásba. Vajon Zsolt hagyja ezt neki? Az asszonyok mindent bevetnek, hogy férjeik azon szobor megépítésére szavazzanak, amit ők akarnak. Péter igyekszik ott betartani Hannának és Ádámnak, ahol tud. Hanna ezért úgy dönt, nem falaz tovább Péternek a korábbi támadás ügyében. Júlia megfenyegeti Attilát, hogy nyilvánosságra hozza a titokzatos levél tartalmát. Sikerül-e Péternek módot találnia arra, hogy leszerelje Hanna fenyegetőzését?

A terror arca - egy éve pusztít az ISIS

Merényletek, terrorcselekmények, kivégzések, robbantások – a felsorolás hallatán mindenkinek ugyanaz jut az eszébe világszerte. AZ ISIS vagy más néven az Iszlám Állam terrorszervezet egy éve jelentette be, hogy világuralomra tör és létrehozza a kalifátust. Több mint 3100 ember végeztek ki azóta, óriási gazdasági és kulturális pusztítást okoztak és egyelőre úgy tűnik, nem sikerül őket megállítani. Hubai Antal riportja.

Az Iszlám Állam elpusztított mindent, ami értékes

Számtalanszor megjárta Irakot, Szíriában viszont elrabolták. De Szlankó Bálintot úgy látszik, szeretik odafönt, mert eddig mindig visszatért onnan, ahonnét a legtöbb ember menekül. A fiatal magyar haditudósító ezúttal ismét Szíriában járt, hogy exkluzív riportjában megmutassa a világnak, milyen pusztítást végez az Iszlám Állam azokon a vidékeken, amelyeken végigsöpör.

Kutyavilág Baracskán: rettegnek a lakók

Az ellentétek áthidalhatatlanok. De a zajon és a bűzön túl nagyobb probléma is van. Egy ott lakó által készítette videó felvételen jól látszik, ahogy az elvileg szakszerűen tartott kutyák szétmarcangolnak egy másikat.

Kutyák tartják rettegésben az Aradi utca lakóit

A Baracskán élők életét a több mint 30 kutyát tartó szomszédjuk keseríti meg. Nem mernek végigmenni az utcán, mert az állatok agresszívek, a bűz és az ugatás pedig, azt mondják, elviselhetetlen. Molinókkal teleaggatott házak, feljelentések, paparazzi videók és a helyzetet kezelni nem tudó rendőrök, akiknek kis híján stábunk is áldozatául esett. Újvári Mihály riportja.

Benk Dénes elől a mosógép mögé menekülnek a kutyák

Részlet a 15. évad 5. részéből:

Persze csak a folyton remegő szobacirkálók, akik csoda, hogy túlélik a mindennapjaikat ekkora félelem-túladagolás mellett.

Ha lemaradtál az adásról, kattints ide!

Előzetes: Szatíroktól rettegtek a szegediek

Három szatír tartotta rettegésben az elmúlt hónapokban a szegedieket, egyiküket még mindig keresi a rendőrség. Az egyetem épületében szokta mutogatni magát, az intézmény biztonsági kamerája felvételt is készített róla. Két másik szatírt már elfogtak: egy 60 éves férfit és egy hajléktalan fiatalembert, aki éppen szenteste szabadult meg a ruháitól az utcán és egy nővel erőszakoskodott is. Hogy az egyetemi szatírról mit mondanak a diákok, megmutatjuk este hatkor az RTL Híradóban.

Álomcsapda: Van menekvés a rémálmainkból?

Visszatérő démonok, zuhanás, menekülés, néma sikolyok. Vajon létezik módszer, amellyel mindezt magunk mögött hagyhatjuk?
 

Félelem és rettegés a hálószobában

Visszatérő démonok, zuhanás, menekülés, néma sikolyok. Vajon létezik módszer, amellyel mindezt magunk mögött hagyhatjuk?
 

Baukó Éva a csótányoktól fél a legjobban

Csábító mosoly, feszülő keblek, napsütés és tenger – így nyaralt Baukó Éva, miközben a celebek az afrikai dzsungelben sínylődnek. A luxusút meglepetés volt, Éva barátja, csak egy nappal az indulás előtt árulta el, hogy nyaralni mennek.

BAUKÓ ÉVA: „A csótányoktól szerintem el is ájulnék”

Az egykori botrányhősnő már számolja vissza a napokat a Celeb vagyok második szériájáig. Persze a műsornak már most szorgalmas nézője. Azt mondja, leginkább attól fél, hogy nem tud majd jól teljesíteni a bátorságpróbákon, a kincsvadászatokon pedig a legjobban egy tükörnek örülne.

Nyoma sincs a bécsi lövöldözőnek

Továbbra sem találják az osztrák rendőrök a bécsi orvlövészt.

Robbantók tartják rettegésben Krakkó lakóit

Egy hónap leforgása alatt négy kisebb pokolgépes robbanás történt a dél-lengyelországi Krakkóban.

Rettegnek a romák Hajdúhadházon

Félnek a Szebb Jövőért Polgárőr Egyesület tagjaitól. A gyerekek közül sokan annyira tartanak tőlük, hogy nem akarnak iskolába, óvodába menni.

Sikolyok és rémüldözés Pécsett

Vérfagyasztó pincetúra várta szombaton a pécsieket a terráriumban.

Gyerekek bántalmaztak egy idős férfit

A tinédzserek rendszeresen betörtek hozzá, késsel fenyegették, megverték és kirabolták.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való