KERESÉS search-close

romkomok

4 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "romkomok"

Mit nézünk ma? - Péntek (03.18.)

Otthoni mozizásra vágysz, de tanácstalan vagy, mit nézz? Nincs kedved több mint egy ezrest kiadni egy jó filmért? Semmit sem szeretnél jobban, mint, hogy ne kelljen elhagynod a lakást? Miért is tennéd? Kuckózz be, kattints és az RTL csatornái segítenek élményekkel teli döntést hozni!

A nő 50 árnyalata: 10 szinglikről szóló film, nem csak szingliknek!

A nőnap alkalmával, mindnyájan végig gondoljuk miért is lehetünk hálásak a nőknek. A nők gyermeket nevelnek, felelős pozíciókat töltenek be a munkaerő piacon, miközben szakításoktól függetlenül is, rendületlenül keresik azt, aki mellett végül megállapodhatnak. ​A filmtörténet során megjelent ikonikus női alakokról nem is beszélve! 

 

A nő 50 árnyalata: 10 film, olyan nőkről akiknek fontos a karrierjük!

Mai világunkban, már nemcsak a meghitt családikör megteremtése fontos a nők számára, hanem a munkavilágában való előrébb jutás is. Azt azonban el kell ismerni, egy nő kevés dolgot képes félgőzzel csinálni.

A romantikus filmek bemutatóinak Mekkája lett ez a nap

Rögtön két filmnek is megérkezett az előzetese: a Me Before You-nak és a Get a Job-nak. Míg előbbi jól példázza az angol romantikát, utóbbi amerikai realizmussal ábrázolja a pályakezdő fiatalok nehézségeit, persze a már megszokott humorral.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való