KERESÉS search-close

rossz anyák

6 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "rossz anyák"

Ada: „Azt gondoltam, hogy rossz anya vagyok!”

Az anyaság kihívásaival a sztármamiknak is meg kell küzdeni, így ők is feltették már maguknak azt a kérdést, hogy valójában mennyire jó anyák.

Az anyaság kihívásaival a sztármamiknak is meg kell küzdeni

Sztáranyukákat kérdeztük arról, hogy vajon tartották-e őket már rossz anyának.

Visszatérnek a Rossz anyák!


szerző:
2017.11.10. 16:40
Visszatérnek a Rossz anyák!

A karácsony nemcsak a szeretet, hanem a stresszes készülődés ünnepe is. Ebben teljesen egyetért Mila Kunis, Kristen Bell és Kathryn Hahn filmbéli karaktere a Rossz anyák című filmben.

 

Rossz anyák


szerző:
2016.08.08. 11:06
Rossz anyák

Anyának lenni nem könnyű feladat. Amynek (Mila Kunis) látszólag tökéletes az élete, csodás otthonában éldegél a férjével, két eminens gyerekével, gyönyörűen néz ki, és a munkahelyén is folyamatosan helyt áll. De egy nap eljön az a pillanat, amikor besokall a napi rutintól, a ráháruló feladatoktól és a szülői munkaközösségben tevékenykedő, túlbuzgó anyáktól.

Rossz anyák: ha unod a házi teendőket, bulizz egyet

A héten jön ki a Rossz anyák című vígjáték, amely a Másnaposok-trilógia szerzőpárosának legújabb alkotása. A főbb szerepekben olyan sztárokkal találkozhatunk, mint Mila Kunis vagy Kristen Bell vagy éppen Kathryn Hahn. Jöhet egy filmrészlet?

Mila Kunisból rosszalkodó kismama lett új filmje kedvéért

Rossznak lenni jó. Ezt Mila Kunis, Kristen Bell, Christina Appleagate és Kathryn Hahn nem is akárhogyan bizonyítja be a Másnaposok-trilógia szerzőpárosának legújabb fergeteges vígjátékában, a ROSSZ ANYÁK-ban!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való