KERESÉS search-close

séf

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "séf"

Kovács Lázár így vezette be Papp Gergőt a gasztronómia világába

Hamarosan itt vannak az ünnepek, előtérbe kerül a vadhús, ami sokaknak egy kihívást jelenthet. Kovács Lázár erre is tudja a megoldást és megmutatta a Reggeli nézőinek, hogyan kell elkészíteni!

Jenő kiakadt Ádámra: „Mi a francot csinálsz?!”

A piros csapat versenyzője percekig küzdött, hogy jó galuskákat csináljon, de nem akart neki összejönni. Végül a séfe mentette meg a becsületét.

Visváder Tomi elárulta, kire gondol főzés közben

A piros csapat versenyzője kapott némi kritikát a kóstolás alatt, utólag pedig bevallotta, hogy mi okozta a figyelmetlenségét.

Jenő olyat tett Handiért, amit még soha senkiért!

A piros csapat mentora az Ákostól ellesett módszerrel próbálta megmenteni a versenyzőjét zsűritársai véleményétől.

Ákos dühében kifigurázta a saját versenyzőjét

Krisztián Konyhafőnökként egyszerűen nem találta a helyét, és ez nemcsak Alexnek és Jánosnak tűnt fel, hanem a séfnek is.

Ákos helyretette Mátét: „Itt csak te vagy a hibás”

A séf megelégelte a versenyző magyarázkodását és keményen kiosztotta a kóstoláson.

Ákos: „Mindenki vánszorog ebben a rohadt konyhában”

A versenyzők alacsony energiaszinten vetették bele magukat a másolós feladatba – Ákos főztjét kellett volna tökéletesen lemásolniuk – amin a séf teljesen kiborult.

A séfek újra főznek: ilyen durva hátráltatást még nem húztak ki

Rácz Jenő és Sárközi Ákos is meglepődtek, amikor Zé őket is beállította főzni, azonban még nagyobbat néztek, amikor megtudták, milyen hátrányon kell átverekedniük magukat.

Hogyan újul meg és lesz az eddigieknél is izgalmasabb a Konyhafőnök?

A nagyon népszerű főzősműsorban Fördős Zé mellett csak az lesz ismerős, hogy a két Michellin-csillagos séf újra úgy sokkolja egymást és a versenyzőket, ahogy csak tudja. A Konyhafőnök történetében először láthatjuk, hogyan válogatnak a jelentkezők közül. Kik és mennyi főzőtudással hiszik azt magukról, hogy tényleg a konyha főnökei vagy azok lehetnek egykor? A gasztroreality augusztus 3-án nyitja meg kapuit.

Rivalizálás helyett baráti főzőcskézés a Konyhafőnök két szigorú séfjénél!

Ilyen kulináris élvezetben nem minden nap van része az embernek. Pláne, ha az étel a Konyhafőnök két séfje, Sárközi Ákos és Rácz Jenő kezei közül kerül ki. Ízlelőbimbókat felkészíteni – mi csak annyit mondunk: sajnáljuk, hogy az ízeket és az illatokat nem érezni a képernyőn keresztül!

Robotok dolgoznak emberek helyett

Robot séfek főznek egy most nyílt étteremben Hong-Kongban. Egy angol városkában pedig már száz robot szállítja ki az egyik élelmiszerüzlet termékeit. A robotok előretörése az élet minden területén világszerte a koronavírus-járvány egyik következménye.

Egyre több a kiváló étterem és a nemzetközileg elismert séf Magyarországon

Fausto Arrighi, az olaszországi Michelin Guide korábbi igazgatója a világhírű éttermi kalauz egyik legismertebb alakja. 36 éven át több tucat országban tesztelte a legjobb vendéglátóhelyeket, így ha valaki, akkor ő igazán tudja, mitől lehet egy étterem kimagaslóan jó.

Rácz Jenő nem csak a versenyzőkkel, magával is szigorú

Rácz Jenőnek szinte minden perce be van osztva, de arra mindig szán időt, hogy évente, legalább egyszer, kivizsgáltassa magát. A séf szerint a szűrővizsgálatok még ilyen fiatal korban is elengedhetetlenek. Hiszen a szakemberek nem győzik eleget hangsúlyozni, hogy első a megelőzés.

Séf szeretnél lenni? Sárközi Ákos és Rácz Jenő felvázolják, mit kell tenned!

Sokszor látogathattunk már éttermekbe a műsorban, a séfek most végigvették, milyen feladatok és posztok vannak a szakmájukban.

A magyar séf, aki egy kis francia faluban visz sikeres éttermet

Horváth Zoltán két éve vezeti a Le Marode éttermet egy eldugott kis burgundiai faluban, Corbignyben. Zoltán édesapja bár Franciaországban született, magyar szülei mégis hazaköltöztek, így ő már Budapesten látta meg a napvilágot. 1996-ban végzett szakácsként, majd szerencsét próbált Nápolyban és Londonban is, dolgozott Párizsban és a francia Riviérán is. Zoltán étterme ma már dugig van vendégekkel, keményebben dolgozik, mint a helyiek, eleinte mégis bűnözőnek hitték, csak azért mert kelet-európai.

10 éve nem volt képernyőn, hol és hogy él ma Palotás Petra?

Mennyi vakmerőség és önbizalom kell hozzá, hogy egy magyar éttermet nyisson Franciaországban? | 10 éve nem volt képernyőn, nekünk megmutatta új életét. Anya lett és külföldre ment – hogy él ma Palotás Petra? | József főszakácsból lett mosogató, mert még nem beszélt angolul, ma Máltán séf.

Gyuricza Dóri a Konyhafőnök címet nem, Rácz Jenő szívét viszont megnyerte!

Gyuricza Dóri jött, versenyzett, és nyert. Nem Konyhafőnök címet, és nem tízmillió forintot, hanem egy olyan dolgot, amelyet előtte még soha senki nem vitt haza a versenyből: Rácz Jenő szívét. A szerelmesek már 4 hónapja alkotnak egy párt, és bár nem mindenki örült kapcsolatuknak, ők köszönik szépen, jól vannak és boldogok!

Ki lehet a rejtélyes lány Rácz Jenő oldalán?

A Konyhafőnök séfje a Visszavágó után úgy döntött, ideje pihenni kicsit, azonban ezt nem egyedül teszi. Nézzétek csak!

Elérkezett a kukták utolsó lehetősége bekerülni a séfek csapatába

Mindenki A konyhafőnök akar lenni, ám a bonyolult receptekkel kirakott konyhakő hosszú útján sokszor kell bizonyítaniuk. Viszont, ha nem kapnak kötényt péntek este akkor rövid úton távoznak a pult mögül. Már most nagy a tét, a séfeknek is sok múlik ezen, hiszen csak jó szakácsokkal nyerhetnek ők is a végén.

Sárközi Ákos magánéletéről és A konyhafőnök új évadáról árult el kulisszatitkokat!

Sárközi Ákos nemcsak a munkájában sikeres, de a magánéletében is óriási változások történtek. A házasságából kilépett, majd bekövetkezett az életében a várva várt, mindent elsöprő szerelem is. A Michelin- csillagos séf rengeteg kulisszatitkot is megoszt velünk A konyhafőnök új évadáról, a versenyzőkről, a kedvenc kanaláról, ami biztosan vele lesz most is, és azt üzeni versenytársának, Rácz Jenőnek, hogy a visszavágóban, kösse fel a gatyáját!

TALÁLKA: szuperséffel találkozott a Konyhafőnök versenyzője

A Konyhafőnök legújabb szériájának versenyzője, Farkas Ágó Gordon Ramsey-vel való találkozásról mesélt nekünk...

 Ők azok, akik hétfőtől megpróbálják elkápráztatni A Konyhafőnök séfjeit!

Hétfőn újra indul a harc Magyarország legnépszerűbb gasztroreality-jében. A tavalyi évad után ezúttal is a két Michelin-csillagos séf csap össze. Rácz Jenő győzelme után Sárközi Ákos hatalmas visszavágót tervez. A műsorvezető természetesen ezúttal is Fördős Zé lesz.

Óriás hallal is fotózták a díjnyertes séfet

Rácz Jenőt, Magyarország legfiatalabb Michelin csillagos séfjét, a Konyhafőnök egyik sztárját különleges fotózásra kísértük el. Abból az alkalomból örökítették meg egy hatalmas hallal, hogy ő lett az év férfija az alkotó kategóriában a Playboy Man Of The Year gálán.

Rácz Jenő és Király Peti igazán jó barátok lettek

A Konyhafőnök VIP – A séfek csatája győztese és egykori mentora a verseny óta is sokszor találkoznak. Legutóbb például sportolni ugrottak el közösen.

Titokban tesztelt éttermeket a sztárséf

A világ egyik legjobb séfje tesztelt titokban magyar éttermeket az elmúlt napokban. Utoljára ma kóstolt bele egy fővárosi étterem menüjébe az olasz Enrico Crippa. Híradónk ott lehetett, amikor a séf felfedte magát. Kiderült: álnéven jelentkezett be, és még a szállodai szobáját sem a saját nevére foglalta. Azt is elárulta, hogy mi tetszett neki a legjobban.

Sárközi Ákos ötösre vizsgázott!

Miközben a séf folyamatosan tanítja csapatát a Konyhafőnök VIP-ben, ő maga is kapott egy mentort. Kíváncsi vagy, mibe vágta a fejszéjét?

Sárközi Ákos: „Szeretnék újra büszke lenni rátok!”

A két séf a feladat kezdete előtt nemcsak tanácsokkal látta el a versenyzőit, de bíztató szavakkal pörgették fel őket a főzésre.

Nem fogod elhinni, kire bukkantunk az X-Faktor stúdiójában!

A tehetségkutató második Élő show-jára rengetegen voltak kíváncsiak: a nézőtéren pedig egy meglepetés vendég is helyet foglalt.

Sárközi Ákos még sosem volt ennyire szerelmes!

Nem várt sokat a lánykérés után Sárközi Ákos, már előnászútra is elutaztak menyasszonyával. A séf egy hónappal ezelőtt, a Deák Ferenc téren kérte meg Éva kezét, akkor egy óriásplakátra íratta fel érzéseit, aztán persze le is térdelt gyűrűvel a kezében. Még egy éve sem ismerik egymást, de pontosan tudták, hogy közösen szeretnék folytatni életüket.

Így felelj meg a Michelin-csillagos séfek elvárásainak!

Zé után megérkezett a két Michelin-csillagos séf is a konyhába! Vajon mit vár el a versenyzőktől Sárközi Ákos és Rácz Jenő?

Sárközi Ákos és Rácz Jenő közösen meséltek A séfek csatájáról!

Miben lesz más ez az évad, mint az eddigiek? Milyenek lesznek ők a nézők szemében? És mit csinál majd Zé? Ákos és Jenő közösen meséltek egy kicsit a november 12-én induló gasztro kalandról!

Séfre menő küzdelem a megújult Konyhafőnök VIP-ben

A Konyhafőnök VIP új évadában csavartak egy nagyot és teljesen új szabályok alapján főzik le egymást a csapatok. Hogy, milyen sztárok feszülnek egymásnak? Kiderül a videóból!

Hova utazott a Konyhafőnök VIP két séfje?

Sárközi Ákos és Rácz Jenő is kivett egy kis pihenőt, mielőtt november 12-én megindulna a gasztro reality legújabb évada. Kíváncsi vagy, merre jártak?

Ő az a 27 éves magyar séf, aki másodjára nyerte el a Michelin-csillagot

Egy évvel ezelőtt Rácz Jenő elnyerte a gasztronómia Oscar-díját, vagyis másodszor is megkapta a Michelin-csillagot. Az ismert séf Csepelről indult és Sanghai-ig jutott. És mindössze 25 évesen lett konyhafőnök.

Rácz Jenő étterme újra megszerezte a Michelin-csillagot!

A Séf éppen forgatás közben tudta meg, hogy a Taian Table újra óriási megtiszteltetésben részesült! Kifaggattuk az örömhírről és természetesen arról is, miért nem lehetett ott ő is a bejelentésnél.

Így búcsúzott Rácz Jenő Shanghajtól és kollégáitól

A Michelin-csillagos séf édes üzenettel és még kedvesebb képekkel hagyta maga mögött a Taian Table csapatát. Mindenkitől elbúcsúzott egy időre…

Sanghajban tölthetett 3 hetet a mester konyháján

Elképesztő vigaszdíjjal kárpótolta a Konyhafőnök második helyezettjét a két Michelin-csillagos séf. Rácz Jenő a harminc milliós Sanghaj egyik legfelkapottabb éttermét vezeti, itt tölthetett három hetet Máté, akinek minden vágya, hogy egyszer a séf jobb vagy bal keze lehessen.

Magyarországon is gyászolják

Magyarországon is gyászolják az egyik leghíresebb amerikai séfet. Anthony Bourdain 3 éve itt forgatta a CNN-en futó sikersorozatának egyik epizódját. Amerikában igazi világsztár volt, Budapesten azt mesélik, egyáltalán nem viselkedett sztárként. A séf-műsorvezetőre pénteken találtak rá egy hotelszobában. Öngyilkos lett.

 

Nézd meg, milyen ételeket kellett készítenie a csapatoknak!

A főzés megkezdése előtt a belvárosi étterem séfje, Szabó Péter bemutatta mindkét csapat ételét. Nemcsak az elkészítésüket vette végig a versenyzőkkel, de ki is tálalta nekik a kóstolókat.

Gombóc, kaviár és pezsgő a Gourmet Fesztiválon

Gombóc, kaviár és pezsgő az idei téma a pünkösdi Gourmet Fesztiválon. Eljön a világ tizedik legjobb éttermének osztrák séfje, de érkeznek Lengyelországból és Isztambulból is séfek.

A Michelin-csillagok mögött Rácz Jenő élete sem mindig csillogó

Rácz Jenő meglepte festőművész apukáját! A tegnap esti Konyhafőnökben utolsó feladatként a séf édesapjának kedvenc tortáit kellett a középdöntősöknek elkészíteniük. Jenő pedig - a mi segítségünkkel- ezt el is vitte hozzá! Most láthatják, honnan örökölte kritikai érzékét, de az is kiderült, hogy a Michelin-csillagok mögött Jenő élete sem mindig csillogó, és cukormázas! Mesélt élete legnehezebb időszakáról, és az elmúlt egy évtized legnagyobb megpróbáltatásairól!

Shanghaiból jött haza sztárséfként a Konyhafőnök új zsűritagja

A Fókuszban korábban már bemutattuk a legfiatalabb magyar séfet, aki Michelin-csillaggal büszkélkedhet. Rácz Jenő akkor Shanghajban dolgozott és ottani éttermével érdemelte ki a gasztronómia Oscar-díját. A séf most a Konyhafőnök forgatási idejére jött haza, tíz év külföld után sok szempontból kihívás számára az itt lét és a kamerák előtti szereplés.

 

Időutazásra vittük Jenő séfet: Ízek, illatok, piacok

A Konyhafőnök mindig szigorú zsűritagja egy délelőtt erejéig kibújt a szerepéből. Egy kis időutazásra invitáltuk, oda ahol 20 évvel ezelőtt gyermekként sétálgatott a családjával...

KONYHAFŐNÖK GYŐZTESEK: Így változtatta meg az életüket a műsor

A Konyhafőnök első szériájának győztese, Kiss Kálmán poénból jelentkezett a gasztro realitybe, igazából nem gondolta volna, hogy bármi komoly dolog kisülhet belőle, végül megnyerte a versenyt. Lovász József, Domi a második széria konyhafőnöke lett. Ő azt mondja, elvitathatatlan érdeme a műsornak, hogy itthon is alakul a gasztronómiai intelligencia.

RÁCZ JENŐ: bemutatkozik A Konyhafőnök új zsűritagja

Nincs több titok: miután a múltkor kiderült, hogy Wossala Rozina nem tud részt venni a műsor munkálataiban és Gáspár Bea áll be a zsűripultba. A Konyhafőnökben, hétfőn pedig az év étterme díjátadón bemutatták Rácz Jenőt is, aki az idei évadban távolmaradó Sárközi Ákos utódja lesz majd a gasztroreality-ben.  Ha arra kíváncsi, hogy A Konyhafőnök új zsűritagja hogyan kapta meg kétszer is a Michelin csillagot, akkor azt ITT nézheti meg!

Gáspár Bea váltja Wossala Rozinát

A hír igaz! Gáspár Bea új szerepben tér vissza az RTL képernyőjére, ő lesz ugyanis a Konyhafőnök legújabb évadának egyik zsűritagja.

Sárközi Ákos és a Michelin-titok!

Sébastian Bras, francia sztár séf azért akar lemondani a három Michelin-csillagáról, mert túl nagy nyomást jelent számára, hogy naponta meg kell felelnie az elvárásoknak. Vajon áldás vagy átok-e a Michelin-csillag? Erről Sárközi Ákos mesélt a Reggeliben.

Újra vendégeskednek a séfek!


szerző:
2017.11.27. 07:40
Újra vendégeskednek a séfek!

Útjára indult a Vendégséf 2. évada. Vajda Pierre ismét séfeket küld családokhoz, akik így újabb recepteket, praktikákat tanulhatnak a profiktól. Az idei évad különlegessége, hogy főételek mellett desszerteket is készíthetnek a családok.

Sütőtök, amit a gyerek is megesz

Itt a sütőtök szezon. A zöldség egészséges, de a szülőknek általában trükközniük kell, hogy a gyerek megegye. Sárközi Ákos, séf elárulta, hogyan csempészi kislányának tányérjára a sütőtököt és mutatott egy fogást: négyféleképpen tálalta a báránygerinc mellé a zöldséget.

Fördős Zé az Erdész lányok konyhájában

A sztárszakács igazi meglepetés volt Hajnal számára. A lány öröme sajnos nem tartott sokáig, ugyanis megtudta, hogy kitől kapta ajándékba Zét...

A teljes adásért kattints IDE!

Balatoni séfek versenyeztek

A Balaton fiatal séfjei versenyeztek Siófokon. Először rendeztek gasztronómiai versenyt a Balatonnál, a tó környéki középiskolások részvételével. A feladat az volt, hogy előre megadott alapanyagokból, saját ötlet alapján készítsenek ételeket. A verseny egyik fővédnöke, az RTL A Konyafőnök című műsorának séfje, Sárközi Ákos volt.

Sajt hét a Kifőzdében!


szerző:
2017.10.24. 08:10
Sajt hét a Kifőzdében!

Volt már menza-, pelao és vega hét is a Reggeli konyhájában, most azonban a sajté lesz a főszerep. A heti gasztrofelelőse pedig Papp János, séf! 

Íme, a 27 éves magyar séf, aki másodszor nyerte el a Michelin-csillagot

Két hete a gasztronómia Oscar-díját, a Michelin csillagot másodszor is megkapta egy magyar séf, azaz valójában az a kínai étterem, ahol dolgozik. Rácz Jenő Csepelről indult és Sanghai-ig jutott. És mindössze 25 évesen lett konyhafőnök.

A teljes adást ITT nézheti meg!

Sztárok, akik a konyhában is bizonyítanak

A szakácsokból sztárok lettek, a sztárokból pedig szakácsok, és mindez egyáltalán nem véletlen. Sokan kíváncsiak rá, mire képes egy-egy híresség a konyhában, legyen az jéghideg profi séf vagy akár egy ünnepelt színész, zenész esetleg sportoló.

A teljes adást ITT nézheti meg!

Kifőzde: A hét gasztrofelelőse Rácz Jenő, a legfiatalabb magyar Michelin-csillagos séf

Sárközi Ákos és Heiszler Olivér után egy újabb Michelin-csillagos séf érkezett a Reggeli konyhájába.

A gyerekek beszabadultak a séf konyhájába

Már javában hasít a Konyhafőnök Junior, a séf pedig már ki is választott néhány lurkót, akik elleshetik tőle, hogy hogyan készülnek a mesterfogások. Anna és Bence, a két kis kukta Sárközi Ákos konyhájában is megállják a helyüket, muszáj is nekik, hiszen ilyen lehetőség csak ritkán adódik az életben, és az tuti, hogy a tanácsokat még felnőtt korukban is emlegetik majd.

Story Extra 2017-06-16


szerző:
2017.06.16. 17:25
Frissítőre vágysz? Koktélozz te is Annáékkal!

Eljött a frissítő italok ideje, de mit igyunk, ha már unjuk a limonádét, és a szörpöket? Váradi Lili, koktél séftől megtanulhatunk 1-2 érdekes receptet, aki meg is mutatta Annának és Mikinek, hogyan készítsük el saját frissítőnket.

Story Extra 2017-06-07


szerző:
2017.06.07. 17:25
Stőhr Gréta vegán séf életmód tippjei

Mi a különbség a vegetáriánus és vegán között? Mi tiltott és mit szabad fogyasztani? A Reggeli Kifőzde vendége Stőhr Gréta séf, aki omlettet készít tojás nélkül!

Sárközi Ákos „megfőzte” Barabás Évit!

A vasárnapi portréban egy gasztronómiai utazás részesei lehetünk, Budapesttől az erdélyi gasztronómián át, egészen Ausztráliáig. Miközben Ákos a kulináris élvezetek felé kalauzol bennünket, erdélyi származású anyósának „szabógallér” nevezetű levesének titkos receptjét is elárulja. Ákos Portugáliából is hozott egy darabot a szívében, s az ott tanultakat, az éttermében is szívesen kamatoztatja. Az ausztráliai új élet kezdete álom maradt csupán, mert időközben megérkezett a szerelem is a séfünk életébe, akiért inkább itthon maradt.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való