KERESÉS search-close

sógor

8 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "sógor"

Nem emlékszik a késelésre, de sajnálja, hogy megölte sógorát

Nem emlékszik a késelésre, de sajnálja, hogy megölte sógorát - ezt mondta az utolsó szó jogán az a férfi, aki halálra szúrta rokonát a kávai lecsófesztiválon. Másfél éve történt a tragédia. Aznap reggel 20 üveg sört ivott, de később sógorával is tovább italoztak. Összevesztek, majd egy bicskával nyakon szúrta sógorát, aki meghalt. A támadót most 12 évre ítélték.

Rágyújtotta otthonát alvó sógorára és annak három gyerekére

Életfogytig tartó szabadságvesztésre ítélte a debreceni ítélőtábla azt a mezőcsáti férfit, aki 2017 nyarán rágyújtotta otthonát alvó sógorára és annak három gyerekére. A tűzben egy másfél éves kislány és édesapja vesztették életüket, miután felrobbant egy gázpalack.

A féltestvérem az unokatestvérem?

Mikor Dani apukája kiköltözött Angliába, egy ideig semmilyen életjelet nem adott magáról, ám rövidesen nagy titokra derült fény: összejött Dani anyukája testvérével. Ráadásul már közös gyermekeik is vannak!

Miért utál a sógorom?


szerző:
2018.07.05. 18:00
Miért utál a sógorom?

Attila a testvérével, Mónival szeretne kibékülni, akivel mostanság alig-alig találkozik. A férfi úgy véli, hogy a sógora befolyásolja a nővérét. Vajon mi lehet a háttérben?

Változz vagy költözz!


szerző:
2018.05.25. 18:00
Változz vagy költözz!

Marika élete akkor vált elkeseredetté, mikor nővére barátja hozzájuk költözött. Bár Patrik csak pár hónapja él egy fedél alatt a nővérekkel, már most úgy érzi, hogy „ő a ház ura”. Sőt, Marika életébe is folytonosan beleszól.

Ásóval támadt sógorára egy férfi

Ásóval támadt sógorára egy férfi Hajdúbagoson. Úgy tudjuk, valamin összevesztek, dulakodni kezdtek, majd a gyanúsított egy ásóval többször fejbe vágta rokonát, aki életveszélyes állapotban vittek kórházba. A támadót őrizetbe vették.

 

Dani meglőtte a sógorát


szerző:
2017.11.10. 18:00
Dani meglőtte a sógorát

Dani az augusztus huszadikai ünnepségen egy kissé felöntött a garatra, és mikor egy céllövöldében díjat szerzett magának, úgy fellelkesült, hogy a nem várt siker hevében – és enyhén ittas állapotában – tarkón lőtte sógorát a kezében tartott játékpuskával. Dani nem is érti, hogy egy ilyen parányi tréfa miatt sógora miért szakított meg vele minden kapcsolatot…

Exkluzív interjú Csábi Bettina családjával

Bombaként robban a hír. A boksz világbajnoknőjét, Csábi Bettinát 30 napra előzetes letartóztatásba helyezték. Férjével együtt nagy értékű áfacsalással gyanúsítják. Ezért Bettina védelméért állt a Fókusz kamerája elé a nő sógora.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való