KERESÉS search-close

scherer péter

59 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "scherer péter"

Tudtad? – ezek a híres színészek nem végeztek színművészetit

Van, akit a véletlen vagy a szerencse, van, akit istenadta tehetsége juttatott csúcsra. Pokorny Lia és Scherer Péter sem végzett színművészetit, mégis a legkeresettebb színészek között vannak. De mennyit számít az iskola?

 

Beszélgetés a cinkos mosolyú színésszel, Scherer Péterrel

Scherer Pétert az RTL nézői legtöbben a Válótársak című sorozatban alakított multimilliomos Dávid karakterével azonosítják. A háromgyerekes színész apuka, aki az építőmérnöki pályáról tért át a színészetre, ráadásul a Nézőművészeti Kft. alapítója is, Barabás Évinek nemcsak a műszaki egyetem gyötrelmes éveiről mesélt,  hanem élete egyik legnehezebb időszakáról is, melyet saját ötletén alapuló színdarabjában tudott csal feldolgozni.

Dávid 2. lecke: Hogyan szedjük fel a feleségünket?

Egy kis pezsgőzés és osztriga fogyasztás után ugye mennyivel jobb a kommunikáció a házaspár között? Ám a történet végére valószínű, hogy Tamara álmaiban sem gondolt...

Milyen karaktert formálnának meg legszívesebben a Válótársak színészei?

Aki színész, az biztosan elgondolkodott már azon, hogy mi lenne az a karakter, amit még nem játszott el színpadon vagy filmen, szívesen megtenné. Milyen karaktert formálnának meg legszívesebben a Válótársak színészei? Ez a nap kérdése.

Mi volt a legdurvább bakid?


szerző:
2017.01.11. 18:23
Mi volt a legdurvább bakid?

A Válótársak színészei évek óta állnak a színpadon és a kamerák előtt, ezért a Story Extra stábja úgy gondolta, hogy megkérdezi őket a legdurvább bakijukról, amit elkövettek karrierjük során. Kínos sztorik következnek!

Melyik sorozatot nézik a legszívesebben a Válótársak színészei?

Választék van bőven! Az RTL-en és az RTL2-n a közelmúltban és jelenleg is rengeteg olyan műsor fut, ami azonnal a nézők kedvence lett. Vajon, a Válótársak színészei melyiket nézik legszívesebben? Ez a nap kérdése.

Válótársak kulisszatitok: idegenvezetés a Jakab család villájában

Szentendre egyik legszebb épülete ez, az Ábrányi-villa. A közel ezerötszáz négyzetméteres házat, hatalmas ősfás park vesz körül, ami nem csak a mérete miatt érdekes, de a története miatt is: a századfordulón építették, a művészcsalád villájában egykor még Puccini is vendégeskedett. Most pedig ebben a villában zajlanak –többek között- a Válótársak című sorozat forgatásai. Természetesen a Fókusz stábjának idegenvezetője a sorozat egyik színésze, Scherer Péter volt.

VÁLÓTÁRSAK: Scherer Péter körbevezette a Fókusz stábját a

Scherer Péter vezette körbe a Fókusz stábját, a Válótársak legszebb és legelegánsabb forgatási helyszínén. A történetben itt él a dúsgazdag Jakab Dávid családja. A színész az idegenvezetés mellett természetesen néhány kulisszatitkot is elárult a forgatásokról.

Mitől jó sorozat a Válótársak?

Rajongók százezrei megállás nélkül tudnák sorolni a választ, de mi nem tudunk mindenkit megkérdezni. A sorozat szereplői viszont “kéznél voltak”, kifaggattuk őket erről. Következik a nap kérdése.

SZILVESZTERI KÜLÖNKIADÁS: Nehéz szakma a híradózás

Az RTL Híradó szilveszteri adását nem(csak) a megszokott műsorvezetők készítették, hanem erre az egy estére kipróbálhatta magát a Válótársak két sztárja Kovács Patrícia és Scherer Péter is.

Rendhagyó RTL Híradó Kovács Patríciával és Scherer Péterrel

Minden szilveszterkor készül a Híradó csapata egy kis meglepetéssel. Vendég műsorvezetők érkeznek az év utolsó adásába. Ezúttal a Válótársak két sztárja, Kovács Patrícia és Scherer Péter vállalták, hogy a Hírcsárda görbe tükröt mutató híreit elmondják. Most ők is megtapasztalták, hogy azért nem olyan könnyű munka ez, mint amilyennek látszik.

 

Fókusz 2016-12-30


szerző:
2016.12.30. 18:45
SZILVESZTERI HÍRADÓSOK: így érezték magukat az újdonsült műsorvezetők

Kovács Patríciát és Scherer Pétert élményeiről, tapasztalatairól kérdezte riporterünk, épp, amikor a hírstúdióból kiléptek.

Különkiadással jelentkezik a szilveszteri Híradó!

Ezúttal Kovács Patrícia és Scherer Péter ülnek a műsorvezetői székbe. A Hírcsárda híreiből készült riportokban pedig feltűnnek a politikai és gazdasági élet legismertebb szereplői, igaz kicsit másképp, mint ahogy megszokhatták. Tartsanak velünk december 31-én is, este 6-kor!

A fejsze lesújt a Válótársakban

Scherer Péter karakterének elgurul a gyógyszere a csütörtöki esti Válótársakban és bosszút áll nején. De nem csak őt nyomasztja felesége viselkedése. Sáfár Bálintéknál a gyakorta felbukkanó öccs is gyanús kezd lenni. Mindeközben Joci anyja tovább játssza a kerítőnőt fia életében, talán nem is eredménytelenül? Vallatások és vallomások csütörtök este az RTL Klubon, 21.30-kor kezdődő Válótársak legújabb részében.

Egy hatalmas pofonnal tér vissza a Válótársak

A Válótársak három válófélben lévő férfi - Bálint, Dávid és Joci - története, akiket összehozott az élet. Az újrakezdés hol fájdalmas, hol örömteli kalandjait átélve a legjobb barátok lesznek. Az RTL saját gyártású sorozata épp egy évvel ezelőtt indult és hamar elnyerte a nézők és a kritikusok tetszését is. A második évad első tíz részét egész nyáron forgatta a nagy stáb. Az izgalmas részek pedig csütörtök este láthatók először az RTL Klubon!

Fókusz 2016-07-29


szerző:
2016.07.29. 18:55
Felolvasó-maraton az elfogadásért

Felolvasó-maraton az elfogadásért! Különleges, hat órán át tartó esten lépett fel 48 színész a Centrál Színházban. Mindannyian olyan művekből idéztek, amelyek a másság témájával foglalkoznak. Scherer Péter, Stohl András és Gryllus Dorka is a felolvasók között volt: mindannyiuk szerint fontos, hogy kiálljanak az előítéletek ellen.

"EztRád" a színpadon


szerző:
2016.04.06. 19:00

A Mucsi - Sherer páros új darabbal a színpadon. "EztRád" című előadásuk egy zenés színházi kísérlet mindarról, ami körülveszi ma az embereket Magyarországon. Például a CSOK-ról, ufókról, menekültekről és persze reklámokról.

 

VÉGRE! Forog  a Válótársak 2. évada

Tavaly ősszel indult az RTL Klub nagy sikerű sorozata, a Válótársak. A heti filmsorozat minden elvárást túlszárnyalt, így nem is volt kérdés, hogy lesz-e folytatás.

Az RTL Klub ismét tarolt: négy díjat is bezsebelt!

Tíz kategóriában hirdettek győztest a Televíziós Újságírók Díja gálán, ahol nemcsak Sebestyén Balázs, de a Válótársak, a Gyertek át szombat este! és a Szelfi is hazavihetett egy-egy szobrocskát.

Ma este folytatódik a Válótársak

Stohl András cserbenhagyásos balesetet okoz, Balsai Móni és Scherer Péter pedig a békülés útjára lépnek.

Mától újra Válótársak az RTL Klubon!

Az RTL Klub népszerű heti filmsorozata, a Válótársak két hét ünnepi szünet után újra a képernyőn! Csütörtök este 21.20-tól ismét nyomon követhetik a nézők a Stohl András, Scherer Péter, Lengyel Tamás, Gubás Gabi, Balsai Móni és Földes Eszter főszereplésével készült sorozat történéseit.

Akkor most a méret a lényeg?

Az örök kérdés egyike: vajon a nőknek a méret számít, vagy inkább az akrobatika?

Érez valamit?


szerző:
2015.12.15. 10:26
Érez valamit?

Dávid mosolya mindent elárul, mikor a kirakatban meglátja a puha, kerek, szépen ringatózó… Matracot.

Megelőzhető lett volna Dávid atyai pofonja?

A Válótársak első része számos szülő és gyermek konfliktust feszeget: Mit tehet egy apa, ha hazugságon fogja lányát? És mit tehet az emberlánya, ha megszégyenítve, pofontól égő arccal kell haza kullognia?

Az egyéjszakás kaland: megcsalás, vagy csak egy aprócska botlás?

A Válótársak szende Dávidja a másnaposság irdatlanul kellemetlen tüneteivel ébred. Átfordul a másik oldalára, mintha ezzel enyhíteni tudná fejfájását. Aztán jön az igazi feketeleves, egy ismeretlen nő fekszik mellette, aki ráadásul nagyon NEM az esete.

Dávid és az egyéjszakás kaland

Jó reggelt! Vagy mégsem olyan jó? Főleg, ha a mellettünk lévő ébredező, ismeretlen személy egyáltalán nem az esetünk.

Dávid Lecke 1: Hogyan (ne) szedjünk fel egy nőt iszonyat részegen.

Még szerencse, hogy az ember jó barátokkal van körbevéve, és ha úgy van, kedvesen átadják a lehetőséget…

Nem volt malacuk... IV. rész


szerző:
2015.12.03. 22:25
Nem volt malacuk... IV. rész

Üdv! Csülök vagyok a minesotai törpemalac lakótársa ennek a három figurának, jelen pillanatban épp egy  gépkocsiban száguldok Szonjával, ugyanis… hát, hogy is fogalmazzak, lenyúlt Jocótól. Mindig én voltam a zsarolási alap ebben a kapcsolatban, de most inkább az eseményekről, amikre nyilván az este látottak alapján következtetek:

Szívproblémák, amit orvos nem gyógyíthat... III. rész

Elérkezett a csütörtök, itt az ideje Válótársazni! A mai rész is tele lesz intrikával, izgalommal és kalanddal. Dávid szívbetegre aggódja magát, Bálint farkasszemet néz maffiózó apósával, Jocó pedig járja a korházakat felpörgött barátnője után. Vigyáz, kész távkapcsolót hegyezd az RTL-re.

Gubás Gabi megtalálta a boldogságot a férje oldalán

A színésznő, akit csütörtök esténként a Válótársak című sorozatban láthatunk, nem tagadja, évekkel ezelőtt neki is meg kellett tapasztalnia, milyen az, amikor valakit elárul a párja.

Tóth Andi körül zajlik az élet

A 16 éves énekesnő délelőttönként az iskolapadot koptatja, majd rohan a stúdióba vagy a próbaterembe, a napot pedig gyakran az esti fellépés zárja. És ha mindez nem lenne elég, csütörtök esténként a Válótársak című sorozatban is láthatjuk többek között Balsai Móni és Scherer Péter oldalán.

Novemberben az arcszőrzet minden formája vagány

Magnum bajusz, vendégbajusz, huszárbajusz, novemberben az arcszőrzet minden formája jöhet! A kezdeményezés több évtizede indult Ausztráliából, és évről-évre számos híresség csatlakozik hozzá. Többek között George Clooney, Tom Hanks és Jared Leto is növesztett már bajuszt, de Ganxsta Zolee, Heilig Gábor, Sipos F. Tamás vagy a Belmondo zenekar is vállalta, hogy ezzel hívja fel a figyelmet a prosztatarák veszélyére.

Önérzet és balítélet - II. rész

Ott hagytuk abba, hogy a két kihajított férjet (Bálint, Dávid) és az önkéntes magányt választó Jocit a sors ugyanabba az épülő házba és persze ugyanabba a lehetetlen élethelyzetbe sodorta. Egyetemistaként együtt élni a haverokkal egy romos házban: menő. Negyvenes cégvezetőként a kudarcos házasságaik elől menekülve: megaciki. A mai részből kiderül, hogy a "srácoknak" tartós együttélésre kell-e berendezkedniük.

Pofonok és csalódások - I. rész

Zavarbaejtően önreflexív intro: középkorú férfi (Stohl András) érkezik taxival az éjszakában, félrészegen. Felső-középosztálybeli, vélhetően budai környék. A férfi hosszan babrál a kulcsával, és benyit egy felújítás alatt álló házba. Szobáról-szobára, tapogatozva halad a takarófóliák félhomályos útvesztőjében. Aztán egy jobbról érkező ököl állon találja, és nyikkanás nélkül elterül.
Főcím.

Mi köze van Tom Hanksnek és Chuck Norrisnak a Válótársakhoz?

Csütörtök este indul az RTL vadonatúj sorozata! Riporterünk végigkövette a Válótársak forgatását, a kulisszák mögött sok mindennek volt szem- és fültanúja. Vajon ki miben ismert önmagára a főhősök életéből? 

Gubás Gabi, Stohl András és Scherer Péter Válótársak lettek

Ma este debütál a csatorna legújabb saját gyártású sorozata a Válótársak. A sorozat középpontjában egy hétköznapi történet áll, olyan, ami bárkivel bármikor megtörténhet: magánéleti problémákat boncolgat. Három válófélben lévő férfi szemszögéből ismerhetjük meg az újrakezdés hol fájdalmas, hol örömteli kalandjait. Reggel maguk a színészek meséltek nekünk.
 

Dupla epizóddal indul a Válótársak

Az ősz egyik legjobban várt műsora veszi kezdetét az RTL Klubon, holnap este 21:20-kor ugyanis útjára indul a Válótársak című sorozat. Riporterünk többek között Stohl Andrással, Scherer Péterrel és Gubás Gabival beszélgetett az általuk alakított karakterekről.

Reflektor 2015-11-18


szerző:
2015.11.19. 01:10
Reflektor 2015-11-18

Az ősz egyik legjobban várt műsora veszi kezdetét az RTL Klubon, csütörtök este 21 óra 20-kor útjára indul ugyanis a Válótársak című sorozat. Badár Tamás örökölte édesapja humorát.

Dávid és a válóok


szerző:
2015.11.13. 23:28
Dávid és a válóok

November 19-én, csütörtökön, 21.20-tól a Barátok közt után dupla epizóddal indul a régóta várt Válótársak című vadonatúj heti filmsorozat az RTL Klubon. 

Válótársak: sokan magukra ismerhetnek az RTL új sorozatában

Érdemes-e sorozatot írni a válásról? Mennyire sajátságos a magyar helyzet? Többet vagy kevesebbet válunk mi magyarok Európa más országaihoz képest? Mit gondolnak erről a sztárok, akik egy minden eddiginél nagyobb költségvetéssel készülő filmsorozat, a két hét múlva este itt nálunk kezdődő Válótársak főszereplői? Társak maradhatunk-e egy válás után és ha igen, a régi kapcsolatunkkal vagy szingli barátainkkal inkább?

Jakab Dávid: ez vagyok én


szerző:
2015.11.05. 20:04
Jakab Dávid: ez vagyok én

Válótársak november 19-én az RTL Klubon!

Novembertől a Válótársak beköltöznek a nappalikba!

Az óriásplakátokon felemelt gyűrűs ujjal jelzik a Válótársak főszereplői országszerte, hogy válni bizony kemény dolog.

Novembertől Válótársak az RTL Klub képernyőjén!

Az óriásplakátokon felemelt gyűrűs ujjal jelzik a Válótársak főszereplői országszerte, hogy válni bizony kemény dolog.

Hamarosan indul a Válótársak az RTL Klubon

November közepétől láthatják az RTL Klub nézői a piacvezető kereskedelmi csatorna vadonatúj, hazai gyártású filmsorozatát, a Válótársakat. A főszerepben három válófélben lévő férfi – Bálint, Dávid és Joci – története áll, akik az újrakezdés hol fájdalmas, hol örömteli kalandjait átélve a legjobb barátok lesznek.

Kapa és Pepe – avagy Mucsi Zoltán és Scherer Péter barátsága

Kapa es Pepe szélmalomharcot vív. Mucsi Zoltán és Scherer Péter évtizedes barátságukról meséltek. Később Dobó Ági érkezett hozzánk, aki angol nyelvű oviba íratná kisfiat. Bemutattuk, milyen módszerrel lehet eredményes a gyerekkori nyelvtanulás, valamint beszélgettünk az új szocpol igénylés feltételeiről is, és arról a csodáról, hogy egy ikerpárnak két apukája van.

Kapa és Pepe szélmalomharcba kezd

A Scherer Péter és Mucsi Zoltán páros titkaikról és megálmodott darabjukról meséltek, és megtudtuk, hogy miért akarják évtizedek óta eljátszani Don Quijote-t és Sancho Panza-t.

Kapa és Pepe


szerző:
2015.05.08. 10:00
Kapa és Pepe

Kapa és Pepe szélmalomharcot vívnak. Mucsi Zoltán és Scherer Péter évtizedes barátságukról mesél majd, de jön Dobó Ági is, aki angol nyelvű bölcsibe íratná kisfiát, és a szocpol igénylés új feltételeinek is a végére járunk hétfő reggel.

Argo 2 – Kulka nindzsa lerúgta az auránkat

Az Argo folytatása ugyanazt adja, mint elődje, csak még megszorozza tízzel, megfejeli egy Kulka „Fekete Lótusz” Jánossal, tankon lovagló, aknavetőkkel támadó ellenfelekkel, lehetetlen akciókkal, és rengeteg abszurd humorral.

Itt az Argo 2 első előzetese!

A kedvcsináló alapján hasonlóan elborult alkotásra számíthatunk, mint az előző rész esetében, részletekért kattanjatok ránk!

Ha hazudik a gyerek az oviban...

Hogy miért füllent egy látszólag teljesen egészséges lelkületű gyerek és kérhetjük-e őket titoktartásra, azt egy pszichológus elárulta, míg Scherer Péter saját tapasztalatairól mesélt.

GATYÁBAN: A hal nem hal bele


szerző:
2014.10.01. 16:11
GATYÁBAN: A hal nem hal bele

Felolvasóestként indult A hal nem hal bele című darab, de akkora sikere volt, hogy színpadra vitték. Scherer Péter és Katona László úszónadrágban áll színpadra, mégis a kék és a piros színű úszósapka lesz a történet középpontjában.

Európai autómentes világnap -mert biciklizni jó!

Az autómentes világnap célja, hogy rávegye az autósokat más, alternatív közlekedési módok használatára, például a kerékpározásra. Sokak számára a biciklizés életforma, amivel nem csak környezetünket védjük, de teszünk egészségünkért is. Eisenkrammer Károly szerint a városban 3-5 km az a távolság, amivel a kerékpár gyorsabb mint az autó. Scherer Péter színész pedig már régóta mindenhova biciklivel jár, és elmondása szerint évente tízezer kilométert beleteker a bringájába.

 

Kapa és Pepe túlvan az első húszon

A két közkedvelt színész, Mucsi Zoltán és Scherer Péter immár húsz éve elválaszthatatlan jó barátok, és ennek a barátságnak jó néhány felejthetetlen színpadi darabot és filmet köszönhetünk.

Reflektor 14-04-18


szerző:
2014.04.19. 00:25
Reflektor 14-04-18

Reflektor: Szabó Patrícia bemutatja kislányát, Rozit. A Celeb vagyok, ments ki innen! egykori sztárja, Szabó Patrícia másfél hónappal ezelőtt adott életet kislányának. Kapa és Pepe túl van az első húszon. A két közkedvelt színész, Mucsi Zoltán és Scherer Péter immár húsz éve elválaszthatatlan jó barátok.

Für Anikó pályát tévesztett


szerző:
2012.06.08. 07:30
Für Anikó pályát tévesztett

A színésznő, Scherer Péter és Harcsa Veronika ecsetet ragadtak és festeni kezdtek.

Reflektor 12-06-07


szerző:
2012.06.08. 00:50
Reflektor 12-06-07

Reflektor: Schell Judit és Csányi Sándor megint egymásba zúgnak. Für Anikó pályát tévesztett.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való