KERESÉS search-close

sherlock holmes

3 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "sherlock holmes"

Utcai verekedésbe avatkozott be a Sherlock Holmes sztárja

Benedict Cumberbatch egy utcai verekedésbe avatkozott be a hétvégén, és állítólag igazi szuperhősként viselkedett. Feleségével egy taxiban utazott Londonban, amikor megpillantott két férfit, amint azok épp jól helybenhagynak egy védtelen harmadikat. A Sherlock Holmes-t alakító színész nem hezitált, kipattant az autóból, és lerángatta a támadókat a férfiról - ebben a sofőr is csatlakozott hozzá.

 

Mit nézünk ma? - Vasárnap (04.10.)

Otthoni mozizásra vágysz, de tanácstalan vagy, mit nézz? Nincs kedved több mint egy ezrest kiadni egy jó filmért? Semmit sem szeretnél jobban, mint, hogy ne kelljen elhagynod a lakást? Miért is tennéd? Kuckózz be, kattints és az RTL csatornái segítenek élményekkel teli döntést hozni!

Milyen a magyar krimi?

Erika írógépen születnek a gyilkosságok. Sztárrá válnak a bűnözők. Rózsa Sándor és a taxisofőr is sztár lehet, de hol vannak a detektívek? Columbot, Sherlock Holmest, és a skandináv krimiket szeretjük, de felveheti-e velük a versenyt Kántor? A magyar krimi a XXI. században.
 

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való