KERESÉS search-close

sorozatgyilkos

60 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "sorozatgyilkos"

„Nem értem, hogyan tehettem meg, amikor ugyanezeken mentem keresztül”

A százhalombattai rém. Balogh Lajos különös kegyetlenséggel ölt meg 4 fiatal lányt. 25 év telt el a szörnyű tragédiák óta. Balogh jelenleg is börtönben van. Azt mondja nem ez a legnagyobb büntetés. Hanem az, hogy nap, mint nap szembe kell nézni a borzalmakkal, amiket tett. Sokszor álmodik az áldozataival.

A százhalombattai rém családja nem volt ismeretlen a hatóságoknak

A hatóságoknak nem volt ismeretlen a Balogh család. A zűrös családi háttér miatt többször kellett a rendőrséghez fordulniuk. Balogh Lajos apja alkoholista volt, aki gyakran bántalmazta az édesanyát. De Lajost és testvéreit is gyakran megbüntette, főleg, amikor ittas állapotban volt, mert ilyenkor mindenbe belekötött.

A százhalombattai rém áldozatának barátnője: nem ismertem fel őt a fantomképről

1994. május 5-én bejelentés érkezik az érdi rendőrfőkapitányságra egy 16 éves lányt keres a családja. Krisztina nyomtalanul eltűnt. Alig telik el pár nap, mikor csörög a telefon az édesanya munkahelyén. Suttogást hallani csak, de az jól kivehető, hogy egy rejtélyes zsaroló 5 millió forintot követel a szülőktől. Ez a váltságdíj, vagy nem látják többet élve a lányukat. A szemtanúk elmondása alapján sikerül fantomképet készíteni a feltételes zsarolóról, de még így sem volt felismerhető. Azoknak sem, akik ismerték.

A százhalombattai rém gyerekkoráról: Véres, könnyes, kemény és hosszú

Balogh Lajos különös kegyetlenséggel ölt meg 4 fiatal lányt. A vele készült interjúban beszélt nehéz és szörnyű gyerekkoráról és arról, hogy a hatóságok jól ismerték családját. Istvánt, az apját őrült, pszichopata, alkoholistának írta le, aki miatt többször a rendőrséghez fordultak segítségért.
Leadkép: Pixabay

Előzetes: Hogyan lett Balogh Lajosból az egyik legkegyetlenebb sorozatgyilkos?

Balogh Lajos, vagy ahogy mindenki ismeri: a battai rém. A sorozatgyilkos négy nőt ölt meg és még olyan gyilkosságot is bevallott, amit nem is ő követett el. Az 54 éves férfi 25 éve van börtönben. Mesélt első gyilkos gondolatairól. Arról, hogy milyen ember volt. Mert állítása szerint megváltozott. Szabadulását hamarosan felülvizsgálhatják. Vajon tényleg megváltozott? Vagy csak jobb színben akarja feltüntetni magát?

Előzetes: Minden nap gondol az áldozataira a battai rém

Vajon az apját is ő ölte meg? Borzalmas gyerekkoráról először beszél Balogh Lajos, a battai rém.

„Az ölelés vágya és az izgalma vezette Nagy Lászlót”

Nagy László kettős életet él. Az elfogása előtti években egy festéküzletben dolgozik, ez a polgári arca. A nyomozás azonban kideríti, hogy van egy elvetemült, ördögi arca is. Nagy a megbánás legkisebb jelét sem mutatja – mintha egyáltalán nem érintette volna meg, hogy csak Móron 8 emberéletet oltott ki. Sőt: úgy tűnik, mintha büszke lenne arra, amit tett.

A kriminalisztika történetének legembertelenebb bűncselekményei és bűnözői

Sorozatgyilkos az, aki két embernél többet öl meg különböző időpontokban. Rideg, számító, kegyetlen emberek. Ők azok, akiknek ölési vágya csillapíthatatlan. Van, amelyikük hetekig, hónapokig bírja, hogy ne öljön. De van olyan is, aki csak órákig, napokig. Mindannyian pszichopaták. Képtelenek beleélni magukat más emberek helyzetébe, érzéseibe, hiányzik belőlük az empátia szikrája is. Mindig tudják, mit tesznek. Ezért nem elmegyógyintézetbe, hanem börtönbe kerülnek, ha egyáltalán lebuknak. Felkavaró riport következik.

16 év után újra a Fókusznak szólalt meg a százhalombattai rém

Balogh Lajos, a százhalombattai rém néven írta be magát a magyar kriminalisztika történetébe. A sorozatgyilkost négy nő kegyetlen kivégzése miatt ítélték életfogytig tartó börtönbüntetésre. 16 évig nem állt szóba a médiával, most kivételt tett. A 16 évvel ezelőtti interjú során szemernyi megbánás nem volt benne. Sőt mintha kérkedett is volna a gyilkosságokkal. Ma már kicsit másként gondolkodik a múltról, a tetteiről.

ARCHÍV: A százhalombattai rém 16 évvel ezelőtti interjúja

Öt ember halála. Ennyi életet oltott ki Balogh Lajos a kilencvenes években. Az összes gyilkosságra pontosan emlékszik.

Sorozatgyilkost fogtak el Cipruson

Sorozatgyilkost fogtak el Cipruson, a szigetország történetében még nem volt ilyen. Egy 35 éves katonatisztet gyanúsítanak azzal, hogy legalább 5 nőt és 2 lányt ölt meg. Az áldozatok valamennyien külföldiek. A férfi beismerő vallomást tett. Az áldozatok száma még emelkedhet.

Lerajzolta áldozatait a sorozatgyilkos

Amerika legkegyetlenebb sorozatgyilkosa lehet az a férfi, aki 90 gyilkosságot ismert be az FBI-nak. A 78 éves Samuel Little-t 2014-ben ítélték életfogytiglanra három rábizonyított emberölésért - a többi áldozatáról tavaly kezdett el beszélni a nyomozóknak a börtönben. Többről közülük rajzot is készített, hogy segítsen azonosítani őket.

22 év után újra szabadlábon a sorozatgyilkos?

Három éve mutatta be a Fókusz: Bene László és társa, Donászi Aladár a kilencvenes években 5 év leforgása alatt 40 millió forintot rabolt, és 4 embert ölt meg. Kollégánk a börtönben készített interjút Benével.

IJESZTŐ: Megérkezett Zac Efron új filmjének előzetese!

A jóképű sztárt ezúttal egy vérfagyasztó alkotásban láthatjuk, méghozzá egy sorozatgyilkos szerepében.

56 embert ölt meg egy orosz sorozatgyilkos

56 embert ölt meg egy orosz sorozatgyilkos, aki jelenleg is életfogytiglani börtön büntetését tölti 22 nő meggyilkolása miatt. Most azonban újabb 56 ember megölése miatt mondta ki bűnösnek a bíróság.

Itt az első kép Zac Efron legújabb filmjéből!

A jóképű színész az egyik legkegyetlenebb sorozatgyilkos bőrébe bújik, és most meg is leshetitek vadonatúj szerepében…

40 év után fogták el Amerika egyik legkeresettebb sorozatgyilkosát

A most 72 éves egykori rendőr a gyanú szerint legalább 12 nőt megölt és 45-öt megerőszakolt 1976 és 86 között. A Kaliforniát éveken keresztül rettegésben tartó kegyetlen bűnözőt egy DNS-minta alapján sikerült megtalálni.

Sorozatgyilkost foghattak

Sorozatgyilkos lehet a rákóczifalvai emberölés gyanúsítottja. Megtört, és egy harmadik gyilkosságot is bevallott a rendőröknek a 25 éves helyi fiatal, aki – a gyanú szerint – nemrég két idős emberrel is végzett a településen.

A sorozatgyilkos Pándy dunakeszi birtokán jártunk

Pándy András állelkész egy sorozatgyilkosokat összegyűjtő nemzetközi listán is a legbrutálisabbak között szerepel. Vérfertőző viszonyban élt egyik lányával, akivel együtt végzett módszeresen és kegyetlenül két feleségével és négy gyermekével. Úgy tűnik, egy-egy gyilkosság után dunakeszi birtokán gyűjtött erőt a következőre.

Az Agymenők sztárja is csatlakozik a sorozatgyilkos Zac Efronhoz!

Előző cikkünkben már sokkolódtunk, hogy mennyire hasonlít Efron Ted Bundy-ra, sőt a forgatásról is írtunk egy kicsit. Most viszont kiderült, hogy egy népszerű sorozatsztár is csatlakozik a projekthez.

Ijesztő! Így fest a sorozatgyilkos Zac Efron!

Már javában forog a Ted Bundy életéről szóló film Zac Efronnal a főszerepben, aki most egy színfalak mögötti képpel lepte meg a rajongóit.

Meghalt a „megtestesült gonosz”

Charles Manson, a hírhedt szektavezér 83 évesen végelgyengülésben egy börtönkórházban hunyt el. Manson követői az 1960-as végén számos gyilkosságot követtek el. Többek között megölték a filmrendező, Roman Polanski állapotos feleségét.

Zac Efron sorozatgyilkos lesz!


szerző:
2017.11.10. 14:28
Zac Efron sorozatgyilkos lesz!

Úgy tűnik, Hollywood nagyon is bízik a sorozatgyilkos filmek erősségében, pláne ha azok még igaz történeteken is alapszanak. Hamarosan újabb zsánerfilm érkezik, méghozzá Zac Efronnal a főszerepben!

Brutális sorozatgyilkost fogtak

Szlovákia legbrutálisabb sorozatgyilkosát foghatták el a rendőrök. A 38 éves férfi első áldozata egykori élettársa volt, akivel Csehországban élt.

Nem hiszed el, ki rendezheti Jennifer Lawrence-t és Brad Pitt-et!

Egy igazán elismert rendező, akinek a stílusa nemcsak a filmjei látványvilágában és cselekményében üt át, de még a zenék kiválasztása is kardinális kérdés nála. Na, vajon kiről van szó?

A martfűi rém nyomában

Az egyik leghírhedtebb magyar sorozatgyilkos, a martfűi rém nyomába eredve kiderült: ha a politika beleszól a szakértők munkájába, abból sosem sül ki semmi jó. Ha a rendőrségébe szól bele, abból pedig tragédia lesz. Ez esetben tragédiák sora...

Miért ült egy ártatlan férfi a martfűi rém helyett börtönben?

Nem hagyta nyugodni a martfűi sorozatgyilkos ügye, interjút adott a Fókusznak az az ügyész, aki tíz év nyomozás után rájött, hogy ki az igazi gyilkos. Ki az, aki öt nővel végzett brutális kegyetlenséggel, miközben egy ártatlan férfi ült helyette a börtönben?

Brutális sorozatgyilkost fogtak

Valóságos horror történet az Egyesült Államokból. Egy konténerben leláncolva találtak meg a rendőrök egy augusztusban eltűnt nőt egy dél-Karolinai birtokon. A konténer mellett pedig megtalálták a nő barátjának holttestét is. A birtok tulajdonosát letartóztatták, majd további hét gyilkosságot vallott be. Feltételezések szerint további rémtettek derülhetnek ki.

 

9. évad, 22. rész - Piszkos ügyek

Stephanie McNamara holttestére bukkannak az erdőben, és mivel a körmét ugyanúgy letépték, mint a korábbi áldozatoknak, Bonesék azt gyanítják, hogy a Szellemgyilkosnak nevezett tettes visszatért. Ám hamarosan meglepetésszerű fordulatot vesz az ügy. A nyomozás szálai egy korábbi gyilkosság kapcsán 20 éve börtönbe vetett tanárhoz vezetnek, aki látszólag még az FBI-nál is többet tud a McNamara család piszkos ügyleteiről. Az igazgatóhelyettes bejelenti Booth-nak, hogy a mostani ügy sikerességén múlik a kinevezése.

Szadista sorozatgyilkos volt a nagypapa

A német Hasfelmetsző Jack – így emlegeti a sajtó azt a két éve halott nyugdíjast, akiről csak mostanában derült ki - véletlenül -, hogy sorozatgyilkos volt. Lánya talált rá egyik áldozatának elrejtett maradványaira a férfi garázsában. A rendőrök már legalább hat, horrorisztikus gyilkosságot kötnek a nevéhez.

10. évad, 4. rész - Bagoly mondja verébnek...

Angela Olsen életveszélyben van, legalábbis nővére ezt állítja, miután egy titokzatos telefonáló megfenyegette. Horatio hisz a halálra rémült lánynak, s hamarosan megtalálnak egy női holttestet az erdőben. Meglepetésükre nem Angela, hanem egy ismeretlen lány az áldozat, melyből arra következtetnek, hogy sorozatgyilkossal van dolguk.

Hazavárja a gyilkost, megszólal Bene László testvére

Négy ember halála szárad a lelkén, a skálás gyilkosként elhíresült Bene László huszonkét év után heteken belül szabadulhat a börtönből, most még igazságügyi pszichiáter vizsgálja. Testvéréhez mehet haza, bátyja egy szobát előkészített a számára, bár senki sem tudja róla, hogy egyáltalán testvére van. Fél, de befogadja öccsét. Ha a szakértő szerint a sorozatgyilkos még nem alkalmas a visszatérésre a társadalomba, akkor legkorábban egy év múlva vizsgálhatják újra az ügyét.

Egy gyilkos visszailleszkedhet a társadalomba?

Az áldozatok szülei néhány hete álltak kameránk elé megtörten és hitetlenkedve. Nem értik hogyan szabadulhat gyermekiek gyilkosa huszonkét év után. Szerintük élete végéig rácsok mögött kellene tartani, a kilencvenes évek hírhedt sorozatgyilkosát. Utánajártunk milyen szempontok mérlegelése után szabadulhat, aki embert ölt, és hogyan lehet képes beilleszkedni a kinti világba ennyi év büntetés után.

Fókusz 2016-02-12


szerző:
2016.02.12. 18:55
Ezeket fogyasztották a leghíresebb sorozatgyilkosok utolsó vacsorájukon!

Ha tudná, hogy a holnapi lesz élete utolsó napja, mit vacsorázna? Ezzel a kérdéssel szerencsére legtöbbünknek nem kell számolnia, az Egyesült Államokban halálraítélt sorozatgyilkosok azonban bármit kérhetnek utoljára. Megdöbbentő kívánságok következnek!

Életveszélyben a tatai idős házaspár

Továbbra is súlyos, életveszélyes állapotban van az az idős tatai házaspár, akit hétfőn hajnalban raboltak ki és vertek össze otthonukban. Az RTL Híradónak nyilatkozott a fiuk, aki azt mondta, hogy szüleinek nem volt vagyona, édesanyja rokkantnyugdíjas, édesapja pedig 76 évesen is minden nap dolgozni járt. Két hónap alatt ez már a harmadik brutális rablótámadás idős házaspárok ellen, eddig négy ember halt meg, a rendőrség nem zárja a lehetőségét, hogy sorozatgyilkos támad védtelen emberekre.

Hat országban ölt Európa első vándorló sorozatgyilkosa

Ismerjék meg Dariusz Pawel Kotwicát, akit egy osztrák pár brutális meggyilkolása miatt tartóztattak le Németországban. A vallomása alapján úgy tűnik, nem ez volt az első gyilkossága, és Európa-szerte lehetnek áldozatai.

Folytatódik az őrült, orosz darabolós nagymama története!

A sorozatgyilkos orosz néni története nem ért véget. Az esetet felgöngyölítő nyomozók találtak egy lehetséges tanút, illetve egy részlet is nyilvánosságra került a néni naplójából. 

Lábasban vitte magával áldozata fejét a sorozatgyilkos nagyi

A 68 éves orosz Tamara Samsonova a gyanú szerint legalább 11 embert ölt meg és fogyasztott el. Egy felvételen látható, ahogy egyik áldozatának fejét egy edényben csempészi ki az épületből, ahol elkövette a gyilkosságot.

Feldarabolta ismerőseit a sorozatgyilkos nagyi, naplót is vezetett a gyilkosságokról

Egy biztonsági kamera felvétele buktatta le azt a 68 éves szentpétervári asszonyt, aki megmérgezte és feldarabolta 79 éves barátnőjét. Miután letartóztatták, még tíz hasonló gyilkosságot ismert be, amelyekről naplót is vezetett.

Sorozatgyilkost ölt a prostituált?

A férfi az örömlány internetes hirdetésére jelentkezett, majd nem sokkal azután, hogy megérkezett, fojtogatni kezdte a nőt, aki azonban megszerezte a férfi fegyverét és lelőtte. Az áldozatról kiderült, hogy valószínűleg sorozatgyilkos volt, aki három amerikai államban tíz nőt ölhetett meg.

9. évad, 22. rész - May Day

Horatio és Frank egy sorozatgyilkost, Jakc Tollert kísérik, ám a repülőgépen hamarosan elszabadul a pokol. A pilótának kényszerleszállást kell végrehajtania, és a landolás során Toller nyomtalanul eltűnik. A hajtóvadászatban Natalia is részt vesz, akinek kis híján sikerül elkapnia a szökevényt. Nem is sejti, hogy minden esemény Toller irányításával történik, aki gondosan kitervelte bosszúját, és amelynek Natalia is része.

Megtalálták az ivádi gyilkosság gyanúsítottját

A 38 éves, salgótarjáni férfi autójával közlekedett, amikor lecsaptak rá. Tegnap még 2 millió forintot ajánlottak fel a nyomravezetőnek, egyelőre nem lehet tudni, ez segített-e abban, hogy megtalálják a gyanúsítottat. A 18 éves lány holttestét március elején fedezték fel a Heves megyei település határában, a fején súlyos sérülések voltak. Újvári Mihály riportja.

Szabadlábon egy sorozatgyilkos?

Hasonló kihívással ritkán kell megbirkóznia a magyar rendőrségnek: az ismeretlen tettes 2007 óta négyszer csapott le, valamennyiszer a 4-es főút környékén. Az FBI által készített profilról, a nyomokról és az esetleges indítékokról Németh Zsolt kriminálpszichológussal beszélgettünk.

Fókusz 14-05-26


szerző:
2014.05.26. 19:30
Fókusz 14-05-26

Fókusz: Diadalmenet - Szenzációs produkcióval jutott be a legjobb háromba. Gyurcsík Tibit elkísértük a szlovák X-Faktorba. Öröm és dráma - Könnyes interjúk, fájdalmas elválások. Minden ami a Szombat Esti Láz adásából kimaradt. Tömegmészárlás - Miért kezd ámokfutásba egy diák? Újabb fejlemények a kaliforniai sorozatgyilkosságról és a magyar esetek.

XXI. század 13-01-15


szerző:
2013.01.16. 00:05
XXI. század 13-01-15

XXI. század: Főleg politikai foglyokat akasztottak. Úgy bántak velük, mint a sorozatgyilkosokkal. A hóhér 12 másodperc alatt végzett. Amikor korszakok és rendszerek váltották egymást, de a halálbüntetés természetes maradt. A véres XX. század mérlege a XXI. században.

Feltártuk a gyilkosok agyának legsötétebb bugyrait

A Murder kiállításon a látogató kipróbálhatja, milyen lehet bejutni a gyilkosok elméjének legzártabb részeibe. Helyszínek, szobák tárulnak fel előttünk, ahol visszafordíthatatlanul a bűn útjára léptek.

Már 10 nővel végzett a gyilkos?

Újabb feltehetően emberi csontokat találtak két különböző helyen New York közelében a tengerparton.

Charles Manson telefonálgatott

Csempészett mobiltelefont használt kaliforniai börtönében Charles Manson, a világ egyik leghírhedtebb sorozatgyilkosa.

Sorozatgyilkos bandát kaptak el

Egy százhalombattai ékszerész, annak albérlője, és egy vietnami házaspár van az áldozatok között.

Magyar nőt öltek meg Ausztriában?

Egy elégetett nő testét találta meg a rendőrség Ausztriában, az osztrák-magyar határ közelében.

19 áldozatáról vallott a vérivó sorozatgyilkos

Újabb öt sírhelyet mutatott meg pénteken az a sorozatgyilkos, aki Kenyában azért végzett áldozataival, hogy megihassa a vérüket.

„Nyílpuskás kannibál a nevem”

Nyílpuskás kannibálnak nevezte magát az a férfi, akit sorozatgyilkosság vádjával állítottak bíróság elé Nagy-Britanniában.

Sorozatgyilkosokat kutató sorozatgyilkos

Nagy-Britanniában letartóztattak egy férfit, aki a gyanú szerint három prostituáltat ölt meg.

Nem kártalanították a tatárszentgyörgyieket

Amíg jogerős ítélet nem születik, nem számíthatnak kártérítésre a romák.

Munkatelefonok buktatták le a gyanúsítottakat

Az orgyilkosok nem csak egymás között beszélgettek, kifelé is telefonáltak.

Sorozatgyilkost fogtak Moszkvában

A 21 éves férfit 15 ember meggyilkolásával gyanúsítják.

Hajsza a sorozatgyilkos után


szerző:
2009.07.05. 11:56
Hajsza a sorozatgyilkos után

Eddig öt embert ölt meg a férfi az Egyesült Államokban.

Elfogták a kegyetlen ukrán sorozatgyilkost

Tizenegy rendbeli emberöléssel és nemi erőszakkal gyanúsítják.

Agatha Christie-től „tanult” a sorozatgyilkos

Idős asszonyokat tett el láb alól a kétgyermekes iráni nő. Halálbüntetés vár rá.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való