KERESÉS search-close

star wars

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "star wars"

Star Wars szereplők 30 év után

Darth Vader, Luke Skywalker, Leia hercegnő, Han Solo és Obi-Wan Kenobi. Öt ikonikus szereplő a Csillagok háborújából, akiket talán nem csak a filmrajongók ismernek. Ezek a szerepek olyannyira hozzánőttek a színészeikhez, hogy talán egyedül csak Harrison Fordnak sikerült kitörnie a skatulyából – nem véletlen, hogy róla, az ő sorsáról tudnak a legtöbbet a magyar nézők, karrierje éppen a Star Warsnak köszönhetően szökött a magasba. De, mi lett a többiekkel 30 év után?

 

Fókusz 2017-12-20


szerző:
2017.12.20. 17:20

Fókusz 2017-12-14


szerző:
2017.12.14. 17:20

Story Extra 2017-12-14


szerző:
2017.12.14. 15:40

Fókusz 2017-12-13


szerző:
2017.12.13. 17:20
A Star Wars c. filmsorozathoz kapcsolódó kvízjáték - részvételi szabályzat

A Star Wars c. filmsorozathoz kapcsolódó kvízjátékon (a továbbiakban: Játék) való részvétel a hivatalos részvételi szabályzat automatikus tudomásulvételét és elfogadását jelenti.

Fókusz 2017-05-25


szerző:
2017.05.25. 17:25
A Star Wars-láz a Reggelibe is megérkezett!

A Star Wars megkerülhetetlen alkotása a filmiparnak, világszerte milliók rajonganak a történetért, és az azt körülvevő misztikus világért. 2011 óta világnapja is van a műalkotásnak, a "may the force be with you" után, nem meglepő módon, május negyedikén!

Megkezdték a Han Solo-film forgatását!

Nem vártuk ezt a napot, most mégis elérkezett: Harrison Ford hírhedt karakterét most más kelti majd életre az elkövetkezendő hónapokban. Beindult az újabb Star Wars gépezet.

Fájdalmában megszakadt a szíve

Ezt írták Debbie Reynolds-ról, aki lányát a Star Wars-filmek Leia hercegnőjeként ismert, Carrie Fishert csak egy nappal élte túl. Az Ének az esőben és a Molly Brown musical sztárjáról rajongói emlékeztek meg a színésznő csillagánál Hollywoodban.

Meghalt Carrie Fisher, a Star Wars filmek Leia hercegnője

A színésznő néhány napja szívrohamot kapott egy Londonból Los Angelesbe tartó repülőgépen. Épp legújabb könyvét reklámozta, erről a turnéról tért haza. A gépen újraélesztették, azóta kórházban kezelték, ott halt meg.

Star Wars sztárokkal találkoztak a magyar hírességek

Darth Vader homlokon csókolta a Barátok közt színésznőjét, Puskás Peti interjú közben váratlanul kapott egy lézerfegyvert. Ilyen őrületet váltott ki a Star Wars legújabb epizódja. A premier előtti filmvetítésre a magyar hírességek is sorban álltak, Cseh Laci alkalomhoz illő pólóban érkezett. Pataki Zita meg elárulta, hogy mindig is kedvelte a zsiványokat.

Fókusz 2016-12-14


szerző:
2016.12.14. 19:00

Sztárok Star Wars lázban


szerző:
2016.12.14. 17:25
Sztárok Star Wars lázban

Star Wars lázban ég az ország! A Zsivány egyes premierjén azt is kiderítettük, a hazai hírességek között ki az igazi rajongó, és ki az, aki még csak ismerkedik a világgal.Ez az év leginkább várt filmje. A premieren mi is ott voltunk, egyúttal a résztvevő sztárok között kutattuk, hogy ki az igazi Star Wars-rajongó…

40 évig sikerült titokban tartaniuk kapcsolatukat

Leia és Han Solo 40 évvel ezelőtt összejöttek. Carrie Fishernek és Harrison Fordnak 40 évig sikerült titokban tartaniuk, hogy a Star Wars forgatásai alatt viszonyuk volt. Románcuk 3 hónapig tartott, amiről a színésznő most egy könyvben vallott. Az 1976-os forgatáson tehát elég hitelesen játszották az egymással kacérkodó párt. Nem csak a jelentős, 14 év korkülönbség miatt kellett titkolózniuk, hanem azért is, mert Ford akkoriban nős volt, és két gyermek apja.

A való életben is viszonyuk volt!

Nem csak a Star Wars-ban jött össze egymással Han Solo és Leia hercegnő. Carrie Fisher új könyvében vallott a titkos kapcsolatról Harrison Forddal. 1976-ban forgatták együtt az Egy új reményt – ekkor Ford házas volt és két gyereket nevelt feleségével. Ennek ellenére nem tudtak ellenállni egymásnak Fisherrel: a színésznő állítása szerint 3 hónapon keresztül jártak egymással, teljes titokban. Abban az évben Ford 33, Fisher 19 éves volt. Negyven éven át tartották teljes titokban légyottjaikat.

A legédesebb búcsú R2-D2-tól!

A hétvége során a Star Wars univerzumot egy szomorú hír rendítette meg: meghalt Kenny Baker, akit a legtöbb rajongó a nagy kedvenc R2-ként ismerhetett. Vajon hogyan emlékeztek meg a színészről?

Darth Vader visszatér


szerző:
2016.08.12. 18:50
Darth Vader visszatér

Örülhetnek a Star Wars rajongók, a decemberben mozikban kerülő részben visszatér Darth Vader, legalábbis ezt sejteti a film legújabb előzetese. Mióta a Disney megvásárolta a Lucasfilmet, tudni lehet, hogy a 8. rész előtt lesz egy önálló Csillagok háborúja-film, ami az első rész előtti időkről szól. A Jedik kihaltak, az Uralkodó hatalma pedig megdönthetetlennek látszik. Egy kis csapat pedig arra készül, hogy ellopja a Halálcsillag tervrajzait.  

Egy Han Solo film sosem lehet elég!

Épphogy felocsúdtunk a hírből, hogy Alden Ehrenreich alakítja majd az ifjú űrcsempészt, máris olyan tervek terjengnek az éterben, hogy a Lucasfilm azonnal több részesre tervezi a spin-off sztorikat.

Jöjjön 10 folytatás, amire éveket kellett várnunk!

Vannak filmek, amiket mindenki imád, és így a mozi kasszáknál is jól teljesítenek. Az ilyen alkotásoknál pedig lassan már evidenciának számít, hogy idővel kapnak egy folytatást. De sokszor előfordul, hogy ez tovább tart, mint gondolnánk.

James Cameron egy kicsit nekiment a Star Wars-nak!

Pontosabban a hét filmből csupán egynek, de az is meglepő vallomás volt a részéről. Hiába tarolt a kasszáknál, hiába imádták a rajongók, az Avatar alkotója nem volt odáig ezért az epizódért.

A Star Wars sztárjai mindent meghódítanak!

Mostanság nem új keletű, ha arról olvashatunk, hogy Az ébredő Erő ifjú felfedezettjei egyre több filmben szerepelnek. Daisy Ridley után most John Boyegát is szárnyára kapta a hírnév.

Íme, 5 dolog, amit tudnunk kell Oscar Isaac-ről!

Ugyebár a Star Wars legújabb részével, újabb majdnem Han Solo született, a rajongók pedig azonnal a tenyerükön hordozták és mindenki csak annyit kérdezgetett: ki ez az ember és hol bujkált eddig?

Tobzódjunk együtt a Star Wars-ban: így készült Az ébredő Erő!

Hiába volt régen a december, mi még mindig felpörgünk, ha az SW hetedik részére gondolunk. Pláne, ha olyan felvételek jönnek velünk szembe a neten, amelyeket még nem láttunk. És ez most halmozottan igaz, hiszen rengeteg új jelenet látott napvilágot.

Boldog Születésnapot Ewan McGregor!

Ma ünnepli 45. születésnapját kedvenc skót színészünk, mindenki Obi-Wan Kenobija, és a Trainspotting sztárja. Mi pedig, ennek alkalmából 10 érdekességgel ajándékozzuk meg rajongóit!

Aukción Han Solo dzsekije!


szerző:
2016.03.30. 17:04
Aukción Han Solo dzsekije!

Harrison Ford jótékonysági árverésre bocsátja azt a kultikus bőrkabátot, amit Az ébredő Erőben viselt.  A 73 éves színész az epilepszia kutatására szeretné fordítani a befolyt összeget, ami jelen esetben több tízezer dollárt jelenthet. A kikiáltási ára a dzsekinek 18 000 dollár, azaz közel 5 millió forint.

Daisy Ridley-ből tényleg Lara Croft lehet!

A Star Wars: Az ébredő Erő fiatal sztárját egyre jobban a szárnyára kapja a hírnév, legutóbb az alakja miatt támadták, most pedig az egykoron Angelina Jolie által megformált kebelcsoda és sírrabló bőrébe bújhat.

Hamarosan meglesz a fiatal Han Solo!

Volt itt már minden, ezernyi nevet fontolóra vettek, most azonban úgy tűnik, hogy megvannak a finalisták: konkrétan négyen. De még ezeket sem vehetjük biztosra, a Disney ugyanis hétpecsétes titokként őriz minden infót, ami Star Wars.

Ahol a hősök születnek: John Boyega gyerekeket lepett meg

A Star Wars: Az ébredő Erő sztárja John Boyega hőshöz méltóan, beteg gyerekek felvidításával töltött egy napot. A színész Star Wars-os játékokkal lepte meg a kicsiket, amivel életre szóló élményt nyújtott az apróságoknak.

Na, az már valami, amikor az embernek John Williams ír saját zenét

A Star Wars legújabb részének sztárja, Daisy Ridley minden egyes SW rajongót testesített meg, amikor először találkozhatott az ötszörös Oscar-díjas zeneszerzővel. Pláne, amikor meghallotta karaktere, Rey zenei témáját.

A Star Wars csinált jó fiút Mads Mikkelsenből?

Újabb hírek szivárogtak ki a Star Wars folytatásáról. A dán színésztől már megszokhattuk, hogy mindig a sötét oldalon áll, azonban erre most úgy tűnik, rácáfol.
 

Már forog a Star Wars nyolcadik része!

Hivatalosan is bejelentették, hogy Az ébredő Erő után érkező folytatás munkálatai már elkezdődtek. Mondhatnánk, hogy megkésve, hiszen január végén kellett volna nekiállniuk, de a premier elcsúsztatása miatt ennyit még ők is megengedhettek maguknak.

Ő már biztosan visszatér a Star Wars nyolcadik részében!

Nemrég ment a mozikban Az ébredő Erő, nemsokára jön a Rouge One, az internet népe mégis az új trilógia második részén pörög. Szerencse, hogy korlátozottan azért, de mégis kapunk információkat a filmről.

Natalie Portman eddig nemet mondott az új Star Wars-ra!

Mindenki Padmé Amidalája, az előzmény filmek női főszereplője, a második triumvirátus tagja eddig még nem látta a J.J. Abrams rendezésében készült folytatást. Az idő nagy úr.

Harrison Ford és Ryan Gosling is nálunk fog vadászni!

Mint ahogy arról már beszámoltunk, jön a Szárnyas fejvadász legújabb része. Nagyjából öt év tervezgetés, és hosszas találgatások után, a Sony Pictures és az alkotók nemrég megerősítették, hogy 2016 júliusában megkezdik a munkálatokat. Nem is akárhol, Peking mellett kis hazánkban forgatják majd!

Star Wars sisakot kapott a rákos fiú

Star Wars sisakkal lepték meg egy nyirokrákkal küzdő szikszói kamaszt. Kovács Marci éppen ma három éve harcol a betegséggel. A rohamosztagos sisakot egy filmrajongó műszerész azért készítette, hogy adományt gyűjtsön a súlyos beteg fiúnak. A nyertes azonban úgy döntött, a sisak a Star Wars-rajongó Marcinál lesz a legjobb helyen.

Cicaharc: berezelt az Avatar a Star Warstól!

Mindenki 2017 karácsonyára lőtte be a filmjeit, így viszont ütközött volna a nagy visszatérő Avatar, a szinte mindent elpusztító Star Wars nyolcadik részével. James Cameron inkább megadta magát, és nem vállalta a mozikasszás összecsapást.

Már több mint egymillióan látták Az ébredő Erőt

Minden idők legsikeresebb filmje lett három hét alatt Magyarországon a Csillagok Háborúja-széria új része. Az ébredő Erő nézőszáma ugyanis csütörtökön átlépte az egymilliót. Erre, ennyi idő alatt egyetlen film sem volt képes nálunk.

Fókusz 2016-01-05


szerző:
2016.01.05. 18:55
Fókusz 2016-01-05

A Star Wars-ról prédikált egy pap a terézvárosi templomban. De hogy fogadták mindezt a hívek? Mi a titkuk? - Több millióan kattintottak rájuk. A legnépszerűbb hazai videók a Wellhellótól Bözsi néniig 2015-ben. Örök rabság - Mi a különbség a kisivó, a nagyivó és az alkoholista között? Egy betegség, amelyben minden magyar család érintett.

Az Erő velünk van, a templomban is

Durva, de a katolikus szentmise és a Star Wars igenis mély összefüggésben vannak egymással. A velvet.hu cikke alapján kiderült, hogy Dr. Csépányi Gábor kisegítő pap igen egyszerűnek látja az összefüggéseket, tartott is egy vasárnapi misét, aminek kereteit kicsit kitágította, lézerkarddal, tömjénnel és élő igével. Elhangzott Luke Skywalker, a sötét és a jó oldal és Ávilai Szent Teréz freskóját elérte a lézer. A hívők a pap szerint megértettek valamit.

 A Star Wars még a templomba is beférkőzött!

Durva, de a katolikus szentmise és a Star Wars igenis mély összefüggésben vannak egymással. A velvet.hu cikke alapján kiderült, hogy Dr. Csépányi Gábor kisegítő pap igen egyszerűnek látja az összefüggéseket, tartott is egy vasárnapi misét, aminek kereteit kicsit kitágította, lézerkarddal, tömjénnel és élő igével. Elhangzott Luke Skywalker, a sötét és a jó oldal és Ávilai Szent Teréz freskóját elérte a lézer. A hívők a pap szerint megértettek valamit.

Még fontosabb kérdés: hogyan kellene hordani a nadrágot egy birodalmi lépegetőnek?

Az internet népe nemrég vérre menő vitát folytatott arról, hogyan kellene nadrágot viselnie a kutyáknak, pedig van ennél fontosabb kérdés is a galaxisban: vajon hogyan adnánk rá a gatyát a Csillagok háborúja sorozat jellegzetes harci járműveire?

Ez történt decemberben


szerző:
2016.01.01. 18:55
Ez történt decemberben

10+10 milliós ígéret a háromgyermekeseknek, bizonytalan sorsú tömegközlekedés és egy fényűző parti magyar közszereplővel - ezek foglalkoztatták legjobban az év utolsó hónapjában a magyarokat, a Star Wars bemutató mellett. Ez utóbbi az egész világot letarolta, miközben egy amerikai milliárdos kijelentései szinte minden napra szolgáltattak beszédtémát. Ez történt decemberben.

Jedi-összecsapás Mátészalkán

Háború tört ki szerda este Mátészalka főterén. Fénykard flashmobot tartottak, ahol a jedik és a sötét oldal csapott össze. Több mint százan gyűltek össze a téren, ahol 10 percig tartott a küzdelem, ami végül döntetlennel zárult. A szervezők azt ígérik, ezentúl minden évben megrendezik a fénykard-csatát.

Felébredt az erő, ott jártunk a Star Wars premierjén

Minden idők talán legnagyobb hatású szériája, a Csillagok háborúja olyan folytatást kapott, amiről már az előzeteseket látva is mindenki áradozott. Nem csoda, hogy igazi fanatikus rajongók gyűltek össze a premier estéjén, és ezt nyugodtan mondhatjuk a megjelent sztárvendégekre is.

Megtaláltuk a magyar Anakint és Amidalát

Most nem egy messzi-messzi galaxisban jártunk, hanem Budapesten. Anikó néhány napja írt levelet szerkesztőségünknek, amiben büszkén újságolja, hogy megszületett kisfia, Poros Anakin.

Fókusz 2015-12-18


szerző:
2015.12.18. 18:55
30 ezer néző a bemutató éjszakáján

Csúcson a Star Wars őrület: az első éjszaka csaknem 30 ezren nézték meg a sorozat legújabb részét, Az ébredő Erőt. Az első napokra már több mint 200 ezer jegyet adtak el, így nagy valószínűséggel ez a film lesz minden idők legnézettebb mozifilmje Magyarországon.

Ott jártunk a Star Wars díszbemutatóján

Minden idők talán legnagyobb hatású szériája, a Csillagok háborúja olyan folytatást kapott, amiről már az előzeteseket látva is mindenki áradozott. Nem csoda, hogy igazi fanatikus rajongók gyűltek össze a premier estéjén, és ezt nyugodtan mondhatjuk a megjelent sztárvendégekre is.

Megtaláltuk a magyar Skywalker családot

Most nem egy messzi-messzi galaxisban jártunk, hanem Budapesten. Anikó néhány napja írt levelet szerkesztőségünknek, amiben büszkén újságolja, hogy megszületett kisfia, Poros Anakin.

Égbenjáró Lukács kalandjai - Magyar népmesévé változott a Star Wars

Marton Ádám Márton grafikus eljátszott a gondolattal, hogy milyen lenne, ha a híres űropera története találkozna a magyar népmesék jellegzetes látványvilágával. Csubakkából gigantikus puli, R2-D2-ból pedig mindent járó malmocska lett. Zseniális illusztrációk következnek!

Indul a Star Wars vetítése


szerző:
2015.12.17. 18:57
Indul a Star Wars vetítése

Otthon kell hagyniuk jelmezüket a Star Wars rajongóknak. A Cinema City már jópár napja felhívta a figyelmet, hogy a vetítésekre sem álarcokban, sem műanyag fegyverekkel nem lehet beülni. Bár a premier csak csütörtök éjfélkor lesz, a magyar újságírók közül néhányan már megnézték a filmet. De titkokat ők sem árultak el.

Star Wars logóval tényleg mindent el lehet adni? Mutatunk néhány bizonyítékot!

Az új Star Wars mozi, Az ébredő Erő körüli felhajtást mindenki igyekszik meglovagolni, így aztán érthető, hogy a szereplőkről mintázott játékfigurák, ruhák és kiegészítők tömegével fogynak. De megvenne ön például egy zacskó almát csak azért, mert Luke Skywalker van rajta? Mutatunk egy csomó terméket, amit Erővel próbálnak letolni a vásárlók torkán a kereskedők!

Fókusz 2015-12-16


szerző:
2015.12.16. 18:55

Star Wars-világpremier


szerző:
2015.12.15. 18:50
Star Wars-világpremier

Még az Oscar-gáláknál is nagyobb volt a felhajtás a Csillagok háborúja új részének világpremierjén. Az Ébredő Erő szereplőin kívül Hollywood krémje is felvonult és az elsők között láthatta az hetedik Star Wars-epizódot. Az első vélemények szerint nagyon jól sikerült az űreposz, amelyet péntektől vetítenek a mozik világszerte.

Mindenki elalélt az új Star Warstól

Akik már látták, elárulták, milyen az új Star Wars. Fellélegezhetünk, a Star Wars: Az ébredő Erő hétfő esti, Los Angeles-i premierjének résztvevői szinte egyöntetűen alájultak a filmtől. Magyar idő szerint szerda estig nem jelenhetnek meg kritikák a filmről, de Twitteren már rengeteg filmes és újságíró kinyilvánította a véleményét a hetedik epizódról.

Az ébredő Erő az eddigi legjobb Star Wars film?

Akik már látták, elárulták, milyen az új Star Wars. Fellélegezhetünk, a Star Wars: Az ébredő Erő hétfő esti, Los Angeles-i premierjének résztvevői szinte egyöntetűen elaléltak a filmtől. Magyar idő szerint szerda estig nem jelenhetnek meg kritikák a filmről, de Twitteren már rengeteg filmes és újságíró kinyilvánította a véleményét a hetedik epizódról.

A film, amely megváltoztatta a világot

A Star Wars az a film, amiről mindenki tud valamit – de senki sem tud mindent. Talán még az a George Lucas sem, aki úgymond „feltalálta” ezt az univerzumot, és megrendezte a máig népszerű első mozifilmet. Az 1977-es Csillagok háborúja, majd az azt követő folytatások alapjaiban változtatták meg Hollywoodot, sőt a mindennapjainkat is.

Először nálunk láthatják Az ébredő Erő féltve őrzött képeit!

Hetek óta lázban ég a szerkesztőségünk, hiszen a Fókusz Plusz kapta meg a Csillagok háborúja folytatásának féltve őrzött képeit, interjúit, sokat közülük először láthatnak televízióban. Adásunk első tíz perce minden eddigi Fókusz-szabályt felrúg, dőljenek kényelmesen hátra, most minden kincset átadunk, amit szigorú biztonsági intézkedések mellett az elmúlt huszonnégy órában megkaptunk.

A politika megkerülhetetlen a fantasy világában, de vajon miért?

Na, erre mondják azt, hogy megkerülhetetlen és klasszikus. Mert a Csillagok háborúja ott van mindenhol. De vajon mitől működik ennyire George Lucas története, hogy ekkora hatással van az életünkre?

A legelvetemültebb Star Wars kütyük nyomában

Használd az Erőt! Ez áll a WC deszkán. Ki az apád? felirat egy bögrén és Állj a sötét oldalra, nekünk van sütink, hirdeti a turmixgép. Sózzunk rohamosztagossal, süssünk ki egy toastot Darth Vader fejében vagy világítsunk a sötét oldalon. Pihent agyú találmányok a világ Star Wars rajongói gyűjteményéből.

A Star Wars legendák magyar hangjai

Megkerestük azokat a színészeket,akik annak idején a hangjukat kölcsönadták a filmhez és azokat az alkotókat, akik valamilyen módon részt vettek a VII., Az ébredő Erő elkészítésében.

Dőljenek kényelmesen hátra, nálunk már ma elkezdődik a Star Wars őrület!

Hetek óta lázban ég a szerkesztőségünk, hiszen a Fókusz Plusz kapta meg a Csillagok háborúja folytatásának féltve őrzött képeit, interjúit, sokat közülük először láthatnak televízióban. Adásunk első tíz perce minden eddigi Fókusz-szabályt felrúg, dőljenek kényelmesen hátra, most minden kincset átadunk, amit szigorú biztonsági intézkedések mellett az elmúlt huszonnégy órában megkaptunk.

Pihent agyú találmányok, amelyeket a Star Wars ihletett

Használd az Erőt! Ez áll a WC deszkán. Ki az apád? felirat egy bögrén és Állj a sötét oldalra, nekünk van sütink, hirdeti a turmixgép. Sózzunk rohamosztagossal, süssünk ki egy toastot Darth Vader fejében vagy világítsunk a sötét oldalon. Pihent agyú találmányok a világ Star Wars rajongói gyűjteményéből.

Star Wars: az ő hangjukon szólalnak meg a legendás szereplők

A Star Wars VII. részét a magyar nézők a világpremierrel egy időben nézhetik már meg. De nem volt ez mindig így. Bár az első trilógiának az epizódjai 1977-ben, 80-ban és 83-ban jelentek meg a mozikban, a magyar nézőknek éveket kellett várniuk, hogy Magyarországon szinkronizálva hallhassák Han Solot, Luke Skywalkert, Darth Vadert vagy éppen Yodát.

Star Wars - minden, amit a tudni kell a legendás moziról!

A Star Wars az a film, amiről mindenki tud valamit – de senki sem tud mindent. Talán még az a George Lucas sem, aki úgymond „feltalálta” ezt az univerzumot, és megrendezte a máig népszerű első mozifilmet. Az 1977-es Csillagok háborúja, majd az azt követő folytatások alapjaiban változtatták meg Hollywoodot, sőt a mindennapjainkat is.

Fókusz Plusz 2015-12-12


szerző:
2015.12.12. 18:50
STAR WARS: Az ő hangjukon szólaltak meg a legendák

Csermák János Harrison Fordnak kölcsönözte a hangját, Stohl András pedig Luke Skywalkernek. Az új filmre nagyon szigorú titokartás vonatkozott, a színészek a szinkronizálás alatt nem is láthatták teljes egészében a filmet. Éppen ezért már mindegyikük alig várja, hogy moziban is megnézhessék Az ébredő Erőt.

Csúcsra járatott Star Wars őrület: összegyűjtöttük a legviccesebb kisfilmeket!

Adele-t éneklő Darth Vader, mozgólépcsőző halálcsillag flottaparancsnok, twerkelő rohamosztagosok és az a rengeteg Star Wars témájú esemény, amiről film készült. Ezzel adták a következő 4 perces gyűjtemény apropóját.

Fókusz 2015-12-11


szerző:
2015.12.11. 18:55

Star Wars-láz világszerte


szerző:
2015.12.11. 18:50
Star Wars-láz világszerte

Ausztráliában ezrek várták Han Solót, azaz Harrison Fordot, az új Csillagok Háborúja-rész többi főszereplője pedig Japánban találkozott rajongókkal. Egy hét múlva mutatják be világszerte a sci-fi legújabb részét, az Ébredő Erőt, ebből az alkalomból a leghíresebb aukciósház különleges árverést rendez Star Wars-relikviákból.

Star Wars: a legőrültebb házi videók

Adele-t éneklő Darth Vader, mozgólépcsőző halálcsillag flottaparancsnok, twerkelő rohamosztagosok és az a rengeteg Star Wars témájú esemény, amiről film készült. Ezzel adták a következő 4 perces gyűjtemény apropóját.

Az Erő a Brandmániával van!


szerző:
2015.12.02. 00:35
Az Erő a Brandmániával van!

A Star Wars márka több mint tíz milliárd forintos forgalmat hozhat csak Magyarországon. A Brandmániában megmutattuk önöknek, hogy melyik márkák járhatnak a legjobban.

Alaposan meglepte a rajongóit Harrison Ford

A színész élőben jelentkezett be az interneten keresztül néhány Star Wars fanatikusnál. A rajongók között olyan is volt, aki elsírta magát, amikor meglátta a színészt a képernyőn. A Star Wars: Force for Change nevű jótékonysági akció adományozóit hívták fel az interneten keresztül. Először a szervezők jelentkeztek be, majd egyszer csak megjelent a háttérben Harrison Ford.

Lebukott Darth Vader! Ő is szokott vásárolni!

Darth Vader sem ügyködik minden percben azon, hogy világuralomra jusson. Szabadidejében épp azt teszi, amit Ön. Olvas, kávézik, vásárol…

STAR WARS: Jégben ébred az erő

Ismét megnyílt a nemzetközi jégszobor fesztivál Belgiumban. Tavaly Disney hősöket mutattak be a kiállításon, idén viszont a Csillagok Háborúja szereplői a főszereplők. A különleges alkotásokat több ország művészei hetekig készítik egy hűtött csarnokban.

Ők az igazi Star Wars fanok!


szerző:
2015.11.11. 18:55
Ők az igazi Star Wars fanok!

Az első Star Wars film, a Csillagok háborúja óta 38 év telt el. A digitális trükkök nélküli makettvilág  meghódította az űrmesére éhes családokat. Volt benne hercegnő, megmentő, és gonosz, és persze jó barátok a harcban. Úgyfest, ennél több nem kell az örökkévalósághoz!

Lássuk kik, és mennyire rajonganak a Star Wars-ért!

Az első Star Wars film, a Csillagok háborúja óta 38 év telt el. A digitális trükkök nélküli makettvilág  meghódította az űrmesére éhes családokat. Volt benne hercegnő, megmentő, és gonosz, és persze jó barátok a harcban. Úgy fest, ennél több nem kell az örökkévalósághoz!

Találmányok, amiket a fantasztikus filmeknek köszönhetünk

Réges régen egy messzi-messzi galaxisban arról álmodoztak a filmesek, hogy milyen is lehet majd a modern technológia. Nemrég pedig a mi Naprendszerünkben meg is valósult a legtöbbjük. Most elutazunk az időben, hogy megnézzük kik, hogyan és mit találtak ki, majd alkottak meg a Föld nevű bolygón.

Kütyük, amiket a fantasztikus filmek hívtak életre

Réges régen egy messzi-messzi galaxisban arról álmodoztak a filmesek, hogy milyen is lehet majd a modern technológia. Nemrég pedig a mi Naprendszerünkben meg is valósult a legtöbbjük. Most elutazunk az időben, hogy megnézzük kik, hogyan és mit találtak ki, majd alkottak meg a Föld nevű bolygón.

Fókusz Plusz 2015-11-07


szerző:
2015.11.07. 18:50
Fókusz Plusz 2015-11-07

Csökkentek az esélyek? - Kevés magyar sportoló lesz Rióban. Kevesebb olimpiai éremre számíthatunk, mint eddig? Megvalósult fantázia - Amit a Star Trekben megálmodtak, az mind a jövő technikája volt. Akkor született a mobil és a tablet ötlete is?

Teljesítették a rajongó utolsó kívánságát

Egy haldokló Star Wars-rajongó utolsó kívánságát a legújabb rész rendezője teljesítette. Daniel Fleetwood a bemutató előtt másfél hónappal, tegnap megnézhette a filmet, amire a fél világ kiváncsi.

Darth Vaderré változott a Lenin-szobor Ukrajnában

Az Erő Odessza egyik terén már biztosan az ukránokkal van, ugyanis Alexander Milov a gonosszá lett Anakin Skywalkerré építette át a szocialista forr. vezéralakjának szobrát. Nézze meg, milyen volt előtte, és milyen most!

Jó ebédhez szól a Star Wars

Yoda és Csubakka mint házizenész? Simán!
 

Tetőfokára hág a rajongók izgalma

Kitörő örömmel fogadta világszerte a Csillagok háborújának sok tizmilliós rajongótábora a várva várt új epizód előzetesét. Az ébredő Erő bemutatója december 17-én lesz, de már most teljes az örület. A filmben feltűnik minden egyes alapkarakter, aki még a történet szerint él: a Han Solót alakító 73 éves Harrison Fordtól Csubakkán át R2D2-ig.

Még nincs is a mozikban máris elindult az őrület a Star Wars hetedik része körül

Ma reggel minden hat évesnél idősebb európai ember libabőrös lett, amikor meghallotta a jól ismert dallamot, és vele együtt vadiúj másodperceket látahtott a Csillagok Háborúja hetedik részéből.
 

Fókusz 2015-10-20


szerző:
2015.10.20. 17:25
Fókusz 2015-10-20

Eredményhirdetés - Az Éjjel - Nappal Budapest legdögösebb női szereplőjét kerestük. A felhívásunkra sok ezer szavazat érkezett, bemutatjuk a sorozat királynőjét. Bejutottunk - a jelenleg is szökésben lévő elítélt dömsödi otthonába. Testvére hősnek tartja Györgyöt, akit ha megtalálnak, akár három évet is kaphat. Galaktikus támadás - Lefagyott az internet! Az egész világ látni akarja a Csillagok Háborúja hetedik részét, megjöttek a legújabb részletek.

Az új Star Wars film előzetese robbantott az interneten!

Hihetetlen, hogy csaknem negyven évvel azután, hogy a Csillagok háborúja bekerült a filmtörténelembe a kultikussá lett film 7. részét milyen gigantikus méretű várakozás előzi meg. Apák és fiaik, tán még a nagyszülők is csak egyetlen napra koncentrálnak a naptárban.     

9 dolog, amit valószínűleg nem tudtál Han Solo-ról

Egy igazi rajongónak persze ez a kilenc nem kilenc, hanem max. egy-kettő, de így is találtok majd olyan infót, ami meglep. Mindenesetre érdemes tenni egy próbát: teszteljétek a tudásotokat!

Han Solo is megkapja szólófilmjét

A rengeteg spin-off, folytatás és miegymás SW film mellett most olyan hír érkezett, amelyre minden rajongó szíve nagyobbat dobban: mindannyiunk kedvenc űrcsempésze saját filmben szerepel majd, csak győzzük kivárni 2018-at.

Han vs Greedo - Kiderült, ki lőtt először!

Régóta nagy kérdés (?) a Star Wars rajongók körében, vajon ki lőtt először, Han vagy Greedo. Peter "Chewbacca" Mayhew most lerántja a leplet!

Star Wars: Rogue One - Újabb férfi főszereplő a stábban

Egyre inkább úgy tűnik, hogy a Rogue One egyfajta piszkos tizenkettő jelleget ölt, ugyanis újabb főszereplőt szerződtettek le a meglévők mellé.

Star Wars: Az ébredő Erő - Zavart érzünk a szinkronos trailerben

FRISSÍTVE #2! Befutott Az ébredő Erő legutóbbi kedvcsinálójának szinkronos változata, ami egy kissé illúzióromboló lehet a régi rajongók számára.

Ez történt a Star Wars Celebration 2015-ön

Az utolsó nap apropóján összegyűjtöttük nektek az idei Celebration legfontosabb pillanatait.

Csillagok háborúja-őrület világszerte

Az új rész előzetese szinte felrobbantotta az internetet, százmilliók osztották meg a közösségi oldalakon. A klipet a csütörtökön kezdődött és négy napig tartó Star Wars-találkozón mutatták be a kaliforniai Anaheimben: ott voltak a régi sztárok és az új szereplők is. Az ébredő erő című új Csillagok Háborúja rész eddig még nem látott jelenetei miatt Párizsban és Barcelonában is többszázan ültek be moziba.

Star Wars: Az ébredő Erő - Egészalakos rohamosztagos

Vajon ezek a páncélok strapabíróbbak lesznek, mint a klasszikus trilógiában?

Ez lesz a digitális Star Wars gyűjtemény tartalma

Április 10-től digitális formában is elérhetővé válnak az eddigi Csillagok háborúja filmek, régi-új extrákkal megpakolva.

Korábban érkezik a Star Wars: Az ébredő Erő előzetese?

Eredetileg május elsején vetítik le Az ébredő Erő első igazi trailerét, de most felcsillant a remény, hogy erre sokkal hamarabb sor kerül.

Star Wars szereplők ajándékba

Star Wars szereplők lepték el a szikszói művelődési házat szombat délután. Egy fiatal helyi fiúhoz jöttek, aki nyirokrákban szenved. Születésnapjára kapta ezt a meglepetést szüleitől és nagyon tetszett neki. A sok ajándékot kapott, és még fénykarddal is küzdhetett.

Reggeli Hírvadász - 15/04/01

Újabb fontos Star Wars dátum, Bosszúálló számok, a legfrissebb trailerek, Johnny Depp gondok, fura filmek és őrjítően vicces dámák a mai Hírvadászban.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való