KERESÉS search-close

strand

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "strand"

Úgy tűnik idén már nem lesz több kánikulával kísért hétvége

Szombaton országszerte 30 fok körül volt a hőmérséklet, így ismét tömeg volt a Balatonnál. Volt, aki csak azért ment, mert több tóparti strand szeptembertől ingyenes. A fürdőkben is nagy volt forgalom. Több ilyen kánikulával kísért hétvége viszont úgy tűnik már nem lesz. Az előrejelzések szerint csütörtöktől hidegfronttal köszönt be az ősz.

Brutális kánikula jön a hétvégén

A nyár legforróbb napjai jönnek a hétvégén. 37 fok is lehet szombaton, ami a strandolóknak öröm, az fáradtságot, rossz közérzetet okozhat a szív- és érrendszeri betegeknek – a híradónak nyilatkozó szakember szerint, aki azt javasolja, igyunk sokat, de lehetőleg ne alkoholt. A forróság azonban nem marad sokáig, hétfőtől újra 30 fok alá csökken a hőmérséklet.

Nem lesz népszavazás a tavak melletti strandok ingyenességéről

Nem lesz népszavazás a tavak melletti strandok ingyenességéről. A Nemzeti Választási Bizottság nem hitelesítette az MSZP kezdeményezését. Az indoklás szerint a többi között azért, mert korlátozná a helyi önkormányzatok jogait. Valamint ha mégis megtartanák és a többség nemmel szavazna, felmerülne a kérdés, hogy a most ingyenes strandokat is fizetőssé tegyék-e. Az MSZP szerint mondvacsinált indokokkal söpörték le a kezdeményezésüket.

A helyiek szerint lezárhatják a Balaton déli partjának egyik legnépszerűbb strandját

A helyiek szerint lezárhatják a Balaton déli partjának egyik legnépszerűbb strandját, a Club Aligát a látogatók elől jövőre. Egy kormányrendelettel nemzetgazdasági szempontból kiemelt jelentőségű beruházássá minősítették az üdülőközpont fejlesztését. Ez civilek egy csoportja szerint lehetővé teszi, hogy a strandot, a kikötőt és a sétányt is csak a Club fizető vendégei használhassák.

Kevesebb a szabálytalanság a gyerektáboroknál, strandoknál

Szabálytalanságokat talált a fogyasztóvédelem, amikor gyermektáborokat, aquaparkokat és strandokat vizsgáltak, de kevesebbet, mint tavaly. A táboroknál a játékok majdnem negyedénél bukkantak valamilyen hiányosságra. A legtöbb helyen a biztonságot igazoló tanusítvány nem volt meg. A Táborfigyelő.hu vezetője szerint a szülőknek érdemes résen lenni a táborok kiválasztásánál.

Valaki rendszeresen belepiszkít a hódmezővásárhelyi strand vizébe

50 ezer forintot ajánl fel annak, aki leleplezi a hódmezővásárhelyi strand rémét Márki-Zay Péter, a város polgármestere. Valaki ugyanis egymás után többször végezte el nagydolgát az egyik medencében, ami több százezer forintos kárt jelent az önkormányzati tulajdonú fürdőnek. És nem először történik ilyen. Két évvel ezelőtt is felbukkant a fantom, de akkor sem kapták el.

Kitüntették a kislányokról felvételeket készítő férfit lebuktató táborvezetőt

Kitüntették a táborvezetőt, aki a múlt héten lebuktatta azt a 38 éves férfit, aki titokban készített felvételeket kislányokról, az egyik győri szabadstrandon. Az öltözőkabinnál lett neki gyanús a férfi, kérdőre vonta, elvette tőle a baseball sapkát, amiben megtalálta a rejtett kamerát, és azonnal rendőrt hívott. A házkutatáskor további felvételeket találtak, hétfőn pedig letartóztatták a férfit.

Engedjük pucéran szaladgálni egy-két éves gyerekünket a strandon?

Rubint Réka és Nyári Dia kategorikusan elzárkóznak attól, hogy gyermeküket meztelenül strandoltassák. Pedig évekkel ezelőtt ők maguk még élvezhették a kendőzetlen szabadságot. Mára a tisztasági szabályok miatt ajánlott az úszópelenka, szobatiszta gyerekeknél pedig minimum egy fürdőbugyi viselése. Azon kívül, hogy egészségügyi kockázatai lehetnek, számos etikai kérdést is felvet. A lányok 2 évesen, a fiúk 5-6 évesen kezdik felismerni, hogy nem egyformák. Akkortájt válhatnak szégyenlőssé is, ezt pedig a szülőknek tiszteletben kell tartaniuk.
Erről a témáról Győzikének is van véleménye, amit ide kattintva megnézhetsz.

Nem volt strandidő a hétvégén

A koronavírus után most az időjárás rontja el a szezont Balatonnál. Néhány nap kivételével még nem volt igazi strandidő ezen a nyáron – mondják Híradó által megkérdezett a vendéglátók és strand üzemeltetők. Ez a hétvége is hűvös, borús időben telt, ezért a nyaralók inkább kirándultak, mintsem strandoltak. A jövő héten megint a hétvégére romolhat el az időjárás.

Megszűnt a létszámkorlátozás a strandokon

Megszűnt a létszámkorlátozás a strandokon, akár teltházzal is üzemelhetnek. Sok helyen ez így is volt az első olyan hétvégén, amikor igazi kánikula volt. Például a budapesti Palatinusra mára ötezer látogatót vártak, de tömeg volt több balatoni strandon is. A járványügyi szabályok nagy része azonban továbbra is érvényes, ezért gyakran fertőtlenítenek, a vendégektől pedig másfél méteres távolságot kérnek.

Ezeket a szigorú szabályokat vetették be a spanyol strandokon

Parcellákra felosztott tengerpartok, megfigyelő drónok, UV-lámpákkal fertőtlenített mosdók, és szigorú foglalási rendszer. Egyebek között ezekkel a biztonsági intézkedésekkel várják a turistákat az újranyitott spanyolországi strandok. Az egyes tartományok euromilliókat fektettek a koronavírus-járvány miatti biztonsági rendszerek bevezetésére.

Országszerte kinyitottak a strandok

Országszerte kinyitottak a strandok a hosszú hétvégén. A borús idő ellenére is voltak már Bükfürdőn, és Hajdúszoboszlón is. A vendégek többsége nem fél, és nem okoznak nekik gondot az új szabályok. A Fürdőszövetség elnöke szerint most indul a próbaüzem.

Sorra nyitnak a strandok világszerte

Sorra nyitnak a strandok világszerte. A legtöbb országban a nyári turistaszezonra készülnek. Sok helyen azonban már most akkora tömeg van, hogy egy gombostűt sem lehet leejteni. Pedig szakértők szerint, a megfelelő távolságtartásra a partokon is oda kell figyelni.

Strandok: kevesebb lesz a vendég

Online jegyvásárlás, kötelező papucs, és folyamatos fertőtlenítés. Kiderült, hogy mik lesznek a strandolás szabályai Budapesten. A beltéri medencés gyógyfürdők zárva maradnak. 5 strand nyithat ki, de csak szigorú szabályok mellett, az egyik ilyen, hogy a medencékben egy embernek 4 négyzetméternyi vízfelületet kell biztosítani.

A pünkösdi hosszú hétvégére nyit ki a legtöbb strand és fürdő

Május legvégén, vagyis a pünkösdi hosszú hétvégére nyit ki a legtöbb strand és fürdő az országban. Vidéken erre már két hete van lehetőség, de eddig csak kevés helyen nyitották meg a szabadtéri medencéket. Az új járványügyi szabályok miatt kevesebb embert engednek majd be és plusz fertőtlenítésről is gondoskodni kell, de a fürdőszövetség elnöke szerint nem lesznek drágábbak a belépők.

A strandokon fejenként 20 négyzetméteres terület szükséges

Pezsgőfürdőzni nem lehet, a pincéreknek kötelező a maszk és a kesztyű, a strandokon pedig fejenként 20 négyzetméteres terület szükséges – ezeket az ajánlásokat fogalmazta meg a Magyar Turisztikai Ügynökség az újrainduló idegenforgalom számára. A szállásadók azt mondják az ajánlások többsége betartható. A strandok üzemeltetői szerint viszont szinte lehetetlen lesz ellenőrizni, hogy ki kihez mennyire megy közel.

Zsolt gazda: „Kitti bugyiját már agyban lehúztam”

Zsolt és Kitti elmentek egy közös strandolásra, ahol hamar közel kerültek egymáshoz.

Kis magyar illemtan strandolóknak

Ki hogyan zavarhatja a másikat napozás, fürdőzés közben, mit illik és mit nem a vízben, a parton és a fagyisnál vagy a part menti étteremben. Kovács Dórit is megkérdeztük strandolási szokásairól.

STRANDILLEM: Hogyan strandol Kovács Dóri?

Kovács Dóri azt mondja, vízmániás. Az igazi nyári kikapcsolódás számára a strandolás. De mégis sok minden zavarja a parton. Vannak ugyanis olyanok, akik egyáltalán nem figyelnek oda a másikra.

Fiatalok mentettek életet Balatonfenyvesen

Miskolci fiatalok mentettek életet Balatonfenyvesen. Egy szívbeteg nő lett rosszul a vízben, rajta segítettek. A két fiatal - a Vöröskereszt elsősegélynyújtói, akik a strandon teljesítettek szolgálatot, azonnal kimentették az asszonyt a Balatonból, és elkezdték az újraélesztést.

Nem lettek készen a főszezonra a fonyódligeti stranddal

Tombol a főszezon a Balatonon, de még mindig dolgoznak a fonyódligeti szabadstrand felújításán. Az Árpád parton több helyen is földkupacok között sétálnak és térkövek mellett mennek a vízbe a nyaralók. A polgármester szerint az esős tavasz miatt csúsztak a munkával és legkésőbb jövő héten elkészülnek.

Pánikszerűen menekültek a strandolók a vihar elől

Pánikszerűen menekültek a strandolók az egyik olaszországi tengerpartról, amikor vihar tört rájuk kedden. Egy óceánjáró kis híján a mólónak ütközött Velencében ugyancsak a vihar miatt. Volt, ahol tenyérnyi nagyságú jég hullott, és 150 kilométer per órás széllökéseket mértek. Előrejelzések szerint bármikor jöhet újabb, brutális vihar Olaszországban.

Strandkörkép: mennyibe fáj egy pancsolós nap a Velencei vagy a Tisza-tónál?

Lángos, hekk, hamburger, gyrostál, sültkrumpli, palacsinta, és persze innivalók mindenkinek: egy négy fős család ebédje a Velencei-tónál. 12.000 forint. Vízibicikli, sup-, vagy kajak-bérlés, esetleg vízipark a gyerekeknek a Tisza-tónál. Óránként 2-3000 forint. Nemrég utánajártunk, mennyibe kerül egy hétvége a Balatonon, és arról is beszámoltunk, hogy továbbra is óriási munkaerőhiány a magyar tengernél. Most megnéztük, hogy ehhez képest mi a helyzet az ország legnagyobb mesterséges tavánál, a Tisza-tónál, és a Budapesthez közeli Velencei-tónál.

45 év után először fürödhettek

Több, mint 45 év után, egyetlen napra meg lehetett mártózni a Duna vízében a Római-parton. Korábban arról volt szó, hogy ott mobilgát épül, végleges döntés azonban erről még nincs. Azt viszont jóváhagyta a kerületi önkormányzat, hogy jövőre szabadstrandot nyissanak a partszakaszon.

Óriási a hőség Európában, a melegrekordok is megdőlhetnek

Akár 45 fokos forróság is lehet Franciaországban a napokban, de Európa nagy részét érinteni fogja a hőség. Megteltek a strandok, vagy sokan jobb híján a szökőkutakban hűtik magukat. Még az Északi-tenger partján is annyi helyenként a strandoló, mintha Floridában lennénk. Az előrejelzések szerint sokfelé megdőlnek a napokban a melegrekordok is.

Betontömböket és homokkupacokat kell kerülgetniük a fürdőzőknek több balatoni szabadstrandon

Betontömböket és homokkupacokat kell kerülgetniük a fürdőzőknek több balatoni szabadstrandon. Még most a szezon elején is tart a felújítás, főleg a déli parton. A fürdőzők bosszankodnak, szerintük nagyon rosszul időzítették a munkát, vagy tavasszal kellett volna, vagy ősszel kellene elvégezni. A polgármesterek viszont azt mondják a strandfelújítási pályázatot csak februárban írták ki és június végéig kell végezniük, későbbre pedig nem halaszthatták a munkát.

Hőségre hangolva: tényleg 2019 lesz az eddigi legmelegebb év?

Olyan forró nyár jön, ami még a meteorológusokat is megdöbbenti. 2019 lehet az eddigi legmelegebb év. Brutális időjárást jósolnak a nyárra. Az internetet ilyen és ehhez hasonló szalagcímek lepték el. Utánajártunk, vajon tényleg ennyire forró lesz a helyzet?

Nagyjából két méteres cápát láttak a horvát partoknál

Egy nagyjából két méteres - feltehetőleg makócápát filmezett le egy német turista a horvátországi Makarska partjának közelében. A videót már több ezren megosztották. Ez a típus a közepesen veszélyes fajok közé tartozik, de ritkán támad emberre a budapesti állatkert szakértője szerint. Az elmúlt 100 évben 10 ilyen eset volt. A spliti egyetem szakértője szerint inkább egy kék cápáról lehet szó, ami szintén közepesen veszélyes fajnak számít.
Hang Zoltánt, a fővárosi állatkert szóvivőjét kérdeztük a jelenségről.

Tizedével többe kerülhet a strandolás, mint tavaly!

A Balaton- part nagy részén és a legtöbb budapesti fürdőben is emelték a belépők árát - a dráguló üzemeltetésre illetve fejlesztésekre hivatkozva. A strandok döntő többsége kinyitott a pünkösdi hosszú hétvégén, és akkora forgalmat bonyolítottak, mint máskor tanítási szünetben a legforróbb napokon.

Szezonban zárták be a kenesei szabadstrandot

A település egy pályázaton nyert a felújításra 60 milliót, amit júliusig kell elkölteni. A standolók nem értik, miért nyárra időzítették a munkát, többen egyszerűen arrébb tolták a kordonokat és bementek a tóba fürdeni. A polgármester azt mondja, nem az önkormányzat a hibás, ilyenek voltak a pályázati feltételek. Egy 800 méterre lévő strandot ajánlott, bár az fizetős.

Pancsolás a rakparton

Pancsoltak, bicikliztek, hajóztak és kenuztak a szegediek a Tisza rakpartján. A folyó ugyanis 9 év után először elárasztotta az aszfaltos utat. Van, ahol bokáig ér a víz, máshol akár combközépig is bele lehet gázolni a folyóba.

Vigyázat a napozással!

Nemcsak a Balatonnál, országszerte elkezdődött a nyári szezon a strandokon és fürdőkben. Hétfőn pedig még melegebb lesz, így a strandolók biztos nem lesznek kevesebben. Az erős UV sugárzás miatt a Meteorológiai Szolgálat figyelmeztetést adott ki, a pancsolásról és a napozásról azonban a déli melegben sem akarnak lemondani a fürdőzők, pedig a bőrgyógyász szerint nem árt az óvatosság.

Tömeg a Balatonnál az első igazi nyári hétvégén

A szállásadók szerint Pünkösdre már napokkal ezelőtt elkelt szinte minden szabad hely. Aki tudott, strandolni ment a 30 fokban, a pénztáraknál sorok kígyóztak. A vendéglátók egy része közben még mindig munkaerőt keres a nyári főszezonra.

Zsolt „gyökér lesz a levesben”?

Zsolt a kiszemeltjét, Vikit szeretné meghódítani, akit már nemegyszer elképzelt a vízparton szaladgálva, egyenesen a karjai közé. Vajon sikerül elhívnia a piros fürdőruhás lányt egy randira vagy végül kosarat kap? Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Így várják a nyarat az Éjjel-Nappal Budapest szexi csajai

Egy bikinis fotózással mutatta meg az Éjjel-Nappal Budapest című sorozat két sztárja, Evelin és Laura, hogy mennyire várják már a nyarat.

Az idei nyáron lesz mindenidők legszexibb bikini divatja!

A 2019-es bikini divat minden idők legszexisebbje és leglátványosabbja lesz. És a férfiak kedvence. A tervezők idén spóroltak az anyaggal, és az úgynevezett mikrobikini fogja meghódítani a strandokat!

Óriási holdhalat sodort partra a víz

Egy hatalmas holdhal tetemét vetette partra a víz a hétvégén egy dél-ausztráliai strandon. Az erről készült fotók most kerültek nyilvánosságra. Az állat csaknem két méteres, de még igy sem fajának legnagyobb képviselője. A holdhalak ugyanis akár 4 méteresre, és több mint 2 és fél tonnásra is megnőhetnek.

Fókák költöztek az ideiglenesen bezárt strandra

Elefántfókák tucatjai foglalták el Észak-Kalifornia egyik közkedvelt strandját, amely a szövetségi kormány által fenntartott parkban található.

Fókák a strandon


szerző:
2019.02.02. 15:57
Fókák a strandon

Elefántfókák tucatjai foglalták el Észak-Kalifornia egyik közkedvelt strandját, amely a szövetségi kormány által fenntartott parkban található.

Cikis jelenetet filmeztek a polgármesterről

Kellemetlen videó került nyilvánosságra az egyik dominikai város polgármesteréről. Verekedésbe keveredett egy nővel a strandon, majd miután a nő paprikasprayvel megfutamította, a polgármester egy méretes kókuszdiót akart hozzávágni, de a strandolók szétválasztották őket. A vitát amúgy egy vitatott helyen leszúrt napernyő okozta.

KUTYAPANCSI: Egy évben egyszer a kutyáké a medence!

Egészen különleges akciót hirdet meg immáron negyedik éve egy németországi szabadtéri strand. A Hanau városban található Lindenau Bad minden évben egyszer, a szezon végén kutyáknak és kutyatulajdonosoknak kedveskedik azzal, hogy egy teljes napra átengedi a négylábúaknak a terepet. Ilyenkor már nincs klór a medencében, és a vízszintet is leengedik, így a higiéniai akadályok is elhárulnak a pancsi elől. Az idei kutyastrandra csaknem 400-an érkeztek, a strandbelépőkből befolyt összeg egy részét pedig állatmenhelyeknek adják.

Emberek felé repültek a rakéták

Nézők közé csapódtak a tűzijáték rakétái, amikor több vetőcső is eldőlt Zánkán, augusztus 20-án. Egy szemtanú videóra vette a sikoltozó, menekülő embereket. Híradónk megszerezte a felvételt. Néhányan kisebb sérüléseket szenvedtek, de senkit sem kellett kórházba vinni. A rendőrség szerint a nézők veszélyben voltak, ezért nyomozást indítottak. 

EXKLUZÍV FELVÉTEL: Veszélyben voltak a nézők!

Hiába figyelmeztette a hangosbemondó az embereket a zánkai strandon, sokan közülük nagyon közel merészkedtek az ágyúkhoz. Szépen, rendben zajlott a tűzijáték, ám egyszer csak a rakéták az emberek felé repültek... Minderről nézői felvétel készült, MUTATJUK!

Ezekre a veszélyekre figyeljünk strandolás közben!

Egy strandon sokkal durvább dolgok is történhetnek a napszúráson kívül, húsölés közben. Például a fiatal lányok egyik kedvence, a Henna festés is okozhat örök életre szóló bőrbetegséget.

MENTÉS: 30 másodpercet lehetett a víz alatt

Mondok Lilian a gyömrői rendőrkapitányság őrmestere. Szolgálatban volt a strandon, amikor a baleset történt. Épp a közelben volt, még az úszómesterek előtt odaért a partra húzott kisfiúhoz. A gyerek körülbelül 30 másodpercet lehetett a víz alatt. Azt mondja, a rendészeti iskolában is tanulták, mit kell ilyenkor tenni.

Rendőrnő mentette meg a kisfiút

Az arca falfehér volt, a szája elkékült és nem lélegzett. Ilyen állapotban húztak ki a vízből egy kilencéves kisfiút tegnap délután a Gyömrői Tófürdőben. A gyereket a strandon szolgálatban lévő rendőr élesztette újra. A rendőr őrmester elmesélte Híradónknak, hogy lélegeztette a kisfiút, akit a mentők már stabil állapotban tudtak kórházba vinni.

A rendőrnővel készült interjút ide kattintva hosszabban is megnézheti.

Mihalik Enikő nem fél a meztelen strandolástól!

A gyönyörű magyar modell tutira nem szégyenlős! Ezt már a munkái alapján is megmondtuk volna, de most kiderült, hogy ha úgy szottyan kedve, a strandra is anyaszült meztelenül ugrik le.

Mikike a Harkányi Gyógy- és Strandfürdőben járt!

Mikike a harkányi Dráva Hotel után a strandra is ellátogatott!

Fürdőzők mentették ki a fuldoklót

Strandolók mentettek ki a vízből egy részeg fürdőzőt Kunfehértón. A férfi úszás közben fuldokolni kezdett, amit még időben észrevettek a közelben lévők. Mire a vízimentő odaért, már a partra húzták. Egy szabadnapos ápolónő látta el, amíg a mentők megérkeztek. A Balatonban közben megtalálták annak a férfinak a holttestét, aki kedden merült el a vízben.

A fesztiválozókat is megviseli a kánikula

A Duna mellett kialakított strandon hűsöl a legtöbb fesztiválozó a Szigeten, ott lehet a legjobban elviselni a kánikulát. Szerda este tízezrek voltak kíváncsiak az amerikai rapper, Kendrick Lamar fellépésére. Sokan azonban csalódtak, mivel a világsztár majdnem háromnegyed órát késett. Kiderült: saját stábja nem tudta megjavítani időben azt a hangrendszert, amit ők hoztak magukkal.

Fürdőző élesztett újra egy 11 éves kisfiút

Az egyik debreceni strandon a gyerek megcsúszott a medence szélén, beverte a fejét és a vízbe esett. Eszméletlenül lebegett a felszínen, amikor a strandolók kihúzták. Egyikük egy szabadnapos nőgyógyász, ő élesztette újra, majd a mentők kórházba vitték. Az RTL Híradó úgy tudja a gyermek felnőtt felügyelet nélkül, egy 16 éves lánnyal volt a strandon.

Cápa a mallorcai strandon


szerző:
2018.08.04. 18:22
Cápa a mallorcai strandon

Kék cápa okozott hatalmas pánikot egy mallorcai strandon. A fürdőzők kimenekültek a vízből, amikor a több mint három méter hosszú ragadozó megjelent közöttük, a partszakaszt pedig azonnal lezárták.

Villám csapott a strandolók közé

Egy strandolót újra kellett éleszteni, amikor villám csapott egy fába kora délután Gyenesdiáson. A villámcsapás miatt még két embert vittek kórházba, egyikük súlyos égési sérüléseket szenvedett. Szemtanúk szerint a váratlanul jött viharban többen is épp annál a fánál álltak, amelyikbe a villám belecsapott.

Német turistát élesztettek újra a Balatonon

Élettelenül lebegett a vízen, sikerült újraéleszteni egy nőt tegnap a balatonellei strandon. Fürdőzők húzták ki a vízből, a parton egy vízimentő és a gyermekmentő szolgálat orvosa élesztette újra. Egyelőre nem tudni, miért lett rosszul a 47 eves nő.

Nézd meg, mit tesztelt ÉNB Lali és Kovács Dóri!

Nekünk a Balaton, vagy a Velencei-tó a Riviéra? Ez itt a kérdés. A nagy dilemmát pedig két profi strandtesztelő döntötte el pontosan egy évvel ezelőtt: Kovács Dóri, aki a vízi sportok szerelmese, és az Éjjel-Nappal Budapest Lalija, aki viszont hadilábon áll a nyílt vizekkel.

Daráló: stílusosan a strandon is!

Holdampf Linda arról okosított ki minket a Darálóban, hogy hogyan lehetünk menők és stílusosak a strandon is!

Mit nem csinálnál egy strandon?

A fesztiválokon gyakran látunk bikinis vagy félmeztelen bulizókat. Így robbant be például Pumped Gabó is a köztudatba. Sztárjainkat arról faggattuk mit illik és nem illik a strandon vagy akár egy vízparti fesztiválon.

 

A strandröpi magyar bajnokaival beszélgettünk!

Hétvégén rendezték meg a Strandröplabda Magyar Bajnokság második fordulóját Nyíregyházán. Vendégünk volt a nyertes férfi páros, Stréli Bence és Hajós Artúr!

A Sziget sztárfellépője még sosem volt ennyire szexi!

Valószínűleg Dua Lipa lesz az egyik legnagyobb durranás az idei nyáron, de nem akarunk augusztusig nélküle bulizni, úgyhogy leskelődjetek velünk egy kicsit!

Városi vagy? Olcsó tippeket hoztunk a pancsolni vágyóknak!

Két riporterünk békatalppal, napernyővel bevetette magát a városba, pontosan egy évvel ezelőtt, hogy kipróbálja, hogyan vakációzhat az, aki egy strandra sem tudja befizetni a családját. Az izzadó panelek között egyébként hőségriadóban még néhány szökőkútban is szabad pancsolni, rendhagyó riportunkban azt is mutatjuk, hogyan csinált medencét a konyhából két fiatalember.

Vigyázzunk! Veszélyes is lehet a Balaton!

Mindenki a fürdőzőkre figyel a Balatonnál. Az iskolaszünet kezdetével most már nagyon sok vízimentő vigyáz a fürdőzőkre és megérkeztek a Gyermekmentő Alapítvány orvosai is. Azt kérik, hogy mindenki ésszel strandoljon, mert úgy megelőzhetőek a tragédiák. Tavaly kiugróan sokan, 20-an haltak meg a tóban.

 

Kiss Ramóna egy balatoni büfében mosogatott, amikor felfedezték őt!

Kiss Ramóna elárulta, hogyan került az RTL Klubhoz: a műsorvezető a Ramóna büfében dolgozott nyári munkán, amikor egy fotós felfigyelt rá!

Daráló: a nagy fürdőruha mustra!

Holdampf Linda elárulta, hogy mik az idei fürdőruha trendek, és kegyetlenül ledarálta a ciki darabokat!

Vele múlatja az időt a strandon Nádai Anikó

Nádai Anikó is a csak a strandon tudja elviselni az a hőséget, ami az utóbbi időben jellemző Magyarországra. Ezúttal a Velencei-tónál keresett magának hűsítő menedéket, és egy társat is vitt magával.

Ilyen lesz az idei fürdőruha trend!

Holdampf Linda stylist ezúttal a fürdőruhákat veszi kezelésbe!

A NYÁR VESZÉLYEI: vicces rendőrségi videó

Vicces videóval hívja fel a rendőrség a figyelmet arra, mire érdemes nyáron méginkább odafigyelni. Itt pedig további jótanácsok!

800 forint is lehet a lángos

A pünkösdi hosszúhétvégével indul a szezon a Balatonon. Ugyan most még csak néhány kacsa és munkás volt a balatonfüredi strandon, a büfések a hétvégén sok kirándulóra számítanak. Készülnek a szokásos balatoni ételekkel, ezek ára azonban idén magasabb lesz, a sajtos-tejfölös lángosért akár 800 Ft-ot is elkérhetnek, információink szerint. Emellett nagy a munkaerőhiány is.

Megnyíltak az ország strandjai

Hajdúszoboszlón rögtön a nyitónapon több mint négyezren voltak, de a miskolci barlangfürdőben is rengetegen csobbantak. A Balaton vize még mindössze 18 fokos, mégis akadt olyan, aki bemerészkedett a vízbe, de a legtöbben inkább kirándultak vagy hajókáztak. A nyárias meleg a hosszú hétvége első feléig tart.

 

Izzott a levegő Kornél és Piros között a strandon

A fiatalok a Duna-parton randevúztak, ahol a nagy csobbanás után ismét közelebb kerültek egymáshoz. De vajon végre elcsattan közöttük az első csók?

Krokodil a strandon


szerző:
2017.11.21. 18:41
Krokodil a strandon

Egy két és fél méteres ritka krokodil foglalt el hétfő reggel egy floridai strandot. A hüllő legalább akkora feltűnést keltett, mint amekkora riadalmat okozott. Kisebb tömeg gyűlt össze a parton, hogy lefotózza, de a vízbe persze senki sem merészkedett.

 

Így ütötte el az időt Istenes Bence a forgatási szünetekben!

Istenes Bence a tengerparton röplabdázott, amikor ideje engedte és épp nem a forgatást pihente ki. Less be egy kicsit a kulisszák mögé extra videónkkal!

Tornyot épített a vízimentőknek

Tornyot kaptak a vízimentők a Tisza parton. Egy olyan vállalkozó ajánlotta fel nekik az építményt, aki ott volt a csongrádi szabadstrandon, amikor egy hónappal ezelőtt két nőbe belecsapott a villám. Akkor határozta el, hogy épít egy tornyot, hogy a vízimentők onnan hamarabb észrevehessék, ha baj van. A villámcsapás óta a csongrádi önkormányzat szigorította a strandolási szabályokat a folyóparton.

Ronda de hasznos: egyre több kecskerák él a Balatonban!

Dr. Kiszely Pál biológus és édesvízi rákkutató elmondta, hogy több millió kecskerák él Magyarországon, de mindenkit megnyugtatott, hogy ez közvetlen veszélyt nem jelent a strandolókra. A Balaton déli partján felbukkanó kecskerákok egyébként 50 ezer forintos eszmei értékkel bírnak.

 

Strandra gyűjtenek Kőszegen

Még vizet is felajánlottak a kőszegiek, hogy újra megnyíljon a város 18 éve bezárt strandja. Más napozóágyakat ajánlott, sőt egy úszómester akár ingyen is dolgozna. A helyiek többféle akcióval hívják fel a városvezetés figyelmét, hogy szerintük szükség lenne a fürdőre. A polgármester azonban azt mondja, hogy Kőszegnek nincs erre pénze.

Sárga fecskében hódít az ÉNB sztárja!

Az ÉNB szereplője bevette a Velencei-tavat, elmesélte hogyan hozta magát formába a nyárra, sőt, még vízimentői babérokra is tört.

Minden alkalomra egy fürdőruha!


szerző:
2017.08.09. 09:01
Minden alkalomra egy fürdőruha!

Idén nyáron hódítanak a különleges fürdőruhák. A lányok már nem csak egy bikinit vesznek, külön darabokat vásárolnak a strandra, a buliba és napozáshoz. Vendégünk Pongó Beatrix fürdőruhatervező volt, aki modelleket is hozott magával.

Előző rész (2017. augusztus 08.)

Zoé reggel jelentkezni akar egy fitneszvideóba modellnek. Reggel Niki beállít az albérletbe. Bori próbálja rávenni a lányokat, hogy menjenek el strandra.

Következő rész (2017. augusztus 08.)

Zoé reggel jelentkezni akar egy fitneszvideóba modellnek. Reggel Niki beállít az albérletbe. Bori próbálja rávenni a lányokat, hogy menjenek el strandra.

Tömeg a strandokon, dugó az utakon

Az év legmelegebb hétvégéjén vízparton hűsölt, aki csak tehette. A Balatonhoz mentek a legtöbben ezért szinte egész délelőtt hatalmas volt a forgalom az M7-es autópályán és a tó környékén lévő utakon. A strandok üzemeltetői és a büfések is azt mondták, a héten kiemelkedő volt a forgalmuk.

Story Extra 2017-08-04


szerző:
2017.08.04. 17:25

Fókusz 2017-08-03


szerző:
2017.08.03. 19:00
Iszappal öntik el a balatonlellei strandot

Homokkal és iszappal öntik el a balatonlellei társasüdülők előtti strandot – erre panaszkodnak a nyaralók. A közeli jachtklub kikötőjéből szivattyúzzák oda az iszapot. A klub üzemeltetője elismerte, hogy nem szerencsés főszezonban végezni a kotrást. Ugyanakkor minden engedéllyel rendelkeznek, a hordalékot pedig nem vihetik máshova.

Fókusz 2017-07-28


szerző:
2017.07.28. 19:00
Teltház a kutyás strandon

Van, aki képes több száz kilométert utazni, hogy a kutyája csobbanhasson a Balatonban, mert a gazda szerint egyenesen odavan a tóért. A fonyódligeti kutyás strand telt házzal üzemel a kánikulában. Az országban összesen 11 hivatalos kutyás strand működik. Ugyan más vizeken is lehet hűsölni, de a strandolás előtt nem árt tájékozódni. A négylábú pancsolásról itt nézhet még több felvételt!

Mutatjuk az idei nyár legtrendibb kiegészítőjét!

Idén nyáron, ha strandra mész, van egy alapdarab, amit semmiképpen se hagyj otthon! Mutatjuk, hogy mi az!

Lali és Kovács Dóri tesztelte le hazánk két legnépszerűbb tavát

Nekünk a Balaton, vagy a Velencei-tó a Riviéra? Ez itt a kérdés. A nagy dilemmát pedig két profi strandtesztelő dönti el: Kovács Dóri, aki a vízi sportok szerelmese, és az Éjjel-Nappal Budapest Lalija, aki viszont hadilábon áll a nyílt vizekkel.

A teljes adást ITT nézheti meg!

Szexi bikinis fotó látott napvilágot Nádai Anikóról!

Az Anikó Show háziasszonya kiélvezi a nyári napsugarakat, és szinte minden szabadidejét a gyermekével tölti. Legutóbb egy fürdőruhás képet posztolt közösségi oldalára, amin tökéletes alakját is megcsodálhattuk!

Bikiniben pózoltak az Éjjel-Nappal Budapest szereplői

Négy évvel ezelőtt ÉNB Diával és Ritával nekivágtunk és leteszteltük az ország népszerű strandjait. A lányok csinosabbak voltak, mint valaha, az idő is csodás volt, így minden összeállt egy jó kis beszélgetéshez.

Dombi öröme!


szerző:
2017.07.12. 18:00
Dombi öröme!

Több dolog miatt is boldog lehet Dombi: nemcsak azért, mert a forróságban eljutott a Balatonhoz, hanem mert egy vicces strandkelléket is sikerült beszereznie. A hatalmas, felfújható fánk tökéletesen illik a stand-uposhoz. Dombi úgy mosolyog az Instagram-fotón, mintha tényleg ehető lenne ez az úszógumi...

A Hazug csajok ledobták a textilt és nyaralni indultak!

Ha beköszönt a nyár és lecsapnak a hőhullámok, akkor biztosra vehetjük, a Hazug csajok társaságának tagjait a strandon találjuk! Összegyűjtöttük, merre nyaralnak éppen a csinos színésznők.

Egy pillanatig nem figyeltek rá, elmerült a medencében a kisfiú

Újra kellett éleszteni egy kisgyereket, aki elmerült a vízben az egri strandon tegnap délután. Úgy tudjuk, a kisfiú édesanyja egy pillanatra nem figyelt rá, a gyerek akkor ment a mély vízbe. Eszméletlen volt, amikor az úszómester a felszínre hozta, azonnal elkezdte az újraélesztést. Mire a mentők megérkeztek, már magánál volt, és beszélni is lehetett vele. Az úszómester megrendülten mesélte el, hogyan mentette meg a kisfiú életét.

MEGRENDÍTŐ: Sírva mesélte el, hogyan mentette meg Gergő életét

Géczi Helga, az egri strand úszómestere kameránk előtt is elsírta magát, amikor elmesélte, hogy hogyan mentette meg egy 4 éves kisfiú életét. A gyerek tegnap merült el a mélyvízben, úgy tudjuk, édesanyja egy pillanatig nem figyelt rá.

Fókusz 2017-07-05


szerző:
2017.07.05. 18:55

Shay Mitchell cicit villantott!


szerző:
2017.07.05. 14:00
Shay Mitchell cicit villantott!

A Hazug csajok társaságának Emilyje hétfőn Görögországban strandolt. A dolog pikantériája, hogy bár Shay kezdetben viselt fürdőruhát, később megszabadult felsőjétől, és egy szál bugyiban rohangált a tengerparton.

A látogatók elől lezárták, a kormányzó viszont használta

A látogatók elől lezárták, a kormányzó viszont a családjával és barátaival használta a szabadstrandot. Az amerikai New Jersey állam vezetője először letagadta, hogy ott lett volna másokkal, ám leleplező fotók készültek róla, egy helikopterről. Ezt látva újabb és újabb magyarázkodással állt elő, most pedig sokan a lemondását követelik.

 

Csontszáraz a vizes játszótér

A szezonkezdet óta használhatatlan a fonyódi strand vizezős játszótere, mert felújítják. Sok család éppen a különleges játszótér miatt megy oda nyaraláskor, most csalódniuk kell. Több édesanya nem érti, miért a főszezonra időzítették a felújítást, és ha már így történt, miért nem adnak kedvezményt a belépő árából. A polgármester azt mondja, nem tudják csökkenteni az árakat.

Utánajártunk, hogy idén mit viselnek a férfiak a strandon!

Két évvel ezelőtt a Fókusz stábja fogta a kamerát, és addig meg sem állt, míg ki nem derítette, abban az évben mennyire lesz divatos a „fecske” és a többi fürdőnadrág.

Fókusz 2017-06-02


szerző:
2017.06.02. 17:25
^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való