KERESÉS search-close

szépségkirálynő

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "szépségkirálynő"

Hogyan alakult az élete a szépségkirálynőknek, miután átadták a koronát?

Papírjuk van arról, hogy gyönyörűek, de ezt mégsem fogadják el mindenhol és nem garancia a sikerhez. Aki viszont sokkal több, mint csupán szép, ügyesen tudja előnyére fordítani a szépségverseny győzelmet. Hosszú távon. De mit éreznek akkor, amikor átadják a koronát az utódnak és mi történik azután az életükben?

Magyarországra érkezett Gábor Zsazsa özvegye, hogy előkészítse az egykori hollywoodi szupersztár temetését

Magyarországra érkezett Gábor Zsazsa özvegye. Frédéric von Anhalt herceg azért jött Budapestre, hogy előkészítse felesége, az egykori hollywoodi szupersztár temetését. Gábor Zsazsa 1917-ben született Budapesten, és a II. világháború elején költözött az Egyesült Államokba, ahol néhány év alatt igazi sztár lett. Kilencszer házasodott, utolsó férje volt Frédéric von Anhalt. A színésznő 99 éves korában halt meg 2016-ban. Holttestét elhamvasztották. Utolsó kívánsága az volt, hogy itthon helyezzék végső nyugalomra.

A szépségkirálynő Cserháti Tamara anyaként is bomba formában!

Egy szépségkirálynő élete vajon tényleg olyan egyszerű és fényűző, mint ahogyan elképzeljük? Cserháti Tamarát otthonában látogattuk meg!

Karok nélkül született, mégsem tartja vissza, hogy szépségkirálynő legyen

A Mexikóban született Ana Gabriela Molina bármennyire is hihetetlen, de mindent egyedül csinál. A lábával tanult meg enni, sminkelni, írni és telefonálni, ezért sem tartja akadálynak, hogy ha megnyerné a megyei versenyt, akkor a Miss Mexikó címért is megküzdjön.

A 26 éves dél-afrikai Zozibini Tunzi lett az univerzum legszebb nője

Zozibini Tunzi estélyi ruhája Dél-Afrikát szimbolizálta: a homokot és a tengert, a kosztümös bemutatón viselt ruhájára pedig azokat a leveleket nyomtatták, amiket a nők jogaiért, és a nemi megkülönböztetés ellen írtak az országában.

Újabb bonyodalmak a szerelem szigetén

Ismét új lakó toppant be a Love Island villájába, akinek érkezésekor a lányok úgy pattantak fel mint a villám. Nem is ok nélkül, hiszen Andit szépségkirálynőként ismerhette meg az ország. Nia és Erik románca nagyon úgy tűnik, hogy már nem fog beteljesedni. De hogy mi lesz Tícián és Zsófi kapcsolatából, és egymásra talál-e Karola és Tibi, azt viszont egyelőre nem tudni.

Mit üzennél magadnak, ha te lennél a szépségkirálynő?

A Fókusz stábja a verseny előtt minden szépséget megkért arra, hogy üzenjen koronás énjének!

POLGÁR KRISZTA: „Szeretnénk megtartani a magyar nyelvet!”

Polgár Kriszta két és fél évvel ezelőtt költözött a texasi Hustonba. Férje munkalehetőséget kapott Amerikában, és az egykori szépségkirálynő természetesen követte őt, két fiukkal, Vincével és Olivérrel együtt. Kriszta azt is elárulta stábunknak, hogy mi hiányzik neki a legjobban Magyarországról, és hogy férjével miért büntetik a fiúkat, ha otthon is angolul beszélnek!

33 éve történt: Molnár Csilla halálának évfordulóján emlékezünk a tragikus sorsú szépségkirálynőre

1986. július 10-e egy csütörtöki nap volt. A Balaton partján nyaralt a fél ország, miközben az egyik fonyódi házban Magyarország első igazi szépségkirálynője, Molnár Csilla gyógyszeres túladagolással vetett véget az életének. Pontosan 33 éve. Molnár Csilla tragédiája a mai napig megosztja az embereket. Sokan még mindig azt találgatják, ki az igazi felelős a diáklány haláláért. Szülei korábban azt mondták, hogy lányuk a felfokozott érdeklődés, a figyelem és az elvárások elől menekült a halálba.

Rába Tímea unokájáról gyakran azt hiszik, hogy az ő gyermeke

Az egykori szépségkirálynő most is bombaformában van, és kevesen gondolnák róla, hogy már nagymama. Kifejezetten hízelgőnek tartja, hogy unokájáról azt hiszik, hogy az ő gyermeke. Igaz, váratlanul érte, mikor nagyobbik fia bejelentette, hogy apa lesz. A kis Nikosz most már 1 éves, és Tímea is egyre jobban belerázódik az új szerepbe.

Három év után először nálunk szólalt meg Bálint Antónia

Bálint Antónia megszólalt! 3 év után először a Story Extrának ad interjút a volt szépségkirálynő. Elmeséli az öngyilkosság gondolata is megkörnyékezte, amikor elvették a koronáját. Most egy nyomdokaiba lépő fiatal szépség mellett is kiáll, akit plasztikáztatással vádol most a közvélemény úgy, mint egykor Toncsit.

Szépségversenyt rendeztek egy Rio de Janeiro-i börtönben

A királynői korona itt is járt a győztesnek, de a résztvevők modell karrierről egyelőre nem álmodozhatnak. Mégis fontos ez a nap mindenkinek, mert a börtönlakók találkozhattak a szeretteikkel.

Meztelen királylány: egy műalkotás, ami még ma is számtalan kérdést vet fel

Molnár Csilla az első magyar, modern szépségkirálynő volt, akire csupán 16 évesen szakadt rá az óriási ismertség és ezzel együtt rengeteg olyan lelki teher, amelyekkel nem tudott megbirkózni és végül fiatalon öngyilkos lett. A verseny után meztelenül készült róla egy szobor, amit szinte sosem látni, most viszont megmutatták és ezzel új értelmet nyert a fiatal lány tragédiája.

ARCHÍV: Molnár Csilla királynőnek született, de a sikerrel nem tudott élni

Molnár Csilla 16 és fél éves volt, amikor Magyarország szépe lett. A fonyódi diáklány több mint kétezer vetélytársát utasította maga mögé. Csilla gyönyörű lány volt, de rosszul viselte a megpróbáltatásokat.

Gelencsér Timi szépségkirálynő az eszével is hódít!

Gelencsér Timi egykori szépségkirálynő nemcsak külsejével, hanem eszével is hódít: külföldön végzett iskolákat, jelenleg jótékonykodik, színészkedik és rengeteget sportol! A részletekről ő mesélt nekünk!

Fókusz 2018-01-30


szerző:
2018.01.30. 19:05
Megmutattuk, hogyan várja Horváth Éva első gyermekét

Horváth Éva tizennyolc éve él a média körforgásában, akkor került a köztudatba, amikor megnyerte 1998-ban a Miss World Hungary szépségversenyt, azóta számos férfimagazin címlapján domborított, szerepelt a Barátok köztben, a Szombat esti lázban, a Celeb vagyok, ments ki innen!-ben és számos műsort vezetett, például a Reggelit az RTL-en. Egy évvel ezelőtt pedig élete legboldogabb hírét is megosztotta velünk, ugyanis anyai örömök elé nézett.

Polgár Dotti Európa legszebb lánya!

Magyar lány lett a kontinens legszebbje. A hétvégi Miss Eurázsia versenyről Polgár Dotti hozhatta el a Miss Europe címet. Gratulálunk!

Teljesen meztelenül fürdőzött Bódi Sylvi!

Három évvel ezelőtt a nézők valószínűleg nem hittek a szemüknek, mikor megpillantották a gyönyörű modellt, ahogy meztelenül pancsol a habokban. Sylvi nem tett egyebet, csak szeretett volna egy hatalmas fürdőt venni, ami végül össze is jött neki.

Ezek voltak Bódi Sylvi legutolsó meztelenkedős fotói!

Magyarország első playmate-je három évvel ezelőtt azt mesélte a Fókusznak, hogy kifejezetten büszke arra, amit 20 éves karrierje során elért. Utolsó fotózása egy férfimagazin jubileumi lapszámának keretében zajlott.

Story Extra 2017-09-06


szerző:
2017.09.06. 16:50

Fókusz 2017-08-21


szerző:
2017.08.21. 19:00

Story Extra 2017-08-21


szerző:
2017.08.21. 17:25
MISS BALATON: a legjobb pózok és interjúk

Idén ismét tizenkét lány küzdött meg a Miss Balaton koronájáért. Hogy, mik voltak idén a legjobb pillanatok? Kiderül a videóból!

A teljes adást ITT nézheti meg!

Fókusz 2017-07-03


szerző:
2017.07.03. 18:55
Polgár Kriszta hazajött az Egyesült Államokból!

Polgár Kriszta pár hónapra hazatért az Egyesült Államokból. A szépségkirálynő a kalandos hazaút mellett a benne végbement külső és belső változásokról is mesélt nekünk.

Story Extra 2017-07-03


szerző:
2017.07.03. 17:25
Bódi Sylvi megtöri a csendet: a magánéletéről mesélt

Három évvel ezelőtt a csinos modell egy óriási titokba avatta be a Fókusz nézőit. Bódi Sylvi olyasmit árul el, amit szűkebb környezetén kívül kevesen tudtak. Végre szóba kerül az egykori szépségkirálynő eddig rejtegetett magánélete is.

A gyermek szépségversenyek kulisszatitkai

A Little Miss Hungary szépségverseny nyertesei látogattak el a Reggeli stúdiójába. De vajon mi szükséges ahhoz, hogy valaki nevezhessen, meddig mehet el egy szülő? Lássuk a válaszokat!

Polgár Kriszta az amerikai álmot éli családjával

Polgár Krisztát skype-on értük utol, mivel az egykori szépségkirálynő néhány hónapja már az amerikai álmot éli családjával. Nyugodt, idilli, kertvárosi életüket pedig csak néhány tornádó kavarja fel olykor.

Story Extra 2017-04-21


szerző:
2017.04.21. 16:55

Fókusz 2017-03-07


szerző:
2017.03.07. 19:00
MIBEN KÜLÖNBÖZNEK: Szépségversenyek és a fitnesz világa

A falatnyi bikinik, a pózolás és a tökéletes külső mind a szépségversenyeken, mind a fitnesz világában kötelező, de mégis teljesen mások az elvárások a két műfajban. Vannak azonban, akik mindkettőben taroltak.

RÁBA TÍMEA ÉS NINA:

Rába Tímea szerint tizennégy éves lánya nem hasonlít rá, Nina mégis gyönyörű nagylány lett, aki - talán korának is köszönhetően - mégsem elégedett még teljesen önmagával. Timi vérbeli anyaként tökéletesnek látja lányát. A volt szépségkirálynő szerint a mai tizenévesek testképére negatív hatást gyakorol a média, leginkább a tökéletesnek tűnő fotómodellek miatt alakulhat ki a negatív testkép. Rába Tímea szerint, amikor ő volt annyi idős, mint most Nina, még a fogyókúra gondolata sem merülhetett fel benne: anya és lánya a szépségről és a szépség hátrányairól is mesélt a Fókusznak.

Szexi bikinis fotókkal hódít Budai Zsuzsi

Szexi bikinis fotókkal hódít Budai Zsuzsi. Az ex-szépségkirálynő a szerelem szigetéről tért vissza jegyesével. A képek tanúsága szerint a páros nagyon jól érezte magát Bali szigetén. A felhőtlen nyaralást váratlan tragédia árnyékolta be. Zsuzsi gyönyörű dogja bélcsavarodásban elpusztult, már műtéttel sem lehetett rajta segíteni. A szépség a gyász ellenére erős és egy lélek-gyógyító kis ajándékot is beszerzett.

 A szépségkirálynő otthona!

Kaló Jennifer gyermekével a karján fogadta a Story Extra stábját, mi pedig rázúdítottuk kérdéseinket. Például azt, hogy tényleg veszekednek-e a szépségversenyek résztvevői?

 

Story Extra 2017-02-06


szerző:
2017.02.06. 17:25

Fókusz 2017-01-24


szerző:
2017.01.24. 19:00
Belepirulsz! Vadítóan szexi képeket osztott meg magáról a gyönyörű modell!

Az elmúlt hónapokban Bódi Sylvit leginkább a szörfdeszkáján és a hullámok között kapták lencsevégre. Most viszont „kimerészkedett” a szárazföldre, amit meg is örökített egy profi fotós, szerencsére! És nem is akárhogyan...

Story Extra 2017-01-04


szerző:
2017.01.04. 17:25

Story Extra 2016-12-13


szerző:
2016.12.13. 17:25

Story Extra 2016-12-12


szerző:
2016.12.12. 17:25

Fókusz 2016-10-25


szerző:
2016.10.25. 17:25

Budai Zsuzsit eljegyezték


szerző:
2016.10.18. 17:25
Budai Zsuzsit eljegyezték

Budai Zsuzsi élete 180 fokos fordulatot vett. Párja László ugyanis most októberben megkérte a kezét alig pár hónap együttöltött idő után. A volt szépségkirálynő és vőlegénye elmesélik a leánykérés emlékezetes pillanatát és terveiket az esküvőről, amelyet várhatóan jövő nyáron tartanak majd.

 A tiltott szerelem hajszolta a halálba a királynőt?

Magyarország első szocialista szépségkirálynője volt, aki egy évig sem uralkodhatott. 1986. július 10-én öngyilkos lett. Hogy mi történhetett, az a mai napig rejtély, azok segítenek most megfejteni, akik a legközelebb álltak hozzá.

Fókusz Plusz 2016-09-24


szerző:
2016.09.24. 18:50
X-Faktor mentorok és a szépségkirálynő rejtélye a Fókusz Pluszban!

Az X-Faktor első válogatója már a Fókusz Pluszban elkezdődik!

Letartóztatták Chris Brownt

Az amerikai énekes a vádak szerint los angelesi birtokán pisztolyát egy ott vendégeskedő egykori szépségkirálynő arcába nyomta. Miután a rendőrök megszerezték a házkutatási parancsot és kihallgatták a nőt, letartóztatták Brownt. A sztár csak néhány órát töltött zárkában, több mint 67 millió forintos óvadékért kiengedték.

Fókusz 2016-08-19


szerző:
2016.08.19. 18:55
Ahol mindenki olyan szép, amilyen szép belül

Kevés olyan szépségversenyről hallottunk, ahol az indulók egymást sminkelik és csinosítják még a színpadra lépés előtti utolsó pillanatokban is. Ahol nem számít, kire mászott fel egy kevés, vagy akár sok felesleg a verseny előtt. És ahol nem csak egy, hanem kilenc királynőt is megválasztanak.

DUNDI ÉS DÖGÖS: Nem szabad szégyellni az idomokat

Az ötödik Dundi és dögös molett szépségversenyen az idén sem zavartatta magát senki a súlyhatárok miatt, sőt. Ez az a verseny, ahol tényleg mindenki jól érzi magát a bőrében, az illető lehet fiatal, vagy akár 45 év feletti, molett vagy dundibb alkat, a dögösségben nincsenek határok.

HORVÁTH ÉVA:

Horváth Éva nem unatkozós típus. Mindig kitalál magának valami elfoglaltságot. Azt mondja, most annyi munkája van, mint huszonéves korában, ez köszönhető annak is, hogy már nem a csontsovány, 40 kilós modellek uralják a címlapokat. Éva őszintén mesélt arról is, hogy miért nem akarja a nyilvánosság előtt bemutatni párkapcsolatát.

Horváth Éva őszintén


szerző:
2016.07.18. 19:05
Horváth Éva őszintén

Horváth Éva közel a negyvenhez is inkább fiatal harmincasnak tűnik. Szépségkirálynőnek indult, aztán, ahogy ez sokszor lenni szokott, modell lett belőle. Ő viszont közben közgazdász lett, igaz továbbra sem piaci elemzőként, hanem a leendő királynők trénereként dolgozik.

Ha szép az anyuka, a lánya is az lesz?

Az ő lányuk a legszebb az egész világon. A szépségkirálynők anyukája rendszerint ezzel az alaphangulattal vág bele gyerekével a versenyekbe. De vajon igazából kinek a vágya, hogy a legszebb legyen? Az anyák be nem teljesült koronáit kell néha a gyerekeknek megnyernie? Szép lányok és mégszebb anyukáik vallanak a színpadra állás okairól.

Fókusz 2016-07-13


szerző:
2016.07.13. 18:55

Fókusz 2016-05-17


szerző:
2016.05.17. 17:25

Story Extra 2016-05-12


szerző:
2016.05.12. 16:55
Horváth Éva nem fogja vissza magát: a hús megszállottja!

Legszívesebben húst enne hússal. Rengeteget. Mindig. Mi úgy gondoltuk, szigorúan a szépségkirálynő egészségének érdekében, itt az ideje, hogy bevezessük a vegán konyha rejtelmeibe. Vajon lehet finom a húsmentes hurka?

Bepillantottunk Dobó Ági baba kuckójába

A második babáját váró szépségkirálynő hétköznapjaiban mindig akad egy kis sírás, de szerencsére a nevetés is elég gyakori náluk. Gyereknevelésről, hisztiről, férfiakról és persze a szépségversenyekről is kifaggattuk.

Story Extra 2016-04-28


szerző:
2016.04.28. 16:55
Dobó Ági nagy bejelentésre készül!

A szépségkirálynő Dobó Ági élete néhány éve kisfia születésével vált teljessé. Vagyis egészen idáig ezt hitte. Beni két és fél éves, és már bölcsibe jár. Anyukája azonban nem sokat pihenhet, ugyanis nemsokára újabb taggal bővül a család.

Polgár Kriszta a villantások koronázatlan királynője?

A 2008-as Miss Earth Hungaryt, Polgár Krisztit leptük meg váratlanul, aki épp a délutáni úszásra készült fiaival. Szerencsére volt még pár szabad perce, ami alatt bebizonyította, hogy a szép nők igenis lehetnek éles eszűek.

Budai Zsuzsi minden vágya, hogy végre anyuka lehessen

Az ex szépségkirálynőre törtük rá az ajtót a minap, hogy váratlan kérdéseinkkel ejtsük zavarba. A gyönyörű lány nem mindenre válaszolt szívesen, de azt megtudtuk, hogy a sok házi kedvenc mellé azért már nagyon hiányzik neki egy kisbaba. Váratlanul vágatlanul.

Story Extra 2016-04-06


szerző:
2016.04.06. 16:55
SZÉPSÉGHIBA: Tévedett a műsorvezető, rossz győztest hirdetett ki

Óriási botrány a Miss Universe szépségverseny világdöntőjén! Steve Harvey műsorvezető tévedésből rossz győztest hirdetett ki, így Miss Fülöp-szigetek helyett, Miss Kolumbia fejére került a korona. Percekig ünnepelték a könnyekig hatódott lányt, amikor a műsrovezető újra megjelent a színapadon és bejelentette, hogy tévedett.

Illés Fanni a természetes szépség híve

Illés Fanni hazánk egyik legsikeresebb paralimpikon úszója: kétszeres Európai-bajnoki bronzérmes, világbajnoki 5. helyezett, emellett pedig a pekingi és a londoni olimpián is szépen teljesített. Amellett, hogy kiváló sportoló, az élet többi területén is sikerrel állja meg a helyét: szociális munkás szakon tanul az egyetemen, tavaly pedig szépségkirálynőnek választották a Miss Colours kerekesszékes szépségversenyen. A fiatal úszónő ezúttal egy egészen más szerepkörben mutatkozott be: Liluval és Malek Andival együtt egy őssejtes kozmetikai termékcsalád arcai lettek.

Együtt buliztak hazánk legszebb lányai

Topmodellek és szépségkirálynők, azaz szebbnél szebb hölgyek adták egymásnak a kilincset azon az exkluzív partin, amelyről természetesen a Reflektor stábja sem hiányozhatott.

Az utcán rabolták ki a volt szépségkirálynőt

Az utcán pofozták fel, majd lopták el az értékeit Polgár Ildikó fitneszmodellnek. A volt szépségkirálynőt többször megrángatta támadója, leteperte a földre, és kicsavarta kezéből a telefonját.

Dobó Ági már a második babán gondolkodik

Az egykori szépségkirálynőnek az orvosok annak idején azt mondták, nem lehet gyereke, de szerencsére nem lett igazuk. Kisfia, Benedikt ma már kétéves, a büszke édesanya pedig már a második babán gondolkodik.

Polgár Kriszta veszélyeztetett terhes volt

Az egykori szépségkirálynő mindkét kisfiával veszélyeztetett terhesként feküdte végig az utolsó hónapokat, cserébe viszont két gyönyörű gyermeket kapott a sorstól. Kriszta úgy érzi, Vincével lett teljes a család, de az sem kizárt, hogy még egy babát vállalnak.

Szépségkirálynőből fitneszbombázó!

Szépségkirálynőből fitneszmodell. Kocsis Alexandra a 2012-es Miss Earth Hungary győztese a szépségverseny megnyerése után izmosabb idomokra vágyott. Szandi a sok edzésen köszönhetően rövid idő alatt a nulláról készítette fel magát a fitnesz-modell Európa bajnokságra, ahol bekerül a kontinens legjobb 10 versenyzője közé. Vendégeink Kocsis Alexandra Fitnesz Modell és Medvés Tímea a megfati.hu szakértője és életmód-tanácsadója, akikkel arról beszélgettünk, hogy nőként hogyan tudjuk magukat formában tartani.

Hamarosan kiderül, ki a Balaton királynője

Már csak két hét és kiderül, ki nyeri a Balaton királynője címet. A 16 döntőbe jutott lányt a legszebb magyar nők látják el jó tanácsaikkal, így többek között Horváth Éva és Lipcsei Betta is mindennapos vendég a felkészítő táborban.

ELSŐ CSÓK: Így emlékeztek rá a szépségkirálynők

Kellemes, és nagyon hosszú, esetlen, de emlékezetes. Így emlékezett élete első csókjára Dobó Ági és Polgár Kriszta. A szépségkirálynők mindketten tini korukban estek át a nagy eseményen, és úgy tűnik, még élénken él az emlékezetükben, hogy mikor, kivel és hogyan történt meg.

Reflektor 15-06-24


szerző:
2015.06.25. 01:10
Reflektor 15-06-24

Reflektor: Barabás Éva színészként debütált. Laky Zsuzsi már a harmadik babát tervezi.

Konkoly Ági a baba miatt hozta korábbra az esküvőt

A 2012-es szépségkirálynő azt hitte, egy korábbi egészségügyi problémája miatt sosem lehet gyereke, márciusban azonban kiderült: gyermeket vár. Párjával, Józsi György futballistával végül úgy döntöttek, a tervezettnél korábbra hozzák az esküvőt, így május közepén ki is mondták a boldogító igent.

Hajléktalanként végezte a szépségkirálynő

Holtan, nyomorban találtak rá egy parkban Venezuela 40 évvel ezelőtti szépségkirálynőjére. A 68 éves, valamikor ünnepelt nő ügyvédnek tanult, ám semmi nem lett ebből, ahogy az ékszerkészítésből sem, amiből később megélni próbált. 15 éve minden összeomlott, hajléktalan lett, és teljesen magára maradt.

Reflektor 15-05-22


szerző:
2015.05.23. 01:35
Reflektor 15-05-22

Reflektor: Érettségiző sztárok. Polgár Kriszta ismét kisfiút vár.

Megszületett Kaló Jennifer kisfia

A gyönyörű szépségkirálynő és modell, Kaló Jennifer március végén adott életet első gyermekének, Áron Noának, akit elsőként a Reflektor nézőinek mutat be.

Reflektor 15-05-18


szerző:
2015.05.19. 01:30
Reflektor 15-05-18

Reflektor: Megszületett Kaló Jennifer kisfia. Szabó Erikát izgalmas szerepek várják.

DOBÓ ÁGI: „Nem fért a fejembe, hogy a szerelmemen kívül más is megcsókoljon”

Dobó Ági kisfia még csak most tanul puszilkodni, így előfordul, hogy akaratlanul is a szülők szájára sikerül „csókot nyomni”. De mit gondol erről az egykori szépségkirálynő?

DOBÓ ÁGI: „Elsődleges szempont a praktikum”

Szépségkirálynőként természetesen Dobó Ági számára fontos a megjelenés. Fia szettjeit is gyakran igazítja a saját outfitjeihez, de van valaki, akinek az öltözködése igazán hat a gyerek megjelenésére.

Kulcsár Edina esküvőre készül

A 24 éves szépségkirálynő úgy érzi, párjában, Mátéban megtalálta az igazit, így már az esküvőt tervezgeti, sőt nem titkolt vágya, hogy a lehető leghamarabb édesanya legyen.

Reflektor 15-02-03


szerző:
2015.02.04. 01:00
Reflektor 15-02-03

Reflektor: Polgár Kriszta második gyermekét várja. Világsztárok rendezőjével dolgozik az Attraction.

Fókusz 15-01-14


szerző:
2015.01.14. 19:20
Fókusz 15-01-14

Fókusz: Hogyan magyarázzuk el gyerekünknek, hogy mi történt Párizsban? Egy fiatal férfi megrendítő története. Nem is Kulcsár Edina az első magyar nő, aki világszépe-választáson dobogós lett?

SZÉPSÉGKIRÁLYNŐ: 1988-ban még nem volt nagy hírverés

Halmi Krisztina a rendszerváltás előtt 1 évvel lett a világ második legszebb nője. Akkoriban ez nem kapott nagy hírverést, ami fájt neki, nem is elsősorban magáért, inkább az ország miatt.

Négy nő, akik szépségtörténelmet írtak

Kulcsár Edina, 2014-ben a világ második legszebbje. Laky Zsuzsi, 2003-ban Európa szépe. Halmi Krisztina 1988-ban egy világversenyen első udvarhölgy. Csakhogy erről még annyi említés sincs az interneten, mint Simon Böskéről, aki 1929-ben Párizsban lett Miss Európa. Az a négy nő következik, akik Magyarország szépségtörténelmét írták.

Fókusz 14-12-16


szerző:
2014.12.16. 19:25
Fókusz 14-12-16

Fókusz: Szépségtitkok - Miben látja a sikerét Kulcsár Edina a Miss World második helyezettje, és mit változtatna meg magán? Kétségbeesve keresi - Anikó szeretné megtalálni azt, aki megkapta balesetben elhunyt párjának a szívét, szeretné átölelni őt. A legnépszerűbb - Aleska Diamondra és a VV6-ra kerestek rá a legtöbben az idén. De miért akart mindenki vakolni?

KULCSÁR EDINA: „Ez a legjobb helyezés, amit el lehet érni”

Edina vidám hangulatban adott interjút a Fókusz csapatának. Mesél arról, milyen élményekkel gazdagodott a verseny során, és róla is megtudhatunk egy picit többet.

Interjú a legszebb magyar hölggyel

Bár a Miss World 2014 versenyét Dél-Afrika nyerte, a magyar sajtót jelenleg inkább a második helyezett, Kulcsár Edina foglalkoztatja, aki hétfő este érkezett haza Londonból és semmi pénzért nem válna meg a koronájától.

Meglepő felvételre bukkantunk Kulcsár Edináról

A gyönyörű magyar lány leragasztott orral, egy plasztikai beavatkozás után nyilatkozott nekünk öt éve. A felvétel ráadásul a Miss Plastic versenyen készült. Edina akkor szinte a műtőasztalról leugorva indult a válogatáson.

 

Agyonlőtték a hondurasi szépségkirálynőt

A 19 éves Maria Jose Alvarado és nővére hat nappal ezelőtt tűnt el egy születésnapi parti után. Elásott holttestüket egy folyó mellett találták meg szerdán a közép-amerikai országban.
 

Reflektor 14-11-11


szerző:
2014.11.12. 00:00
Reflektor 14-11-11

Reflektor: Rozina a Konyhafőnök zsűrijének főzött. Laky Zsuzsi a lányaival bulizik.

Polgár Kriszta mandulaműtéten esett át

A Miss Earth Hungary 2008-as királynője, Polgár Kriszta hónapok óta súlyos mandulagyulladással küzdött, így nem maradt más választása, mint kés alá feküdni. A mosolygós szépségkirálynő a hetekig tartó felépülésről és a műtéttel járó fájdalmakról is mesélt a 8:08 – Minden reggel műsorvezetőinek.

Dobó Ágiéknál jön a második baba?

Dobó Ági egykori szépségkirálynő boldog anyukája az egyéves Beninek, de úgy érzi, hogy készen áll az újbóli gyerekvállalásra. Ági lediplomázott, és jogi karriert szeretne építeni, bár még nem tudja melyik pályát választja. Tervei szerint, ha Beni bölcsődés lesz, jöhet a második gyerkőc.
 

Ismertek, máshonnan jönnek, de politizálnának

Két nagyon különböző pályafutású embert mutatunk be Önöknek. Közös bennük, hogy ismertek, és az is, hogy most akarnak belekóstolni a politikába, önkormányzati képviselők szeretnének lenni. Egyikük volt szépségkirálynő, jelentek meg róla pucért fotók, rendszeresen szerepelt a bulvársajtóban, például a viharos magánéleti kapcsolataival. Másikuk sportoló, focista, válogatott is volt. Bálint Antóniával és Thomas Sowumnival Moskovics Judit találkozott.

Jogász lenne Miss Amerika


szerző:
2014.09.15. 18:45
Jogász lenne Miss Amerika

Egy műanyag pohárral előadott dalnak köszönheti győzelmét az idei Miss Amerika. A vasárnap este tartott szépségversenyt egy 23 éves, orosz származású New York-i lány nyerte.
 

Reflektor 14-09-10


szerző:
2014.09.11. 00:40
Reflektor 14-09-10

Reflektor: Fördős Zé a levegőben érzi igazán jól magát. Dobó Ági már a második babát tervezi.

Miss Balcsi az X-Faktorban próbálta ki magát

2013-ban ő lett Miss Balcsi. Ilyés Jenifer azonban nemcsak szépségével akarja meghódítani a zsűrit és a közönséget, hanem énektudásával is. A 19 éves lány úgy döntött, komolyabban akar foglalkozni az énekléssel, így jelentkezett az X-Faktorba.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való