KERESÉS search-close

színész

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "színész"

Előzetes: Élve befalaztatta magát egy kastélyban, hogy túlélje a vészkorszakot

Kedvenc színésznője volt Hitlernek és Sztálinnak, hollywoodi produkciókban is megfordult, itthon manapság mégis kevesen ismerik a nevét. Pedig Gaál Franciska kalandos élete a mai napig érdekes lehet. Például azért, mert élve befalaztatta magát egy kastélyban azért, hogy túlélje a vészkorszakot. Azért, mert bár óriási sztár volt, szegényen és magányosan halt meg. Lázs Sándor filmje a XXI. században.

Józan László nagyon örül, hogy újra vannak előadások, de azért tart a koronavírustól

Józan László elmondása szerint az elmúlt 15-16 évben összesen nem pihent annyit, mint most, fél év alatt. Egy kicsit talán el is szokott a színpadtól és már alig várta, hogy visszatérhessen.

Csonka András is elkapta a koronavírust

Csonka András csütörtökön, hivatalos Facebook oldalán tudatta rajongóival, hogy megfertőződött. Fontosnak érezte kiposztolni a sajnálatos hírt és nem félt a fogadtatástól. A színész szerencsésnek érzi magát, egyelőre úgy tűnik, hogy könnyebb tünetekkel eshet át a fertőzésen.

Ezt is megéltük: Vin Diesel dalra fakadt

Vin Diesel dalra fakadt. A repedt fazék hangú akciósztár új slágere tegnap este debütált Amerikában, a Kelly Clarkson Show-ban.  Noha a színészeknél általában nem meglepő, hogy jól énekelnek, az 53 éves filmcsillagtól senki sem várta, hogy ilyen remek, modern hangzású dallal rukkol elő.

Elhunyt Verebély Iván, Jászai Mari-díjas színész

A hírt közösségi oldalán jelentette be a Centrál Színház. A színész 1963 és 1968 között a Nemzeti Színházban játszott, 1968 óta a Vidám Színpad örökös tagja volt. Elsősorban komikus szerepeiről volt ismert, szerepelt vígjátékokban és kabarékban is, és gyakran szinkronizált. Verebély Ivánt a Centrál Színház saját halottjának tekinti. 82 éves volt. 

Színészek, akik kaszkadőrök helyett, maguk végzik a piszkos munkát

Lélegzetelállító felvételek jönnek például Tom Cruise legújabb hajmeresztő ugrásáról. Ő az a színész, aki szinte mindent kaszkadőr nélkül old meg, egy jó filmért azt is vállalná, hogy kilőjék az űrbe. Nézzük kik a hozzá hasonlóan sportos és bátor színészek!

SZABÓ GYŐZŐ: Ha van a világon egy fül, aki nem hall meg minket, még hangosabbnak kell lennünk

Már 17. napja tart a hallgatók egyetemfoglalása a Színművészetin. Szabó Győző szerint fel kell hangosítani a diákok hangját, hogy az is meghallja, aki eddig nem akarta. Ezzel Vidnyányszky Attilára, az új kuratóiumi elnökre utalt.

Kultúrharc a Színművészeti Egyetem körül

Két hete bezárkóztak a diákok a Színművészeti Egyetem épületébe. Csak az mehet be, akiket ők beengednek. És innentől kezdve minden titkos, ami bent történik. Kint viszont nagyon is látványosak. Tüntetnek, koncerteket adnak, az épület előtt tartanak egyetemi előadásokat. Ez már nemcsak budapesti és színházi ügy, külföldi sztárok neves írók is támogatásukról biztosítják a fiatalokat, annak ellenére, hogy egyetemük, az ország legkisebb egyeteme.

Földes Tamás kapta az idei Kaszás Attila-díjat

A Barátok közt színésze, Földes Tamás nem számított rá, hogy övé lesz a megtiszteltetés.

Nagy Ervin egy magán színművészeti egyetem alapításán gondolkozik

Nagy Ervin szabadúszó lett! 20 éve a mai volt az első napja, hogy nem társulati tagként ment be a színházba. Azt mondta a gyakorlatban semmi nem változott, ugyanúgy játszik tovább az eddigi színdarabokban, csak már ő dönti el, mit vállal el és mit nem.  Az SZFE kapcsán azt mondat, gondolkodik egy magán színművészeti egyetem alapításán.

A filmekben hősszerelmes, a való életben botrányhős: Hugh Grant 60 éves!

Nagypapakorba lépett a kisfiús mosolyú angol sztár. Hugh Grantet viszonylag későn találta meg a világhír, hiszen az 1994-es, Négy esküvő és egy temetés című film bemutatójakor már 34 éves volt. Később ő lett az ügyeletes – brit – szépfiú Hollywoodban, gyakorlatilag az összes nagy női sztár oldalán játszhatott.

Kudarcba fulladt az egyeztetés

Sem a Színművészeti múlt héten lemondott rektor-helyettese, sem Vidnyánszky Attila, sem a diákok nem mentek el arra az egyeztetésre, melyet a Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciája és a Magyar Rektori Konferencia szervezett. A cél az lett volna, hogy elsimítsák az ellentéteket és zökkenőmentes legyen a diákok oktatása. A HÖOK elnöke szerint mégis hasznos volt a találkozó. A Színművészeti hallgatói hetek óta tiltakoznak az új kuratórium ellen.

25 éve tartó szeretői viszonyt játszik a színpadon Vándor Éva

Vándor Éva bár egyfolytában dolgozik, - most is egy vadonatúj premierre készül - arra mindig kínosan ügyel, hogy elég időt szenteljen 16 hónapos kisunokájának, aki minden nap meg tudja őt lepni.

Fókusz Anno: Budapesten járt az X-Men filmek sztárja

Villáminterjút adott a Fókusznak Hugh Jackman Budapest belvárosában. A stáb egész nap követte a világsztárt a forgatáson. Az egyik szünetben, egy alma falatozása közben sikerült utolérnünk. Érkezésekor a repülőtéren pedig csak a Fókusznak adott interjút X-Men filmek főszereplője.

„Árpád elhatározza, hogy megjavul, kilép az alkoholizmusból”

Ismerjétek meg Harmath Árpád karakterét, akit Földes Tamás alakít.

A karantén időszakára reagáló fotósorozat készült a Katona évadkönyvébe

A karantén időszakára reagáló, különleges fotósorozat készült a Katona idei évadkönyvébe. A fotókat Horváth Judit és Dömölky Dániel előadásképeinek felhasználásával Neményi Márton készítette.

Különleges fotósorozat készült a Katona idei évadkönyvébe

A karantén időszakára reagáló, különleges fotósorozat készült a Katona idei évadkönyvébe. A fotókat Horváth Judit és Dömölky Dániel előadásképeinek felhasználásával Neményi Márton készítette. A fotóst és Rezes Juditot kérdeztük a különleges munka hátteréről.

25 milliárd forintot keres egy év alatt a világ legkeresettebb színésze

87,5 millió dollárt, vagyis körülbelül 25 milliárd forintot kaszált egy év alatt a világ legkeresettebb színésze, Dwayne Johnson, a Forbes magazin szerint. Bevételének jelentős része a Red Notice című thrillerből származik, amiért a pletykák szerint 22 millió dollárt kért, a film reklámozásáért cserébe pedig még 1 milliót kapott.

Tihanyi Tóth Csaba: „Furcsa lesz Gizi nélkül

A színész elárulta nekünk, hogy mit szeret Novák Laci karakterében, de arról is szó esett, hogy a Mátyás király tér Macija pontosan min mehet keresztül, miután elhagyta őt a felesége.

Visszatér a Mátyás király térre Varga Balázs

Ma estétől ismét rosszfiú bőrbe bújik a Drága örökösök romantikus lovászfiúja. Visszatér a Mátyás király térre Varga Balázs, azaz Sonny a drogdíler, így, ha nem lett volna elég bonyodalom mindenki kedvenc társasházában, mostantól garantált a felfordulás.

Antonio Banderas 60 éves


szerző:
2020.08.10. 19:28
Antonio Banderas 60 éves

Antonio Banderas 60 éves lett. A spanyol, malagai születésű színész óriási karriert futott be. Tiniként még futballista akart lenni. Egy törött láb és a Hair c. musical viszont a színjátszás felé fordította. A főiskola elvégzése után a Spanyol Nemzeti Színházhoz szerződött, de modellként is dolgozott mellette. Pedro Almodóvar rendezőtől kapott először filmszerepet. Ma ünnepli a 60. születésnapját, de nem éppen a legideálisabb körülmények között. Délután jelentette be a Twitteren, hogy koronavírusos lett.

Imádja a nem hétköznapi edzésformákat A mi kis falunk jóképű plébánosa!

Gyúrás, lovaglás, öttusa - igazi sportmániás A mi kis falunk papja. Schmied Zoltán sokszor a szabadban edzi magát, de nem csak a hiúsága miatt!

CSUJA IMRE 60: Nem is érzem magam 60 évesnek!

Csuja Imrét 60. születésnapján A mi kis falunk csapata is felköszöntötte. Udvaros Dorottyával a sorozat forgatása előtt még sosem dolgoztak együtt, de mindketten azt mondták, hogy azonnal megvolt köztük az összhang. Udvaros Dorottya szerint a többek között színész nem csak abban jeleskedik, hogy egy-egy forgatási bakit, miként lehet még humorosabbá tenni, de imádja a vicceket is.

Veréb Tamás saját dala csendül fel a Barátok köztben

Az énekes Szabad élet című dalával varázsolja el Csongorként Lucát.

Napok óta terjed az az álhír, miszerint Terence Hill elhunyt

Napok óta terjed az álhír Magyarországon, miszerint elhunyt Terence Hill. Ennyi idő alatt 10 vagy akár 100 ezrekhez is eljuthatott a világ egyik kedvenc pofonosztójának halálhíre. Ami persze nem igaz. A kamuhírt ráadásul napra pontosan Bud Spencer halálának negyedik évfordulójára időzítették.

Mi a közös Szappanos Tibiben és az őt alakító Lengyel Ferencben?

Lengyel Ferenc a Drága örökösök Szappanos Tibijeként nemcsak az országos ismertséget kapta meg színészként, az általa alakított taxisofőr állandó humor forrássá vált az interneten. Lengyel Ferenc alakítja az Oscar-díjas Kertész Mihályt a Curtis című filmben, a magányos légióst a Parkolóban, de a Barátok köztben is feltűnt már. Koltai Róbert azt mondja érdemes volt fölnevelni, mert igazán nagy színész lett belőle.

Clint Eastwood 90 éves lesz


szerző:
2020.05.29. 19:28
Clint Eastwood 90 éves lesz

A világ egyik legismertebb színész-rendezője, Clint Eastwood hétvégén tölti be a 90. életévét. A többszörös Oscar- és Golden Globe-díjas Eastwood 1930 május 31-én született San Fransisco-ban. Leghíresebb filmjei közé tartozik a Piszkos Harry, a Titokzatos folyó, a Millió dolláros bébi és A Jó, a Rossz és a Csúf. A színész-rendező még a mai napig szexszimbólumnak számít, 5 felesége volt, és összesen 7 gyereke született. A legfiatalabb Morgan, 1996-ban látta meg a napvilágot.

VOLOSINOVSZKI GYÖRGY: furcsa szituációkba is keveredett futárként

Sokan meglepődnek, hogy a Barátok közt egykori gyújtogatós rosszfiúja kopogtat az ajtajukon az ebédjükkel, ugyanis színészet helyett most biciklis futárként rója Budapest utcáit Volosinovszki György.

Felesége, barátai, színésztársai vettek végső búcsút Szilágyi Istvántól

Megható levélben búcsúzott nagypapájától Szilágyi István unokája, akinek sorait Forgács Péter olvasta fel a színész pénteki temetésén. Joli néni a barátokkal, színésztársakkal vett végső búcsút férjétől. Az ország Lópici Gáspárja egy újabb tragikus sorsú híresség, akit nagyon sokat szerettek.

Chris Pratt ismét apuka lesz


szerző:
2020.05.15. 19:41
Chris Pratt ismét apuka lesz

Pratt éppen a Jurassic World új részét forgatta, amikor a vírus miatt mindennel le kellett állniuk, így közös otthonukban várják az új jövevény érkezését, és még jobban egymásra hangolódtak feleségével. Pratt-nek egyébként már van egy gyereke előző házasságából, Anna Faris-szal.

Zsarolják Szilágyi István özvegyét?

Egyre nyugtalanítóbb Szilágyi István özvegyének helyzete. Joli néni házát pár napja már állítólag a lakásmaffia is kiszemelte, most pedig ismeretlen férfiak mentek el hozzá, hogy több millió forintot követeljenek tőle, mivel szerintük a fia tartozik nekik. Erről ő semmit nem tud, cáfolt mindent, sőt szerinte valaki még a fiának tartozik egy kisebb összeggel.

Nem haragszik a fiára, sőt, hazavárja őt a meggyilkolt színész, Szilágyi István özvegye

A férjét gyászoló asszony az RTL Híradónak azt mondta: a fia 10 éve pszichiátriai kezelés alatt állt, de nemrég elfogytak a gyógyszerei. Anyja szerint emiatt volt ideges, és ezért verhette agyon apját egy kalapáccsal. A bíróság kedden letartóztatta a 49 éves férfit, és elmeorvoshoz küldték. Úgy tudjuk, a színész fia azt állítja: önvédelemből ölt. Figyelem, megrázó riport következik!

Top 1 - Bármiben játszik, rá mindenki emlékszik

Valahol az Üvegtigris környékén kezdődhetett az ő diadalmenete. Teljesen mindegy volt, hogy filmben játszik vagy sorozatban, popslágert szaval, vagy társadalmi felhívásban szerepel, ha őt meglátjuk, meghalljuk, örömmel telik meg a szívünk. A mi kis falunkban pedig végre az övé a marsallbot. Vagyis inkább a horgászbot...

Fókusz Anno: Nagy Ervinnél jártunk

Az egyik legsármosabb és legfoglalkoztatottabb magyar színész, aki után bomlanak a nők, s akiről már vasárnap óta azt is tudjuk, hogy remekül énekel. És robotnak sem utolsó. A Fókusz Anno rovatunkban ma 2009-ig utazunk vissza az időben.

Gombos Krisztián: ˝Édesanyám az egészségügyben dolgozik, és ezzel szerintem mindent elmondtam˝

Gombos Krisztián, a Barátok közt szereplője is csatlakozott az RTL Magyarország kampányához, melynek keretében azok előtt tisztelgünk, akik azon dolgoznak, hogy ne álljon le az élet.

Ezúton is köszönjük odaadásukat! 

#együttsikerül #maradjotthon #rtlmagyarország

Pataki Ferenc: ˝Borzongató belegondolni, hogy az egész világ egy dologért küzd˝

Pataki Feri, a Bátrak földje szereplője is csatlakozott az RTL Magyarország kampányához, melynek keretében azok előtt tisztelgünk, akik azon dolgoznak, hogy ne álljon le az élet.

Ezúton is köszönjük odaadásukat! 

#együttsikerül #maradjotthon #rtlmagyarország

Berencsy Martin: ˝Embert próbáló helyzetben vagytok˝

Berencsy Martin, a Bátrak földje szereplője is csatlakozott az RTL Magyarország kampányához, melynek keretében azok előtt tisztelgünk, akik azon dolgoznak, hogy ne álljon le az élet.

Ezúton is köszönjük odaadásukat! 

#együttsikerül #maradjotthon #rtlmagyarország
 

Kenderes Csaba: ˝Önkéntes szobafogságunkat próbáljuk a saját javunkra hajtani˝

Kenderes Csaba, a Bátrak földje szereplője is csatlakozott az RTL Magyarország kampányához, melynek keretében azok előtt tisztelgünk, akik azon dolgoznak, hogy ne álljon le az élet.

Ezúton is köszönjük odaadásukat! 

#együttsikerül #maradjotthon #rtlmagyarország

Pásztor Virág: ˝Most azokra kell vigyáznunk, akik eddig ránk vigyáztak!˝

Pásztor Virág, a Barátok közt szereplője is csatlakozott az RTL Magyarország kampányához, melynek keretében azok előtt tisztelgünk, akik azon dolgoznak, hogy ne álljon le az élet.

Ezúton is köszönjük odaadásukat! 

#együttsikerül #maradjotthon #rtlmagyarország

Várkonyi András: ˝A szellemi sportoknak hódolunk és nem megyünk ki az utcára˝

Várkonyi András, a Barátok közt szereplője is csatlakozott az RTL Magyarország kampányához, melynek keretében azok előtt tisztelgünk, akik azon dolgoznak, hogy ne álljon le az élet.

Ezúton is köszönjük odaadásukat! 
#együttsikerül #maradjotthon #rtlmagyarország

Kardos Eszter: ˝Miket is szoktunk mi csinálni itthon a karanténban...˝

Kardos Eszter, a Barátok közt színésznője is csatlakozott az RTL Magyarország kampányához, melynek keretében azok előtt tisztelgünk, akik azon dolgoznak, hogy ne álljon le az élet.

Ezúton is köszönjük odaadásukat! 
#együttsikerül #maradjotthon #rtlmagyarország

Németh Kristóf: ˝Vidáman viseljük ezt a karantént!˝

Németh Kristóf, a Drága örökösök szereplője is csatlakozott az RTL Magyarország kampányához, melynek keretében azok előtt tisztelgünk, akik azon dolgoznak, hogy ne álljon le az élet.

Ezúton is köszönjük odaadásukat! 
#együttsikerül #maradjotthon #rtlmagyarország

Csőre Gábor: ˝A legfontosabb, hogy megállítsuk a járványt!˝

Csőre Gábor, a Bátrak földje szereplője is csatlakozott az RTL Magyarország kampányához, melynek keretében azok előtt tisztelgünk, akik azon dolgoznak, hogy ne álljon le az élet.

Ezúton is köszönjük odaadásukat! 
#együttsikerül #maradjotthon #rtlmagyarország

A bécsi főpincér határozottan elutasítja az általa vezetett kávéházban Gréti tánti nőegyleti gyűlését, ám akkor még nem is sejtette, hogy a rokocai bárókisasszonnyal nem érdemes ujjat húzni...

Csonka András, mint egy elegáns kávéház vezetője tűnik fel a Bátrak földjében!

Csonka András új szerepben! A színész a pénteki Bátrak földjében tűnik fel, mint egy elegáns bécsi kávéház vezetője. A népszerű színész többször is feltűnik majd a következő egy hétben a Bátrak földjében. A tőle megszokott szerepektől eltérően, a telenovellában nem vicces karaktert alakít, inkább egy kimért, nagyképű férfi.

Aradi Balázs ezért búcsúzik a Barátok közttől és Berényi Balázstól!

A fiatal színész elárulta, miért volt nehéz az utolsó jeleneteket leforgatni, illetve megtudtuk, miért döntött úgy több mint hét év után, hogy elhagyja a Mátyás király teret.

Interjút adott stábunknak a világhírű színész, John Malkovich

John Malkovich legújabb szerepe miatt még a Vatikán és a katolikus hívők is felháborodtak. Kedd este viszont Debrecenben a világ legismertebb szerzőinek kritikusát játszotta legújabb darabjában, a Zenekritikusban. A 68 éves világhírű színész az előadás előtt interjút is adott az RTL Klubnak.

Meghalt Zana József


szerző:
2020.03.02. 18:15
Meghalt Zana József

Elhunyt Zana József színművész. Lánya szerint a hosszú ideje betegeskedő édesapja az utóbbi időben többször kórházba került. Múlt héten rosszabbodott az állapota, utolsó hetét a Honvédkórházban töltötte. Zana József 1959-ben a Vígszínházban kezdte pályafutását. Több vidéki színházban is játszott, de tizenöt éve már nem volt állandó társulata, előadóesteken lépett fel. Legutóbb fiával - Ganxsta Zolee rapperrel egy reklámfilmben szerepelt. Zana József 81 éves volt.

Szinte semmit nem fog örökölni édesapjától Michael Douglas

Kirk Douglas, a 103 éves színész még február 5-én hunyt el, és nemrég került napvilágra a végrendelete, mely szerint fiára csak kisebb személyes tárgyakat hagyott, a 24 milliárd forintos vagyona nagy részét alapítványoknak adta, amit a 60 évvel ezelőtt alapított Douglas alapítványon keresztül osztanak szét.

Hogyan lett Törőcsik Mari férjéből mindenki Gyuszi bácsija?

Bodrogi Gyula tehetségét hamar felfedezték, de a főiskolán sorra kapta a fegyelmiket. A diploma után az 56-osokkal játszott egy színpadon. Mire használta fegyverét a forradalom idején és hogyan lett Törőcsik Mari férjéből mindenki Gyuszi bácsija?

Joaquin Phoenix karjaiban vitt ki egy bocit a vágóhídról

Teheneket mentett Joaquin Phoenix. Az Oscar-díjas színész eddig is elkötelezett volt a klímaváltozás elleni küzdelem és az az állatok jogai mellett, de ő azon kevesek közé tartozik, akik nem csak felszólalnak, hanem tesznek is valamit. A minap például egy los angelesi vágóhídra látogatott, ahol azon vitatkozott össze a tulajdonossal, hogy az állatait embertelen körülmények között tartja.

Előzetes: A Nagy Almába kalauzolja el Önöket a Fókusz Plusz!

Hogy kerülnek az egyik leghíresebb magyar nemesi család műkincsei a világ leghíresebb múzeumába? Hogy néz ki egy New York-i bál, ahol a felső tízezer szórakozik? Kik azok a magyar színészek, akik itt építik karrierjüket és keresik a világhírt? Ki az közülük, aki Julia Roberts-szel is szerepelt már együtt? És egy nagy bejelentés, ami csak itt a Fókusz Pluszban hangzik el először, szombat este

A színészlegendával, Brandauerrel Bécsben beszélgettünk

Sean Connery mellett ő volt a gonosz a James Bond filmben azután, hogy Szabó István Oscar-díjas filmjében eljátszotta a főszerepet. Klaus Maria Brandauer mozitörténelmet írt és most újra magyar színészekkel játszik!

Előzetes: Brandauerrel, a színészlegendával találkoztunk

Megmutatjuk a világ legexkluzívabb helyeit, legkülönlegesebb embereit, és azt, hogy mi történik a legfurcsább hírek hátterében.

103 éves korában elhunyt Kirk Douglas

A színészlegenda halálát éjjel jelentette be fia, Michael, aki apjához hasonlóan szintén a színészetnek él. Kirk Douglas 1916-ban született New Yorkban. 1946-ban állt először kamerák elé, később olyan filmekben játszott ikonikus szerepeket, mint a Spartacus, A dicsőség ösvényei, vagy a Némó kapitány.

Sandokan, a szívek maláj tigrise, vasárnap a Portréban

Sandokan szerepe teljesen megváltoztatta az életét, Európában nagy karriert futott be, de megnyíltak a kapuk Hollywoodban is. A Maláj tigris, azaz Kabir Bedi Budapesten volt, ahol kolléganőnk, Temesvári Csilla beszélgetett vele.

Meghalt Andorai Péter


szerző:
2020.02.01. 18:32
Meghalt Andorai Péter

Meghalt Andorai Péter, a nemzet színésze. Családja tájékoztatása szerint rövid, súlyos betegség után hunyt el. A Jászai Mari- és Kossuth-díjas művész nevéhez számtalan emlékezetes színházi és filmes alakítás fűződik. Szabó István Zárójelentés című új filmjében még látható lesz. Andorai Péter 72 éves volt.

KEREKES JÓZSEF: A mi kis falunk közmunkásai az életben is jóbarátok

Baki – az ország egyik legnépszerűbb közmunkása, A mi kis falunkban. Az őt alakító színész, Kerekes Jószef azt meséli, igazi barátságok alakultak ki a sorozat forgatása közben. A közmunkások pedig nem csak a népszerű sorozatban alkotnak kezdetek óta egy külön kis csapatot, de a valóságban is jó barátok is lettek.

Keramikus színész vagy színész keramikus?

A Moszkva tér Petyájaként ismerte meg az ország. A miskolci boniésklájd, a Poligamy és a Coming out főszerepei mellett tavaly feltűnt a Seveled című filmben és A mi kis falunkban is. Most a Barátok közt tanáraként láthatjuk esténként. A vasárnapi Portré vendége, Karalyos Gábor, azaz a Vegán hegylakó mesél a keramikus szakmájáról, a vegánságról és a színészetéről is.

Nagy Zsolt nem akar a brutális apjára hasonlítani

Amikor az apja ivott verte az édesanyját és a fiát is. A Drakulics elvtárs főszerepét játszó Nagy Zsolt már nem kerülgeti a tabukat és a saját múltját. Arról beszél, hogy gyerekkori élményei miatt nem akart soha megházasodni és nem akart gyereket sem. Most négy fia van és el kellett fogadnia például azt is, hogy ugyanolyan lobbanékony, mint az apja. A színész azt mondja a más, józan életért terápiára is járt, de miért dolgozik egy bárban pohárszedőként?

NAGY ZSOLT: „Verbálisan folyamatosan abuzáltak gyerekkoromban”

Amikor az apja ivott, verte az édesanyját és a fiát is. A Drakulics elvtárs főszerepét játszó Nagy Zsolt megrendítő vallomása arról, hogyan próbál szabadulni az alkohol befolyása alól. A színész azt mondja, félelmetes volt számára a felismerés, hogy mennyire hasonlít az apjára. Ő másként akarja megoldani a problémákat és négy gyerekének is mást szeretne adni.

Kardinális problémát feszeget Csőre Gábor karaktere

A színész Torzsa Mihály karakterével mutatta be azt a kellemetlen szituációt, ami független attól, hogy 1865-öt vagy 2020-at írunk. De Csőre Gábornak nem ez volt az egyetlen kedvenc jelenete a forgatások alatt.

Csőre Gábor: „Egy gyenge ellen veszíteni megviselt volna, de Rátóti Zoli nagyon erős”

Először rádiójátékokban hallhattuk a hangját az akkor 11 éves Csőre Gábornak. Adam Sandler, Jake Gyllenhaal, Zsákos Frodó és Joachim Phoenix is az ő hangján szólal meg. A legújabb Joker-filmben azonban nem ő szinkronizálta a főszereplőt. Azt mondja, ez akkor viselte volna meg, ha gyenge ellen veszít, de Rátóti Zoltánt egyáltalán nem tartja gyenge ellenfélnek. A Vígszínház művésze, A mi kis falunk pajkaréti edzője, most a Bátrak földje című romantikus napi sorozatában a Torzsa család feje. Csőre Gábor a gyerekkoráról és a családjáról is mesél vasárnap este a Portréban.

Torzsa Mihály borász, aki a családjáért mindenre képes

A 48-as forradalomban a hazáért, 1865-pedig családjáért és a Torzsa birtokért harcol  a 3 gyermekes apuka

Ezért ütötte meg a fiát Csőre Gábor a Bátrak földjében

A színész elárulta, hogy az általa alakított karakter, Torzsa Mihály miért pofozta fel Sándort, a fiát.

Pótolhatatlan űrt hagyott maga után Gesztesi Károly

Tele volt tervekkel és lehetőségekkel Gesztesi Károly, aki a mélypontból is képes volt felállni. Sikerek a színpadon, a képernyőn, szerető család, de akadtak hullámvölgyek és komoly bajban is volt már. Ezekhez pedig nem volt elég, hogy külsőleg erősnek tűnik, belül is annak kellett lennie. Az volt. A halála előtti napon, az utolsó interjújában a hivatásáról is azt mondta, hogy kifulladásig kell csinálni. Csak 56 éves volt. Tőle búcsúzunk most.

BÚCSÚ: így emlékeznek pályatársai Gesztesi Károlyra

Gesztesi Károly az egyik legismertebb magyar szinkronszínész volt, több sikerfilmben is szerepelt. Ő volt a Shrek című animációs filmekben a címszereplő magyar hangja, de gyakran szinkronizálta Sylvester Stallonét is. Öt gyermeke született. Az 56 éves színész infarktust kapott vezetés közben, majdnem egy órán át küzdöttek az életéért, de nem tudták megmenteni. Barátai, színésztársai így búcsúznak tőle:

Meghalt Gesztesi Károly


szerző:
2020.01.04. 18:25
Meghalt Gesztesi Károly

A Blikk információi szerint a színész a budapesti Ferdinánd hídnál vezette az autóját, amikor vezetés közben rosszul lett, infarktust kapott. Gesztesi Károly 56 éves volt.

 

25 éve Bors néni Molnár Piroska

Fontos évfordulót ünnepeltek a Kolibri színházban. A budapesti teátrum egyik legrégebbi és legnépszerűbb darabját, a Bors nénit játszották délelőtt, amelyben épp 25. éve alakítja a címszerepet Molnár Piroska. A mesedarabon generációk nőttek fel, a színház igazgatója szerint a siker egyik titka épp a címszereplő, Molnár Piroska.

A Nofilter következő részében feltűnik A mi kis falunk színésze!

Bizony így van, és mutatjuk is a részleteket!

Előzetes: A mi kis falunk sztárja feltűnik a Nofilterben!

Bánki Gergő egy igen furcsa karakter alakít a sorozat következő részében. Mutatjuk!

Papadimitriu Athina izgalmas karaktert játszik a Nofilterben!

Az RTL Most+ vadonatúj sorozatában nemcsak a közimert színésznő tűnik fel, hanem több meglepetésre is számíthatnak a nézők.

Így forgatják az RTL egyik kimagasló nézettségű műsorát, a Drága Örökösöket!

Statisztának jelentkezett lassan a Drága Örökösök egyik főszereplőjévé vált. Pápai Rómeó azt meséli romaként egyáltalán nem volt ahhoz szokva, hogy az emberek közelebb lépjenek hozzá, esetleg meg is szólítsák az utcán. Megmutatjuk hol és hogyan forgatják a sorozatot, ami január elseje óta kimagasló nézettséggel, hatalmas rajongó érdeklődés mellett fut az RTL-en.

Rékasi Károly nem felelős a súlyos motorbalesetért

600 ezer forint pénzbüntetést kapott az a sofőr, aki miatt Rékasi Károly súlyos motorbalesetet szenvedett 2015 nyarán Budafokon. A kocsit vezető férfi a bíróság szerint figyelmetlenül kanyarodott, és nem vette észre, hogy a színész már előzni kezdte. Rékasi belerohant az autóba a motorjával, több, mint 20 métert repült, és súlyos, maradandó sérüléseket szenvedett. Rékasi Károly azt mondta, nem érez megkönnyebbülést, mert a baleset miatt örökre megváltozott az élete.

ESZENYI ENIKŐ: Sikerült elérni azt, amiről álmodoztam

Eszenyi Enikő évtizedek óta az ország egyik legismertebb színésznője, a Vígszínház igazgatója, akit kétszer is a magyar kulturális élet legbefolyásosabb nőjének választottak. 10 éve vezeti a színházat, úgy érzi, rengeteg mindent meg tudott újítani, közben megtartva a színház több mint 120 éves tradícióit.

Hogyan lehet Hevér Gábor szégyenlős?

Óriási szerencséje, hogy nem maradt az arcán nyoma gyerekkori balesetének, amikor a saját maga által gyártott lőszer felrobbant a kezében. Számára a Titanic katasztrófája sikertörténet, a Wall Street farkasa az év szinkronszínészévé tette. Miben érez közösséget Hevér Gábor a Jófiúk című sorozatban általa alakított Gábor főhadnaggyal, aki csajozik, kütyümániás és a fegyverhasználatáról jobb nem beszélni? A két kislányos apuka a Portréban.

Mark Ruffalo a magyar ellenzéki összefogást dícséri

A Hulkot játszó színész, Mark Ruffalo a magyar ellenzéki összefogást dícséri Facebook-oldalán.

Király Dániel szeret minden előadáson egy kicsit mást csinálni

A vasárnapi Portré egy nagy társasjáték is lehetne Király Danival, és Barabás Évivel, ugyanis, a Jófiúk című sorozat balfék nyomozója, a valóságban elképesztően jó a stratégiai játékokban. Az ország egyik leghíresebb színházától, a Vígtől, és tulajdonképpen az egyik leghíresebb színdarabjától, a Pál utcai fiúktól azért vált meg, hogy a saját elképzeléseinek is teret adhasson.

Már 10 éve nincs köztünk a szerethető óriás, Bujtor István

Egészen más lenne most a magyar filmtörténelem, ha akkoriban Bujtor Istvánt mégis felveszik az orvosi egyetemre. Ahogy a barátai jellemezték - a szerethető óriás - nemcsak pofonokat osztogatott a kamerák előtt, hanem rendezői instrukciókat is. A filmes karrier előtt azonban neki is meg kellett tanulni a kemény munkát, hiába volt híres családja. Karakteres hangja, megjelenése és jó szíve már 10 éve hiányzik mindenkinek.

Udo Kier a 3. Budapesti Klasszikus Film Maraton vendége

Összebújt Madonnával, dolgozott a világ leghíresebb rendezőivel és még magyarul is tud egy kicsit. A világhírű német származású színész Udo Kier volt a 3. Budapesti Klasszikus Film Maraton vendége. Sok más mellett az Otthonom Idaho című filmben is játszott. Az RTL híradónak arról is mesélt, mi kell ahhoz, hogy egy éhes európai fiúból filmsztár legyen Hollywoodban.

Híres zenész és ő alakította a Soprano család bizalmas emberét - Steven Van Zandttal beszélgettünk

Kevés ember mondhatja el magáról, hogy a világ egyik legismertebb zenekarának a tagja és emellett a világ egyik legnépszerűbb tévés sorozatának a szereplője. Steven Van Zandt nem csak Bruce Springsteen zenésztársa gyerekkora óta, de a kultikussá vált Maffiózok sorozatban, ő alakította a Soprano család bizalmas emberét, Silvio Dantet.

Delon már jobban van agyvérzése után

Az első fotó a francia színészlegendáról, a 83 éves Alain Delonról az agyvérzése óta, a képet lánya posztolta ki a közösségi oldalára.

Öt éve hunyt el Bajor Imre


szerző:
2019.08.06. 17:39
Öt éve hunyt el Bajor Imre

Bajor Imre nemcsak a képernyőn, hanem a kamerák mögött is egy központi figura volt. A nézők és a kollégák is imádták a nevettetőt, akinek komoly oldala és drámai szerepei is ugyanúgy voltak. Családjával, barátaival és színésztársaival emlékezünk az öt éve elhunyt színművészre.

Isten éltesse a 40 éves Jason Momoát!

Ma negyven éves a világ egyik legmenőbb pasija, és köszöni szépen, jól van. Joseph Jason Namakaeha Momoa a világ egyik legszebb helyén, a Hawaii szigetek fővárosában, de ki is ez a 193 centiméter magas félisten?

Elkészült a Barátok közt színészének első videoklipje!

Nem láttad még? Kattints, és nézd meg te is!

Kiderült, mi lesz Berényi Miklós sorsa a Barátok köztben!

Hónapok óta megy a találgatás arról, hogy Szőke Zoltán kiszáll-e a sorozatból, vagy sem: nincs jó hírünk!

GÖRGÉNYI FRUZSINA: életében először 3 hétre utazik el!

Beköszöntött a nyári szünet a Barátok közt színészei számára, akik most szusszanhatnak egy nagyot az egész éves hajtás után. A Fókusz stábja megnézte, hogy mit rejt Görgényi Fruzsi óriási bőröndje, és azt is kiderítette, hogy hova és kikkel megy nyaralni ezúttal szerelme, Vastag Csaba nélkül!

Azt meséld el Pista helyett, azt meséld el Pali!

Kezei között felnőtté vált a színháza. Az Örkény István színház alapító igazgatója, Mácsai Pál összefonódott Örkény nevével. Habár ő azt mondja, inkább egy klassz, és érett írónak a farvizén utazik, idestova 20 éve. Tehetséges színész, igazgató, rendező, akinek inkább firkaéletműve van, mint képzőművészeti életműve, még akkor is, ha vitathatatlan, hogy festő édesapjától örökölte tehetségét. Az első színházi élménye a János Vitéz volt, ma is látja a kedvenc részletet a szemei előtt, mégsem ezért szeretett volna színész lenni. Erre az útra is Örkény vezette, diákként az egyperces novellák meghatározták a jövőjét.

Bajor Lili szinte saját magát alakítja a Barátok köztben, szerinte édesapja büszke lenne rá

Hámori Eszter és Bajor Imre lánya, Lili kedd este tűnt fel először a Mátyás király téren. És bizony nem utoljára láthatták őt a Barátok közt rajongói. A készítők elárulták, hogy a színésznő által megformált karakter a jövőben is bekopogtat majd mindenki kedvenc társasházába.

Rékasi Károly könnyek között mesélt arról, hogy majdnem feladta!

Az RTL Klub Reggeli műsorában egy pillanatra megfagyott a levegő, amikor a Barátok közt színésze tabuk nélkül beszélt arról, hogy a balesete után komolyan foglalkoztatta őt az öngyilkosság gondolata.

Szőke Zoltán: „Ez egy nagyon veszélyes játék!”

A Barátok közt színésze először a Fókusz kamerája előtt szólalt meg az általa alakított főhős állapotáról, és arról, hogy milyen érzések kavarognak benne.

A színész, aki két bombariadó között csinált színházat

Az Alvilág című magyar krimi sorozat nyomozója, Nagypál Gábor lesz a Portré vendége. A színész, aki háborús övezetből érkezett, aki két bombariadó között csinált színházat, s aki nem a félelemre emlékszik mindebből, hanem egy elképesztően sajnálatos állapotra. Gábor 10 éve a független szférában tevékenykedik, így érthető, hogy Tom Hanks és Ron Howard neve is felmerül a portréban, mert Gábor bizony amerikai sztárokkal is dolgozott már együtt, ráadásul a nagynevű sztárok alkalmazkodtak ő hozzá, amiről igen kedves kis történeteket mesél...

noÁr: Kihívás a tanárok megbecsüléséért

A tanárok megbecsüléséért indított kihívást a noÁr művészeti formáció. Molnár Áron színész videóban kér mindenkit, írjon kedvenc tanárának néhány sort arról, miért tartozik hálával neki. A noÁr számára az oktatás, a diákok és pedagógusok helyzete mindig kiemelt téma volt, ha tehetnék, minden héten pedagógus hetet tartanának.

Jared Leto exkluzív interjút adott a Fókusznak

A kék szemű sármőr, a Thirty Seconds to Mars Jared Letoja hamarosan Budapestre érkezik. A 47 éves amerikai színész-énekes exkluzív telefonos interjút adott a Fókusznak.

Több ezren tiltakoznak Alain Delon díja miatt

Este hétkor Jim Jarmush zombifilmjével indul a 72. Cannes-i Filmfesztivál. A csaknem két hétig tartó rendezvényre olyan világsztárok érkeznek majd, mint Brad Pitt, Leonardo DiCaprio és Penelope Cruz. A filmes verseny még el sem kezdődött, a fesztiváligazgatónak máris védekeznie kellett Alain Delon miatt. A 83 éves filmes legendát tiszteletbeli Aranypálmával díjazzák, de ez ellen több ezren tiltakoztak.

Megint minden utcasarkon világsztárokba futhatunk Budapesten!

Ismét hollywoodi sztárdömping Budapesten! A Bosszúállók, a Star Wars és az Aquaman filmek sztárjai is Magyarországon vannak. Jason Momoa és Oscar Isaac a hétvégén egy koncertre is benéztek jófejkedni kicsit. A színészek a Dűne film forgatása miatt vannak Budapesten és erről közösségi oldalukon elég részletesen be is számoltak. Várost néznek, edzenek és kocsmáznak a feltöltött videók alapján.

Varga Iza 21 év után újra színházban játszik

A Barátok közt ismert szereplőjét most egy teljesen új szerepben láthajták a nézők. Hogy pontosan miről van szó, arról a Reggeliben mesélt a színésznő.

Maghalt a Chewbaccát alakító színész, Peter Mayhew

Maghalt a Chewbaccát alakító színész. Az angol születésű Peter Mayhew bújt bele a lény bőrébe szinte az összes Star Wars filmben. Az utóbbi epizódok készítésében már csak tanácsadóként vett részt. Texasi otthonában érte a halál 74 évesen.

Meghalt Peter Mayhew


szerző:
2019.05.03. 18:23
Meghalt Peter Mayhew

Elhunyt Peter Mayhew, brit születésű, amerikai filmszínész, akit az egész világ a Star Wars Chewbaccájaként ismert. Mayhew 1977 és 2015 között 8 Csillagok Háborúja részben alakította a legendás karaktert, legutóbb a 2017-ben megjelent, Az utolsó Jedik forgatásain tanácsadóként segítette utódja, a finn Joonas Suatomo munkáját. Peter Mayhew 74 éves volt.

A Barátok közt színésze boldogabb már nem is lehetne!

Volosinovszki György nemrég csatlakozott a legendás sorozat stábjához. A színész most elárulta, miért volt annyira boldog, mikor megtudta, hogy bekerült a csapatba.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való