KERESÉS search-close

színészet

72 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "színészet"

Megmutatjuk, milyen volt Szabó Győző 50. születésnapi bulija!

Ha nem ajánlják be egy színjátszó csoportba, akkor lehet, hogy még mindig plakátokat tervezne Szabó Győző. Ehelyett most 50 évesen már több mint 50 filmben szerepelt. A népszerű és rendkívül sokoldalú színész nemcsak szerepeiben, de a való életben is megjárta már a legmélyebb és talán legmagasabb szinteket. Az igazán komoly és a poénos karaktereket is kisujjból hozza, pedig nem tanult színészetet. Ott voltunk, amikor születésnapján felköszöntötték kollégái, végigkísértük a kerek évforduló napját, amire az életéről szóló film is elkészült.
Ide kattintva Szabó Győző még több emléket mesél gyerekkoráról.

Csőre Gábor majdnem negyven éve a színészi pályán

11 éves kora óta színész, vagyis majdnem negyven éve, hogy a hangjából, testéből, lelkéből él. És még csak negyvenkilenc éves lesz idén. A legtöbben a Kisváros című sorozatban jegyezték meg maguknak a kilencvenes évek elején. Most a Bátrak földjén című romantikus napi sorozatban nyakas magyar férfit alakít, Torzsa Mihályt, akinek szlovák tót asszony a felesége. A mi is falunkban Pajkarét edzője, miközben a Toldival túl van a századik előadáson és közönséget, színházakat köt össze. Csőre Gábor a legszebb férfi korban a Portréban.

EXTRA VIDEÓ: Barabás Évi kérdez, Király Dani válaszol

Dani a Jófiúk című sorozat balfék nyomozója, a valóságban elképesztően jó a stratégiai játékokban. Igazán a hosszú, órákig tartó szerepjátékok a kedvencei, a leghosszabb társasjáték élménye, 17 órán keresztül tartott. Tulajdonképpen a színház is egy nagy társasjáték, ahová Dani egészen kicsi gyermekkora óta vágyott.
Nézd meg a Portré adását itt.

Mi a közös Lengyel Tamás és az általa megformált Gyuri és Joci karakterében?

A “ráérés” problémáját boncolgatjuk Lengyel Tamással vasárnap a Portréban. Tamással, aki 60 százalékban üzletember és csak 40 százalékban színész. Persze csak most, hogy megalapította barátjával a Szabadszínész platformját. Azért aggódnunk nem kell, hiszen továbbra is láthatjuk őt színházban is, és a képernyőről sem tűnik el. Marton László osztályába járt a Színművészeti Főiskolán. A Portréban arról is mesél, hogyan élte meg a Marton botrányt. De könnyedebb történetekkel is gazdagít minket.

Aradi Balázs rajongójával improvizált egy jelenetet

A színész nagy rajongójának, Árpinak minden vágya, hogy egyszer színész vagy műsorvezető lehessen. Balázs épp emiatt izgalmas kihívást talált ki a fiúnak. Kíváncsi vagy Árpi történetére? Nézd meg itt a teljes adást!

Andorai Péter játszott királyt és házmestert, gyilkost és mártírt

Első filmszerepe beugrás volt, később már rá írták a főszerepeket. Játszott Oscar-jelölt és Oscar-díjas filmben is, pedig alig jutott be a Színművészetire. Elhalmozták szerepekkel és díjakkal, évekig alig készült nélküle magyar film. Andorai Péter kanyargós pályája.

Tenki Réka Európa 10 legjobbja között!

2016-ban neki ítélték a Színikritikusok Díját a Legjobb női főszereplő kategóriában, tavaly az amerikai Variety magazin a 10 legígéretesebb filmes közé választotta. Vendégünk Tenki Réka!

Így hozható közelebb a színház a gyerekekhez!

Előd Álmos nem akármilyen darabokban szerepel, melyek közelebb hozzák a gyerekeket a színházhoz - a részletekről a 30 éve szinkronizáló művész mesélt!

A mi kis falunk színésznője a nagyvászonra tör!

Bata Éva, Pajkaszeg Tecája új kalandokra vállalkozott a sorozat mellett, hamarosan egy mozifilmben is megmutathatja tehetségét.

Lengyel Tamás a stand-up comedy-ben is kipróbálja magát?

A mi kis falunk színésze még most, év végén sem pihen. Éppen filmet forgat, színházban próbál, sőt még a stand-up comedy műfajában is kipróbálja magát, ráadásul saját magát parodizálva. Kíváncsi vagy, hol és miben találkozhatsz még vele idén?

Gelencsér Timi szépségkirálynő az eszével is hódít!

Gelencsér Timi egykori szépségkirálynő nemcsak külsejével, hanem eszével is hódít: külföldön végzett iskolákat, jelenleg jótékonykodik, színészkedik és rengeteget sportol! A részletekről ő mesélt nekünk!

Mi újság, Garami Gábor?


szerző:
2018.07.30. 08:13
Mi újság, Garami Gábor?

Tudtátok, hogy a rádiós műsorvezető gyerekkora óta zenél? Sőt, anno még a színészi pályát is fontolóra vette. Gábor emellett árvaházban is dolgozott, édesanyját pedig egy nem mindennapi ajándékkal lepte meg 70. születésnapján!

Híres színészek, akik sosem végeztek színművészeti iskolát

Magyarország legkeresettebb színészei között és Hollywood csillagai között is bőven akadnak, akik sosem szereztek hivatalos végzettséget a szakmájukból.

Barabás Kiss Zoltán 32 darabban játszik egyszerre!

Barabás Kiss Zoltán Szerednyey Bélával hajót épít, amikor ideje engedi, ez viszont elég ritka: Zoli 32 darabban játszik egyszerre!

Karrierkörképet rajzoltunk a Trokán családban

Papadimitriu Athina és lánya, Trokán Anna meséltek családjukról és a színészi pálya csábításáról. Vajon a Trokán családban folyton a szakma a téma?

Fésűs Nelly nyáron sem pihen!


szerző:
2018.06.26. 07:34
Fésűs Nelly nyáron sem pihen!

A gyönyörű színésznő magánéletről és karrierről is mesélt nekünk!

Így indultak el a pályán a színészlegendák

Hogyan kezdődhet el egy karrier? Mit válasszunk hivatásunknak? Csuja Imre, Mucsi Zoltán és Szabó Simon is meséltek a kezdeti lépéseikről és a színész mesterségről.

Mucsi Zoltánnal Reggeliztünk!


szerző:
2018.06.22. 07:42
Mucsi Zoltánnal Reggeliztünk!

A Jászai Mari-díjas színészlegenda mesélt róla, milyen színházi előadásokban játszik éppen, és persze a jövőbeli tervek is szóba kerültek. De vajon mi a helyzet a pihenéssel? Hova utaznak családjával a nyáron?

Miért volt önbizalomhiányos Molnár Piroska?

Mindent elért, amit egy színésznő a szakmában elérhet, és mindezt alázattal. Volt komika, tragika és énekes darabokban is játszott. A sokszínű és mindenki által szeretett Molnár Piroska volt vendégünk!

Hogyan kezeli exeit Esztergályos Cecília és Bodrogi Gyula?

Esztergályos Cecília és Bodrogi Gyula színészlegendáink meséltek nekünk, milyen kapcsolatban maradtak exeikkel!

Bodrogi Gyula nagy csibész volt, 17 fegyelmit is kapott!

Nagy örömünkre stúdiónkban köszönthettük Bodrogi Gyulát, a Nemzet Színészét, Kossuth- és kétszeres Jászai-díjas színművészünket!

Így lett álriporter Beleznay Endréből

Ahol megjelenik, ott humorból nincs hiány. A jókedv mellett az egészséges életmód és a sport is fiatalon tartja. Ma Esztergályos Cecília mellett Beleznay Endre garantálja nekünk a jókedvet és a humort!

Esztergályos Cecília több mint 50 éve a színészi pályán!

Esztergályos Cecíliát idén Kossuth-díjjal tüntették ki, a művésznő pedig energikusabb, mint valaha! Ő volt a Reggeli vendége, aki mesélt karrierről, kapcsolatról, és életéről is!

Nagy Ervin kiakadt a Reggeliben!


szerző:
2018.05.28. 07:24
Nagy Ervin kiakadt a Reggeliben!

A Tanár főszereplője, Nagy Ervin érkezett a Reggeli stúdiójába egy könnyed beszélgetésre - az egyik kérdés viszont kiverte a biztosítékot a Jászai Mari-díjas színésznél...

Anger Zsolt A Tanár igazgatójáról mesélt!

Anger Zsolt, A Tanár Rácz igazgatója volt vendégünk a Reggeliben, aki munkáról, hivatásról, és a sorozatról is mesélt nekünk!

Berényi Claudia ma este visszatér a Barátok köztbe!

Két évvel ezelőtt, pont ezen a napon tért vissza a milliomos nő, aki csak rövid ideig volt látható, annyi azonban bizonyos volt, hogy igencsak meg fogja kavarni a ház lakóinak az életét. De nemcsak Berényi Mikiék mindennapjait forgatta fel Claudia hazatérése, hanem a karaktert játszó színésznőét, Ábrahám Editét is, aki a sorozat után új életet kezdett.

Barátok közt: Ludwig mégis életben van?

Emlékeztek arra, hogy Schneider Ludwig hányszor "támadt fel"? Pont egy évvel ezelőtt, miközben Vida Rudi egy pompás dalt dúdolt, addig a nézők láthatták, ahogy feltűnik egy fura alak. Az illető pedig nagyon hasonlított arra a Ludwigra, aki oly sokszor bántotta Berényi Ágnest. Később persze kiderült, hogy valóban őt láthattuk a padon ülve.

Wossala Rozina visszatér a Barátok közt-be!

Az étteremtulajdonost ezúttal nem ínycsiklandozó falatok között csodálhatjuk meg, hiszen hamarosan a Mátyás király térre költözik be.

Wossala Rozina ismét visszatér a képernyőre

Wossala Rozina újra megcsillogtathatja színészi tehetségét, a Barátok köztben. Alig akarta elhinni, hogy ismét számítanának rá a 20 éves sorozat alkotói. Rozinának édesanyja segített a szövegtanulásban.

Hernádi Judit Psota Irén-díjat kapott!

Kilencven jelölt közül idén Hernádi Juditot választották Psota Irén legméltóbb mai utódjának - a megtiszteltetésről a színésznő mesélt nekünk!

Schmied Zoltán korábban öttusázó akart lenni

Öttusázónak majd orvosnak készült A mi kis falunk papja, Schmied Zoltán. Végül a színpadon kötött ki. Hogy mi vonzotta a színészi pályához elárulja!

Mucsi Zoltán közös színházat alapított a Válótársak sztárjával?

A hatvan éves színész nagy utat járt be élete során, a kamerák előtt pedig a nézőkkel is megosztotta kalandos pályájának részleteit.

Damu Roland konyhán dolgozik

A jobb napokat is látott színész kisegítőként vesz részt egy konyha életében. Úgy érzi, igazságtalanul ültették kispadra a színházak és szinkronstúdiók. Máig nem tudta megemészteni, hogy nem tud megélni szeretett szakmájából. Könnyeivel küzdve beszélt helyzetéről.

Tárd ki a lelked Angernek: jöjjön egy kis színész kurzus

Bizony a nagy legendák nem tartják meg maguknak  a tudást: Zsolt pont emiatt is minden vasárnap színész kurzusokat tart a növendékeinek, az egyik ilyen óráján még maga Pimaszúr is részt vett.

Hegyi Barbara és kollégái jó ügy érdekében meztelenkedtek a színpadon

Hegyi Barbara nem szégyenlősködött, 51 évesen is ledobta a ruháit a színpadon, és a való életben egyaránt. Meztelenkedésével jó ügyet szeretett volna támogatni a színésznő.

 

Bajor Imre lánya a színpadon

A szülei azt mondták neki, hogy csak a színészetet ne – mégis ezt választotta. Bajor Lili, vagyis Bajor Imre és Hámori Eszter lánya, most harmadéves a Színművészeti Egyetemen, és máris főszerepet játszott a Shakespeare Fesztivál egyik darabjában. A fiatal színésznő úgy érzi, édesapját ma már boldoggá tenné, ha látná a színpadon.

Ma van a gyermekmunka ellenes világnap!

Kardos Eszter már fiatal kora óta színészkedik és szinkronizál. Elmesélte, hogyan élte meg a munkát gyerekként, Simon Zoltán pszichológus pedig elmondta, milyen előnyei és hátrányai vannak az aktív munkavégzésnek.

Polyák Rita zenei karrierbe kezdett

Rita élete egy cseppet sem mondható unalmasnak. Amellett, hogy tanít és színészkedik zenei karrierje is szárnyal!

Meglepő vallomás! - Kiderült, miből élt egykor az Oscar-díjas színésznő!

Brie Larson nemrég, közösségi oldalán árulta el, hogyan kereste meg a kenyérrevalót, mielőtt befutott volna és ország-világ megismerhette volna a nevét! Érdekel, mi lehetett a foglalkozása? Eláruljuk!

Gabi nem akarja, hogy kislánya is kirepüljön a családi fészekből

A balatoni nyaraló nyugalmában sok minden szóbajött: a színésznői álmok és a hagyományos családi idill egyaránt. Gabi nagyfiai már rég elköltöztek otthonról, de bele se akar gondolni, hogy kislánya is elmegy majd egyszer.

Palvin Barbara: „Minél kényelmesebb legyen és szexibb” – INTERJÚ!

A gyönyörű modell több mint tíz éve van a szakmában, pedig csak 23 éves. Imádja az életét, habár már csak öt évet ad magának a mostani pályán. Mindenesetre már tudja, mi szeretne lenni "nagykorában".

Michael Fassbender otthagyja a filmipart?

A színész nemrég sokkoló bejelentést tett, amire talán senki sem számított. Hogy miért döntött így, és mit csinál majd a színjátszás helyett, most kiderül!

A Barátok közt sztárja bemutatja a szerelmét

Két éve érkezett a Mátyás király térre a nagydumás rosszfiú, Rudi. Csórics Balázs karakterét nehezen szerették meg a nézők, ami persze mára megváltozott és mindenki megkedvelte őt. A híres sorozat színésze őszintén mesélt szerelméről, sőt be is mutatta a Reflektor nézőinek.

Ha nem színész lennél, mivel foglalkoznál?

A folyamatos forgatások miatt a színészeknek nem sok szabad percük marad. De erről álmodoztak gyerekként az iskolapadban? Ha nem színész lennének, vajon mivel foglalkoznának?

Figyelem! Szerepelhetsz a Barátok köztben!

Magyarország legsikeresebb sorozata felvételt hirdet, ha megfelelsz a szabályoknak, és szeretnél belevágni életed legnagyobb kalandja, azaz szerepelni, ne habozz! Jelentkezz! 

Bevállalta! – Gubás Gabi levetkőzött

A gyönyörű színésznő hat évvel ezelőtt vágott bele élete egyik legnagyobb kalandjába, mindezt egy színdarabkedvéért tette. A választás Gabi kezében volt, és úgy döntött, meglépi, amit meg kell.

Story Extra 2016-05-17


szerző:
2016.05.17. 16:55

Fókusz Plusz 2016-05-14


szerző:
2016.05.14. 18:55
Józan Laciék megmutatták – Ilyen Barátok közt lenni!

A sorozat kamerái előtt valóban kemény munka folyik, viszont ha a színészeknek adódik némi szabadidő, akkor ott bizony elindul a poénkodás.

Ellenségből barátság? – Szulejmán kulisszatitkok

A híres török sorozatot évekig forgatták, ami azt jelenti, hogy a színészek és a stábtagok olyanná váltak, mint egy nagycsalád. Nem is gondolnánk, de számos munkakapcsolatból igaz barátságok születtek.

Shay Mitchell már a színészkedés előtt is hódított

A Hazug csajok társaságában ismerte meg a világ, azonban nem feledkezhetünk meg róla, hogy minden karrier kezdete előtt akadnak izgalmas szárnypróbálgatások. A fiatal színésznő élete is eléggé változatosra sikerült.

Macaulay Culkin 35 évesen nyugdíjba megy

A Reszkessetek betörők Kevinje napjait teljes nyugalomban tölti mostanában: festeget, jegyzetel a naplójába – lényegében csak sodródik az árral. Egy interjúban fogalmazott úgy: egy harmincas férfi vagyok, aki lényegében nyugdíjba vonult. Mióta eljátszotta Kevin szerepét, szinte teljesen elfordult a színészkedéstől.

Koltai Róbert egyszerre több fronton próbál helytállni

Több évtizede a pályán van, de ugyanolyan gyermeki lelkesedéssel és szenvedéllyel űzi a szakmáját, a hobbiját, a szerelmét, a színészetet Koltai Róbert. Egyszerre több szerepben is játszik, rendez és vándorszínészként, mint a hajdani nagyok, bejárja az egész országot. Mi a lendület titka? Elárulta reggel.

Több szereplőcsere a Gyilkos elmékben

Jennifer Love Hewitt és A. J. Cook is állapotos, így előbbi el is hagyja a sorozatot legalább egy évadra, utóbbi viszont marad. Aisha Tyler pedig csatlakozik a szereplőgárdához.
 

Stohl András: „Megosztó figura vagyok”

Bár itt a nyár, a színész egy percre sem áll meg, és ha kell századszor is felhúzza azokat a női magassarkúkat. Hogy a munka mellett mit tartogat még Bucinak a nyár, elárulta nekünk.

Rangos szakmai díjat kapott Harkányi Endre

A színész kapta meg a Harsányi Zsolt-emlékdíjat. Bandi bácsi már több évtizedes pályát tudhat maga mögött, de még mindig ugyanazzal az energiával és lelkesedéssel megy be a színházba és még arra is jut ideje, hogy egyik legnagyobb szenvedélyének, az utazásnak hódoljon. A díjról és további terveiről kérdeztük a színészt.

Szilágyi Tibor ötven éve a pályán

Szilágyi Tibor éppen ötven éve lépett ki a Színház- és Filmművészeti Főiskola kapuján és azóta is ugyanolyan szenvedéllyel megy be nap mint nap a színházba. Munkájáról és további terveiről kérdeztük a színészt.

Szabó Erika a diploma után szabadúszó lesz

Szabó Erika egykoron hat évig alakította Tildát a Barátok köztben, de egy ideje eltűnt a nyilvánosság elől. 2010-ben ugyanis úgy döntött, hogy visszaül az iskolapadba és elvégzi a Színművészeti Egyetemet. Mi történt vele az elmúlt években és mik a tervei a jövőre nézve? Erről faggattuk a színésznőt.

Janza Kata szárnyai alá vette Gubik Petrát

A két színésznő több darabban is együtt játszik, de mint mondják, ők nemcsak kollégák, hanem barátok is, sőt, Kata szinte lányaként tekint Petrára.

Pénzügyőrség, foci, majd színészet - a Barátok közt Robija vágyott a szeretetre

Miért a színpadot választotta a Barátok közt Robiját alakító Pásztor Tibor es miért annyira fontos számára az emberek szeretete? 

Fókusz 15-01-29


szerző:
2015.01.29. 19:20
Fókusz 15-01-29

Fókusz: Padlóra került - Három évig hajléktalanként élt a korábban sikeres színész. Károly végül kilábalt az alkoholizmusból, és újra kezdte az életét. Kidobják őket? - Húsz éve Budapesten élnek! A többgyerekes török családot mégis kiutasítanák az országból, csak mert nem nyereséges a vállalkozásuk? Popsiháború - Minél nagyobb, annál jobb! Mindenki a hátsóját fotózza, a celebek egymást próbálják túlszárnyalni. Hová vezet az új divatőrület?

Reflektor 14-12-11


szerző:
2014.12.12. 01:00
Reflektor 14-12-11

Reflektor: Bodrogi Gyula 80 évesen is aktív életet él. Szörényi Levente a fiával együtt lép színpadra.

Bagi Iván új tervet szövöget


szerző:
2013.06.01. 01:00
Bagi Iván új tervet szövöget

A népszerű humorista elhatározta, hogy színésznek áll, és kíváncsi volt, mit szól mindehhez régi jóbarátja, Ernyey Béla.

Sportpályáról a kamera elé

Bud Spencer mellett számos olyan híres színészt találunk, aki sportolóból lett hollywoodi sztár.

Portré 12-04-29


szerző:
2012.04.30. 01:35
Portré 12-04-29

Portré: Pokorni Liát folyamatos önostorozás, örök kérdőjelek jellemzik, de azt mondja, az életben is és a munkában is ezek ösztönzik. Egy igazi kalandor ő, aki gyermekkorában nagyon gyakran költözött szüleivel, később ezt a hagyományt egyedül folytatta albérletből albérletbe.

XXI. század 11-07-26


szerző:
2011.07.27. 00:10
XXI. század 11-07-26

XXI. század: 1956 után Aczél György tudta a dolgát. Azoktól az íróktól, akik börtönben voltak, bűnbánatot követelt, még kiszabadulások előtt. De aztán hagyta élni őket. A Nyugatnak pedig mutogatta a szocializmus eredményeit, lám, nálunk ezt is lehet. A történet arról, hogyan tiltott, tűrt, támogatott a kultúra ura a XXI. században.

Anikó és Némedi Mari egymásra talált!

Úgy tűnik, a ValóVilág4 szereplője elindult a színészi pálya felé.

Fél Kettő 11-06-29


szerző:
2011.06.29. 14:20
Fél Kettő 11-06-29

Fél kettő: Családi örökség - Hogyan neveli gyermekeit a sakkozófenomén Polgár Judit? Hússal vagy anélkül?- Milyen érvek szólnak a vega életmód mellett és melyek ellene? Egy pálya nehézségei- Balázsovits Edit ha újrakezdhetné, nem biztos, hogy a színészetet választaná.

Justin Timberlake abbahagyja a zenélést!

Az amerikai énekes úgy döntött, egyelőre nem foglalkozik zenei pályafutásával, inkább a filmezésre koncentrál.

Megdöbbentő trend hódít a világsztároknál

Egyre többen vonulnak vissza, valaki főállású anya, valaki pedig farmer szeretne lenni.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való