KERESÉS search-close

színésznő

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "színésznő"

40 helyre küldte el az önéletrajzát Fekete Linda

Fekete Linda színésznő, a koronavírus-járvány alatt sem tétlenkedett. 40 helyre küldte be önéletrajzát, végül a csokigyárba se vették fel. A színésznő elbőgte magát, amikor az egyik budapesti szálloda szobalányként alkalmazta. Hogy még milyen nehézségekkel kellett megküzdenie, és miért tanul most fodrásznak? Kiderül a videóból?

Pokorny Lia a főzésben is a fenntarthatóságra és a környezetvédelemre törekszik

Pokorny Liáról tudjuk, hogy csodás színésznő, de talán kevesebben, hogy mennyire elkötelezett a környezettudatosság terén. Lia nem csak a közlekedés vagy a hulladékgyűjtés terén, de a főzés terén is a bolygó védelmét tartja szem előtt.

Závodszky Noémi 51 éves koráig várt arra, hogy anyuka lehessen

Závodszky Noémi a székesfehérvári Vörösmarty Színház alapítása óta társulati tag. 100-nál is több előadásban láthatta a közönség. De tévés produkciókban is megfordult, három éve a Barátok köztben, aztán A mi kis falunkban is feltűnt. Férjével, Kornéllal 7 éve élnek boldog házasságban, de a gyermekáldás eddig elkerülte a párt. Noémi 51 éves koráig várt arra, hogy anyuka lehessen.

Náray Erika Csonka András helyére ugrott be egy készülő darabban

A megismételhetetlen energiabomba, Náray Erika főzött a Reggeliben. A színésznő azt is elárulta, hogy egy különleges beugrásra kérték fel: Csonka András szerepét kellett átvennie a Legénybúcsú című darabban.  

Három premierrel tér vissza Ullmann Mónika

Ullmann Mónika sokoldalúsága kétségtelen: csodálatos édesanya és színésznő. Ráadásul sokan nem is tudják róla, hogy milyen ügyes ezermester. A színésznőt az SZFE körüli intézkedésekről is kérdeztük!

Saját kislánya is érintett, ezért szívügyének érzi Balla Eszter, hogy segítsen

Balla Eszter egy olyan alapítvány gyűjtésében segédkezik, ami értelmileg akadályozott és megváltozott munkaképességű felnőtteknek segít munkahelyet találni. Eszter személyesen is érintett a témában, hiszen kislánya Down-szindrómával született.

Csehországban és Szlovákiában is igazi szexszimbólumnak számít a Hab főszereplője

Az év legédesebb vígjátékának a főszerepét Kerekes Vica játsza, aki csak úgy mentheti meg imádott cukrászdáját a csőd szélétől, hogy a többmilliós vállalkozási támogatásért egy gyereket és egy férjet kell felmutatnia, itt kezdődnek a vígjáték bonyodalmai. Na de ki ez az angyali mosolyú színésznő, aki öt nyelven beszél és igazi szexszimbólumnak számít?

Fókusz Anno: Ilyen volt kiskorában Lékai-Kiss Ramóna

Óvodai farsangi buli, zongora vizsga és az első lovaglás. Eddig sosem látott felvételek, Lékai-Kiss Ramóna Veszprémben töltött éveiből. Ellátogattunk a büszke szülőkhöz is, de előtte elvittük Ramit oda, ahol már réges-régen nem járt. Első utunk ugyanis az egykori általános iskolájához vezetett.

Harmincadik születésnapját ünnepli Jennifer Lawrence

Még csak a 30. születésnapját ünnepeli Jennifer Lawrence és elképesztő, mennyi minden fért bele már eddig is a pályafutásába. Tény, hogy korán kezdte az ipart. Két éve azonban alkotói pihenőt tart, és a tervek szerint jövőre tér vissza filmjeivel a moziba. Nincs kétségünk: a következő évtizedben is sokat hallunk majd róla.

Halle Berry csodás bikinis alakot villantott

Halle Berry csodás bikinis alakot villantott. A mindig sportos és csinos színésznő 54 éves korára sem hazudtolja meg magát. Rengeteget edz, bár azt vallja nem szabad egyfolytában a célok elérésén gondolkodni. Élvezni kell az életet, ő is ezt teszi, néha csak elmegy görkorizni egyet, de nem hajtja túl magát.

Magyarországra érkezett Gábor Zsazsa özvegye, hogy előkészítse az egykori hollywoodi szupersztár temetését

Magyarországra érkezett Gábor Zsazsa özvegye. Frédéric von Anhalt herceg azért jött Budapestre, hogy előkészítse felesége, az egykori hollywoodi szupersztár temetését. Gábor Zsazsa 1917-ben született Budapesten, és a II. világháború elején költözött az Egyesült Államokba, ahol néhány év alatt igazi sztár lett. Kilencszer házasodott, utolsó férje volt Frédéric von Anhalt. A színésznő 99 éves korában halt meg 2016-ban. Holttestét elhamvasztották. Utolsó kívánsága az volt, hogy itthon helyezzék végső nyugalomra.

Forgatáson lepték meg a szülinapos Liptai Claudiát

Forgatás közben lepték meg Liptai Claudiát, még a férje is beosont A Tanár című sorozat helyszínére, hogy felköszöntse. A népszerű színésznő műsorvezető és családja szinte egyszerre ünnepli a születésnapját. Megmutatjuk mit kapott a lányától és milyen azt is, milyen vallomással készült.

Megtalálták az eltűnt színésznő holttestét

Megtalálták a Glee - Sztárok leszünk! című sorozat egyik főszereplőjének, Naya Rivera-nak a holttestét abban a dél-kaliforniai tóban, ahová még négyéves kisfiával ment úszni, miután egy csónakot béreltek öt nappal ezelőtt.

57 éves korában elhunyt Kelly Preston

John Travolta családjának szokása volt minden ünnepen beköszönni. A legutóbbi Apák napján Kelly Preston, Travolta felesége is kitett egy képet családjáról, az utolsót. A színésznő halálhírét hétfőn férje, John Travolta egy szomorú bejegyzésben közölte a közösségi oldalán.

Még mindig keresik az eltűnt színésznőt

Csónakokkal és búvárokkal még mindig keresik a Glee-Sztárok leszünk! című sorozat egyik színésznőjét a dél-kaliforniai Peru-tóban. A 33 éves Naya Rivera négyéves kisfiával együtt bérelt ki egy csónakot még múlt csütörtökön, erről még a térfigyelő kamera felvételeit is nyilvánosságra hozták.

Meghalt Kelly Preston


szerző:
2020.07.13. 18:45
Meghalt Kelly Preston

57 éves korában meghalt Kelly Preston színésznő. John Travolta felesége már két éve mellrákkal küzdött, ám betegségét titokban tartották. Halálát férje jelentette be. Kelly Preston több nagysikerű hollywoodi produkcióban szerepelt, például Arnold Schwarzenegger és Danny de Vito oldalán az Ikrekben, Tom Cruise mellett a Jerry Maguire-ben, de sok filmben játszott férjével is.

Jennifer Aniston elárverezi meztelen fotóját

Jennifer Aniston az a híresség, akin mintha nem fogna az idő múlása. Tökéletes formáját mégsem mutogatja csak úgy sem a közösségi felületeken, sem a médiában. Az Instagramra néhány hónappal ezelőtt regisztrált, a rajongók pedig olyan sebességgel követték be a színésznőt, hogy le is fagyott a rendszer.

78 éves lett Béres Ilona, Kossuth- és Jászai Mari-díjas színésznő

Béres Ilona Kossuth- és Jászai Mari-díjas színésznő csütörtökön ünnepelte a 78. születésnapját. A Nemzet Művésze díjjal is kitüntetett érdemes és kiváló művész, a Halhatatlanok társulatának örökös tagja 4 éves volt, amikor már látták rajta, hogy tehetséges.

Exkluzív: Koós Réka karaktere gátlástalanul átgázol mindenkin

A színésznő céltudatos és kemény tanárnőt alakít a Barátok köztben.

Top 9 - 2010 októberében láthatták először a nézők a Barátok köztben

2010 októberében láthattak először a nézők a sorozatban. Az akkor még 16 éves tinilány eleinte zabolátlan stílusával és göndör fürtjeivel hívta fel magára a figyelmet. Egy igazi példakép, aki nem a tökéletesnek tűnő vattacukor életével gyűjt követőket a közösségi oldalakon. Sokszor mutatja meg a filter nélküli valóságot, ezzel vissza rángatva a földre azokat az édesanyákat, akik számára elérhetetlen a legtöbb instamami által mutatott luxus élet.

Top 10 - A színésznő, aki a folyamatosság elvében hisz

Legyen szó fehérneműről vagy bikiniről, Görgényi Fruzsina testén még nagyítóval is nehéz lenne fogást találni. A színésznő a folyamatosság elvében hisz: állandóan odafigyel a táplálkozására és a mozgásra. Ezért aztán mindig bombaformában van.

Gallusz Nikolett otthonára cserélte a színpadot

Gallusz Nikolett az otthonára cserélte a Madách Színház színpadát és zenekari fellépéseit a Club54-el. Persze nem önszántából: a koronavírus miatt döntött úgy, hogy szigorú önkéntes karanténba vonul.

GALLUSZ NIKOLETT: Az Álarcos énekes alatt tanult dalokat szép lassan benyusszantom a Club54 repertoárjába

Színész- és énekesnőként az elsők között veszítette el éppen aktuális munkáit, így már hetek óta gyakorlatilag nem volt semmilyen fellépése. De Gallusz Nikolett ezt a helyzetet is igyekszik pozitívan felfogni, és hasznosan eltölteni ezt az otthoni időszakot.

Kardos Kíra: ˝Ami nagyon fontos, beszélgessetek - figyeljünk egymásra!˝

Kardos Kíra, a Bátrak földje szereplője is csatlakozott az RTL Magyarország kampányához, melynek keretében azok előtt tisztelgünk, akik azon dolgoznak, hogy ne álljon le az élet.

Ezúton is köszönjük odaadásukat! 

#együttsikerül #maradjotthon #rtlmagyarország
 

Michl Juli: ˝Olyan dolgokat csinálok, amikre egyébként a hétköznapokban nem lenne időm˝

Michl Juli, az Oltári csajok, A Tanár és az Apatigris szereplője is csatlakozott az RTL Magyarország kampányához, melynek keretében azok előtt tisztelgünk, akik azon dolgoznak, hogy ne álljon le az élet.

Ezúton is köszönjük odaadásukat! 

#együttsikerül #maradjotthon #rtlmagyarország
 

Így élte meg Anna a bécsi kalandját

Szász Juli mesélt karakterének bécsi útjáról, és arról, Anna hogyan élte meg Gréti tánti és Hilda társaságát.

Az Emmy-díj elnyerése után fenekestül felfordult Gera Marina élete

Gera Marina alighanem a jelenleg legérdekesebb magyar színésznő, élete az amerikai Emmy-díj elnyerése után fenekestül felfordult. Azt meséli hazaérve azon se lepődött meg, hogy az újságírók hirtelen fel sem ismerték. Végigkísértük egy napját, hogy közelebb kerüljünk ahhoz, az eleinte még megszeppent kelet-európai fiatal színésznőhöz, aki már most felnőtt Hollywoodhoz.
A színésznővel készült interjúból ide kattintva láthatsz még több részletet.

Sophie Turner babát vár!


szerző:
2020.02.13. 19:30
Sophie Turner babát vár!

A Trónok harcából ismert színésznő és énekes férje, Joe Jonas, első gyermeküket várják. A hírt azért tudták eddig titokban tartani, mert Sophie teljesen lecserélte a gardróbját olyan darabokra, amikben egyáltalán nem látszik a pocakja.

Ladinek Judit táncosnőből vált színésznővé

30 éve tagja a Madách színház társulatának. Már gyerekkorában tudta, hogy a tánc az élete része lesz. A főiskola után már színésznőként lépett színpadra. A dívák oszlopos tagja Détár Enikő és Fésűs Nelly mellett. Rengeteg előadással a háta mögött most újra a Mamma Mia musicalben alakítja estéről estére Tanya-t, a 3 férjen túl lévő, kacér barátnőt, de a Bepasiztunk című előadásban is láthatjuk. Ladinek Judit őszintén beszél a szakma nehézségeiről Barabás Évivel vasárnap este a Portréban.

A Portré karácsonyi adásában Gera Marina

Gera Marina Szász Attila Örök tél című filmjében nyújtott alakításáért kapta meg a televíziós Oscar-díjat. Elmeséli legnagyobb élményeit a film forgatásától egészen az Emmy-díjig. Mit jelent számára ez az elismerés, mi történt vele azóta és mire számít a jövő évben. Gera Marina vasárnap este a Portréban.

Papadimitriu Athina izgalmas karaktert játszik a Nofilterben!

Az RTL Most+ vadonatúj sorozatában nemcsak a közimert színésznő tűnik fel, hanem több meglepetésre is számíthatnak a nézők.

Előzetes: Papadimitriu Athina is feltűnik a Nofilter következő részében!

A sorozat következő epizódjában nemcsak a közismer színésznő tűnik fel, hanem Kocsis Pál is.

Kiss Ramóna a Drága örökösök harmadik évadában!

Pénteken befejeződik az RTL Klub népszerű sorozatának 2. évada, ám ezzel még nem ér véget a Szappanos család története. Mutatjuk!

Vigyázat! Felkavaró és durva jelenetre számíthatnak a sorozat nézői!

Harmath Szonjának egy olyan helyzettel kell szembenéznie, ami minden nő rémálma…

A Drága örökösök sztárja szexi fehérneműben mutatta meg csodás alakját!

Annyira dögös volt a színésznő, hogy Dani, a sorozatbeli exe sem tudta levenni róla a szemét...

A legújabb részt ITT tudod visszanézni!

Pokorny Lia a Tisza-tó szerelmese

A színésznő Tisza-tó rajongása a lehető legkalandosabb formában kelt életre, amikor szinte eggyé vált a természettel abban a pár napban, amíg a gyönyörű magyar tájegységen pihenhetett. Bár a Jófiúk forgatása miatt túl sok ideje erre nem volt, de ezt a rövidke időt is a számára legtökéletesebb helyen tölthette.

Megtalált boldogság: Claudia a munkában és a magánéletben is újratervezett

Liptai Claudia ritkán beszél a magánéletéről, de a Fókusszal most kivételt tett és a rá jellemző kendőzetlen őszinteséggel beszélt: a szeretet iránti kifogyhatatlan vágyáról, férfiakról, vonzásokról és taszításokról. Mi pedig ismert férfiakkal próbáltuk megfejteni a titkát.  

Tompos Kátya sem zene, sem színpad nélkül nem tudná elképzelni az életét

18 éves korában felvették a Színművészeti Egyetemre, ahol egy teljesen új helyzetben, egy új környezetben kellett megbirkóznia a saját démonaival. A zenés színház az élete, sem zene, sem színpad nélkül nem tudná elképzelni azt. Tompos Kátya, akinek  az orosz az anyanyelve, és a magyar az apanyelve, a Madách Színház legújabb musicaljében a Once-ban kapott főszerepet.

Így lett Novák Heni magyar színésznőből ingatlanos Los Angeles-ben!

Egy ország ismerte és szerette, jól menő munkája volt, ahol megbecsülték, Novák Heni mégis úgy érezte, hogy váltani szeretne, ezért kiköltözött Los Angeles-be.

Soványsága miatt zaklatják Mihályi Rékát!

A tomboló nyárban lekerülnek a testet jótékonyan takaró ruhadarabok, ám nem mindenkinek a plusz kilók okoznak gondot. Az is problémát jelenthet, ha túl karcsú valaki. Így van ezzel Mihályi Réka énekesnő, színésznő is, akit vékony alakja miatt kezdtek ki.

Gubás Gabi megtalálta a tökéletes élet titkát!

A mindig csinos, fiatalos színésznő évekig játszotta Zsófit a Válótársakban. Most pedig Sziszi bőrébe bújhat. A Gödöllői Királyi Kastély színháztermében. Véleménye szerint az örök fiatalság titka, hogy egyszerűen legyünk boldogok.

Gubás Gabi hosszabban is mesélt a Fókusznak családjáról és boldogsága titkáról, amit megnézhetnek ITT.

Eladó Meghan Markle Los Angeles-i otthona

Eladó Sussex hercegnéjének korábbi, Los Angeles-i otthona. Meghan Markle már színésznőként is mesés körülmények között élt, fényűző lakásába pedig most bárki beköltözhet - akinek van rá átszámítva 545 millió forintja.

GUBÁS GABI: Amíg nem tudjuk megfogalmazni, hogy mire van szükségünk, hiába keresünk

A mindig csinos, fiatalos színésznő szerint az örök fiatalság titka, hogy egyszerűen legyünk boldogok. Ezt pedig úgy érhetjük el, ha megtaláljuk a megfelelő társat az életben.

Anne Hathaway a babavárás nehézségeiről

Anne Hathaway néhány nappal ezelőtt osztotta meg a nagyvilággal, hogy férjével második gyereküket várják. A 36 éves Oscar díjas színésznő egy interjúban mesélt arról, hogy egyáltalán nem volt egyszerű számára ez az időszak.

Liptai Claudia színésznőként tér vissza A Tanár harmadik évadában!

18 év után Claudia visszatér: a nagysikerű A Tanár című sorozat folytatásában láthatják majd újra a nézők az RTL Klub-on, a véletlen pedig úgy hozta, hogy épp a születésnapján látogatott el először a forgatásra.  

LIPTAI CLAUDIA: Egész életemben azt csináltam, amit szerettem volna

Liptai Claudia műsorvezetői karrierje 2001 májusában az RTL Klub-on kezdődött a Találkozások című sztármagazinnal. A 3 éve cukrászként is végzett színész műsorvezető az elmúlt években egyre több időt töltött a fagylaltpultban, most azonban 18 év után újra látható lesz az RTL Klubon A Tanár című sorozatban!

A Barátok közt színésznője szembenézett a legnagyobb félelmével!

Nagy Alexandra a Szenzációs Négyes műsorában már bebizonyította, hogy a félelmeit legyőzve is képes a magasba légtáncolni – a hétvégén pedig a Magyar Nemzeti Cirkuszban teltház előtt debütált.

Bikiniben pózoltak a Barátok közt szexi színésznői!

A sorozat színésznőivel, Görgényi Fruzsinával, Bátyai Évával és Kardos Eszterrel minden hétköznap este találkozhatunk, de így még biztosan nem láttad őket. Mutatjuk!

Új oldaláról ismerhetjük meg a Barátok közt színésznőjét!

Mérai Kata az RTL Klub Reggelijében vallott a legújabb szenvedélyéről.

Egy újabb szereplő távozik a Barátok köztből!

Az RTL Klub Reggeli műsorában mesélt arról Mezei Léda Réka, hogy miért hagyta ott több mint három év után a legendás sorozatot.

SZALAI KRISZTA: 11 millió forintot gyűjtött a 9 gyermekes asszonynak

Szalai Krisztát megrendítette a 9 gyermekes, kilakoltatás előtt álló asszony története. A színésznő  korábban gyűjtött már lélegeztetetőgépre is, majd pár napig az utcára is kiköltözött - csak hogy felhívja a figyelmet a hajléktalanok helyzetére. Most pedig a zsámboki család érdekében kezdett gyűjtést. Egy nappal később már kétmilliónál tartottak az adományok. A teLjes riportot megnézheti: ITT.

KÜZDŐSPORT OKTATÁS: Udvaros Dorottya módra

A Kossuth-díjas színésznőtől egyáltalán nem idegenek a küzdősportok, ezért Kati néniként is könnyedén helyt állt önvédelmi oktatóként. Erről és diákkori falusi élményeiről is mesélt stábunknak.

Te kitalálod, hány éves lett a Barátok közt színésznője!

Varga Iza a közösségi oldalára posztolta ki, hogy hányadik születésnapját is ünnepli.

ALVILÁG: Új kihívás elé állították Balsai Mónit

Balsai Mónit új kihívás elé állították az Alvilág forgatásán! Már eddig is sok próbatételen van túl: hosszan úszott és futott, hajót és teherautókat is vezetett. Most a jégpályán kellett teljesítenie.

 

Kilátástalannak érezték helyzetüket, Dublinba menekültek

Péter és Veronika Abu Dhabiban kezd új életet, hogyan tudnak beilleszkedni? | Dalmáék azt mondják, a kilátástalanság elől mentek Dublinba, megtalálták a számításaikat? | Hogyan lett a sorozatszínésznő Heniből menő ingatlanos Los Angelesben?

Top 9 - 5 százalék esélye volt, Fésűs Nelly mégis természetes úton esett teherbe

Listánk 9. helyezettje 31 évesen szülte meg első gyermekét, Csengét, és 42 éves volt, amikor második lányának életet adott. Fésűs Nelly teljesen véletlenül esett teherbe, párjával egyáltalán nem készültek gyermekáldásra. A színésznő az életkorából adódó hátrányokat egyáltalán nem érzi, nem félt az egészségügyi kockázatoktól, sőt jóval nyugodtabbnak tartja magát, mint első gyermeke születésekor.

Top 4 - Liptai Claudia, aki sohasem titkolta el, hogy 40 felett nem könnyű újra formába lendülni

Az ország egyik legismertebb és legnépszerűbb nője, aki évek óta a képernyőn van, és a legtöbben már csak a keresztnevéről ismernek. „Claudiára” mindenki figyel, a magánéletéről mindenki tudni akar. Első gyermekét, Pankát 33 évesen szülte, 2016-ban pedig a fiát. Ekkor már 43 éves volt – ez nyilvánvalóan számára sem volt egyszerű dolog. Claudia sosem volt az a nádszál karcsú alkat, mégis kétségtelenül szexszimbólumnak számít. A terhesség előtti forma visszanyerése is nehezebb 40 felett, a kis Marci születése után neki sem volt könnyű dolga.

Top 10 - Szinetár Dórát sokan támadták, mert egyszer

Szinetár Dóra 19 éves volt, amikor életet adott első fiának, Marcinak. 11 évvel később már egy következő édesapától megszületett a lánya, Zorka. A legkisebb fia, Benjámin pedig másfél éves, közte és nagyfia között 21 év a korkülönbség. Dóri elmúlt már 40, mikor harmadik gyermeke megszületett. A színésznő sok támadást kapott. Hol azért, mert túl korán szült, most meg azért, mert túl későn.

Orbán Viktor személyesen vitte el Törőcsik Marinak a Kossuth Nagydíjat

A miniszterelnök személyesen vitte el Törőcsik Marinak a Kossuth Nagydíjat a színésznő velemi otthonába. A díjjal több évtizedes munkáját ismerték el, de betegsége miatt a nemzeti ünnepen nem tudta átvenni. 

Ismerd meg jobban a Barátok közt maffiózóját!

Takács Katalin a Reggeliben mesélt a sorozatbeli karakteréről, a forgatáson szerzett tapasztalatairól és a magánéletéről is.

 

Trokán Nóra a kamera mögött is megállja a helyét?

A Tanár gyönyörű színésznője a Fókusz stábjának elárulta, hogy a színészet mellett mi a szenvedélye...

Trokán Nóra a kamera mögött is otthon érzi magát!

Trokán Nóra soha nem unatkozik, mindig úton van. A Tanár csinos színésznője hol lovon, hol a kosárpályán kapcsolódik ki, aztán sokat van a kamera előtt is, de az egyik legnagyobb szenvedélyét a kamera mögött találta meg!

TROKÁN NÓRA: „Határozottan jobban szeretek a kamera mögött állni!”

A Tanárban Kovács Lillát alakító Trokán Nóráról kevesen tudják, hogy már a gimnáziumban is szeretett fényképeket készíteni, ám komolyabban 10 éve foglalkozik fotózással. Időközben azt is kitalálta, hogyan ötvözze két legnagyobb szenvedélyét, gyakran színész kollégáit kapja lencsevégre. Legutóbb Pokorny Lia érkezett hozzá.

Selma Blair komoly betegségben szenved

A Doktor Szöszi, az Édes kis semmiség és a Pokolfajzat filmekben főszerepet játszó Selma Blairnek komoly betegsége van. Tavaly ősszel robbant a hír, miszerint a színésznő sclerosis multiplexben szenved.

 

Ábrahám Edit egy teljesen új szerepben tündököl!

A Barátok közt Berényi Claudiája élete egyik legfontosabb szerepére készülődik...

Ezt biztos nem tudtad A mi kis falunk színésznőjéről!

Ripli Zsuzsi a Fókusz stábjának árult el egy olyan titkot, amit csak kevesen tudnak róla.

Nézd meg, milyen tündéri kislány volt a Barátok közt színésznője!

Te felismered Varga Izabellát ezen a fotón? Mutatjuk!

Gyebnár Csekka: „Nem leukémiáról van szó”

A Barátok közt színésznője őszintén mesélt az elmúlt két év nehézségeiről, fájdalmairól, és arról, mi is történt a párjával.

Gyebnár Csekka és férje életük egyik legnehezebb szakaszáról meséltek

Két évvel ezelőtt Csekka és férje félelmetes hírt kaptak az orvosuktól: a színésznő szerelménél leukémia gyanút állapítottak meg.

Nyári Dia komoly döntés előtt áll

A Barátok közt színésznője az RTL Klub Reggeli műsorában mesélt arról, hogy kutyája eddig nagyon jól fogadta a kis Zétény érkezését, de most valami nagyon megváltozott...

A Barátok közt színésznőjének valóra vált az álma!

Görgényi Fruzsina egyszerűen nem tudta abbahagyni a sírást, amikor kiderült, milyen ajándékot kapott karácsonyra párjától, Vastag Csabától...

Törőcsik Mari: „Ne rólam szóljon, ez a lényeg!”

Még élek! Ezt mondta az RTL híradónak Törőcsik Mari, aki azt reméli, félreértés, hogy a kormány még az életében szeretne emlékházat elnevezni róla. A Magyar Közlönyben jelent meg, hogy állami tulajdonba veszik, és Törőcsik Mari házzá alakítják azt az épületet, amelyben a színésznő felnőtt a Heves megyei Pélyen. Törőcsik Mari abban bízik, hogy a felújítás után egy modern kulturális faluház lesz nagyapja mozijából.

Elképesztő fátyolmonstrumban esküdött Priyanka Chopra

22 méter hosszú fátylat húzott maga után a színésznő, miközben bevonult esküvői szertartására. A színésznő Nick Jonassal mondta ki hétvégén a boldogító igent. Ahhoz, hogy egy képre ráférjen az ara mennyasszonyi ruhája, amelyet 5 férfi segített vinni neki, egy drónt kellett fogadniuk.

Sofia Vergara égig érő karácsonyfája!

Az Egyesült Államokban gyakran már december elején felállítják a karácsonyfát, hogy egész hónapban éke lehessen az otthonoknak. Sofia Vergara nem aprózta el méretet, a plafonig érő fenyőjét tetőtől-talpig feldíszítette, szinte az egész nappali fényárban úszik.

GALAMBOS ERZSI: „Azt kell mondanom, és büszkén, hogy nekem minden sikerült”

Galambos Erzsi ma is két darabban játszik, az egyikre, a Mici néni két életére minden hónapban rekordidő alatt fogynak el a jegyek. A színésznő pont ma 87 éves, korát sosem titkolta. Azt mondja, őt konzerválja a nézők szűnni nem akaró szeretete.

Ember Márk Michl Juli segítségére sietett!

A fiatal színészek között szoros barátság alakult ki az Oltári csajok forgatásra óta, aminek itt az újabb bizonyítéka.

Menne, de nem hívják: Esztergályos Cili csalódott

Esztergályos Cecília csalódott amiatt, hogy mostanában nem hívják nagyjátékfilmekbe szerepelni, de nem adta fel a reményt. Az utóbbi években egyre sikeresebb magyar filmgyártás sok színésznek lehetőséget ad, de Esztergályost továbbra is csak színházban és tévéfilmekben látni.

Ilyen egy hercegi lánykérés!

Egy évvel ezelőtt hivatalosan is bejelentették, hogy Harry herceg eljegyezte amerikai kedvesét a harminchat éves színésznőt, Meghan Markle-t. Harry saját tervezésű gyűrűt adott menyasszonyának, amelyből a gyémánt még Diana hercegnőé volt.

Nyári Dia: „Ez a kis pasas rendesen elcsavarta a fejem!”

Hogy mit is jelent édesanyának lenni, arról a Barátok közt gyönyörű színésznője megható és csodálatos gondolatokat osztott meg közösségi oldalán.

Te elhiszed, hogy ennyi idős lett a Barátok közt színésznője?

A Reggeli műsorvezetői kitörő örömmel köszöntötték fel Nagy Alexandrát, aki pontosan ma ünnepli a nagyon boldog születésnapját.

Ilyen egy reggeli ébresztő Peller Annáéknál!

Te is meg fogsz hatódni azon a képen, amit a gyönyörű színésznő osztott meg egy hajnali ébresztőről a közösségi oldalán.

Ez volt Varga Izabella legemlékezetesebb Barátok közt jelenete!

A híres sorozat a héten ünnepli 20. születésnapját, és ez alkalomból a Reggeli stúdióját elözönlötték a Mátyás király tér lakói.

Ónodi Adél, transznemű színésznő

Ónodi Adéllal 22 éves, transznemű színésznővel forgatott a Fókusz stábja, aki olyan utat járt már végig, ami sokkal több, mint egy újrakezdés. Göndör László rendezővel közösen most egy monodrámát készítenek Adél életéről, úgy hogy a valóságtól elemelt síkon egy mese formájában mutatják be a történetét. A színésznő pedig maga Adél.

Egyszerre több pasival kavar Scarlett Johansson?

Egy évvel ezelőtt, amikor kiderült, hogy Scarlett és férje szakítottak, több férfival is hírbe hozták a színésznőt. Állítólag azért nem volt ott az Emmy-díjátadón új, ügyvéd kedvesével, mert épp színész kollégájával, Chris Evans-el hetyegett egy szállodában.

Nagy Alexandra védőháló nélkül légtornázott A generációk csatájában?

A színésznő múlt vasárnap lélegzetelállító produkciót nyújtott a Szenzáció Négyes színpadán: a készülésről, és a kulisszatitkokról pedig a Reggeli stúdiójában mesélt.

Eltűnt Kína egyik leghíresebb színésznője

Eltűnt Kína egyik leghíresebb és a világ egyik leggazdagabb színésznője. A több hollywoodi produkcióból is ismert Fan Bingbing június eleje óta nem adott hírt magáról, pedig korábban nagyon gyakran posztolt közösségi oldalain. Meg nem erősített hírek szerint miután elterjedt róla, hogy adót csalt, a kínai hatóságok kényszerítették arra, hogy eltűnjön.

Nyári Dia elárulta, mitől félt legjobban a baba érkezése előtt

A fiatal anyuka nemegyszer írt már arról közösségi oldalán, hogy szülőként milyen boldogságos helyzettel, avagy problémával találkoztak eddig – legutóbb pedig egy újabb családi titkot árult el a színésznő.

A Barátok közt színésznője ezzel a videóval futott be!

Nagy Alexandra élete 2011-ben hatalmas fordulatot vett, amikor besétált az RTL Klub székházába, hogy részt vegyen a sorozat szereplőválogatóján.

Fegyencnek állt a Barátok közt színésznője

Hat évvel ezelőtt mutattuk be, hogy Gyebnár Csekka különleges mozgásformának hódol, méghozzá a fegyencedzésnek. Az erősítő módszernek volt köszönhető, hogy a Barátok közt sztárja újra boldogan hordhatta régi ruháit.

Mérai Kata posztja a te arcodra is mosolyt fog csalni!

A Barátok közt színésznője igen jókedvűen indította a hetet, amit meg is osztott a rajongóival.

Jessica Biel élete egyik legnagyobb eseményére gyúr

A színésznő nagy eseményre készül: elnyerheti élete első Emmy-díját. Eközben természetesen Jessica híres férje is azon van, hogy  minden erejével támogassa gyönyörű feleségét. 

Az Emmy-gálára gyúr Jessica Biel

Jessica Biel egy ideje már nem csak színésznőként keresi kenyerét, hanem producerként is helytáll a szakmában. A legrangosabb televíziós díjátadón minden esetre egyelőre játékáért jelölték díjra: az Emmy-gálán élete első szobrát gyűjtheti be.

Az új magyar mozi a 30-asok párkapcsolati kérdéseit boncolgatja

Az, hogy egy menyasszony megszökik az esküvőjéről, elég szokatlan, a filmvásznon azonban nem ritka. Egy izgalmas helyzet, ahogy azt az Oltári nő vagy a Diploma előtt című filmekben is láthattuk. Tompos Kátya is hasonló szituációban találja magát egy készülő magyar filmben, a Most van mostban, aminek a forgatására mi is bepillanthattunk.

Olivia Newton John harmadjára is szembeszáll a rákkal!

Ismét rákot diagnosztizáltak Olivia Newton John-nál, 30 év alatt ez a harmadik alkalom. A Grease 69 éves sztárja először 1992-ben nézett szembe daganattal, majd 2013-ban, autóbalesete után találtak nála rosszindulatú elváltozást. Most egy tévéinterjúban mesélt arról, hogy ismét fel kell vennie a harcot a kórral.

Hasznos tippek Jennifer Garnertől

Aki azt hitte eddig, hogy a sztárok instagram-fotón csak hamisan csillogó életképeket találhatunk, tévedett, ezt most Jennifer Garner bizonyította be.

Nagyon cuki Eva Longoria kisbabája!

A színésznő több mint két hónapja adott életet kisfiának, akiről igazán megható képeket posztol a sztáranyuka.

Szexuális zaklatással vádolják Gerard Depardieu-t

Nemi erőszakkal és szexuális zaklatással vádolja Gerard Depardieu-t egy fiatal színésznő.

Nyári Dia: „Vállalom, hogy sírtam!”

A gyönyörű színésznő a közösségi oldalán osztotta meg azokat a csodálatos gondolatokat, amelyek rengeteg erőt adhatnak azoknak az édesanyáknak, akik hasonló cipőben járnak, mint Dia.

Te felismered a Szulejmán sorozat sztárját?

Meryem Uzerli igen megdöbbentő változáson ment keresztül. Az okokat pedig maga a színésznő árulta el közösségi oldalán.

Eljegyezték Görgényi Fruzsinát, vagy nem?!

A Barátok közt színésznője a Reggeliben véget vetett a róla szóló pletykáknak, és kiderült az igazság...

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való