KERESÉS search-close

színház

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "színház"

Így tép szét a függőség

Először szerepel önálló esten Szabó Kimmel Tamás. Az Orlai Produkció Széttépve című darabjában zenei aláfestéssel beszél a függőségekről különböző szerepekbe bújva. A rendezővel, Novák Eszterrel hónapokig beszélgettek drogosokkal, az ő történeteikből állt össze a darab.

Vívódó Macbeth a Szkénében

A lélek vívódása jelenik meg William Shakespeare egyik legismertebb tragédiában, a Macbethben. A királygyilkosságról szóló darabot most a budapesti Szkéné Színházban mutatták be különleges feldolgozásban. A színészeknek nemcsak a szövegükkel kellett megbirkózni, hanem a díszletek mozgatását is pontosan meg kellett tanulniuk.

NAGYPÁL GÁBOR: „A hatalom csúcsán magányos lesz az ember!”

Shakespeare egyik legismertebb tragédiája elevenedik meg a Szkénében. A címszerepet Nagypál Gábor alakítja, aki az RTL Klub jövő kedden induló új krimisorozatában, az Alvilágban is szerepel. A színésszel készült bővebb interjút megnézhetik ITT

Megmutatjuk kik és hol képzik a musicalszínész gyerekeket

Amikor bámulatos tehetségű gyerekeket látunk színpadon, akik a maguk természetességében tökéletes alakítást nyújtanak, gyakran azt is elfelejtjük, hogy betanult szöveget, szerepet játszanak. De, hol tanulnak meg így beszélni, zenélni, táncolni? Legutóbb a Rocksuli című nagysikerű musicalben eshetett le az állunk. Most megmutatjuk kik és hol képzik ezeket a srácokat.

Gubás Gabi:

A színésznő jelenleg egy Polcz Alaine életéről szóló monodrámában szerepel, és szerinte a pozitív életszemlélet nagyon fontos, hiszen egy kudarc is lehet lépcsőfok...

Végre valóra vált Görgényi Fruzsina egyik legnagyobb álma!

A Barátok közt színésznője már gőzerővel készül a közelgő jubileumi Story Gálára, ráadásul nemrég egy kulisszajáró vlogot is indított, amelyben a színházi élet titkaiba kalauzolja be a nézőket. Sőt, a Reggeli egyik házigazdájával, Peller Annával is forgatott már!

Nem fogod elhinni, mi volt Józan Laci újévi fogadalma!

Az RTL Klub Reggeli műsorának egyik vendége volt a színész, aki örömmel mesélt arról, hogyan töltötte az ünnepeket, illetve azt is elárulta, mit ígért meg magának 2019-re.

Amazonok: három év múlva

Negyvenes nők a főszereplői a Rózsavölgyi Szalonban futó Amazonok - három év múlva című darabnak. A francia vígjáték első részét valóban három éve mutatták be Budapesten, a nézők most megtudhatják, hogyan alakult azóta az életük közepén járó asszonyok sorsa.

 

A villalakók Betlehemben kalandoztak

Íme a játékosok karácsonyi előadása!

 

Újra bemutatják a Liliomot a Vígszínházban

109 éve a Vígszínházban volt az ősbemutatója, most pedig ismét bemutatják a körúti színházban a Liliomot. Molnár Ferenc drámáján nem sokat változtattak, a rendező, ifjabb Vidnyánszki Attila szerint erre nincs is szükség, hiszen a körhintáslegény és a cselédlány végzetes szerelme egy örökérvényű történet.

„A lélek legszebb éjszakája”  az Örkény Színházban

Egy álmatlanságban szenvedő, közel-keleti haditudósító életét vitték színpadra az Örkény Színházban A lélek legszebb éjszakája című előadásban. A főszerepet Nagy Zsolt játssza. A darab Jászberényi Sándor haditudósító-újságíró novelláskötete alapján készült. Különlegessége, hogy az újságíró Közel-Keleten készített fotóival, videóival egészítették ki az előadást.

Álomutazó – újra itt a giga-show!

Gyerekek tízezrei élhetik át újra azt a - szó szerint mesés – giga-show-t, amiben a legnagyobb magyar sztárok varázsolnak egy olyan különleges világot a színpadra, amit még a felnőttek is tátott szájjal bámulnak.

Először mutat be kortárs magyar sci-fit a Vígszínház!

A házi színpadon egy űrhajó fedélzetét építették fel, ebben játszódik a galaxis számkivetetteiről szóló darab. A Kozmikus Magányt a Vígszínház egyike színésze, Király Dániel rendezi.

Metálzene az ókori Rómában

Metálzene az ókori Rómában. Sajátos formában vitte színpadra Shakespeare egyik korai tragédiáját, a Titus Andronicus-t Pálfi György Szombathelyen. A filmrendező – például a Taxidermia alkotója – először rendez a Weöres Sándor Színházban. A pénteki bemutató előtt csak az RTL Híradó stábja forgathatott a darab főpróbáján.

Gergely Robi:

Gondoltátok volna, hogy az énekes és Malek Andi mennyire jó barátok? Talán anno több is volt közöttük...?

Görgényi Fruzsi nem akármilyen vlogot indít!

Görgényi Fruzsi, a Barátok közt gyönyörű színésznője úgy döntött, vlogolásba kezd - igen ám, de annak csak úgy van értelme, ha szól is valamiről. Fruzsi remek témát talált!

Borbély Alexandra sikerről és karrierről

Ha a siker a téma, akkor elkerülhetetlen egy színésznő története - Borbély Alexandra volt a vendégünk, aki a közönség előtt éli a pályáját és sikert sikerre halmoz!

Földes Eszter kisfiáról mesélt!


szerző:
2018.11.27. 08:31
Földes Eszter kisfiáról mesélt!

Az első gyermeke érkezése utáni hónapokat sok édesanya majdhogynem teljes káoszban, kialvatlanságban és sokszor kétségbeesésben tölti, Földes Eszternek nincs ideje ezen gondolkodni. Színházban játszik és filmet is forgat anyukaként - a részletekről ő mesél nekünk!

Gubás Gabi szülési fázisban van!

Gubás Gabi napja reggeltől estig be van táblázva munkával, szabadidejében pedig anyuka és feleség. Most nem csak terveiről, hanem vételen energiáinak forrásáról is kérdeztük!

Esztergályos Cecília: „Járatlan utat jártért el ne hagyj!”

Esztergályos Cecíliával örök optimizmusáról, életéről, karrierjéről, és a sikerről, sikerességről is beszélgettünk!

Az anyaságról őszintén


szerző:
2018.11.23. 09:22
Az anyaságról őszintén

Az Anyád kínja egy szórakoztató színdarab nőkről, akik kellő humorral és öniróniával mesélnek a csodálatos anyaság kevésbé varázslatos élményeiről. Haumann Petra és Kisfalvi Krisztina beavatták a nézőket az előadás kulisszatitkaiba is. 

 

Veszélyben a színházak, a nézőktől várnak segítséget

Sok színházban már a 2019-es program is veszélyben van a kulturális TAO - támogatások megszűntetése miatt - erről beszélt Sermer Ádám, a Liberális párt ügyvivője a budapesti Átrium színház előtt délelőtt.

 

Évi 5 milliárdról idénre, majdnem hatvan milliárd forintra hízott az előadóművészeti TAO. Ez az a közpénz, amit egy cég a saját társasági adójából nem az államnak, hanem mondjuk egy színháznak adhatott. Eddig. Jövőre ennek vége, mert brutális visszaélésekre adott lehetőséget ez a támogatási forma, és a kormány ezt most megunta. A színházak viszont bevételeik 20%-át veszítik el így egyik napról a másikra, és azt sem tudják, mi jön ezután.

SZÍNPADON: Az Egy különleges nap című film

A legendás olasz film, az Egy különleges nap színpadi változatát szombattól játsszák a fővárosi Hatszín Teátrumban. A fasiszta Olaszországban játszódó történet, ami egy családanya és egy magányos férfi rendkívüli találkozásáról szól, először látható hazai színpadon. A legendás Sophia Lorent Dobó Kata alakítja.

10 nappal azután, hogy előadásáról a mentő vitte kórházba megszólal Kálloy Molnár Péter

Kálloy Molnár Péter a színpadon lett rosszul, de a felvonás végéig tartotta magát. Erős szorítást érzett a mellkasában, akár infarktusa is lehetett volna. A színész őszintén mesélt a Fókusz kamerájának a történtekről, akinek azt is át kell gondolnia, hogyan tud változtatni az életmódján és tempóján.

Visszatér a színpadra Kulka János!

A két és fél éve agyvérzésen átesett színész a Trafó színházban lép fel január végén, egy független társulat darabjában. A Móricz-regényéből készült színdarabból egyelőre két előadást hirdettek meg, a jegyek mindkettőre azonnal elfogytak.

Kórházban a Beugró alaptagja!


szerző:
2018.10.31. 13:00
Kórházban a Beugró alaptagja!

A színész előadás közben lett rosszul.

Több millió nézőt vitt be a mozikba - A színházcsináló Várkonyi Zoltán

Jókai Mór regényeiből rendezett filmeket, több millió nézőt vitt be a mozikba. A Vígszínház is mindig tele volt, a közönséget szolgálta. Egy kommunista, aki polgári színházat csinált és romantikus regényekből készített filmeket, Várkonyi Zoltán a XXI. században.

Anger Zsolt egy új magyar horrorfilmben fog szerepelni!

Színház, film, televízió, konyha - bármiről is legyen szó, Anger Zsolt megoldja. Nemsokára pedig egy új magyar horrofilmben is láthatjuk majd!

Így hozható közelebb a színház a gyerekekhez!

Előd Álmos nem akármilyen darabokban szerepel, melyek közelebb hozzák a gyerekeket a színházhoz - a részletekről a 30 éve szinkronizáló művész mesélt!

Utoljára ment a Portugál

20 év után utoljára játszották a Portugált a Katona József Színházban csütörtök este. A vígjáték a teátrum történetének legtöbbet játszott előadása. A szereplők közül többen a premiertől kezdve játszottak benne: meghatottan temették a darabot, amelyet mindig teltházzal, pontosan 423-szor adtak elő először a Kamrában, majd 2003-tól pedig a Katonában. Több mint 150 ezren látták 1998 óta.

Húsz év után búcsúzott a Katona színpadától a Portugál

Húsz év után utoljára állították színpadra a Portugált a Katona József Színházban csütörtök este. A vígjáték a teátrum történetének leghosszabb ideig műsoron lévő előadása volt. A szereplők közül többen a premiertől kezdve játszottak benne, így meghatottan temették a mindig teltházas darabot.

20 ÉV UTÁN: utoljára játszották a Portugált a Katona József Színházban

Húsz év után utoljára játszották a Portugált a Katona József Színházban csütörtök este. A vígjáték a teátrum történetének legtöbbet játszott előadása. A szereplők közül többen a premiertől kezdve játszottak benne. Meghatottan temették a darabot, amelyet mindig teltházzal, pontosan 423-szor adtak elő először a Kamrában, majd 2003-tól pedig a Katonában.

A rendező régi vágya teljesül

Színházi ritkaságot mutat be péntek este a Pesti Színház. Bulgakov, Bíborsziget című művét Hegedűs D. Géza rendezi, akinek régi vágya volt színre vinni ezt a kevéssé ismert művet. Szerinte azért is aktuális ez a történet, mert a kreativitásról szól, az alkotók kétségbeesett, szenvedélyes küzdelméről, hogy a színház tovább élhessen. 

Kiss Rami a színházban is kismama lesz

A Nicsak, ki beszél?! című darab kifejezetten hasznos lehet az elkövetkezendő hónapokra nézve a várandós színésznőnek.

Lengyel Tamás a stand-up comedy-ben is kipróbálja magát?

A mi kis falunk színésze még most, év végén sem pihen. Éppen filmet forgat, színházban próbál, sőt még a stand-up comedy műfajában is kipróbálja magát, ráadásul saját magát parodizálva. Kíváncsi vagy, hol és miben találkozhatsz még vele idén?

Dübörög a Rocksuli a Portréban is!

Borbély Ricsi musicalekben is megmutathatta tehetségét, az első komolyabb áttörést, mégis az X-Faktor hozta meg neki. Nagyon sokat tanult belőle, leginkább önmagáról, és mentora, Alföldi Róbert, a tehetségkutató után is egyengette az útját. Zenekara pedig a Richie and the Mops, egyre több fellépéssel büszkélkedhet. Ricsi még azt is elárulja a vasárnapi Portréban, hogy ki az a világlátott kiscsaj, aki Ricsi élete részévé vált, aki miatt még a bulikat is kihagyta, s aki nélkül aludni sem az igazi! Tartsanak velünk!

Színdarab a túszdrámáról

A 2004-es beszláni túszdráma egy óráját idézi fel két huszonéves színész a budapesti Jurányi házban. 334 túsz halt meg akkor, köztük 186 gyerek. Most iskolások elevenítik fel az eseményeket egy volt tornateremben - a nézők közvetlen közelről figyelhetik az előadást.

Földes Eszter és Lovasi András közös projektbe vágtak

A színésznő nyár óta már édesanya is, azonban a babázás mellett sem hagyta abba a munkát. Kíváncsi vagy, milyen darabban rendezi saját férjét?

A Diktátor a Vígszínházban!

Charlie Chaplin legnagyobb hatású filmjének színpadi változatát rendezi Eszenyi Enikő, a legendás művész családjának engedélyével. Az ősz egyik legjobban várt bemutatójának próbáira elsőként az RTL híradó stábja tekinthetett be. 

Thuróczy Szabolcs egy diáklányba szerelmes!

A Reggeli csütörtöki adásának vendége Thuróczy Szabolcs volt, aki nem akármilyen történetet mesélt az adásban!

Kulisszatitkok a Színházak Éjszakájáról

Hogyan öltözik át egy színész alig 15 másodperc alatt? Erre a titokra is fény derült szombat este a Színházak Éjszakáján. Nem csak a kulisszák mögé tekinthettek be a nézők, de akár színészként is kipróbálhatta magát, akinek volt ehhez bátorsága…

Molnár Áron emlékezetkieséssel lépett színpadra!

Molnár Áron, A mi kis falunk Matyija balesetet szenvedett - szerencsére már jól van, de emlékezetvesztése is volt - mégis színpadra állt!

Bocskor Bíborka és Lakatos Márk összejött!

Az ország egyik legismertebb stylistja, Lakatos Márk és a Magashegyi Underground énekesnője, Bocskor Bíborka régóta ismerik egymást. Most – a Trafó nagyszínpadán – először lépnek fel együtt abban a vizuális őrületben, melynek két központi figuráját alakítják.

Miller Zolitól kiakadt a humormérőnk!

Miller Zoli sikerének titkáról mesélt nekünk, de közben olyan poénokat durrogtatott, hogy fogtuk a hasunkat a nevetéstől!

Trokán Anna mindennél jobban élvezi az anyaságot!

Trokán Anna már egy éve anyuka - nemcsak otthoni tapasztalatairól, hanem karrierjéről is mesélt nekünk!

Schmied Zolit felkérték, hogy az életben is legyen Pap!

Nemrég új évaddal indult Magyarország egyik legkedveltebb sorozata, A mi kis falunk. Most ismét bárki betekinthet Pajkaszeg lakóinak mindennapjaiba - a forgatási élményeiről Schmied Zoli mesél nekünk!

Claudia Cardinale Budapesten

Újabb világsztárt köszöntöttek csütörtökön a második Budapesti Klasszikus Film Maratonon. Claudia Cardinale a fesztivál egyik díszvendége, az olasz filmcsillag négy filmjét is láthatják rajongói a magyar és nemzetközi klasszikusokat bemutató fesztiválon.

Szabó Győző és a „Stokiság”

Pár napon belül indul A mi kis falunk 3. évada - vendégünk Szabó Győző, alias Stoki volt!

A villalányok

VV Ági, VV Györgyi és VV Hajni hatalmas meglepetésben részesültek, hiszen egy színházi előadásra voltak hivatalosak. Ráadásul ez volt az első alkalom, hogy elhagyhatták a Villát.

Bemutatták az Apáca show-t

Tomboló tapsvihar zárta az Apáca show ősbemutatóját a Szegedi Szabadtéri Játékokon. A hóbortos és romlott lelkű bárénekesnő és az apácák szerény és ártatlan világának kavarodását, valamint az abból kialakult vicces helyzeteket imádta a közönség. A világsikerű musicalt több mint 4 ezren látták a premieren.

Vendégünk Kánya Kata, Rozina anyukája!

Csodálatos édesanya, kiváló színésznő, és a szívügyekhez is nagyon ért - ő Kánya Kata, Rozina mamája!

Így fest Peller Anna apácaként


szerző:
2018.08.07. 20:28
Így fest Peller Anna apácaként

A közönség most pénteken csodálhatja meg az Apáca Show című színdarabot Szegeden, ráadásul a Reggeli házigazdájával most bekukkanthattok a kulisszák mögé is…

A Madách Színház színpadán a Shakespeare szerelmesei!

Shakespeare életművéért a magyar színházi élet jelentős szereplői egyszerűen rajonganak, akik mindannyian a Szerelmünk, Shakespeare Fesztiválon léptek fel a Madách Színház által rendezett rendezvénysorozaton, melyet pont egy évvel ezelőtt mutattunk be a Fókuszban.

Kovács Áron brémai muzsikus lett!

A Grimm testvérek klasszikus meséjét hamarosan a Balatonon láthatják a nézők, amiben a műsorvezető is szerepet kapott. Áron lelkesen mesélt a héten debütáló darab munkálatairól.

Barabás Kiss Zoltán 32 darabban játszik egyszerre!

Barabás Kiss Zoltán Szerednyey Bélával hajót épít, amikor ideje engedi, ez viszont elég ritka: Zoli 32 darabban játszik egyszerre!

Szulák Andrea először nekünk mesélt élete legnehezebb időszakáról

Gyermekvállalás betegen? Nem egyszerű kérdés, hiszen sokszor egészséges nők is nehezen esnek teherbe. De mi van akkor, hogyha az orvos kifejezetten azt tanácsolja valakinek, mondjon le születendő gyermekéről!?  Erről is szól az a darab, melynek egyik színésznője is átélte a főszereplő döntésének nehézségeit.

Újra babázik Farkasházi Réka!


szerző:
2018.07.11. 08:35
Újra babázik Farkasházi Réka!

Farkasházi Rékával Skype-on keresztül sikerült beszélni a Reggeliben! A színésznő a Barátok közt egykori sztárjait hang alapján is felismerte!

Idén 30 éve, hogy Előd Álmos elkezdett szinkronizálni!

Előd Álmos 5 éves korában kezdett el szinkronizálni, azóta pedig pontosan 30 év telt el. A színész a Reggeliben mesélt élményeiről és emlékeiről a szinkronizálással kapcsolatban!

Verebes István élő adásban kért bocsánatot

A HetiHetes egyik ikonikus alakja volt a Reggeli vendége. Nem rég jelent meg Verebes István negyedik könyve, melyben a színházi életről írt. A színész és rendező őszintén mesélt arról is, mit okozott könyvének megjelenése a napokban.

Hajdu Steve egyszer letépte a nadrágot Csonka Andrásról a színpadon

Csonka András és Hajdu Steve sokszor dolgoztak már együtt, és most megosztották velünk közös élményeiket!

Így emlékezett vissza Hajdu Steve a Reggelis műsorvezetésre!

Emlékeztek még, amikor Hajdu Steve volt a Reggeli műsorvezetője? A színész tisztán emlékszik, így megosztotta velünk akkori tapasztalatait, valamint azt is elárulta, hogy hol láthatjuk őt játszani!

Csuja Imre elárulta: nyáron forog A mi kis falunk!

Csuja Imre is becsatlakozott a Reggeli színészlegendáihoz: Mucsi Zoltán és Szabó Simon után ő is mesélt a színházi terveiről, a versmondó estjeiről, és természetesen megemlítette A mi kis falunkat is...

Mucsi Zoltánnal Reggeliztünk!


szerző:
2018.06.22. 07:42
Mucsi Zoltánnal Reggeliztünk!

A Jászai Mari-díjas színészlegenda mesélt róla, milyen színházi előadásokban játszik éppen, és persze a jövőbeli tervek is szóba kerültek. De vajon mi a helyzet a pihenéssel? Hova utaznak családjával a nyáron?

A Barátok közt sztárja mérföldkőhöz érkezett!

Pontosan egy évvel ezelőtt a Shakespeare Fesztivál hat hétig tartott a Madách Színházban, ahol a tetőteraszon reneszánsz romkocsmát és táncházat hoztak létre, valamint Shakespeare műveit a legkülönbözőbb módokon dolgozták fel. Solti Ádám életében hatalmas mérföldkő volt ez az előadás, mert több sikeres zenés alakítás után, ez volt az első igazán komoly prózai szerepe, amit Nagy Sándorral felváltva játszottak.

Tom Hiddleston visszatérne a színházba!

Egyelőre azonban a Bosszúállók sorozat és az azzal járó utazások minden idejét lekötik a színésznek. Loki szerepében a hétvégén is látható lesz a Bosszúállók: Ultron kora című filmben.

Bereczki Zoltán:

Bereczki Zoltánnak igazán különleges a kapcsolata Pokorny Liával. Többek között erről is mesélt nekünk a színész a pénteki Reggeliben!

Így telik majd Náray Erika nyara!


szerző:
2018.06.08. 09:05
Így telik majd Náray Erika nyara!

Náray Erika elmesélte, hogy mi vár rá a nyáron, hogyan fogja kipihenni a kemény munka fáradalmait, és azt is elmesélte, hogy milyen a kapcsolata a lányával.

Pokorny Lia előadása közben elfolyt egy kismama magzatvize

A Centrál Színházban újra színpadon a Dolgok, amikért érdemes élni. A legútóbbi előadáson egy kismamának elfolyt a magzatvize, de nem ez volt az egyetlen meglepő pillanat az interaktív előadás története során. Bereczki Zoltán például állandóan elérzékenyül a darab közben.

Így éli meg Józan László A pál utcai fiúk sikerét!

A pál utcai fiúk továbbra is töretlen sikernek örvend. De vajon hogy élik ezt meg a színészek? Józan Laci mesélt kolozsvári élményeiről!

Nagy Sándornak a sok színházi fellépés mellett is jut ideje a pihenésre

Ha kíváncsi vagy, hogy milyen darabokban láthatod kedvencedet, és hogy hova utazik a nyáron Nagy Sándor, nézd meg a Reggeli beszélgetést!

Németh Kristóf:

Mi a helyzet Németh Kristóffal? Hogyan telnek a mindennapjai, és hogyan tudja összeegyeztetni a munkát a magánéletével? Többek között erről is beszélgettünk vele a Reggeliben!

Csonka Bandi az Apáca Show-ban!


szerző:
2018.05.30. 07:25
Csonka Bandi az Apáca Show-ban!

Csonka Andrásnak nem lesz túl sok szabadideje idén nyáron: sokat dolgozik, többek között az Apáca Show-ban láthatjuk majd. A részletekről Bandi mesélt nekünk!

Kiss Ramóna: ˝Szerelmes voltam az Ervinbe˝

Nagy Ervin volt ma a Reggeli vendége. A műsorvezetők - Peller Anna és Kiss Ramóna - ha szerették volna, akkor sem tudták volna leplezni izgatottságukat. Rami ráadásul egy intim titkot is elárult a sármos színésznek.

Janza Kata bomba formában!


szerző:
2018.05.28. 08:39
Janza Kata bomba formában!

Az elbűvölő Janza Kata kirobbanó formában van! A színésznő a színpadon és anyaként is a maximumra törekszik. Hogyan sikerül összehangolnia a karriert és az anyaságot? Most kiderül!

Szigetváron nem maradt el Alföldi előadása

Pécsen nem mutathatták be, Szigetváron viszont ma láthatták az Igenis, miniszterelnök úr! című darabot a nézők, benne Alföldi Róbertet. Ott pillanatok alatt elfogytak a jegyek, miközben a baranyai megyeszékhelyen továbbra sincs magyarázat arra, miért fújták be az előadást. Alföldi Róbert azt mondja: elkeserítő, ha a politika ellenséget lát a színházban.

Gálvölgyi János 70 éves!

Megszámlálhatatlan paródia, több mint 100 színházi bemutató, rengeteg tv és mozifilm - amikből jól ismerjük Gálvölgyi Jánost. Most úgy mutatjuk, ahogy nagyon ritkán: a Fókusz két napig kísérte, a Kossuth-díjas színészt.
 

Színház emberkereskedőkről és prostituáltakról

Színház a szerelőcsarnokban, egy benzinkút mellett. Két kamion, autógumik és raklapok között. Mundruczó Kornél ikonikus rendezése, a „Nehéz Istennek lenni” a nemzetközi állomások után újra látható Budapesten.

Solti Ádám és Puskás Peti: Ma este debütál a Dog-story!

Egy kedves történet, szerethető hősökkel és romantikus fordulatokkal. A témával kapcsolatban Puskás Peti és Solti Ádám volt Anna és Mariann vendége.

Anger Zsolt A Tanár igazgatójáról mesélt!

Anger Zsolt, A Tanár Rácz igazgatója volt vendégünk a Reggeliben, aki munkáról, hivatásról, és a sorozatról is mesélt nekünk!

Gubik Petrát is foglalkoztatja már az anyaság gondolata?

A színésznő 2011-ben tűnt fel először az X-Faktorban, ma pedig többek közt azt is elárulta Annának és Mariannak, hogy mit jelentett számára a tehetségkutató. De emellett természetesen karrierjéről, magánéletéről, és gasztronómiai tudásáról is mesélt a Kifőzdében.

Egy keverék kutyus a főszereplője a Játékszín új darabjának

Az ebet hónapokon át tréningezték, hogy mindent megtanuljon, hiszen a színpadon nincs lehetőség az ismétlésre. A Dog Storyban csakúgy mint a színészek, a kutyák is kettős szereposztásban játszanak.

Ha csak egy fesztiválra mész idén, ez legyen az!

Az ország egyik legimpozánsabb nyári játszóhelyének, a nagymúltú Margitszigeti Szabadtéri Színpad fennállásának 80. évfordulója alkalmából kivételes nyári évadra készül a Budapesti Nyári Fesztivál 2018-ban - a részletekről Bán Teodóra, a Szabad Tér Színház igazgatója mesélt!

Kulka János visszavonul


szerző:
2018.05.03. 16:15
Kulka János visszavonul

Kulka János nem hosszabbította meg szerződését a Katona József színházzal - tudta meg egy napilap a színész egyik nagynevű kollégájától. Állítólag saját döntése volt ez, azért, mert nem tudott a saját maga által elvárt szinten teljesíteni.

Hogyan egyeztethető össze az anyaság a karrierrel? Ábel Anita és Gubás Gabi válaszol!

Sikeres nők, boldog édesanyák. De vajon mennyire változtatta meg az életüket az anyaság? Ábel Anita és Gubás Gabi mesélt a Reggeliben az anyaság örömeiről!

Milyen nagymama Papadimitriu Athina? Trokán Anna válaszol!

2017-ben született meg Károly, Trokán Anna kisfia. A szerdai Reggeliben Trokán Anna mesélt a névválasztásról, a közelgő anyák napja alkalmából pedig Papadimitriu Athina mesélt az anyaságról és a nagymamaságról.

Ember Márk a Portréban


szerző:
2018.04.27. 14:12
Ember Márk a Portréban

A Vígszínház mindössze 25 éves, nagyon sokszínű, tehetséges fiatal színészét, óriási imádat, és rajongás veszi körül, főleg a hölgyek körében. Az országos ismertséget azonban az Oltári csajok című magyar filmsorozat hozta meg számára. Ember Márk a vasárnapi Portréban.

Üres székek jönnek vendégségbe

Szimbiózisban játsszunk - így jellemezte Béres Ilona és Fodor Tamás első közös előadásukat.  A színészek egész pályafutásuk alatt mindössze egyszer találkoztak egy rádiójátékban.

Nincs magyarázat, miért fújtak le egy politikailag kényes előadást

Pécsen lépett volna fel Alföldi Róbert az Igenis, miniszterelnök úr! című darabban, de az előadást minden előzmény és indoklás nélkül törölték az önkormányzathoz tartozó Zsolnay Színházban. Pécs fideszes polgármestere minderre csak annyit mondott: az előadás nem marad el. Szó szerint. A darab persze áthallásos, Alföldi pedig régóta szálka a hatalom szemében, de persze ennek még nem kéne elégnek lennie ahhoz, hogy csak úgy lefújják.

Csuja Imre újabb díjat kapott


szerző:
2018.04.19. 09:27
Csuja Imre újabb díjat kapott

A Mi kis falunk polgármestere nyerte el a legjobb Shakespeare-alakításért járó Gábor Miklós-díjat az Örkény Színházban. Ez nem is véletlen, hiszen a színművész olyan sokoldalú, hogy még egy rockzenekar klipjében is szerepel. Ezúton is gratulálunk neki!

Mi köze egymáshoz Mérai Katának és Kautzky Armandnak?

Mérai Kata már 12 éve játszik a népszerű sorozatban, de a mai napig imádja, hiszen minden nap tartogat számára valami újdonságot. A színésznő nemcsak a Barátok köztről, hanem színházi munkáiról is mesélt a nézőknek, ahol egy darabban Kautzky Armanddal játszik együtt.

Hernádi és Kern újra együtt

Semmi nem az, aminek látszik! Erről szól Hernádi Judit és Kern András legújabb előadása. Az összeszokott páros egy szabadszájú, harsány nőt és egy művelt, de meglehetősen cinikus férfit alakít.

Nagy Alexa vörös parókával is dögös

Míg Nagy Alexa  a Barátok köztben szétszórt, cserfes lányt játszik, addig a színházban vörös parókában és falatnyi ruhában hódít.

 

Macskák – töretlen siker 35 éve!

Töretlen a népszerűsége a musicalnek, Kautzky Armand például több mint 800 előadásban játszott, Szerednyei Béla pedig már a 900-hoz közelít. Ők is ott voltak a színpadon a jubileumi előadáson.

Sztárszerző sztárdarabja Budapesten!

A bécsi és a müncheni bemutatók után Magyarországon látható elsőként a német sztárszerző Daniel Kehlmann: Szenteste című darabja. A darab egyik főszereplője egy óra.

Józan László jelesre vizsgázott a Színházi Világnapon!

Józan Lacit próbára tettük a Reggeliben: színházzal kapcsolatos kérdéseket tettünk fel neki kvízünkben!

Csőre Gábor és az ittas vezetés


szerző:
2018.03.14. 08:27
Csőre Gábor és az ittas vezetés

Csőre Gábor ittasan vezetett? Nyugalom, szerencsére csak egy darab kedvéért került a csoportterápiára, ugyanis egy új, mondhatni gyomorkeserű komédiában szerepel, mely ittas vezetőkről szól!

50 éve először együtt színpadon

50 év alatt egyszer sem játszottak együtt színpadon. Béres Ilona és Fodor Tamás egy idős házaspárt alakít a Pesti Magyar Színház a Székek című előadásában, amit nagyon ritkán játszanak a hazai teátrumok.

 

Mit keresett Puskás Peti egy hordóban?

Az énekes nem hétköznapi történetet mesélt nekünk...

Sárdobálás és korrupt politikusok

Fiktív nyelven játsszák Bodó Viktor legújabb előadását. A "Krakken művelet" a rendező egyetlen hazai darabja idén, mert külföldön dolgozik. Az ajánló szerint van benne csúnya beszéd, sárdobálás és persze korrupt politikusok.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való