KERESÉS search-close

szívleállás

12 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "szívleállás"

15 éve hunyt el Fehér Miklós

Tizenöt éve, 2004. január 25-én hunyt el Fehér Miklós, a Benfica mindössze 24 éves magyar válogatott csatára. Az a nap nem csak a stadionban lévők, de a portugálok szerint az egész ország életét megváltoztatta.

Halálközeli élmények, amelyekre nincs magyarázat

Kutatók szerint, ha a szív megáll, az agy halála is bekövetkezik. Ugyanakkor számos ember, aki a klinikai halál állapotából tér vissza, halálközeli élményekről számol be. Ha az agy valóban leáll, hogyan lehetséges mindez?

VILLÁMCSAPÁS:

12 kilót fogyott, még mindig fájdalmai vannak és alig tud aludni – ezt mondta Híradónknak az a szentesi nő, akit július végén ért villámcsapás a csongrádi strandon. Barátnőjével már kifelé jöttek a vízből, amikor a kettéágazó villám elérte őket. Leállt a szívük, de sikerült újraéleszteni őket. Földi Katalin most Híradónkkal tért vissza a villámcsapás helyszínére. Elmondta, hogy mire emlékszik.

2000 méterrel a cél előtt halt meg a futó

Egy órán át küzdöttek vasárnap annak a futónak az életéért, aki verseny közben, 200 méterrel a cél előtt esett össze Nagykanizsán. Kislánya végignézte, ahogy a helyszínen tartozkódó orvos megpróbálja megmenteni édesapját, a 45 éves férfin azonban már nem lehetett segíteni. Valószínűleg hirtelen megállt a szíve.

Napi Doktor: Próba közben állt meg a szíve Kara Tünde színésznőnek

Kara Tünde Jászai Mari-díjas színművésznő több mint egy hete előadás közben, a színpadon esett össze. Párját, Czitor Attilát kérdeztük telefonon a színésznő állapotáról, valamint utána jártunk, hogy mi okozhat hirtelen szívleállást.

Fodrászüzletben élesztették újra

A férfi a sorára várt az ajkai üzletben, amikor rosszul lett és megállt a szíve. Az üzletben azonnal hívták a mentőket. Egy másik vendég kezdte meg az újraélesztést, akit a mentésvezető telefonon keresztül utasított mit kell tennie.

Leállt a szíve, nővére mentette meg az életét

Nemcsak Kata lélekjelenlétén múlott, hogy testvére életben maradt. A tanárnak készülő lány arra is emlékezett, amit az iskolában tanult az újraélesztésről. Húga aznap nagyon kimerült volt, amikor elszürkült, hirtelen megállt a szíve, a körülötte lévő családtagok szinte pánikba estek. Újvári Mihály riportja.

Újra tudná éleszteni a testvérét? Ez a lány megtette!

Nemcsak Kata lélekjelenlétén múlott, hogy testvére életben maradt, a tanárnak készülő lány arra is emlékezett, amit az iskolában tanult az újraélesztésről. Húga aznap nagyon kimerült volt. Elszürkült, majd hirtelen megállt a szíve. Nem csoda, hogy a körülötte lévő családtagok pánikba estek. Újvári Mihály riportja.

Reflektor 13-02-18


szerző:
2013.02.19. 00:45
Reflektor 13-02-18

Reflektor: Cipő még napokig mélyaltatásban lesz. Leslie Mándoki Budapesten ünnepelte a 60. születésnapját. Győrfi Pál táncra perdült örömében.

Öngyújtógáz végzett a 16 éves lánnyal

Egyre valószínűbb, hogy mérgező gáz okozhatta annak a 16 éves lánynak a szívleállását, aki szombaton halt meg Kecskeméten.

Leállt a szíve egy 16 éves lánynak

A lány barátja és annak testvére a lakásban italozott, marihuánás cigarettát szívott és öngyújtógázt lélegzett be. Azt még vizsgálják, hogy a lány fogyasztott-e ezekből.

Vizsgálják a sportolók halálát

A megvizsgált 200 sportolónál találtak rejtett szívbeteget vagy genetikai eltérést.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való