KERESÉS search-close

szórakozás

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "szórakozás"

Hajdú Péter és Dömsödi Gábor az RTL Klub képernyőjén feszül egymásnak!

Médiatörténet pillanattal startol új időpontban az ország legszórakoztatóbb házibulija, ahol a házigazda most is Sebestyén Balázs lesz. Az első adásban hosszú évek háborúskodása és pereskedés után Dömsödi Gábor és Hajdú Péter feszül egymásnak!

Bélyegek és gyűjtőik

"A bélyeg nevel, oktat, szórakoztat." - szólt az archív híradóban. A legtöbben azt gondolták, a bélyeg remek befektetés, hiszen ezt sulykolták a reklámok. A ’90-es években azonban rájöttek az emberek, hogy gondosan rendezgetett gyűjteményeik nem sokat érnek.

Rossz vége lett Zsuzsu és Reni szórakozásának

Azt a lányok sem gondolták, hogy önfeledt szórakozásuknak rögtön meg is lesz a böjtje.

David Guetta belevetette magát az aktív pihenésbe

David Guetta fellépésről-fellépésre tízezreket szórakoztat szettjeivel, és bár imádja a dj-zést, neki is szüksége van kikapcsolódásra. Erre általában ott kerül sor, ahol éppen nagy bulit tartott.

Emlékeztek? Így indult az RTL Klub Reggeli műsora!

Pont egy évvel ezelőtt, húsvét hétfőjén új korszak kezdődött, nemcsak az alaposan meglocsolt lányok, hanem az RTL Klub életében is, hiszen hétfőn a jól bevált régi csapattal, Alföldi Róberttel és Stohl Andrással ébredhetett az ország. Kedden pedig már az ország nyerő párosa, Peller Anna és Mikike vezette a Reggelit.

Egy különleges vendég érkezik Sebestyén Balázs kanapéjára

Egy évvel ezelőtt adtuk hírül, hogy az egyik péntek estére Hajós András is visszatért az RTL Klub képernyőjére és hozza magával néha igencsak érdekes poénjait. Miatta is érdemes volt nézni péntek este a Gyertek át! legújabb adását, de az is kiderült, hogy Kabát Péter szájról olvasott, azaz, hogy nem olvasott.

Mit keres Fördős Zé a Barátok köztben?

Három évvel ezelőtt számoltunk be arról, hogy az ország egyik legnépszerűbb gasztrobloggere a dzsungel után, ismét egy számára ismeretlen terepre merészkedett, amikor elfogadta a felkérést és szerepet vállalt a népszerű sorozatban.

Márk egy lány karjai közt vigasztalódik

János és Márk bulizni indultak, de a zenei producerként dolgozó srác végül úgy döntött, hogy inkább bedobja magát a csajoknál. Abban a pillanatban ez lehet, hogy jó ötletnek tűnt, de vajon lesz még ennek következménye?

 

A teljes adásért kattints IDE!

Laci: „Ez minden álmom!”


szerző:
2017.09.29. 18:00
Laci: „Ez minden álmom!”

Niki és Laci 8 évig voltak együtt, és egy közös kislányuk is született, viszont a kapcsolatuk egy idő után megromlott. Niki szerint volt párja rengetegszer eljárt szórakozni, és családja helyett inkább a barátait választotta. Az egyedülálló anya legnagyobb vágya, hogy Laci visszatérjen hozzá, és változtatva rossz szokásán, ismét egy boldog család legyenek.

A Heti Hetes rendhagyó adással indult!

Három évvel ezelőtt a humor nagyágyúi az akkor egy hónapja elhunyt kollégájukra és barátjukra, Bajor Imrére emlékeztek. A megható pillanatokban bővelkedő műsor felvételén a Reflektor stábja is jelen volt.

Beyoncé és Jay-Z külön utakon járnak?

Annyi bizonyos, hogy egy kis időre el kellett válniuk egymástól...

Evi és Maja rájönnek, hogy ugyanazért a pasiért vannak oda

Evelin egy véletlen folytán megismerkedett a jóképű Andorral, akit meghívptt estére egy kerthelyiségbe bulizni...

Újra „Muzsika Tv bemutatja„ az RTL Klubon!

Nyáron felpörgetjük a délelőttöket! Június 18.-a vasárnap ismét képernyőre kerül a „Muzsika Tv bemutatja” zenei összeállítás az RTL Klub képernyőjén!

Amíg Norbi főzött, Kati megtáncoltatta Bencét

Amíg Norbi mustárral kenegette a szűzeket, Bence és Kati táncolni kezdtek. Kati szerint Bence nagyon jól táncol, kár, hogy ő ennyire hamar elfáradt.

Íme a Hagyjál táncolni! első felvonása

Itt egy újabb videó, ami egyértelműen azt bizonyítja, hogy a Hagyjál főzni! az ország legszórakoztatóbb családi főzőshow-ja, ahol mindenki jól érzi magát!

Összetartás Barátok közt! – KÉPEK!

A sorozat szereplői időről-időre együtt töltenek némi időt a stúdió falain kívül is. Legutóbb például egy olyan programot szerveztek a számukra, amit valószínűleg mindenki igencsak élvezett.

„Körhinta” a Balaton jegében

Körhintát vágtak a Balaton jegébe Balatonlellén. Láncfűrésszel, lapáttal és ásóval 15 méter átmérőjű kört vágtak a jégbe, azt meglékelték, és egy hajómotor segítségével körbe-körbe forgatták, ugyanúgy, mint egy körhintát. A látványosságról videó is készült.

Itt az újévi Szulejmán kvíz! Próbáld ki magad!

A sorozatnak hatalmas rajongótábora van, amit teljes szívből meg is értünk, hiszen fantasztikus és érzelmes világba kalauzol el minket minden szerdán. A szereplők szövevényes viszonyát sokszor a történelem szőtte, de természetesen a készítők is bele-belenyúltak a cselekmény soraiba. 

Sokat készülnek, de némi szórakozásra is marad idejük az X-Faktor versenyzőinek!

A két évvel ezelőtti tehetségkutató is jobbnál jobb énekeseket gyűjtött össze. Az élő show-ra bizony mindig készülniük kellett, ami azt jelentette, hogy vagy táncpróbán voltak, vagy énekórán. Szerencsére a zsűri szíve megesett az énekeseken, így némi szórakozásra is maradt idő.

Emlékeztek még VV Fecóra? – Ezt csinálja most!

Négy év telt el azóta, hogy a homályba veszett ex-villalakóról új információt kaptunk. Az érdekessége a dolognak, hogy a műsor riportere egy forgatás után épp visszafelé tartott Budapestre, amikor menet közben az út szélén ismerős arcra lett figyelmes. A dinnyét áruló férfi nem más, mint VV Fecó, aki nem először állt ki a stand mögé. Hihetetlen!

VV Dennis szakmát váltott?


szerző:
2016.07.04. 17:10
VV Dennis szakmát váltott?

A ValóVilág hetedik szériájának második helyezettje belevetette magát a nyári forgatagba, azaz forgatásba. A Fókusz kamerái egy éjszakán át nyomon követték a nagyszájú srácot. Mi lett belőle? Íme!

Cirkusz a szegedi utcákon


szerző:
2016.06.11. 18:55
Cirkusz a szegedi utcákon

Elefántok, púpos tevék, zebrák, lámák és lovak vették birtokba Szeged utcáit. A Magyar Nemzeti Cirkusz társulata parádézott a belvároson keresztül a város több utcáján. Zenekarral, artistákkal és az állatokkal vonultak végig. A parádét hatalmas tömött sorokban sétáló, vagy kerékpározó családok kísérték. A legkitartóbbak a menet végén még az állatokat is megsimogathatták. A cirkusz társulata jövő hét végén világszenzációra készül. Vezetőjük ugyanis egyszerre 32 állattal lép színpadra.

Sebestyén Balázs: „Csapatjuk a kamionnal”

Hat évvel ezelőtt halált megvető bátorsággal indultak útnak a híres rádiósok. Sebestyén Balázs, Rákóczi Ferenc és Vadon Jani extrém körülmények között vezették az aznapi kora reggeli műsort. Hiába száguldoztak, Feri simán bepróbálkozott.

Támad az új vírus – Justin Timberlake a neve

Nem olyan rég debütált az énekes legújabb száma, mely hihetetlen gyorsasággal varázsolta el a zenerajongókat, no meg a táncoslábúakat. Az új őrület eszeveszett gyorsasággal terjed a világhálón.

Józan Laciék megmutatták – Ilyen Barátok közt lenni!

A sorozat kamerái előtt valóban kemény munka folyik, viszont ha a színészeknek adódik némi szabadidő, akkor ott bizony elindul a poénkodás.

Evelin zellerszárral esett neki Istenes Bencének

Bea a nagy magyarázás közben véletlenül rákönyökölt a gombra, ami nagy pánikot keltett a stúdióban. Bence persze egyből elkezdett játszani Gáspárék idejével, mire Evelin kikelt magából, és nekirontott a műsorvezetőnek.

Bence táncba vitte a takarítónőt

Marika épp a konyhát takarította, amikor Bence felajánlotta neki, hogy segít felszámolni a kaotikus állapotot. Köztudott tény, hogy jobban megy a munka, ha szól a zene, így Bence gondoskodott erről is, és megtáncoltatta a takarítónőt.

Nahát! Mit tett Dombi Szabó Zsófi arcával?

A Hungary's Got Talent műsorvezetője előszeretettel csipkelődik a médiából ismert személyekkel, avagy személyekről. Az aktuális ugratása nem meglepő, csak annyi a szokatlan, hogy most kivételesen nem a száját használta.

Delfineket puszilgatott, majmokkal játszott Tóth Andi

A show biznisz nem könnyű munka. Tóth Andinak például 2014-es X-Faktor győzelme óta nem volt ideje, hogy elmenjen nyeremény nyaralására. Most viszont fogta a párját, meg egy kamerát, utóbbit a mi kedvünkért és nekivágott Balinak. Íme egy cserfes lány különleges kirándulása a világ egyik legszebb helyén.

Az utolsó mindig nagyot szól! Idén utoljára vigad a világ Balázs nappalijában!

Elérkezett az a gyászos nap, mikor ebben az évadban utoljára bulizhat a sztrávilág és a képernyő elött ülők Balázs nappalijában! Búcsúzóul óriási csokrot kapunk Ábel Anitával, Istenes Bennel és sorolhatnánk még. Induljunk el hát a szórakozás sárgaköves útján...

„Szalon Lali” családja és a táncpárbaj - utánozhatatlan őrület Balázs nappalijában!

Minden idők "leglalipopposabb" Gyertek át!-jának lehetett szemtanúja, aki Balázs nappalijába kapcsolt szombat este, hiszen az ÉNB sztárja elhozta a műsorba a testvérét is. A még műsor-szűz Harsányit kivéve pedig régi motorosok döngették a szórakozás ónkapuit. A műsormenet őrülten hömpölygött, az egyik vendég szabad slam poetrit nyomott, majd a játékban megismerhettük a női feltalálók különlegességeit, Dombi pedig annyira kiakadt, hogy a stúdiót is elhagyta. 

Közös családi fészekért játszott Balázs és Zsófi

Újabb szerelmespár mérettetett meg az Egy perc és nyersz játékában. Balázs és Zsófi egy közös családi fészekre gyűjtött, a játékokban hősiesen helytálltak és annyira jól szórakoztak, hogy alig hagyták szóhoz jutni a műsorvezetőt. Vendégünk a szerelmespár, Zsófi és Balázs, akik elmesélték, hogy érezték magukat a játék folyamán.

Éjjel-Nappal Budapest 15-09-02

Éjjel-Nappal Budapest: Barbi a fejébe veszi, hogy Pétertől, az egyéjszakás kalandjától esik teherbe, aztán majd Joe-val neveli fel a gyereket. Beállít Péterhez, és lefekszik vele, miután gondoskodott róla, hogy az óvszer megsérüljön. Ezalatt Joe nem tud tovább ellenállni Viola csábításának, és lefekszik a lánnyal. Amikor Barbi elmegy a boksz-klubba, és rajtakapja őket, egy világ dől össze benne.

Mi muzsikus lelkek 15-09-01

Mi muzsikus lelkek: Muzsikus lelkek, bohém fiúk és lányok, a legszebb nóták, a legismertebb örökzöldek, a leghíresebb operettek. Egy műsorban válogatott muzsika mindenkinek! Nosztalgia, öröm és bánat, vigadalom és szerelmes dallamok. Mert mindenkiben van muzsikus lélek!

Éjjel-Nappal Budapest 15-09-01

Éjjel-Nappal Budapest: Barbi sajnáltatja magát a tegnapi katasztrofális randija miatt. Mivel a többi lakótárs nem tudja, vagy nem akarja őt felvidítani, Joe készségesen felajánlkozik, mégpedig úgy, hogy elviszi Barbit bokszolni. A boksz-klubban aztán (Barbi szerint) egy percig közel kerülnek egymáshoz, azonban Viola megzavarja a pillanatot.

Éjjel-Nappal Budapest 15-08-31

Éjjel-Nappal Budapest: Barbi reggel ki akarja csempészni Pétert a lakásból, aki immár másodszor is nála aludt, de lebukik Lali és a lakótársak előtt. Mindenki azonnal arra gondol, hogy Barbi csak spermaszerzésre akarja használni Pétert, Barbi azonban felháborodottan utasítja vissza ezt a feltételezést. Péter újra randira hívja Barbit, aki biztos benne, hogy a fiúnak komolyak a szándékai.

Éjjel-Nappal Budapest 15-08-28

Éjjel-Nappal Budapest: Barbi nem bírja nézni, ahogy Regina Gréta miatt szenved, ezért elhatározza, hogy egy zumba órával fogja elterelni a barátnője figyelmét – Reginának azonban semmi kedve hozzá, és durván elküldi Barbit. Amikor Regina mégis meggondolja magát, Barbi azonnal túlzásba is viszi, és össze akarja hozni a jóképű Péterrel. Joe reggel megrémül, amikor meglátja Viola kékre vert szemét.

Éjjel-Nappal Budapest 15-08-27

Éjjel-Nappal Budapest: Reggel lesz Alexa rádiós interjúja az új daláról, de Alexa még mindig bizonytalan, hogy továbbra is folytassa-e a karrierjét, mivel attól tart, hogy akkor örökre elveszítheti a fiát, Bencét. A kezdeti nehézségek ellenére azonban Robinak és Bécynek a rádióban sikerül rábeszélni Alexát arra, hogy interjút adjon. Alexa jól szerepel, és még érzelmesen köszönti a fiát is.

Éjjel-Nappal Budapest 15-08-26

Éjjel-Nappal Budapest: Miután Bécy előző nap pénzt kínált Bence nevelőszüleinek, Alexa megharagudott Bécyre, és Robinál aludt. Nagyon maga alatt van, de Robinak sikerül őt meggyőznie, hogy újra próbáljon meg beszélni Katalinnal és Jánossal. Ám a nevelőszülők újra visszautasítják Alexát. Reggel Regina izgatott, mert az új kiszemeltjével lesz randija.

Mi muzsikus lelkek 15-08-25

Mi muzsikus lelkek: Muzsikus lelkek, bohém fiúk és lányok, a legszebb nóták, a legismertebb örökzöldek, a leghíresebb operettek. Egy műsorban válogatott muzsika mindenkinek! Nosztalgia, öröm és bánat, vigadalom és szerelmes dallamok. Mert mindenkiben van muzsikus lélek!

Éjjel-Nappal Budapest 15-08-25

Éjjel-Nappal Budapest: Alexa a Bence szüleitől kapott ultimátum után szilárdan elhatározza, hogy feladja a zenei karrierjét. Bécy teljesen ledöbben: nem dobhat el mindent, pont most, amikor már hamarosan megjelenik a dala! Ám amikor Alexa megmakacsolja magát, Bécy úgy dönt, ő maga veszi a kezébe a dolgokat. Pénzt ajánl az örökbefogadó szülőknek azért, hogy ne kényszerítsék Alexát arra, hogy adja fel a karrierjét.

Éjjel-Nappal Budapest 15-08-24

Éjjel-Nappal Budapest: Alexa reggel nagyon le van törve, attól tart, hogy Katalin tényleg meg fogja tőle tagadni, hogy láthassa Bencét. Mikor Barbival is összeveszik emiatt, felkeresi Katalint a panzióban, hogy kérdőre vonhassa. A beszélgetés során beigazolódnak Alexa félelmei: Katalin azt akarja, hogy Alexa változtasson az életmódján, és adja fel zenei ambícióit.

Éjjel-Nappal Budapest 15-08-19

Éjjel-Nappal Budapest: Alexa iszonyúan örül, amikor váratlanul kiderül, hogy meglátogatja a kisfia, Bence. Hogy minél több időt tölthessen a kisfiával, Alexa egy hirtelen ötlettől vezérelve meghívja nevelőszüleit Bécy albérletébe. Ott, mint mindig, zajlik az élet, ráadásul Bécy még megmutatja Alexa klipjét is, ami Bence nevelőszüleinél felháborodást vált ki. Evelin Marci rajzai között felfedez egy közös képet a fiúról és Anikóról, amikor még boldogok voltak. Mivel Marci nem akar az exéről beszélni, Evelin Reginánál kérdezősködik.

Mi muzsikus lelkek 15-08-18

Mi muzsikus lelkek: Muzsikus lelkek, bohém fiúk és lányok, a legszebb nóták, a legismertebb örökzöldek, a leghíresebb operettek. Egy műsorban válogatott muzsika mindenkinek! Nosztalgia, öröm és bánat, vigadalom és szerelmes dallamok. Mert mindenkiben van muzsikus lélek!

Éjjel-Nappal Budapest 15-08-18

Éjjel-Nappal Budapest: Lali reggel eldönti, hogy visszahozza Gábort Budapestre, hogy meggyorsítsa Emese kiköltözését az albérletből. Mivel senki nem akarja elkísérni a lakótársak közül, Lali kénytelen-kelletlen Maját viszi magával. Azonban már az első benzinkútnál ellopják a halottas kocsit, és Lali Maja nélkül stoppol tovább. Egy leánybúcsús csapat veszi fel, akik beöltöztetik a fiút, majd kiteszik egy kisboltnál. Lalinak hercegnőnek öltözve kell visszamennie az albérletbe.

Éjjel-Nappal Budapest 15-08-17

Éjjel-Nappal Budapest: Lali túl sokat akar mutatni Emese előtt, s kitalálja, hogy nagy közönség előtt fog olvasni a nemrég megjelent könyvéből. Ezzel kellemetlen helyzetbe hozza magát. Az egyik téren spontán mégis sikerül neki néhány érdeklődő embert maga köré csalogatni, akik közül Péter, az egyik régi rajongója felismeri őt Csóró Laliként. Lali nehezen tudja lerázni a srácot, ezért nem marad más választása, mint beavatni Pétert a fogadásba, hogy minél előbb eltűnjön. Péter azonban véletlenül elárulja Lalit Emese előtt.

Éjjel-Nappal Budapest 15-08-14

Éjjel-Nappal Budapest: Reggel Lali ráerőszakolja magát Reginára és Grétára a randevújukon és Emesével együtt elkíséri őket strandolni. Regina azt javasolja Lalinak, hogy felejtsék el a fogadást, ám Lali makacskodik: úgy gondolja, hogy Regina csak fél attól, hogy veszíteni fog. Reggel Alexa megmutatja a többieknek az új művészi énjét, Lexy és meglepődik, amikor Bécy hirtelen videót akar forgatni vele. A forgatás helyszínén vitatkozni kezdenek, mivel Bécynek más elképzelése van Alexa imázsáról, és egy szexi ruhát hoz Alexának, amivel Alexa nem nagyon tud azonosulni.

Éjjel-Nappal Budapest 15-08-13

Éjjel-Nappal Budapest: A mai napra lakóválogatás van betervezve, hogy ideiglenes bérlőt találjanak Gábor helyére. Lali természetesen kézzel-lábbal tiltakozik. Végül a lakók Lali feje fölött döntenek az életvidám Misi mellett, ő pedig durcásan közli, hogy a saját szakállára visszahozza Gábort Erdélyből. Miután azonban kap egy fejmosást Gábortól a telefonban, kénytelen elvetni az ötletét. Mióta Robi váratlanul megcsókolta őt, Dávidra nagy nyomás nehezedik, hogy feltétlenül bebizonyítsa, hogy neki csak a nők jönnek be.

Éjjel-Nappal Budapest 15-08-12

Éjjel-Nappal Budapest: Lali repked a boldogságtól. Ma végre visszatér a legjobb haverja, Gábor Budapestre! Legnagyobb megdöbbenésére azonban Gábor az utolsó pillanatban lemondja. Gerincsérv-problémái adódtak, ami miatt még egy darabig Erdélyben kell maradnia. Gábor arra kéri a lakótársait, adják ki a szobáját, mivel sürgősen pénzre van szüksége, de Lali tiltakozik. Joe meg van győződve róla, hogy a mai bokszklub megnyitó sikeres lesz, de aztán kiderül, hogy Richárd nem tud bokszolni.

Mi muzsikus lelkek 15-08-11

Mi muzsikus lelkek: Muzsikus lelkek, bohém fiúk és lányok, a legszebb nóták, a legismertebb örökzöldek, a leghíresebb operettek. Egy műsorban válogatott muzsika mindenkinek! Nosztalgia, öröm és bánat, vigadalom és szerelmes dallamok. Mert mindenkiben van muzsikus lélek!

Éjjel-Nappal Budapest 15-08-11

Éjjel-Nappal Budapest: Dávid teljesen zavarodott a drag queen parti utáni reggelen, mert Robi az éjszaka megcsókolta. Amikor aztán először fut össze Robival, keményen beszól neki és hirtelen felindulásból úgy dönt, kerülni fogja őt. Ám Regina keresztülhúzza a terveit, amikor átjön reggelire, hogy megnézze Dávid albérletét. Reggel Miri meggondolatlan kijelentést tesz a srácok albérletében, aminek következtében óriási balhé tör ki. Végül Drex önként kiköltözik. Miri próbál Milánnál és Karesznél közvetíteni, először sikertelenül.

Éjjel-Nappal Budapest 15-08-10

Éjjel-Nappal Budapest: Regina és Lali már reggel kölcsönösen felheccelik egymást a fogadásukkal: Lali biztos benne, hogy a nap folyamán meg fogja találni élete szerelmét. Ám amikor Lali nem sokkal később bemutatja a felbérelt „barátnőjét”, Regina átlát a szitán. Joe reggel keresi az alkalmat, hogy beszélhessen Mikivel, mert el szeretné simítani a tegnapi nézeteltérésüket, ám nem jár sikerrel. Mikor később Joe belecsöppen egy balhéba, amely két utcagyerek, valamint Matyiék között tör ki az utca kellős közepén.

Éjjel-Nappal Budapest 15-08-07

Éjjel-Nappal Budapest: Reggel Dávid kissé frusztrált, mivel előző este Kristóf csábította el Robi testvérét, Monát. Később még el kell mennie egy fényreklámért, amit internetes aukción vett az albérletbe. Robi ajánlkozik, hogy elkíséri. Dávid rájön, hogy Robi egész jó fej, de ezzel vége is a dolognak, mert amikor visszaérnek az albérletbe, és összetalálkozik Robi egyéjszakás kalandjával. Reggel Regina és Lali összevesznek a fürdőszobában. Lali Regina fejéhez vágja, hogy mindez a lány szexuális frusztrációja miatt van.

Éjjel-Nappal Budapest 15-08-06

Éjjel-Nappal Budapest: Dávid reggel szeretne egy randit kérni Monától, de miután sikertelen az igyekezete, elmegy Robival velneszezni. Dávid ezt a helyzetet arra akarja kihasználni, hogy kikérdezze Robit a nővéréről, Robi azonban megint megpróbálja lebeszéli Dávidot Monáról. Dávid megbántódik, mert azt hiszi, hogy Robi nem tartja őt elég jónak a húgához. Alexát teljesen kikészítik a Bécy által szervezett táncpróbák, úgyhogy nehéz szívvel feladja az egészet.

Éjjel-Nappal Budapest 15-08-05

Éjjel-Nappal Budapest: Dávidnak és Kristófnak majd’ kiesik a szeme, amikor megismerkednek a helyes Monával, aki eljött meglátogatni a testvérét, Robit, és néhány kellemes napot szeretne eltölteni a városban. Dávid és Kristóf azonnal versenyezni kezdenek egymással. Eleinte úgy tűnik, hogy Dávid a nyerő, viszont hamar kiderül, hogy Dávid iszonyatosan idegesíti Monát. Bécy szexi színpadi koreográfiát szeretne Alexa számához, de Alexa teljesen elutasító: ő csak énekelni szeretne, anélkül, hogy a középpontba kerüljön a teste.

Mi muzsikus lelkek 15-08-04

Mi muzsikus lelkek: Muzsikus lelkek, bohém fiúk és lányok, a legszebb nóták, a legismertebb örökzöldek, a leghíresebb operettek. Egy műsorban válogatott muzsika mindenkinek! Nosztalgia, öröm és bánat, vigadalom és szerelmes dallamok. Mert mindenkiben van muzsikus lélek!

Éjjel-Nappal Budapest 15-08-04

Éjjel-Nappal Budapest: A tegnapi hoszteles kirándulás kudarca után Evelin már ott tart, hogy bedobja a törülközőt. Marci minden igyekezete ellenére, hogy nyaralós hangulatba hozza magukat, úgy tűnik, hogy minden összeesküdött ellenük. Később azonban Marcinak támad egy ötlete, mivel tudná meglepni Evelint, és emiatt kényszerűségből azt hazudja, hogy sürgősen vissza kell mennie a tetoválószalonba. Evelin azonban rájön a hazugságra és már el akarja küldeni Marcit a fenébe, amikor az hawaii hangulattal lepi meg őt otthon.

Éjjel-Nappal Budapest 15-08-03

Éjjel-Nappal Budapest: Reggel Marci és Evelin nem tudják úgy tölteni a napjukat, ahogy szeretnék, és váratlanul úgy döntenek, hogy elutaznak, és együtt töltenek egy romantikus estét. Marci gyorsan foglal egy szobát, Evelin pedig kierőszakolja Bécynél, hogy szabadságot vehessen ki. Ám a hotelba megérkezve semmi nyoma a romantikának: Marci hibát követett el. Reggel Barbi dacosan elhatározza, hogy saját maga keres egy lehetséges apát a gyermekének.

Éjjel-Nappal Budapest 15-07-31

Éjjel-Nappal Budapest: Marci reggel még mindig mérges, mert nem tudott Maja miatt Evelinnel lefeküdni. Kristóf azt tanácsolja neki, hogy be kellene mesélni Majának, hogy ő és Evelin szakítottak. Ezek után Maja már biztos nem fog azon mesterkedni, hogy megakadályozza kettejük között a szexet. Alexa reggel még mindig teljesen rekedt, és Bécyt okolja ezért.

Éjjel-Nappal Budapest 15-07-30

Éjjel-Nappal Budapest: Maja hiába könyörög a lakók bocsánatáért, azok egyhangú döntéssel kihajítják az albérletből, mivel a Marci elleni viszketőporos akciójával már túlfeszítette a húrt. Joe szíve csak akkor lágyul meg, amikor Maja kétségbeesésében az apjához és Timihez fordul, mert nem tudja, hová menjen. Alexa nagyon izgatott, mert ma fogják felvenni a dalát.

Éjjel-Nappal Budapest 15-07-29

Éjjel-Nappal Budapest: Miután Barbi egész éjjel gondolkodott, biztos benne, hogy mesterséges megtermékenyítést szeretne. Férfiak, és idegeskedés nélkül, csak ő és a kisbaba. Joe és többiek szerint ez egy őrültség, miért akarja Barbi ezt tenni magával? Marci reggel kap egy SMS-t Evelintől, hogy szívesen látná. Marci örül: végre eljött a nagy nap! Az első alkalom!

Mi muzsikus lelkek 15-07-28

Mi muzsikus lelkek: Muzsikus lelkek, bohém fiúk és lányok, a legszebb nóták, a legismertebb örökzöldek, a leghíresebb operettek. Egy műsorban válogatott muzsika mindenkinek! Nosztalgia, öröm és bánat, vigadalom és szerelmes dallamok. Mert mindenkiben van muzsikus lélek!

Éjjel-Nappal Budapest 15-07-28

Éjjel-Nappal Budapest: Marci és Evelin együtt akarják tölteni a napot, és közben először feküdnének le egymással. Bécy azonban keresztülhúzza a számításaikat, amikor közli, hogy most lehet beváltani Evelin szülinapi ajándékát, egy főzőtanfolyamot. Evelin kénytelen engedni Bécynek, de a tanfolyamon csúnyán összevesznek, és Evelin végül otthagyja Bécyt.

Éjjel-Nappal Budapest 15-07-27

Éjjel-Nappal Budapest: Marci és Evelin immár egy pár, de eddig még vártak azzal, hogy lefeküdjenek egymással. Ma viszont úgy tervezik, hogy eljön a nagy nap. Az első próbálkozás a munka előtt az albérletben azonban nem jön össze, úgyhogy estére beszélnek meg randit. Lali erősen elhatározta, hogy nem eszik több édességet, és még a lakótársaival is fogadott erre. A tét kétheti takarítás.

Éjjel-Nappal Budapest 15-07-24

Éjjel-Nappal Budapest: Marci reggel frusztrált, mert a tegnapi randin egy lépéssel sem jutottak tovább Evelinnel. Már lassan fel akarja adni, de Félix és Regina arra biztatják, hogy végre csináljon valamit, ahelyett, hogy a homokba dugja a fejét. Marci végül összekapja magát és mindent feltesz egy lapra. Reggel Milán még mindig határozottan véghez akarja vinni a tervét, és be akarja venni Bandit résztulajdonosnak. Karesz figyelmezteti Bandi miatt és ebben Drex is támogatja.

Éjjel-Nappal Budapest 15-07-23

Éjjel-Nappal Budapest: Milán reggel totál kétségbeesik a tartozásai miatt. Ám nem sokkal később felbukkan egy állítólagos támogató, egy Bandi nevű srác, aki azt állítja, hogy a lakóhajó rajongója, és meg akarja menteni a hajót. Milán reménykedni kezd, Karesznek és Mirinek azonban nem tetszik a dolog. Zsófi reggel egy rakás szerencsétlenség, nem tud tovább Budapesten élni. Ezért saját magán is meglepődve spontán elfogadja Kornél váratlan ajánlatát, hogy költözzön vele Stockholmba.

Éjjel-Nappal Budapest 15-07-22

Éjjel-Nappal Budapest: Alexa megtudja, hogy Evelin leghőbb vágya, hogy a családja körében ünnepelhesse meg a születésnapját, meggyőzi Bécyt és az albérlet tagjait, hogy váltsák valóra ezt az álmot. Alexa meghívja az ünnepségre Evelin anyját, Ilonát is, ám az összejövetel hamar botrányba torkollik. Reggel Zsófi úgy érzi, hogy két szék közt a padlóra esett. Egyrészt ott van Félix, aki választ vár tőle a kettejük jövőjével kapcsolatban, másrészt viszont ott van Kornél, aki ajándékokkal halmozza el.

Mi muzsikus lelkek 15-07-21

Mi muzsikus lelkek: Muzsikus lelkek, bohém fiúk és lányok, a legszebb nóták, a legismertebb örökzöldek, a leghíresebb operettek. Egy műsorban válogatott muzsika mindenkinek! Nosztalgia, öröm és bánat, vigadalom és szerelmes dallamok. Mert mindenkiben van muzsikus lélek!

Éjjel-Nappal Budapest 15-07-21

Éjjel-Nappal Budapest: Gábor reggel örömmel jelenti be, hogy kapott egy pár hónapos masszőri állást egy erdélyi luxusszállóban – ez beindíthatja a karrierjét és egy csomó pénzt kereshet. Még ma este elutazik. Mindenki örül Gábor sikerének, csak Lali esik kétségbe. Ezért elmegy Marikához, akinek azt hazudja, hogy Gábor el akarja szöktetni Franciskát, ezért utazik Erdélybe. Zsófi egyre jobban kétségbeesik a két férfi közötti vívódása során. Mikor Félix felkínálja, hogy kezdjék újra, és költözzenek össze, Zsófi összezavarodva elmenekül.

Ada bobozni vitte a fiúkat Máté érkezése előtt, hogy meg se forduljon a fejükben, anyukájuk elhanyagolja őket egy negyedik személy miatt. Kíváncsi vagy a folytatásra is? Kattints ide!

Éjjel-Nappal Budapest 15-07-20

Éjjel-Nappal Budapest: Reggel beállít a bírósági végrehajtó a srácok albérletébe. Karesz és Milán figyelmeztetik Drexet: ha nem talál ki gyorsan valamit, hogy pénzt szerezzen, kihajítják az albérletből. Karesz nem lelkesedik Drex mentőakciójáért. Bécy felszólítja Dávidot, hogy azonnal keressen egy új DJ-t a klubba. Amikor Evelin felajánlja Dávidnak, hogy bemutatja neki a barátját, Robot, aki kisegítheti őt, mint DJ, Dávid lekezelően lepattintja azzal, hogy ő inkább profikkal szeret együtt dolgozni.

Éjjel-Nappal Budapest 15-07-17

Éjjel-Nappal Budapest: Miki és Szúnyog reggel hiába várják Joe-t a bokszklubnál, hogy felkészítsék őt az esti nagy meccsre, amin eldől a klub sorsa. Amikor Joe nem jelenik meg a klubban, felkeresik otthon, ahol rá kell jönniük, hogy Joe-t erős vesegörcs gyötri. Reggel Lali unszolására a lakók szavaznak Barbi albérletben maradásáról, Joe szavazatával Barbi megkaphatja Kristóf régi szobáját. Később Barbi a csalódott Ildikónak kell megindokolnia, miért is költözik az albérletbe.

Éjjel-Nappal Budapest 15-07-16

Éjjel-Nappal Budapest: Reggel Miki még úgy érzi, hogy jó esélye van megnyerni a harcot a bokszklubban. Hamar kiderül azonban, hogy a thai boksz nem az ő asztala. Szúnyog megjelenik az edzésen, aki korábban thai boksz-edző volt, és megerősíti, hogy Miki nem fog nyerni. Szúnyog szerint Joe lenne a megfelelő választás. Joe először nem akar profi mérkőzésen szerepelni, de végül sikerül meggyőzniük. Reggel Marci kikönyörgi Mike-nál, hogy adjon neki még egy esélyt, és hadd menjen vele Amszterdamba, hogy ott tanuljon portrétetoválást.

Éjjel-Nappal Budapest 15-07-15

Éjjel-Nappal Budapest: Reggel számon kérik Joe-t a lakótársai, hogy miért hagyta ott tegnap a munkáját. Attól tartanak, hogy Miki megint rossz útra viszi. Ám Joe nem törődve a megjegyzésekkel, megint Mikivel indul el a városba, aki nagy meglepetést akar neki mutatni. Miki meg akar venni egy bokszklubot, és Joe-val, mint ügyvezetővel csúcsra akarja futtatni. Marci reggel újra megpróbálja Evelinnel helyrehozni a dolgokat, de a lány elküldi. Erre Marci a kollégáin és a tetováló szalon vendégein tölti ki a haragját.

Mi muzsikus lelkek 15-07-14

Mi muzsikus lelkek: Muzsikus lelkek, bohém fiúk és lányok, a legszebb nóták, a legismertebb örökzöldek, a leghíresebb operettek. Egy műsorban válogatott muzsika mindenkinek! Nosztalgia, öröm és bánat, vigadalom és szerelmes dallamok. Mert mindenkiben van muzsikus lélek!

Éjjel-Nappal Budapest 15-07-14

Éjjel-Nappal Budapest: Joe a kanapén ébred másnaposan, előző este megint Mikivel bulizott. A lakótársai nem hagyják szó nélkül, hogy Joe folyton bulizik és piál. Joe-t idegesítik a megjegyzéseik, és végképp elege lesz, amikor Marci még a munkára is beszól. Végül miközben edzést tart két nőnek, besokall, és otthagyja az állását. Zsófi nem szeretné, ha Félix azt hinné, hogy hazudik, és ezért megkéri Kornélt, hogy mondja el Félixnek az igazat: soha semmi nem történt köztük.

Éjjel-Nappal Budapest 15-07-13

Éjjel-Nappal Budapest: Reggel Regina tanúja lesz egy vitának Zsófi és Félix között, és megtudja, hogy Zsófi és Félix már nincsenek együtt. Amikor Félix elmondja Reginának, hogy Zsófi hagyta, hogy egy idegen férfi fizessen neki a szexért, Regina kárörvendően reagál. Félix megbántódik és egy hatalmas vita alakul ki. Regina aggódik és végül Karola lakásában sikerül kibékülnie Félixszel. Bori, akinek már pár napja viszonya van Danival, egyre inkább tudatára ébred, hogy valódi érzelmeket táplál a fiú iránt.

Éjjel-Nappal Budapest 15-07-10

Éjjel-Nappal Budapest: Bécynek nem sikerül a lakásajánlattal visszacsábítani Dávidot a klubba. Szorult helyzetbe kerül, mivel a klubban dolgozók sztrájkkal fenyegetőznek. Bécy ezért ráveszi Marcit, beszéljen Dáviddal. Marci szembesíti Dávidot a hibáival. Dávid belátja, hogy Marcinak igaza van, és megkeresi Bécyt. Karesz dühös, mert Milán eladta a hajót Somának. Karesz harcolni akar a hajóért, ezért felkeresi Somát a bárjában, ahol azt hiszi, sikerült megszereznie az aláírt szerződést. Kicsivel később azonban rádöbben, hogy csak egy másolatot sikerült ellopnia.

Éjjel-Nappal Budapest 15-07-09

Éjjel-Nappal Budapest: Joe akarata ellenére hagyja magát rábeszélni, hogy Mikivel töltse a napot a motoros kocsmában. Gyorsan leesik neki, hogy Mikinek tervei vannak. Újra ő akar a motoros banda vezetője lenni, ezért a kocsmában felrázza az elpuhult társaságot. Dongónak nem tetszik Miki akciója, veszekedni kezdenek. Bécy nem akarja bevallani magának, hogy szüksége van Dávidra a klubban, de Dávid is makacskodik. Ugyan elárulja Bécynek, hogy nem jött össze a berlini munka, nem mutat érdeklődést az iránt, hogy visszakapja a régi munkáját.

Éjjel-Nappal Budapest 15-07-08

Éjjel-Nappal Budapest: Reggel Dávid bejelenti a lakótársainak, Zsófinak és Kristófnak, hogy nem megy Berlinbe, amit ők örömmel fogadnak. Azonban nem sokkal később megjelenik Dávid főbérlője és ragaszkodik a szerződésük azon rendelkezéséhez, ami szerint Dávid lemondott a felmondási időről. Ez alapján Dávid még ma költözzön ki. Amikor reggel Alexa megint a hangja és a dal miatt problémázik, Bécy úgy dönt, beszél a producerrel és meggyőzi, hogy írjon egy új dalt Alexának, ami jobban illik hozzá.

Mi muzsikus lelkek 15-07-07

Mi muzsikus lelkek: Muzsikus lelkek, bohém fiúk és lányok, a legszebb nóták, a legismertebb örökzöldek, a leghíresebb operettek. Egy műsorban válogatott muzsika mindenkinek! Nosztalgia, öröm és bánat, vigadalom és szerelmes dallamok. Mert mindenkiben van muzsikus lélek!

Éjjel-Nappal Budapest 15-07-07

Éjjel-Nappal Budapest: Reggel Dávidot felhívja telefonon a berlini klub igazgatója, Caspar Reinfeld, mert találkozni szeretne Dáviddal egy állásinterjúra. A klub munkatársai cikizik Dávidot a rossz némettudása miatt, de Dávid nem hagyja magát eltántorítani. Később Dávidnak meglepően jól megy a beszélgetés Casparral. Zsófi reggeli közben kap egy borítékot, benne 3 millió forinttal. Ugyan Zsófi nem érti, miért fizet Kornél olyasmiért, ami meg sem kapott, mégis kifizeti a pénzből Norbit anélkül, hogy Félixet tájékoztatná erről.

Éjjel-Nappal Budapest 15-07-06

Éjjel-Nappal Budapest: Norbi reggel megfenyegeti Zsófit és Félixet, hogy mihamarabb meg akarja kapni a pénzét. Félix biztonságban akarja tudni Zsófit, és megpróbálja kiszöktetni a városból, de Norbi megakadályozza, és közli Zsófival, hogy figyeli. Zsófi annyira bepánikol, hogy ráveti magát az egyetlen menekülési lehetőségre: el akarja fogadni Kornél ajánlatát. Dávidnak az agyára megy Bécy zsarnokoskodása, és ezért nagyon örül, amikor felhívja a berlini barátja, és váratlanul munkát kínál neki.

Éjjel-Nappal Budapest 15-07-03

Éjjel-Nappal Budapest: Marci reggel felkeresi Evelint, beszélni akar vele. Azonban Evelin azt mondja, hogy csak akkor akarja látni Marcit, ha már teljes bizonyossággal meg tudja mondani, hogy mi volt közte és Maja között. Marci ezt követően megpróbálja Karolával rekonstruálni az estét és belemegy abba is, hogy meditáljon Krisztiánnal – mindezt eredmény nélkül. Lalit teljesen lázba hozza a könyve várható megjelenése, amely megünneplésére egy könyvkereskedésben tartott sajtótájékoztató és felolvasás kíséretében kerül sor.

Éjjel-Nappal Budapest 15-07-02

Éjjel-Nappal Budapest: Marci reggel megrémül, amikor meglátja Maját maga mellett az ágyban, attól tart, hogy részegen véletlenül megcsalta Evelint. Regina figyelmezteti Marcit, hogy beszélnie kell a barátnőjével, ha már ezt a hibát elkövette. Marci belátja, hogy el kell mondania Evelinnek az igazat és el is határozza, hogy megteszi. Barbi reggel másnaposan kijön Regina szobájából és azonnal összetalálkozik Joe-val. Nagyon kellemetlenül érzi magát a tegnapi beszólása miatt, de nem akarja Joe-val tisztázni a helyzetet.

Éjjel-Nappal Budapest 15-07-01

Éjjel-Nappal Budapest: Maja és Kristóf a reggelinél összevesznek, mert Kristóf a többiek előtt azt állítja, hogy Maja Marciba szerelmes. Maja hatalmas hisztit csap, és Miki is Maja mellé állnak. Kristófnak végleg elege lesz, és kiköltözik az albérletből Dávidhoz. Marci tisztázni akarja Majával a történteket, és egyértelműen elmondja neki, hogy ő Evelint szereti. Zsófi és Félix amiatt, hogy Félixet előző nap összeverték, nagyon bizonytalanok és félnek. Zsófi el akar menni a rendőrségre, de Félix ezt megtiltja neki.

Mi muzsikus lelkek 15-06-30

Mi muzsikus lelkek: Muzsikus lelkek, bohém fiúk és lányok, a legszebb nóták, a legismertebb örökzöldek, a leghíresebb operettek. Egy műsorban válogatott muzsika mindenkinek! Nosztalgia, öröm és bánat, vigadalom és szerelmes dallamok. Mert mindenkiben van muzsikus lélek!

Éjjel-Nappal Budapest 15-06-30

Éjjel-Nappal Budapest: Reggel Maja nehezen bírja elviselni Marci és Evelin bimbózó szerelmét, és kétségbeesetten az apjához rohan tanácsért. Miki azonban buzdítja: harcoljon Marciért. Mikor kiderül, hogy a napot Marci és Evelin a strandon akarják tölteni, Maja váratlanul csatlakozik hozzájuk Kristóffal. Alexa a dala feléneklésénél harcol a szöveggel, ezért Bécy jelzi a producernek: a dal nem megfelelő Alexa számára! A producer azt ajánlja, hogy vegyenek fel egy sima elektro számot, amit egy nagy színpadi show-val lehetne összekötni.

Éjjel-Nappal Budapest 15-06-29

Éjjel-Nappal Budapest: Reggel Marci gyanút fog, amikor sms-t kap Evelintől. A lány betegségre hivatkozva lemondja a tetoválásra megbeszélt időpontot. Marci úgy dönt, hogy felkeresi Evelint. Hamar rájön, hogy a lány csak úgy tesz, mintha beteg lenne. Ám amikor Evelin egy félreértést követően bevallja, hogy szerelmes belé, Marci ledöbben. Amikor minden lakótárs kijelenti, hogy nem akar fotózkodni Lali könyvének a kedvéért, Lalinak az az ötlete támad, hogy a régi lakókat szervezi be erre.

Éjjel-Nappal Budapest 15-06-26

Éjjel-Nappal Budapest: Reggel Milán szeme előtt még mindig csak egyetlen ellenség képe lebeg: Drex! Karesz megszervez egy látogatást Milán szüleihez, ahol felébred Milánban a vágy, hogy bosszút álljon Izabellán. Később a színjátszó tanfolyamon leégeti Izabellát azzal, hogy tönkreteszi a ruháit, amiket ő vett neki. Reggel Joe keményen felébreszti Lalit, de szerencsére kiderül, hogy amíg ő átaludta az éjszakát, a lakótársai befejezték a kéziratát.

Éjjel-Nappal Budapest 15-06-25

Éjjel-Nappal Budapest: Reggel a srácok azon tanakodnak, hogyan mászhatnának ki mihamarabb az adósságokból. Drex azt javasolja, hogy este árverezzenek el mindent, amit vettek. Milán azonban még mindig vigasztalhatatlan, amiért Izabella elutasította, és még egyszer kérdőre vonja a lányt. Izabella bevallja neki, hogy csak kihasználta. Lali teljesen ki van készülve reggel. Másnap kell leadnia a könyve kéziratát, és még nagyon sok mindent kell csinálnia. Hogy fog mindennel végezni?

Éjjel-Nappal Budapest 15-06-24

Éjjel-Nappal Budapest: A srácok a szállodai lakosztályukban ébrednek reggel. Milán még mindig sikertelenül próbálja ágyba vinni Izát. Drex felhívja Kareszt, így Milán és Iza kettesben maradhatnak. Karesz a lakóhajóra siet, ahol Drex felhívja a figyelmét arra, hogy zárolták a hitelkártyájukat. Amikor Maja reggel megtudja, hogy Dávid születésnapi partija Bécynél lesz, attól tart, hogy Marci és Evelin találkozhatnak és kibékülhetnek egymással. Mindent elkövet, hogy ezt megakadályozza.

Mi muzsikus lelkek 15-06-23

Mi muzsikus lelkek: Muzsikus lelkek, bohém fiúk és lányok, a legszebb nóták, a legismertebb örökzöldek, a leghíresebb operettek. Egy műsorban válogatott muzsika mindenkinek! Nosztalgia, öröm és bánat, vigadalom és szerelmes dallamok. Mert mindenkiben van muzsikus lélek!

Éjjel-Nappal Budapest 15-06-23

Éjjel-Nappal Budapest: Milán már korán reggel majdnem megőrül a vágytól, mert ma lesz a nagy nap – mára ígérte meg neki Iza, hogy lefekszik vele. Cserébe Milán rendelt egy limuzint, ami elviszi őket egy luxusszálloda lakosztályába. Karesznak ez egyáltalán nem tetszik. Simon reggel ismét zaklatja Dorinát, amire a lány durván reagál. Balu viszont átlát rajta és elmondja neki, hogy minden jel arra utal, hogy még nem zárta le a dolgot a volt barátjával.

Éjjel-Nappal Budapest 15-06-22

Éjjel-Nappal Budapest: Mivel Miki hosszabb ideig Budapesten marad, Kristóf Maja könyörgésének és ígérgetésének hatására megpróbál egy kicsit nyitni felé, és segít Mikinek új szerzeménye, egy régi lakóautó felújításában. Ám Miki ahelyett, hogy hálás lenne, csak hergeli Kristófot. Zsófi egész hétvégén amiatt aggódott, mert Norbert védelmi pénzt követel és megzsarolta Félixet. Amikor reggel újabb fenyegető üzenet érkezik, Zsófi úgy dönt, hogy visszamegy az ügynökséghez, hogy gyorsan pénzt szerezzen.

Éjjel-Nappal Budapest 15-06-19

Éjjel-Nappal Budapest: Joe nagyon összeveszik Mikivel, kihajítja az albérletből, ám néhányan azt javasolják neki, hogy béküljenek ki. Közben Barbi szenved, hogy Joe végleg visszautasította őt. Joe a többiek nyomására úgy dönt, hogy még egyszer beszél Mikivel, hogy kibéküljenek. Barbi kétségbeesésében elégeti a szeretett esküvői könyvét, hogy végre végérvényesen lezárja a dolgot Joe-val. Amikor Norbi reggel megjelenik Dávid lakásában, hogy becserkéssze Félixet, Félix elküldi. Norbi nem adja fel, megjelenik a büfébusznál.

Éjjel-Nappal Budapest 15-06-18

Éjjel-Nappal Budapest: Joe véglegesen szeretné Barbi tudtára adni, hogy nem lát vele esélyt a közös jövőre. Amikor azonban ezt elmondja neki a kozmetikában, Barbi félreérti. Joe kétségbeesik, és hagyja, hogy Miki kiprovokáljon belőle egy vallomást, amelyben elismeri, hogy semmi másra nem vágyik, mint hogy végre nyugta legyen ettől az egész Barbi-ügytől. A rockerek Joe vallomását titokban filmre veszik. Alexa nem vesz tudomást Bécy bocsánatkéréséről, és még mindig nagyon dühös, hogy Bécy hazudott neki.

Éjjel-Nappal Budapest 15-06-17

Éjjel-Nappal Budapest: Joe nem veszi fel Barbinak a telefont, mert sejti, miért hívja: tudni akarja Joe döntését, megpróbálja vele újra, vagy sem. Ugyan Joe még mindig érez valamit Barbi iránt, de azzal is tisztában van, hogy Barbi nem így érez. Amikor Miki tudomást szerez a dologról, meg akarja győzni Joe-t, hogy neki szüksége van a szabadságra, és Barbi csak „bezárná” őt. Alexa örül, hogy próbafelvételt készít vele a producer, ami nagyon bosszantja Borit.

Mi muzsikus lelkek 15-06-16

Mi muzsikus lelkek: Muzsikus lelkek, bohém fiúk és lányok, a legszebb nóták, a legismertebb örökzöldek, a leghíresebb operettek. Egy műsorban válogatott muzsika mindenkinek! Nosztalgia, öröm és bánat, vigadalom és szerelmes dallamok. Mert mindenkiben van muzsikus lélek!

Éjjel-Nappal Budapest 15-06-16

Éjjel-Nappal Budapest: Joe reggel ér haza Hanna nyíregyházi búcsúztatójáról, és meglepődve látja, hogy Miki náluk van látogatóban. Rettenetesen megörül neki, elhatározzák, hogy kirúgnak a hámból, mert Joe-nak egy kis kikapcsolódásra van szüksége a Barbi miatti érzelmi káoszból. Bécy reggel megint nekikezd, hogy rábeszélje Alexát a felvételre. Ám amikor Alexa újra visszautasítja, más alternatívát keres, mert nem akar befürödni a drága zeneszámmal. Boriban megtalálja az ideális beugrót. Este azonban Alexa - Barbi hatására - meggondolja magát.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való