KERESÉS search-close

szülés

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "szülés"

Top 3: Szülés után újabb cici-igazítást tervez az egykori modell

Az egykori szőke kislányból a férfimagazinok sötétbarna sztárja, majd lemezlovas lett, és bejárta a világot. Korábbi fotóin szinte már csak édesanyja ismeri fel az idővel itt-ott „kiegészített” modellt. Mára nem csak külseje, élete is megváltozott, édesanya lett.

Telefonon segítettek a szülésben

Az apa vezette le a szülést, miközben a mentésirányító telefonon instruálta. A Csongrád megyei Dóc közelében, egy tanyán történt a családi szülés. A kismama hétfő este kezdett vajúdni. Amikor az apa észrevette, hogy megindult a szülés, azonnal hívta a mentőket, ők segítettek neki telefonon keresztül, amíg oda nem értek. Addigra a kisfiú megszületett. A mentésirányító és az apa elmesélte, mi történt.

Ők azok a sztáranyukák, akik 40 felett szültek!

Sokakban felmerül a kérdés, hogy hány évesen kell teherbe esnie egy nőnek. Most olyan sztáranyukák mesélnek erről a témáról, akik 40 felett élték meg ezt a csodát.

Sztáranyák, akik 40 év felett vállaltak kisbabát

Az örök és sokakat megosztó kérdés: mikor szüljön a nő? Persze ezt mindig mindenki más jobban tudja nála, sokszor kívülállók is szeretik elmondani a véleményüket és aktívan részt venni a döntéshozatalban. A témában olyan sztáranyák mondják el a véleményüket, akik 40 felett szültek!

FÉSŰS NELLY: „Elza nem volt tervezett baba!”

Fésűs Nelly 31 éves volt, amikor első gyerekét, Csengét szülte, és 42 amikor a másodikat, Elzát. A második kislány nem volt tervezett baba a színésznő életében, ezért sok bántás érte

Fejős Éva elárulta, miért csak 49 évesen szült

Fejős Éva először fiatal anyukaként képzelte el magát, aztán az élet átírta a forgatókönyvet. Az írónő elmesélte a Fókusz stábjának, hogy miért alakult úgy az élete, hogy végül csak 49 évesen adott életet első gyermekének.

Kiss Ramóna végre megmutatta kisfiát! FOTÓ!

Az X-Faktor és a Reggeli műsorvezetője vasárnap adott életet kisfiának, Noénak, azóta azonban még nem hallottunk sokat a kis családról. Egészen a mai napig!

Nyári Dia: „Én is küzdök azzal a problémával, amivel sok nő szülés után”

A Barátok közt színésznőjének Zétény születése óta az anyaság a mindene, de azért időt is szakít arra, hogy formába lendüljön. Egy speciális edzésre kísértük el a színésznőt, ahol többek között azt is elárulta, hogyan küzd a szétnyílt hasizom jelenségével, amely minden második nőt érint szülés után.

Jól ráijesztettek a várandós Kiss Ramónára

Öt nő beszélgetett a mai Reggeliben arról a hírről, hogy van egy brit nő, aki 29 év alatt 21 gyereket szült. Körbejárták a témát, szó volt az Egy nap című filmről, szülési történetek kerültek elő és Ramóna egy idő után csak hüledezett.

Trokán Anna: „Normális mélyrepülésem, az volt”

Trokán Anna másfél évvel ezelőtt adott életet kisfiának. A Reggeliben őszintén beszélt arról, hogy milyen gyorsan nyerte vissza az alakját, mennyire viselte meg a lelkét a szülés utáni időszak, és hogy mikor dolgozott először újra a baba mellett.

Emberségből jeles: rendőr segített a veszélyeztetett kismamának

Mit tegyen az ember, ha a feleségével rohan a szülőszobára, de már az autópályán megindulnak az események? Óriási szerencséje volt Zsuzsáéknak három évvel ezelőtt, hogy az M7-esen épp arra járt Török Balázs törzs-szászlós. Azonnal rendőrautóba ültette a vajúdó kismamát, és ezzel valószínűleg megmentette kisbabája életét.

Borit egy titkos hódoló követi?

Karesz kiakadt Lilire. Borinak elege lett Rolandból. Lali régi ismerőssel találkozott.

Megszületett Lili és Karesz közös gyermeke!

Az egész éjszakai vajúdás után Lili megszülte kisbabáját…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Karesz és Lili szülők lettek!

Megszületett Lili és Karesz gyermeke. Teó inspirálta Rolandot. Tamara elkezdte szervezni Bécy-ék esküvőjét.

Lilinek császármetszéssel kell megszülnie a babát?

Bár Lilinél beindult a szülés, úgy tűnt, fenn áll a veszélye annak, hogy nem tudja természetes úton megszülni a gyermekét…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Lilinél a kiírtnál hetekkel korábba indult meg a szülés

Lili és Mesi épp az utcán sétáltak, amikor Lilinek elfojt a magzatvize…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Lilinél hetekkel korábban indult meg a szülés

Lilinél megindult a szülés. Karesz úgy érezte, készen áll az apaságra. Szilárd kisegítette Karolát.

Hány százezer forintba kerül egy kisbaba megszületése?

A terhesgondozástól a szülésig mennyi pénzt költ és hány zavarba ejtő, olykor megalázó szituációt él meg egy nő? Honnan tudjuk, hogy mi mindenért, kinek és mennyire kell hálásnak lennünk, hogy emberhez méltó ellátást kapjunk?

Dobó Ági felidézte kisfia születését

Nagy nap van a Konyhafőnök VIP győztese mögött, hiszen október elsején lett ötéves a nagyobbik kisfia. Ennek kapcsán visszaemlékezett: hogyan is jött a világra Beni.

Vonaton szülte meg kisfiát

Vonaton szülte meg kisfiát egy kínai nő. Miközben az ország egyik végéből a másikba utazott rokonaival, megindult nála a szülés. A vonaton orvos nem volt, viszont egy kórházi ápoló vállalkozott arra, hogy segít világra hozni a kisbabát.

FELVÉTELEN: vonaton szülte meg gyermekét

Miközben az ország egyik végéből a másikba utazott rokonaival egy kínai nő, megindult nála a szülés. A vonaton orvos nem volt, viszont egy kórházi ápoló vállalkozott arra, hogy segít világra hozni a kisbabát. A nem mindennapi szülést az egyik rokon vette fel mobiltelefonjával.

Kate Hudson bármikor szülhet!


szerző:
2018.09.22. 10:00
Kate Hudson bármikor szülhet!

A színésznőről legutóbb már megírtuk, hogy a hasa egyre gyorsabban növekszik, ez hatványozottan igaz a legutóbbi tévés szereplésére, az Ellen Show-ban, ahol meglepő vallomást tett.

Istenes Bence legújabb tekója

Nem várt sokáig az életre szóló emlék felvarrásával Istenes Bence: Karján már ott díszeleg legújabb tetoválása, egy hatalmas oroszlánfej, melyet második kisfia születése ihletett.

Telefonon keresztül vezetett le egy szülést egy mentős Borsodban

A vajúdó kismama családja kétségbeesetten hívta a 112-t, onnan kapcsolták át a Miskolci Mentőállomásra. A hívást egy fiatal nő fogadta, aki csak néhány hónapja dolgozik a mentőknél. Nem esett kétségbe, azonnal rohamkocsit küldött, és amíg az odaért telefonon magyarázta el a családnak mit, hogyan csináljanak. Mire a mentő odaért, a kisfiú megszületett.

Farkasházi Réka negyven felett lett ismét anyuka

A színész-énekesnő családja három hónappal ezelőtt bővült egy újabb taggal, amiről most őszintén osztotta meg érzelmeit.

VV Kinga könnyek között mesélt kisfia születéséről

A ValóVilág egykori versenyzője már terhessége alatt is sokszor elérzékenyült, amikor kisfiáról mesélt, ez azóta sem változott. Most végre megosztotta – a közel sem veszélytelen – szülés-történetét.

Újabb bébi a fővárosi állatkertben!

Tapírgyerek született szeptember 2-án. Ez azért is nagy öröm a fővárosi állatkertben, mert itt 31 éve nem jött világra kistapír. A kicsi jól van, de mivel az anyaállat egy védett helyre vitte be, a közönség néhány napig még nem láthatja. A szülést azonban megörökítették a dolgozók.

Szülés előtt két órával még a rúdon táncolt

Christina Spirig szerint neki a rúdtánc segített abban, hogy felépüljön az első szülése után, ami rendkívül nehéz volt. A 31 éves nő azt is elárulta, hogy a gyakorlatok közben kisbabája általában aludt, így ő nyugodtan táncolhatott.

„Neked fontosabb az, hogy a Maldív-szigetekre mentünk, minthogy megszületett a fiunk Amerikában?”

Vivi teljesen kiakadt, amikor megtudta, hogy Fecsó számára nem az amerikai utazásuk volt a legemlékezetesebb, amikor megszületett Edward, a kisfiuk. De Dóri is hiába reménykedett abban, hogy az amerikai eljegyzésük volt a legszebb nyaralós emléke Tominak.

Beyoncé életveszélyes állapotba került a terhessége alatt?

Az amerikai énekesnő először vallott élete legnehezebb pillanatáról: az ikergyermekeit sürgősségi császármetszéssel kellett a világra hoznia.

Lili színlelt szüléssel mentette meg a lopással vádolt Danit

Amikor Danit lopással vádolták meg egy üzletben, a véletlenül arra járó Lili szülési fájdalmakat szimulálva mentette ki exét a szorult helyzetből…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Szofi és Tamás botrányos nászajándékot kaptak

Szofi és Tamás furcsa nászajándékot kaptak. Roland és Bori együtt töltötték a napot. Lili felkereste Danit a szülinapján.

Nyári Dia először mesélt a szülés élményéről

A Barátok közt színésznője július 16-án hozta világra első gyermekét. Az anyuka és a baba is jól vannak, azonban kiderült, egyáltalán nem úgy alakultak a dolgok a szülőszobán, ahogy azt eltervezték, ugyanis Diát sürgősségi császárral tolták be a műtőbe.

Nyári Dia telefonon mesélt a szülés sokkjáról

A színésznő telefonon mesélt az éjszakázásról és kisbabája érkezéséről. Sürgősségi császárra tolták be a műtőbe, miután kiderült, hogy nem volt túl jó Zétény szívhangja. Ezt a hirtelen sokkot azóta is próbálja kiheverni.

Egy gyógyszer miatt veszítette el feleségét, gyermekei anyját?

Olivér sajnos már soha nem ismerheti meg az édesanyját. A szülés után alig másfél órával összeomlott anyja vérkeringése és meghalt. Az édesapa szerint nem figyeltek eléggé párjára a miskolci kórház szülészetén. Ezért most tőlük vár kártérítést.

Hogyan őrzik alakjukat a topmodell édesanyák?

Szülés után tizenkét nappal mutogathatja-e magát egy szupermodell, vagy egy átlagos anyuka? A testükből élő modell édesanyák mondják el, hogyan őrzik alakjukat és mi a válaszuk rosszmájú bírálóiknak.

 

Az út mellett született a baba

A mentőápoló is adott nevet annak a tiszabői kisfiúnak, akit a mentőautóban világra segített. A gyerek anyjával épp csak elindult a mentő a szolnoki Hetényi Kórház felé, amikor megindult a szülés.

Megszületett Farkasházi Réka kislánya!

A gyönyörű színésznő tavaly év végén jelentette be, hogy ismét anyai örömök elé néz. Később a Reggeliben is mesélt várandóságáról, a napokban pedig életet adott harmadik gyermekének. Gratulálunk! smiley

Szülés után bombaformában?

Otthon ülés, és a sport teljes megvonása helyett ezek az anyukák motivációt láttak a felszedett kilókban, és csecsemőstül szinte beköltöztek az edzőterembe, hogy újra alkossák a testüket. Egy évvel ezelőtt mutattuk be őket a Fókuszban.

Nem tudta, hogy várandós, 17 évesen váratlanul megszült

A hasfájása miatt kihívott mentősök előtt hozta világra babáját az a középiskolás lány, akinek a terhességét még a háziorvos sem vette észre.

58 évesen lett anyuka!


szerző:
2018.04.30. 05:00
58 évesen lett anyuka!

Pont egy éve mutattuk be azt a mexikói nőt, aki 58 évesen szült ikreket. Mindkét gyerek -a kislány és a kisfiú- is egészségesen jöttek a világra. A Híradónk által megkérdezett szülész- nőgyógyász azt mondta, egyre több nő vállal gyermeket 40 felett, vagy annál is idősebben.

Gyerekvállalás: nőügy?

Miért nem születik több gyerek Magyarországon? Hogyan lehetne megállítani a magyar népesség csökkenését? Na és, mit mondanak erről a szakértők?

Ezért sírt egy hétig gyermeke születése után Kardos Eszter

Egy hétig sírt gyermeke születése után Kardos Eszter. A Barátok közt egykori színésznője nem a szülés utáni depresszió hatásaitól szenvedett, hanem a hormonok játszadoztak érzéseivel.

Titokban szült a gyönyörű színésznő!

A 39 éves színésznő mindig is óvta magánéletét, most viszont kiderült: anyai örömök elé néz!

Hesna ismét babát vár!


szerző:
2018.04.10. 08:20
Hesna ismét babát vár!

Ismét anyai örömök elé néz az újságírónő. Mariannak és Mikinek arról is mesélt, hogyan viseli a terhességet és mikorra várja lánya kistestvérét.

Legyen a szülés élmény


szerző:
2018.03.29. 22:24
Nagy bejelentés: Kislányuk lesz A Fal játékosainak!

18 milliót is nyerhettek volna tegnap este A Fal játékosai, viszont elfogadták a szerződést, így végül 2 millióval távoztak. Azt modnják, minden pillanatát élvezték a játéknak, és örülnek nyereményüknek. De van valami, ami még boldogabbé teszi őket: Jenni gyermeket vár. Raminak és Mikinek a pici első fotóit is megmutatták a Reggeliben.

Több természetes szülést!


szerző:
2018.03.08. 07:47
Több természetes szülést!

Az elmúlt húsz évben jelentősen emelkedett a császármetszések száma, és sok helyen rutinszerűen adják a szülést felgyorsító oxitocin infúziót. Miért jó a természetes szülés, és mik az indokolatlan beavatkozások veszélyei? Erről beszélgettünk Vass Gabriella szülésznő-bábával, aki köztudottan a háborítatlan szülés híve.

Hadas Kriszta: „Én vagyok az ügyeletes bába!”

A „Jön a baba” főszerkesztője a Reggeli műsorában mesélt a forgatásokon átélt szülési élményeiről, a saját tapasztalatairól, és a sorozat „kulisszatitkairól”.

„Legyen élmény a szülés”

Ezt szeretné elérni a kormány családbarát szülészet programja. A kórházak összesen 10 milliárd forintra pályázhatnak, az elnyert pénzből egyszemélyes szülőszobákat kell kialakítaniuk, ahol az anya dönthetné el, hogyan szeretne szülni. A pénzt költhetik eszközbeszerzésre, a szülőszobák fejlesztésére és a dolgozók képzésére is.

 

Mit gondolnak az apukák az apás szülésről?

Az apás szülés bár egyre elterjedtebb, még mindig megosztó téma. Sokan számítanak párjuk segítségére, támogatására a vajúdás során, mások viszont ódzkodnak még a gondolattól is, hogy ilyen helyzetben lássa őket a párjuk. Mit gondolnak erről az apukák?

Új albummal tért vissza „a Noxos Péter Szabó Szilvi”!

Péter-Szabó Szilvi életében az elmúlt egy-másfél év nem csak azért volt meghatározó, mert édesanya lett, hanem mert ez idő alatt elkészült új lemeze is, 9 év várakozás után! Erről néztünk/hallgattunk meg egy friss dalt, a Te és én-t!

Mi a rohamszülés, és mik a hatásai?

Rendőri felvezetést kapott az az édesanya, akinek az M7-es autópályán a szülési fájdalmai egyre erősödtek, így tartani lehetett attól, hogy nem ér időben a kórházba. De mi minden zajlik le ilyenkor egy édesanyában? Milyen hatással van a gyerekre a rohamszülés?

Rendőri felvezetéssel ment szülni a kismama

Rendőri felvezetést kapott vasárnap egy édesanya, akinek az M7-es autópályán indultak be a fájásai.

 

Rendőri felvezetés a vajúdó nőnek

Rendőri felvezetéssel jutott kórházba egy vajúdó kismama vasárnap. Férjével az M7-es autópályán tartottak Budapest felé, amikor beindult a szülés. A férj kétségbeesetten telefonált a segélyhívónak, ahol egy járőröző rendőrpárost riasztottak. Időben megérkeztek a kórházba, ahol az anya egészséges kisfiúnak adott életet.

Milyen problémák jelentkezhetnek újszülötteknél?

Dr. Zsirai László szülész- nőgyógyász és dr. Molitorisz Dániel gyermek ortopéd sebész az újszülöttek lehetséges sérüléseiről és a szülés utáni korai időszakról árultak el nekünk tudnivalókat.

Így fogyott le szülés után Blake Lively

Tizennégy hónap kemény munkával érte el Blake Lively, hogy visszanyerje terhessége előtti formáját. A színésznő második babája, Ines 2016-ban született meg, de a határtalan boldogság mellett szembesülnie kellett azzal is, hogy 28 kilót szedett fel magára várandóssága alatt.

Nem tartja felelősnek Geréb Ágnest

Nem tartja felelősnek gyermeke haláláért Geréb Ágnest az anya, akinek 15 éve halt meg egyik gyermeke, akit a nemrég elítélt szülész-nőgyógyász segített világra. Az asszony egyik iker fia fogyatékossággal született, majd fél évvel később meghalt.

Geréb Ágnes: „Köszönöm!”

Mindössze egyetlen szó hangzik el abban a megható videóban, amelyben egy tucat édesapa szerepel néha gyerekeikkel néha pedig egyedül. Mindannyian az apás szülés ezzel együtt pedig az apák születésére emlékeznek. Ennek a legnagyobb elterjesztője Magyarországon Geréb Ágnes, aki néhány hete most már jogerősen is börtönre ítéltek.

 

Jön a baba 2018-02-03


szerző:
2018.02.03. 15:00

Ilyen ikrekkel az élet!


szerző:
2018.02.02. 09:13
Ilyen ikrekkel az élet!

Az élet sok furcsaságot hoz, amelyekre az emberek általában felkapják a fejüket. Mégis minden furcsaságok között is talán a legfurcsább, azaz talán éppen a legszerencsésebb helyzetet tudhatják magukénak a Reggeli vendégei: Dr. Vörös Anna, Dr. Kovács Eszter, és Dr. Páczai Anita - összesodort ugyanis az élet három szülész-nőgyógyászt, mindhármójuknak ikreik vannak és még ráadásul egy munkahelyen is dolgoznak.

Story Extra 2018-01-30


szerző:
2018.01.30. 16:15

Jön a baba 2018-01-27


szerző:
2018.01.27. 15:00

Segítség, striák a testemen!


szerző:
2018.01.23. 07:45
Segítség, striák a testemen!

„Igen hosszú folyamat az, amin annyi nő átesik a várandóssága alatt… és a folyamat eredménye egy örökre maradandó hegek sokasága.” - írta Caramel felesége, Molnár-Szilágyi Szilvi a blogján, aki ma reggel őszintén vallott a striákkal való küzdelméről. Sőt, a szakértők is meséltek a problémáról.

HÁLA: ezért fontos nekik Geréb Ágnes ügye

Geréb Ágnest nemrég jogerősen két év börtönbüntetésre ítélték, mert két csecsemő halálában találták bűnösnek. Sokan kiállnak a szülésznő mellett: az RTL Híradó stábjának egykori tanítványa és a szimpátia megmozduláson résztvevők mondták el, hogy miért tartoznak hálával Geréb Ágnesnek.

Kiderült, mit is jelent a

Viki harmadik babáját várja, és mivel az első kettő gyermekét császárral szülte, az orvosok a gyengéd császármetszés mellett döntöttek.

Jön a baba 2018-01-20


szerző:
2018.01.20. 15:00
Ma már nem tabu a szülés utáni rehabilitáció

Rendkívüli terhelés, megnyúlt és kitágult szervek, süllyedések, meggyengült szalagok – mindezeket a terhesség okozza, ami 9 hónapon keresztül nagy mértékben igénybe veszi a női testet. Másrészről viszont az örömteli babavárás mindenféle fizikai igénybevételt feledtet. A szülés utáni rehabilitációt azonban csak nagyon kevesen úszhatják meg.

Jön a baba 2018-01-13


szerző:
2018.01.13. 15:00
Hajni: ˝Nem biztos, hogy megszülöm!˝

Ildikó egyáltalán nem leplezi, hogy mennyire lelkes a gondolattól, hogy hamarosan nagymama lehet. Ám sajnos Hajni nem osztozik édesanyja örömében, sőt az is lehet, hogy hallani sem akar babáról...

A teljes adásért kattints IDE!

A szülés utáni depresszió márpedig létezik

Petra boldogan várta Balázzsal első közös gyermeküket, és semmi jel nem utalt arra, hogy a boldogságot szorongás, majd depresszió fogja felváltani.

Jön a baba 2018-01-06


szerző:
2018.01.06. 15:00
Könnyes boldogság, dupla öröm: Joci apa lett!

Joci a kórházból rögtön értesítette a srácokat, akik nagyon izgultak az ikrek születése miatt. Amíg Joci a szülőszobán segített Szonjának, Bálint elmesélte Dávidnak, hogy Zsófi és Péter összejöttek, Dávid pedig elmondta, hogy a gyerekek miatt megpróbálják újra Tamarával. Ekkor rohant ki Joci, és kürtölte világgá az örömhírt, hogy apa lett!

Jön a baba 2017-12-16


szerző:
2017.12.16. 15:00
Mariann a szülés utolsó szakaszába lépett

A szülésznő rengeteget segített a vajúdó édesanyának, többek között a labdával és a vajúdóolajjal.

Jön a baba 2017-12-09


szerző:
2017.12.09. 15:00
Újratervezés: Emese császárral fog szülni!

Emese nem így tervezete, természetes úton szerette volna megszülni ötödik kisbabáját, de teljesen másképp alakultak a dolgok.

Jön a baba 2017-12-02


szerző:
2017.12.02. 15:00

Viki: ˝Nem bírom!˝


szerző:
2017.11.25. 16:00
Viki: ˝Nem bírom!˝

Viki vajúdása egy örökkévalóságnak tűnt, több mint tíz óra után végül a szülés legvégső szakaszába ért a kismama és a kisbaba.

Jön a baba 2017-11-25


szerző:
2017.11.25. 15:00
Hoppá! Újabb sztárbaba a láthatáron?

Margot Robbie jelenleg élete legfontosabb szerepére készül, ami nem más mint az anyaság, hiszen az a hír járja, hogy már 3 hónapos terhes!

Probléma adódott a szülőszobán!

Hiába vajúdott aktívan Kriszta, a baba csak nem akart előbújni. Az orvos szerint ennek sajnos több oka is lehet. 

Jön a baba 2017-11-18


szerző:
2017.11.18. 15:00
Szombaton debütál a Jön a baba! első része

Hadas Kriszta vadonatúj műsora minden szombaton 15:00-kor várja a nézőket az RTLII-n. A Jön a baba! tíz részében tíz anyuka terhességének utolsó trimeszterét követhetjük végig. A műsorvezető most a kulisszatitkokba is beavatta a nézőket.
 

ÉNB Barbi megmutatta kisbabáját

Megszületett az Éjjel-Nappal Budapest Barbijának kislánya. Lilien két hónapos, és anyukája most először mutatja meg őt a nyilvánosságnak. A csupa mosoly kislány 2500 grammal és 49 cm-rel született.

ÉNB Barbi:

Gyerekkori álma volt, hogy fiatalon szüljön. Boldog, kiegyensúlyozott édesanyja, aki nem tagadja, hogy az elején azért ő is kicsit túlizgulta a szerepét.

Ildy Lee szerint hamarosan a férfiak is szülhetnek

Lady Los Angeles újabb aktualitásokat hozott a Reggeli nézőinek, Raminak és Tibinek. És természetesen a meglepetés videó sem maradhatott el!

Rendőrök kísérték a szülészetre

Szirénázó rendőri felvezetéssel ment szülni egy kismama. Az anyának elfolyt a magzatvize, és a házaspár hatalmas dugóba került az M1-esen. Az apa ekkor hívta a 112-es segélykérő számot.

INTERJÚ: csaknem autópályán szülte meg gyermekét

Egy tatabányai kismama majdnem az M1-es autópályán szülte meg gyermekét, amikor férje rendőri segítséget kért. A teljes történetet a kismama már egészséges babájával a kezében mesélte el az RTL Híradónak.

November 18-tól Jön a baba Hadas Krisztával az RTLII-n!

Anyák és apák, akik mind mások, a közös bennük, hogy gyereket várnak. Szorongás, fájdalom, és végül határtalan boldogság. November 18-tól, 15:00 órakkor Jön a baba Hadas Krisztával az RTLII-n!

Story Extra 2017-10-02


szerző:
2017.10.02. 16:50

Óvjuk a kismamákat!


szerző:
2017.09.21. 08:07
Óvjuk a kismamákat!

Dr. Zsirai László a terhességi toxémia kórképét tárta fel Annáéknak. A szülész-nőgyógyász elárulta: a magas vérnyomás intő jel lehet, és egy vérvétel akár fényt deríthet a betegségre.

 

 

Vajúdó feleségéhez riasztották

Saját fia születéséhez riasztottak egy mentőst Budapesten. Munkakezdés után nem sokkal hívta a felesége, hogy elfolyt a magzatvize. A férfi az újpesti mentőállomáson kapta a hírt, azonnal beült az egyik mentőautóba, majd saját házukhoz ment, hogy felvegye feleségét, és bevigye a MÁV kórházba. Éppen időben értek be, kisfiuk komplikáció nélkül született meg. 

Fókusz 2017-09-13


szerző:
2017.09.13. 17:20
Íme a nagy kérdés: mikor érkezik a gólya?

Bernadett és Deep Junior 2 éve élnek együtt boldogan, és mostanában már a babakérdés is felröppent közöttük. Bernadettnek azonban komoly félelmei vannak, ugyanis párja DJ-ként dolgozik, így minden hétvégén egyedül hagyja őt. A nő azt szeretné, ha párja ugyanúgy kivenné a részét a gyereknevelésből, Deep Junior viszont attól tart, hogy hamarosan kifutnak az időből, és barátnője csak a kifogásokat keresi.

Fókusz 2017-08-31


szerző:
2017.08.31. 17:20
Divat a császármetszés, de jó is?

Dr. Vörös Anna szülész-nőgyógyász lerántotta a leplet a tévhitekről! Vajon a császármetszéssel egyszerűbb a szülés, mint természetes módon? Mikor ajánlott a császár és miért félnek az emberek a természetes szüléstől? Most megtudhatod!

Mentők segítették világra a kislányt

Tamarának hívják és egészséges. A kislányt a mentők segítették világra vasárnap Nyírkátán. Édesanyjánál a vártnál néhány héttel korábban indult be a szülés és már nem értek volna vele a kórházba. Otthon hozta világra a kislányát. De közben túl sok vért vesztett, ezért mentőhelikopterrel kórházba vitték. Azóta már jobban van és a baba is egészséges.

Laci már gyermeket szeretne, de Edit nem tudja teljesíteni párja kívánságát

Laci és Edit kapcsolata majdhogynem tökéletesnek nevezhető, még a korkülönbség sem tud közéjük állni! A férfi a közeljövőben szeretne családot alapítani, ezt azonban párja sem a kora miatt, sem egyéb okokból nem tudja megadni számára... Vajon mi lehet a megoldás? Mindenképpen a szakítás mellett kell dönteniük, vagy belemenne Laci egyéb alternatívákba is?

Fókusz 2017-07-28


szerző:
2017.07.28. 19:00
^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való