KERESÉS search-close

születésnap

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "születésnap"

Több tucat ember fertőződött meg egy soproni születésnapi buliban

Több tucat ember fertőződött meg egy soproni születésnapi buliban egy koronavírusos vendég miatt. Száznál is többen kerültek karanténba. Pápán hétfőn a polgármester jelentette be, hogy a Teveli Úti Idősek Otthonában az egyik gondozó és férje is megfertőződött. Az otthonban ezért újra látogatási tilalom van.

18 éves lett Farkas Ricsi, aki sose adja fel

Farkas Ricsi az egyik legerősebb és legkülönlegesebb ember, akivel forgattunk. Mérhetetlen kitartása és akaratereje nem ismer határokat. Ricsi a hétvégén lett 18 éves, és készültünk neki egy kis meglepetéssel. Kedvencei, Sebestyén Balázs és az Irigy Hónaljmirigy is készített neki videót, mindannyian találkoztak is már Ricsivel.

Cuki: 7 éves lett György herceg

7 éves lett György herceg, aki fülig érő szájjal mosolyog a palota által közzétett legfrissebb fotókon. A trónörökösről készült képeket ismét édesanyja, Katalin hercegné készítette.

Gisele Bündchen - negyvenévesen is bomba formában

Gyerekként röplabdázó szeretett volna lenni, végül egy véletlen folytán a divatvilágban találta magát. Több mint 500 alkalommal sétált végig a kifutón és eddig közel 2000 újság címlapján szerepelt. 20 évesen beválasztották a 100 legszexisebb női közé, miután a világ leghíresebb fehérneműmárkája egy 25 millió dolláros szerződést ajánlott neki. Gisele Bündchen, aki hétfőn ünnepli negyvenedik születésnapját, még mindig bomba formában van.

Forgatáson lepték meg a szülinapos Liptai Claudiát

Forgatás közben lepték meg Liptai Claudiát, még a férje is beosont A Tanár című sorozat helyszínére, hogy felköszöntse. A népszerű színésznő műsorvezető és családja szinte egyszerre ünnepli a születésnapját. Megmutatjuk mit kapott a lányától és milyen azt is, milyen vallomással készült.

LIPTAI CLAUDIA: Sok mindent megkaptam az élettől, ezért semmivel kapcsolatban nincs hiányérzetem

A színésznő elárulta nekünk, hogy a nagy meglepetéseket sosem szerette igazán, mert zavarban van az ilyen helyzetekben. A szerdai születésnapján kora reggeltől estig forgatott, ezért is jutott eszébe a férjének, hogy mi lenne, ha meglepné Claudiát és a stábot egy különleges tortával. Pataki Ádám sokáig az iskola egyik félreeső termében várakozott, hogy nehogy észrevegye az ünnepelt.

ÁBRIS: speciális kerekesszékre gyűjtenek a kisfiú születésnapjára

Legalább 30 óvoda utasított vissza eddig egy SMA-s kisfiút, Ábrist. A legtöbben arra hivatkoztak, hogy nem akadálymentes az intézmény, ezért nem tudják ellátni a kisfiút. Ezért Ábris édesanyja a kisfiú negyedik szülinapjára egy speciális székre gyűjt, ami 12 millió forintba kerül. Az anya azt reméli, Ábris közelgő születésnapjáig összegyűlhet a pénz, az új széknek köszönhetően pedig óvodát is találnak majd.

Aki segíteni szeretne azt arra kéri az édesanya, hogy lehetőleg a GoFundMe oldalon tegyék meg: https://bit.ly/2MWKaWq

Ha inkább utalnának, a nyomonkövetés végett a közleményben hozzá kell tenni, hogy “kerekesszék”.

BJÁbris Alapítvány – Erste Bank
11600006-00000000-79318624

Eddig nem látott családi fotókat mutatott 60. születésnapján Csuja Imre

Csuja Imre 60 éves lett! A színészt természetesen A mi kis falunk csapata is felköszöntötte, a sorozat forgatásán. A születésnap apropóján a népszerű színésszel felidéztük a gyerekkorát is, miközben eddig nem látott családi fotókat is mutatott nekünk.

Saját születésnapján kérte meg szerelme Dobó Ági kezét

Dobó Ágit és Kis Csabát 2010-ben láthattunk először együtt az RTL Klub képernyőjén, közvetlenül azután, hogy az akkor még jogászhallgató modellt Miss World Hungarynek választották. Ráadásul pénteken ismét szintet lépett a kapcsolatuk: Csaba, saját, 43. születésnapján végre feltette a nagy kérdést. Bár Ági, saját bevallása szerint, ha nem lennének videók, nem is emlékezne rá pontosan, annyira meglepődött.

Megmutatjuk, milyen volt Szabó Győző 50. születésnapi bulija!

Ha nem ajánlják be egy színjátszó csoportba, akkor lehet, hogy még mindig plakátokat tervezne Szabó Győző. Ehelyett most 50 évesen már több mint 50 filmben szerepelt. A népszerű és rendkívül sokoldalú színész nemcsak szerepeiben, de a való életben is megjárta már a legmélyebb és talán legmagasabb szinteket. Az igazán komoly és a poénos karaktereket is kisujjból hozza, pedig nem tanult színészetet. Ott voltunk, amikor születésnapján felköszöntötték kollégái, végigkísértük a kerek évforduló napját, amire az életéről szóló film is elkészült.
Ide kattintva Szabó Győző még több emléket mesél gyerekkoráról.

SZABÓ GYŐZŐ 50: Még csak most kezdődik minden!

Hogyan éli meg Szabó Győző, hogy 50 éves lett, és miként ünnepelte a kerek évfordulót? Győző mesélt a gyermekkoráról, mostani életéről és a színészetről.

Isten éltessen Vilmos herceg és Meryl Streep!

Vilmos herceg idén duplán örülhetett, hiszen nemcsak 38. születésnapját ünnepelhette meg tegnap, de apák napja is épp erre a napra esett. De nemcsak Vilmos herceg szülinapozhat, hanem Meryl Streep is. A háromszoros Oscar-, és nyolcszoros Golden Globe-díjas amerikai színésznő ugyanis hétfőn 71 éves.

Így zajlott Manuel klipforgatása!

A Fókusz stábja ott volt Manuel a klipforgatásán, melynek helyszínéül egy születésnapi party szolgált, nem is akárkié: egykori mentoráé, ByeAlexé, aki most ünnepelte 36. születésnapját.

99 éves lett Fülöp herceg, és ezzel rekordot is döntött!

Fülöp herceg a brit monarchia 1200 éves történetének legidősebb királyi családtagja. Bár a jeles alkalmat feleségével, Erzsébet királynővel elszigetelten, kettesben ünnepli, a palota gondoskodott arról, hogy ezen a nagy napon se maradjunk friss fotó nélkül.

99 éves lett Fülöp herceg, II. Erzsébet férje

99 éves az angol királynő férje. Fülöp hercegről és hitveséről a jeles nap alkalmából új fotót jelentettek meg. A fényképet néhány nappal ezelőtt készítették a párról, akik a koronavírus járvány miatt a London melletti Windsor kastélyban, elszigeteltségben töltik idejüket. II. Erzsébet királynő 1947-ben ment feleségül Fülöp herceghez. Négy gyerekük, nyolc unokájuk és nyolc dédunokájuk született. Az idős herceg három éve visszavonultan él, hivatalos rendezvényeken nem mutatkozik.

78 éves lett Béres Ilona, Kossuth- és Jászai Mari-díjas színésznő

Béres Ilona Kossuth- és Jászai Mari-díjas színésznő csütörtökön ünnepelte a 78. születésnapját. A Nemzet Művésze díjjal is kitüntetett érdemes és kiváló művész, a Halhatatlanok társulatának örökös tagja 4 éves volt, amikor már látták rajta, hogy tehetséges.

Durva: Botrányba fulladt Apus szülinapja

Az Agapé Klinika igazgatójának 70. születésnapja csúfos véget ért... Mellékhatás minden szombaton 21:00-kor az RTL Klubon!

Clint Eastwood 90 éves lesz


szerző:
2020.05.29. 19:28
Clint Eastwood 90 éves lesz

A világ egyik legismertebb színész-rendezője, Clint Eastwood hétvégén tölti be a 90. életévét. A többszörös Oscar- és Golden Globe-díjas Eastwood 1930 május 31-én született San Fransisco-ban. Leghíresebb filmjei közé tartozik a Piszkos Harry, a Titokzatos folyó, a Millió dolláros bébi és A Jó, a Rossz és a Csúf. A színész-rendező még a mai napig szexszimbólumnak számít, 5 felesége volt, és összesen 7 gyereke született. A legfiatalabb Morgan, 1996-ban látta meg a napvilágot.

72. születésnapján köszöntöttük Gálvölgyi Jánost

Otthonában látogattuk meg Gálvölgyi Jánost a 72. születésnapján. A népszerű színész két és fél hónapja csak a családjával találkozott, most meglepetés vendégeket is vittünk neki. Hogyan élte meg a bezártságot és mit szólt a váratlan ajándékhoz, megmutatjuk.
Ide kattintva megnézheted, hogyan lepték meg Gálvölgyit színésztársai.

EXTRA VIDEÓ: Boldog születésnapot Gálvölgyi János

Gálvölgyi János március 10 óta nem találkozott senkivel a családján kívül. A szülinapi riportra készülve arra gondoltunk, hogy mi lenne, ha a járványhelyzet enyhülésével, vendégekkel lepnénk meg az ünnepeltet. A lányaival történt egyeztetés után kerestük meg Gálvölgyi három olyan fiatal kollégáját, akikkel régóta igazán jó, baráti viszonyt ápol, hogy az interjú közben váratlanul toppanjanak be.

Egyéves lett Archie, Harry és Meghan Markle kisfia

A jelenleg jótékonysági munkákat végző pár Los Angelesből jelentkezett be, a Save the Children brit szervezet oldalán olvasott fel az egykori hercegné, ölében a kisfiával mondott mesét a Kacsa, Nyuszi című könyvből. A videót egy óra alatt 83 ezer ember nézte meg. 

Fókusz anno: Mennyi annak az esélye, hogy 4 testvér egy napon szülessen?

Ezen a héten indult új rovatunkban azokat az elmúlt 22 évben készült Fókusz riportokat mutatjuk meg újra, amiket érdemes még egyszer látni.
Hét évvel ezelőtt a négy gyerekes Pető családnál forgattunk annak apropóján, hogy az első három után a negyedik gyermekük is február 28-án született. Minden 133 ezredik családban fordulhat elő az, hogy különböző évben ugyanazon a napon szülessen három gyerek.

Zámbó Krisztiánnal ünnepeltük a 40. születésnapját

Mit jelent negyven év egy férfi életében? És milyennek látja szerelme és családja a 40. szülinapját ünneplő Zámbó Krisztiánt? Zsuzsi szerint Krisztián valódi oldalát csak nagyon kevesen ismerik. Ő romantikus, nagyszívű és igazán kitartó férfinek tartja, akivel szeretné leélni élete hátralevő részét. És persze a vidámság mindig része a mindennapjaiknak.
A buliból ide kattintva láthatsz még többet.

SZÜLETÉSNAP: Zámbó Krisztián 40 éves lett

Éppen ma töltötte be 40. életévét Zámbó Krisztián, szombaton pedig zártkörű születésnapi bulit tartott, ahol a legfontosabb bártok és a családtagok mellett kizárólag a Fókusz kamerája lehetett ott. Milyennek látja szerelme és családja a 40. szülinapját ünneplő Zámbó Krisztiánt?

Jótékonysággal ünnepelték Zente szülinapját

Jótékonysági akcióval ünnepelték Zente, a gerincvelői izomsorvadásban szenvedő kisfiú második születésnapját a baranyai Kozármislenyben. Tavaly ősszel egy hét alatt 600 millió forint gyűlt össze hazai adományokból a világ legdrágább gyógyszerére. A génterápiának köszönhetően a kisfiú egyre jobban van. Szülei azért szervezték az akciót, hogy most ők segítsenek másoknak.

ZENTE: Így ünnepelte 2. szülinapját az SMA-ban szenvedő kisfiú

Jótékonysági akcióval ünnepelték meg Zente, a gerincvelő izomsorvadásban, az úgynevezett SMA-ban szenvedő kisfiú második születésnapját. Zente gyógyítására adományokból, tavaly egy hét alatt gyűlt össze több, mint 700 millió forint. Zente édesanyja az RTL Híradónak azt mondta, a génterápiának köszönhetően a kisfiú egyre jobban van, és miután rajtuk is segítettek, most ők próbálnak másoknak segíteni. Ezért a szülők kezdeményezésére a Baranya megyei Kozármislenyben süteményvásárral, egész délutános programmal szerveztek gyűjtést, a bevételt egy alapítványnak, gyermekmentő rohamkocsi vásárlásárlására ajánlják fel.

7. születésnapját ünnepelte az Éjjel-Nappal Budapest!

Az albérlet lakói pezsgővel koccintottak és a torta sem maradhatott el. Szofit és Tamarát pedig megszállták az elmúlt évek emlékei, van amire a mai napig nagyon büszkék.

7 éves az Éjjel-Nappal Budapest!

A népszerű sorozat 2013-ban indult szárnyalásnak. Elevenítsétek fel az elmúlt évek legszebb pillanatait a szereplőkkel!

Kirk Douglas 103 éves lett


szerző:
2019.12.09. 19:13
Kirk Douglas 103 éves lett

A veterán színész olyan legendás filmekben játszotta a főszerepet, mint a Spartacus vagy épp a Némó kapitány. Hosszú karrierje során három alkalommal jelölték Oscar-díjra, 1996-ban pedig életműdíjat vehetett át a legnagyobb filmes díjátadón. Kirk Douglas 65 éve él házasságban, felesége idén áprilisban lett kereken 100 éves.

Lékai-Kiss Ramóna születésnapjára tankot kapott

Az X-Faktor műsorvezetőjét születésnapja alkalmából megleptük és egy olyan programra vittük el, amiben még sosem volt része. Lékai-Kiss Ramóna vezethetett tankot, több fegyverrel is lőhetett... Megmutatjuk, hogyan boldogult a hatalmas járművel.
A szülinapi lövöldözésről ide kattintva láthat még több felvételt.

Közönségtalálkozókkal ünnepli szülinapját a Barátok közt

Eddig is rengetegen ünnepelték a Barátok közt színészeivel a legendás sorozat 21. születésnapját. A színészek hatodik hete járják az országot azért, hogy személyesen köszönhessék meg a rajongók több, mint két évtizede tartó szeretetét.

NAPTÁRDÍVA: Tünde több foglalkozást is kipróbál 2020-ban

A Kiszel-naptárak már 2002 óta ékesítik a magyar otthonok és az autószerelő műhelyek falait. Ott voltunk Tünde naptárbemutatóval egybekötött szülinapi buliján, ahol a művésznővel együtt lapoztuk át 2020-as naptárát, melynek témája: a foglalkozások.

Flóra és Tamás friss jegyesekként állítottak be Szofi születésnapjára

Szofi kikészült, amikor a meglepetés szülinapi buliján megjelent Tamás és Flóra… Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Tamás eljegyezte Flórát

Tamás meglepte Flórát. Szofi kellemetlen hírt kapott a szülinapján. Ákos és Norbi problémákkal küszködtek.

Így lepték meg Németh Kristófot születésnapja alkalmából

Csonka András lepte meg Németh Kristófot a 44. születésnapján. Az országos népszerűséget minden kétséget kizáróan Kertész Géza karaktere hozta el Kristófnak, aki14 éven keresztül alakította a Barátok közt rosszfiúját, most pedig Ökörapáti korrupt polgármestereként domborít a képernyőn.

Őrületes szülinapot tartott Csézy!

Nem rég ünnepelte a 40. születésnapját egy nem mindennapi parti keretén belül a barátaival, családtagjaival, kollégáival.

Így ünnepelte Tomán Szabina a 40. születésnapját!

Az ismert modell és üzletasszony betöltötte a 40-et, amit büszkén vállal, de ezt nem is csodáljuk, hiszen elképesztő formában van! Egy kávé mellett most azt is elmeséli, hogy hogyan élte meg ezt a születésnapot és hogyan ünnepelt.

Egy pillanat alatt megtörtént a baj: Sáfrány Emese kutyusa a mélybe zuhant!

Emese születésnapi ajándékként találkozhatott szeretett házi kedvencével. Az örömteli pillanatot azonban hamar felváltotta a riadalom!

Így köszöntötték fel Fluor Tomit a Nyerő Páros versenyzői!

Fluor Tomi szülinapja alkalmából egy közös produkcióval készültek a Nyerő Páros villa lakói.

Így ünnepeltek a sztárok a Barátok közt 20. születésnapján

A Fókusz egy éve ott volt a Barátok közt 20. születésnapi partiján. A sorozat szereplői együtt ünnepeltek és felidézték a két évtized legjobb pillanatait.

Ünnepléssel indult a nap a Nyerő Páros villában!

Sáfrány Emese és Ádám az első évfordulójukat ünnepelték, Fluor Tomit pedig a születésnapja alkalmából köszöntötte fel a szerelme és a barátai.

Kareszék meghitt körben ünnepelték Tedi első születésnapját

Orsi, Karesz és Milán megünnepelték Tedi első szülinapját…Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Joe Bécy barátnőjével feküdt le

Ákos új esélyt kért az edzőjétől. Tamara és Szofi Bécyvel töltötték a napot. Kareszék Tedi első szülinapját ünnepelték.

MEGLEPI: Sáfrány Emese 30. születésnapjára „kapta ajándékba” szerelmét!

Akár azt is mondhatjuk, hogy Sáfrány Emese születésnapjára kapta ajándékba párját, ugyanis Hornyák Ádám a legjobb napja időzítette első randijukat: Emese születésnapjára.

A fiúk ledöbbentek: Nikit az egész családja felköszöntötte, csak ők nem

Jocó és Norbi újra izgulhattak, hiszen az apukás találkozás után, Niki gazdasszony anyukájával is megismerkedhettek. Érkezésükkor azonban egy meglepetésbuliba csöppentek.

Will Smith Budapesten ünnepli szülinapját

A világsztár a magyar fővárosban ünnepli 51. születésnapját. Közben pedig új filmjét, a részben Budapesten forgatott Gemini Man-t is népszerűsíti. Will Smith este különleges születésnapi koncertet ad a Bazilikánál.

Flóra kidobta Tamást a szobájukból, amiért elfelejtette a születésnapját

Flórában realizálódott, hogy Tamás megfeledkezett a születésnapjáról…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Bori Rolandnak: „Mióta csalsz meg?!”

Tamás elfelejtette Flóra születésnapját. Milán kibékült Bellával. Roland egy másik nővel álmodott.

Bálint gazda annak örül, hogy még így, 100 évesen is dolgozhat

100 éves lett Bálint György, Gyuri bácsi, vagy, ahogy az ország csaknem 40 évvel ezelőtt megismerte, Bálint gazda. Az ország kertésze az mondja, optimizmusa segít neki abban, hogy másoknak is segítsen. 100. születésnapjáról a nemzetközi sajtó is megemlékezett.

KEREK SZÜLETÉSNAP: 100 éves lett az örök optimista Bálint gazda

100 éves lett Bálint György, Gyuri bácsi, vagy, ahogy az ország csaknem 40 évvel ezelőtt megismerte, Bálint gazda. A nyugdíjazás évében lett mindenki Bálint gazdája, aki 24 éven keresztül adta a tanácsokat a tévében.

100 éves lett Bálint gazda

Bálint György, az ország legismertebb kertésze születésnapján is korán kelt, fél 8 óta fogadja a telefonokat. Nagy ünneplést nem tervezett, csak egy családi vacsorát, mert azt vallja, amit az édesapjától tanult, hogy a hétköznapok a fontosak. Élni pedig  szerinte addig érdemes, amíg alkotni tud, márpedig még most is sokaknak segít. Bálint gazdát az RTL Híradó is felköszöntötte.

100 ÉV: Az RTL Híradó is köszöntötte Bálint gazdát

Szeretett kertjében adott interjút Híradónknak a 100. születésnapját ünneplő Bálint gazda, ahogy sokan nevezik, „az ország kertésze”. Beszélt gyerekkoráról, szeretteiről és megmutatta kertjét is nekünk. Bálint gazdával nemrég a Fókusz és a Házon kívül stábja is forgatott.

76 éves Mick Jagger!


szerző:
2019.07.26. 19:29
76 éves Mick Jagger!

Ma 76 éves a rock and roll legenda, Mick Jagger. A Rolling Stones frontembere a 8. x-hez közelítve is megállíthatatlan, jelenleg is turnézik.

Múltidézés a 70. születésnapját ünneplő Várkonyi Andrással és Fodor Zsókával!

70 éves lett Várkonyi András! A színművész születésnapja alkalmából Fodor Zsóka is a Reggeli vendége volt, akivel felidézték a Barátok köztben eltöltött közös éveket. A beszélgetésből az is kiderü, hogyan éli meg András a 70. születésnapját, és miként fogja megünnepelni!

Elhiszed, hogy Jennifer Lopez 50 éves?

A mai napig nagyon izgul minden fellépése előtt. Pedig ő az egyik legnagyobb világsztár, akit 2011-ben a People magazin a Föld legszebb nőjének választott. Ezt követte egy évvel később a Forbes magazin,  ami a világ legbefolyásosabb nőjének kiáltotta ki Jennifer Lopezt, aki –hihetetlen- de ma 50 éves. Jlo 1969. július 24-én, puerto rico-i családba született, és  New York Bronx negyedében éltek. Kislánykorától fogva arról álmodozott, hogy előadó lesz, ezért táncórákra járt, és megállíthatatlan volt.

Hatodik születésnapját ünnepli a kis György herceg

György herceg születésnapjának alkalmából a Kensington palota három új fotóval örvendeztette meg a briteket: két fotón a kis trónörökös egy nagy mosollyal látható az angol futballválogatott mezében. A harmadik pedig egy családi kiránduláson készült.

30 éves a Harry Potter sztárja, Daniel Radcliffe

Radcliffe 5 éves kora óta színész akart lenni, bár a szülei nem támogatták ebben. 1999-ben megkapta a címszerepet a BBC David Copperfield adaptációjában, majd 11 volt, amikor bejelentették, ő alakítja majd Harry Pottert.

Adrenalint kapott ajándékba 50. születésnapjára a Tankcsapda frontembere

820 kilométer per órás sebességgel repült el Lukács Laci a Duna felett, majd Biatorbágy térségében elkezdődött a manőverezés. A vadászrepülőgép pilótája nem kímélte a Tankcsapda frontemberét: az egyik átforgás olyan erővel hatott rájuk, hogy a Lacit rögzítő kamera ki is kapcsolt.

Vastag Tomi a családja és a munkája között ingázik

Szülinapozás, család és rengeteg munka, így telnek mostanában Vastag Tomi napjai. Vajon hogyan egyezteti ezeket össze? Anna és Miki erről kérdezték.

Így változtatta meg Sánta Juliskáék életét a Konyhafőnök - Visszavágó

Juliska és színművész férje közösen érkeztek a Reggelibe, ahol nemcsak a gasztro reality élményeket, de az otthoni változásokat elmesélték. És végre kiderült: tényleg megtetszett Juliskának Rácz Jenő?

Az RTL Híradó szerkesztőségében ünnepelt az autista fiú

Gyerekzsúr helyett az RTL Híradó szerkesztőségében ünnepelte születésnapját egy autizmussal élő fiú. A 14 éves Marcell rajong a Híradóért. Szellő István először a stúdióban vezette körbe a születésnapos Marcit, aki néhány percre be is ülhetett mellé a Híradó díszletébe.

 Megköszönte az üzeneteket Orbán Viktor

Facebook posztban köszönte meg Orbán Viktor a neki küldött születésnapi üdvözleteket. A kép a miniszterelnök munkahelyén, a Karmelita Kolostor erkélyén készült. Az 56 éves Orbán Viktor unokájával a karján mosolyog. A háttérben a Parlament és a Margit híd látható.

Gábor élete legmeghatóbb hírét kapta a ValóVilág 2 alatt

Gábornak születésnapja volt, aminek apropóján a műsorkészítők kivitték a luxusbörtönből és találkozhatott mindenkivel, aki fontos neki. Még olyan hírt is kapott, amire nem számított, de könnyeket csalt a szemébe.

Cuki: 4 éves lett Sarolta hercegnő

Újabb születésnapot ünnepel Katalin hercegné és Vilmos herceg. Az egyéves Lajos herceg után most a pár középső gyermeke, az immáron négy éves Sarolta hercegnő került a középpontba.

Szülinapi locsolás egy VIII. kerületi tűzoltóságon

Különleges locsolással lepték meg a VIII. kerületi Hivatásos Tűzoltóparancsnokság munkatársai kollégájukat. De nem húsvét alkalmából, Balázs József 60. születésnapját töltötte kedden.

Dávid: „Joe valóra váltotta az álmomat…”

Joe meglepte fiát a születésnapja alkalmából…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Joe meglepte Dávidot álmai edzőtermével

Dávid a születésnapját ünnepelte. Lili összeveszett Karesszal a keresztelő miatt. Gábor és Evelin nyomozni kezdtek az eltűnt Teó után. Bori és Roland összevitatkoztak a nászútjuk helyszínén.

Bodrogi Gyula 85 éves lett


szerző:
2019.04.16. 18:58
Bodrogi Gyula 85 éves lett

85 éves Bodrogi Gyula! Magyarország egyik legnépszerűbb színészét barátok, kollégák és pályatársai köszöntötték fel hétfőn este a Nemzeti Színházban. Bodrogi Gyula számtalan film és színházi darab főszerepét játszotta el. Ő volt legbarátságosabb Sárkány, Süsü hangja is, amiről tegnap este is megemlékeztek.

Lukács Miki macskaenergiával vigasztalódott

A Reggeli házigazdája teljesen maga alatt volt a negyvenedik születésnapja miatt, ám Annának támadt egy remek ötlete…

Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Te kitalálod, hány éves lett a Barátok közt színésznője!

Varga Iza a közösségi oldalára posztolta ki, hogy hányadik születésnapját is ünnepli.

Joe-t elrabolták?


szerző:
2019.04.01. 22:40
Joe-t elrabolták?

Laliék vészhívást kaptak Joe-tól…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Adri gyanakodni kezdett Karola alkoholproblémáira

Adri gyanakodni kezdett Karolára. Lili visszaköltözött a hajóra. Közeledett Joe szülinapja.

80 éves lett a kékszemű pofonosztó, Terence Hill!

Terence Hill ma ünnepli nyolcvanadik születésnapját, személyesen sajnos nem volt lehetősége a Fókusz stábjának felköszönteni a világsztárt, de azt megmutatjuk, miért is szeretjük őt annyira! Terence Hill egy évvel ezelőtt járt Budapesten, akkor Nagy Ervin fogadta a világsztárt, a látogatásáról szóló riportot ITT nézheted vissza!

Terence Hill 80 éves!


szerző:
2019.03.29. 10:34
Terence Hill 80 éves!

A híres bunyó felelős ma ünnepli a születésnapját, amit az RTL Klub is megünnepel majd a hétvégén. Megmutatjuk, hogyan!

85 éves Harkányi Endre!

Azért akart mindig is színész lenni, mert akkor minden lehetett - ezt mondta Híradónknak Harkányi Endre. A Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész ma ünnepli 85. születésnapját. Sokan emlékezhetnek rá a Valahol Európában című filmből, és a Vígszínházból, ahol karrierje legnagyobb részét töltötte egészen 2015-ig. De az ő hangján szólalt meg Mézga Géza, a magyar rajzfilmhős és ő szinkronizálta például Danny de Vito-t is. Színpadra már nem állna újra, emlékiratán dolgozik. A színművésszel készült teljes interjút ITT lehet visszanézni!

50. születésnapját ünnepli az Alvilág sztárja, Hevér Gábor!

Az ötödik X-et ünneplő Hevér Gábor mesélt a sorozat kulisszatitkairól, családjáról, és a színészettel járó nehézségekről is.

Így ünnepelte a szülinapját a Barátok közt fiatal színésznője!

Koller Virágnak bizony felejthetetlen 18. születésnapja volt…

50 éve uralkodik II. Erzsébet fia!

II. Erzsébet fia 50 éve hogy Wales hercegeként uralkodik, amit tegnap meg is ünnepelt a királyi család. Károly, mint mindenkori trónörökös csak 9 éves volt, amikor megkapta ezt a címet. A walesi hercegnek hagyományosan az a szerepe, hogy támogassa az uralkodót, ám Károly emellett előszeretettel jótékonykodik is.

Óriásformációvá állt össze a Quimby

Különleges óriásformációvá állt össze a Quimby és a főpróbán kizárólag csak Fókusz stábja lehetett ott. Ráadásul egy meglepetés születésnapba is belecsöppentünk.

Bulit rendzetek a vizilónak

A legszebb víziló-korba ért Bálint, a pécsi állatkert nílusi vízilova. 25. születésnapjára igazi bulit rendeztek a mecseki vadasparkban: rajzokkal, lufikkal és hatalmas tortával köszöntötték. A víziló tavaly nyáron majdnem elpusztult, akkor egy vízbe esett pénztárcát nézett ételnek, ami kishíján elzárta a bélcsatornáját. De ma már egészségesen ünnepelhetett. A szülinapról készült hosszabb riportot megnézhetik ITT.

Milán kihagyná a saját születésnapi buliját?

Karesz és Győző meglepetésbulit szerveztek Milánnak, aki azonban letörten inkább kihagyta volna a partit…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Milán: „Megint eltelt egy év, és még mindig egy csődtömeg vagyok…”

Joe találkozott Barbival. Kareszék megpróbálták felvidítani Milánt a születésnapján.

Nem hiszed el, hova repítette szerelme Tóth Gabit

Az énekesnő nemrég ünnepelte születésnapját, és párja egy igazán nagy meglepetéssel készült erre az alkalomra. Kitalálod, mi lehet az?

Boldog szülinapot Jakupcsek Gabi!


szerző:
2019.01.18. 09:30
Boldog szülinapot Jakupcsek Gabi!

A műsorvezetőt legjobb barátnője, Ságodi Gabriella – egykori beszéd tanárnője – lepte meg a Reggeliben egy tortával, ami teljesen lesokkolta Gabit.

Jakupcsek Gabi kvízt indított: tippeld meg, hány éves!

A műsorvezető sosem pihen, szereti, ha sok mindennel kell foglalkoznia: legyen az egy talkshow, vagy éppen egy új könyv. A korával azonban még a születésnapján sem foglalkozik, csakis egy dolog érdekli, hogy mi mindent csinálhat még.

Karesz sztriptízzel ünnepelte a születésnapját

Milán és Győző kimozdították Kareszt a születésnapján…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Boldog 80. születésnapot Korda György

Népszerűsége 1958 óta töretlen. A magyar tánczene egyik legismertebb előadóművésze. Korda György 80 éves. A mai napig jár fellépni az élő legenda, akiért a fiatalok is rajonganak. Mi a sikerének a titka?
A siker titkáról Geszti Péter ide kattintva még többet elárul.

Különleges ajándékkal lepte meg rajongóit Anthony Hopkins

Az Oscar-díjas színész az év utolsó napján töltötte 81. életévét, a születésnapját pedig Hawaii szigetén ünnepelte. Innen töltött fel egy videót a közösségi oldalára, amelyben a helyiek kedvelt hangszerén, egy ukulelén játszott egy el rövid dalt, melyhez énekelt is.

 

Megszólalt Schumacher családja

Michael Schumacher 2013. december 29-én bizarr módon síelés közben szenvedett súlyos fejsérülést. Azóta szinte semmit sem tudni arról, hogy van. Születésnapja alkalmából családja közleményt adott ki, melyből legalább annyi kiderült, hogy Schumi tudatánál van és saját kéréseket is megfogalmaz.

Otthon is felköszöntötték Szinetár Dórát!

Szinetár Dóra az utóbbi pár napban akármerre ment, mindenhol jókívánságokba futott bele. Születésnapja alkalmából a Reggeli stúdiójában is köszöntötték, de persze családja is tartogatott neki meglepetéseket.

Neve mára összeforrt a humorral és a szórakoztatással, az igazi Gálvölgyi János

Nem sok ember van, aki úgy ismeri Gálvölgyi Jánost, mint ők. Igaz, mindannyian az élet más-más területein találkoztak vele, ugyanolyannak látják. Egy kissé zárkózott, néha gátlásos komikus-színésznek, aki zavarba jön, ha leszólítják az utcán. Aki a színpadon kitárulkozik, de a magánéletben kicsit zord és visszahúzódó.
Pályatársai még többet mesélnek róla, ebben a videóban.

Extra videó: Az igazi Gálvölgyi (pályatársai szerint)

A 70 éves színészlegenda pályatársait arra kértük, mutassák be nekünk a kevésbé ismert Gálvölgyi Jánost. A teljes riportot ide kattintva nézheted meg.

Megható szerelmes üzenet Chris Pratt-től 11 évvel fiatalabb barátnőjének

A Galaxis őrzői és a Jurassic World sztárja nem akarja rejtegetni szerelmét, aki a napokban lett 28 éves. Ebből az alkalomból ország-világ előtt felvállalta, mennyire szerelmes.
 

Megható ajándékkal lepték meg Gabit a srácok

A 2018-as X-Faktor döntősei - Tamáska Gabriella, a Stolen Beat és a USNK - utolsó napjaikat töltik közös szállásukon. A fiúk még most is annyira figyelmesek, hogy a véghajrában sem feledkeztek meg Gabi születésnapjáról.

Így köszöntötték fel a legidősebb hollywoodi legendát!

Egy évvel ezelőtt az Oscar-, és Golden Globe-díjas színészt csodaszép, világhírű menye és jó fej unokája köszöntötte fel - nyilvánosan. A színészlegenda akkor volt 101 éves...

Ez volt Chrissy Teigen legmeghatóbb ajándéka!

Chrissy Teigen 33 éves lett a múlt héten, amit szokás szerint a családjával ünnepelt szűk körben. Arról eddig nem esett szó, hogy milyen ajándékokkal lepték meg a rokonok, de tovább nem tudta magában tartani az egyik meglepetést. Édesapja ugyanis úgy gondolta, a legjobb ajándék az lenne, hogy imádott lánya arcképét a vállára tetoválná.

Apai köszöntés: Mick Jagger fia átlépte a bűvös 21-et

8 gyerek és 5 unoka esetén nem könnyű észben tartani az összes születésnapot, de Mick Jaggernek naprakész a naptárja. A minap ünnepelták fia, Gabriel 21. születésnapját. Ennek különös jelentősge, hiszen ez a kor az alkoholvásárlás határa az Egyesült Államokban - így már érthető a rocklegenda fiának mosolya.

Mi áll a Kiszel Tünde-jelenség hátterében?

Voltak, akik órákat sorakoztak Kiszel Tünde születésnapi partiján, csak hogy dedikáltassák a legújabb ikonikus naptárat. De ki miért szereti őt és mi áll a Tünde-jelenség hátterében? Egy nem mindennapi ünnepség korántsem mindennapi részleteibe nyertünk bepillantást.

102 éves lett  Kirk Douglas

Kirk Douglas filmlegenda, 102 évesen is olyan állapotban van, hogy vidáman tud ünnepelni családjával. Bár az idei partyról egyelőre nem osztott meg részleteket a család, állítólag korához képest jó egészségnek örvend az Oscar- és Golden Globe-nyertes színész.

Napi Cuki: Így köszöntötte fel kisfiát Szabó Zsófi!

A műsorvezetőnő kisfia 1 éves múlt!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való