KERESÉS search-close

szőrtelenítés

22 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "szőrtelenítés"

Minden, amit a lézeres szőrtelenítésről tudnod kell!

Sokféle szőrtelenítés létezik, de az utóbbi években egyre felkapottabbak a lézeres, tartós hatást ígérő megoldások. Hogy hogyan is működik a lézeres, vagy sokak által véglegesként emlegetett megoldás, illetve mire számíthatunk, ha szeretnénk belevágni? Az EverDerm Laser Center tulajdonosa elárulta!

Andi besokallt Erik túl intim kérésétől

Helgának és Rajminak mesélt a lány arról, hogy mennyire sok már neki párja közeledése. Ráadásul Erik egy nem mindennapi kérdést is feltett Andinak.

Vonzó vagy taszító, ha a nő szőrös?

Szőrös január, amikor a hölgyek félreteszik a borotvát. Valakit sokkol a látvány, másoknak természetes. Ismert embereket kérdeztünk, hogy szerintük szőrösen is vonzó-e a nő?

 

SZŐRTELENÍTÉS GYEREKKORBAN: Van, aki már 8 évesen gyantáztat

A pubertással járó szőrösödés bizony sok bosszúságot okoz a kislányoknak. Sokukat az iskolában csúfolni kezdik emiatt, a szülők pedig sokszor tanácstalanok. Antal Dorottya kozmetikus azt ajánlja, mindig forduljanak szakemberhez, hiszen ha a lányok otthon tapasztalatlanul borotválni vagy gyantáztatni kezdik magukat, abból akár még sérülés is lehet.

Smink és szőrtelenítés 11 évesen, de mit szólnak hozzá a szülők?

Manapság már teljesen átlagosnak számít, ha egy kislány profikat megszégyenítő módon sminkel, szőrtelenít, lakkozza a körmét, és babák helyett inkább alapozót kér ajándékba. De vajon hány éves kortól ajánlott elkezdeni a kozmetikai kezeléseket és mit mond erről a szakember?

Istenes Bence újra bevetésen: Hogyan tisztálkodnak, szőrtelenítenek és vécéznek a túlélők?

Istenes Bence laboratóriumi körülmények között próbált rájönni arra, hogyan oldható meg a tisztálkodás egy lakatlan szigeten, azonban Méth Gergőnek sokkal természetesebb és egyszerűbb megoldásai vannak a nomád körülmények közötti higiéna fenntartására. Ha benned is felmerült már a kérdés, hogyan vécéznek, szőrtelenítenek, fürdenek a túlélők, vagy mivel oldják meg a fogmosást, és mi védi őket a káros napsugaraktól, nézd meg a videót, ami garantáltan tanulságos lesz!

A Survivor kulisszatitkairól Biankával és Krisztiánnal

Hogyan szőrtelenítettek a lányok a lakatlan szigeten? Mivel fésülködtek? Kivel tartják a kapcsolatot a műsor óta a játékosok? Többek között ezekre a kérdésekre is választ kaphatsz, ha megnézed a Reggeli riportot Biankával és Krisztiánnal!

Szőrösen, vegánként, boldogan!


szerző:
2017.05.25. 09:12
Szőrösen, vegánként, boldogan!

Rimóczi Zsófia és Marosi László úgy döntöttek, a vegán életmódot választják. Számukra ez jelenti a szabadságot és a boldogságot. Utána jártunk ez mivel jár, sőt, a nyers vegánság nehézségeiről is szó esett.

Napi poszt: Morgan, aki többé nem szőrtelnít

Volt egy lány, akit az iskolában sokat bántottak, ezért komoly elhatározásra szánta rá magát. Íme az eredmény...

Az ingyenes bérborotválás az új dili a Farmon

Itt az élő bizonyíték, hogy a Farmerek megtanultak a jég hátán is megélni, ráadásul közben még az üde és makulátlan megjelenésre is gondjuk van. Itt nem csak a baromfiudvar gondozása, de a szőrtelen bőr is kőkemény csapatmunka eredménye!

Dia még Sanya ölébe is beleült a sima arcbőr érdekében

A harmadik hét derekán már valószínűleg senkit nem lep meg, hogy a Farmerek nem csak a birkákat, de egymást is villanyborotva nélkül szőrtelenítik. Dia lett a tandemborotválkozás fekete öves mestere a házban. Nézzük a mestert munka közben!

Ha nem jön a baba


szerző:
2015.02.23. 18:00
Ha nem jön a baba

Sajnos nagyon sok párnak kell szembesülnie azzal, hogy akármennyire szeretnének közös gyermeket, mégsem jön össze akkor, amikor szeretnék. Dr. Tóth elmondja, mit jelent a meddőség, illetve milyen okai és milyen kezelési lehetőségei vannak.
 

Borotválkozzanak a nők?


szerző:
2015.02.18. 19:25
Borotválkozzanak a nők?

Egy új kutatás szerint a rendszeres, azaz heti háromszori borotválkozással akár 10 évet is nyerhetünk az öregedéssel szemben, hiszen a művelet állítólag a kollagén termelést stimulálja, kisimítja a ráncokat, bőrradírozó hatása van, a levágott szőr pedig nem lesz erősebb. Őrültség, vagy tényleg érdemes kipróbálni? Gál Petra riportja.

Borotvával a ráncok ellen?


szerző:
2015.02.18. 17:00
Borotvával a ráncok ellen?

Egy új kutatás szerint a rendszeres, azaz heti háromszori borotválkozással akár 10 évet is nyerhetünk az öregedéssel szemben, hiszen a művelet állítólag a kollagén termelést stimulálja, kisimítja a ráncokat, bőrradírozó hatása van, a levágott szőr pedig nem lesz erősebb. Őrültség, vagy tényleg érdemes kipróbálni? Gál Petra utána jár.

Divat a retró, vajon a szőr is?


szerző:
2014.10.17. 17:34
Divat a retró, vajon a szőr is?

Előkerültek képek olyan nőkről, akik nem gördítettek akadályt a zabolátlan természetnek, és szőrös karral, hónaljjal vagy lábbal léptek nyilvánosság elé. Hogy divatról, vagy csak feltűnési viszketegségről van-e szó, még nem tudni, de talán nem kell félnünk a nők tömeges elszőrösödésétől.

Divat a retró, vajon a szőr is?

Előkerültek képek olyan nőkről, akik nem gördítettek akadályt a zabolátlan természetnek, és szőrös karral, hónaljjal vagy lábbal léptek nyilvánosság elé. Hogy divatról, vagy csak feltűnési viszketegségről van-e szó, még nem tudni, de talán nem kell félnünk a nők tömeges elszőrösödésétől.

A szőrös női láb az új ideál?

A napokban indult egy mozgalom az interneten a szőrös női lábakért. Vajon ez a következő trend vagy csak lázadás? Műsorvezetőink Rozs Erika pszichológussal keresték a kérdésre a választ.

Reggeli - Csak csajok 12-03-01

Reggeli - Csak csajok: Minden, amely egy női társaságban napjainkban szóba kerülhet.

Elborotváltják a tengernyi vizet

Évente 50 milliárd liter vizet pazarolnak el brit nők azzal, hogy lábszőrük borotválása közben végigfolyatják a zuhanyt

Csak csajok 10-09-21


szerző:
2010.09.21. 09:05
Csak csajok 10-09-21

Csak csajok: Egy nő esetében ma már magától értetődő a szőrtelenítés, de mi a helyzet a férfiakkal? Velük kapcsolatban is elvárják a hölgyek a szőrtelenítést? Vagy egy csupasz férfi már nem is férfi? Erről faggattuk Lovász Lászlót és Ernyey Bélát.

Csak csajok 10-05-19


szerző:
2010.05.19. 09:52
Csak csajok 10-05-19

A szerdai Csak csajokban a „Szerencse hírnöke”, Bay Éva tüsténkedett a konyhában.

Férfiak szőrrel vagy anélkül


szerző:
2010.02.12. 20:56
Férfiak szőrrel vagy anélkül

Mi lesz a szőrmók sztárokkal? Sean Connery borzos mellkasával ma már labdába se rúghatna? Hol gyantázzák vagy borotválják magukat a férfiak, zavarja-e a nőket, ha kilóg a szőr az orrból, fülből, ingnyakból?

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való