KERESÉS search-close

szabály

92 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "szabály"

Egy 16 éves diák súgott a törvényről

Egy 16 éves gimnazista diák segített szabályosan lebonyolítani egy önkormányzati szavazást a kecskeméti önkormányzatban. A jog iránt élénken érdeklődő fiatal, aki a Momentum ifjúsági szervezetének tagja, azt mondja, egy éve még azt sem tudta, mi az az önkormányzat, most viszont fejből tudta a vonatkozó törvényt. Az ülést vezető alpolgármester Facebook-posztban köszönte meg a segítségét.

Hetven pontos szabály az iskoláknak

Másfél méteres távolság a tantermekben, fertőtlenítő takarítás és minél több szabadtéri testnevelésóra. Csak néhány a 70 pontból, amelyet be kell majd tartani az iskolákban. A protokollt hétfő éjjel küldték ki az igazgatóknak. Az általunk kérdezett intézményvezető szerint a takarítást még meg tudják oldani, de annyi termük nincs, hogy a gyerekek között tartsák a távolságot.

SIÓFOK: Mit gondolnak a szigorításról a bulizók?

Siófokra nyáron az ország minden részéből érkeznek fiatalok bulizni. A pezsgő éjszakai életet viszont egyre nehezebben viselik a városban, ezért az egész városban tilos lesz alkoholt fogyasztani a közterületeken, a boltok pedig este 10 és reggel 6 között nem árusíthatnak szeszesitalt. A bulizók közülük sokan nem értik a helyzetet, és azt mondják, felesleges a szabályozás, mert aki inni akar, az ugyanúgy fog, csak megoldja máshol.

Nemsokára életbe lép a szigorúbb beutazási korlátozás

Nemsokára ismét szigorúbb beutazási korlátozások lépnek életbe Magyarországon és Európa több országában a koronavírusos megbetegedések számának növekedése miatt. Hétfőn ismét több mint 230 ezerrel nőt a megbetegedések száma világszerte. A legtöbb új esetet az Egyesült Államokból és Brazíliából jelentették, 110 ezret, az USA-t mégsem vörös, hanem sárga kategóriába sorolták Magyarországon.

LUKÁCS MIKI: Mindenképp olvassunk utána, hogyan kell egy kutyát jó viselkedésre tanítani

Lukács Miki házőrzői mellett kevesen mennének el szó nélkül. Rozi, a 10 éves bullmasztif nyugodt, jámbor, behódoló kutya. Fát lehet vágni a hátán. De a 9 éves Dúcse viszont szöges ellentéte Rozinak.

Szigorúbban lép fel a gyűlöletkeltő tartalmakkal szemben a Facebook

Az új irányelveket azután jelentette be a közösségi oldal vezetője, hogy több világcég közölte, legalább egy hónapig nem hirdetnek az oldalon. Az új szabályokat először Trump-elnök Republikánus Pártján alkalmazták.

Nem engedik be a 61 éves látássérült nőt 65 éves férjével a boltba

Nem engedték be a látássérült asszonyt és férjét egyik reggel egy nyíregyházi boltba, mert a nő 61 éves, férje pedig 65. Lányuk is látássérült, így nem tudják, hogyan oldják meg a bevásárlást. Azt mondják, megnehezíti a dolgukat az időseknek fenntartott idősáv. Pedig ezek a szabályok egyelőre maradnak. Hogy meddig, azt hétfőn is hiába kérdeztük az operatív törzstől.

Sárközi Ákos szabályt szegett?

András előnye volt, hogy 5 percre megkapta a séfét segítségnek. Annyira belelendültek a zselébe, hogy az idővel sem foglalkoztak.

Így reagált a főnök, amikor megtudta, hogy a dolgozói nem tartják be a munkavédelmi szabályokat!

A főnök egy napra kipróbálta, hogy milyen a lakatos rész végállásánál dolgozni. A munka során Sanyi volt a mentora, aki egyáltalán nem mutatott jó példát neki, mert védőszemüveg nélkül hegesztett.

Nézd meg a teljes adást az RTL Moston!

Pillecukor dúdoló

Típus: párbaj
Kellék: mályvacukor, köpőcsésze

Lufipukkantás

Típus: párbaj
Kellék: szekrény, lufi

Székfoglaló

Típus: csoportos játék
Kellék: 7 darab fekete szék, 1 darab piros szék

Eltáncolom a sztorit

A sztároknak egy-egy történetet kell eltáncolniuk, a csapat maradék tagjainak pedig ki kell találniuk a megoldást.

Gumiarc


szerző:
2019.03.21. 22:50
Gumiarc

Típus: párbaj
Kellék: gumi

Tojáspárbaj

Típus: párbaj
Kellék: nyers és főtt tojások

Tehénfejés

Típus: párbaj

Kellék: műtehén, vödör

Tátsd a szád!

Kellék: fogorvosi szájpecek

Sokan nem tartják be a „jobbra tarts! szabályt”

Súlyos büntetésre számíthatnak Belgiumban azok az autósok, akik nem csak előzésre használják az autópályák középső és belső sávját. Átszámítva 37 ezer forintot fizethetnek, de később ideiglenesen a jogosítványukat is elvehetik. A belga parlament azzal indokolta a szigorítást, hogy ez balesetveszélyes. Az általunk megkérdezett szakértő szerint Magyarországon is rengetegen felejtik el a "jobbra tarts!" szabályt.

Árnyjáték

Típus: páros
Kellék: paraván, a jelenethez szükséges tárgyak

Pofavizit

Típus: párbaj
Kellék: sminktükör

Szabályokkal a vadászbalesetek ellen

Szigorú szabályokat kell betartaniuk a vadászoknak, hogy elkerüljék a tragédiákat, mondta Híradónknak egy szakértő. Szóládnál egy 52 éves férfit lőtt le véletlenül vadásztársa, egy rendőr. A baleset a vadászat után történt, amikor hazafelé készülődtek.

 

Blackjack

Játékforma: párbaj
Kellék: pakli kártya, két hatalmas tenyér

Hoppá! Új szabályok az X-Faktorban

Hihetetlenül izgalmas lesz a 2018-as X-Faktor első Élő show-ja, ugyanis a Táborból ismerős székes feladat visszatér a színpadra. A 6 szék helyett ezúttal 4 kap központi szerepet, és a mentorok mellett a nézők is dönthetnek arról, hogy kik üljenek le a továbbjutást jelentő helyekre.

Nézd meg az X-Stage 6., és egyben utolsó teljes adását!

Így szavazhatsz a Szenzációs Négyes generációira!

Ha még nem töltötted le, vagy nem frissítetted RTL24 applikációdat, itt az ideje! Ezután indítsd el az alkalmazást és regisztrálj, vagy jelentkezz be! Miután sikeresen beléptél, válaszd ki a Szenzációs Négyest a műsorválasztóból, ahol elérhető a szavazó felület. Válaszd ki azt a csapatot, akit támogatni szeretnél - az "igen" gombra kattintva küldd el szavazatodat! Amennyiben nem tetszett a produkció, úgy a "nem" gombra kattintva mondhatod el véleményedet. Minden generációra összesen két szavazat adható le: egy a csapatos és egy az egyéni produkciókra. Az adás ideje alatt bármikor szavazhatsz a számodra szimpatikus csapatra, amíg a szavazás le nem zárul.

Ajjajj! VV Györgyit büntetés fenyegeti?

Miután a lány tegnap szívszorító hírt kapott nővérétől, most személyesen is találkozhatott barátjával. Bár nem volt szabad megérintenie Olit, Györgyi nem tudott ellenállni érzéseinek. Vajon lesz még ennek böjtje?

A játszótéri problémákról beszélni kell!

Vannak olyan szabályok a játszótereken és parkokban, amelyeket ugyan kötelező betartani, mégis sokak szegik meg őket. Erről beszélgetünk a Belváros Önkormányzatának kommunikációs vezetőjével.

Ajjajj! Benedek megszegte a Survivor szabályát

Mivel Benedek szándékosan megszegte a Survivor egyik szabályát, ezért büntetés várt rá. Ha kíváncsi vagy, hogy mitől fosztották meg a srácot, nézd meg a videót!

Istenes Bence mondja el a játékosoknak a szabályokat, de mégsem tudja megjegyezni őket?

Bence és Berci ismét versenybe szálltak és kipróbálták a ma esti memóriajátékot is. A Survivor műsorvezetője azonban úgy tűnik, még nem memorizálta eléggé a játékszabályokat, mert Berci csúfos vereséget mért rá... Nézd ma este is a Survivort 18:55-től az RTL Klubon!

Ledöntötték a lábáról Mikikét!

Módosul a cselgáncs szabályzata. Hadfi Dániel Mikikén tesztelte a változtatást!

Mit tegyünk defekt esetén?


szerző:
2017.05.20. 13:10
Mit tegyünk defekt esetén?

Bizony előfordulhat mindenkivel az autósok rémálma. De vajon mi a teendő ilyenkor? Bizony a szabályok változtak, számos új megoldás létezik. A válaszadásban Albert Péter vezetéstechnikai oktató segít.

Az üzembentartó, a vezető és az utas felelősségvállalása

Nem is gondoljuk, hogy milyen magasak azoknak a baleseteknek az aránya, melyek esetében nem a gépkocsivezető okozza a kárt, hanem mondjuk az utasa. Például ha egy kivágódó utas ajtóra gondolunk. De ilyenkor vajon mi a teendő?

Istenes Bence fogta magát, és bemászott a pultba

Amíg Zita és Rita főzőcskéztek, Bence fogta magát, és bemászott a pultba. Mikor kimászott, köszönt az ikreknek, és nagyon jót mulatott azon, milyen jó a humorérzéke.

Kihallgatás

Játékidő: 1 perc
Játékforma: a játékosok kettesével állnak ki (csapatonként egy-egy fő)

Így léphetünk fel a kerékbilincseléssel szemben

Rohanó világunkban kevés bosszantóbb dolog van annál, mint hogy a nyargalásunkat a városban egy kerékbilincs szabja meg, és az vessen neki véget. De most már vannak arra lehetőségek, hogy preventíven fellépjünk ellenük.

A cégautó és az ÁFA esete


szerző:
2017.01.21. 12:05
A cégautó és az ÁFA esete

Sokak számára nem egyértelmű, hogy a cégautó és az ÁFA hogy függ össze. A cégautó csak a megvásárláskor, tehát a beruházáskor érinti az ÁFA-kört, vagy esetlegesen az üzemeltetéskor és a felmerülő javítási költségekkor is?

Némafilm

Játékforma: a csapatok egyenként játszanak

Nagyszobahakni

Játékforma: csapatonként egyszerre csak egy-egy ember játszik

Céllövölde

Játékforma: a csapatok egymás ellen játszanak

5 kiló is lehet egy elsős iskolatáska

5 kilót is nyomhat egy elsős iskolatáskája, pedig a rendelet szerint nem lehetne több 3 kilónál. Az RTL Híradó által megkérdezett szülők és pedagógusok szerint a szabályt csak úgy lehetne betartani, ha a gyerekek az iskolában tarthatnák a könyveiket. A túl nehéz táska a szakember szerint hosszútávon komoly hát és gerinc problémákat okozhat.

Mit jelent az, hogy

A Kresz alapismereteinek elsajátításakor valószínűleg nincs olyan ember, akinek ne okozna fejtörést a táblafelismerések témaköre. Például: behajtani tilos – kivéve célfogalom kiegészítő táblával… Lássuk, hogyan kerülhetjük el a 30.000 forintos közigazgatási bírságot!

Vigyázat, tűzveszély!


szerző:
2016.07.17. 09:50
Vigyázat, tűzveszély!

Az egészségünk védelmében nagyon fontos, hogy bizonyos időközönként lakásunk szellőzőrendszerét kitisztítassuk. Sőt, egy belügyminisztériumi rendelet is kötelez erre minket. Ha ezt elhanyagoljuk, akár tüzet is okozhat!

Kié a felelősség?


szerző:
2016.07.16. 12:20
Kié a felelősség?

Sajnos előfordul, hogy az autók tömegesen ütköznek. Ilyenkor az egyik legnehezebb feladat megállapítani azt, hogy ki a felelős. Vajon kik döntenek ebben az esetben?

Örök dilemma: várakozni és megállni tilos táblák

Hiába adtunk számot a vizsgán kresz ismereteinkről, vannak olyan szabályok, melyeket sokan hibásan tudnak, vagy egyáltalán nem tartanek be. Ilyen dilemma ez a két tábla is. A kettő közti különbséget fontos tisztázni a bírság elkerülése érdekében.

Az állam hogyan befolyásolhatja a reklámpiacot?

A reklám nemzetgazdasági szinten továbbra is a legjobb befektetések egyike, mégis kevesebb az egy főre jutó reklámköltés. Pedig egy reklámforint hat forintot tesz hozzá a gazdasághoz. Viszont az állam megjelenése a piacon már most is komoly változásokat hozott.

Olvass a számról!

Játékforma: a csapatok egyenként játszanak
Játékidő: 90 mp

Mire jogosít fel a mozgáskorlátozott kártya?

A mozgáskorlátozott parkolóhelyek elfoglalásából sokan sportot űznek. De vajon tudják-e maguk a mozgáskorlátozottak, hogy kártyájuk a parkolóhelyeken kívül még mire használható?

Új szabályok szerint játszanak tovább a farmerek!

Levelet hozott a postás - méghozzá nem is akármilyet! Módosultak a szabályok, amik már az eheti Párbajra is kihatással lehetnek.

Ikertornyok

Játékforma: minden csapat külön játszik, a kijelzőn jelenik meg a kép
Játékidő: 90 másodperc

Ki vagyok én?

Játékidő: 90 mp
Kellékek: maszkok

Óvatosan a külföldi szabálysértésekkel!

Manapság már 32 európai állam használhatja egymás rendőrségi nyilvántartását, így a külföldi szabálysértések bírsága nagyon gyorsan a postaládánkban landolhat.

MSZP: Sorban állás a népszavazásért

A vasárnapi boltbezárás óta hétköznapi téma lett a népszavazás Magyarországon. Mivel ez kissé nyögvenyelősen, időnként botrányok közepette nem megy, a kormány módosítani tervezi a népszavazásról szóló 2013-as törvényt. A törvénymódosítás közvetlen előzménye, hogy február 23-án fölöttébb izmos urak akadályozták meg, hogy Nyakó István beadhassa az MSZP népszavazási kezdeményezését arról, hogy – egyszerűsítve – vasárnap is lehessen vásárolni.

A rendőrség engedélyezte a kék villogót

Kék villogóval felszerelt autót vezetett Pécs polgármestere. Páva Zsolt szolgálati autóján használta a megkülönböztető jelzést. Csakhogy a kékfény használatát szigorúan szabályozzák, önkormányzat ilyet nem igényelhet. Sőt megkülönböztető jelzéssel közlekedő kocsit is csak az vezethet, akinek van erre engedélye. Az önkormányzat szerint egyedi, különleges esetről van szó, a kék villogó használatát pedig a rendőrség engedélyezte.

Túlóradíj miatt perli egy pedagógus a KLIK-et

Beperelte a KLIK-et egy fejlesztőpedagógus. Túlóradíjat követel az iskolafenntartótól. Adminisztrálni kezdte, mennyivel többet dolgozik, ahhoz képest, amit a törvény előír. Úgy számol, körülbelül 140 ezer forintot kellene kapnia. Erről a Házon kívül című műsornak nyilatkozott. A Pedagógusok Demokratikus Szakszervezeténél azt mondják, ez nem egyedi eset. A KLIK konkrétumot nem közölt, de elismerték, hogy vannak ilyen esetek. Azt ígérik: ha a bíróság jogosnak tartja a követelést, fizetnek.

Ezt a feladatot kell teljesíteniük a párbajozóknak!

Fördős Zé ismertette a szabályokat és a feladatokat Danival és Dórival. Kiderült, mit kell tenniük a bennmaradáshoz!

Ezért már bevonhatják a jogosítványokat!

Kevés olyan rutinos vezető van, aki élete során ne követne el kisebb-nagyobb szabálysértéseket. De azzal vajon mindenki tisztában van, hogy az érvényben lévő pontrendszer alapján mennyi büntetőpontot írtak már a „számlájára”? Könnyen a jogosítványunkba is kerülhet…

Baleset esetén bérautó igénylésre jogosult a vétlen fél

A totálkárosra tört gépjármű vétlen tulajdonosa közúti baleset esetén igényelhet bérautót a károkozó kötelező felelősségbiztosítóját kihasználva, amely az úgynevezett járulékos károk megtérítésére vonatkozik. Fontos azonban tisztában lenni azzal, milyen kritériumoknak kell megfelelni, ugyanis szigorú feltételekhez kötött az engedélyezés.

Edzés túlsúllyal


szerző:
2015.12.03. 09:53
Edzés túlsúllyal

Túlsúllyal nekifogni az edzésnek nem is olyan egyszerű, mint hinnénk, ugyanis számos szabályt be kell tartanunk a testi épségünk és egészségünk érdekében. nem lehet, csak úgy „HűbeleBalázs” módjára elkezdeni…Szentgyörgyi Rómeó segítségét kértük most, hogy adjunk tanácsokat azoknak, akik le akarnak számolni a plusz kilókkal, hogyan kezdjenek neki!

Itt a szauna szezon!


szerző:
2015.11.24. 09:53
Itt a szauna szezon!

Itt a szauna szezon! Amellett, hogy olykor jól esik a hidegről beesve megmelegedni kicsit, számos kedvező élettani hatása van, de vigyázat! Van néhány szabály, amit nem árt szem előtt tartani! Szikora Brigitta, kineziológus segítségével  végigvettük,  mik a szaunázás alapszabályai!

Csók az első randin?


szerző:
2015.10.15. 09:05
Csók az első randin?

Szabad-e a csók az első randin, vagy akár még több, vagy sem? Van erre bármilyen szabály? A kapcsolatok esetében az egyik legfontosabb momentum, az időzítés, mert egy elhamarkodott döntés bizony a kapcsolat végéhez vezethet, éppúgy, mint egy olyan, amit halogatunk. Hogy van ezzel Boros Lajos, Antal Timi és Csordás Ákos?
 

Újak a szabályok, de 2017-ig nincs büntetőpont

Már örültek, hogy végre megtanulták, most kezdhetik újra - ezt mondták az általunk megkérdezett diákok az új helyesírási szabályokról. Az új kötetet csütörtökön mutatták be a nyilvánosságnak a Magyar Tudományos Akadémián. A készítők szerint ez a szabályzat rugalmasabb, és könnyebben használható, mint az elődje. A köznevelésért felelős helyettes államtitkár azt mondta: 2017-ig nem jár pontlevonás az érettségin, ha valaki a régi szabályok szerint ír.

Kutyatartók figyelem! Bírság járhat, ha nincs póráz a kutyán

Kutyások figyelem! Akár több százezres bírsággal is számolnia kell ezentúl azoknak az óvatlan gazdiknak, akik megszokták, hogy póráz nélkül sétáltatják kedvencüket. De akkor most mi a szabály, hol engedhetjük el, és milyen más kutyásokat érintő szabályokkal kell tisztában lenniük a kutyasétáltatóknak, erről beszélgettünk Csonka Bertával,az Eb Ovo Egyesület alapítójával.

Szigorodhatnak a termékbemutatók szabályai

Számos probléma felmerült a múltban a termékbemutatókkal kapcsolatban. Rengeteg visszaélés és átverés történt már, ezért nyújtottak be törvényjavaslatot. Hogy pontosan mi ez a szabálymódosítás, arról Kiss Anitát, a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság szóvivőjét kérdeztük.

Túl gyors volt az MSZP – jogi vita kezdődhet

Túl gyors volt az MSZP, ezért utasították el a népszavazási kérdésüket a boltok vasárnapi zárva tartásáról. A törvény szerint azonos témában csak egy kérdést lehet feltenni. A Kúria egy hete minden korábbi, folyamatban lévő beadványt megsemmisített, így újra lehetett népszavazási indítványt benyújtani. A szocialisták hamar léptek - túl hamar: azelőtt adták be a kérvényüket, hogy az elutasításról szóló döntés megjelent volna a Kúria honlapján. A választási irodánál azt mondták, az ellenzéki pártnak tudnia kellett volna a szabályt.

Miből mennyit hozhatunk haza külföldről?

Miután egyre többen kelnek útra nyaralás és kirándulás céljából, a NAV összegyűjtötte a hazaérkezésre vonatkozó fontosabb tudnivalókat és szabályokat, ugyanis egyáltalán nem mindegy, hogy mit hozunk haza külföldről. Suller György Attila, a NAV szóvivője volt a vendégünk.

Legalább 14 egybefüggő időre kell elengednie a munkáltatónak a munkavállalót

A nyár közeledtével egyre többen törik a fejüket, hogy mikor menjenek majd szabadságra, akár a gyerekek iskolai, óvodai szünete miatt, akár mert épp szembejött valami kedvező utazási ajánlat. A munkahelyen viszont könnyen szembesülhetünk azzal, hogy a kollegánk már jó előre beírta magát arra az időszakra, vagy hogy a főnök egész egyszerűen nem enged el. A szabadságolások szabályait vettük sorra Dr. Lórodi László munkajogi szakértővel.

Óriási tömegek az üzletekben az ünnep előtt

Megvolt a főpróba, óriási tömegek voltak az üzleteknél szombaton, hiszen vasárnap minden zárva lesz, mivel március 15-e állami ünnep. Jövő hét vasárnap már a kötelező zárva tartás miatt nem nyitnak ki a nagyobb áruházak, élelmiszerboltok.

Előzetes: Óriási tömegek voltak bevásárlóközpontokban

Egy nappal a törvény életbe lépése előtt, mindenki megrohamozta a plázákat. A vasárnapi zárva tartásról szóló törvény szabályain az utolsó napokban is szigorítottak, a végrehajtási rendelet pedig csak a jövő héten jelenik meg. Egy friss közvélemény kutatás szerint a megkérdezettek több mint 2/3-a nem támogatja a korlátozást.

Karácsonyra illeték?


szerző:
2014.12.19. 08:35

Ápolt négylábúak


szerző:
2014.11.25. 09:45
Bárkinek bármikor fel lehet mondani?

Mennyire kell készpénznek venni, amikor a főnök a beosztottaknak azt hangoztatja, hogy bárkit ki lehet rúgni és bármikor találnak legalább tíz másik jelentkezőt a helyére? Milyen szabályok vonatkoznak a munkáltatói és a munkavállalói oldalról a felmondásra?

Mit tehetünk a megmaradt szabadságunkkal?

A szerencsések a szabadságuk nagy részét már biztosan kivették a nyár folyamán, azonban vannak nagy számban olyan munkavállalók is, akik az év vége közeledtével még nagyon sok szabadnappal rendelkeznek. Íme, a legfontosabb tudnivalók a rájuk vonatkozó szabályokról és az igénybevételről!

Fókusz 12-12-12


szerző:
2012.12.12. 20:55
Fókusz 12-12-12

Fókusz: Megszólal a végrehajtó! - Életveszélyes fenyegetéseket kapott, de azt állítja szabályszerűen árverezte el Lippai László autóját. Szerelmi hajcihő - Hogyan vélekednek a gazdák által kikosarazott hölgyek a döntésről és kit választ majd Szilveszter? Megdöbbentő fejlemények - Osztrák újságok szerint a rendőrök nem engedték, hogy bárki is segítsen az apátfalvai gázolás sérültjén. Mit mond a szakértő?

Reggeli - Csak csajok 12-06-04

Reggeli - Csak csajok: Minden, amely egy női társaságban napjainkban szóba kerülhet.

A budapesti ovisok harmada passzív dohányos

Nem dohányzó helyiség! – Hirdeti a tábla, amely előtt már a kijelölt helyen pöfékelnek az étterem vendégei. Hosszú volt az út idáig, a dohányzók és nemdohányzók közötti évtizedes harcban utóbbiak nyertek egy igen fontos csatát.

Keresztes Ildikó sírógörcsöt kapott

Saját mentoráltjai közül kellett választania Keresztes Ildikónak a szombati adásban.

Egymásra mutogatnak autósok és biciklisek

A kerékpárosok és az autósok között elég régóta nincs összhang. Mindkét tábor azt vallja, ő mindig szabályosan közlekedik.

Friss jogsival a legveszélyesebb a motorozás

Súlyosan megsérült az a motoros, aki fékezés nélkül, hátulról belehajtott egy autóba Debrecenben.

A kormány határozná meg a béreket

Két évig a kormány határozná meg, hogy mennyivel kell emelni a 300 ezer forint alatt keresők bérét.

Szigorú szabályok a pazar esküvőn

A 22 oldalas protokoll-ismertetőben minden olyan előírást megfogalmaznak, amit követnie kell majd a ceremónia résztvevőinek.

Te vagy az életem 11-02-28

Te vagy az életem, 168. rész - Quique azt hiszi, hogy Monita a testvére, ezért bevonul egy kolostorba. De nem tudja betartani a szabályokat és kirúgják. Constanza megtudja, hogy Tony és Laura csókolóztak és kidobja a fiút a házból. Rosa is vele megy. Martin kap egy munkát egy garázsban.

Panaszkodnak a rendőrökre a devecseriek

Túl sok a rendőr Devecserben, akik ahelyett, hogy az üres házakra vigyáznának, az ott élőket igazoltatják és büntetik.

Razziák a tragédia után


szerző:
2011.01.29. 18:03
Razziák a tragédia után

Szigorítják a szórakozóhelyek nyitásának lehetőségét, erről a következő kormányülésen tárgyal a kabinet.

Sok a szabálytalan játszótér

Az RTL Híradó stábja hétfőn is talált olyan játszóteret Budapest szívében, ahol semmi sem felelt meg a követelményeknek.

Pont kerülhet az otthonszülés-ügy végére

Az otthonszülés szabályainak megalkotását sürgeti ismét az állampolgári jogok biztosa.

Rekorszámban dőltek a hús-vér dominók

Több mint 10 ezren gyűltek össze, hogy részt vegyenek az emberekből álló dominódöntés csúcskísérletben Kínában.

Hogyan kell jól csókolni?


szerző:
2010.07.06. 19:46
Hogyan kell jól csókolni?

Bár vannak országok, ahol ma is börtön jár egyetlen nyilvánosan elcsattanó csókért, nem árt tudni, miért fontos és hasznos a csók.

Korrupt közterületesen kattant a bilincs

A férfi egy építtetővel állapodott meg, hogy heti 20 ezer forintért eltekint a szabálytalanságoktól.

Itt az új lakástámogatási rendszer

Elsősorban a fiatalok és a többgyerekes családok lakáshoz jutását segíti a konstrukció.

Tilosban parkoló traffipaxok


szerző:
2009.06.20. 16:38
Tilosban parkoló traffipaxok

A rendőrök úgy büntetik a gyorshajtókat, hogy közben maguk is megszegik a KRESZ-t.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való