KERESÉS search-close

szabó simon

7 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "szabó simon"

Szabados Ági: „Igyekszem Simonért főzni!”

Ági egyenes ágon juthatott be a Konyhafőnök VIP döntőjébe, köszönhetően Szabó Simonnak. A gesztus azonban lelkileg nagyon megviselte a műsorvezetőt, hiszen bántotta az igazságérzetét, hogy Simon nem került be. Ezért is határozta el magát: volt konyhafőnökéért is főz.

Simon harci sebet szerzett főzés közben

Simont annyira bestresszelte a nyulas feladat, hogy elvágta az ujját. Szerencsére a Séf rögtön odaszaladt hozzá, hogy ellássák a sérülését.

Bundy Gergő elérte az elsődleges célját, most már irány a séfkabát

Gergő elégedett volt a mai tányérjával, főleg egy olyan nehéz feladat után, mint a mai séffőzés. Megpróbálta Sárközi Ákos minden mozdulatát lemásolni. Persze, nemcsak az elődöntőkről és az eddigi kihívásokról, de Simon második esélyéről is mesélt.

Fókusz 2016-12-16


szerző:
2016.12.16. 19:00

Megdönteni Hajnal Tímeát


szerző:
2016.09.17. 21:30
Megdönteni Hajnal Tímeát

Megdönteni Hajnal Tímeát

Szabó Simon és Lengyel Tamás, az ügyeletes rosszifúk

Simonnal és Lengyel Tamással beszélgettünk arról, mennyiben határozta meg életüket a középiskolai négy év, hogyan emlékeznek vissza erre az időre, és hogy mennyire tudtak azonosulni a Megdönteni Hajnal Tímeát c. filmben rosszfiú karaktereikkel.

Így készült: Megdönteni Hajnal Tímeát

Így készült: Megdönteni Hajnal Tímeát - Mindenki ugyanazt akarja: Hajnal Tímeát. Aki szupersztár fotómodell, egy sztártévés csaja, gazdag és gyönyörű. És nagyon unja az egész felhajtást, egyszerűbb, békésebb életre vágyik. A 15 éves érettségi találkozóján találkozik Danival, aki egy építésziroda alkalmazottja, az esküvőjére készül, tűri a menyasszonya meg a családja basáskodását és nagyon unja az egész felhajtást. Az egykori osztálytársak beszélgetnek meg isznak kicsit, azután futólag elcsábítják egymást a ruhatárban. Nem nagy ügy. Mindenkivel előfordul az ilyesmi. Csak az a baj, hogy az esetet levideózza Bögöcs, a pornóproducer, és a felvétel segítségével megzsarolja Danit. De valami nagyon furcsát kér cserébe a felvételért: hogy megdönthesse Hajnal Tímeát.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való